cyberrafi Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 10.01.06, 22:24 Za czasów PRL-u władza jeździła po instrukcje do Moskwy. Teraz będzie jeździć do Watykanu. Ciekawe kiedy będziemy mieli wreszcie prawdziwy polski rząd? Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 GIEREK JEŹDZIŁ DO MOSKWY............. 10.01.06, 22:26 Ale każdy ma tam jakieś swoje upodobania podróżnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
merkava505 A DOKĄD MA JECHAĆ CHADECKI PREZYDENT ? 10.01.06, 22:33 Chyba nie do Mauzoleum Lenina :-) Odpowiedz Link Zgłoś
merkava505 Re: DO TORUNIA................. 10.01.06, 22:42 Mylisz się, wizyty Kaczyńskich i przedstawicieli rządu w RM to jeden z elementów ich planu. ]forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=34682796&a=34738489 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=34682796&a=34731301 Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: DO TORUNIA................. 10.01.06, 22:45 Musi jezdzic do Torunia bo chowaja dla niego w stajni kucyka a nie kunia. Odpowiedz Link Zgłoś
merkava505 Re: DO TORUNIA................. 10.01.06, 22:46 I jeszcze suplement :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=34682796&a=3473283 Odpowiedz Link Zgłoś
merkava505 Re: DO TORUNIA................. 10.01.06, 22:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=34682796&a=34732832 Hmmm... może tym razem ten link zadziała ... ( Link do postu n/t nagłej miłości Platformy do Dziwisza ) Jeśli nie to będę podejrzewał zakonspirowane działania Miodowicza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fatso60347 Torun nowa Stolica Polski! 11.01.06, 01:30 Zamiast Warsiawki- tej wystepnej ladacznicy, zmijowiska czerwonych swin, zydow i liberalow. Niechaj nam zyje i kroluje Lech I Maluski w swojej stolicy Piernikowie! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Dobrze, ze pierwsza wizyta nie w moskwie 10.01.06, 22:59 jak za gumulki, gierka i jaruzela Odpowiedz Link Zgłoś
kostka.s Spiety taki jakby w kolejce do Mikolaja czekal? :) 10.01.06, 23:05 I spodziewal sie, ze dostanie rozge za zle sprawowanie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka.s Re: Spiety taki jakby w kolejce do Mikolaja czeka 10.01.06, 23:07 kostka.s napisał: > I spodziewal sie, ze dostanie rozge za zle sprawowanie sie. A kiedy druga robocza wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
scolithos HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 10.01.06, 23:21 Dyktatura czarnych zaciska nam pętle wokół szyi Najpierw radio maryja a teraz to? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 10.01.06, 23:31 twoj patron, tow. kwasniewski, tez pojechal przed zakonczeniem prezydentury do watykanu; co wiecej: ponoc wzial 13 grudnia slub koscielny z jolka - szefem mafii fundacyjnej; i co ty na to? scolithos napisał: > Dyktatura czarnych zaciska nam pętle wokół szyi > Najpierw radio maryja a teraz to? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 10.01.06, 23:35 wyrazy wspolczucia, coraz ciezsze masz zadanie :-D. "szef mafii fundacyjnej" - LOL, nawet plec Jolce zmieniles. Teraz pisuary beda mowic, te Jolka to facet? Nowa linia ataku? Powodzenia ;-). Moze na chwile odwroci to uwage od nowej Pani Pezydentowej ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 10.01.06, 23:41 tylko sie bawie tematem (jak wy); a to, ze olek do watykanu pielgrzymowal w 2000 roku, zeby wygrac wybory (po tym, jak kazal siwcowi w kaliszu padac na kolana i calowac ziemie), to tez sobie wymyslilem; prawda? wole obecna wizyte Kaczynskiego w Watykanie - gdy papiezem nie jest juz Polak, i nie da sie "zarobic punktow", niz dupolizostwo kwacha; jestem katolikiem, i dobrze, ze polski prezydent udaje sie do Watykanu; nie lubie tanich gierek; a w tym temacie, wasz tow. kwach byl ekspertem yeellow napisał: > wyrazy wspolczucia, coraz ciezsze masz zadanie :-D. "szef mafii fundacyjnej" - > LOL, nawet plec Jolce zmieniles. Teraz pisuary beda mowic, te Jolka to facet? > Nowa linia ataku? Powodzenia ;-). Moze na chwile odwroci to uwage od nowej Pani > > Pezydentowej ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 10.01.06, 23:47 Do tej pory pisuary mowily, ze to dobrze nasladowac papieza, a tu jeden robi z tego zarzut ;-P. Jak Kwach jechal do Watykanu, to zeby sie podlizac, a jak Kaczka jedzie, to po co? Bo nie dopowiedziales. Smieszny jestes z tym napadaniem na Kwacha, zwlaszcza, jak za Toba wisi zdjecie nowego :-D. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 10.01.06, 23:52 chcialem ci tylko zwrocic uwage, ze poprzedni prezio - ponoc agnostyk - byl bardziej gorliwy, jeteli chodzi o wizyty w Watykanie; a jolka opowiadala po kazdej wizycie w pismach dla kobiet, jaka to ona jest wierzaca i praktykujaca (praktykowala "bezgraniczna milosc" w czasie pobytu stypendialnego w Leningradzie); tak to mniej wiecej wyglada yeellow napisał: > Do tej pory pisuary mowily, ze to dobrze nasladowac papieza, a tu jeden robi z > tego zarzut ;-P. > Jak Kwach jechal do Watykanu, to zeby sie podlizac, a jak Kaczka jedzie, to po > co? Bo nie dopowiedziales. > Smieszny jestes z tym napadaniem na Kwacha, zwlaszcza, jak za Toba wisi zdjecie > > nowego :-D. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 10.01.06, 23:56 e, bardziej to chyba nie. W kazdym razie ciezko to teraz oceniac. Jezeli doliczyc "torunskiego papieza", to Kaczor (albo klon) odbyli juz sporo pielgrzymek. A ze Jola zawsze byla wierzaca, to fakt powszechnie znany. Nie musisz czytac kolorowych gazet, trzeba bylo chodzic do kosciola sw. Krzyza. Bawi mnie tylko, ze dla pisuara to zarzut :-). Zwlaszcza, ze Bonaparstek sie publicznie napinal jakiej to jest niezlomnej wiary i nawet listy do biskupow slal. Do papamobile jednak sie biedaczek chyba nie zalapie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 11.01.06, 00:05 widzisz, bylem dzsiaj na kolacji u moich niemieckich przyjaciol z "paneuropa union" (honorowym przewodniczacym, zawsze popierajacym wejscie Polski do UE jest Otto von Habsburg, syn ostaniego cesarza Austrii, zmarlego na portugalskiej wyspie Madeira); i jak im powiedzialem, ze polski prezydent (ktorego uwazali za troche "antyniemieckiego") pierwsza wizyte zagraniczna sklada w Watykanie, u papieza (Niemca) Benedykta XVI, to sie wzruszyli; moj przyjaciel (tez ma na imie Benedykt) powiedzial, ze latwo bylo polskim politykom "pielgrzymowac" do papieza Polaka; wizyta - i to pierwsza zagraniczna - u papieza Niemca, to wielki i madry gest; tak to widza tutaj yeellow napisał: > e, bardziej to chyba nie. W kazdym razie ciezko to teraz oceniac. Jezeli > doliczyc "torunskiego papieza", to Kaczor (albo klon) odbyli juz sporo > pielgrzymek. > A ze Jola zawsze byla wierzaca, to fakt powszechnie znany. Nie musisz czytac > kolorowych gazet, trzeba bylo chodzic do kosciola sw. Krzyza. Bawi mnie tylko, > ze dla pisuara to zarzut :-). > Zwlaszcza, ze Bonaparstek sie publicznie napinal jakiej to jest niezlomnej > wiary i nawet listy do biskupow slal. Do papamobile jednak sie biedaczek chyba > nie zalapie. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars silesius a co ty robiles w niemczech? 11.01.06, 00:15 moze ty jestes tchorz i emigrant?.... i jeszcze smiesz sie o sprawach Polski wypowiadac.....siedz tam i pedz nedzny zywot polobywatela lub jak wolisz gastarbaitera..... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 11.01.06, 00:44 To rozkoszne, ze potomek Franz Josefa tak sie wzruszyl naszym Kaczorkiem. Swoja droga pozdrow go ode mnie, moj prapradziadek przyjaznil sie z jego, moze tez sie wzruszy. Jezeli nasz prezydent chce zjednywac sobie Niemcow odwiedzajac Benedykta zamiast Angeli, to dosyc pokretna wybral droge :-). Zabawne, ze przeszkadzal mu dziadek Tuska, a nie przeszkadza przeszlosc nowego papy ;-P. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 11.01.06, 00:59 pozdrowie juz sedziwego Otto vo Habsburga przy najblizszej okazji (ale od kogo?); nie chodzi o pokretna droge chodzi o pewne zasady; i za ich przestrzeganie cenie Kaczynskiego; Watykan w odzyskaniu przez Polske niepodleglosci najwiecej pomagal (czytalem ostatnio w niemieckiej prasie, ze i kard. Ratzinger byl w to "dzielo" mocno zaangazowany); dobrze, ze Kaczynski o tym pamieta; a ze medialnie nie da sie z tej wizyty tyle "wycisnac", niz z wizyty u papieza Polaka, to o tym wszyscy wiemy; wg. mnie madra decyzja Kaczynskiego; zadne panstwo nie walczylo tak o powrot Polski do Europy (mowie o UE), jak Watykan; ten gest jest wazny; szczegolnie wtedy, gdy nie ma juz polskiego papieza yeellow napisał: > To rozkoszne, ze potomek Franz Josefa tak sie wzruszyl naszym Kaczorkiem. Swoja > > droga pozdrow go ode mnie, moj prapradziadek przyjaznil sie z jego, moze tez > sie wzruszy. Jezeli nasz prezydent chce zjednywac sobie Niemcow odwiedzajac > Benedykta zamiast Angeli, to dosyc pokretna wybral droge :-). Zabawne, ze > przeszkadzal mu dziadek Tuska, a nie przeszkadza przeszlosc nowego papy ;-P. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 11.01.06, 01:07 Mysle, ze Kaczynski zdziwilby sie takimi wyjasnieniami :-). Raczej splaca dlug pewnemu radiu i tyle. Nie trzeba dopisywac ideologii z obalaniem komunizmu wlacznie. Coz sie dziwic tej wizycie, skoro podczas kampanii slal listy do biskupow i opowiadal o niezlomnej wierze. Po prostu musi sie uwiarygodnic przed moherowym elektoratem, ot, co. Pozdrow od potomka ministrow spraw zagranicznych i wewnetrznych Austrii w rzadzie Franz Josefa :-). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 11.01.06, 01:20 wiesz, ze Habsburgowie sa w Austrii niemile widziani; republika austriacka nie chciala nawet pozwolic synowi otto von habsburga, karolowi, osiedlic sie w austrii; co do wizyty kaczynskiego: nie zgadzam sie z toba; on nie bedzie tam bronil rm, jest na to zbyt inteligentny; wyszedlby na glupca; a to przeciez profesor prawa, a nie niedorobiony magister; wie, ze tak nie mozna; zas jego wizyta ma gleboki wymiar symboliczny: polski prezydent spotyka sie z papiezem niemcem, zeby porozmawiac o europie i polsce; a watykan zawsze dazenia polski do wejscia do struktur demokratycznej europy popieral; poczekajmy na rezultaty tej wizyty; wtedy bedzie mozna ocenic; gdybym byl zlosliwy, to zapytalbym dziennikarzy gw, a gdzie kaczynski mial pojechac? moze do izraela? i juz mielibyscie antysemite na forum; ostroznie z emocjami yeellow napisał: > Mysle, ze Kaczynski zdziwilby sie takimi wyjasnieniami :-). Raczej splaca dlug > pewnemu radiu i tyle. Nie trzeba dopisywac ideologii z obalaniem komunizmu > wlacznie. Coz sie dziwic tej wizycie, skoro podczas kampanii slal listy do > biskupow i opowiadal o niezlomnej wierze. Po prostu musi sie uwiarygodnic przed > > moherowym elektoratem, ot, co. > > Pozdrow od potomka ministrow spraw zagranicznych i wewnetrznych Austrii w > rzadzie Franz Josefa :-). Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 11.01.06, 01:31 A gdzie ja napisalem, ze on bedzie bronil RM? On nie bedzie bronil, on sie bedzie uwiarygadnial. W kazdym razie podoba mi sie, ze Twoj ton zlagodnial. Co prawda regul grzecznosciowej ortografii jeszcze nie przestrzegasz, ale moze po prostu shift Ci nie dziala, bo tylko Austria z wielkiej. Co do profesora prawa i "niedorobionego magistra", to tez na mnie nie dziala, bo wiem ile warta jest sama praca magisterska. I ile bywa warta profesura. Inteligencji specjalniej sie po Kaczorze nie spodziewam, ale przyznaje, ze formalne wyksztalcenie to jego plus. Jak na razie jedyny ktory dostrzeglem, ale moze brak mi lupy. Z emocjami bardzo uwazam, pisze z usmiechem (czesto zlosliwym) ale bez zlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: HA HA HA JA WIEDZIAŁEM ŻE TAK BĘDZIE 11.01.06, 01:49 i w tym zgoda; co do ortografii i bledow gramatycznych, to tez shit; bylem dzisiaj u okulisty i potrzebuje silniejszych okularow (niestety, troche nie dowidze); a co do Kaczynskiego, to mysle, ze dobrze mu (i Polsce) ta wizyta w Watykanie zrobi; poczekajmy na efekty; ja jestem raczej optymista; Habsburgowie mieszkaja pod Monachium, wiec pisze tez z Monachium; znasz troche historie rodziny, wiec wiesz, ze w republice austriackiej sa niemile widziani; wg. mnie glupota; no, coz, tak chca austriacy yeellow napisał: > A gdzie ja napisalem, ze on bedzie bronil RM? On nie bedzie bronil, on sie > bedzie uwiarygadnial. > W kazdym razie podoba mi sie, ze Twoj ton zlagodnial. Co prawda regul > grzecznosciowej ortografii jeszcze nie przestrzegasz, ale moze po prostu shift > Ci nie dziala, bo tylko Austria z wielkiej. > Co do profesora prawa i "niedorobionego magistra", to tez na mnie nie dziala, > bo wiem ile warta jest sama praca magisterska. I ile bywa warta profesura. > Inteligencji specjalniej sie po Kaczorze nie spodziewam, ale przyznaje, ze > formalne wyksztalcenie to jego plus. Jak na razie jedyny ktory dostrzeglem, ale > > moze brak mi lupy. > Z emocjami bardzo uwazam, pisze z usmiechem (czesto zlosliwym) ale bez zlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel949 Z Bogiem na gębie - jak każdy narodowy sovcjalista 10.01.06, 23:26 Inni z tej formacji mieli na pasach "Bóg z nami". Po tych rządach Kościół długo bedzie leczył rany, choć oczywiście i Kaczorów Polska i Kościół Powszechny przetrwa... Odpowiedz Link Zgłoś
gogel Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 10.01.06, 23:27 o kaczko boska.... szkoda slow.... Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny To jedyne powazne wizyty w 2006 11.01.06, 00:04 busz nie ma czasu, przyjmuje Merkel, Putin olewa, Blair nie chce, Szirak tez nie. Izolacja na calego. Mamy niemedialnego Prezydenta, moze dobrypolitycznie, ale nie zrobi kariery na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz kurcze. Przecież On sobie "majta" nogami... 11.01.06, 00:20 powinni jednak nogi w tym krzesełku jednak trochę podciąć. I skrócić oparcie. Wtedy nasz Prezydent wyglądałby bardziej dostojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 00:25 O ! Mohair'e ! Jakie śliczne i dostojne krzesło ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 00:38 kolejne glupie, zlosliwe i szkalujace zdjecie gw; i czym tu sie podniecac? henryk.log napisał: > O ! Mohair'e ! > Jakie śliczne i dostojne krzesło ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 00:45 Czy pisuary prowadza gdzies strone z "jedynymi slusznymi" zdjeciami naszej pierwszej pary? Poprosze o link, chce dostrzec dostojenstwo :-). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 01:04 a czy TVP pokazywala pijanego kwacha nad grobami zolnierzy w Charkowie, albo wsiadajacego do bagaznika na Bialorusi? troche dystansu, prosze; to, ze gw jest w stosunku do kaczynskich i rzadu pis-u zlosliwa, to tego udawadniac nie musze; nieprawdaz? yeellow napisał: > Czy pisuary prowadza gdzies strone z "jedynymi slusznymi" zdjeciami naszej > pierwszej pary? Poprosze o link, chce dostrzec dostojenstwo :-). Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 01:09 A ja niby jaki jestem? Tez zlosliwy ;-). Ale w dobroci serca podpowiadam Tobie (i reszcie pisuarow), zalozcie strone z ladnymi zdjeciami naszej prezydenckiej pary. Wytezcie sie i znajdzcie jakies, chociaz jedno. Chcemy byc dumni z naszego prezydenta ;-P. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 01:04 Co ty yeellow tak trzymasz strone Olka, nie mow mi ze byl wzorem glowy demokratycznego panstw&. Zaczal troche glupio z mgr, ale to byla tylko przygrywka. Taki prowincjonalny przystojniaczek na ktorego glosowaly takie pancie co czytaja kolorowe pisemka, elektorat bardzo zblizony do tego jaki maial teraz Kaczor. Moze bawiliscie sie razem na podworku i stad ten sentyment;- )Przesral sprawe aborcji a raczej sprzedal czarnym, to wyjatkowe swinstwo dla tysiecy dziewczyn szczegolnie z prowincji. Dla rownosci praw kobiet nie zrobil nic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 01:13 jak patrze na Kaczorka, to musze trzymac strone Olka :-). Giniusia, teraz dopiero zobaczysz jak moze wygladac ustawa aborcyjna :-). Za sama mysl o nieplodnym stosunku wyladujesz na 24 godzinnej rozprawie u Ziobry ;-). Co do rownosci praw kobiet, to chociaz nie przeszkadzal. E, za powazny jakis Twoj post, nie ma jak wesolo odpisac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 01:17 yeellow napisał: > . > E, za powazny jakis Twoj post, nie ma jak wesolo odpisac :-) No jasne tak traktuje sie w Polsce wypowiedzi kobiet, co bedzie dalej lepiej nie myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 01:32 tak, lepiej nie myslec i zatracic sie zupelnie, bez reszty ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 01:50 ginusia to orella.fellaci; przypominasz sobie? yeellow napisał: > tak, lepiej nie myslec i zatracic sie zupelnie, bez reszty ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 01:53 jak przez mgle, ale dzieki :-) Jakies szczegoly? Rozumiem, ze mam sie wystrzegac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 02:11 nie; tylko uwazaj, co ta panienka mowi yeellow napisał: > jak przez mgle, ale dzieki :-) Jakies szczegoly? Rozumiem, ze mam sie > wystrzegac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 02:14 zaciekawiles mnie :). Sprawdzilem, ale tyle tego, ze czytac mi sie nie chce. Mozesz strescic w 3 slowach? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 02:26 panienka (a moze pan) ma sklonnosci do atakowania wszystkiego i wszystkich na forum; i czyni to raczej kwoli zaspokojenia swoich potrzeb (wywolanych negatywnymi emocjami); czetso zmienia nicki, i prowokuje niepotrzebne pyskowki; nie, zebym komus cokolwiek zabranial; tylko: po co wlazic w g...? ponoc ten osobnik (to raczej pan) jest admiem, i moze mnie, albo i ciebie - ku swojej uciesze - zabanowac (sam dwa razy balem zabanowany na pare godzin - bez powodu - po takich "kontaktach"); to tyle o tym dziwnym stworze yeellow napisał: > zaciekawiles mnie :). Sprawdzilem, ale tyle tego, ze czytac mi sie nie chce. > Mozesz strescic w 3 slowach? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 00:38 spieprzej dziadu do watykanu i nie wracaj, zabierz rodzinę ..zawczasu poprosisz tam o azyl zanim cie tu spotka co zlego ..wczesniejsi faszysci tam prosili o pomoc ..z powodzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar Czy w delegacji bedzie Kurski,znany lowca nazistow 11.01.06, 00:39 ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czy w delegacji bedzie Kurski,znany lowca naz 11.01.06, 00:43 nie, na jego miejsce pojedzie michnik; bo papiez lubi jakalow; przynajmniej jest sie z czego posmiac obywatelgkar napisał: > ? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Czy w delegacji bedzie Kurski,znany lowca naz 11.01.06, 00:47 Benedykt smieje sie z jakajacych? A ciamkanie mu nie przeszkadza? Bo moze byc obciach ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czy w delegacji bedzie Kurski,znany lowca naz 11.01.06, 01:01 wiesz, ze sobie robie "jaja"; poprzedni post byl tak zenujacy, ze tylko tak sarkastycznie moglem odpowiedziec yeellow napisał: > Benedykt smieje sie z jakajacych? A ciamkanie mu nie przeszkadza? Bo moze byc > obciach ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Czy w delegacji bedzie Kurski,znany lowca naz 11.01.06, 01:09 no, to fajnie, razem sobie robimy jaja :-) Byle bylo wesolo, straszno juz jest ;-P. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czy w delegacji bedzie Kurski,znany lowca naz 11.01.06, 01:32 a Kurski i tak mial racje; sprawdzilem w archiwum wehrmachtu w berlinie; josef tusk porosil o przyjecie do oddzialow gen. Maczka, kiedy juz miesiac byl w alianckiej niewoli; byl takim samym koniunkturalista, jak wnuk yeellow napisał: > no, to fajnie, razem sobie robimy jaja :-) > Byle bylo wesolo, straszno juz jest ;-P. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Czy w delegacji bedzie Kurski,znany lowca naz 11.01.06, 01:34 o, to Ty jestes ten slywny facet co podszywal sie pod rodzine Tuska? :-). Zdaje sie, ze Cie szukaja ;-). Czy akta papieza z hitlerjugend tez wyszperales? Moze Kaczynski jedzie do Watykanu, zeby zdenazyfikowac nowego pape? Czy bedzie powolana jakas nowa komisja? :). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czy w delegacji bedzie Kurski,znany lowca naz 11.01.06, 01:52 nie, akta tuska "wyczail" moj przyjaciel z berlina; ja tylko inicjatywe wspomagalem, bo tusk wydawal mi sie strasznie niewiarygodny yeellow napisał: > o, to Ty jestes ten slywny facet co podszywal sie pod rodzine Tuska? :-). Zdaje > > sie, ze Cie szukaja ;-). > Czy akta papieza z hitlerjugend tez wyszperales? Moze Kaczynski jedzie do > Watykanu, zeby zdenazyfikowac nowego pape? Czy bedzie powolana jakas nowa > komisja? :). Odpowiedz Link Zgłoś
langston KACZYNSKI DO PAPIEZA-TUSIO DO DZIWISZA 11.01.06, 01:25 Kaczynski jedzie z wizyta do papieza, Tusio do biskupa Dziwisza- kazdy wg. swojej klasy i politycznego znaczenia. Wszysko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: KACZYNSKI DO PAPIEZA-TUSIO DO DZIWISZA 11.01.06, 01:34 zreszta, z tusia taki katolik, jak z koziej d.... raisentasza (to po slasku) langston napisał: > Kaczynski jedzie z wizyta do papieza, Tusio do biskupa Dziwisza- > kazdy wg. swojej klasy i politycznego znaczenia. Wszysko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: KACZYNSKI DO PAPIEZA-TUSIO DO DZIWISZA 11.01.06, 01:38 To fakt, platfusy sa ostatnio strasznie oglupiale :-). Z tego wszystkiego konkurencje ojcu dyrektorowi chca robic, tylko patrzec jak radio zaloza. Miotaja sie az milo popatrzec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: KACZYNSKI DO PAPIEZA-TUSIO DO DZIWISZA 11.01.06, 01:55 juz sobie (oczyma duszy mojej) wyobrazam kolko rozancowe w prymasowskim radiu "jozef", zalozone przez tuska i rokite, gdzie bedzie sie zbieralo kaske na swiatynie opatrznosci i na dlugi abp. goclowskiego ("stella maris"), zeby ocalic meble gdanskie w kurii biskupiej w gdansku przed komornikiem yeellow napisał: > To fakt, platfusy sa ostatnio strasznie oglupiale :-). Z tego wszystkiego > konkurencje ojcu dyrektorowi chca robic, tylko patrzec jak radio zaloza. > Miotaja sie az milo popatrzec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mgibson No i już wiadomo o co chodzi... 11.01.06, 01:36 Zamiast udać się z wizytą do o wiele ważniejszych i istotniejszych w polskiej polityce Niemiec, Rosji, Francji czy W. Brytanii kaczka jezdzie do Watykanu... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: No i już wiadomo o co chodzi... 11.01.06, 01:40 A sposrod jak wymieniles Niemiec Rosji Francji czy UK gdzie pojechalbys z SYMBOLICZNA PIERWSZA wizyta (tylko nie mow ze do brukseli bo jej nie wymieniles) Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: No i już wiadomo o co chodzi... 11.01.06, 01:43 Lepiej niech w domu siedzi, wstydu nie robi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: No i już wiadomo o co chodzi... 11.01.06, 02:12 twoj kwach tam ciagle pielgrzymowal mgibson napisał: > Zamiast udać się z wizytą do o wiele ważniejszych i istotniejszych w polskiej > polityce Niemiec, Rosji, Francji czy W. Brytanii kaczka jezdzie do Watykanu... Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 01:55 Taki Chomeini to był gość. Do nikogo nie jeździł. Sam był osobą świętą. A jak im tam teraz dobrze w tym Iranie. A tak nawiasem mówiąc, czy nie lepiej było od razu wybrać(przez aklamację) ojca dyrektora na prezydenta? A czy panujący Polsce pan prezydent, na powitanie B16,to będzie klęczał czy się czołgał? I czy urzędujący prezydent Polski będzie całował po rękach zwierzchnika państwa Watykan? I czy moherowe berety zepchnęły Polskę w mroki średniowiecza skoro młodym nie chciało się ruszyć d..y do urn wyborczych? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 01:59 Poczytaj cos koles o sredniowieczu bo uch... braki takie ze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
crash212 Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 03:26 Kiedys jezdzili do Moskwy. Teraz pielgrzymuja do bialego papy. U Ruskich mozna robic biznesy, albo sie niedzwiedziowi podlizac zeby cos u nas kupil, albo rope po dobrej cenie sprzedal. U czarnych w Watykanie placi sie zas kontrybucje; panstwo nam pod zabory katolickie wpedzaja, dzieci nam tlumania, a jedyny interes na tej calej maskaradzie robia Italiancy - tlumy tumanow w hotelach trzymajac. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
crash212 Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 03:40 Mnie tez otumanili. Dzieci nam tumania mialo byc poprzednio.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 03:43 nie zapominaj, ze "czarni w watykanie" (takze kard. Ratzinger) dopominali sie najglosniej o to, zeby Polska znalazla sie w EU; i swiat sie ich slucha; to dobry pomysl Kaczynskiego crash212 napisał: > Kiedys jezdzili do Moskwy. Teraz pielgrzymuja do bialego papy. U Ruskich mozna > robic biznesy, albo sie niedzwiedziowi podlizac zeby cos u nas kupil, albo rope > > po dobrej cenie sprzedal. U czarnych w Watykanie placi sie zas kontrybucje; > panstwo nam pod zabory katolickie wpedzaja, dzieci nam tlumania, a jedyny > interes na tej calej maskaradzie robia Italiancy - tlumy tumanow w hotelach > trzymajac. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
crash212 Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 04:00 W ch..ni juz jestesmy, a kler przy tym lapek nie maczal. Nawet jesli to misja skonczona - nic nowego nam nie zalatwia, bo na ksiezyc sie nie wybieramy. Jak bedziesz krakal, ze cos zalatwili to nam kontrybucje podniosa.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Tylko bez Rokity - bo do Watykanu nie przystoi 11.01.06, 03:49 Z Rokita tylko do Leczycy pod Lodzia. Odpowiedz Link Zgłoś
rokmalpy Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 04:33 do watykanu dzis sie udaja, kiedys jezdzili po wytyczne do moskwy. kierunek inny, ale mentalnosc ta sama ... Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 05:10 Czy to Prezydent decyduje gdzie ma jechac? Nie, to szef Prezydenta: blizniak Jarek! A swoja droga smiesznie wyglada na tym "tronie"... Odpowiedz Link Zgłoś
patrickkolno Re: Dziecko prezydent 11.01.06, 05:23 Na tym zdjeciu to jakos kojarzy mi sie z krolem Maciusiem Pierwszym Janusza Korczaka. Musial z powodu wzrostu miec straszne kompleksy i wszyscy smiali sie wokol z niego, wiec sie zawzial, ze zostanie kims wielkim, no i w koncu stal sie prezydentem. Mial bardzo grozna mine w okresie wyborow, bo male zwierzatka zawsze szczerza kly, bo sie bardzo boja. Chcial nas nastraszyc, a teraz wyglada taki potulny na swoim tronie, ze chcialoby sie poglaskac go po glowie i dac mu cukierka. No zobaczymy Kaczki, czy zmienicie ten zrujnowany kraj i wyciagniecie go z chaosu i korupcji. Bo wedlug Stanislawa Lema, to za pare lat nikt nie bedzie was pamietal. Ale przynajmniej nie ma juz tej nadetej czerwono-burzuazyjnej pary Kwasniewskich w palacu prezydenckim. Nigdy nie cierpialem tej prostackiej i aroganckiej "elyty" w Polsce po 1945 roku, rzadow chamstwa, zaklamania i falszywej ideologii. Moze powoli wracamy do normy, a rzady Kaczek to taka sytuacja przejsciowa przed powrotem normalnosci w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mathyy Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 05:14 jemu włażą w dupę, a teraz on jedzie włazić w dupę... katolicki palant. ciekawe czy Bóg lubi lizodupów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tango9 Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 07:02 Powinni obniżyć nieco fotel, bo prezydent jak kaczuszki ma krótkie nóżki i tylko paluszkami dotyka podłogi. Fotografa za taką fotografię powinni wsadzić do trzechletniego aresztu. Słyszałem wczoraj pytanie: jakie państwo jest najmniejsze na świecie? Odpowiedź: państwo Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
rogerja Ze holdy jedie w imieniu Polski skladac to rozumie 11.01.06, 07:04 m ale czy kolejnosc odwiedzin jest OK? Moskwa blizej. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Można się było spodziewać... 11.01.06, 07:48 Teraz po wyborach wszystkie partie (poza czerwonym SLD które bazuje na ateistach) są strasznie katolickie. I demonstrują to na każdym kroku... Myślę, że jednak nie z powodu zwiększenia się wiary posłów ... Odpowiedz Link Zgłoś
ya_basta Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 11.01.06, 14:15 naprawde mam dosyc - prezydent jest katolikiem wielu polakow to katolicy, ale na milosc boska naprawde pierwsza "symboliczna" w dyplomacji prezydenta moglaby wziasc pod uwage jakies wazniejszych strategicznie partnerow niz watykan. niech to bedzie usa czy bruksela spor o to mnie nie obchodzi. tylko niech nie zaczyna w panstwie koscielnym do cholery sa chyba miejsca gdzie mamy wiec spraw do zalatwiania? straszne jest to co sie dzieje w tej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 19.02.06, 20:55 rozumiem ze wg ciebie pierwszą wizyte powinien złożyć w Izraelu... Odpowiedz Link Zgłoś
ya_basta Re: Pierwsza wizyta prezydenta - w Watykanie 23.04.06, 22:16 tak jest dokladnie, a mysle tak bo jestem Zydem zdrajca Polski i antyrycerzem niepokalanej. Odpowiedz Link Zgłoś