zygfryd.okrutny Polska=Ukraina 11.01.06, 18:38 to samo dziadostwo, ta sama zasciankowa mentalnosc. W dwa miesiace po wyborach, rzad utrzymuje lud cyrkiem politycznym i obietnicami bez pokrycia. Kartofle, do gnoju, nowe wybory dla demokratycznej Polski, PO+SLD, to recepta na nowoczesna Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: Polska=Ukraina 11.01.06, 18:43 Zygfrydzie! Sieg= zwyciestwo, Friede=spokoj. Po zwyciestwo nigdy nie nadchodzi spokoj! A juz PO i SLD? No nie! Powtorka z milleryzmu? To juz lepiej kaczka po torunsku! Choc łykowata i bez jabłek! Odpowiedz Link Zgłoś
maaaa1 Re: Wniosek o odwołanie marszałka Sejmu 11.01.06, 18:42 Nie, dla Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
yarixch kolejny samoboj PiS-u! fortuna odwrocila sie od JK 11.01.06, 18:54 no tak trudno manipulowac jak SLD, gdy ma sie ok.30% mandatow. A jeszcze trudniej jak brakuje programu, bo sama wizja panstwa policyjnego to za malo, aby zaskarbic sobie wzgledy kienteli wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster "Na pewno nie w czasie procedury budzetowej" 11.01.06, 19:01 Czyli Jurek sam zdecyduje,kiedy poddac pod glosowanie wniosek o swoje odwolanie.No,czysto po kaczorowsku... Odpowiedz Link Zgłoś
koalicjantka Re: "Na pewno nie w czasie procedury budzetowej" 11.01.06, 19:12 Chyba mało znasz marka jurka!!! Nie napiszę co o nim myślę, od jakiegoś czasu itak mnie wycinają. Odpowiedz Link Zgłoś
skyonee Jak pamietam to Tusk nie chciał 11.01.06, 19:33 Jak dobrze pamietam to pis chciał Tuska na marszałka! Odpowiedz Link Zgłoś
skyonee Re: Wniosek o odwołanie marszałka Sejmu 11.01.06, 19:51 qubacz napisał: > Szykują fotel dla Donalda? Cos Ci sie kolego pomyliło.Jak dobrze pamietam to Pis go chciał tym marszałkiem zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora A bylo tak pieknie... 11.01.06, 20:02 Cieple koryto , posadki dla krewnych i znajomych , poczucie wladzy - i co ? I czlonek bombi strzelil , pisuar leci na bruk . Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: A bylo tak pieknie... 11.01.06, 20:47 A będzie jeszcze piękniej ...po nowych wyborach...a jeszcze piękniej opozycja będzie łykać budzet z eseldupkami i po na czele...nie pasi budżet to nowe wybory... Co to znaczy dla opozycji widzimy dzisiaj w Sejmie..... PANIKA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Wniosek o odwołanie marszałka Sejmu 11.01.06, 20:18 PiS musi złożyć wniosek o odwołanie pana Kotlinowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonymsmierc Re: Wniosek o odwołanie marszałka Sejmu 11.01.06, 20:30 po co ? wniosek o samorozwiązanie tego cyrku i nowe wybory 9 kwietnia 2006 roku Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Wniosek o odwołanie marszałka Sejmu 11.01.06, 20:38 jak to po co, trochę pobawić się przed rozwiązaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonymsmierc Re: Wniosek o odwołanie marszałka Sejmu 11.01.06, 21:13 maureen2 napisała: > jak to po co, trochę pobawić się przed rozwiązaniem. jak dla jaj to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Wniosek o odwołanie marszałka Sejmu 11.01.06, 23:39 nie "dla jaj",tylko na poważnie, odwołać, a potem rozwiązać ,kolesiostwo chyba już się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Wniosek o odwołanie marszałka Sejmu 11.01.06, 20:29 To akurat każdy głupi potrafiłby zrobić. Ci byli najszybci. Jurek się kompletnie nie nadaje na takie stanowisko. To był obciach od sdamego początku. To nie jest facet tego formatu. Mały człowieczek, uczciwy, ale potulny i nieumiejętny. Szaraczek taki. Bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
satangaj [...] 11.01.06, 20:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 Re: Wniosek o odwołanie marszałka Sejmu 11.01.06, 20:51 A czego można się spodziewać po tych co ukradli księżyc jako dzieci,a teraz podpieprzyli cały kraj,aż boje się tego co się będzie działo po powstaniu Policji Politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 wraca norma GW organem PZPR... 11.01.06, 21:12 gdzie przebywał I sekretarz , wśród żniwiarzy , górników czy prządek łódzkich ? prosimy o informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas [...] 11.01.06, 21:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacaozo Re: wraca norma GW organem PZPR... 11.01.06, 22:31 myślę że w rydzykowni Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski [...] 11.01.06, 21:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 odezwali sie ci ci najwiecej maja do gadania 11.01.06, 21:45 www.towarzyska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
brynk sierpy i młoty nie mają umiaru , Wybory szybko 11.01.06, 21:45 -nowe , zeby te zgraje wyeliminowac z zyciz publicznego Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Koalicja PO+SLD+LPR+SO - TO JEST TO !!! :))) 11.01.06, 21:51 Widać, że Tusk się rozwija. Kiedyś "śpiewał" w tercecie, dosyć egzotycznym zresztą, a teraz postanowił przewodniczyć kwartetowi: Tusk-Olejniczak-Giertych- Lepper. Baaardzo ciekawa kombinacja, ale jak ciągnie do koryta, to i na takie coś można pójść... Mnie to się podoba, przynajmniej coś się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Koalicja PO+SLD+LPR+SO - TO JEST TO !!! :))) 11.01.06, 21:55 > Mnie to się podoba, przynajmniej coś się dzieje... Mnie nie, tu chodzi o coś więcej niż o igrzyska. Inaczej mówiąc mamy zabawy w piaskownicy a to nie jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Nowa koalicja? PO+SLD+LPR et cohortes 11.01.06, 21:56 Ciekawy ten okragly cyrk; naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Nowa koalicja? PO+SLD+LPR et cohortes 11.01.06, 22:03 silesius.monachijski napisał: > Ciekawy ten okragly cyrk; naprawde Wyjales mi to z ust, Ryczrzu Niepokalanej. Odpowiedz Link Zgłoś
mobileinmobili My komunisci polscy, prawowici spadkobiercy 11.01.06, 22:07 majatku narodowego kraju, ktory jest przejadany przez narodowo-nacjonalistyczna bande, z przerazeniem obserwujemy upadek panstwowosci polskiej. Narodowi-socjalisci, na wzor ednekow I RP, urzadzaja polowania na zasluzonych dzialaczy komunistycznej walki partyzackiej, zaluzonych dla Panstwa Polskiego, Budowniczych PRL. Odewt historyczny, kartofli wychowanych na lasce komunistow polskich przybiera zastraszajace rozmiary, niedemokratyczne zachowanie sie politykow polskich przynosi wstyd na skale swiatowa. Kazdy kto popiera obecny reakcjny rzad, przyklada reke do upadku kraju. Komunistyczny Front Odnowy Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mobileinmobili Apel komunistyczny 11.01.06, 23:02 Towarzysze, dzisiaj, gdy nad nasza Polska rozciaga sie noc reakcjonizmu politycznego, niesprawiedliowsci spolecznej i hanby narodowej, jak nigdy wymagane jest zachowanie pamieci o 50 latach dorobku pokolen komunistycznych w Polsce. O wygranej wojnie z faszyzmem swiatowym, o heroicznej odbudowei kraju, o osiagnieciach gospodarczych i politycznych tamtego okresu. Obecne wladze falszuja histrie nasza, naszych dziadkow i ojcow, neguja dorobek komunistow, porownuje tamta epoke do czasow ucisku i tyranii. Oczywiscie byly bledy, ale przez lata wychowalismy takze pokolenie uczciwych i pracowitych Polakow, cenionych na calym swiecie. Dalismy prace i awans spoleczny wsiokom, ktorzy dzsiaj poluja na nasz dorobek i znaczenie w historii Polski. Towarzysze, nie pozbywajcie sie dokumentow poswiadczajcych przynaleznosc do polskich organizacji komunistycznych, zachowajcie je jako pamiatki historyczne i potwierdzenie historii Polski. Komuistyczny Front Odrodzenia Polski nie ma nic wspolnego z banda SLD czy innych organizacji podszywajacych sie pod lewice, jestesmy niezaleznym ruchem skupiacym ludzi, o przekonaniach alturistycznych, o odbudowie komunizmu nie na bazie przewodnictwa motlochu i czernii ulicznej, ale ludzi wyksztalconych i bogatych, chcacych sie dzielic dorobkiem materialnym i kulturowym z innymi jednostkami intelektu swiatowego. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Wniosek o odwołanie marszałka Sejmu 11.01.06, 22:08 Kundle z LSD szczekaja, karawana idzie dalej. Na pohybel komunie. u. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wniosek o odwołanie marszałka Sejmu 11.01.06, 22:16 Zaskakująco dużą gamę zagadnień poruszasz w swoich postach. Godne podziwu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacaozo Re: Oj, cerberzy sie obudzili i tna 11.01.06, 22:37 marku jurku pisie s........ dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek SLD to teraz moze 11.01.06, 22:41 sobie duzym palcem w bucie pokiwac! Opozycja pozal sie boze! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 11.01.06, 22:48 Co takimi skrotami jedziesz Myszko?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 11.01.06, 23:05 a co sie szczurkom nie podoba? ginusia napisała: > Co takimi skrotami jedziesz Myszko?? Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 11.01.06, 23:33 silesius.monachijski napisał: > a co sie szczurkom nie podoba? > >Skroty, Myszko:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 11.01.06, 23:38 zawsze zdumiewala mnie kobiecosc meskosci ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > a co sie szczurkom nie podoba? > > > >Skroty, Myszko:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 11.01.06, 23:53 silesius.monachijski napisał: > zawsze zdumiewala mnie kobiecosc meskosci > >Jestes blyskotliwy ale z duza doza arogancji:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 12.01.06, 00:19 cela vie ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > zawsze zdumiewala mnie kobiecosc meskosci > > > >Jestes blyskotliwy ale z duza doza arogancji:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 12.01.06, 00:26 silesius.monachijski napisał: > cela vie > > Ce la vie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 12.01.06, 00:27 ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > cela vie > > > > Ce la vie:)) A tak naprawde to; c'est la vie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 12.01.06, 00:31 zle napisane ginusia; albo cela vie (tak jest najbardziej poprawnie), albo c`est la vie ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > cela vie > > > > Ce la vie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 12.01.06, 00:36 silesius.monachijski napisał: > zle napisane ginusia; albo cela vie (tak jest najbardziej poprawnie), albo > c`est la vie > > Dlaczego Ty wszystko bierzesz tak powaznie , przeciez napisalam pozniej druga, poprawna odp. chcialam wpuscic Cie w kanal? Myszko. Jest tylko jedna poprawna forma c'est la vie mon cheri:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 12.01.06, 00:44 mylisz sie; nikt z moch paryskich, bretonskich albo i prowansalskich przyjaciol nie pisze do mnie c`est la vie; wszyscy pisza: cela vie, tak sie we Francji przyjelo; podobnie Paryzanin nigdy nie powie: je ne sais pas; on powie: che pas ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > zle napisane ginusia; albo cela vie (tak jest najbardziej poprawnie), alb > o > > c`est la vie > > > > Dlaczego Ty wszystko bierzesz tak powaznie , przeciez napisalam pozniej > druga, poprawna odp. chcialam wpuscic Cie w kanal? Myszko. Jest tylko jedna > poprawna forma c'est la vie mon cheri:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 12.01.06, 00:58 silesius.monachijski napisał: > mylisz sie; nikt z moch paryskich, bretonskich albo i prowansalskich przyjaciol > >ARRêt de m'emmerder stp, ça me fait chier,tu joue le malin toi, c'est bon, je te laisse faire... Nie prowokuj mnie bo tego nie znosze a juz Ci sie to udalo. Ach, ci mezczyzni, zawsze dzialali na mnie destruktywnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 12.01.06, 01:05 co za replika; wow; a moze jestem kobieta? ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > mylisz sie; nikt z moch paryskich, bretonskich albo i prowansalskich > przyjaciol > > > >ARRêt de m'emmerder stp, ça me fait chier,tu joue le malin toi, c'es > t bon, je > te laisse faire... > Nie prowokuj mnie bo tego nie znosze a juz Ci sie to udalo. Ach, ci mezczyzni, > zawsze dzialali na mnie destruktywnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 12.01.06, 01:17 DOBRANOC ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > mylisz sie; nikt z moch paryskich, bretonskich albo i prowansalskich > przyjaciol > > > >ARRêt de m'emmerder stp, ça me fait chier,tu joue le malin toi, c'es > t bon, je > te laisse faire... > Nie prowokuj mnie bo tego nie znosze a juz Ci sie to udalo. Ach, ci mezczyzni, > zawsze dzialali na mnie destruktywnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 12.01.06, 01:53 silesius.monachijski napisał: > DOBRANOC > >Dobranoc Myszko:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 12.01.06, 02:01 jestem zodiakalna ryba, ale nie bede sie klocil o szczegoly (tym bardziej, ze trzeba juz pomyslec o przygotowaniu imprezy urodzinowej - szczegolnej, bo "mickiewiczowskiej" w Wielkim Poscie); jak zwykle sobie poradze; i jak zawsze beda wszyscy: Polacy, Niemcy, Francuzi, Brazylijczycy, Ukraincy; Czesi, Rosjanie, Anglicy, Hiszpan i Portugalka, Ormianie, dwie Estonki, itd., itp.; u Silesiusa wielki bal; i niezliczone, i madre rozmowy ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > DOBRANOC > > > >Dobranoc Myszko:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 12.01.06, 02:10 u madre rozmowy > > To znaczy ze ja nie moge przyjsc no bo z reguly glupio gadam i jestel Polka:)> Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: a co to jest sld? sojusz lewych dochodow 12.01.06, 02:18 u mnie dzrzwi zawsze otwarte; ostatnio Goska przyszla z dwoma Rosjanami, ktorych poznala w akademiku; zapytali, czy moga troche zostac; powiedzialem, ze "gosc w dom, Bog w dom"; impreza - jak zwykle - skonczyla sie o 6 rano; jako, ze byl caly czas z nami moj przyjaciel Uwe - znakomity i ceniony w calych Niemczech kardiolog - uzywalismy i tanczylismy do upadlego; "pierwsza pomoc" (choc tez juz troche "pod wplywem") byla na miejscu; ginusia napisała: > u madre rozmowy > > > > To znaczy ze ja nie moge przyjsc no bo z reguly glupio gadam i jestel Pol > ka:)> Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Wniosek o odwołanie marszałka Sejmu 11.01.06, 22:54 A czego sie spodziewaliście po takim Jurku? Nie znacie jego mentalności i rodowodu? Lepper przy Jurku to szlachetny arystokrata! Nie ma obaw; na Jurka czeka ciepła posadka u Rydzyka w radyjku. Odpowiedz Link Zgłoś
homosexualista2 Lepper tam zrobi pozadek z kałachami beda latać 11.01.06, 22:59 hahahahahahahahahahah jak w afganistanie, Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Przebierańcy z PZPR-u jeszcze istnieją ? 11.01.06, 23:50 SLD , to jest bezwstydna grupa kontynuatorów upadku Polski , jaka się dokonała pod przewodnictwem naczelnego przebierańca przez dwie kadencje. Odpowiedz Link Zgłoś
pskrzyn wysłuchał go "z zatroskaniem o polski ... 12.01.06, 00:48 wysłuchał go "z zatroskaniem o polski parlamentaryzm" spojrzał w lustro i powiedzial KWA!, KWA! Odpowiedz Link Zgłoś