ak2006 Re: Sośnierz potwierdza, że myśli o wstąpieniu do 17.01.06, 21:29 Panie Sośnierz, pan chcesz po prostu stanowiska, po co się babrać w partie i brudzić sobie ręce? Odpowiedz Link Zgłoś
posik P. Sośnierz - masz nasze poparcie 17.01.06, 21:42 Pokaż człowieku że nie głos kundli ujadających jest ważny tylko dobro kraju. Koalicja miała być i niech będzie, jeśli tusk jej nie chce to zróbmy koalicję bez tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
donpetre Re: Sośnierz potwierdza, że myśli o wstąpieniu do 17.01.06, 21:52 Normalnie straciłem do pana szacunek!!!! No respect! Spadaj do pisiaków siusiaków hehe Odpowiedz Link Zgłoś
homosexualista2 Najpierw przeslij KASE NA RADIO MARYJA reszta 17.01.06, 22:11 juz pujdzie na luziku Antychryst Rydzyk potrzebuje duzo pieniedzy jak Kazdy fundamentalista Odpowiedz Link Zgłoś
partner27 Jacek i Placek 17.01.06, 22:30 wezcie sobie juz qrwa na wlasnosc ten pier..ny Ksiezyc. I tam sie pobudujcie. Ja chce .. qrwa ... normalnosci, ja chce, zeby Was juz nie bylo - gnoje Odpowiedz Link Zgłoś
mikey21 Re: Sośnierz potwierdza, że myśli o wstąpieniu do 17.01.06, 23:01 Panie Sośniarz , jak już będziesz w PiS-ie, podpowiedz im aby przed wyborami zmienili ordynacje wyborczą na większościową. Myślę, że Tuski, Rokity i inne śmieci z lewicy wogóle nie wejdą i oto chodzi a wy rządzcie po ludzku. Pozdrawiam, Życzliwy dla kraju. Odpowiedz Link Zgłoś