alkud 18.01.06, 18:56 Wierzycie Jurkowi czy Rokicie? Siłom dobra czy siłom zła? :-))))))))))))) ISLAM DLA DOROSŁYCH 18religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pndzelek jurek moze tylko to co mu pozwoli szef 18.01.06, 19:06 kaczka z ksiezycem Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 [...] 18.01.06, 19:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Pewno, ze Rokicie :) 18.01.06, 19:07 Marek Jurek kłamie nawet jak sie go zapytac o godzinę. Ten typ już tak ma - za długo przebywał z Kaczyńskimi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Re: Pewno, ze Rokicie :) 18.01.06, 19:23 hihiro napisał: > Marek Jurek kłamie nawet jak sie go zapytac o godzinę. > > Ten typ już tak ma - za długo przebywał z Kaczyńskimi ;) Trudno zaprzeczyć. Zresztą M. Jurek nawet nie próbuje się z tym ukrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
jajanek Re: Pewno, ze Rokicie :) Rokita kłamie 19.01.06, 00:50 Rokita ma problemy z mówieniem prawdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Jarek nie pozwala! Co mam zrobic! 18.01.06, 19:07 Kpiny z narodu! Kto jeszcze mozerzadzic ? SLD = 0 PiS = 0 PO = 0 SO = -0 LPR = -0 Wiecej ? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 TUSK TO SOBIE MOŻE APELOWAĆ ALE DO...ROKITY! 18.01.06, 19:19 żeby go nie przebił w popularnści, bo inaczej Jan Maria popłynie jak Zyta Gilowska! Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Caps Lock... 18.01.06, 19:24 Masz rację - jedyna osoba, której apele działają na członków PiS to Jarosław K. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Jarek nie pozwala! Co mam zrobic! 18.01.06, 20:08 Kpiny z narodu! Kto jeszcze mozerzadzic ? SLD = 0 PiS = 0 PO = 0 SO = -0 LPR = -0 Wiecej ? Rydzyk ? NARóD = 100% Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 19:12 Jurek to polityczny nieudacznik, człowiek bez honoru, służacy za podnóżek Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
linke1 Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 20:49 123rbr napisał: > Jurek to polityczny nieudacznik, człowiek bez honoru, służacy za podnóżek > Kaczyńskim. ======== Były członek ZCHN, zatem dobrze mu jest za ten podnóżek. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Jakich warunków nie ma ? 18.01.06, 19:50 Brak odwagi do samodzielnego podjęcia decyzji, Kaczyńscy sie zastanawiają a marszałek dwojga imion robi z tata wariata bo on tylko paciorek sam umie wyklepać Odpowiedz Link Zgłoś
util Aaa, nie tylko, nie tylko... 18.01.06, 21:52 ozowykot napisała: > Kaczyńscy sie zastanawiają a marszałek dwojga imion > robi z tata wariata bo on tylko paciorek sam umie wyklepać I dzieciaka też wyklepać może, co za problem? Wprawę ma, że hej! Ojciec go nauczył wyklepywać, a ojca dziadek. Dyscyplina to podstawa wychowania - jak mawiał pewien twórca Akademii. Cudzych marszałków chwalicie, swoich nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Jakich warunków nie ma ? 18.01.06, 20:11 signal napisał: > sejm zamurowali ? nie Kacza grypa padła na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Ptasia grypa ? 18.01.06, 20:55 Marek Jurek powinnien zarządzić kaczą kwarantannę w całej Warszawie!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 19:25 Mam nadzieje, ze Mark Georg nie wypowie sakramentalnej formuły "demokracji totalitarnych": "aktualnie brak jest jakiejkowiek mozliwosci do zwołania jakiegokolwiek sejmu i dlatego PIS powoluje rzady cesarzy blizniakow"(to juz było w czasach rzymskich!) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jarek Piłsudski! 18.01.06, 19:48 A może jak w maju 1926, nie ma wogóle warunków do zwoływania sejmu? Ci jacyś szczekacze tylko zawadzają. My z bratem poradzimy sobie sami! Odpowiedz Link Zgłoś
ewazh Re: Jarek Piłsudski! 18.01.06, 23:09 koloratura1 napisała: > A może jak w maju 1926, nie ma wogóle warunków do zwoływania sejmu? Ci jacyś > szczekacze tylko zawadzają. > My z bratem poradzimy sobie sami! ************ Potrzebuja pół roku na przeprowadzenie odpowiednich ustaw, a potem rozwiązanie Sejmu i dyktatura. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodarek A ciemny lud to kupi 18.01.06, 19:41 Goebels Kurski już przygotuje kampanię Odpowiedz Link Zgłoś
jajanek Re: A ciemny lud to kupi 19.01.06, 00:55 Wiwat Kurski. Precz z czerwonymi z "wybiórczej" Komuchy, mam nadzieję że padniecie pod Kaczorami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Biedny MarekJurek 18.01.06, 19:52 Warunkow mu nie stworzyli . Swiat jest paskudny. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Odwołać Jurka, zmienić regulamin ! 18.01.06, 19:56 Po admiratorze Pinocheta można sie było tego spodziewać. Takiego marszałka trzeba odwołac i zmienić regulamin Sjmu, bo jest nie do przyjęcia,żeby JEDEN poseł był ważniejszy niż większość sejmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy [...] 18.01.06, 19:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 20:23 no i trzeba by gmach sejmu ogrzewac a tak sie zaoszczedzi na niepotrzebnym mamrotaniu paru poslow i to mi sie podoba, oto tanie panstwo... -- wreszcie niepodlegla polska rzadza prawdziwi mezowie stawu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolona Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 20:11 Jest nas 38 min, ile osób głosowało na PiS? wszyscy ci teraz mogą zobaczyć jak spełniają się obietnice o IV RP. Niech PiS opłaci teraz nowe koszty wyborów, ponieważ się nie sprawdził. Obywatel III RP Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 20:14 >>Niech PiS opłaci teraz nowe koszty wyborów, > ponieważ się nie sprawdził. nie bedzie problemu z kasa na wybory gdyz mamy oszzcednosci wynikle z programu 'tanie panstwo' pisu: zaoszczedzono na 4 czlonkach krritv i na wyboorach w wawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Jurek w Boga nie wirzy 18.01.06, 20:19 Kłamiąc złamał dwa przykazania.(Nie będziesz miał bogów.........) Postawił wyżej lojalność dla Kaczyńskiego niż Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Jurek w Boga nie wirzy 18.01.06, 20:20 nie dziwie sie mu,no bo ktory z nich jest wiekszy? Wielki Szachista oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jurek w Boga nie wirzy 18.01.06, 20:28 eexmd2 napisał: > nie dziwie sie mu,no bo ktory z nich jest wiekszy? Wielki Szachista oczywiscie Większy jak większy, ale bliższy na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
nyped Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 20:30 miałeś chamie złoty róg....... kończ waść wstydu wstydu oszczędż przed opinią światową Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 20:37 Mrozy za duże? Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: Ale marek jurek ma boja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.01.06, 20:50 Że jak zwoła Sejm, to go odwołają ze stołka!!!!!!!!:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 20:56 Oto jestesmy swiadkami rzadow triumwiratu w Polsce - tworza go blizniaki i Jurek.Styczen 2006 roku z pewnoscia zapisze sie czarna farba w historii Polski.W imie wlasnych ambicji i chorobliwej zadzy wladzy ,tumaniac Narod patriotyczna retoryka , podlana katolicko-narodowa demagogia ( spod znaku kosciola Rydzykowego), gotowi sa grac Polska , nie baczac na skutki. Gdyby jeszcze wsrod tego triumwiratu znalezli sie ludzie godni,mezni, honorowi , mozna by- by przerwac ten chocholi taniec- powolac cezara (lub krola).Trudno jednak takiego w tym gronie dobranych lawirantow znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Katoliccy radykalowie nigdy nie klamia!!!! Oni 18.01.06, 22:14 ewentualnie dla dobra!! Wyzszego dobra !! moge nagninac prawde, albo jej calej nie mowic! Ale nigdy nie klamia:)!Jurek jest tego najlepszym przykladem... Odpowiedz Link Zgłoś
signal Tanie państwo i nowe wybory za 300 milionów 18.01.06, 20:59 a co tam, teraz wszystko można Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista [...] 18.01.06, 21:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Dobrze ze wogole są podstawy do zwolania wogole 18.01.06, 21:17 sejmu:) Bo przeciez Piss moglby uznac ze nie ma takiej potrzeby. Rzad rzadzi, prezydent rzadzi, Jarek rzadzi wiec po co sejm??? Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 21:20 Właśnie teraz Jurek łże w TVN-24. Odpowiedz Link Zgłoś
jarokaczor Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 21:47 wierzę katolikowi praktykującemu,a nie kłamcy bezbożnemu chociaż jest z sekty Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 22:05 że ja dożyłem czasu gdy Marek j. jest marszałkiem załamka Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 23:50 Odpowiadasz na : untochables napisał: > że ja dożyłem czasu gdy Marek j. jest marszałkiem > załamka A Kaczka o dwóch twarzach rządzi krajem.... :-(((O PS. Zdjęcia z Korei - REWELACJA - jestem w trakcie czytania wszystkich Twoich postów, pól nocy mi zejdzie! lol Dzięki za link! Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 19.01.06, 00:27 > że ja dożyłem czasu gdy Marek j. jest marszałkiem > załamka Nie martw sie Piotrek sam wiesz , ze zawsze moze byc gorzej. Za drzwiami czeka dwuch Kim Dzong Il`òw podwojne wydanie zadnych wladzy kurduplow , a ze zadarli juz ze wszystimi sasiadami - do idei JUCHE nie bedzie tak daleko jakby kto myslal :-( Zal mi Was tam w Polsce. p.s Zrobiles sie slawny na caly swiat chlopie Gratuluje i potwierdzam ze auentycznie zasluzenie Jestes swietny !! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Jurek i cały PiS to chuligani polityczni!!!!!!!! 18.01.06, 22:24 Nie mam pretensji, że robią zagrywki polityczne. Mam pretensję że robią to jak chuligani polityczni. Zgadzam się z panem Niesiołoskim. Pozdrawiam wszystkich nie chuliganów politycznych. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara7 Re: Jurek: nie ma warunków do zwołania Sejmu w pi 18.01.06, 23:24 Myślałam, że sięgnęliśmy dna, aż tu ktoś zapukał od dołu. Odpowiedz Link Zgłoś