if_ona 08.05.05, 16:17 wystawa taka w drugiej połowie maja.. to ja dla rownowagi poproszę o okładki z PLAYGIRL www.playgirltv.com/ ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacuslubinski Re: PLAYBOY okładki - w CK Muza 13.05.05, 22:59 if_ona napisała: > > wystawa taka w drugiej połowie maja.. > > to ja dla rownowagi poproszę o okładki z PLAYGIRL www.playgirltv.com/ Powinny być. Dzisiaj widziałem wystawę. Uczucia mam mieszane. Będzie jazda o demoralizację. Możę Muzie każą dać okładki do foli. W każdym bądź razie warto zobaczyć. Wiele polskich aktorek które pragną sprzedać swój wizerunek, jeszcze wtedy kiedy jest jędrny i pociągający. Obrzydliwy kapitalizm > ROTFL Może następne będzie CKM i Cosmo Dla znudzonych;) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20430 Odpowiedz Link Zgłoś
jacuslubinski Errata 13.05.05, 23:01 jacuslubinski napisał: > Może następne będzie CKM i Cosmo Tu mial byc znak zapytania i ;P lub :D? Bo zaraz znajdą się chętni na okładki Super Wampa albo Twojego Weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: PLAYBOY okładki - w CK Muza 13.05.05, 23:02 Kozmo-Gerls som bozkie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: PLAYBOY okładki - w CK Muza 13.05.05, 23:16 jacuslubinski napisał: > Uczucia mam mieszane. Będzie jazda o demoralizację. A czy u nas działa jakieś koło LPR? Tak dla rozrywki mogliby jakąś akcję zorganizować, bo nudno okropnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: PLAYBOY okładki - w CK Muza 20.05.05, 18:07 LPR działają sam nawet poznałem na piwku przewodniczącego :) Ale oni nic nie muszą robić są śmieszni sami w sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacuslubinski Re: PLAYBOY okładki - w CK Muza 21.05.05, 19:23 Śmieszni są jak każdy uwikłani w politykę. Ale pewnie o wiele mniej smieszni niż SLD Bo Ci to na dodatek skorumpowani, i nie polskie interesy reprezentują na górze. To jeszcze ciężko pracują na swoją smieszność. Lepiej być smiesznym bezpretensjonalnie Niż ciężko na śmieszność pracować;) PS. A swoją droga to temat o okładkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: PLAYBOY okładki - w CK Muza 24.05.05, 20:54 jacuslubinski napisał: > Ale pewnie o wiele mniej smieszni niż SLD > Bo Ci to na dodatek skorumpowani, > i nie polskie interesy reprezentują na górze. jak nie polskie, to jakie? > PS. A swoją droga to temat o okładkach;) Własnie ;) moze gdzieś w Muzie taki plakat zawisł: spam.art.pl/_new/stopLPR/ bo brak reakcji LPR rozczarował mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś