hatteras Odmowa wszczecia sledztwa wobec przestepcy??? 25.01.06, 17:31 Jesli sa na tym forum prawnicy,to goraco prosze o zabranie g?osu.Jaka powinna byc kara z?o jakie ten pod?y i nikczemny cz?owiek wyrzadzi? Polsce i Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Do hatterasa ! 25.01.06, 19:16 Kogo masz na myśli pisząc, cyt.: "(...) ten podły i nikczemny człowiek..." ??? Także pytam, co takiego złego ów człowiek wyrządził Polsce i Polakom ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dogun Re: Do hatterasa ! 25.01.06, 21:01 Hmmm... Pomyślmy... Pranie mózgów? Pytanie: czy byłeś kiedykolwiek na zlocie "fanów" RM? Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: od hatterasa ! 25.01.06, 21:21 Madry zrozumie wszystko od razu,a g?upiemu i tak nic nie wyt?umacze! Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: Do hatterasa ! 25.01.06, 23:29 doktor.1 napisał: > Kogo masz na myśli pisząc, cyt.: "(...) ten podły i nikczemny człowiek..." ??? > Także pytam, co takiego złego ów człowiek wyrządził Polsce i Polakom ??? czlowieku nie rznij glupa. To, ze tyle ludzi mu przytakuje nie swiadczy o tym ze ma racje, a tylko o skali frustracji, biedy i zacofania ludzi w tym kraju. Co zlego robi Polsce/Polakom?? on nie stara sie w zaden sposob uzdrowic sytuacji. Odwrotnie. Wprowadza zamet, nienawisc. To celowe. Ten koles prowadzi zwyczajny interes. Sprzedaje kit, ktory mozna ulepic pod kazdego. A najlepszymi klientami sa ci najbardziej zdesperowani - oni kupia wszystko co tylko ladnie wyglada byle by tylko poczuc sie lepiej - bo w grupie nie jest tak smutno. Bazujac na emocjach igra z ludzka naiwnoscia, naiwnoscia starych babc/dziadkow ktorzy mysla juz tylko o tym gdzie beda pochowani. Wciska ten swoj kit ludziom, tak jak politycy wciaskaja kit przedwyborczy. Oni dobrze wiedza ze ten kit w umyslach biednych ludzi zmienia sie w nadzieje. I nikomu z nich nie zalezy na poprawie stanu rzeczy. Bo kit we lbach, mydlenie oczu, nadzieja sa lepsze niz trzezwe, myslace spoleczenstwo. Rydzyk to zly i podly czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Re: Do london13 ! 26.01.06, 23:28 Jako libertyn, - jak widzę, masz pretensje do kleru, że miesza się do polityki. A tu nagle masz pretensję do o. T. rydzyka, że "w żaden sposób nie uzdrawia sytuacji". Czyż o. T. Rydzyk jest winien tej biedy, tego poniżania Polaków w zagranicznych na terenie Polski super i hipermarketach ??? Kit to ty sprzedajesz, nie o. T. Rydzyk !!! Podaj konkretne przykłady świadczące o tym, iż Radio Maryja prowadzi antypolską i antykatolicką akcję ( data, godz., nazwa programu, tytuł audycji ). Tylko sprężaj się z odpowiedzią i ....... nie opieraj jej na tzw. faktach prasowych - czyt. chorych wymysłach sfrustrowanych dziennikarzy - "użytecznych durniów" na usługach "możnych tego Świata". A podły i zły to jesteś ty, bo łżesz w żywe oczy i obrażasz. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 No, jakże można by zatrzymać półboga... 25.01.06, 18:39 mohery by się wściekły! Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: No tak! wedlug kretynow z lpru/pisuaru... 25.01.06, 23:05 Tylko dlatego ze oskarzyli go poslowie SLD? No jasne! Przeciez wg LPR/PiSuaru majac odmienne przekonania nie mozna oskarzac! Sady w Polsce sa tylko dla wyznawcow chomikologii,moherowego boga i frankensteina. A kto mysli inaczej ten komuch, zwyrodnialec, Żyd, mason i zdrajca! Wiec ja - stary komuch, zwyrodnialec, zdrajca, Żyd, mason, zlodziej i pijak, szatan, antypolska świnia i co tam jeszcze - jestem zdania, ze za to, co powiedzial ten duren w koloratce powinien zostac skazany na co najmniej rok ciezkich kamieniolomow i wielomilionowa grzywne na rzecz jakiejs fundacji walczacej z homofobia i rasizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: Do doktora 1 26.01.06, 12:17 Kolego ale stałeś sie płodny w pisaniu - dla kazdego masz coś miłego . Niestety Twój punkt widzenia nijak ma sie do postrzegania Rydzyka przez większość forumowiczów - według Ciebie ta większość to NIENORMALNI .Od kiedy to mniejszość uzurpuje sobie prawo do stanowienia o większość . I nie wyjeżdżaj mi tu , że Polska to kraj katolicki i t p BZDURY . Ostatnie liczenie wiernych w KK dowiodło tego , że ów sławne 95 % katolików to BZDURA ,więc nie obrażaj TYCH WSZYSTKICH , którzy mają inne zdanie niż Ty ( czyżby się kłaniała chrześcijańska "TOLERANCJA " ?) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Re: Do chyba_normalnego ! 26.01.06, 23:55 Najciekawsze jest to, iż ci forumowicze - jątrzyciele, a wśród nich i ty, - piszecie o o. T. Rydzyku i o Radiu Maryja bez dogłębnego pozyskania wiedzy u źródeł o tej osobie i radiu !!! „Bo większość tak mówi” (hahaha, nawet jeśli owa większość tu na necie nie zna osobiście tej osoby, ani też nie słucha tej rozgłośni. To jak można pisać o przedmiotowej sprawie, - nie mając dostatecznej wiedzy ??? A może dla was źródłem wiedzy jest GW, TOK FM i TVN ??? (hahaha), - ale mi źródło informacji, koń też by się uśmiał. A przypomnij mnie, gdzie pisałem, że w Polsce jest 95 % katolików ??? I jeszcze jedno : zapamiętaj sobie, - NIE MA TOLERANCJI DLA ZŁA !!! _____________ Pisz co uważasz, ale uważaj co piszesz, albowiem każda wolność ma swoją odpowiedzialność. qvovadis.eblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re:Kto wraca do czegos takiego dzisiaj?? 27.01.06, 00:09 Roman lize odbyty i nie pragnie nikogo doprowadzac!To przeszlosc!Dzisiaj roman zaprzyjazniony jest, wystepuje, prognozuje, wiec??NIE WYPADA!A swoja droga, wypowiedz rydzyka sprzed kilku lat pokazuje, jak wybitny intelektualnie jest ten czlowiek.Alleluja i OD TYLU!!Chyba, ze preferujemy klasycyzm?! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Do b.6.1966 ! 27.01.06, 00:16 Jaki język, taka twoja osobowość. Mądremu dość, a głupi ..... niech jątrzy, podjudza, obraża, pomawia. Ale do czasu, aż się "przejedzie" na swoich kłamstwach tak, że do sądnego dnia będzie przestrzegał innych, by uważali, co publicznie piszą. ______________ Pisz co uważasz, ale uważaj co puszesz, albowiem każda wolność ma swoją odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: DOKTOR.1----wlasnie, ze ogladam tv Twojego 27.01.06, 00:19 idola, i porownuje.Tak na chlodno.Nie czekam na podkniecia.Ale wiesz co zauwazam??Poza tresciami merytorycznymi, dotyczacymi w czystej formie nauki kosciola, POLITYKOWANIE!Przeinaczanie, podkrecanie zaproszonych gosci.Krotko:sterowanie.A sterowanie nigdy nie bywa obiektywne. Tendencyjne, naprowadzajace pytania .Po co?Goscie nie sa debilami.No i te pytania od sluchaczy!Jaka tv czy radio, tacy sluchacze! Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re:DOKTOR.1-nie zgodze sie. 27.01.06, 00:26 Moj jezyk jest normalny, pospolity, co zas do osobowosci, to nie Tobie oceniac.Bufonady w stylu okreslen osoby, bo mysli inaczej niz Ty, stronnicze bywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Słów kilka o wypowiedziach doktora.1 27.01.06, 06:57 Ustosunkuję się zbiorczo do kilku spraw poruszonych w różnym postach doktora.1. > Słucham tej stacji od prawie 9 lat, ale nie uważam się za jej fanatycznego słuchacza. Potrafię także podejść bardzo krytycznie do wielu słów, jakie padają na antenie tej stacji. Podaj konkretnie, co w audycjach RM budzi twój sprzeciw. Bardzo mnie to ciekawi. > Podaj konkretne przykłady świadczące o tym, iż Radio Maryja prowadzi antypolską i antykatolicką akcję ( data, godz., nazwa programu, tytuł audycji ). (...) > ...słucham dla porównania także rozgłośni ogólnopolskich, także oglądam TVP, TVN, Polsat. I co słyszę i widzę na antenach tych stacji? Na falach tychże polskojęzycznych ( nie polskich ! ) stacji słyszę i widzę, jak krytykuje się niemal wszystko, co „pachnie” patriotyzmem, polskością, obroną polskiego interesu narodowego czy wiarą katolicką. Podaj konkretne przykłady świadczące o tym, iż te stacje krytykują niemal wszystko, co „pachnie” patriotyzmem, polskością, obroną polskiego interesu narodowego czy wiarą katolicką (data, godz., nazwa programu, tytuł audycji ). Podaj również, na podstawie jakich dokumentów (nazwa, data, przez kogo wydane) twierdzisz, że stacje te są niepolskie (zwłaszcza TVP). > - A może Ty jesteś najpospolitszym libertyńskim pomiotem, któremu "stoją koszerną kością w gardle" wszystkie dzieła, jakie udało się o. T. Rydzykowi zbudować na chwałę Boga i mojej Ojczyzny ( nie Twojej ! ) ??? Jasne. Jeśli ktoś nie zgadza się z Rydzykiem, to znaczy, że jest Żydem (koszerna kość w gardle) lub masonem. Ponadto nie jest dzieckiem swoich rodziców, lecz ich najpospolitszym pomiotem. Polska nie może być jego ojczyzną. Jeżeli ktoś ma przeciwne zdanie niż Rydzyk, to występuje przeciwko Polsce, Kościołowi i Bogu. Jakoś mnie ten typ argumentacji nie przekonuje do Rydzyka. Jeśli nawet Radio Maryja nie sieje nienawiści, to na pewno próbuje to robić indoktrynowany przez nie doktor.1. Twierdzę, że jego działania są sprzeczne z Przykazaniami Bożymi (Nie będziesz mówił fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu twemu) i Przykazaniami Miłości (Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego). Dlatego są to działania antykatolickie i antypolskie, a tylko podszywają się pod obronę polskości i katolicyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normalny Re: oj doktorku , doktorku 1 27.01.06, 15:13 mam prośbę do Ciebie i Tobie podobnych - DLACZEGO POD SZTANDARY RYDZYKA CZCESZ ZACIĄGNĄĆ I MNIE ?niestety ja nie zmienię Twojego punktu widzenia a Ty mojego a inwektywami pod adresem moim ( i nie tylko ) nie polepszasz wizerunku osób stanowiących "elitę" ( mam nadzieję , że zrozumiesz cudzysłów ) KK , a wręcz przeciwnie - utwierdzasz nas w przekonaniu , że osoby te zasługują na w/ w opinie Odpowiedz Link Zgłoś