marcus_crassus 28.01.06, 15:56 Dorn wysle Tuska w kamasze. Wszystkich sympatykow PO rowniez. :) Niedlugo bedziemy mieli najliczniejsza armie na swiecie i zaatakujemy samodzielnie Iran :) Feldmarszalek Dorn poprowadzi szturm :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzamiedzy Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 15:59 Dla pisuaru wszystko jest zadziwiajace albo porazajace. Jeszcze was porazi i zadziwi reka w pustym nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
rakowiakk DORNICZKU 28.01.06, 16:49 DORNICZKU ty weż i sam sie odwołaj lepiej.Bedzie w końcu jakiś pozytek z tych marnych rządów pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 Re: DORNICZKU 28.01.06, 17:05 Jak Dorn nie chce sztandaru sam wyprowadzic to ma pomocnice ,ta sie na trzonkach zna. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_grabowski GDZIE SIĘ PODZIAŁ SZALONY TUSEK ????????????? 06.02.06, 17:11 oto jest pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: DORNICZEK JAKO KASANDRA??? 28.01.06, 19:19 Dorn znow sie wpieprza w nie swoje kompetencje. To nie jest jego biznes czy PO odwola czy nie odwola Tuska za jego wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek To Dorn chce wladzy i w PO ? 28.01.06, 19:42 moze sie powinien wybrac do lekarza bo juz mu odbija Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: To Dorn chce wladzy i w PO ? 29.01.06, 08:30 Po prostu czyta klasyków i samo mu tak jakos wychodzi. "wszystkim, którzy podniosą rękę na waaadzę pisowska, waaadza ta rękę tę odrąbie" Odpowiedz Link Zgłoś
drkoby Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 23:56 Glosowalem na PIS ale sie rozczarowalem, teraz zaglosuje na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.naj Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 29.01.06, 01:03 Głosowalem na PO ale sie rozczarowalem, teraz zaglosuje na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Do drkoby ! 29.01.06, 09:36 Zagłosujesz na PO ??? - Czy to oznacza, że będziesz głosował na Tuska, który insynuuje "wypowiedzenie obywatelskie", gdyby PiS zdecydował wraz z Prezydentem o ponownych wyborach oraz na megalomana Rokitę ??? - Czy też to oznacza, że będziesz głosował za programem ( czyt. "pseudo-programem ), który w "żadnym calu" nie gwarantuje obrony polskiego interesu narodowego, polskiej tradycji i kultury, oczyszczenia z "szumowin" służb specjalnych i placówek dyplomatycznych oraz nie pociągnięcia do odpowiedzialności karnej tych, którzy po roku 1989 rozgrabili Polskę ? "Gratuluję" tobie takiej postawy, - "użyteczny durniu". Odpowiedz Link Zgłoś
mezzanine78 Re: Do drkoby ! 29.01.06, 10:45 doktorze.1... niestety w tym kraju jest wielu ludzi którzy mają inne poglądy niż ty i musisz się z tym pogodzić; będę głosował na PO bo żyjemy w XXI wieku i polityka powinna SŁUŻYC ludziom i rozwiązywać ich problemy - gospodarcze przede wszystkim; tymczasem PiS chce moralnie uleczać pozostałe 70% społeczeństwa które na PiS nie głosowało a ja nie chcę żeby jakiś polityk wtykał nos w moje prywatne sprawy... a ponieważ jak dotąd mamy demokracje panowie Kaczyńscy nie mogą zabronić głoszenia swoim oponentów poglądów które im się nie podobają; nie podoba mi się czasem co mówi Tusk, a raczej jak mówi (to takie emocjonalne wypowiedzi, widać że chłop nie ma dystansu) dlatego nie będę w czambuł popierał wszystkiego co mówi - w tej ankiecie zagłosowalem że Tusk racji nie ma grożąc jakimś tam obywatelskim nieposłuszeństwem; niestety większość zwolenników PiS będzie stało za swoimi idolami bez względu na to co oni powiedzą.... bez względu na to że gry partyjne uprawiane przez Jarosława powodują że w państwie nie mogą być wprowadzone prawdziwe reformy.... a czas to pieniądz - inne kraje w tym czasie "uciekają do przodu" a my niestety jak powiedział Rokita w "chocholim tańcu" tak naprawde stoimy w miejscu; Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Re: Do drkoby ! 29.01.06, 10:56 > - Czy też to oznacza, że będziesz głosował za programem > ( czyt. "pseudo-programem ), który w "żadnym calu" nie gwarantuje > obrony polskiego interesu narodowego, polskiej tradycji i kultury, > oczyszczenia z "szumowin" służb specjalnych i placówek dyplomatycznych > oraz nie pociągnięcia do odpowiedzialności karnej tych, którzy po roku > 1989 rozgrabili Polskę ? > > "Gratuluję" tobie takiej postawy, - "użyteczny durniu". Stary coś z tobą nie tak przecież PiS zatrudnia ludzi z PZPR więc o co ci chodzi im to nie przeszkacz mnie też tylko po co Kłamać tak okrutnie ps. a Dobrem Narodowym se mordki nie powinno wycierać Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 Do smierc666 ! 29.01.06, 12:13 - Wymień z imienia i nazwiska tych PZPR-owców, których zatrudnia PiS. - Kto tu kłamie ??? Czemu nie ustosunkujesz się merytorycznie do pseudo-programu PO ??? - Za szczylowaty jesteś, byś mi wmawiał, jakobym miał mordkę !!! ____________ Pisz co uważasz, ale uważaj co piszesz, albowiem każda wolność ma swoją odpowiedzialność. O twoim idolu : qvovadis.eblog.pl/glowna_notki.php?czas=200510 i o mnie : qvovadis.eblog.pl/omnie.php Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Re: Do smierc666 ! 29.01.06, 12:26 doktor.1 napisał: > - Wymień z imienia i nazwiska tych PZPR-owców, > których zatrudnia PiS. > > - Kto tu kłamie ??? Jasiński Poseł i wybraniec I kto tu kłamie???? Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Re: Do smierc666 ! 29.01.06, 13:51 Major Gosiewski byl sekretarzem POP PZPR w swojej jednostce wojskowej.W calym PiSie jest ponad stu bylych czlonkow PZPR... Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Re: Do smierc666 ! 29.01.06, 14:42 > - Za szczylowaty jesteś, byś mi wmawiał, > jakobym miał mordkę !!! > Pisz co uważasz, ale uważaj co piszesz, > albowiem każda wolność ma swoją odpowiedzialność. Drogi Doktorku nie powiedziałem że to ty masz mordke. Stwierdziłem jedynie że nie mam nikt prawa mówić w imieniu Narodu Polskiego i tyle! PS> Ale z Kolegi Doktorka wyłazi... i nic tu nie pisze pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 16:03 Szanowny panie w armii idiotów nie potrzebują. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki No właśnie, dlatego potrzebują trochę madrych z PO 28.01.06, 16:16 sarhenziel napisał: > Szanowny panie w armii idiotów nie potrzebują. Odpowiedz Link Zgłoś
verey Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 16:05 Premier Marcinkiewicz moglby sie lepiej zabrac za jakas konkretna prace. Pokazywanie krzywego ryja w TV i gazetach nie jest, wbrew temu co mu sie wydaje, glownym obowiazkiem premiera.Podobnie nie jest nim udawnie,ze ma sie cos do powiedzenia, kiedy kazdym jego slowem kieruje przewodniczacy Kaczynski. Publiczne pouczanie o demokracji przez tego wiesniaka brzmi absolutnie surrealistycznie.Moze by sie lepiej zastanowil przez chwile nad uczciwoscia,mowieniem prawdy, osobista godnoscia czy po prostu wykonywaniem swoich obowiazkow na rzecz obywateli a nie tylko wlasnej partii. Komunizm jest stanem umyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 16:33 verey = złośliwiec Odpowiedz Link Zgłoś
verey Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 17:29 ale takze i obserwator... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 17:32 verey napisał: > ale takze i obserwator... :-) Szkoda tylko, że ślepy... Odpowiedz Link Zgłoś
verey Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 19:06 Hej, Ma - ciulu sadzac z Twojego zdjecia to okulary chyba ostatnio robiles w latach osiemdziesiatych,mysle,ze to Ty raczej niedowidzisz. Wolny strzelec, jak sie przedstawiasz, to rozumimem taki gosc, co sam strzela , ale Pan Bog kule mu nosi po plotach.... . Pozdrowienia dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 19:52 Nie rozumiem, dlaczego mnie obrażasz? Czy to jest jakiś nowy zwyczaj, że jak się nie umie odpowiedzieć merytorycznie, to sie jeździ komuś po rodzinie i naśmiewa z jego imienia, nazwiska, wyglądu, profesji... Ogólnie ze wszystkiego? Honor - jak widzę - w tym kraju jest tani jak nigdy dotąd... Jakbyś miał odwagę, to też podałbyś link do swojej strony. Ale mógłbyś się narazić na idiotyczne personalne komentarze, więc pewnie dlatego tego nie robisz... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 20:34 Maćku, jest dużo racji w tym, co piszesz, szkoda, że nie potrafisz odnieść tego także do siebie. Chyba nie sądzisz, że Twój komentarz do postu Twojego rozmówcy był rzeczowy?! Powiem więcej, był obraźliwy, napisałeś "szkoda, że ślepy..." pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 20:41 Jeżeli tak uważasz, to zapewne masz rację. Mój komentarz może nie był grzeczny, ale miał być raczej "żartobliwy"; chciałem jedynie wyrazić ogólną myśl, że nie zgadzam się z opiniami mojego przedpiścy i że moim skromnym zdaniem - myli się On w wielu sprawach. Jeśli wyszło to obraźliwie - bardzo przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 20:46 maciejslu napisał: > Mój komentarz może nie był grzeczny, ale miał być raczej "żartobliwy"; chciałem > > jedynie wyrazić ogólną myśl, że nie zgadzam się z opiniami mojego przedpiścy i > że moim skromnym zdaniem - myli się On w wielu sprawach. Jeśli wyszło to > obraźliwie - bardzo przepraszam. Przepraszam znowu, ale niechcący napisałem nieprawdę. Bo najzabawniejsze jest to, że zgadzam się w stu procentach z opinią Vervey'a :- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
verey Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 23:28 Ma-ciulu, uczysz , czy tez aspirujesz aby uczyc za pieniadze inne osoby, jak pisac ale na razie jeszce nie wiesz, ze pisanie sluzy do wypowiadania wlasnych pogladow a nie do pustoslowia (no chyba, ze cale zycie ma byc jak pisanie reklam za pieniadze, takie zawodowe qu..two). Masz jedne poglady a wypowiadasz inne (i jeszce lubisz grozic... )- to Cie upodabnia do braci Kaczynskich albo tow. Ilicza . Komunizm jest stanem umyslu... takze Twojego,Ma-ciulu. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 17:18 jak myślę o nazwie PiS, to wydaje mi się, że to napis odbity w krzywym zwierciadle, Kaczyńskim udało sie z jego nazwy zrobić karykaturę. I jakoś tak się stało, że wybrano Marcinkiewicza, którego fizis dobrze z tym wszystkim współgra... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 22:57 swięte słowa verey.Kaczory i inni im podobni to nieodrodne dzieci komuny niechby tylko przez sam fakt aktywnego jej zwalczania.ciekawe kiedy zaczadzony naród odkryje tę prostą prawdę i pośle to towarzystwo w p...du.precz z komuną.władza w ręce młodych! Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 29.01.06, 02:25 Masz absolutną rację- komunizm rzeczywiście jest stanem umysłu w tym także osób odpowiedzialnych za powyższy sondaż. Wygląda on tak jak za dawnych dobrych czasów. Jest polecenie i są wytyczne mocodawcy jakiego oczekuje wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 Dorn zajmuje się Tuskiem, PIT-ami i kamaszami... 28.01.06, 16:06 ...a na ulicach miast nadal króluje hołota i dresiarstwo, a policji nikt nie widział... niech chłopina wraca do Marianny Rokity, i nie marudzi więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
sebar_rysiu Wiedzialem ze Tusk to nieopierzone piskle, bez 28.01.06, 16:07 doswiadczenia, co wazniejsze DOJRZALOSCI. Teraz wyglada ze jest durnym idiota. Taki tekst mozna zinterpretowac nie tylko jako uderzenie w demokracje i jej pryncypialne mechanizmy, jego wypowiedz mozna podciagnac pod nawolywanie do puczu i anarchii.. A to jezeli wypowiada polityk w demokratycznym panstwie to znaczy ze jest IDIOTA a nie politykiem z dyplomacja. Dobrze ze nie zostal prezydentem, zbyt szczeniacki jest. Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Wiedzialem ze Tusk to nieopierzone piskle, be 28.01.06, 16:24 Co to jest, rysiu mily, 'polityk z dyplomacja'? Ktorego z tych slow nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Wiedzialem ze Tusk to nieopierzone piskle, be 28.01.06, 17:22 Czepiasz się, chodziło o dyplomatkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
sebar_rysiu funia z dworca pisalem i sie czepiasz wszystkich 28.01.06, 21:19 na tym forum. Nie zauwazylem zebys sie w sposob konkretny wypowiadala, widac brakuje tobie argumentow, piesku PO :)))) Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Wiedzialem ze Tusk to nieopierzone piskle, be 28.01.06, 17:42 zapewne rysiu ma problemy z pryncypiami mechanizmów... ;D funia81 napisała: > Co to jest, rysiu mily, 'polityk z dyplomacja'? Ktorego z tych slow nie rozumie > sz? Odpowiedz Link Zgłoś
aktawia Re: Wiedzialem ze Tusk to nieopierzone piskle, be 28.01.06, 16:41 szkoda mi tego Tuska -powinien jak najszybciej zgłosic sie do dobrego specjalisty...bo z głowką coś nie tak, ale najbardziej to mi szkoda tych zdrowych działaczy PO,którzy nie z wlasnej woli zdawani są na polityczny niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Wiedzialem ze Tusk to nieopierzone piskle, be 28.01.06, 17:35 aktawia napisała: > szkoda mi tego Tuska -powinien jak najszybciej zgłosic sie do dobrego > specjalisty...bo z głowką coś nie tak Wiesz o tym, że wysyłanie ludzi opozycji do psychiatrów wzięło się z czasów głębokiej komuny? Wracają stare argumenty, jak brakuje innych? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Wiedzialem ze Tusk to nieopierzone piskle, be 28.01.06, 17:57 bo aktawia, to czkawka po niej, zresztą u pisofilów to norma - zero argumentów, tylko teksty na poziomie aktawii Odpowiedz Link Zgłoś
verey Re: Wiedzialem ze Tusk to nieopierzone piskle, be 28.01.06, 19:35 Ma-ciulu, Ty sie tak dopisujesz z komentarzami,raz za a raz przeciw, bo: a.sam nie masz nic do powiedzenia b.potrzebujesz sie promowac i kazda metoda jest dobra c.straciles prace i nie masz gdzie pisac a reka Cie swierzbi. Pozdrowienia dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Wiedzialem ze Tusk to nieopierzone piskle, be 28.01.06, 19:55 verey napisał: > Ma-ciulu, To jest naprawdfę szczyt chamstwa - dawno czegoś takiego nie widziałem... > Ty sie tak dopisujesz z komentarzami,raz za a raz przeciw, bo: Jestem obiektywny. > Pozdrowienia dla rodziny. Nie radzę Ci czepiać się mojej rodziny... Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
gerdol Re: Wiedzialem ze Tusk to nieopierzone piskle, be 28.01.06, 20:10 verey stul pysk bo ani nic mądrego nie masz do powiedzenia, ani nie jesteś śmieszny... Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Wiedzialem ze Tusk to nieopierzone piskle, be 28.01.06, 20:16 Bez kitu, jakie by maciejslu nie miał poglądy, to należy mu się szacunek za stawanie z otwartą przyłbicą, choćby za to należy mu się szacunek w dyskusji. Verey, albo baw się honorowo, albo zamilcz... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Wiedzialem ze Tusk to nieopierzone piskle, be 28.01.06, 20:47 rafvonthorn napisał: > Bez kitu, jakie by maciejslu nie miał poglądy, to należy mu się szacunek za > stawanie z otwartą przyłbicą, choćby za to należy mu się szacunek w dyskusji. > Verey, albo baw się honorowo, albo zamilcz... A najzabawniejsze jest to, że poglądy moje i VEREY'a są dośc zbliżone :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Wiedzialem ze Tusk to nieopierzone piskle, be 29.01.06, 04:20 No tak, "ci zdrowi działacze PO", którzy nie własnej woli.... według Aktawi powinni przejść do PiS, prawda? Ciekawe podejście do tematu i ciekawe argumenty przemawiające za twoją opinią. A tak na marginesie, mam dwa pytania? 1. Dlaczego działacze i fascynaci partii p.Kaczyńskich (w tym także o.Rydzyk), martwią się tak bardzo o zdrowie Donalda Tuska, J.Rokity i innych polityków z PO? 2.Dlaczego politycy PiSu nie wezmą się wreszcie do uczciwej pracy, tzn. rządzenia państwem 38-milionowym (bo wygrali wybory z taką miażdżącą przewagą???), a nie przestaną wreszcie martwić się zdrowiem małej grupki innych polityków? Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki "Solidarność" zdaniem PZPR też godziła w państwo 28.01.06, 16:46 Rysiu-sebarku, wyjmij smoczek z buzi i, zamiast pisac głupstwa, sie zastanów: Dlaczego, twoim zdaniem, gdy PiS mówi "jeśli nas poprzecie nie bedzie wyborów" to uważasz, ze to jest gadanie PROPAŃSTWOWE, a jeśli Platforma Obywatelska mówi: "nie poprzemy PiS i mimo to zamierzamy nie dopuścić do wyborów" - to jest twoim zdaniem POLITYCZNIE NIEDOJRZAłE I ANTYPAŃSTWOWE? Chyba ci się, tak jak Marcinkiewiczowi i Dornowi pomylił interes PiS z interesem PAŃSTWA i OBYWATELI. Bardzo chciałem, żeby się PiSowi powiodła zapowiadana sanacja państwa, a zwłaszcza okiełznanie korupcji (zwłaszca tej na styku nieuczciwego biznesu, polityki, słuzb specjalnych i przestepczosci kryminalno-skarbowej). Ale słysze tylko GADANIE O ROBOCIE, a nie widzę ROBOTY. Natomiast - wszędzie, a zwłaszcza w prasie, radiu i telewizji widzę INTRYGI, słyszę inwektywy i pomówienia. PiS wygrał wybory i zamienił polska polityke w nieustajaca pyskówke na poziomie blokersiaków, dresiarzy i bazarowych przekupek. Polska pod rzadami PiS traci resztki autorytetu, europejska prasa sie z nas chichra, a doornowate pisiaki uwazają, ze "to PO powinna wybrać innego przewodniczącego, gdyż ten szkodzi państwu i ośmiesza własną partię." Kumedyja... Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Popatrz na wynik - 100% uważa za zlą wypowiedz 28.01.06, 16:08 Tuska! Czy ten facet ma doradców w takich sprawach? Czy to juz kolejny rozpaczliwy bełkot? Coś wam się w GW nie udało z tym art!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Brawo GW!!W ciągu 3 minut zmienił sie wynik 28.01.06, 16:10 ze 100% na 60% !! Pozdrowienia od Światły !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak Re: Brawo GW!!W ciągu 3 minut zmienił sie wynik 29.01.06, 01:15 jak masz 1 glos to jest 100% :) jak ktos inny odda glos przeciw to bedzie po 50% - toz to juz cud i oszustwo na pewno :) nieprawdaz ? :) a prawda jest taka ze napisales komenta w godzinach gdzie duuuuuuzo ludzi akurat zasiada przed kompem wiec wynik mogl sie zmieniac z sekundy na sekunde Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh masz ocenzurowaną wersję gazety :] 28.01.06, 16:11 w mojej wersji większość popiera to co powiedział tusk. jak będzie trzeba odsunąć kaczyzm od władzy stawię się w warszawie na demonstracjach na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Popatrz na wynik - 100% uważa za zlą wypowied 28.01.06, 16:14 rsrh napisał: > Tuska! Czy ten facet ma doradców w takich sprawach? Czy to juz kolejny > rozpaczliwy bełkot? Coś wam się w GW nie udało z tym art!!! Nie bądź Dorny... Nie łżyj jak PiS.... (zapożyczone... ale jak idealnie pasuje...) -- Najnowsza mutacja "homo sovieticus" to: "homo PiSovieticus".... z krzyżykiem... mutacja nad podziw złośliwa... powodująca kwaczkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Popatrz na wynik - 100% uważa za zlą wypowied 28.01.06, 18:38 zacznij od tego ze te "100%" w rzeczywistosci uslyszalao "lotne" chaslo o nieposluszenstwie ale NIC NIE WIE O KONTEKSCIE wypowiedzi i czego to nieposluszenstwo mialoby dotyczyc a juz wogole jak mialoby wygladac gratuluje prymitywizmu spojzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 16:11 "- Są organy państwa, które interpretują realizację, bądź brak zapisów konstytucji. Sprawa wydaje się oczywista, także dla wszystkich prawników." Organy państwa już są w rękach PiSiorów... a prawnicy??? Ilu PiSiorów jest prawnikami... opróćz "profesora prawa Kaczyńskiego".... Odpowiedz Link Zgłoś
1pablo Przynajmniej już wiemy że Człowiek z Zasadami 28.01.06, 16:12 nie ma żadnych zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Przynajmniej już wiemy że Człowiek z Zasadami 28.01.06, 16:15 1pablo napisał: > nie ma żadnych zasad. Taki mocny z chemii jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
miknaw Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 16:20 Tak, wg Dorn najlepiej jakby to tusk odszczekał, chociaż sam jeszce sie nie wycofał z wypowiedzi o lekarzach powoływanych w kamasze... i kto tutaj jest zagrożeniem demokracji??? Tusk który mówi o demonstracjach czy Dorn mówiący o pacyfikacji? Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza demokarcja wedlug PiS 28.01.06, 16:20 niech Pis nie uczy ojca dzieci rodzic.. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Myśle że Donald Tusk ma częściow rację, może 28.01.06, 16:22 jeszcze zawcześnie na to co mówi ale ncizego w dalszej przyszłości wykluczyć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Myśle że Donald Tusk ma częściow rację, może 28.01.06, 16:28 I właśnie tu jest sedno sprawy. Jeżeli PiS będzie dalej pogrywał sobie, jeżeli będzie traktował kawałki prawa instrumentalnie to musi się liczyć z tym, że po prostu trochę ludzi wqrwi. A Tusk wyraźnie dał do zrozumienia, po której stronie PO się opowie. I że robienie sobie kaczych jaj z demokracji nie wyjdzie nikomu na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 16:23 Przydaloby sie miec innego ministra SWiA. Bo ten sie tylko osmiesza, ilekroc glos zabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekjar Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 16:27 Panu Dornowi mówimy krótko, po żołniersku: "spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
rudniand Politycy PiS więcej rozwagi! 28.01.06, 16:28 Komentowanie każdej bredni którą z siebie z wielkim trudem wydaje Tusk nie jest zbyt wyszukanym zajęciem. Teraz znów Donald będzie siedział i jak Mu się wydaje myślał. A w niedzielę rano znów naopowiada dziennikarzom jakichś bzdur. Dajcie chłopu spokój, czyż nie widzicie, że się chłopina okrutnie męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: Dornowaci rozkazują kto ma być szefem partii? 28.01.06, 19:23 Tusek szumny, Lepper dziki wszystko Dornowe niewolniki Odpowiedz Link Zgłoś
aktawia Re: ...polskiej pisuarowej psełdoprawicy 28.01.06, 16:30 Parszywe Owce...Przewrotne Ofermy...Pokraczni Odmieńcy...=PO Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 Re: ...polskiej pisuarowej psełdoprawicy 28.01.06, 17:10 znam czarne owce,parszywe ,a moze ,kacze barany? Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 16:39 Ciekawe czy matka braci Kaczyńskich stosowała kary cielesne. Odpowiedz Link Zgłoś
mwp1969 Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 16:39 Sądząc po powyborczych analizach elektoratów będzie to najlepiej wykształcona armia świata. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2216 Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 16:44 Tusk i jego PO, która prawdopodobnie zawarła jawną lub tajną koalicję z SLD, oznacza dla Polski syjonistyczno-germańską alternatywę. Dlatego też potrzebna jest mobilizacja wszystkich sił patriotycznych i wolnościowych, aby do tego nie dopuścić, gdyż pokusa "lepszego chleba u Niemca" jest bardzo silna dla wielu Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
aktawia Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 16:54 jacek2216 napisała: > Tusk i jego PO, która prawdopodobnie zawarła jawną lub tajną koalicję z SLD, > oznacza dla Polski syjonistyczno-germańską alternatywę. Dlatego też potrzebna > jest mobilizacja wszystkich sił patriotycznych i wolnościowych, aby do tego nie > > dopuścić, gdyż pokusa "lepszego chleba u Niemca" jest bardzo silna dla wielu > Polaków. kolaboranci=Parszywe Owce- raus ze stajni augiasza Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 16:59 jacek2216 napisała: > Tusk i jego PO, która prawdopodobnie zawarła jawną lub tajną koalicję z SLD, > oznacza dla Polski syjonistyczno-germańską alternatywę. Dlatego też potrzebna > jest mobilizacja wszystkich sił patriotycznych i wolnościowych, aby do tego nie > > dopuścić, gdyż pokusa "lepszego chleba u Niemca" jest bardzo silna dla wielu > Polaków. Aś zaPiSkał!!! Spisek-eś odkrył... w te pędy do kota leć i zgłoś.... medal za odwagę połuczysz... Ech tumaństwo... po co to ktoś odkrył.. teraz człowiek tylko wie i wie... Odpowiedz Link Zgłoś
snow4 Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 17:05 Co to jest syjonistyczno-germanska alternatywa? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Nie powtarzaj durnych gotowych formulek 28.01.06, 17:15 juz gdzie indziej dales te wypociny. Zastanawiam sie, czy urwales sie z Tworek? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 19:09 jacek2216 napisała: > Tusk i jego PO, która prawdopodobnie zawarła jawną lub tajną koalicję z SLD, > oznacza dla Polski syjonistyczno-germańską alternatywę. Dlatego też potrzebna > jest mobilizacja wszystkich sił patriotycznych i wolnościowych, aby do tego nie > > dopuścić, gdyż pokusa "lepszego chleba u Niemca" jest bardzo silna dla wielu > Polaków. Nałóż czapkę gościu, bo zwoje Ci chyba poprzemarzały. Może być też turbanik mohairowy. Pożycz od babci. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 21:46 > Tusk i jego PO, która prawdopodobnie zawarła jawną lub tajną koalicję z SLD, > oznacza dla Polski syjonistyczno-germańską alternatywę. Dlatego też potrzebna > jest mobilizacja wszystkich sił patriotycznych i wolnościowych, aby do tego nie > > dopuścić, gdyż pokusa "lepszego chleba u Niemca" jest bardzo silna dla wielu > Polaków. -------------------------- Kocham te klimaty. I ow syjonistyczno-germanski spisek godzacy w intersy! Czegos takiego jeszcze nie slyszale, Choc nie - za czasow peerelu lecz nie lacznie. Biedna ta Polska - syjonisci, germanska nawala, putnowska rosja..... Dziwne ze ten kraj jeszcze istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
krak15 Nadciąga faszyzm 28.01.06, 16:46 Rozciągnięcie kontroli państwa nad wszystkimi dziedzinami życia społecznego oraz podporządkowanie instytucji państwowych jednej partii pod wodzą jednego człowieka to jest faszyzm. I to jest celem Kaczyńskiego. Hitler zdobył większość w legalnych wyborach parlamentarnych. Czy Polacy powtórzą błąd Niemców? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Nadciąga faszyzm 28.01.06, 19:12 krak15 napisał: > Rozciągnięcie kontroli państwa nad wszystkimi dziedzinami życia społecznego ora > z > podporządkowanie instytucji państwowych jednej partii pod wodzą jednego > człowieka to jest faszyzm. I to jest celem Kaczyńskiego. Hitler zdobył większoś > ć > w legalnych wyborach parlamentarnych. Czy Polacy powtórzą błąd Niemców? Ciemny lud wszystko kupi. Trzeba tylko obiecywać, obiecywać .... Siła mohairu jest porażająca ( pozwoliłem sobie uzyć jednego z ulubionych określeń PISSmanów ) Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe [...] 28.01.06, 16:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 16:52 Głupota i nieodpowiedzialność niektórych polityków PO są porażające. Czy zwycięstwo Hamasu oraz "obywatelskie nieposłuszeństwo" partii Tuska, mogą zachwiać światowa stabilizacją. Panowie z PO puknijcie sie w czoło zanim znów coś genialnego ogłosicie:)) u. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 17:02 unamatita napisała: > Głupota i nieodpowiedzialność niektórych polityków PO są porażające. > Czy zwycięstwo Hamasu oraz "obywatelskie nieposłuszeństwo" partii Tuska, mogą > zachwiać światowa stabilizacją. Panowie z PO puknijcie sie w czoło zanim znów > coś genialnego ogłosicie:)) > u. Po co wycinać... niech kwitnie głupota... świadectwo niedołęstwa PiSiorów... Jeszcze inna cecha, jakże znaczna jednak, polityków spod znaku PiSior: infantylizm... o tyle gorszy od tego zwykłego, że polityczny... Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 17:18 Widzę, żę POpierdzieleńcy płaca ci za odpowiadanie na posty. Wyluzuj, bo piszesz beznadziejnie nie na temat, a poza tym plujesz się jak Niesiołowski. u. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 18:29 unamatita, natomiast Ty - dama pełną gębą... ;) unamatita napisała: > Widzę, żę POpierdzieleńcy płaca ci za odpowiadanie na posty. Wyluzuj, bo > piszesz beznadziejnie nie na temat, a poza tym plujesz się jak Niesiołowski. > u. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 19:17 unamatita napisała: > Widzę, żę POpierdzieleńcy płaca ci za odpowiadanie na posty. Wyluzuj, bo > piszesz beznadziejnie nie na temat, a poza tym plujesz się jak Niesiołowski. > u. To co masz między uszami chyba Ci podmarzło. Okutaj sobie mohairem. Wzmocni to Twoje zaangażowanie PISSmańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 19:31 unamatita napisała: > Widzę, żę POpierdzieleńcy płaca ci za odpowiadanie na posty. Wyluzuj, bo > piszesz beznadziejnie nie na temat, a poza tym plujesz się jak Niesiołowski. > u. to raczej ty wyhamuj... cały wysiłek poszedł w stołek... jak tych PiSiorów... Potem tylko rozległość smrodu taka, że nawet w UE wiedzą... choć nie przypuszczają, że to zwykłe pierdy... Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 29.01.06, 06:48 sclavus napisał: > unamatita napisała: > > > Głupota i nieodpowiedzialność niektórych polityków PO są porażające. > > Czy zwycięstwo Hamasu oraz "obywatelskie nieposłuszeństwo" partii Tuska, > mogą > > zachwiać światowa stabilizacją. Panowie z PO puknijcie sie w czoło zanim > znów > > coś genialnego ogłosicie:)) > > u. > > Po co wycinać... niech kwitnie głupota... świadectwo niedołęstwa PiSiorów... > Jeszcze inna cecha, jakże znaczna jednak, polityków spod znaku PiSior: > infantylizm... o tyle gorszy od tego zwykłego, że polityczny... ======================================================================= Ja rowniez prosze o wiecej wpisow sympatykow PiS. Mysle ze oni na pewno pomoga przegrac PiSowi nastepne wybory .Nie lencie sie, wypowiadajcie sie smialo, dzieki Wam moja rodzina na pewno nie zaglosuje tym razem na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 17:23 czy kmiotku chociaz przeczytales wywiad z Tuskiem - czy tylko haslo uslyszales ze swojej centrali Odpowiedz Link Zgłoś
ass.of.fire Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 28.01.06, 23:06 o nastepny... tam chyba rzeczywiscie wszyscy sa "porazeni" i "zadziwieni" ...ale chyba bardziej porazeni... Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Reakcje polityków PiS na wypowiedź Tuska 29.01.06, 06:43 unamatita napisała: > Głupota i nieodpowiedzialność niektórych polityków PO są porażające. > Czy zwycięstwo Hamasu oraz "obywatelskie nieposłuszeństwo" partii Tuska, mogą > zachwiać światowa stabilizacją. Panowie z PO puknijcie sie w czoło zanim znów > coś genialnego ogłosicie:)) ================================================================== unamatita moglabys cos napisac o swojej glupocie. Jestem niezmiernie zainteresowany jej postacia. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos PLATFORMA STRZELA SOBIE W NOGE 28.01.06, 16:55 albo w bardziej czule miejsce :)))) Doprawdy, gratuluje tej slynnej "INTELIGENCJI" i intuicji politycznej Tuskowi :))))) Mam nadzieje ze "inteligentni" platformowcy posluchaja swojego guru hehe i nie pojda do wyborow :)))) Hehe, niemoge, co za polglowki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PLATFORMA STRZELA SOBIE W NOGE 28.01.06, 17:04 wysokiktos napisał: > albo w bardziej czule miejsce :)))) Doprawdy, gratuluje tej slynnej > "INTELIGENCJI" i intuicji politycznej Tuskowi :))))) Mam nadzieje ze > "inteligentni" platformowcy posluchaja swojego guru hehe i nie pojda do wyborow > :)))) Hehe, niemoge, co za polglowki :)))) Ty za to "cały główek" PiSiowy jesteś... i cholernie ci z tym niewygodnie... Czkawka męczy... tfu! co jo godom: kwaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: PLATFORMA STRZELA SOBIE W NOGE 28.01.06, 17:25 jeszcze jeden co haslo z centali uslyszal - ale nawet nie przeczytal a wiec i nie zrozumial sensu i okolicznosci tego stwierdzenia Odpowiedz Link Zgłoś