damir 29.01.06, 16:35 dziękujemy USA za kondolencje największemu przykacielowi Polski G. Bushowi, szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
policy83 Re: dziękujemy USA 29.01.06, 16:55 Dokładnie, USA nasz wielki przyjaciel i sojusznik... jaaaaaaasne. Z całego świata spływają kondolencje, a ze Stanów cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
jaskier73 Re: dziękujemy USA 29.01.06, 20:34 USA tak sie przejelo ze nie odwolali imprezy dla handlowcow IBM w Warszawie!!! Czy to naprawde takie wazne??? Zeby handlowcy mogli sie spotkac pogadac a potem bawic sie do "bialego rana"??? Dziekuje za takiego sojusznika!!! Niech sie Kaczka zastanowi co robi, bo nie tylko polacy zgineli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kjs13 Kondolencje 29.01.06, 16:56 Ja akurat nie o Stanach Zjednoczonych a podobny temat. Jako pierwsza kondolencje przesłała Rosja z ktora mamy "chłodne" kontakty i wieczne wzajemne pretensje. Również kondolencje przysłała Białorus z ktora tez relacje sa złe lub bardzo złe. Nigdzie nie widziałem żeby kondolencje przysłano z Ukrainy. Kondolencje nie pomagaja nic, ale sa takie chwile kiedy przekonujemy sie na kogo mozemy liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: dziękujemy USA 29.01.06, 17:59 12, 13 i 14 września 2001 roku żałoba obowiązywała w związku z zamachami na World Trade Center w Nowym Jorku, w których straciło życie blisko 3000 osób. Prezydent Kwaśniewski zarządził wówczas opuszczenie do połowy masztu flagi państwowej na budynkach oraz przed budynkami stanowiącymi siedziby naczelnych władz państwa organów samorządu terytorialnego i komunalnych jednostek organizacyjnych. Dzieki ci buraku z buszu Odpowiedz Link Zgłoś
dialog to cała klasa Busha 29.01.06, 19:26 Bush pokazał swoją klasę. Czego mozna spodziewać się po kowboju? Nawet tatuś- prezydent nie nauczył go dobrych manier Odpowiedz Link Zgłoś
w19f45 Re: to cała klasa Busha 29.01.06, 20:43 A wielkie g... go obchodzimy my polaczki i tak na kolanach przed Ameryką Oninam nawet w twarz naplują to my się ciszymy boto slinka amerykancka Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: dziękujemy USA 29.01.06, 20:52 a coż to jest jedna blaszana hala i 70 osob w porownaniu z WTC 9/11 i tysiąca mi ofiar,nie przesadzajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
trug Re: dziękujemy USA 29.01.06, 21:30 Nikt nie zamierza porównywać i licytować, czyja śmierć mniej lub bardziej ważna. Chodzi o rzecz, buraczku z czerwonym noskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: dziękujemy USA 29.01.06, 21:32 ze zrozumieniem,ze zrozumieniem trzeba czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
solaric Re: dziękujemy USA 29.01.06, 22:26 W takich sytuacjach USA nie wyskakuje przed orkiestrę. Dają szansę wykazania się europejskim sąsiadom. Kondolencje napłyną w dniu jutrzejszym (weekend, oraz różnica czasu). Odpowiedz Link Zgłoś
w19f45 Re: dziękujemy USA 29.01.06, 23:07 solaric napisał: > W takich sytuacjach USA nie wyskakuje przed orkiestrę. > Dają szansę wykazania się europejskim sąsiadom. > Kondolencje napłyną w dniu jutrzejszym (weekend, oraz różnica czasu). Odpowiedz Link Zgłoś
damir Re: dziękujemy USA 30.01.06, 13:39 Dziękuję za komentarze, wyjątkowo są zgodne, aż się dziwię. Nie chcę tutaj prowadzić polityki anty-amerykańskiej,ale jedymie to byśmy my sami popatrzyli na siebie jak postępujemy. Nie szukajmy przyjaciół daleko..... My Polacy tracimy swój honor , bez przerwy podlizująć się swojemu wielkiemu bratowi,po prostu wisimy u klamki Busha - WSTYD,miejmy my trochę godności jak jej już nie mają nasi politycy. Być może to nie czas i moment, ale nawet takie chwile świadczą o tym czy się kogoś poważa czy nie , nawet kondolencje. Tym bardziej że napływają z państw, z którymi nie żyjemy w zgodzie a jednak, potrafią się wznieść nad podziałami, wszak życie to nie tylko polityka. Jak widać z USA tylko polityka i korzyść jednostronna. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Wątek na czasie 30.01.06, 16:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=35891512 nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: dziękujemy USA 30.01.06, 14:05 damir napisał: > dziękujemy USA za kondolencje największemu przykacielowi Polski G. Bushowi, > szkoda gadać Wizy lewaczku nie dostałaś? I slinisz się teraz? Dlaczego wszystkie gnidy lewackie aż się ślinią, tak chcieliby pojechać do USA? A potem wizy - niet i huzia na Busha. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Amerykańską wizą to można podetrzeć sobie tyłek. 30.01.06, 15:22 Tylko prawicowe gnidy chcą tam jeździć. Normalni zostają w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
damir Re: Amerykańską wizą to można podetrzeć sobie tył 30.01.06, 18:03 Po pierwsze, nigdy o wizę USA nie występowałem, a po drugie nie chcę się czuć na granicy jak potencjalny przestępca i oddawać odciski palców, ot cała filozofia. Jeszcze mam trochę honoru, no cóż u rodaków go coraz mniej. Nie uważam równiez ze Polacy są zagrożeniem dla rynku pracy w USA, tym bardziej, ze otwierają sie rynki pracy UE i na pewno też Polacy tak masowo się tam nie pchaja, hehe..............jest to tylko załona administracji amerykańskiej Odpowiedz Link Zgłoś