frytek1237 Uprzejmie prosimy o nieodśnieżanie dachu sejmu. 06.02.06, 13:59 Elektorat Odpowiedz Link Zgłoś
lulu44 Re: Uprzejmie prosimy o nieodśnieżanie dachu sejm 06.02.06, 14:09 frytek1237 napisał: > Elektorat troche makabryczne ale w pelni sie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Uprzejmie prosimy o nieodśnieżanie dachu sejm 06.02.06, 14:14 lulu44 napisała: > frytek1237 napisał: > > > Elektorat > troche makabryczne ale w pelni sie zgadzam i zakazać wprowadzanie do sejmu zwierząt. Ich szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: Uprzejmie prosimy o nieodśnieżanie dachu sejm 06.02.06, 19:07 rtg napisał: > lulu44 napisała: > > > frytek1237 napisał: > > > > > Elektorat > > troche makabryczne ale w pelni sie zgadzam > i zakazać wprowadzanie do sejmu zwierząt. Ich szkoda. Kaczki zostawić - niech im runie na te bezmózgie łby. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Uprzejmie prosimy o nieodśnieżanie dachu sejm 06.02.06, 16:19 lulu44 napisała: > frytek1237 napisał: > > > Elektorat > troche makabryczne ale w pelni sie zgadzam Nie wyjdzie - sejm - stara dobra robota.... Jedynie ben Laden..... Odpowiedz Link Zgłoś
maxman01 GW-gazeta mniejszości żydowskiej w PL -to powinno 06.02.06, 14:14 GW- gazeta mniejszości żydowskiej w Polsce - to powinno byc dopisane do tytulu i wszystko bylo by OK! Po co udawac Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: GW-gazeta mniejszości żydowskiej w PL -to pow 06.02.06, 14:16 maxman01 napisał: > GW- gazeta mniejszości żydowskiej w Polsce - to powinno > byc dopisane do tytulu i wszystko bylo by OK! > Po co udawac tymbardziej że wszyscy co nie w beretach moherowych to żydzi. hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: GW-gazeta mniejszości żydowskiej w PL -to pow 06.02.06, 16:26 rtg napisał: > maxman01 napisał: > > > GW- gazeta mniejszości żydowskiej w Polsce - to powinno > > byc dopisane do tytulu i wszystko bylo by OK! > > Po co udawac > tymbardziej że wszyscy co nie w beretach moherowych to żydzi. hahahaha... Można by to nawet ująć tak: nie dość, że Żyd, to jeszcze ... cyklista a może i mason.... Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: GW-gazeta INTELIGECJI POLSKIEJ 06.02.06, 14:20 Cóż w was moherki takiego jest, ze jak ktoś jest mądrzejszy od was to zaraz musi byc Zydem? Kompleksy? Kompleksy mozna wyleczyć, ale trzeba udać sie do psychologa, a on też mądry i wykształcony, więc w waszym mniemaniu też Żydem być musi i koło się zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
usstan Re: GW-gazeta INTELIGECJI POLSKIEJ 06.02.06, 19:06 (...) i dlatego to dziedzicznie obciążone społeczeństwo wymyśliło sobie psychiatrię, mającą zapewnić obronę społeczeństwa przed dociekliwością niektórych jasnowzrocznych umysłów (...) A. Artaud Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: GW-gazeta INTELIGECJI POLSKIEJ 06.02.06, 19:52 himhith napisał: > Cóż w was moherki takiego jest, ze jak ktoś jest mądrzejszy od was to zaraz > musi byc Zydem? Kompleksy? Kompleksy mozna wyleczyć, ale trzeba udać sie do > psychologa, a on też mądry i wykształcony, więc w waszym mniemaniu też Żydem > być musi i koło się zamyka. czy ty widziałeś mądrego żyda? ....bo ja nie! Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Re: GW-gazeta INTELIGECJI POLSKIEJ 06.02.06, 21:20 gogol66 napisał: "czy ty widziqałeś mądrego żyda?". A Jezus Chrystus gogolku??? i Jego matka Maryja, gogolku??? I wszyscy Apostołowie, gogolku - wytworku polskiego katolicyzmu??? Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: GW-gazeta INTELIGECJI POLSKIEJ 06.02.06, 22:17 legrange napisał: > gogol66 napisał: "czy ty widziqałeś mądrego żyda?". A Jezus Chrystus gogolku???i Jego matka Maryja, gogolku??? I wszyscy Apostołowie, gogolku - wytworku polskiego katolicyzmu??? jeszcze raz pytam o to samo? widziałeś Jezusa? i tych wszystkich apostołów? to czemu ich wszystkich zamordowałeś zbrodniarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal moj ty slodki Kretynie 06.02.06, 22:43 czy nie wiesz, ze Chrystusa zamordowalismy wszyscy swoimi grzechami. A antysemityzm takze jest grzechem. Chrystus polecil nam kochac wszystkich, nawet nieprzyjaciol. A ty co??? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Czy ty w ogole widziales Zyda? 06.02.06, 22:41 Pewnie w swoim ptasim mozdzku, moj ty slodki Kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: GW-gazeta mniejszości żydowskiej w PL -to pow 06.02.06, 16:20 maxman01 napisał: > GW- gazeta mniejszości żydowskiej w Polsce - to powinno > byc dopisane do tytulu i wszystko bylo by OK! > Po co udawac Jak tylko Nasz Dziennik napisze: Gazeta "rdzennych polaków"... i masz jak w banku.... Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Nasz Dziennik 07.02.06, 01:39 Nasz Dziennik zapomniał napisac o stanowisku Konferencji Episkopatu Polski w sprawie mediów Rydzyka. Bardzo karolica i rzetelna gazeta !!! ------------------------------------------------ "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
kulimarek Re: Nasz Dziennik 07.02.06, 06:11 Ten autor jest na cenzurowanym. Nie chcemy go nawet w głośnikum a cóż dopiero w radiu Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: GW-gazeta mniejszości żydowskiej w PL -to pow 06.02.06, 19:08 maxman01 napisał: > GW- gazeta mniejszości żydowskiej w Polsce - to powinno > byc dopisane do tytulu i wszystko bylo by OK! > Po co udawac oj wej, jaki Polak! Odpowiedz Link Zgłoś
pethate prezydent mysli 06.02.06, 14:16 No to jak to sobie pan prezydent wyobraza?Ze jak ktos go krytycznie ocenia, to taki ktos w przypisie musi dodac, ze za nim stoja Zydzi, Ameryka i feministki.I wowczas wszystko jest jasne?Bo normalny przy drowych zmyslach obywatel Polski nigdy nie wpadnie na taki glupi pomysl, zeby krytykowac Pis i pana prezydenta?I do tego sa mu potrzebni ludzie z wlasnej partii by w KRTV stac na strazy "bezpartyjnosci" mediow .No niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: prezydent mysli 06.02.06, 14:21 dwa posty wyżej dowiedziałem się że należę do mniejszości żydoskiej. To dobrze należe do narodu wybranego też jest to jakaś pociecha w tym smutnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: prezydent mysli 06.02.06, 14:39 rtg napisał: > dwa posty wyżej dowiedziałem się że należę do mniejszości żydoskiej. To dobrze > należe do narodu wybranego też jest to jakaś pociecha w tym smutnym kraju. Nie powinieneś się przejmować... ja mam na koncie więcej "przynależności" ... Do pełnego kompletu brakuje mi tylko "cyklisty"... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: prezydent mysli 06.02.06, 15:49 sclavus napisał: > rtg napisał: > > > dwa posty wyżej dowiedziałem się że należę do mniejszości żydoskiej. To > dobrze > > należe do narodu wybranego też jest to jakaś pociecha w tym smutnym kraju > . > > Nie powinieneś się przejmować... ja mam na koncie więcej "przynależności" ... > Do pełnego kompletu brakuje mi tylko "cyklisty"... :-)) No to ja mam w takim razie komplet. Bo na rowerze jeżdżę często :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: prezydent mysli 06.02.06, 19:10 sclavus napisał: > rtg napisał: > > > dwa posty wyżej dowiedziałem się że należę do mniejszości żydoskiej. To > dobrze > > należe do narodu wybranego też jest to jakaś pociecha w tym smutnym kraju > . > > Nie powinieneś się przejmować... ja mam na koncie więcej "przynależności" ... > Do pełnego kompletu brakuje mi tylko "cyklisty"... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: prezydent mysli 06.02.06, 14:49 Ja o sobie dowiedzialem sie, ze jestem SBekiem. Ale to nie jest pociecha, retoryka PISowcow jest po protu zalosna. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: prezydent mysli 06.02.06, 15:04 xpander napisał: > Ja o sobie dowiedzialem sie, ze jestem SBekiem. Ale to nie jest pociecha, retor > yka PISowcow jest po protu zalosna. > Masz "prawie" czystą kartę... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: prezydent mysli 06.02.06, 15:52 xpander napisał: > retoryka PISowcow jest po protu zalosna. Ale niestety skuteczna... Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: prezydent mysli 06.02.06, 16:54 Chciałoby się zapytać - wybranego do czego??? Czy znasz historię? Czy wiesz co mawiał na temat tego narodu jego najwybitniejszy syn, posłany z misją, aby ten naród czegoś nauczyć. Nie powiodło się. Może kolejnym razem??? Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: prezydent mysli 06.02.06, 19:12 aradian napisała: > Chciałoby się zapytać - wybranego do czego??? Czy znasz historię? Czy wiesz co > mawiał na temat tego narodu jego najwybitniejszy syn, posłany z misją, aby ten > naród czegoś nauczyć. Nie powiodło się. Może kolejnym razem??? Najwybitniejszy syn kaczor? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Właściwy człowiek... 06.02.06, 14:19 ... na właściwym miejscu... Skojarzenie nasuwa się i jest nieodparte...: Specjalistka od "służb" przewodniczącą KRRiT.... z możliwością sprawdzania "etyki dziennikarskiej"... I niech mi kto powie dzisiaj, że system PRLu to system zbrodniczy... Właśnie ucięto głowę demokracji w jej majestacie "wolności słowa"... Mielimy "demokrację socjalistyczną"... tera mamy "bliźniakokrację" czyli "demokracja a la Kaczyńskie".... ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy PiS wie co robi :) 06.02.06, 14:33 Jak mówi Kaczyński ludzie muszą wiedzieć jaką opcję kto reprezentuje. Wiemy, że publiczne radio i telewizja są tubami propagandowymi każdego aktualnego rządu i czy KRRiT jest nam potrzebne żeby to wiedzieć? A może PiS korzystając z fachowych opracowań słono opłacanych przedz KRRiT specjalistów będzie wysyłał do każdego Obywatela raz w miesiącu Rządowy Monitor Medialny? I tak wiemy, że JEDYNE słuszne Radio i Telewizja to te trzymane przez o. Rydzyka - więc może resztę po prostu zamknąć? Jeśli PiS'owcom wydaje się, że będą oświeconą dyktaturą (a za przykładem Hitlera lepiej dmuchać na zimne niż liczyć po rewolucji zakatowanych przez dyktaturę) to się grubą mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PiS wie co robi :) 06.02.06, 14:48 unhappy napisał: > Jak mówi Kaczyński ludzie muszą wiedzieć jaką opcję kto reprezentuje. Wiemy, że > publiczne radio i telewizja są tubami propagandowymi każdego aktualnego rządu i > czy KRRiT jest nam potrzebne żeby to wiedzieć? A może PiS korzystając z > fachowych opracowań słono opłacanych przedz KRRiT specjalistów będzie wysyłał d > o > każdego Obywatela raz w miesiącu Rządowy Monitor Medialny? I tak wiemy, że > JEDYNE słuszne Radio i Telewizja to te trzymane przez o. Rydzyka - więc może > resztę po prostu zamknąć? Jeśli PiS'owcom wydaje się, że będą oświeconą > dyktaturą (a za przykładem Hitlera lepiej dmuchać na zimne niż liczyć po > rewolucji zakatowanych przez dyktaturę) to się grubą mylą. Głównie chodzi o to, żeby jednym podtrzymywać gęby otwarte (radio ma ryja, trwam, "nasz" dziennik..), a innym je przymykać... Dlatego właśnie na eksponowanym stanowisku przew. KRRiT znalazła się, nomen- omen, Kruk... specjalistaka od komisji specsłużb... Tylko wtedy, powiedzenie: specsłużba nie drużba, będzie miało swój (własny) sens... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: PiS wie co robi :) 06.02.06, 19:14 sclavus napisał: na eksponowanym stanowisku przew. KRRiT znalazła się, nomen- > omen, Kruk... specjalistaka od komisji specsłużb... > Tylko wtedy, powiedzenie: specsłużba nie drużba, będzie miało swój (własny) > sens... :-)) Seans z pogrobowcami ONR-u i neoHitlerjugend. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos i to jest właśnie odpolitycznienie wg PiS'u, 06.02.06, 14:38 o którym tyle wcześniej mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 ha ha ha ha !!!! 06.02.06, 15:16 "Nowa przewodnicząca KRRiT zapewniła, że zrobi wszystko, by zmienić dotychczasowy wizerunek Rady". Koń jaki jest każdy widzi, a zobaczy więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
neiden konstytucja? 06.02.06, 15:36 konstytucja zapewnia wolnosc slowa prasa ma prawo dyskosji ipublikacje nawet gdyby to niepodobalo sie niektorym w rzadzie -to jest demokracja bez wolnej prasy nie bedziemy wolni -pamietacie jak bylo za komunizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: konstytucja? 06.02.06, 15:50 neiden napisał: > konstytucja zapewnia wolnosc slowa Jaka konstytucja??? Ta obecna jest już stara i właściwie przestała działać, skoro nie działają organy stojące na jej straży. A nowej Bracia w Rozumie jeszcze nie napisali... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: konstytucja? 06.02.06, 16:13 maciejslu napisał: > neiden napisał: > > > konstytucja zapewnia wolnosc slowa > > Jaka konstytucja??? > > Ta obecna jest już stara i właściwie przestała działać, skoro nie działają > organy stojące na jej straży. A nowej Bracia w Rozumie jeszcze nie napisali... > Napisać napisali, tylko im jeszcze - na szczęście - paru głosów w sejmie brakuje, żeby ja przepchnąć... i dobrze... i niechaj nas wszyscy bogowie od niej strzegą.... Przedśpiew "czwartej" wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: konstytucja? 06.02.06, 16:56 sclavus napisał: > maciejslu napisał: > > > neiden napisał: > > > > > konstytucja zapewnia wolnosc slowa > > > > Jaka konstytucja??? > > > > Ta obecna jest już stara i właściwie przestała działać, skoro nie działaj > ą > > organy stojące na jej straży. A nowej Bracia w Rozumie jeszcze nie napisa > li... > > > > Napisać napisali, tylko im jeszcze - na szczęście - paru głosów w sejmie > brakuje, żeby ja przepchnąć... i dobrze... i niechaj nas wszyscy bogowie od > niej strzegą.... Przedśpiew "czwartej" wystarczy... Czyli pakt nie pomógł w zdobyciu aż takiej przewagi w Sejmie??? Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Nie:) Ta narodowo socjalistyczna "koalicja"... 06.02.06, 19:08 ...ledwie wystarczy do przepychania różnych gniotów prawnych, zwanuch "ustawami" naprawiajacymi Rzeczpospolitą... Rozleci sie to za 2 miechy. Odpowiedz Link Zgłoś
1309alek Elżbieta Kruk przewodniczącą KRRiT 06.02.06, 16:32 He! jak ona jest z KUL-u to ja jej nie wierze,pelno takich terz i od 1990r w instytucjach panstwa.Kaczynski bierze tylko swojakow,kiedy skonczy mu sie zaplecze,moze uderzy w poklon do ROkity. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Na twarzach tych ludzi z PiS-u 06.02.06, 16:40 wyrysowany jest jakiś cynizm, bufonowatść, nadętość i nieszczerość. Co jeden to lepszy. Nie ufam takim osobom. I nie chodzi tu o piękno/brzydotę, cała rzecz w mimice... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: mam podobne odczucia, dlatego 06.02.06, 18:41 tym bardziej chce wiedzieć czy Twoja mama to lekarz u.n.g ? Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: milenie.rl 06.02.06, 19:27 dzieki. Żałuję ze nie jestes tą osobą o której myslałem. Masz wspaniałą przyszłość przed sobą. Nunca, vay. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl :) 06.02.06, 19:50 Szczerze mówiąc na początku myślałam, że zaczepia mnie Pan złosliwie. Z tego wszystkiego poszukałam (z ciekawości) w googlach co oznacza skrót u.n.g. - nazwę hiszpańskiego uniwersytetu. Nie :) Moja mama to zwykła księgowa, na serio, niech Pan się nie smuci (podejrzewam, ze to sprawy sercowe). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: :) 06.02.06, 20:06 nie podoba mi się słowo "zwykła" !. Musi być przecież wspaniała skoro ma TAKĄ córkę. Pozdrów serdecznie mamito. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: Na twarzach tych ludzi z PiS-u 06.02.06, 19:49 milena.rl napisała: > wyrysowany jest jakiś cynizm, bufonowatść, nadętość i nieszczerość. Co jeden to > lepszy. Nie ufam takim osobom. I nie chodzi tu o piękno/brzydotę, cała rzecz w > mimice... znamy tą waszą UBecką socjotechnikę, np. wasza żydoska pseudopoetka Szymborska widziała w oczach premiera Jana Olszewskiego "nienawiść" Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar Kto to jest Elzbieta Kruk? Skad sie biora takie .. 06.02.06, 16:43 posteci z nikad? Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto "obiektywne informowanie obywateli" 06.02.06, 17:40 "Podkreślił przy tej okazji, że prace Rady mają służyć głównie "obiektywnemu informowaniu obywateli"" Jak rozumiem od tej pory wiadomość, że dziadek Tuska był w wermachcie jest obiektywną informacją, a wyrażenie opinii iż taki argument jest zwykłym draństwem - już obiektywną informacją nie jest. Ciekawe jak ma być traktowany bełkot Kaczyńskiego, Leppera, Giertycha. Czy nadawanie w mediach andronów jakie plecie Lepper jest obiektywną informacją? A jeżeli tak to o czym? Czy o stanie spraw o których Lepper plecie bzdury , czy o stanie jego umysłu? Odpowiedz Link Zgłoś
logophilos oni czują się bezkarni-jak tłumy zaczną wychodzić 06.02.06, 17:43 na ulicę, to może trochę przystopują. Mam nadzieję, że ci co nie poszli na wybory, pójdą teraz na demonstracje Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Mozna wyjść na ulicę w porze "Kaczych Wiadomości" 06.02.06, 19:10 Jeśli taki będą miały charakter po czystkach w TVP. W ciepłe wiosenne wieczory spacerek po "faktach" lub przejażdżka na rowerku byłaby wyjatkowo zdrowa:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
logophilos Dziennikarze TV juz schlebiają władzy 06.02.06, 19:32 myślą, jak by tu się przypodobać. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: "obiektywne informowanie obywateli" 06.02.06, 17:48 Każda dyskusja jest nieobiektywna, mało tego, jest "wściekłym atakiem". Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek544 Re: Znowu ciemny naród 06.02.06, 18:03 "Dziennikarz jak każdy obywatel ma prawo do swoich przekonań, wydawca ma prawo do swoich przekonań, tylko to musi być jasne, jakie są te przekonania" - podkreślił Kaczyński. Ciemny naród nie umie odróżnić lewicy od prawicy, PISu od PO, LPR od SO. W każdej gazecie i w każdym radiu, telewizji będzie teraz obowiązek informowania kto się wypowiada, jakie poglądy reprezentuje i czy są one zgodne z linią Braci. Już rada od etyki tego dopilnuje, a jak się nie podoba, zamkniemy gazetkę albo nadajniczek wyłączymy. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki cały intelekt Prezydenta 06.02.06, 18:37 zawarty jest w jego stwierdzeniu o "prawdziwych faktach". Podobno skoczył prawo !? Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: cały intelekt Prezydenta 06.02.06, 18:39 jerzy.kosecki napisał: > zawarty jest w jego stwierdzeniu o "prawdziwych faktach". Podobno skoczył > prawo !? ---------------------------------------- I - w kontynuacji... dalej (słyszałem !). Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: cały intelekt Prezydenta 06.02.06, 19:05 > Podobno skończył prawo !? Raczej ze stosowaniem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: cały intelekt Prezydenta 06.02.06, 20:41 uu1 napisała: > > Podobno skończył prawo !? > Raczej ze stosowaniem prawa. Dowcipne. I - niestety - prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Pyszne... 06.02.06, 19:00 >"Dziennikarz jak każdy obywatel ma prawo do swoich przekonań, wydawca ma prawo do >swoich przekonań, tylko to musi być jasne, jakie są te przekonania" - podkreślił >Kaczyński. Doskonaly pomysl. Proponuje naszywki na rekawy. Czerwona dla dziennikarzy Trybuny, rozowa dla GW, dla Trwam zlota (a moze, zeby sie odrozniali zwolnic ich z tych naszywek ?). To dla jasnosci. Potem - idac za ciosem - osrodek monitorowania mediow bedzie oglaszal komunikaty w rodzaju: "Komunikat panstwowego urzedu monitoringu w sprawie stanu mediow polskich. Lewicowosc, Wyborcza: 6 przybylo 1, Trybuna 10 przybylo 1, Wprost 3 ubylo 2..." Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: Pyszne... 06.02.06, 19:20 apoplaws napisał: > Proponuje naszywki na rekawy. Czerwona dla dziennikarzy > Trybuny, rozowa dla GW, dla Trwam zlota (a moze, zeby sie odrozniali zwolnic ic > h > z tych naszywek ?). To dla jasnosci. > Co ty gadasz - krzyże dla prawomyślnych, gwiazda Dawida dla pozostałych Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: Pyszne... 06.02.06, 19:21 apoplaws napisał: Doskonaly pomysl. Proponuje naszywki na rekawy. Czerwona dla dziennikarzy > Trybuny, rozowa dla GW, dla Trwam zlota (a moze, zeby sie odrozniali zwolnic ic > h > z tych naszywek ?). To dla jasnosci. Właśnie. Podobne opaski hitlerowcy Żydom założyli i do gazu wysłali. Część wyborców pis na pewno będzie tym pomysłem zachwycona. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 PiS'owski obiektywizm w KRRiTV = nietolerancja! 06.02.06, 19:53 Przykładem choćby TRWAM i RM.Tam się nienawidzi myślących inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
justusz Re: PiS'owski obiektywizm w KRRiTV = nietolerancj 06.02.06, 19:57 jweszcze dwa dni temu w mediach mówiono ze E.Kruk to najbardziej zaufana osoba braci Kaczyńskich / ach te ptasie nazwiska/ [otem znikneła na dwa dni zeby uchylic sie od wypowiedzi na temat zenujacej hucpy w sejmie iojca Rydzyka. zapewne pobrała instrukcje i dzisiaj jesty na froncie walki o jawnosc mediów.. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PiS'owski obiektywizm w KRRiTV = nietolerancj 06.02.06, 20:56 > Przykładem choćby TRWAM i RM.Tam się nienawidzi myślących inaczej! Tam się nienawidzi myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange cała władza w ręce Rad (Parafialnych) 06.02.06, 21:11 I co pismaki? Teraz to jest demokracja? Już mordy nie drzecie o zawłaszczaniu? Kiedy już nastanie 4-ta RP, to za was też się wezmą. PS. Mały donosik do kaczorstwa: w przeszłości, na oczach milionów telewidzów, Michnik całował się z Millerem. Odpowiedz Link Zgłoś
adamuberalles no nie.... 06.02.06, 22:17 jak prawnik mówi o "prawdziwych faktach" to juz sie słabo robi...Panie Prezydencie,prosze o wskazanie choc jednego "nieprawdziwego faktu".Gdyby uzyl takiego zwrotu w luźnej rozmowie,przez przejezyczenie,to moze bym zrozumial,ale w oficjalnym wystapieniu?a do tego profesor?oj nie jest dobrze.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: no nie.... 06.02.06, 22:20 adamuberalles napisał: > jak prawnik mówi o "prawdziwych faktach" to juz sie słabo robi...Panie > Prezydencie,prosze o wskazanie choc jednego "nieprawdziwego faktu".Gdyby uzyl > takiego zwrotu w luźnej rozmowie,przez przejezyczenie,to moze bym zrozumial,ale > w oficjalnym wystapieniu?a do tego profesor?oj nie jest dobrze....:P są fakty prasowe produkowane przez antypolskie polskojęzyczne pseudomedia typu GW Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal a moze antyniepolskie niepopolskojezyczne media 06.02.06, 22:38 Jak juz uzywac na epitetach, to uzywaz, moj ty slodki Kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
martucha37 ...KRRiT 06.02.06, 22:21 PiS obsadzi tak stanowiska w KRRiT , że wszystkie informacje niewygodne dla partii braci K zostaną z pewnościścią pominięte.Na Pani Kruk się nie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha37 PiS i KRRiT 06.02.06, 22:26 No cóż.każda partia postąpiła by w ten sposób.to normalne, że Pis chce mieć swoich ludzi w KRRiT.I nie ma co się oburzać. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Pamietamy:tanie i odpartyjnione panstwo tylko 06.02.06, 23:05 zapomnial PISS dopisac odpartyjnione tj. praca tylko dla PISSuarow, a tanie chodzilo o to ze trzeba dac wiecej urzednikom a wiec trzeba komus zabrac a wiec podatnikom:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Zlitujcie się: podajcie choć jedną dobrą wiadomość 06.02.06, 23:12 ... bo się żyć już nie chce! Wolałem już jak rządziła postkomuna, bo od nich niczego dobrego się nie miałem prawa spodziewać i na tym się nie zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log "..nie jestem kobietą, tylko człowiekiem." -E.Kruk 06.02.06, 23:39 "Posłanka Elżbieta Kruk odpowiadała wtedy na moje projekty: - Ja w przeciwieństwie do pani minister nie jestem kobietą, tylko człowiekiem." serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3143119.html Odpowiedz Link Zgłoś