Dodaj do ulubionych

Sąsiedzi cieszą się z wyprowadzki Kaczyńskich

09.02.06, 09:05
To jaki adres w koncu mial prezydent, Sw. Krzyza(podpis pod fotka) czy
Czerwonego Krzyza(tekst)?
Obserwuj wątek
    • machiavellimind naganę??? 09.02.06, 09:07
      taaa od tego się zaczyna...
      • krasnov Re: św. Krzyż 09.02.06, 09:16
        >To jaki adres w koncu mial prezydent, Sw. Krzyza(podpis pod fotka) czy
        >Czerwonego Krzyza(tekst)?

Zyjemy w katolickm kraju!!! Tu każdy Krzyż jest Święty!!!
        • zgryzliwyzenek FAACET MA JAKIS PROBLEM 09.02.06, 10:01
          Ciekawe jaki ...
          • tancezr nowy dzień - brukowiec ale poniżej poziomu dna!!!! 09.02.06, 10:12
            nowy dzień - brukowiec ale poniżej poziomu dna. To już nie ma innych tematów, a
            zresztą cała wyborcza zeszła na psy.
            • pako19 korupcja.....co zrobić by było normalnie? 09.02.06, 11:40
              www.normalne.pl
              • pozlotemu Nie dalo sie wysikac na klatce, ani ukrasc samocho 09.02.06, 14:08
                Mieszkancy sie slusznie ciesza. Co za zycie, gdy w kamienicy mieszka prezydent
                RP. Nie dalo sie wysikac na klatce, ani ukrasc samochodu w najblizszej okolicy.
                A juz zeby komus spuscic lanie, to bylo nie do pomyslenia. Jak mozna tak zyc.
                Teraz odetchna.
                • pozlotemu Re: Nie dalo sie wysikac na klatce, ani ukrasc sa 09.02.06, 16:27
                  Mieszkancy sie slusznie ciesza. Co za zycie, gdy w kamienicy mieszka prezydent
                  W-wy. Nie dalo sie wysikac na klatce, ani ukrasc samochodu w najblizszej
                  okolicy. A juz zeby komus spuscic lanie, to bylo nie do pomyslenia. Jak mozna
                  tak zyc. Teraz odetchna.
            • kosa811 Tak, tak - na psa prezydenta i koty jego prezesa* 09.02.06, 17:26
          • erneste Wyborcza/Nowy Dzień-czy to jeszcze dziennikarstwo? 09.02.06, 11:43
            > Mimo że zapraszaliśmy go kilka razy na kawę, nigdy nie skorzystał z
            > zaproszenia. Zawsze się jakoś żyje z sąsiadami, ale z panem prezydentem nie
            > dało się w ogóle porozmawiać. Jest zbyt zajęty innymi sprawami.

Rany, to straszne - zamiast pić "herbatę" z sąsiadami zajmował się jakimś tam
            rządzeniem Warszawy:) Karygodne:D !
            "Gazeta Wyborcza" i "Nowy Dzień" tradycyjnie starają się na wszelkie sposoby
            dokopać prezydentowi i rządowi ... i stosują przy tym coraz bardziej żenujące
            metody...Czy wy naprawdę myślicie, ze ludzie są na tyle głupi, że na to się
            złapią?

• tadzio.rydzyk Re: Wyborcza/Nowy Dzień-czy to jeszcze dziennikar 09.02.06, 12:19
              Tu nie chodzi o herbatę czy chęć dokopania, ale o magnackie maniery...
              • krzych.korab To Prezydent Miasta jest chroniony przez BOR ? 09.02.06, 12:38
                Na co idą nasze pieniądze ? Tanie państwo .
                • kosa811 chroniony jest prezes prezydenta, bo ten drugi się 09.02.06, 17:29
                  by zmartwił jakby tego pierwszego ktoś zaprosił na wódkę albo jogurt
            • deformator Re: Wyborcza/Nowy Dzień-czy to jeszcze dziennikar 09.02.06, 13:05
              Ze mną jest podobnie - sąsiedzi proponują drinki, kawki i inne tego typu, ale
              jak pracuję po 10 godzin we własnej firmie, to mi się nawet myśleć nie chce o
              żadnych posiadówach u sąsiadów. A jak mam wolny czas, to jadę po prostu za
              Warszawę, albo na narty, gdziekolwiek. Pewnie uchodzę za takiego, co trzyma
              sąsiadów na dystans. A mnie jest po prostu szkoda czasu, bo mam go mało.
              Kaczyński też miał chyba co innego do roboty niż przesiadywanie na herbatkach...
              Ale problem. Ale sensacja.
            • sulineczka Re: Wyborcza/Nowy Dzień-czy to jeszcze dziennikar 09.02.06, 14:04
              No jasne, prezydent powinien spedzac weekendy na herbatkach u swoich
              sasiadow!!! Pokazcie mi takiego prezydenta!!!! A "borowik" nie pilnowal psa, a
              strzegl zony prezydenta, cojej sie prawnie nalezy. Co za glupi artykul !!!!!!!
      • barbarakorcala Ja tez nie lubie sasiedzkich plotek 09.02.06, 15:14
        Zebrania, pogawedki itp, itd, a potem wszyscy wszystko wiedza i przekazuja
        dalej i ani sie spostrzezesz, a juz cale miasto o tobie huczy. A potem
        dowiadujesz sie od dopiero co poznanej osoby, ze ona wie o tobie niestworzone
        rzeczy. Co za obrzydliwe maniery wszelkich spoleczenstw, niezaleznie od
        dlugosci i szerokosci geograficznej.
    • navaira Jeśli ktoś się poskarżył, dostanie naganę! 09.02.06, 09:07
      Tak jest! Nie wolno się skarżyć na I Sekretarza!
      • gordon26 spieprzaj dziadu to by chetnie powiedział ale to 09.02.06, 09:30
        nie polityczne, wiec trzymał na dystans. Prezydent wszyskich polaków.
        • fritz.fritz Dlatego wszyscy z SLD mieszkali w specjalnych, 09.02.06, 09:40
          izolowanych osiedlach, Miller obok Kwasniewskiego.

Nie chcieli miec zadnej "choloty" kolo siebie.

Jasnie?

No i biedna GW nie mogla napisac, Kwasniewski nie przychodzi do Millera na
          herbatke.

Wsciekla nagonka na polskich politykow reprezentujacych polskie interesy bedzie
          zawsze trwala.

Mam nadzieje, ze powstanie nastepne pokolonie niepodleglych polskich wydawcow.
        • jarus16 Re: spieprzaj dziadu to by chetnie powiedział ale 09.02.06, 10:25
          gordon26 napisał:

> nie polityczne, wiec trzymał na dystans. Prezydent wszyskich polaków.
          ....Jak można wypisywać takie głupoty.Prezydent RP to nie przywódzca plemienia
          na pustyni, który każdego dnia odwiedza inny namiot.Autor albo jest mało zdolny,
          albo leniwy i nie umie napisać cikawego artykułu.
    • galba Kompletny upadek brukowców Agory 09.02.06, 09:09
      A co, panowie pismacy, miał robić prezydent żeby was zadowolić? Upijać się z
      sąsiadem z III p.? Nic dziwnego, że Nowy Dzień sprzedaje się jak
      zeszłotygodniowa bageitka...
      • dachs Dawno się Galbo z Toba nie zgadzałem 09.02.06, 09:23
        Wyjątkowo kretyński artykuł.
        Ze jakaś afektowana dziubdzia cos takiego pisze, to moge zrozumieć, ale że
        redaktor wydania to puszcza jest nie do pojęcia.
        • galba Panika 09.02.06, 09:26
          "Oni" robią co mogą a rząd i prezydent wciąż na topie - dlatego próbują coraz
          niższych chwytów. Następny będzie tekst o tym, że prezydent jadąc na lotnisko
          minął (w odległości 10 km) schornisko dla zwierząt gdzie za cenę paliwa do jego
          samolotu można by było kupić karmy na cały miesiąc...

> Wyjątkowo kretyński artykuł.
          > Ze jakaś afektowana dziubdzia cos takiego pisze, to moge zrozumieć, ale że
          > redaktor wydania to puszcza jest nie do pojęcia.
          • zibuumgo Co nie ten Kaczor obchodz! 09.02.06, 09:30
            Kwas był do niczego , ustawił się milioner . Teraz Kaczory. Zwariować idzie.
          • filut69 galba jak zwykle stawia złą diagnozę 09.02.06, 10:09
            Galba (Gelbert?) jak zwykle kwacze w jednym stylu. Popularność politykierów
            pisuaru wynika z ROZDAWNICTWA!!! tylko i wyłącznie. Podejmowali tylko
            populistyczne decyzje wskazywali motłochowi wrogów winnych ich biedzie=agenci
            postkomuna liberałowie. Do tego agresywny PR na każdym poziomie. Ten idiotyczny
            yes yes yes gdy krzywogęby uzyskał z Brukseli mniej niż początkowo nam
            obiecywano. Ta ocena zmieni się gdy okaże się że za hasłami i uśmiechniętymi
            gębami ministrów nie stoi nic sytuacja się pogarsza, bezrobocie rośnie,
            inwestorzy omijają szerokim łukiem. Myślę że macie jeszcze max półroku
            stabilnego poparcia motłochu. Musicie spróbować wyborów w tym czasie żeby móć
            zmienić konstytucję. W przeciwnym razie czarno widzę waszą przyszłość. W
            terenie kadry pisuaru rosną jak sldupki w najlepszym okresie. A ich jakość tych
            kadr gó..ana, gó..ana panie. Skończycie jak aws.
          • feminasapiens smutne 09.02.06, 10:15
            Jak się chce uderzyć to kij się zawsze znajdzie.

Popieram zdanie przedmówców, że artykuł bzdurny.
            Dlaczego gościu (nieważne że prezydent) miałby pić herbatkę u sąsiadów? Nie
            musi. Nikt z nas nie musi pić niczego z nikim, ma taką wolę.
            Sąsiadeczki chciały się pochwalić przed rodziną, że piły herbatkę z samym
            prezydentem, a on im tego nie umożliwił. Niedobry pan...!
            A jakby wypił to by było, że "no tak, prezydent pije (!) z sąsiadami! To pijak
            jakiś!".
            Ludziom nigdy nie dogodzisz.

PS. Uprzedzam potencjalne ataki: nie głosowałam na p. Kaczyńskiego w ostatnich
            wyborach, nie podoba mi się polityka wewn. nowego rządu.
            Wkurza mnie głupota ludzka i dlatego zabrałam głos w tej sprawie.
            • cygnus11 Re: smutne 09.02.06, 15:24
              i zlodziej. Bo kazdy pijak to zlodziej
          • aisug Re: Panika 09.02.06, 23:23
            galba napisał:
            Ze jakaś afektowana dziubdzia cos takiego pisze, to moge zrozumieć, ale że
            redaktor wydania to puszcza jest nie do pojęcia.
            ==================================================
            przeciez redaktor puści wszystko co w jego mniemaniu może dokopac Prezydentowi
            natomiast zablokuje każde słowo prawdziwe i pozytywne.NA tym polega rola
            Rodziny Gazety Wyborczej i Ojca Redaktora. Inaczej nie byliby tym czym są
    • richo Sąsiedzi cieszą się z wyprowadzki Kaczyńskich 09.02.06, 09:10
      Podają nazwiska sąsiadów, dokładny adres i jeszcze zdjęcia? To jest zgodne z ustawą o ochronie
      danych?
    • aniella2 Sąsiedzi cieszą się z wyprowadzki Kaczyńskich 09.02.06, 09:10
      Do autora tekstu: moze troche wiecej uwagi i dokladnosci- ulica Czerwonego
      Krzyza czy św. Krzyza???
    • pcat Nic dziwnego, że Kaczyński sie izolował. 09.02.06, 09:11
      Lech Kaczyński - prezydent Warszawy, profesor, znany polityk oraz człowiek o
      wysublimowanych zainteresowaniach. Może miał po pracy wpadać do sąsiadki Gieni,
      żeby zobaczyć małe kotki? Czy Wy się dobrze czujecie?
      • fijore Re: Nic dziwnego, że Kaczyński sie izolował. 09.02.06, 09:20
        Bez przesady! Wielkosc czlowieka po tym sie poznaje, ze zdaje on sobie sprawe,
        ze jest czlowiekiem takim samym jak pani Gienia czy pan Stasio, mimo tytulow:)
        Prezydent to reprezentant takich Gien, Stasiow, meneli i adiunktow, bez wyjaktu
        wszystkich-kto chce rzadzic, niech sluzy(cukierek dla tego, kto powie, czyjego
        autorstwa to zdanie:) Poza tym jak widac profesura nie przeszkadza w hodowli
        psów, wiec o kotach chyba tez nie mialby trudnosci rozmawiac, skoro taki
        elkowentny. Kaczynscy sa sztywni, i nie trzeba byc ich sasiadem, zeby to
        widziec:)
        • pcat No i co z tego, że są sztywni. 09.02.06, 09:27
          Grunt, że dobrze wypełnia swoje obowiązki. Nikt nie może zmuszać sztywniaka,
          żeby wpadł na imieniny sąsiada.
          • filut69 o jakich obowiązkach piszesz, prezydenta Wawy? 09.02.06, 10:12
            Wyborcy warszawscy ocenili jak wykonał swoje obowiązki. Ocena negatywna.
      • inna57 Re: Kaczyński NIE jest profesorem !!! 09.02.06, 09:24
        Lech Kaczyński NIE JEST profesorem, czy w końcu może przestanie się powielać to
        kłamstwo.
        • pcat Jest dr hab. 09.02.06, 09:28
          Lepiej niż Tusk, Kwachi Frasyniuk. To najlepszy prezydent jakiego mogła wybrać
          Polska.
          • kropek_oxford A CO TO jest habilatacja? Nauka swiatowa takich 09.02.06, 10:09
            tytulow nie zna. Poza Rosja (choc tam sie toto inaczej nazywa).:))))
        • gromax Re: Kaczyński NIE jest profesorem !!! 09.02.06, 10:13
          spoko spoko, niedługo pewnie dostanie jakiegoś HC na dowolnej uczelni i będzie
          profesorem pełna parą.
          i nie rozumiem tego odbijania piłeczki "a bo u was to murzynów biją" (a
          dokładniej "bo kwach, tusk i gościu spod budki z piwem"), w końcu chodzi tylko i
          wyłącznie o tytułowanie głowy państwa obojętnie od tego czy się tego kogoś lubi
          czy nie (ja akurat nie mam większego poważania, ale to zupełnie inna sprawa)
        • kiebab Re: Kaczyński NIE jest profesorem !!! 09.02.06, 14:25
          jest profesorem UKSW.
          wiec mozna go tak tytulowac... pajacu
    • obi-wan-kenobi Lepiej miec takiego kolesia niz jakiegos pijaka 09.02.06, 09:13
      morderce. Ten to sie na pewno nie wyprowadzi, ale na herbatke moze wpadnie. Z
      siekiera...
    • premier_pacynka Gospodarza domu Lech powinien zrobic szefem 09.02.06, 09:15
      jakiegos urzedu podobnie jak ta pania szefowa czegostam! Tacy ludzie sa nam
      potrzebni! Jak Stanislaw Aniol!
    • obietnica_poranka Re: Sąsiedzi cieszą się z wyprowadzki Kaczyńskich 09.02.06, 09:15
      Rzeczywiście STRASZNY sąsia z tego Kaczyńskiego!!!! Na imieninki do sąsiadów
      nie chodzi. A fuj!!!! Po prostu okropne. Ten artykuł to żenada.I jeszcze go
      dawać na pierwsza stronę w GW. Wstyd.
    • nameja Re: Sąsiedzi cieszą się z wyprowadzki Kaczyńskich 09.02.06, 09:17
      Dziwię się tym sąsiadom, że chcieli się wprosić na kawę. Niby z jakiej racji to
      jest przymusowe? Czy oni ze wszystkimi utrzymują takie żywe kontakty? To mi
      przypomina taki polski zwyczaj stawiania wódki, jeśli coś się w życiu
      powiedzie. Poprostu trzeba i już, bo się znajomi dopominaja. Nie lubię kaczek,
      no nie znoszę ale tu ich bronię. Ja też nie ze wszystkimi w moim bloku mam
      ochotę spotykać się ani zapraszać(ani oni ze mną). I TO MOJE ŚWIĘTE PRAWO!
      • itania Re: Sąsiedzi cieszą się z wyprowadzki Kaczyńskich 09.02.06, 09:59
        Mam bardzo podobne odczucia. Nie cierpię obecnego prezydenta, nie głosowalam na niego, ale kiedy czytam takie bzdury, to mi ręce opadają. Nie przyszedł zobaczyć kotków - no zbrodnia po prostu... Ja też, poza "dzień dobry", nie utrzymuję stosunków towarzyskich z sąsiadami i nie widzę w tym nic dziwnego.
        • adam_l27 Cala nagonka absurdalna. 09.02.06, 12:03
          Mam nadzieję że to otworzy co niektóym zaciekłym wrogom PiS i Kaczyńskich
          absurdalność 90 % stawianych im zarzutów.

Ale tak to jest że ludzie przeczytają, pośmieją się z pani Gieni i jej kotków i
          z jeszcze większą ochotą poprą Kaczyńskich. Bo mają rozum a zasada przekory
          działa. :)

• swoboda_t Re: Cala nagonka absurdalna. 09.02.06, 13:28
            Zarzuty o niedotzrymywanie obietnic i deklaracji, cynizm, populizm,
            rozdawnictwo, nieudolną władzę w Warszawie, kłótliwość, dobieranie sobie do
            współpracy faszystów i przestępców, czy choćby fatalną komunikację werbalną nie
            są - niestety - absurdalne. KAczyński jest i bedzie co najmniej tak samo złym
            prezydentem jak Kwaśniewski.
            • golcon KWAŚNIEWSKI TO NIEDOŚCIGNONY WZÓR 09.02.06, 14:05
              Proszę zapoznać się sondażami i wtedy zabierać głos. Pan Kwaśniewski to
              niedościgniony wzór sprawowania Prezydentury. Zawsze przy najmniejszych
              zawirowaniach przedstawiał swój punkt widzenia, dzielił się z nim ze
              społeczeństwaem. Wszyscy wiedzieli, dokąd zmierza. Dlatego Papież Jan Paweł II
              uznał ,że tylko Prezydent Kwaśniewski realizuje przesłanie Papieskie:
              miłosierdze, przebaczenie, zjednoczenie wszystkich obywateli bez względu na
              przekonania, głęboki szacunek nawet do tych gnig ciągle opluwających, sączacych
              jad i podżeganie do nienawiści.
              Bardzo pragnąłbym aby Pan Lech Kaczyński dorównał chociaż w cześci Wielkiemu
              Aleksandrowi i zechciał reprezaentować Naród Polski a nie tylko swego brata.
              • 7czester7 Re: KWAŚNIEWSKI TO NIEDOŚCIGNONY WZÓR 09.02.06, 14:08
                Pani Jolanta? No witamy, witamy.
    • kontonaspam Re: Sąsiedzi cieszą się z wyprowadzki Kaczyńskich 09.02.06, 09:17
      >To jaki adres w koncu mial prezydent, Sw. Krzyza(podpis pod fotka) czy
      >Czerwonego Krzyza(tekst)?

Ojoj, przecież to takie oczywiste. Autor artykułu delikatnie uwydatnia
      niestosowność nazwy ulicy i w niezwykle wysublimowany sposób proponuje
      nową, bardziej adekwatną do realiów IVRP nazwę.

PS: Nie dziwię się, ze jednak prezydent się wyprowadził. Ta czerwień
      w nazwie musiała boleć go bardziej, niż perspektywa mieszkania
      komunalnym mieszkaniu po komuniście. I to jeszcze mieszkać obok nowego
      zakładu pracy...
    • wisnia na kawę z arszenikiem od zwolenników Tuska 09.02.06, 09:17
      też bym z plebsem się nie zadawał
    • 4bani Ależ idiotyczny artykuł. 09.02.06, 09:17
      Następny będzie o psie prezydentowej?
    • ragnah Piesek 09.02.06, 09:18
      Czy Szanowny Prezydent miał zwyczaj sprzątania po swoim psie?
      • color Re: Piesek 09.02.06, 09:20
        moze borowiki go wyreczaly ? (choc watpie)
      • jona12 [...] 09.02.06, 09:37
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • 4bani Re: Piesek 09.02.06, 09:44
          A zapłacił podatek z tytułu posiadania psa?Jesli nie to z pewnością dojdzie do
          nowelizacji ustawy.Wierne psy, w przeciwienstwie do niewiernych,nie bedą
          opodadkowane.Co pan na to panie Gosiewski?
    • svetomir Re: Sąsiedzi cieszą się z wyprowadzki Kaczyńskich 09.02.06, 09:19
      Dla mnie po przeczytaniu tego artykułu JE staje w jaśniejszym świetle.
      Nie ma obowiązku fraternizowania się z sąsiadami.
      A jeśli sąsiedzi robią z tego problem i cieszą się z
      wyprowadzki "niezbratanego" sąsiada, to z nimi jest coś nie w porządku, a nie z
      nim
    • de_m0nika to tylko "kaczka" dziennikarska 09.02.06, 09:20
      pewnie nie mają o czym pisać. Co za stek głupot. Swoja drogą, nie wiedziałam,
      że BOR wyprowadza pieski?
    • 0x0001 Re: Sąsiedzi cieszą się z wyprowadzki Kaczyńskich 09.02.06, 09:23
      Nie jestem zwolennikiem milosciwie nam panujacego, ale ten tekst to juz kolejny
      przyklad pismactwa w najgorszym wydaniu. Wiem, ze szmatlawce w stylu Nowego
      Dnia nie staraja sie zachowac nawet pozorow obiektywnosci, ale nawet w
      oczernianiu sa granice - nie jestem w stanie wyobrazic sobie nikogo, kto po
      lekturze takiego artykulu zmieni swoje zdanie na temat Kaczynskiego. Co wiecej,
      taka nagonka tylko szkodzi sprawie, bo to, ze nie jest on dobrym prezydentem to
      jedno, ale na pewno nie dlatego, ze nie bratal sie z sasiadami na imieninkach,
      albo nie podziwial kotkow pani Basi. Co wiecej, w moich oczach to dobrze o nim
      swiadczy, a jeszcze kilka tego typu artykulow i dojde do wniosku, ze to calkiem
      porzadny czlowiek.
    • janul1 Polacy tez by sie ucieszyli z wyprowadzki GW-na 09.02.06, 09:23
      z tego kraju do piękniejszego, np. do Izraela.
      • gordon26 Re: Polacy tez by sie ucieszyli z wyprowadzki GW- 09.02.06, 09:28
        janul1 napisał:

> z tego kraju do piękniejszego, np. do Izraela.

ciekawe spostrzezenia. noz coz nie wiem czy wiesz ale nie musisz jej czytać. po
        co to robisz?? meczysz sie i irytujesz. i jnie pisz w poscie polacy ok . bo
        wypowiadasz się rowniez o mnie .
        • janul1 Re: Polacy tez by sie ucieszyli z wyprowadzki GW- 09.02.06, 10:42
          A przepraszam wobec tego, nie wiedziałem że taką estymą otaczasz ubecką placówke, która niszczenie wybitnych Polaków ma w swym programie. A gloryfikuje wszelakiego rodzaju szuje jak prezio, Komuszewicz, bandziory z PZPR i innych im podobnych.
        • emerytka13 Re: Polacy tez by sie ucieszyli z wyprowadzki GW- 09.02.06, 13:25
          Totalne wyprowadzanie do Izraela każdego , kogo mały ,głupi Jaś uznał za Zyda
          było na topie w 1968 po marcu czyżby Polak -katolik był taki sam jak obywatel
          PRL?
    • pas_ya Re: Sąsiedzi cieszą się z wyprowadzki Kaczyńskich 09.02.06, 09:28
      Ciekawe czy smutna pani Maria sprzatała po swoim piesku....??????
      Nie, prezydencki pies moze .... gdzie chce
    • mcgoo Re: Sąsiedzi cieszą się z wyprowadzki Kaczyńskich 09.02.06, 09:30
      To straszne - nie przychodzil na herbatke i trzymal na dystans - o Jezu, toz to
      poprostu tragedia - pewnie sie wywyzszal ... o Jezu - czul sie kims lepszym - o
      rany ..

McGoo
    • meritum3 Re: Sąsiedzi cieszą się z wyprowadzki Kaczyńskich 09.02.06, 09:32
      Pan prezio wnosił słońce i radość - no cóż na taką lizusostwo stać tylko
      domowych cieciów i b wysoko płatnych urzędników, niebawem pojawią się tablice
      pamiatkowe itd itp
      Wydaje mi się ze mieszkańcy powinni być zadowolni, widmo ptasiej grypy oddala
      się od ich domu.
    • marych Nie bój, nie bój... 09.02.06, 09:33
      za niecałe 5 lat wróci tu na stałe.
    • dwiejedynki "wnosił do naszego domu słońce i radość" 09.02.06, 09:36
      zgadnij kto taki...
    • mahir Ciekawe czy wśród sąsiadów 09.02.06, 09:45
      są już jacyś opłacani przez postępowe siły. Bo tacy urazeni że na dystans. I na
      dodatek zdiwieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka