Dodaj do ulubionych

Smolar: Zmiana konstytucji jest na razie na szc...

10.02.06, 11:28
Witajcie w Kaczolandzie
Obserwuj wątek
    • vapin Re: Smolar: Zmiana konstytucji jest na razie na s 10.02.06, 11:40
      co to za bzdury, to prywatna firma nie ma prawa reklamować się gdzie chce??
    • vapin Re: Smolar: Zmiana konstytucji jest na razie na s 10.02.06, 11:42
      > Jacek Żakowski: Trzy duże korporacje międzynarodowe wycofały swoje ogłoszenie
      ze wznowionego magazynu "Machina" dlatego, że na okładce tego magazynu została
      umieszczona Madonna w entourage'u przypominającym Najświętszą Marię Pannę. Te
      trzy korporacje to: Telekomunikacja Polska SA, Orange i Philips. Dziś jak wrócę
      do domu rozwiążę umowę z TP SA, bo uważam, że nie mogę finansować korporacji,
      która walczy z wolnością słowa w Polsce. A pan co na ten temat myśli?

Aleksander Smolar: Moim zdaniem, jest to słuszna obywatelska postawa.
      Niezależnie od tego jak się ocenia okładkę jest to bardzo niebezpieczny
      precedens. Można doskonale wyobrazić sobie już następne kroki, na przykład
      przedsiębiorstwa, które nie będą chciały zamieszczać ogłoszeń
      w "Rzeczpospolitej", bo przedrukowała z jednej z zachodnich gazet karykaturę,
      która wzburzyła świat islamu.

To Żakowski może bojkotować, a prywatna firma nie może??
    • Gość: Jurek Prawa rynku i zadowolenia konsumenta jaki by nie IP: *.hsd1.ma.comcast.net 10.02.06, 12:11
      byl dla swiatowca Smolara i podzegacza zakowskiego zacofany, sa nieublagane:
      bojkot dunskiego nabialu i obrazajacych mediow. Na szczescie rynku nie mozna
      zadekretowac panie jz. Natomiast jest inna grupa nabywcow, ktorej bardzo
      odpowiada sprosny urban: moze dla rownowagi GW poda, kto sie reklamuje w NIE?
    • efira Re: Smolar: Zmiana konstytucji jest na razie na s 10.02.06, 12:33
      poje..i kompletnie poje..i
    • efira Re: Smolar: Zmiana konstytucji jest na razie na s 10.02.06, 12:34
      poje..i kompletnie poje..i

anie żadne poje...
      • Gość: bobolo Smolar poraża logiką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:42
        Poraża logiką zdanie Smolara: "Przedsiębiorca, który powinien się kierować
        logiką ekonomiczną, antycypuje możliwą presję pewnych środowisk w Polsce i żeby
        uniknąć negatywnych konsekwencji gospodarczych, wycofuje się." Żakowskiemu
        życzę sukcesu w Netii.
    • czerwony_sen ufny albacor 10.02.06, 12:38
      albacor uwierzył w to co mówili :)

...............................

liberalno-lewicowe media
      zniekształcają rzeczywistość
      lewicowo liberalnie
    • Gość: bobolo Re: Smolar: Zmiana konstytucji jest na razie na s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:40
      Poraża logiką zdanie Smolara: "Przedsiębiorca, który powinien się kierować
      logiką ekonomiczną, antycypuje możliwą presję pewnych środowisk w Polsce i żeby
      uniknąć negatywnych konsekwencji gospodarczych, wycofuje się." Żakowskiemu
      życzę sukcesu w Netii.
    • equipage Re: Smolar: Zmiana konstytucji jest na razie na s 10.02.06, 19:40
      A tak właściwie, to dlaczego Kaczory nie miałyby podpisać paktu z Łukaszenką?
      Przecież zaczynają jego metody stosować w II PRL-u.
    • Gość: TaJeTo Re: Smolar: Zmiana konstytucji jest na razie na s IP: *.chello.pl 11.02.06, 22:44
      Panie Żakowski jak nazwę Pana "głąbem, wodogłowiem i durniem", czy to nie będzie
      moje prawo do wyrażania swoich opinii na jakiś temat w sposób demokratyczny. I
      wara Tobie "warchole" od mojej wolności. Jeżeli Cię obraziłem, to podobnie jak
      ja zostałem obrażony i obrażany przez sposób myślenia i postępowania przez
      takich ludzi jak Ty. Pamiętaj zasady działają w dwie strony, tolerancja
      tranzystorowa w jedną stronę, to nie tolerancja.
    • Gość: Mario Re: Smolar: Zmiana konstytucji jest na razie na s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 11:42
      pan zakowski pomylil wolnosc slowa z interesem kapitalistycznego
      przedsiebiorstwa. czym innym kieruje sie firma np. tp sa a czym innym pan
      zakowski i na pewno to nie jest wolnosc slowa. Jesli wiec pan zakowski myli
      obie rzeczy i z tego powodu wyciaga bleden wnioski wiec moze mysli sie w ogole
      cokolwiek robi i mysli??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka