em-biz PARAFIAŃSKA CIEMNOTA u licheńskiego egzorcystY 12.02.06, 19:09 Kto by przypuszczał ,że najciemniejsze średniowiecze znów zawiśnie nad oświeconą przez tzw.Komunę Polską ! Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas MOŻE DONALD TUSK SKORZYSTAŁBY Z OKAZJI... 12.02.06, 19:12 Takie egzorcyzmy byłby sznasą dla polityka PO , którego po przegranych wyborach coś opętało. Spróbuj Donaldzie. Warto wrócić do świata ludzi normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka.s A moze o tych najpierw co diably do glow wkladaja? 12.02.06, 19:14 No bo ktos musial je powkladac by trzeba bylo wyjmowac.... Ciekawe ze ateisci czy osoby umiarkowanie religijne nie dostaja religijnego pie*** dolca. Ciekawe co...? Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: A moze o tych najpierw co diably do glow wkla 12.02.06, 20:15 > No bo ktos musial je powkladac by trzeba bylo wyjmowac.... zgadza sie jeden klecha tym biedakom popier doli w glowach a nastepny im stara sie na nowo poukładac ale jaka jest wg. niego norma ???? Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Ponad 1300 osób było u licheńskiego egzorcyst 12.02.06, 19:16 W ankiecie brakuje jednej odpowiedzi - "Jakuba Wędrowycza" Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan21 Re:ciemnota średniowieczna to polska specjalność 12.02.06, 19:35 Gdy rozum spi budzą się demony. Głupota to polska specjalnośc. Egzorcyzmy w XXI wieku? Ludzie obudźcie się!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
opiniotworcz_y Re:ciemnota średniowieczna to polska specjalność 12.02.06, 19:44 oj stary nie masz pojecia co mowisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
kratzer Gdy rozum śpi, budzi się magia!!! Zgroza!!! 12.02.06, 21:26 serwisy.gazeta.pl/magia/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
kratzer Magia to specjalność GW. Obudź się! 12.02.06, 21:31 serwisy.gazeta.pl/magia/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Ponad 1300 osób było u licheńskiego egzorcyst 12.02.06, 20:02 Faktycznie sredniowiecze... Kosciol katolicki chyba musi przemyslec pewne praktyki. Jako katolik troche mnie dziwi, ze moj kosciol utrzymuje takie anachronizmy jak "wypedzanie zlych duchow". Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Chwalic Pana!!!! 12.02.06, 20:07 Muszę sprawdzic czy nikt w rodzinie nie ma nieczystego znamienia. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Licheński poradnik. 12.02.06, 20:09 Jak kuchenne urządzenia przystosowac do tego ,aby stały się "Narzędziami Pana" Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Licheński poradnik. 12.02.06, 20:11 Jak baba waży tyle co gęś ,znaczy jest czarownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Licheński poradnik. 12.02.06, 20:12 Warto wtedy wyszarpac jej pazurki,profilaktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Licheński poradnik. 12.02.06, 20:14 I dzięki temu wiemy że ziemia ma kształt banana. Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Licheński poradnik. 12.02.06, 20:20 podobno najskuteczniej u młodych dziewczat wygania sie szatana obcujac z nia płciowo Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Licheński poradnik. 12.02.06, 20:22 77qwerty napisał: > podobno najskuteczniej u młodych dziewczat > wygania sie szatana obcujac z nia płciowo ------------- potwierdzam. Pod warunkiem że puźniej nie ominą jej męki. Odpowiedz Link Zgłoś
kratzer Poradnik GW. Zapraszamy! 12.02.06, 21:29 serwisy.gazeta.pl/magia/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
kratzer SKIEROWAĆ TU CAŁY JASNOGRÓD! 12.02.06, 21:32 serwisy.gazeta.pl/magia/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: SKIEROWAĆ TU CAŁY JASNOGRÓD! 12.02.06, 23:38 kratzer ty ******, jeszcze raz mi napisz o tej magii dla zabawy to Cię chyba rozstrzelam.. zaśmiecasz forum tymi bzdetami i o czym ma to świadczyć co?? Odpowiedz Link Zgłoś
kratzer Re: SKIEROWAĆ TU CAŁY JASNOGRÓD! 13.02.06, 00:26 Zapytaj twórców jak to nazywasz "bzdetów"! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Wiesz co, Kratzer? 13.02.06, 01:16 Takie niemożliwe do opanowania powtarzanie tego samego bez żadnego sensu w psychiatrii nazywają natręctwem. Wprawdzie nie zawsze jest to dowód poważnych zaburzeń psychicznych, ale bywa, że tak właśnie zaczyna się schizofrenia. A więc, jeśli naprawdę nie możesz się powstrzymać, skontaktuj się z właściwym lekarzem, we własnym interesie. Acha, jeszcze jedno: do psychiatry nie musisz mieć skierowania od lekarza pierwszego kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
rybolog Nie wszystkim pomagaja...mnie odmowil pomocy. 12.02.06, 20:33 Nie mogl mi pomoc jak przyszedlem do niego zeby wygnal z mojej chaty zone-diabla. I tez nie mogl pomoc z wygnaniem super diabla, tesciowej. Tylko sie zegnal co chwile jak mu opowiadalem co wyrabiaja. Na koniec mi powiedzial wprost: Nie da sie, bardzo mi przykro... No i co teraz? Do kazdego z nas w pewnym momencie zycia przylaczy sie diabel i nie odpusci az dopnie swego. Dlatego wazne jest, zeby tego diabla nie wpuscic do siebie zanim bedzie slub...:) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l moja żona jest doskonałą egzorcystką :)) 12.02.06, 21:00 co niedziela wygania mnie do łazienki słowami: ogol sie capie piekielny. A co wieczór mi mówi: wynoś się natychmiast diable rozpustny i rogaty, dość tego swawolenia bo zaśpisz do roboty Ale to nic bo moja teściowa startując do mnie z wałkiem wrzeszczy: ty łobusie z piekła rodem, znów siue upiłeś. No i uciekam za każdym razem bo z tymi egzorcystkami nie przelewki. Ciężkie jest życie diabła ;(( Nawet proboszcz lokalnej parafii na mój widok ucieka. To od czasu jak mu dałem w ryło za próbę obmacywania moich diablątek po lekcji religii Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: moja żona jest doskonałą egzorcystką :)) 12.02.06, 21:10 jak miło przeczytać taki post ... w Polsce są jeszcze inteligentni ludzie, a jednak ... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: moja żona jest doskonałą egzorcystką :)) 12.02.06, 21:18 niestety, nie ludzie i nie Polacy według standardów Nowej Władzy. Jeno czyste dyabelstwo popierające szatańską demokrację, wolność słowa i wyznania a nade wszystko ceniące humanizm. Smutno mi że tak nisko upadamy jako naród Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Ponad 1300 osób było u licheńskiego egzorcyst 12.02.06, 21:08 Ignorancji i braku oczytania ciag dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l poszukuję linku do filmów dokumentalnych o egzorcy 12.02.06, 21:25 stach w akcji. Wiem że wiecie więc proszę o podzielenie się dobrą nowiną i koniecznie chcę zobaczyć diabła, jestem gotowy podpisać z nim nawet umowę kredytową na hipotekę, byle tylko zrobił z tego kraju państwo cywilizowane na miarę europejską wieku 21 Odpowiedz Link Zgłoś
kratzer Magicy Cię najlepiej poinformują! 12.02.06, 21:27 serwisy.gazeta.pl/magia/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
wakefield Re: Magicy Cię najlepiej poinformują! 12.02.06, 21:51 Ludzie!Ludzie? Czy to najwyższy czas ,aby się stąd wynieść??>?? Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: poszukuję linku do filmów dokumentalnych o eg 12.02.06, 21:52 A ja całkowicie za darmo sprawdzę Ci tę umowę pod względem formalno-prawnym. Oraz parafuję. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Szatan cie sam znajdzie jezeli na to zezwolisz 12.02.06, 22:23 a nie radze. To nie sa zarty ani bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l wole szatana od rydza koczkodana 12.02.06, 22:27 a piekła mi nie trzeba, wystarczy 4 rp pod wezwaniem kaczej nienawiści i ksenofobii Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Ponad 1300 osób było u licheńskiego egzorcyst 12.02.06, 21:49 Pytanie: Tylko dlaczego żadny wyznawca innej niz katolickiej religii nie szuka pomocy u egzorcysty? Odpowiedź: Bo zadny z wyznawców innych religii nie czuje się opetany przez katolickiego diabła! Ponieważ: Opetanie to wymysł ciemnogrodu katolickiego, służacy jedynie wyłudzaniu pieniędzy podczas ogłupiających guseł zwanych egzorcyzmami! Podobno ksiądz odprawiający egzorcyzmy rozmawia z demonem - czyli prowadzi dysputę z bóstwem katotalibańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ponad 1300 osób było u licheńskiego egzorcyst 12.02.06, 21:51 swiete slowa ,kler ktory sam w nas wpedzil diabla woda chrztu!! teraz woda swiecona z nas go wypedza Odpowiedz Link Zgłoś
stefek_burczymucha1 Re: Ponad 1300 osób było u licheńskiego egzorcyst 12.02.06, 23:19 morszuk! oj słabo znasz te inne religie. Nawet swojej nie znasz (bo może Twoja metryczka leży gdzieś w szufladzie). Mówią o przypadkach opętania! przykład? Prosze bardzo - Judaizm! Odpowiedz Link Zgłoś
poramancz Re: Ponad 1300 osób było u licheńskiego egzorcyst 12.02.06, 21:56 Co za idiotyczny sondaż do rzeczy naprawdę poważnych? Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 kto klonuje tych debili??? czyby nowy wysyp po 12.02.06, 21:57 becikowym???????? Odpowiedz Link Zgłoś
wakefield Re,Ja chce wiedzieć ............................ 12.02.06, 22:10 gdzie (dokładnie) , się te egzorcyzmyodbywają. Bardzo muszę. Po przeczytaniu tych durnot COŚ mnie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
logophilos Czy LPR już jest w PAP-ie? A może redaktorzy 12.02.06, 22:11 już się zaczęli prześcigać, jak tu się przypochlebić przyszłym włodarzom? Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Ponad 1300 osób było u licheńskiego egzorcyst 12.02.06, 23:01 Średniowiecze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: Ponad 1300 osób było u licheńskiego egzorcyst 12.02.06, 23:02 To od tego kwakania ludziom sie pomieszało w głowach... Odpowiedz Link Zgłoś
wakefield Re: Ponad 1300 osób było u licheńskiego egzorcyst 13.02.06, 00:05 Mnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Ankieta obok artykułu szydzi z mojej religii. 12.02.06, 23:05 Spokojnie, nie wysadzę się w autobusie pełnym dziennikarzy GW, ale proszę o szacunke. Egzorcyzmy to żadne bajeczki dla dzieci, ale poważna sprawa i naukowo nie do podważenie. Apeluję więc o doinformowanie się w tej kwestii i o zaprzestanie używania określeń typu ciemnogród. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Przez jakich naukowcow z KUL??:) 12.02.06, 23:18 Hehehehe Grupa naukowców z KULu zbadała szatana. Gdzie my żyjemy???KUUUUU..AAA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Ankieta obok artykułu szydzi z mojej religii. 12.02.06, 23:36 > Spokojnie, nie wysadzę się w autobusie pełnym dziennikarzy GW, wysadź się byle był pusty Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ankieta obok artykułu szydzi z mojej religii. 13.02.06, 01:24 pcat napisał: > Spokojnie, nie wysadzę się w autobusie pełnym dziennikarzy GW, Nawet gdybyś chciał, chyba byś nie miał szans. Nie sądzę, że oni jeżdżą autobusem, raczej - stać ich na samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 12.02.06, 23:07 Kwasniewskiego i Michnika; zreszta pisalem juz wczesniej, ze sie ich - ponoc - przyjmuje poza kolejnoscia; a coz? specjalne wzgledy dla elitarnego klubu AA? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 12.02.06, 23:13 Słyszłem że ojciec dyrektor jest alkoholikiem ,jemu by się przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 12.02.06, 23:27 eh tam, vinci0; nawet by na podium nie mogl stanac (najwyzej trzecia dziesiatka); zloto w tej dziedzinie ex equo dla adasia i olka vinc0 napisał: > Słyszłem że ojciec dyrektor jest alkoholikiem ,jemu by się przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 12.02.06, 23:39 kiedys w Norymberdze w latach 80-tych bylem na takim malym przyjeciu, na ktorym byli o. Rydzyk; ja sobie na pare lampek dobrego frankonskiego wina pozwolilem, a on nawet wina nie ruszyl; kiedys tez lecialem z Monachium do W-wy LOTem "biznesem"; o.Dyrektor sie spoznil, wiec bylem wsciekly, ze lot ise opoznil o 15 minut; potem stewardesa podawala - jak to zwykle w "biznesie" trunki; specjlanie podgladalem (bylo to chyba z 5 lat temu). tez nic nie ruszyl; vinc0 napisał: > Dasz słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 12.02.06, 23:46 no widzisz jak latwo rozpoznac w tobie ksiedza!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulo72 Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 12.02.06, 23:54 Mam jedno pytanie do tych wszystkich niedowiarków i mądrali co to uważają,że opętanie to wymysł średniowiecza czy kiedykolwiek zetkneli się z osobą opętaną.Nawet nie masz pojęcia człowieku o tych sprawach a piszesz takie głupoty.Zapewniam cię,że gdybyś był świadkiem egzorcyzmów twój światopogląd i myślenie na ten temat wywróciło by sie o do góry nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 01:35 paulo72 napisał: > Mam jedno pytanie do tych wszystkich niedowiarków i mądrali co to uważają,że > opętanie to wymysł średniowiecza czy kiedykolwiek zetkneli się z osobą > opętaną. Owszem. Już pisałam, że mam w rodzinie schizofrenika. Ataki tak właśnie wyglądają. > Nawet nie masz pojęcia człowieku o tych sprawach Niestety, MAM pojęcie o tych sprawach... > a piszesz takie > głupoty.Zapewniam cię,że gdybyś był świadkiem egzorcyzmów twój światopogląd i > myślenie na ten temat wywróciło by sie o do góry nogami. Świadkiem egzorcyzmów nie byłam i na pewno nie będę. Za zdecydowanie skuteczniejsze uważam leczenie u dobrego psychiatry przy użyciu właściwych środków farmakologicznych. I szczerze polecam to wszystkim "opętanym". Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 12.02.06, 23:49 silesius.monachijski napisał: > kiedys w Norymberdze w latach 80-tych bylem na takim malym przyjeciu, na ktorym > > byli o. Rydzyk; ja sobie na pare lampek dobrego frankonskiego wina pozwolilem, > a on nawet wina nie ruszyl; kiedys tez lecialem z Monachium do W-wy > LOTem "biznesem"; o.Dyrektor sie spoznil, wiec bylem wsciekly, ze lot ise > opoznil o 15 minut; potem stewardesa podawala - jak to zwykle w "biznesie" > trunki; specjlanie podgladalem (bylo to chyba z 5 lat temu). tez nic nie ruszyl -------------------------- To zachowanie typowe dla alkoholika.Taka gra ,wtowarzystwie nie pije żeby się nie wydało.Widzisz jak łatwo się dałeś nabrac? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 12.02.06, 23:55 Gdyby byl alkoholikiem, to juz dawno by go dopadli; opowiadal mi w Kanadzie znajomy, jak to na pewnym bankiecie w Chicago, zoirganizowanym przez polskich biznesmenow z okazji wizyty Rydzyka, podsluchal rozmowe red. Wenglarczyka (korespondent GW w uSA) z fotoreporterem: "przygladaj sie k... dokladnie temu rydzykowi; jak zlapie za kielich, to od razu ciach i fotka" Wenglarczyk byl juz ponoc niezle wstawiony; widziales kiedys w GW, TVN czy innych "przyjaznych" Rydzykowi mediach zdjecie z pijacym Rydzykiem? i uwazasz, ze gosc alkoholik, moglby tak intelegentnie obrabiac tylek tzw. "niezaleznym mediom"? sam w to nie wierzysz; zas fotek adasia i olka z kielichem jest bez liku; ostatnio ladnie to wszytsko opisal Wildstein we Wprost: jak obydwaj "towarzysze" popijali na bankiecie z okazji 15-lecia GW; tutaj tylko egzorcyzmy sa w stanie pomoc vinc0 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > kiedys w Norymberdze w latach 80-tych bylem na takim malym przyjeciu, na > ktorym > > > > byli o. Rydzyk; ja sobie na pare lampek dobrego frankonskiego wina pozwol > ilem, > > a on nawet wina nie ruszyl; kiedys tez lecialem z Monachium do W-wy > > LOTem "biznesem"; o.Dyrektor sie spoznil, wiec bylem wsciekly, ze lot ise > > opoznil o 15 minut; potem stewardesa podawala - jak to zwykle w "biznesie > " > > trunki; specjlanie podgladalem (bylo to chyba z 5 lat temu). tez nic nie > ruszyl > > -------------------------- > > To zachowanie typowe dla alkoholika.Taka gra ,wtowarzystwie nie pije żeby się > nie wydało.Widzisz jak łatwo się dałeś nabrac? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 00:10 Mój znajomy,podsłuchał na bankiecie w Toruniu,jak ojciec dyrektor mówił do księdza "tylko uważaj co mówisz,bo jakby się dowiedzieli że jestem alkoholikiem to by mnie zniszczyli" I taka jest prawda Silesiusie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 00:12 a to glupi ten twoj znajomy: i tego nie nagral? GW, TOK FM, Polityka, Przeglad i Nie od razu by to kupily; pewnie byl na bani, i cos mu sie w myslach poplatalo vinc0 napisał: > Mój znajomy,podsłuchał na bankiecie w Toruniu,jak ojciec dyrektor mówił do > księdza > "tylko uważaj co mówisz,bo jakby się dowiedzieli że jestem alkoholikiem to by > mnie zniszczyli" > I taka jest prawda Silesiusie. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 00:14 silesius.monachijski napisał: > a to glupi ten twoj znajomy: i tego nie nagral? GW, TOK FM, Polityka, Przeglad > i Nie od razu by to kupily; pewnie byl na bani, i cos mu sie w myslach poplatal > o > > vinc0 napisał: > > > Mój znajomy,podsłuchał na bankiecie w Toruniu,jak ojciec dyrektor mówił d > o > > księdza > > "tylko uważaj co mówisz,bo jakby się dowiedzieli że jestem alkoholikiem t > o by > > mnie zniszczyli" > > I taka jest prawda Silesiusie. -------------------- Wiem ,trudno ci się z tym pogodzic,ale prawda jest tylko jedna. Ojciec dyrektor sam to powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 00:24 bo wiedzial, ze w poblizu jest "napruty" agent GW, to sobie zakpil vinc0 napisał: > > vinc0 napisał: > > Wiem ,trudno ci się z tym pogodzic,ale prawda jest tylko jedna. > Ojciec dyrektor sam to powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 00:37 silesius.monachijski napisał: > bo wiedzial, ze w poblizu jest "napruty" agent GW, to sobie zakpil > > vinc0 napisał: > > > > vinc0 napisał: > > > > Wiem ,trudno ci się z tym pogodzic,ale prawda jest tylko jedna. > > Ojciec dyrektor sam to powiedział. ---------------------- Nie wiedział ,bo ten znajomy jest księdzem,i był w sutannie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 00:40 a, to ten dzeinnikarz "Faktu"? faknych masz znajomych, w tabloidach vinc0 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > bo wiedzial, ze w poblizu jest "napruty" agent GW, to sobie zakpil > > > > vinc0 napisał: > > > > > > vinc0 napisał: > > > > > > Wiem ,trudno ci się z tym pogodzic,ale prawda jest tylko jedna. > > > Ojciec dyrektor sam to powiedział. > > > ---------------------- > > Nie wiedział ,bo ten znajomy jest księdzem,i był w sutannie. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 00:46 Co nie zmienia faktu:ojciec dyrekto jest alkoholikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 00:51 Nie przekonales mnie; pijany znajomy, dziennikarz "Faktu" w sutannie, to zadne wiarygodne zrodlo vinc0 napisał: > Co nie zmienia faktu:ojciec dyrekto jest alkoholikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 00:54 no tak fakt to szmatlawiec jedyne wiarygodne zrodlo to nasz dzienik!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 00:55 Tez byscie chlali majac tyle dzieci!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 00:57 nie wiedzialem, ze michnik, kwasniewski i redaktorzy faktu sa wielodzietni; to cos w sam raz dla egzorcysty kolter napisał: > Tez byscie chlali majac tyle dzieci!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 01:02 no skoro Rydza nazywacie ojcem to pewno jest to jakies pokrewienstwo?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 01:09 niekoniecznie; ale to sprawa poziomu "metajezyka"; nie dla wszystkich zrozumiale kolter napisał: > no skoro Rydza nazywacie ojcem to pewno jest to jakies pokrewienstwo?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 01:15 no tak szczegulnie kiedy to glowa i zalozycil chrzescijanstwa Jezus Chrystus (slyszales o nim ) wyraznie mowi ze nikogo nie nazywajcie ojcami poniewarz jeden jest Ojciec ten w niebie (ew mateusza 23,9)ale zdaje sie ze katolickich bluznierczych duchownych zakaz Jezusa nie obowiazuje???bo co im moze nakazac facio ktory smigal na osle a nie maybachem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 01:20 pater, czyli ojciec, ma w zyciu powolanych do zycia zakonow - wspolnot zyjacych jako ermici czy cnobici zakonnikow zupelnie inne znaczenie, niz to o ktorym mowil Jezus, kiedy mowil o "Ojcu Niebieskim"; poczytaj najpierw odpowiednia literature "nie "Fakty i Mity"), a potem zabieraj glos na forum; najpierw lektura a potem dyskusja; nie odwrotnie kolter napisał: > no tak szczegulnie kiedy to glowa i zalozycil chrzescijanstwa Jezus Chrystus > (slyszales o nim ) wyraznie mowi ze nikogo nie nazywajcie ojcami poniewarz > jeden jest Ojciec ten w niebie (ew mateusza 23,9)ale zdaje sie ze katolickich > bluznierczych duchownych zakaz Jezusa nie obowiazuje???bo co im moze nakazac > facio ktory smigal na osle a nie maybachem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 01:30 tak to sobie bluzniercy tlumaczycie wez do reki pismo swiete a nie wasze plugawe brewiarze,wasz wojtyla tez tak bzdecil ze co prawda pan Jezus zakazal tak mowic ,ale skoro wierni tak chca to czemu nie ,Bando Idiotow pycha diabelska was rozsadza ,gowniane argumenty moga tylko przekonac wasze fanki w moherowych nakryciach pustych czasek, przeczytaj inteligencie gdzie w Mateuszu 23,9 padaja slowa Ojciec Niebianski ??,Jezus skierowal tam slowa do takiego samego bluznierczego kleru jak ten wasz dzis , bo zydowscy rabini tez szczycili sie tym tytolem Abba Ojciec Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 01:39 jak podejrzewalem: zero wiedzy, to i bluzgi tym wieksze; juz ci wiecej nie odpowiem; znajdz sobie dyskutanta na twoim poziomie kolter napisał: > tak to sobie bluzniercy tlumaczycie wez do reki pismo swiete a nie wasze > plugawe brewiarze,wasz wojtyla tez tak bzdecil ze co prawda pan Jezus zakazal > tak mowic ,ale skoro wierni tak chca to czemu nie ,Bando Idiotow pycha > diabelska was rozsadza ,gowniane argumenty moga tylko przekonac wasze fanki w > moherowych nakryciach pustych czasek, przeczytaj inteligencie gdzie w Mateuszu > 23,9 padaja slowa Ojciec Niebianski ??,Jezus skierowal tam slowa do takiego > samego bluznierczego kleru jak ten wasz dzis , bo zydowscy rabini tez szczycili > > sie tym tytolem Abba Ojciec Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 01:51 Jak bys nie kombinowal to i tak wychodzi twa ksiezowska obluda tak wam w tych seminarich mozgi wyprali ze najbardziej oczywista prawda jest dla was niczym ,kosciol i jego interesy ponad wszystko, i jak tu nie bluzgac jak ktos ci pluje w twarz a ty na to ze deszcz pada ;kaplanie obludny!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 13.02.06, 01:27 silesius.monachijski napisał: > kiedys w Norymberdze w latach 80-tych bylem na takim malym przyjeciu, na ktorym > > byli o. Rydzyk; ja sobie na pare lampek dobrego frankonskiego wina pozwolilem, > a on nawet wina nie ruszyl; kiedys tez lecialem z Monachium do W-wy > LOTem "biznesem"; o.Dyrektor sie spoznil, wiec bylem wsciekly, ze lot ise > opoznil o 15 minut; potem stewardesa podawala - jak to zwykle w "biznesie" > trunki; specjlanie podgladalem (bylo to chyba z 5 lat temu). tez nic nie ruszyl Ten to ma koneksje, no, no... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Podobno leczy alkoholizm? w sam raz dla 12.02.06, 23:28 I złodziejem,bo kazdy pijak to złodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
wojec UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 12.02.06, 23:13 Serce rośnie,że w XXI wieku may takie ,,światłe'' społeczeństwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 12.02.06, 23:22 Wokół Ziemi krąży Słońce, Szatan ponoć ma dwa końce, Więcej wiedzieć niebezpiecznie, Jeśli żyć chcesz wiecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 00:14 przepraszam, nie wiedzialem, ze jestes przedszkolakiem (bo to poziom przedszkola); juz nie bede sie z toba zadawac, bo mnie oskarza o molestowanie dzieci vinc0 napisał: > Wokół Ziemi krąży Słońce, > Szatan ponoć ma dwa końce, > Więcej wiedzieć niebezpiecznie, > Jeśli żyć chcesz wiecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 00:21 silesius.monachijski napisał: > przepraszam, nie wiedzialem, ze jestes przedszkolakiem (bo to poziom > przedszkola); juz nie bede sie z toba zadawac, bo mnie oskarza o molestowanie > dzieci > > vinc0 napisał: > > > Wokół Ziemi krąży Słońce, > > Szatan ponoć ma dwa końce, > > Więcej wiedzieć niebezpiecznie, > > Jeśli żyć chcesz wiecznie! -------------------------------- Silesiusie ,bardzo mi przykro że tak mnie oceniasz. Ten cytat ,z mojego gapiostwa nie został podpisany. Ale dziwię się że ty,dobry znajomy i do tego znawca twórczości J.Kaczmarskiego, zarzucasz infatylizm fragmętowi jego twórczości. Piosenka zza miedzy Grzech wyniszcza, cnota tuczy, Chrystus się polskiego uczy, Nieomylne rzeźbią pieśni Ziemię płaską, jak naleśnik, Wokół Ziemi krąży Słońce, Szatan ponoć ma dwa końce, Więcej wiedzieć niebezpiecznie, Jeśli żyć chcesz wiecznie! J.Kaczmarski Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 00:26 wiedzialem, i wiedzialem, ze to wyrwane z kontesktu; ale z twoich "replik" zawsze warto sobie podworowac > > Silesiusie ,bardzo mi przykro że tak mnie oceniasz. > Ten cytat ,z mojego gapiostwa nie został podpisany. > Ale dziwię się że ty,dobry znajomy i do tego znawca twórczości J.Kaczmarskiego, > zarzucasz infatylizm fragmętowi jego twórczości. > > Piosenka zza miedzy > > Grzech wyniszcza, cnota tuczy, > Chrystus się polskiego uczy, > Nieomylne rzeźbią pieśni > Ziemię płaską, jak naleśnik, > Wokół Ziemi krąży Słońce, > Szatan ponoć ma dwa końce, > Więcej wiedzieć niebezpiecznie, > Jeśli żyć chcesz wiecznie! > J.Kaczmarski Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 00:29 Silesiusie napisałeś: przepraszam, nie wiedzialem, ze jestes przedszkolakiem (bo to poziom > przedszkola); juz nie bede sie z toba zadawac, bo mnie oskarza o molestowanie > dzieci > > vinc0 napisał: > > > Wokół Ziemi krąży Słońce, > > Szatan ponoć ma dwa końce, > > Więcej wiedzieć niebezpiecznie, > > Jeśli żyć chcesz wiecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 00:30 Była to ocena tekstu . Gdzie ten żart? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 00:41 zart w ocenie kogos, kto tymi tekstami w tak zalosny sposob manipuluje vinc0 napisał: > Była to ocena tekstu . > Gdzie ten żart? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 00:44 co wtym fragmęcie było manipulacją? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 00:51 osoba manipulatora vinc0 napisał: > co wtym fragmęcie było manipulacją? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 00:57 Oj Silesius,tracę do ciebie serce. Nawet w tak żenującej wpadce,jaką zafundowałeś dzisiaj ,nie potrafisz przyzna się do błędu. A wystarczy proste "pomyliłem się,zwracam honor". Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 00:59 jaka wpadka? te piosenke akurat dobrze znam; chcialem sie z Toba zabawic, tak jak Ty probowales zabawic sie ze mna; forumowicze to sobie przeczytaja i ocenia vinc0 napisał: > Oj Silesius,tracę do ciebie serce. > Nawet w tak żenującej wpadce,jaką zafundowałeś dzisiaj ,nie potrafisz przyzna > się do błędu. > A wystarczy proste "pomyliłem się,zwracam honor". Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 01:11 dlaczego? bo prowokacja akurat teraz sie nie udala? moja wina? vinc0 napisał: > Żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 oczywiscie - mistrz nigdy sie nie myli 13.02.06, 00:31 tylko tak sprawdza czy inni czujni. Zadziwiajaca prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: oczywiscie - mistrz nigdy sie nie myli 13.02.06, 00:34 Ale się dałem podejśc. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: oczywiscie - mistrz nigdy sie nie myli 13.02.06, 00:43 samokrytyki nigdy nie za wiele vinc0 napisał: > Ale się dałem podejśc. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: oczywiscie - mistrz nigdy sie nie myli 13.02.06, 00:42 troszke "wyzsza szkola jazdy"; jeszcze sie wiele mozesz ode mnie nauczyc nicram112 napisał: > tylko tak sprawdza czy inni czujni. Zadziwiajaca prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: oczywiscie - mistrz nigdy sie nie myli 13.02.06, 01:48 silesius.monachijski napisał: > troszke "wyzsza szkola jazdy"; jeszcze sie wiele mozesz ode mnie nauczyc Zwłaszcza wykręcania kota ogonem, jak to mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 01:45 silesius.monachijski napisał: > wiedzialem, i wiedzialem, ze to wyrwane z kontesktu; ale z twoich "replik" > zawsze warto sobie podworowac No, no, nie rżnij, chłopie, głupa! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 01:52 chlopem nigdy nie bylem, za to rok na kopalni gornikiem; a prowokacje vinci0 od razu przejrzalem; kto chce niech wierzy, kto nie chce niech nie wierzy; nikogo nie zmuszam koloratura1 napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > wiedzialem, i wiedzialem, ze to wyrwane z kontesktu; ale z twoich "replik > " > > zawsze warto sobie podworowac > > No, no, nie rżnij, chłopie, głupa! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: UWIELBIAM czytać takie ,,kawałki'' 13.02.06, 01:53 Silesius jest typowym przedstawicielem swojego zawodu od tysiecy lat tacy jak oni mamili ludzi ,wiec obluda jest dla niego calym ja!!mysle ze jeden z jego klonow byl tym co w faraonie niby to wzywal bogow egiptu na pomoc ,wiedzac o zacmieniu!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A tu coś na deser 13.02.06, 00:52 za chwile ktos sie chyba "powiesi" vinc0 napisał: > kratzer ,zawiesiłeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: A tu coś na deser 13.02.06, 01:02 Zawiesiłeś się ,to terminologia informatyczna. Użyłem tego zwrotu względem kolegi kratzera,dlatego że ,kolega kratzer umieścił ten link kilkakrotnie . Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A tu coś na deser 13.02.06, 01:49 vinc0 napisał: > kratzer ,zawiesiłeś się? Nie, on ma ciężi atak natręctw. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Byłem w stanie strsznego opętania!!!! 13.02.06, 00:58 Chciałem wyprodukować papier toaletowy z wizerunkiem Papy pieru świętego. Miejscowy egzorcysta ksiądz Boguchwał podjął się tego nadludzkiego wysiłku. Pokropił mnie wodą święconą o zwielokrotnionej mocy, kropidłem były gałązki drzewa osikowego, ułożone w kształcie, który zniewala szatana, a w drugiej ręce trzymał różaniec wykonany przez samego o Hejmo, w którym paciorki były z ząbków czosnku. Wiłem się w konwulsjach i w straszliwym bólu przez dwie koronki i siedem paciorków. Potem klęczałem i klepałem osiem koronek i to, co pod koronką, chociaż nie wiedziałem czyje i co to jest. A o 21:37 poczułem bul w zwieraczu dolnym. A obok leżało to coś, co wydaliło me grzeszne ciało i strasznie śmierdziało. Wszystko to było bardzo wstrętne, ogon, rogi i kopyta. Wtedy poczułem anielską lekkość, jakbym gdzieś leciał. Coś strasznie łupnęło i huknęło, obudziłem się i poczułem smród. Niepotrzebnie żarliśmy tą grochówkę na kolację, rzekła stara odwracając się do ściany. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Byłem w stanie strsznego opętania!!!! 13.02.06, 01:16 kozaczek3 napisał: > Chciałem wyprodukować papier toaletowy z wizerunkiem Papy pieru świętego. > Miejscowy egzorcysta ksiądz Boguchwał podjął się tego nadludzkiego wysiłku. > Pokropił mnie wodą święconą o zwielokrotnionej mocy, kropidłem były gałązki drz > ewa osikowego, ułożone w kształcie, który zniewala > szatana, a w drugiej ręce trzymał różaniec wykonany przez samego o Hejmo, w któ > rym paciorki były z ząbków czosnku. > Wiłem się w konwulsjach i w straszliwym bólu przez dwie koronki i siedem pacior > ków. > Potem klęczałem i klepałem osiem koronek i to, co pod koronką, chociaż nie wied > ziałem czyje i co to jest. > A o 21:37 poczułem bul w zwieraczu dolnym. > A obok leżało to coś, co wydaliło me grzeszne ciało i strasznie śmierdziało. > Wszystko to było bardzo wstrętne, ogon, rogi i kopyta. > Wtedy poczułem anielską lekkość, jakbym gdzieś leciał. > Coś strasznie łupnęło i huknęło, obudziłem się i poczułem smród. > Niepotrzebnie żarliśmy tą grochówkę na kolację, rzekła stara odwracając się do > ściany. > Amen. ------------------------------------- Serdeczne dzięki :))) Bardzo mi pomogłeś,mimo zatwardzenia i tak sie zesrałem. Bałem się spojrzec na to dzieło ,ale dusza ma lekka niczym piórko unosi się i śpiewa psalm do pana. Chwalic pana,chwalic pana. Zaoszczędzę na bilecie do Lichenia. Pozdrawiam, Kozaczek3 Odpowiedz Link Zgłoś
tematyk Przyjmujac istnienie Boga przyjac musimy takze 13.02.06, 01:15 istnienie Szatana tak jak przyjac musimy inny, spirytualny wymiar ludzkiej egzystencji. Stad, irytuja mnie troche kpiny z powaznej, naprawde sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Przyjmujac istnienie Boga przyjac musimy takz 13.02.06, 01:54 tematyk napisał: > istnienie Szatana tak jak przyjac musimy inny, spirytualny wymiar ludzkiej > egzystencji. Stad, irytuja mnie troche kpiny z powaznej, naprawde sprawy. A może ci, co kpią, nie przyjmują istnienia ani jednego, ani drugiego? A to, co Tobie jawi się jako poważna sprawa, innym wygląda na jakąś groteskę. Odpowiedz Link Zgłoś
tematyk Re: Przyjmujac istnienie Boga przyjac musimy takz 13.02.06, 03:27 Pelna zgoda. To byl moj osobisty komentarz pisany z punktu widzenia czlowieka wierzacego w istnienie duchowego (niematerialnego) wymiaru rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
zazam Re: Przyjmując istnienie Boga ... 13.02.06, 03:43 jednak gospodarze tego forum i gros jego uczestników - to wrogowie wszelkiej duchowości, prawdy i piękna... po prostu. ja się już wypisuję z tych chorych klimatów. amatorom rzeczy frapujących polecam raczej poważniejsze lektury niż gazetowy chłam - nie mówiąc już o przypisach do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Przyjmując istnienie Boga ... 13.02.06, 14:25 zazam napisał: > > jednak gospodarze tego forum i gros jego uczestników - to wrogowie wszelkiej > duchowości, prawdy i piękna... po prostu. I tę duchowość, prawdę oraz piękno najłatwiej znależć w jakimś chorym obrzędzie, zwanym egzorcyzmami.;) Odpowiedz Link Zgłoś