nameislukas 15.02.06, 16:45 no to widac co polakow smieszy... zenada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konwis Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 16:45 A może nagrodzone wypowiedzi Tuska i Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
konwis Nominowane wypowiedzi 15.02.06, 16:46 Już znalazłem :) www.radio.com.pl/trojka/usta/ Odpowiedz Link Zgłoś
notoladnie Re: Nominowane wypowiedzi 15.02.06, 16:51 dzięki :) właściwie każda z nich jest już śmieszniejsza. ale słuchaczy najbarziej ubawiło przejęzyczenie. jakby się zych prz tym jeszcze potknął i wybił sobie 2 zęby to można by umrzeć ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Notoladnie - zgłaszasz problem braku poczucia humo 15.02.06, 20:04 ru u siebie? I słusznie! Ale także masz racje, że i inni tez go czasem nie mają. Nie martw sie - z tego się nie wyrasta - będziesz miał stały temat na każdą dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka "Polaków" piszemy z dużej litery 16.02.06, 11:38 mam nadzieję, że to przeoczenie, a nie zamierzona złośliwość Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Nagrody dla dziennikarza Zycia Warszawy"! 19.02.06, 13:38 Ktory w epoce poznego Gierka napisal w relacji z kolejnej "gospodarskiej wizyty" "JAK SIE WAM ZYJE?!- zazartowal tow. I sekretarz. -DOBRZE! -zazartowali robotnicy." Dziennikarz ow nigdy nie dostal nagrody; przeciwnie natychmiast go zwolniono, choc dowcip byl niezamierzony. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
notoladnie Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 16:47 no to gratuluję trójce słuchaczy Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 16:52 jak zwykle wszystko sprowadza sie do d...., ale Millera i tak chyba nikt nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
lowcadebili Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 17:00 a co was-krytykanci cudzego poczucia humoru-smieszy? moze powiecie co WAS smieszy? bo mnie smieszy niebywale zych stajacy czy zychowi stajacy ... no-co WAS smieszy? tylko konkretnie prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
notoladnie Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 17:06 śmieszy mnie jak ktoś świadomie powie coś błyskotliwego i dowcipnego, śmieszy mnie jak ktoś powie coś obnażającego jego głupotę. nie śmieszy mnie to, że ktoś się przejęzyczył, nawet jak zrobił to w śmieszny sposób ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magste Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 21:27 notoladnie napisał: > śmieszy mnie jak ktoś świadomie powie coś błyskotliwego i dowcipnego i właśnie o to tutaj chodzi!!! Bo nie było godnym nagrody przejęzyczenie tylko zdanie, które nastąpiło później. Zych świadomie i dowcipnie zareagował na głupawe śmiechy na sali naszej "Wysokiej Izby". Po prostu czepiacie się i obrażacie słuchaczy Trójki, którzy poczucie humoru i zdrowego rozsądku to akurat mają jak mało którzy (słuchacze). Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 23:21 Jesteś chyba niewyspany i to jest twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
mangold A dlaczego nie nominowano Marii Kaczyńskiej ?? 15.02.06, 17:02 "Będę wspierała wszystko co polskie, także modę. Chcę utrwalać na świecie przekonanie, że Polki są bardzo eleganckimi kobietami...."-Maria Kaczyńska w wywiadzie dla Gazety Polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
jorlo Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 17:13 Niezłe jaja - nagroda za przejęzyczenie... gdyby chociaż powiedział to umyślnie... nie rozumiem słuchaczy "Trójki"... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
yskyerka Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 17:13 A i tak najlepszy tekst Tusk strzelił, odbierając nagrodę i dziękując słuchaczom radia i jego ojcom dyrektorom. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jkm8 Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 17:14 Tego Drodzy przyjaciele nie pamietacie, ale jest to juz drugie wyróznienie p. Zycha. Wiele lat temu, jak był marszałkiem (wice?) Sejmu, przy właczonych mikrofonach palnał do swojego sekretarza "co ty mi, k... to dajesz..." No, ale, takie zwyczaje Sejmu jakie poczucie humoru jego wyborców. "Polak i po szkodzie głupi". Co, moze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lowcadebili Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 17:23 notoladnie-zrozumialem ze smieszy cie zarowno czyjas "blyskotliwosc"-dotyczy elokwencji tusze-jak i glupota samo-obnazajaca sie...niezle-wole zostac przy wlasnym poczuciu humoru... a blyskotliwa elokwencje cenie tak samo jak glupoty nie-cierpie... no to ladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
lowcadebili Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 17:25 mangold- Będę wspierała wszystko co polskie, także modę. Chcę utrwalać na świecie przekonanie, że Polki są bardzo eleganckimi kobietami. i to jest smieszne - kwakanie... Odpowiedz Link Zgłoś
notoladnie Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 17:31 nie namawiam cię żebyś zmieniał swoje poczucie humoru. nic z tych rzeczy. a głupota jest dla mnie śmieszna choć straszna sama w sobie i też nie cierpię jej najbardziej na świecie. wyśmianie czegoś jest częstym sposobem radzenia sobie z sytuacjami trudnymi i strasznymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
notoladnie Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 17:32 ps. to do lowcadebili było Odpowiedz Link Zgłoś
lowcadebili Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 17:47 notoladnie-nie namawiaj...za dlugo lezakuje zebym ulegl :) a jezykowe smichy-chichy bawia mnie niezwykle choc niektorzy nazywaja je naigrawaniem sie z przejezyczen czy jakos inaczej...z wlasnych sie smieje rownie chetnie... a glupota?jak spiewal andrzej s "...naprawde boli" Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 17:53 to on jest marszałkiem?Myślałem że ten stary pierdoła jest już na śmietniku Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 17:59 Młody szczylu nawet mu do pięt nie dorównujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 17:57 A ja gratuluję wygranej panu marszałkowi ! Sam zresztą na niego głosowałem. Pan marszałek pokazał przynajmniej ża ma jaja, bo zachował przytomność umysłu i nie speszył się tym co powiedział, a błyskawicznie dotarło do niego co powiedział. I drugi raz pokazał że ma poczucie humoru, gdy odebrał nagrodę. Facet widać wie, że do własnego siebie należy mieć czasami podejście krytyczne i nie obrażać się jak dziecko, co tak lubią inni politycy. A Ci tutaj, co próbują w jakiś sposób zdyskredytować słuchaczy "trójki" bo nie podoba im się ich poczucie humoru są zwyczajnie nudni i widać, że nie wiedzą do końca o co chodzi w konkursie. > " jakby się zych prz tym jeszcze potknął i > wybił sobie 2 zęby to można by umrzeć ze śmiechu" To za to jest fantastyczne poczucie humoru. Faktycznie, rodem z miernego programu Drozdy... Odpowiedz Link Zgłoś
lowcadebili Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 18:07 tim7-zgadzam sie...a "szczylu" mi sie szczegolnie podobalo... "dzisiejsza mlodziez"...oni nawet inwektywy maja jakies takie nismieszne... ja bym jeszcze tego szczyla smarkiem "obsmarowal"...co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Ewa Wachowicz-"premierowi sie nie odmawia" 15.02.06, 18:17 No i nie odmawiala... Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 dobre dobre 15.02.06, 18:31 Choc politycznie to nie ta bajka to Zych to jednak osobowosc, dobre dobre , respekt Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Te ... usta do tegorocznej nagrody .. pasują jak 15.02.06, 18:34 ulał. Komentarz Tuska do wygranej Zycha - może startować do przyszłorocznej edycji konkursu. A do smutnych komentarzy smutnych forumowiczów - wyluzujcie. Dopóki nie przestaniecie się obrażać na wszystkich i wszystko - będzie wam i straszno i smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 19:35 Nie sama treść przejęzyczenia byla najzabawniejsza,ale póżniejsze zażenowanie Pana Marszałka.Pozostali laureaci,zaprezentowali niestety pospolite i nader prymitywne poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Nie lubie Leppera ale.. 15.02.06, 19:57 ..to co powiedział, jesli powiedział świadomie , daje mu u mnie dwa punkty. Tyle samokrytycyzmu to ja u żadnego posła nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 20:00 wiesz Lukas - słowo "Polaków" pisze sie u nas z dużej litery. Jesli nie lubisz Polaków to po co ślęczysz nad polskimi tekstami? Nie wierze że służbowo. Jaks zawiedziona miłość? Odpowiedz Link Zgłoś
gczern A KILKA LAT TEMU!! 15.02.06, 20:37 Zych siedział w ławeczce i słuchał nudnego przemówienia, zapomniał biedak że miał mikrofon włączony i w pewnym momencie zwrócił się do kolegi obok z bardzo kulturalnym zapytaniem - "STARY, CO ON K..A PIE...SZY!!!!!?????? to zdanko słyszał cały sejm i cała Polska i ten człowiek otrzymał nagrodę??????? Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: A KILKA LAT TEMU!! 15.02.06, 23:26 Jeżeli chcesz sie popisać swoją pamięcią, sięgnij po lecytynę Odpowiedz Link Zgłoś
mlody.konserwatysta Jeszcze lepsza była gafa Zycha sprzed kilku lat 15.02.06, 22:06 kiedy to był marszałkiem Sejmu i pewnego dnia w przerwie obrad nie wiedząc, że mikrofony nadal są włączone, siedząc na fotelu marszałka powiedział do jednego z posłów, który podszedł do niego z jakąś sprawą: - „Nie przychodź mi tu, k****, z takimi rzeczami”. Heh, w konkursie "Srebrne Usta III RP" na bank zdobyłoby to główną nagrodę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy-j Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 15.02.06, 23:32 Na nagrodę specjalną Największego Ćwoka Początku Wieku zasłużył kurdupel, znaczy się prezio, za "spieprzaj dziadu"! Odpowiedz Link Zgłoś
sekuritate Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 16.02.06, 03:43 ... a Tobie brak poczucia humoru. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 16.02.06, 07:35 nameislukas napisał: > zenada a dlaczegóż to niby? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
oryganion Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 16.02.06, 08:26 własnie - to jest ten poziom intelektualny - na poziomie skojarzeń pierwotnych - czyli instynkow zmierzających do zachowania życia i gatunku - no chyba że mu stanąl możg - to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
maedma Re: Józef Zych dostał Srebrne Usta 19.02.06, 16:15 jak mu nie staje to powinien dostać srebrnego fallusa Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka "Polaków" piszemy z dużej litery 16.02.06, 11:37 mam nadzieję, że to przeoczenie, a nie zamierzona złośliwość Odpowiedz Link Zgłoś