wet3 Rdo tales11 21.02.06, 20:13 tales11 napisał: > jestes śmieciem, jak twój patron rydzyk... nie wysilaj sie!.. tu na tym > forum, już sie na tobie poznali!.. mnie nie możesz ubliżyc!,, bluzgi od > zboczenców... pusty smiech! Ty jestes jak robaczek swietojanski,ktory zobaczyl inna robaczke swietojanska i wsiadl na nia we wiadomym celu ... a to byla zwykla iskierka ognia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski wet3 oraz Tales1 21.02.06, 20:16 Wracaj do piekła i nie pisz juz na tym forum, ty podły człowieku oraz ty kundlu tego podłego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do silenius 21.02.06, 20:24 silenius.monachijski napisała: > Wracaj do piekła i nie pisz juz na tym forum, ty podły człowieku oraz ty kundlu > tego podłego człowieka. Wylacz sie klonie! Dla mnie zawsze bedziesz smierdzaca pluskwa. Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski jakos nikt cie nie chce klonowac... 21.02.06, 20:25 no bo jak tu takie nic sklonowac? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 21.02.06, 20:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 [...] 21.02.06, 20:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 21.02.06, 20:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smigor EEE TALESY 21.02.06, 20:16 TO JEST FORUM DYSKUSYJNE>>>>>WIĘC BEZ WYRAŻEŃ PROSZĘ>>>>NA TEMAT Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Masz rację, ale WSI tu mota, jak widzisz! 21.02.06, 20:32 Wasermann ich wypierniczył, to teraz wyładowują frustracje na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk14 Re: Spada poparcie dla prezydenta, Sejmu i Senatu 21.02.06, 21:20 Przynamniej wiadomo z ktorej strony siedzisz.Swiadczy o tym sposob w jaki przyjmujesz i odbierasz swiat zewnetrzny. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Spada poparcie dla prezydenta, Sejmu i Senatu 21.02.06, 21:52 borsuk14 napisał: > Przynamniej wiadomo z ktorej strony siedzisz.Swiadczy o tym sposob w jaki > przyjmujesz i odbierasz swiat zewnetrzny. Dalibog, wydaje sie ze takich jak on jest wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Spada poparcie dla prezydenta, Sejmu i Senatu 21.02.06, 21:20 DALEKI JESTEM OD OBRAŻANIA KOGOLWIEK ALE IDIOTĄ BYŁ TEN KTÓRY MYŚLAŁ,ŻE W TYM KRAJU ZMIENI SIĘ COKOLWIEK PO TYCH I KOLEJNYCH WYBORACH.CZY WY LUDZIE NIE WIDZICIE,ŻE OD LAT 16 HOŁOTA PRZY KORYTACH ROBI Z NAS BARANÓW ZA NASZE PIENIĄDZE? W JEDNYM PUNKCIE SIĘ ZMIENIŁO:KLECHY RZĄDZĄ I WIĘCEJ DOJĄ PODATNIKA-OTO CAŁE ZMIANY. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Spada poparcie dla prezydenta, Sejmu i Senatu 21.02.06, 21:51 Ty tak zawsze masz, czy to przejsciowe? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa dobra wiadomość "Nowy dzień" padł 21.02.06, 22:02 Agora zaprzestanie wydawania "nowego dnia" - brawo. Czekamy na ciąg dalszy i zamknięcie wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: dobra wiadomość "Nowy dzień" padł 21.02.06, 22:14 premier.z.krakowa napisała: > Agora zaprzestanie wydawania "nowego dnia" - brawo. > Czekamy na ciąg dalszy i zamknięcie wybiórczej. Rany boskie, daj jakis link, niech ja to oficjalnie przeczytam. To chyba najlepsza wiadomosc jaka dzis uslyszalem!! przeczytalem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: dobra wiadomość "Nowy dzień" padł 21.02.06, 22:32 www.agora.pl/agora_pl/1,66405,3176723.html Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: dobra wiadomość "Nowy dzień" padł 21.02.06, 23:04 To ciekawe, bo wiceprezes Agory Bąk zapowiedział, że zostanie przeznaczone blisko 45 mln zł na promocję tego tytułu?! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Zarząd Agory SA (Spółka) informuje 21.02.06, 23:14 ""Nowy Dzień" przestanie się ukazywać 21-02-2006 Komunikat giełdowy Zarząd Agory SA (Spółka) informuje, że podjął decyzję o zaprzestaniu wydawania dziennika "Nowy Dzień". Ostatni numer dziennika ukaże się w dniu 23 lutego 2006 roku. Pierwszy numer "Nowego Dnia" ukazał się 14 listopada 2005 roku. Zgodnie z założeniami dziennik powinien osiągnąć docelowo średnią sprzedaż egzemplarzy na poziomie 250.000 aby projekt był rentowny. Sprzedaż "Nowego Dnia" w 2005 roku kształtowała się poniżej 200.000 egz. i wykazywała trend spadkowy. Rok 2006 przyniósł pogłębienie tego trendu mimo dokonywanych zmian redakcyjnych i nowych akcji promocyjnych. W związku z powyższym zarząd uznał, że odwrócenie negatywnych tendencji i osiągnięcie docelowego poziomu sprzedaży nie jest możliwe, a ponoszenie dalszych wydatków związanych z wydawaniem dziennika nie leżałoby w interesie Spółki i jej akcjonariuszy." Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Zarząd Agory SA (Spółka) informuje 21.02.06, 23:34 czytałam już :P ale w sobotę, pisali co innego...?! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: dobra wiadomość "Nowy dzień" padł 21.02.06, 22:16 premier.z.krakowa napisała: > . > Czekamy na ciąg dalszy i zamknięcie wybiórczej. To gdzie bedziesz wypisywala bzdury, na forum RM?? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: dobra wiadomość "Nowy dzień" padł 21.02.06, 22:58 ginusia, no co Ty, pre.z.Kra., jak słucha RM to klęczy, a dłonie ma złożone jak do paciorka...;))))) to jak ma pisać...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: dobra wiadomość "Nowy dzień" padł 21.02.06, 23:10 isa.stern napisała: > ginusia, no co Ty, pre.z.Kra., jak słucha RM to klęczy, a dłonie ma złożone jak > > do paciorka...;))))) > to jak ma pisać...;))) No fakt, znowu nie myslalam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: dobra wiadomość "Nowy dzień" padł 21.02.06, 23:24 Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie wyśmiewam się z ludzi starszych i o innych poglądach. Moim zdaniem jak chcą to mogą słuchać RM, modlić się, to jest ich wolny wybór. Ty modlisz się do Michnika i Tuska twój wybór. Nie mam zamiaru obrażać Cię z tego powodu. Jako człowiek o liberalnych poglądach, europejskich, szanujący wolność słowa pluralizm i demokracje, szufladkujesz ludzi i próbujesz poniżyć tylko dlatego że nie mają takich przekonań jak TY. Brawo To jest postawa godna elity. isa.stern napisała: > ginusia, no co Ty, pre.z.Kra., jak słucha RM to klęczy, a dłonie ma złożone jak > > do paciorka...;))))) > to jak ma pisać...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: dobra wiadomość "Nowy dzień" padł 21.02.06, 23:43 ale jesteś, to był żart... :P i nikogo nie poniżał (zresztą pisałam o Tobie :P). Natomiast Ty pisząc: "Ty modlisz się do Michnika i Tuska twój wybór. > Nie mam zamiaru obrażać Cię z tego powodu" właśnie chciałeś mnie obrazić! No i co z tego, to nie zmieni mojego podejścia do religii jako takiej, do bożków i mamony na pewno się nie modle.. i tyle. Ale zapamiętam na przyszłość, że nie masz poczucia humoru i daruję sobie pisanie o Tobie, jesli to sprawia Ci taką przykrość! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do ginusi 22.02.06, 00:59 ginusia napisała: > premier.z.krakowa napisała: > > > . > > Czekamy na ciąg dalszy i zamknięcie wybiórczej. > > To gdzie bedziesz wypisywala bzdury, na forum RM?? Na forum RM? - Nie. Na twoim czole - a wtedy wszyscy sie dowiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Nie daj Boże. 21.02.06, 22:28 Jak GW to i Gazeta.pl, a jak ona to i forum. A jak forum to i my. A takiego forum, dzięki dziennikarzynom, nigdzie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: dobra wiadomość "Nowy dzień" padł 21.02.06, 22:30 TOK FM tez powinni zakmnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: dobra wiadomość "Nowy dzień" padł 21.02.06, 22:55 nie padł, skad masz takie niesprawdzone info? Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: dobra wiadomość "Nowy dzień" padł 22.02.06, 11:53 www.agora.pl/agora_pl/1,66405,3176723.html Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: tales1 21.02.06, 22:08 tales11 napisał: > jestes śmieciem, jak twój patron rydzyk... nie wysilaj sie!.. tu na tym > forum, już sie na tobie poznali!.. mnie nie możesz ubliżyc!,, bluzgi od > zboczenców... pusty smiech! Powtarzasz sie synu kozy! Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: tales1 21.02.06, 22:09 trumanshow1 napisał: > jakim prawem mowisz do ludzie na tym forum "ty smieciu"? nerwy ci puszczaja? ty > > jestes wyborca PO? jesli tak to gratuluje wyksztalcenia i inteligencji .salam Nie jest niczyim wyborca, to taki mamky skunksik jakich pelno na forach. Od pierwszego kopa smierdzi na odlegolosc,,, Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do studiotorusa 22.02.06, 01:56 Powtarzasz jak maly gowniarz w kolko to samo. Czy nie stac Ciebie na nic lepszego? - Nudy na pudy. Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re: Spada poparcie dla prezydenta, Sejmu i Senatu 22.02.06, 23:01 spada poparcie dla waszych sondaży , głupoty beznadziejne wypisuje gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś