Dodaj do ulubionych

Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN

06.03.06, 10:42
czyli uklad bedzie teraz wiezil cnotliwego bodka w programie autorskim.
papo dyrektorze i ty genialny strategu, ratujcie!
----
www.euromason.blox.pl
nieregularnik masońsko-pogański.
Obserwuj wątek
    • gicho Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 10:43
      ee cieniasie nara
      • sansibar Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 11:53

W TVN wreszcie będzie oddychał pełną piersią i bronił niezalezności mediów jak
        niepodległości. A że gotów jest na wszystko więc będzie to dziennikarstwo XXII
        wieku, tego możemy być pewni. Ciekawie zapowiada się pojedynek Lisa z
        Durczokiem, kto bardziej z mańki dołoży wrogom publicnym. Facet sprzedał z
        niezłą przebitką swoją chorobę więc zdolny jest do wszystkiego.
        • michalowskijacek Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 12:51
          Bardzo nieładnie wypowiadać się tak o kogoś chorobie
          • woj19 Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 13:11
            Przynajmiej jakaś przeciwwaga dla pampersiaków. Podoba mi sie Durczok.
            • sansibar Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 13:26
              woj19 napisał:

> Przynajmiej jakaś przeciwwaga dla pampersiaków. Podoba mi sie Durczok.

Rzecz gustu, nie najlepszego.
              • rbrbr Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 13:37
                Ja też wolę Durczoka niż pampersy z pisuaru.
                Czy to zły gust? Nie wiem. O gustach się nie dyskutuje.
                • tytus_romek Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 13:38
                  tak to jest zły gust według mnie i moich kolegów
                  • rbrbr Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 13:39
                    ojej co ja teraz zrobię
                    • tytus_romek Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 13:41
                      no własnie - musisz cos z tym zrobić
                      • nyyankee Spadaj solidaruchu z PO 06.03.06, 16:15
                        Liderzy PiS-u coraz bardziej żałują, że miesiąc temu nie zdecydowali się na
                        wiosenne wybory. Zamiast wpisanej do paktu z LPR i Samoobroną stabilizacji, mają
                        pełzającą destabilizację. Andrzej Lepper i Roman Giertych idą na udry z
                        Jarosławem Kaczyńskim i stawiają kolejne warunki Kazimierzowi Marcinkiewiczowi.
                        Prezes PiS-u próbuje się znowu bronić straszakiem wyborczym. Jednak pistolet,
                        który raz nie wypalił, wyjęty powtórnie nie robi już wrażenia. Przeprowadzenie
                        wyborów za pomocą tzw. trzech kroków konstytucyjnych jest dużo bardziej
                        skomplikowane niż rozwiązanie Sejmu z powodu braku budżetu. Samoobrona i LPR
                        korzystają z tego, że partii Kaczyńskich już raz zabrakło odwagi. Teraz ma jej
                        na pewno jeszcze mniej.
                        • sansibar Spadaj komuchu nyyankee 06.03.06, 16:22
                          Jak w tytule.
                          • nyyankee Nie jestem komuchem bo ich nienawidzę !!!! 06.03.06, 16:37
                            I TYLE.
                            • sansibar Re: Nie jestem komuchem bo ich nienawidzę !!!! 06.03.06, 19:41
                              nyyankee napisał:

> I TYLE.

ok. tak trzymać, konsekwentnie.
                    • sansibar Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 14:03
                      rbrbr napisał:

> ojej co ja teraz zrobię

Może seppuku? W końcu to utrata twarzy.
          • sansibar Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 13:28
            michalowskijacek napisał:

> Bardzo nieładnie wypowiadać się tak o kogoś chorobie.

Durczok to rozpoczął informując o tym publicznie, później wydał o tym ksiązkę.
            • filut69 Kropiwnicki też poinformował opinię o swoim 06.03.06, 13:59
              problemie.Pewnie książki nie napisze bo ma inne zajęcia.
              A że Durczok opisał coś co było albo jest w naszym kołtuńskim społeczeństwie za
              tabu uważane....
              Nie widzę w tym nic zdrożnego.
              A książki autorzy piszą dla pieniędzy to też chyba jest normalne.
              Chyba że sugerujesz że nie chorował no cóż pewnie jako toruński łącznik z
              Bogiem wiesz że to nieprawda.
              • sansibar Rózowy Durczok w okienku transferowym 06.03.06, 14:15
                filut69 napisał:

[...]
                > A że Durczok opisał coś co było albo jest w naszym kołtuńskim społeczeństwie za
                >
                > tabu uważane....

Kołtuństwo jest apolityczne, bywa i lewicowe, prawicowe też. A co do tabu, czy
                przypadkiem nie mylisz tego co masz na myśli z ekshibicjonizmem?

> Nie widzę w tym nic zdrożnego.
                > A książki autorzy piszą dla pieniędzy to też chyba jest normalne.

Zależy co w tych książkach sprzedają. Nie wszystko nadaje się na sprzedaż, nawet
                w kraju z wolną prasą.

> Chyba że sugerujesz że nie chorował no cóż pewnie jako toruński łącznik z
                > Bogiem wiesz że to nieprawda.

Nie jestem z Torunia. Masz kłopoty z interpunkcją. Słabo wykształcony, mało
                dynamiczny (może z prowincji) przeciwnik Radia Maryja?
          • antykagan Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 15:14
            michalowskijacek napisał:

> Bardzo nieładnie wypowiadać się tak o kogoś chorobie

A czego się spodziewałeś po PiS-dzielcu?
            Przeszkadza mu Durczok a awansowany przez "czyste dobro" pacyfikator i oprawca
            SB-cki ze stanu wojennego nie. Moralność godna pana Rydzyka.
            • sansibar Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 15:34
              antykagan napisał:

> michalowskijacek napisał:
              >
              > > Bardzo nieładnie wypowiadać się tak o kogoś chorobie
              >
              > A czego się spodziewałeś po PiS-dzielcu?

Inwektywy juz znam, a argumenty? Psycha siada więc trudniej się mysli?

> Przeszkadza mu Durczok a awansowany przez "czyste dobro" pacyfikator i oprawca
              > SB-cki ze stanu wojennego nie. Moralność godna pana Rydzyka.

W Polsce przyjęte jest mówić ojciec Rydzyk, bo to ksiądz (ze zgromadaenia
              Redemptorystów). Tak jak nie mówi się "pan Stanisław Dziwisz", tylko kardynał
              Stanisław Dziwisz, lub ksiądz kardynał Stanisław Dziwisz, nie "pan Pieronek"
              (ani "Pieronek"), tylko biskup Pieronek, lub ksiądz biskup Pieronek. Przy
              bezpośrednim zwracaniu się do biskupów (i ambasadorów) należy uzywać tytułu
              ekscelencjo, do kardynałów - eminencjo, do Ojca Świętego (i Dalaj-Lamy) Wasza
              Świątobliwość.
          • xanaxy Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 17:40
            "Czyjejs" jesli juz koniecznie trzeba pisac. Lepiej czytac i nie robic
            bledow.Pochylaj sie ..
        • zebba Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 14:17
          Na takie chamskie odzywki stać tylko kogoś z czołowych chamów polskich
          wypowiedzi na różnym forum.Co ma choroba Durczoka z jego
          poglądami.Typowy "kaczoryzm" twojej wypowiedzi świadczy o braku przyzwoitości
          nawet w minimalnym wymiarze.
          • sansibar Re: Rózowy Durczok w oknie transferowym 06.03.06, 14:33
            zebba napisał:

> Na takie chamskie odzywki stać tylko kogoś z czołowych chamów polskich
            > wypowiedzi na różnym forum.

Inwektywy to dla niektórych są jak interpunkcja :)

>Co ma choroba Durczoka z jego poglądami.

Po co ten gostek poinformował o tym publicznie i napisał książkę. Reality show?
            Myślę, że w ten sposób budował swój wizerunek, ludzkie współczucie miało
            przerodzić się w popuilarność. Ktos mu tak doradził. Udało się to do pewnego
            stopnia. Ze tylko do pewnego stopnia głosy na tym forum dowodem. Niesmak
            pozostał. Ale oczywiście to znów rzecz gustu. Jeden lubi ekshibicjonizm inny
            masochizm, quod libet.

>Typowy "kaczoryzm" twojej wypowiedzi świadczy o braku przyzwoitości
            > nawet w minimalnym wymiarze.

Zdałeś jakis egzamin z przyzwoitości w niesprzyjających okolicznościach, czy
            tylko tak sobie teoretyzujesz?
            • viscon @ sansibar 06.03.06, 15:32
              sansibar, jesteś odrażającym typem.
              Durczok pokonał poważną chorobę nowotworową, a to że napisał o tym, świadczy
              nie o jego ekshibicjonizmie, żądzy kasy czy popularności. zarabiał już wówczas
              wystarczająco dużo i na brak popularności nie musiał narzekać.

wbij więc sobie do głowy, że mogły nim kierować inne pobudki. choćby to, że
              jego książka może pomóc wielu ludziom cierpiącym na tę samą chorobę.
              a jeśli brakuje ci wyobraźni, to podam fakt - moja matka ma nowotwora
              złośliwego i historia Durczoka znacznie poprawiła jej stan psychiczny.
              odzyskałą wiarę, że chorobę da się pokonać i nie należy się załamywać.

przkro mi, że musiałem tu wspomnieć o matce, ale krew mnie zalewa jak czytam
              posty tak podłego człowieka jak ty, sansibar.
              i nie piszę tego kierując się ekshibicjonizmem...
              • sansibar Re: @ sansibar 06.03.06, 15:58
                viscon napisał:

> sansibar, jesteś odrażającym typem.

Wiem, wróg jest zawsze ohydny i odrażający, krnąbrny oraz zły,

pozdrowienia

[...]
                >
                > przkro mi, że musiałem tu wspomnieć o matce, ale krew mnie zalewa jak czytam
                > posty tak podłego człowieka jak ty, sansibar.
                > i nie piszę tego kierując się ekshibicjonizmem...

Ja się kierowałem tylko wolnością słowa, sorry jak cię to dotknęło.

Jeszcz raz pozdrówka i bez urazy.
                • qbin2001 Re: @ sansibar 06.03.06, 17:59
                  Wrogiem chyba nie jesteś. Czy odrażający? Nie wiem - nie widziałem cię. Ale
                  twoje poglądy, cynizm, myślenie że każdy, wszystko robi dla kasy i popularności
                  i brak wspólczucia JEST odrażający. Ale cynizm i opluwanie każdego (tu Durczoka
                  i viscona) kto się nie zgadza z poglądami PiSu, jest typwym zachowaniem
                  PiSowców.
                  • sansibar Re: @ sansibar 06.03.06, 19:40
                    qbin2001 napisał:

> Wrogiem chyba nie jesteś. Czy odrażający? Nie wiem - nie widziałem cię. Ale
                    > twoje poglądy, cynizm, myślenie że każdy, wszystko robi dla kasy i >popularności
                    >
                    > i brak wspólczucia JEST odrażający. Ale cynizm i opluwanie każdego (tu >Durczoka
                    >
                    > i viscona) kto się nie zgadza z poglądami PiSu, jest typwym zachowaniem
                    > PiSowców.

PiSowiec jak wiać jest archetypem kozła ofiarnyego, który ma was zintegrować w
                    obliczu nieszcęścia - klęski PO i samounicestwienia PD. Sieroty zostały same i
                    zbiera im się na płacz.

A mnie chodzi o wolnośc słowa, prawo do krytykowania różowego showmena, Kamila
                    Durczoka. Wassermanna można krytykowac za nieistniejącą rurę gazową, Durczoka
                    za faktyczny exhibicjonizm już nie bardzo. Nie wiem jak dziś, ale dawniej
                    nazywano to hipokryzją.
    • kiks8 W piątek 06.03.06, 10:48
      kumpel też odszedł z pracy,kogo to obchodzi.
      • heartpumper Prowincjał 06.03.06, 11:22
        Tak sie bawi, tak sie bawi ...Wa-wka dziennikarska....
    • zymzyk Re: Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 10:49
      duza strata

Fakty
      • carlo6 więcej wysiłku;) 06.03.06, 10:55
        "Rymanowski zrezygnował z prowadzenia "Faktów" po tym, jak okazało się, że
        kontrakt ze stacją TVN podpisał znany dziennikarz telewizji publicznej Kamil
        Durczok."
        I to jest w tym newsie najciekawsze( popracujcie redaktorzy - i wytłumaczcie
        związek przyczynowo skutkowy;)))))

• sawa.com Re: Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 10:58
        Rymanowski? Najlepszy polski prezenter serwisów informacyjnych i publicystyki.
        Strata dla "Faktów". Mogłabym ubrać koszulke z napisem: "Jestem we łzach za
        Rymanowskim". Nie przepadam za Durczokiem. Chyba nie będę już przerzucać sie z
        Wydarzeń Polsatowskich do tvenowskich Faktów.
    • byfauch Re: Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 10:55
      A dlaczego ów "cnotliwy Bodek" nie przeszedł do TV Trwam?
      Przecież tam jest miejsce dla bladych rozmodleńców.
      • bluefoto Re: Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 11:04
        Widzę że przez niektórych z was przemawia ogólnie pojęta zazdrość..
        • euromason Re: Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 11:40
          bluefoto napisał:

> Widzę że przez niektórych z was przemawia ogólnie pojęta zazdrość..

dlaczego zaraz ogolnie. bodkowi zazdroscimy szczegolnie!

----
          www.euromason.blox.pl
          nieregularnik masońsko-pogański.
    • pw2221 żeby takiego buca jak ten Durczok wziąc do TVN ? 06.03.06, 11:21
      ???? żenada
      • heartpumper Re: żeby takiego buca jak ten Durczok wziąc do TV 06.03.06, 11:24
        pw2221 napisał(a):

> ???? żenada

Widoc od rozu chopie zes pierunski gorol...
        • ergiel Re: żeby takiego buca jak ten Durczok wziąc do TV 06.03.06, 12:15
          A ty to po polsku nie umiesz pisać? Z podstawówki sie urwałeś za wcześnie? Ten
          regionalny bełkot to możesz sobie na ulicy uprawiać. No ale cóż, jak ktoś się
          wroną urodził, to słowikiem nie zdechnie.
    • andrew450 Re: Apel do 40 i 50-cio latków wyborców PIS 06.03.06, 11:22
      POMYŚLCI O WASZYCH EMERYTURACH - DŁUG PUBLICZNY WYNOSI JUŻ 480 MLD ZŁ

ROZDAWNICTWO PIS DOPROWADZI DO KRACH FINANSOWEGO PAŃSTWA, A W KONSEKWENCJI
      DOTKNIE TO WAS JAKO PRZYSZŁYCH EMERYTÓW.

NIE WYŻYWICIE SIĘ CIĄGŁYMI KŁAMSTWAMI I OBIETNICAMI PIS
      • heartpumper Re: Apel do 40 i 50-cio latków wyborców PIS 06.03.06, 11:28
        Dlatego moj drogi przedmowco, juz dawno zarabiam gdzie indziej na swoja emeryturke:)
        Polecam wszystkim (PiS-o)sceptykom. Na prawde warto!!!!
      • michalo8 skoro wyczytałeś, że wynosi az 480 mld zł, 06.03.06, 11:57
        to zapewne wiesz również że w ciągu ostatnich 4 lat, dług zwiększył się o ok.
        50%, co zrobiły rządy SLD aby temu zapobiec???
        czy wcielenie w życie propagandowego hasła PO 3x15 nie zwiększyloby tego długu
        jeszcze bardziej???
      • kj19 Re: Apel do 40 i 50-cio latków wyborców PIS 06.03.06, 12:36
        apeluj do swego rozumu.
      • tytus_romek Re: Apel do 40 i 50-cio latków wyborców PIS 06.03.06, 13:45
        dzieki za ostrzeżenie - myslę, że sie po prostu nie znasz
    • ghostbuster1 Wyścig szczurów 06.03.06, 11:34
      Jeden wykolegował drugiego.
      • calo Re: Wyścig szczurów 06.03.06, 12:25
        wg mnie to duza strata dla faktow. durczok mnie drazni, a rymanowskiego lubie
        bardzo. rymanowski ma klase, a durczok nie posiada nawet dyplomu.
        • sansibar Re: Wyścig szczurów 06.03.06, 13:31
          calo napisała:

> wg mnie to duza strata dla faktow. durczok mnie drazni, a rymanowskiego lubie
          > bardzo. rymanowski ma klase, a durczok nie posiada nawet dyplomu.

A po co różowej arystokracji dyplom? Kwaśniewski się obył.
          • rbrbr Re: Wyścig szczurów 06.03.06, 13:39
            Kwach udawał magistra a Kaczor profesora. Dla każdego coś miłego.
          • zebba Re: Wyścig szczurów 06.03.06, 14:20
            W ogóle co Ty porabiasz na forum GW. Chcesz nawracać ludzi to zgłoś się do
            Radia Maryja.To forum dla Ciebie.
            • sansibar Re: Wyścig szczurów 06.03.06, 14:42
              zebba napisał:

> W ogóle co Ty porabiasz na forum GW. Chcesz nawracać ludzi to zgłoś się do
              > Radia Maryja.To forum dla Ciebie.

Przeczytałem w naszej Gazecie, że to wolny kraj. A mówiąc poważnie, nadal w to
              wierzę. Z Radiem Maryja nic mnie nie wiąże, z GW - bardzo dużo.
    • mazuzanka Rymanowski jest lepszy od Durczoka 06.03.06, 12:23
      Dobrze zrobil Rymanowski,Durczok jest znacznie gorszy od niego,stad nie do
      zniesienia bylaby sytuacja , w ktorej lepszy dziennikarz podlegalby duzo
      gorszemu.Czemu TVN postawil na Durczoka to dla mnie zagadka.Durczok to mily ale
      strasznie jalowy dziennikarz.Brak mu osobowosci, co innego Rymanowski.Ma
      charakter, jest energiczny.Przy Durczoku mozna zasnac.Szkoda ,ze Rymanowski nie
      przeszedl do TVP.Ozywilby Wiadomosci i nadal im rozmachu.

• jpy1 Re: Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 12:44
      Jednym słowem szkoda. Rymanowski jest niezłym dziennikarzem czego nie można
      powiedzieć o Durczoku. Tylko co tu teraz oglądać? Bo Faktów już nie zamierzam.
    • ryszard461 Re: Rymanowski odchodzi niedlugo na zawsze z TVN 06.03.06, 12:49
      Zwykly maly kamuflarz poprzedzajacy proste podziekowanie za prace ktore
      niebawem nastapi. Czy ukaze sie jakis choc jeden program zrobiony przez
      Rymanowskiego moze tak a moze nie, wszystko zgrabnie wyrezyserowane jak to w
      TVN.
    • adam81w i co teraz bedzie robil ten czlonek opus dei ? 06.03.06, 14:06
      zalozy program " dlaczego wielbie pis ? "
      • sansibar Re: i co teraz bedzie robil ten czlonek opus dei 06.03.06, 14:17
        adam81w napisał:

> zalozy program " dlaczego wielbie pis ?

A jest coś złego w Opus Dei albo w opus dei?
    • mistrz_ip Re: Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 14:24
      ;(((((((
    • zlota.rybka75 Re: Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 14:33
      Szkoda, bardzo go lubię, wolałabym, żeby nadal on prowadził Fakty, a nie
      Pochanke i Durczok razem wzięci.
    • obywatelgkar Kolejna szalenie wazna wiadomosc! Nastepna bedzie 06.03.06, 15:13
      kiedy gawrylokowna ma wizyte ciotki! Kogo procz totalnych dewiantow i
      malomiasteczkowych siks interesuje Durczok, Gawryluk, Smoktunowicz, Rymanowski
      czy caly zespol brzydkich ciotek (zenskich i meskich) z TVN24?
      • piotr7777 Re: wy w ogóle wiecie co to jest rak? 06.03.06, 15:22
        Durczok nie chciał mówić o swojej chorobie. Ale ponieważ różni idioci na forum
        bawili się w spekulacje (typu - zakład a może nonszalancja) zdecydował się
        przyznać, że walczy z nowotworem. To nie był żaden PR, po prostu szczere
        wyznanie człowieka, który chciał pokazać, że rak nie jest niczym wstydliwym.
        Niestety żyjemy w społeczeństwie, w którym wprawdzie onkologia jest na takim
        samym poziomie jak na Zachodzie, ale śmiertelność jest stanowczo za wysoka. Bo
        ludzie boją sie bardziej prawdy niż samej choroby. "Lepiej nie wiedzieć" - tak
        zakładają nawet wykształcone osoby, ba nawet lekarze.
        Dzięki osobom publicznym, które miały odwagę się przyznać to się zmienia. Ale
        oczywiście zawsze znajdą się trglodyci jak w tym wątku. To są ludzie, któzy
        pewnie myślą, że rak u gwiazd jest trendy tak jak kiedyś trendy była depresja.
        Rozumiem, że można nie lubić Durczoka z powodów merytorycznych ale potępianie
        go z powodu przebytej choroby i odwagi mówienia o niej jest świństwem.
      • zhk Re: Kolejna szalenie wazna wiadomosc! Nastepna be 06.03.06, 15:38
        To kur.a nie czytaj i nie pisz tych bzdetów. Po fiuta tu jesteś w ogóle?
    • sp25 Re: Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 15:29
      Bardzo sie ucieszyłem, że nie będzie w "faktach" człowieka o nieszczerym,
      skrajnie prawicowym (jak u bliźniaków) uśmiechu. Pamietam doskonale pierwsze
      kroki wszystkich pampersow.
      Szczytem głupoty Rymanowskiego jest argumentacja odejścia "bo przychodzi
      Durczok" . Chłopie, Ty nie masz szans nawet na trzymanie mikrofonu Durczokowi.
      Zastanow, że się. Durczok jest mistrzem a Rymanowski - tu komplement dla Niego-
      zaledwie poprawny. Fakty, muszą być jeszcze lepsze i będą bez średniaków
      • zhk Re: Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 15:42
        Tu się zgadzam, ale nie z powogu jakichś wyumaginowanej antykaczorowej choroby,
        bo na niącierpi prawie każdy dziennikarz, ale z powodu, że faktycznie jest
        kiepski. Ten jego autorski program zapowiada się być knotem...
      • sansibar Rymanowski odchodzi miszcz Durczok przychodzi 06.03.06, 15:52
        sp25 napisał:

> Bardzo sie ucieszyłem, że nie będzie w "faktach" człowieka o nieszczerym,
        > skrajnie prawicowym (jak u bliźniaków) uśmiechu. Pamietam doskonale pierwsze
        > kroki wszystkich pampersow.

Zagrozili komunie w TV, no rozpacz i zgroza, do Strasburga z tym na skargę.

> Szczytem głupoty Rymanowskiego jest argumentacja odejścia "bo przychodzi
        > Durczok" . Chłopie, Ty nie masz szans nawet na trzymanie mikrofonu Durczokowi.
        > Zastanow, że się. Durczok jest mistrzem a Rymanowski - tu komplement dla Niego-
        >
        > zaledwie poprawny. Fakty, muszą być jeszcze lepsze i będą bez średniaków

Ale tego miszcza Durczoka (cudowne dziecko Kwiatkowskiego) prezes TVP Dworak (z
        PO jaby nie było) chciał natychmiast wywalić, ale tamten miał sprytnie podpisaną
        umowę (znowu Kwiatkowski), także długo nie można się z nim było pożegnać. Ale
        nie przesadzajmy z tymi transferami, nie podniecajmy się. To zwykły ruch w
        interesie, piłkarz Dupczyński przechodzi z Legii do Lecha, w zamian piłkarz
        Pupczyński z Lecha idzie do Legii. To ten poziom, ten grajdołek.
      • sansibar Re: Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 20:02
        sp25 napisał:

> Bardzo sie ucieszyłem, że nie będzie w "faktach" człowieka o nieszczerym,
        > skrajnie prawicowym (jak u bliźniaków) uśmiechu.

Napisz jak rozrózniasz prawicowy, nieszczery uśmiech od lewicowego, szczerego
        usmiechu. I jak mierzysz stopień szczerości? Może jestes geniuszem, może idiotą,
        w każdym razie to co piszesz jest fascynujące.
    • zhk Re: Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 15:34
      A co? Durvzok odchodzi z TVP? Uuuuu, czystki, nie lubi pewnie Pisiaków. Uuuuu..
      • sansibar Re: Rymanowski odchodzi z "Faktów" TVN 06.03.06, 15:42
        zhk napisał:

> A co? Durvzok odchodzi z TVP? Uuuuu, czystki, nie lubi pewnie Pisiaków. Uuuuu..

No zaraz, w TVP rządzi Dworak z PO. Pewnie te czystki z tego kierunku. :)
        Durczok ofiara platformowych czystek, news dnia.
        • mordzinas TVN - telewizja manipulatorów i chamów. 06.03.06, 16:05
          Naprawdę lubiłem tą stację. Do początku kampani wyborczej.
          To co się stało potem z tą stacją przechodzi wszelkie pojęcie.
          Dzinnikarze TVN ,którzy zapewne są wolni i niezależni stali się
          tubą propagandową Platformy Obywatelskiej oraz tego frustrata Tuska.

Każdy kto ma trochę dobrej woli doskonale pamęta te "dyskusje" z
          politykami.

Dziennikarze TVN zachowywali się chamsko wręcz haniebnie wobec PISu.
          wobec LKecha Kaczyńskiego.
          Popatrzcie jak oni rozmawiają z politykami PISU. Gdy tylko chce on
          coś powiedzieć zaraz mu w bezczelny spodób się przerywa wypowiedź.
          Żeby to byl tylko jakiś incydent....
          A to po prostu taki styl tej stacji. Jeśli PISowiec mówi coś to
          trzeba mu przerwać.

TVN przechodziła samą siebie w manipulacjach i dezinformacjach.

Dziennikarze tej stacji mają się zapewne za wielkie dziennikarskie
          gwiazdy a tak naprawdę to zgraja bezwolnych chamów i prostaków.

Ostatnio pojawili się tam nowi dziennikarze. Od razu widać ,ze
          jeszcze nie są zepsuci. Aż przyjemnie się słucha jak taki
          dziennikarz robi wywiad.

Ale to pewnie tylko do czasu.

I jeszcze jedno. TVN wiedziała ,że cała rodzina Tuska wiedziała o
          dziadku w wojsku niemieckim - nagrali nawet o tym program.
          Przypomne ,ze Tusk łgał jak pies ,że nic o dziadku nie wiedział.

TVN miła ten materiał ale go nie wyemitowała...

Oto właśnie jest " niezależnośc "TVNu. Żenada.
          • soulworm ogladaj Romantica 06.03.06, 16:08

• nyyankee 100 % racji 06.03.06, 16:43
          • wilmor1 mordzinas..idiota od J.Łże kaczyńskiego 06.03.06, 18:06
            twój styl mowy świadczy otwojej przeszłości!.. stara ubecka szkoła!..
            • sansibar wilmor1 grafolog 06.03.06, 19:46
              wilmor1 napisał:

> twój styl mowy świadczy otwojej przeszłości!.. stara ubecka szkoła!.

Jak na to wpadłeś, wilmor1? Porażasz mnie swoją skutecznością. Dobra przyznaję
              się, jestem gen. Czesław Kiszczak, człowiek honoru i przyjaciel Adama Michnika.
              Łyso ci?
    • tadeusz1965 W TVN nie ma miejsca dla 2 geniuszy propagandy? 06.03.06, 16:26
      • wilmor1 tadeusz1965.. idż do kibla, spuść wodę!.spłyniesz! 06.03.06, 17:54
        • cookies3 Re: tadeusz1965.. idż do kibla, spuść wodę!.spłyn 06.03.06, 18:26
          Moze pogodze zwasnionych forum-owiczów,że p.Rymanowski z Faktów,przechodzi do
          TVP na szefa Wiadomości,czyli awansuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka