Dodaj do ulubionych

Trwają prace nad komisją "bankową"

15.03.06, 21:42
ukrócić to zydowskie bezholowie w polskich bankach! przywrócić banki w Polsce
polskiemu narodowi! Balcerwoicz musi odejść!
Obserwuj wątek
    • kres_ludzkosci eskalacja kaczystowskiego zamordyzmu 15.03.06, 21:43
      'ja z bratem' patrzy i nadzoruje
      • waldam Re: eskalacja POszołomizmu i lumpenliberalizmu 15.03.06, 21:50
        nie ma limitów
    • fajka2 Re: Trwają prace nad komisją "bankową" 15.03.06, 21:48
      Balcerwoicz? w nosie mam , niech spada. Tylko kto to jest, że o nim wypisujesz?
      • skin.polski Re: Trwają prace nad komisją "bankową" 15.03.06, 22:14
        Balcerowicz..o tego typka mi chodzi...
    • bentley6 prywatny system bankowy 15.03.06, 21:49
      królik i rodzina królika jest w nadzorze, komisji, radzie, zarządzie, rączka
      raczke myje, przepisy nie uniemożliwiają funkcjonowania układu rodzinno
      towarzysko biznesowego. Dla ,,zdolnych inaczej" biznesmenów NBP znajdował grube
      miliony na pomoc w przejmowaniu banków, w konsolidacji i restrukturyzacji,
      wszystko pod płaszczykiem prawa ale naszyn kosztem. Wreszcie dowiemy sie jak
      bardzo to wszystko jest kwasne!
    • grzesgracz A co ZYDZI maja z tym wspolnego? 15.03.06, 21:52
      Czegos tu nie rozumiem drodzy koledzy :)
      • orcheystra Re: A co ZYDZI maja z tym wspolnego? 15.03.06, 22:00
        G...ówno prawda, że PiS jest na sercu jakieś dobro systemu bankowego. Nagle, po
        stanowczym sprzeciwie Balcerowicza postanowili powołać komisję, choć wcześniej
        nie było o tym mowy. PiS to żądne władzy miernoty, które usiłują zastraszyć i
        zaszantażować tych, którzy się z nimi nie zgadzają.

A fuzja banków Polsce jest potrzebna, by stworzyć bank zdolny konkurować z
        innymi na scenie europejskiej. Polskie banki to śmieszne karzełki w porównaniu
        z czołowymi bankami Europy, dysponujące sumami, które innym starczają na drobne
        wydatki.
      • fajka2 Re: A co ZYDZI maja z tym wspolnego? 15.03.06, 22:13
        Zydzi, masoni i cykliści. Jeszcze nie połapałeś się? Swiatowy spisek przeciwko
        braciom.
      • skin.polski Re: A co ZYDZI maja z tym wspolnego? 15.03.06, 22:15
        liberalowie w Polsce to w wiekszosci przypadków są Żydzi..cala dawna
        UW...większosć KORu...
        • orcheystra Re: A co ZYDZI maja z tym wspolnego? 15.03.06, 23:08
          A ja, przeciwnie, myślę, że prawie cały PiS i LPR to są Żydzi.
    • hehenio Zwycięstwo plemników nad szarymi komórkami ... 15.03.06, 21:56
      ...w móniu starego kawalera Jarusia!
      Nie na darmo lud mówi, że chłopu bez baby po latach sperma mózg zalewa! To widać aż nazbyt dobrze!
      • orcheystra Banda nieuków 15.03.06, 22:04
        Ekonomia, politycy i dziennikarze
        Zbigniew Chlebowski powiedział dzisiaj, że na giełdzie jest notowanych ponad
        300 polskich spółek - to kłamstwo.

Artur Zawisza powiedział dzisiaj, że Bank Ochrony Środowiska miał być obiektem
        wrogiego przejęcia ze strony Szwedów - to kłamstwo.

Wojciech Wierzejski przedwczoraj powiedział, że Balcerowicz złamał ustawe o
        prezesie NBP - to kompletna bzdura, takiej ustawy w ogóle nie ma.

Do rozpaczy doprowadza mnie to, że wszystkie te bzdury usłyszałem w telewizji,
        politycy mówili to na konferencjach prasowych, w obecności wielu dziennikarzy.
        Żaden z nich, ani jeden nie zauważył, że pie.. kompletne głupoty. Za to od
        wczoraj wszyscy dziennikarze i wielu polityków powtarza historyjke o tym, że
        fundacja CASE, której prezesem jest żona Balcerowicza jest sponsorowana przez
        Pekao SA, co ma być dowodem na rzekomą nieobiektywność Balcerowicza w Komisji
        Nadzoru Bankowego. Wszyscy o tym mówią. Nikt nie sprawdzi. Nikt nie zajrzy do
        raportu rocznego na stronie CASE, z którego wynika, że sponsorowanie Pekao SA
        polegało na wyłożeniu pieniędzy na jeden projekt naukowy. I tylko na tym.
        Fundacja jako całość jest sponsorowana przez kilkanaście podmiotów, głównie
        instytucji zagranicznych, w tym dwa banki - Rabobank i West LB ( LB to nie
        Leszek Balcerowicz, tylko LandesBank ).

Nie jestem już w stanie słuchać tych bzdur wygadywanych przez polityków PiS,
        LPR i Samoobrony, podobne ekonomiczne bzdury w ustach polityków PO ranią mnie
        do głębi. Najbardziej jednak wku..a mnie w tym wszystkich postawa
        dziennikarzy, którzy generalnie o ekonomii nie mają kompletnie żadnego,
        najmniejszego pojęcia. Wielkie gwiazdy telewizji robiące groźne miny w tak
        zwanych standupach nie mają pojęcia o tym co to jest rynek walutowy. Nie
        zdziwiłbym się, gdyby przygotowując materiał próbowali dowiadywac się jaki jest
        adres tego rynku. Polskie media w 99 procentach składają się z ekonomicznych
        analfabetów. O gospodarce nie wiedzą nic nie tylko politycy, ale także
        reporterzy i, co gorsze, wydawcy. Czeka nas publiczna debata, w której o bardzo
        ważnych sprawach będą głośno dyskutować dyletanci i idoci odpytywani przez
        bezkrytycznych, zadowolonych z siebie matołów, nie mających pojęcia o czym w
        ogóle z tymi idiotami rozmawiają.

Znalezione w necie... Myślcie ludzie..
        • eat.putsy niestety masz racje 15.03.06, 22:22
          stajemy się powoli pośmiewiskiem Europy i skończy się na tym, że demokracji beda nas uczyć Niemcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka