skin.polski 15.03.06, 21:42 ukrócić to zydowskie bezholowie w polskich bankach! przywrócić banki w Polsce polskiemu narodowi! Balcerwoicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kres_ludzkosci eskalacja kaczystowskiego zamordyzmu 15.03.06, 21:43 'ja z bratem' patrzy i nadzoruje Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: eskalacja POszołomizmu i lumpenliberalizmu 15.03.06, 21:50 nie ma limitów Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: Trwają prace nad komisją "bankową" 15.03.06, 21:48 Balcerwoicz? w nosie mam , niech spada. Tylko kto to jest, że o nim wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Trwają prace nad komisją "bankową" 15.03.06, 22:14 Balcerowicz..o tego typka mi chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
bentley6 prywatny system bankowy 15.03.06, 21:49 królik i rodzina królika jest w nadzorze, komisji, radzie, zarządzie, rączka raczke myje, przepisy nie uniemożliwiają funkcjonowania układu rodzinno towarzysko biznesowego. Dla ,,zdolnych inaczej" biznesmenów NBP znajdował grube miliony na pomoc w przejmowaniu banków, w konsolidacji i restrukturyzacji, wszystko pod płaszczykiem prawa ale naszyn kosztem. Wreszcie dowiemy sie jak bardzo to wszystko jest kwasne! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesgracz A co ZYDZI maja z tym wspolnego? 15.03.06, 21:52 Czegos tu nie rozumiem drodzy koledzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: A co ZYDZI maja z tym wspolnego? 15.03.06, 22:00 G...ówno prawda, że PiS jest na sercu jakieś dobro systemu bankowego. Nagle, po stanowczym sprzeciwie Balcerowicza postanowili powołać komisję, choć wcześniej nie było o tym mowy. PiS to żądne władzy miernoty, które usiłują zastraszyć i zaszantażować tych, którzy się z nimi nie zgadzają. A fuzja banków Polsce jest potrzebna, by stworzyć bank zdolny konkurować z innymi na scenie europejskiej. Polskie banki to śmieszne karzełki w porównaniu z czołowymi bankami Europy, dysponujące sumami, które innym starczają na drobne wydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: A co ZYDZI maja z tym wspolnego? 15.03.06, 22:13 Zydzi, masoni i cykliści. Jeszcze nie połapałeś się? Swiatowy spisek przeciwko braciom. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: A co ZYDZI maja z tym wspolnego? 15.03.06, 22:15 liberalowie w Polsce to w wiekszosci przypadków są Żydzi..cala dawna UW...większosć KORu... Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: A co ZYDZI maja z tym wspolnego? 15.03.06, 23:08 A ja, przeciwnie, myślę, że prawie cały PiS i LPR to są Żydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio Zwycięstwo plemników nad szarymi komórkami ... 15.03.06, 21:56 ...w móniu starego kawalera Jarusia! Nie na darmo lud mówi, że chłopu bez baby po latach sperma mózg zalewa! To widać aż nazbyt dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Banda nieuków 15.03.06, 22:04 Ekonomia, politycy i dziennikarze Zbigniew Chlebowski powiedział dzisiaj, że na giełdzie jest notowanych ponad 300 polskich spółek - to kłamstwo. Artur Zawisza powiedział dzisiaj, że Bank Ochrony Środowiska miał być obiektem wrogiego przejęcia ze strony Szwedów - to kłamstwo. Wojciech Wierzejski przedwczoraj powiedział, że Balcerowicz złamał ustawe o prezesie NBP - to kompletna bzdura, takiej ustawy w ogóle nie ma. Do rozpaczy doprowadza mnie to, że wszystkie te bzdury usłyszałem w telewizji, politycy mówili to na konferencjach prasowych, w obecności wielu dziennikarzy. Żaden z nich, ani jeden nie zauważył, że pie.. kompletne głupoty. Za to od wczoraj wszyscy dziennikarze i wielu polityków powtarza historyjke o tym, że fundacja CASE, której prezesem jest żona Balcerowicza jest sponsorowana przez Pekao SA, co ma być dowodem na rzekomą nieobiektywność Balcerowicza w Komisji Nadzoru Bankowego. Wszyscy o tym mówią. Nikt nie sprawdzi. Nikt nie zajrzy do raportu rocznego na stronie CASE, z którego wynika, że sponsorowanie Pekao SA polegało na wyłożeniu pieniędzy na jeden projekt naukowy. I tylko na tym. Fundacja jako całość jest sponsorowana przez kilkanaście podmiotów, głównie instytucji zagranicznych, w tym dwa banki - Rabobank i West LB ( LB to nie Leszek Balcerowicz, tylko LandesBank ). Nie jestem już w stanie słuchać tych bzdur wygadywanych przez polityków PiS, LPR i Samoobrony, podobne ekonomiczne bzdury w ustach polityków PO ranią mnie do głębi. Najbardziej jednak wku..a mnie w tym wszystkich postawa dziennikarzy, którzy generalnie o ekonomii nie mają kompletnie żadnego, najmniejszego pojęcia. Wielkie gwiazdy telewizji robiące groźne miny w tak zwanych standupach nie mają pojęcia o tym co to jest rynek walutowy. Nie zdziwiłbym się, gdyby przygotowując materiał próbowali dowiadywac się jaki jest adres tego rynku. Polskie media w 99 procentach składają się z ekonomicznych analfabetów. O gospodarce nie wiedzą nic nie tylko politycy, ale także reporterzy i, co gorsze, wydawcy. Czeka nas publiczna debata, w której o bardzo ważnych sprawach będą głośno dyskutować dyletanci i idoci odpytywani przez bezkrytycznych, zadowolonych z siebie matołów, nie mających pojęcia o czym w ogóle z tymi idiotami rozmawiają. Znalezione w necie... Myślcie ludzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy niestety masz racje 15.03.06, 22:22 stajemy się powoli pośmiewiskiem Europy i skończy się na tym, że demokracji beda nas uczyć Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś