rydzyk_fizyk 21.03.06, 08:00 Muszą się Małysza zapytać jak wyjść z progu ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszekzi Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 08:05 Są "sondaże" i "sondaże dla <Gazety>". To robi pewną różnicę :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_absurdu >>O-c-z-y-w-i-ś-c-i-e że PiS wygra te wybory... 21.03.06, 08:57 ma przecież tak wspaniałych ekspertów, którzy nudzą się w Parlamencie Europejskim i rozpisują sobie kolejne strategie na kolejne wybory ;-) Ciekawe, co tym razem 'ciemny lud kupi'? TAb Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: >>O-c-z-y-w-i-ś-c-i-e że PiS wygra t 21.03.06, 10:09 Jeną z najbardziej miarodajnych firm badających rynek polityczny jest PGB: pgb.org.pl/info/akt_1.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta To samo co wcześniej !!! Czyli znów wygra PiS :))) 21.03.06, 12:17 te wszystkie badania mozna o kant du*y potłuc he he he w czasie wyborów do sejmu też platforma była ganialna a pis w jej cieniu - a jak jest po wyborach każdy widzi he he he he he he he he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: To samo co wcześniej !!! Czyli znów wygra PiS 21.03.06, 13:31 katecheta napisał: > te wszystkie badania mozna o kant du*y potłuc he he he w czasie wyborów do sejm > u też platforma była ganialna a pis w jej cieniu - a jak jest po wyborach każdy > widzi he he he he he he he he he :))) Nie zgadzam się! Sondaże przed wyborami zaznaczały, że PiSowi przybywa zwolenników i nie zapominaj, że w czasie ciszy wyborczej Rydzyk robił agitację polityczną na antenie swojego radia, więc wynik był do przewidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw Szaleństwo sondażowe trwa... 21.03.06, 15:58 piątek - PIS: 24% poniedziałek - 35% wtorek - 31% Toż to przecież szleństwo. Po co zawracać głowę ludziom takimi idiotycznymi badaniami. Zróbmy wybory i skompromitujmy ostatecznie te wszystkie nieudaczne łże-sondażownie... Wierzę tylko wynikom PGB. Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 PiS wygra wybory? Może.Ale dlaczego jego elektorat 21.03.06, 11:30 wstydzi się tego, że na nich oddaje głos.Jak zapytałem w pracy i znajomych kto głosował na PiS to na 15 czy 20 zapytanych osób tylko jeden nieśmiało przyznał się że on.To samo dotyczy Samoobrony nikt na nich nie głosuje a mają 10%.Dlaczego się wstydzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_absurdu >> Właśnie, najgorszy jest ten wstyd... 21.03.06, 11:35 Wychdzi z tego, że nawet skryci zwolennicy PiS/Samoobrony/LPR nie chcą się przyznawać do swoich reprezentantów. A głosują na nich, bo liczą po cichu przede wszystkim na socjal, nie komisje, biura śledcze i inne głupoty... Jesteśmy z natury leniwi, jak pracujemy za złotówki ;-) więc jak ktoś chce dawać te złotówki za niepracowanie... TAb Odpowiedz Link Zgłoś
pioskee Re: >> Właśnie, najgorszy jest ten wstyd. 21.03.06, 16:11 Jaki wstyd - to kolejna propagandowa zagrywka niedopieszczonych POpieraczy PO. Oni po prostu MUSZĄ coś znaleźć, co ich ucieszy, bo nie moga się cieszyć z niczego pozytywnie konstruktywnego. Cieszą sie więc z czyjegoś, wyimaginowanego wstydu, wymyślonych niepowodzeń, kłopotów - żenada i ... tutaj właśnie jest wstyd !! Wstydem pachnie jak wyborcy PO muszą się zastanowić O CO CHODZI ich ulubieńcom ?? Startowali w wyborach, chcieli wygrać, byli pewni, że wygrają bo tylko w sobie widzieli samą genialność. Nie wygrali, choć byli w czołówce - nie chcieli potem rządzić. Interesowały ich jak widać tylko ICH rządy, resztę maja za głupoli. Teraz szczują i przeszkadzają. Nie chcą też nowych wyborów, które byłyby jakąś recepta na przejrzystszy układ w Sejmie - byłyby tam zapewne tylko cztery partie, prostsze koalicje, prostsze układy. Ale PO nie chce, Pewnie przypadłoby im koalicyjne obmacywanie z lsd. Boją się, wszystkiego się boją (po dwóch porażkach to już skaza). Wolą psuć, nie popierać, krytykować, kłamać, manipulować jak Tusk, pragnący aby ludzie zapomnieli, ze to on - przegrany paniczyk - obraził sie na wyborców i obraził dużą część społeczeństwa. To jest wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: >>O-c-z-y-w-i-ś-c-i-e że PiS wygra t 21.03.06, 14:46 Uwielbiam opinie o ciemnym ludzie. Proszę sie nauczyć demokracji. Moherowe berety też mają prawo głosować. Do czego chcecie doprowadzić? Żeby odebrać im prawo głosu i elity będą wybierać za nas? Boże uchowaj. Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 11:54 Te sądaże są na zamówienie Gazety Wyborczej(czyt BRUKOWEJ) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit KPP donosi PO to nasza kontynuatorka.!!! 21.03.06, 12:57 Gazeta Wyborcza chlubną kontynuatorką Komunistycznej Parti Polski postulującą przyłączenie Polski do Kraju Rad. Odpowiedz Link Zgłoś
galba GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 08:14 "Obie wielkie partie zyskały minimalnie - po 2 punkty proc" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3199561.html PO 35 PiS 33 Czyli PiS faktycznie 2 % w dół ale PO nie 2 a 3 %. Odpowiedz Link Zgłoś
errabundi Re: GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 08:28 Galba, jeśli tak nienawidzisz "Gazety" i uważasz, że kłamie, to po co udzielasz się na tym forum? Sprawdź źródła, załóż stronę internetową i tam publikuj swoje dyrdymały. Wątpię, czy ktoś przeczyta. ------ Jestem z Układu. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Spóźniłeś się 21.03.06, 08:47 errabundi napisała: > Sprawdź źródła, załóż stronę internetową i tam publikuj swoj > e dyrdymały. galba.blox.pl/html > Wątpię, czy ktoś przeczyta. Ponad 1000 osób dziennie. Nienajgorzej. > Jestem z Układu. Chyba z zakładu... Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Spóźniłeś się 21.03.06, 09:55 Dając linka w sygnaturze masz pewne wyświtlenie co 2 minuty. Doliczając paru oszołomów z prawej, ojca Ryzyka 1000 się nazbiera. Choć przyznam się, że przez krótki czas sam to czytałem, ale zapewnia Cie, że ani z zamiłowania, ani z wiarą w wiarygodność. Odpowiedz Link Zgłoś
galba I znowu nie masz racji 21.03.06, 12:57 laureno napisał: > Dając linka w sygnaturze masz pewne wyświtlenie co 2 minuty. Wejścia "z sygnaturki" to mniejszość". > Doliczając paru oszołomów z prawej, ojca Ryzyka 1000 się nazbiera. > Choć przyznam się, że przez krótki czas sam to czytałem, > ale zapewnia Cie, że ani z zamiłowania, ani z wiarą w wiarygodność. Z masochozmu? Odpowiedz Link Zgłoś
siedzeipisze Galba - tak trzymaj! 21.03.06, 11:02 Brawo Galba Pozdrawiam kolejny "oszołom" Mam nadzieję że będzie ich coraz więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
janlol Re: GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 10:12 Jeżeli ktoś kłamie publicznie to te kłamstwa trzeba prostować, że nie powiem tępić. I dobrze robi Galba, że pokazuje temu może nie choremu, ale specyficznemu towarzystwu z forum GW, że ich idole to normalni manipulatorzy. Może kiedyś zmądrzeją i przekonają się, że Tusk (kieł) to wcale nie patriota, że Balcerowicz to wcale nie wybitny ekonomista, a Rokita to na przykład bufon upajający się swoimi słowami... Odpowiedz Link Zgłoś
moja_kota1 Re: GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 10:16 GW nie kłamie-jestem akcjonariuszem Agory poza tym byłem w słuzbie mundurowej i wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 13:33 janlol napisał: > Jeżeli ktoś kłamie publicznie to te kłamstwa trzeba prostować, że nie powiem tę > pić. I dobrze robi Galba, że pokazuje temu może nie choremu, ale specyficznemu > towarzystwu z forum GW, że ich idole to normalni manipulatorzy. Może kiedyś zm > ądrzeją i przekonają się, że Tusk (kieł) to wcale nie patriota, że Balcerowicz > to wcale nie wybitny ekonomista, a Rokita to na przykład bufon upajający się sw > oimi słowami... doucz się człowieku i przestań słuchać radia M... choć Tobie to już chyba nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
janlol Tuskoluby najmądrzejsi??? 21.03.06, 14:01 To tobie nic nie pomoże, kolego "onyx_70". Czy nie widzisz, że twoi idole robią na złość rządzącym czyli na złość Polakom, którymi rządzi Rząd? Źle na tym wyjdziecie, ale to wasz problem. Dlaczego u was, tuskolubów jest tak, że gdy już nie wiecie co powiedzieć to robicie się najmądrzejsi i innym każecie się uczyć (bo wy już nie musicie - jesteście tak mądrzy jak wasz idol)? Jest faktem, że uczyć trzeba się do końca życia, ale kulturalny i dobrze wychowany człowiek (gdzie wam, tuskolubom, do nich) nigdy tego nie zaleca bliźniemu. Odpowiedz Link Zgłoś
alemel Re: GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 10:31 też uważamże powinni na tym forum zabirać głos poprawni politycznie,a nie tacy jak ja czy Galba,jakaś bariera powinna być,do czego to dochodzi Odpowiedz Link Zgłoś
pink_art_pl Re: GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 08:32 GW zamawia po prostu 'swoje' sondaże. Odpowiedz Link Zgłoś
rozyk Ooooo! Jest niezawodna galba... 21.03.06, 09:03 Co, Kaczor odwołał Cię z urlopu? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Ooooo! Jest niezawodna galba... 21.03.06, 09:57 Może znowy - z winy platformy, jak zawsze - odcieli mu neta, bo nie zapłacił rachunków? Odpowiedz Link Zgłoś
galba ??? 21.03.06, 12:59 laureno napisał: > Może znowy - z winy platformy, jak zawsze - odcieli mu neta, bo nie zapłacił > rachunków? A o co chodzi? Kiedy zniknąłem na tak długo, że wprawiłem swych wielbicieli w nieznośny stan niepokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: ??? 21.03.06, 14:00 galba napisał: >> A o co chodzi? Kiedy zniknąłem na tak długo, że wprawiłem swych wielbicieli w > nieznośny stan niepokoju? Oj tak galba, ten stan niepokoju byl nieznosny. No ale wrociles i znowu mozemy cieszyc sie z Twoich niezwykle "ekscytujacych" i " przemyslanych" komentarzy. > > Odpowiedz Link Zgłoś
galba Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 14:19 > No ale wrociles ... cały czas tu byłem. Stąd moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 15:00 galba napisał: > > No ale wrociles > > ... cały czas tu byłem. Stąd moje pytanie. > Ja Cie nie zauwazylam??? Niemozliwe!!! Sledze Twoje wypowiedzi regularnie, przemknales sie jakos bardzo dyskretnie, tzn. nie wpadlam na jakis super koment, jak w Twoim zwyczaju. Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 15:27 ginusia napisała: > Ja Cie nie zauwazylam??? Niemozliwe!!! milosc jest slepa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 15:38 johndoe napisał: > ginusia napisała: > > > > Ja Cie nie zauwazylam??? Niemozliwe!!! > > milosc jest slepa :) Taak, szczegolnie moja do galby. Jak nie przeczytam jego jednego komenta dziennie to jestem w depresji. Mysle sobie; kurcze z pisuarami cos nie tak gdy galba milczy :). Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 15:41 ginusia napisała: > Taak, szczegolnie moja do galby. Jak nie przeczytam jego jednego komenta > dziennie to jestem w depresji. Mysle sobie; kurcze z pisuarami cos nie tak gdy > galba milczy :). zauwazylem. co prawda Twa milosc do pisuarow /zwlaszcza do galby/ ma w sobie cos z masochizmu i jakiegos takiego dazenia do samounicestwienia, ale fajnie tak popatrzec na to z boku. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 15:52 johndoe napisał: > ginusia napisała: > > > > > zauwazylem. co prawda Twa milosc do pisuarow /zwlaszcza do galby/ ma w sobie co > s z masochizmu i jakiegos takiego dazenia do samounicestwienia, ale fajnie tak > popatrzec na to z boku. No wiesz, sa rozne rodzaje milosci, tego sie nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 15:58 ginusia napisała: > > No wiesz, sa rozne rodzaje milosci, tego sie nie wybiera. rzecz w tym, ze ta akurat dazy do tragicznego zakonczenia i ludziom serce sie kraje jak to obserwuja. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 16:51 johndoe napisał: > > > rzecz w tym, ze ta akurat dazy do tragicznego zakonczenia i ludziom serce sie k > raje jak to obserwuja. > > To znaczy do tragicznego konca PIS-u, rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
leonsjo04 Liczyć to nie potrafię Polacy.... 21.03.06, 09:58 ...chcąc głosować na tych popaprańców Piskomuszków Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_kozak jarek.. powoli...osuwa sie...w plityczy niebyt.... 21.03.06, 08:20 pazernosc na wladze jest odstatnia idea, z jaka mozna sensownie skonczyc slowskowyt.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zielonadupa Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 08:21 No po prostu katastrofa: ankieterzy z ukladu, ankietowani z ukladu, pytania do ankiety uklada uklad. Panowie Kaczynscy! Polska w potrzebie, a wy nie wstajecie ? Za haki nie chwytacie ? Biuro antykorozyjne nie moze tego ukladu precz rozpedzic ? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 08:22 Wyborcza podaje sondaże tylko wówczas kiedy jej ukochana PO jest ciut wyżej od znienawidzonego PiSu. Nie zauważa już, że przewaga może wynikać z błędu statystycznego, który w tym przypadku wynosi 2%. Zastanawia mnie kiedy Gazeta Wyborcza straciła swój obiektywizm i stała się gazetą śodowisk obcych Polsce i źle Jej życzących. Czy to było wówczas kiedy zmuszeni byli zwrócić zawłaszczony znaczek Solidarności umieszczany w stopce gazety? Czy może "prowadzone śledztwo" przez pół roku z Lwem? A może kiedy Michnik w imieniu wszystkich Polaków zaczął wybaczać komunistom ich zbrodnie, złodziejstwo, okradanie własnego narodu i nawoływał do puszczenia tego wszystkiego w niepamięć (czy męczeńską śmierć księdza Popiełuszki też?). A może kiedy nawoływał wszystkich Polaków, bez wyjątku, do kajania się za nie do końca wyjaśnioną zbrodnię w Jedwabnem? A może kiedy tam kocno popierała 'grubą kreskę" swojego idola Mazowieckiego? A może kiedy tak chętnie Michnik obściskiwał się z Pierwszym (Kwaśniewskim) i Drugim (Millerem)? A może kiedy GW stanęła murem za Olinem i tuszowaniem sprawy przez Jaskiernie? A może kiedy okazało się, że Gazeta u siebie zatrudniała agenta SB wiedząc o jego przeszłości? Już sam nie wiem kiedy. Faktem jest, że Gazeta uosabia niemalże wszystko to o czym mówił Jarosław Kaczyński - powiązania, kliki, układy. Taka jest moja osobista opinia jako długoletniego czytelnika Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
nieomylny sympatyk pis-u jest anlfabetą ? 21.03.06, 08:27 "Wyborcza podaje sondaże tylko wówczas kiedy jej ukochana PO jest ciut wyżej od znienawidzonego PiSu." Wczoraj były opublikowane wyniki w których PiS była 4 punkty przed PO > czytać nie umiesz czy tylko chcialeś pojechać po Wyborczej i Michniku tak dla zasady ? Odpowiedz Link Zgłoś
levinas Re: sympatyk pis-u jest anlfabetą ? 21.03.06, 11:01 > Wczoraj były opublikowane wyniki w których PiS była 4 punkty przed PO > czytać > nie umiesz czy tylko chcialeś pojechać po Wyborczej i Michniku tak dla zasady ? W nocy im sie zmienilo, nie? Te cztery procent? Przez nos dosypali troche glosow, zeby znow sie obrazek zgadzal. Moze jutro bedzie znow 10 procent roznicy? Tylko po co codziennie publikowac nowe sondaze, ktore roznia sie od siebie o srednio 6%? Odpowiedz Link Zgłoś
checkm8 Re: sympatyk pis-u jest anlfabetą ? 21.03.06, 12:15 Znajdź mi teraz ten artykuł! Gdzie on się podział? Przejrzałem spis artykułów w dziale kraj i jakoś nie mogę już natrafić na niego. Czy to nie zastanawiające? Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: sympatyk pis-u jest anlfabetą ? 21.03.06, 13:37 nieomylny napisał: > "Wyborcza podaje sondaże tylko wówczas kiedy jej ukochana PO jest ciut wyżej > od znienawidzonego PiSu." > > Wczoraj były opublikowane wyniki w których PiS była 4 punkty przed PO > czy > tać > nie umiesz czy tylko chcialeś pojechać po Wyborczej i Michniku tak dla zasady ? Do sympatyków PiS dociera tylko to co chcą usłyszeć;))) Odpowiedz Link Zgłoś
galba 2 % błędu? 21.03.06, 08:28 Wybory dowiodły, że błąd tych pomiarów to kilkanaście procent... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg na dzień dzisiejszy jest przeciwnikiem takiego 21.03.06, 08:44 rozwiązania. A. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 carpe diem galbuś... :) 21.03.06, 10:24 oberprezydent niby geniusz ale wyobraźnią poza bierzący kwartał nie sięga. nawet nikt nie bedzie po was plakal. okrutny ten swiat jest, nawet zeby rzadzic trzeba cos umieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
galba Kto to jest "was"? 21.03.06, 13:00 > nikt nie bedzie po was plakal. Chciałbym wiedzieć w ilu postaciach występuję i jakie są moje inne wcielenia. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg 'łżesz jak bura suka' 21.03.06, 08:43 sympatyk_pis napisał: > Wyborcza podaje sondaże tylko wówczas kiedy jej ukochana PO jest ciut wyżej > od znienawidzonego PiSu. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3223569.html Odpowiedz Link Zgłoś
janlol Wyborcza manipuluje-dlaczego? 21.03.06, 10:23 a pod tą wiadomością, do której link podałeś można wyrażać swoje opinie jak teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 08:45 Masz troche racji. Dla mnie - czytelnika mlodego ktory nie pamieta dokladnie czasow minionych - GW skompromitowala sie kampania na rzecz cimoszenki. Z drugiej strony, obecnie GW jest potrzebna jak nigdy - bo to co wyczynia Jarek to przesada i tego szalenca trzeba zniszczyc. Styl i model panstwa ala Jarek to nie jest jedyna alternatywa dla Polski, tzn. nie jest tak ze jest tylko uklad (miller, kwas, cimoszcze, GW) vs. pisuary. Oba te obozy to tragedia dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:23 Sympatyk_PiS Pytasz od kiedy GW straciła swój obiektywizm? >Od momentu kiedy naczelnym został ,,SPRZEDAWCZYK"" Adaś i zaczeli w GW pracować emerytowani SB_ecy!! Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Podobne wyniki obu sondaży? 21.03.06, 08:26 Jak się porówna oba sondaże to uderza podobieństwo uzyskanych wyników. Z jednym wyjątkiem - należy skorygować wynik jednej z partii, dodając jej kilka procent poparcia. Nie podaję o jaką partię chodzi - inteligentni forumowicze wiedzą o co chodzi a nieinteligentnych tutaj nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
widziane.inaczej [...] 21.03.06, 08:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vipmax Re: Sondaże Gazety Wybiórczej, Wybiórczy Manipul 21.03.06, 08:31 czyli podaje wyniki realne: PiS - 34 % PO - 27% i po co tyle krzyku. Można było tak od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
woland29 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 08:31 jak tej wyborczej chce sie takie bzdury wypisywać. Dobrze wiecie że w sondażach prowadzi PiS, i to przytłaczającą większością głosów. Własna gorycz i zazdrość zaczyna was zrzerać po porażce. Oj, szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 proste rozwiązanie 21.03.06, 08:44 Jak was tak te manipulacje Wyborczej uderzają to jej nie kupujcie ani nie zaglądajcie na jej portal. Przypominacie sadomasochostów - uwielbiacie sprawiac sobie ból; jestem przekonany, że gdyby zrobić jakies badania to by wyszło iż przeciętny zwolennik GW spędza na portalu gazeta.pl znacznie mniej czasu niż przeciętny jej przeciwnik (vide galaba, którego posty w niektórych dniach się ukazują od rana do wieczora). Odpowiedz Link Zgłoś
widziane.inaczej [...] 21.03.06, 08:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 wpis na poziomie 21.03.06, 08:59 Gratuluje elokwencji merytorycznych argumentów Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: proste rozwiązanie 21.03.06, 09:29 Galba to wasz człowiek!! znamy wasze metody jątrzenia!!!! Galba jątrzy a wy piszecie co naczelny każe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
insp Re: proste rozwiązanie 21.03.06, 09:36 sebastian64 napisał: > Jak was tak te manipulacje Wyborczej uderzają to jej nie kupujcie ani nie > zaglądajcie na jej portal. Przypominacie sadomasochostów - uwielbiacie sprawiac > sobie ból; [...] Znalalazl sie psychiatra z Koziej Wolki... Dla wiadomosci psychiatry: Odwiedzam ten portal w celu osiagniecia czysto sadystycznej przyjemnosci. Nic tak nie cieszy jak czytanie zdementowanego wycia szuj zwiazanych z post-PZPR mafia, ktorzy po wyborach robia w portki. Ziemia sie pod nogami pali, a czapka jak gorela - tak gore... A ja sie ciesze. Niewiele mnie obchodza gowniarze z forum, ktorzy sa tutaj tylko po to aby sobie bezkarnie nabluzgac na cokolwiek. Ciekawsze sa obserwacje narastania spirali czystej, niczym nie uzasadnionej nienawisci u bardziej dojrzalych ludzi, nienawisci dziennie podsycanej przez GW. Nienawisci do innej, chociaz nie tak bardzo roznej, politycznej formacji. I tylko te dwie rzeczy mnie na tym forum interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Re: proste rozwiązanie 21.03.06, 10:17 czyli jest jak napisałem - odwiedzasz forum dla sadystycznej przyjemności, co więcej z każda wizytą takich sadomasochistów portal gazeta.pl notuje kolejne wejscia na strone co owocuje mocniejszą pozycją GW w negocjacjach z reklamodawcami, którzy chcą się reklamować na stronie. Chcąc nie chcąc nabijasz kieszenie Agorze i Michnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
insp Re: proste rozwiązanie 21.03.06, 10:33 sebastian64 napisał: > czyli jest jak napisałem - odwiedzasz forum dla sadystycznej przyjemności Tak, jestes z cala pewnoscia genialny. Ale... gdzie tutaj widzisz jakis masochizm, "psychiatro" ? Poza tym; Akurat ciesze sie z tego, ze Agora lupi wszystkich, ktorzy reklame na lamach jej gazet uwazaja za cos nobilitujacego. to nie ja za to place. Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 13:39 woland29 napisał: > jak tej wyborczej chce sie takie bzdury wypisywać. Dobrze wiecie że w sondażach > prowadzi PiS, i to przytłaczającą większością głosów. Własna gorycz i zazdrość > zaczyna was zrzerać po porażce. Oj, szkoda słów Owszem to gorycz, że po czasach PiSu nic w tym kraju nie zostanie. Przypomnij sobie swoje słowa za parę lat, ciekawe czy będziesz taki mocny w słowach Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Dlaczego GW korzysta z OBOP-u 21.03.06, 08:51 To tak jakbyscie wynajmowali płatnego bandyute lub prostytutke,ktora za pare groszy zrobi wszystko.Czy nie mozecie korzystac z solidnych pracowni? Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 wyniki OBOP-u były wczoraj 21.03.06, 09:00 Tak trudno sprawdzić czy po prostu robisz afere dla samej afery ? Odpowiedz Link Zgłoś
el_coyote smierc 21.03.06, 08:56 To jasne, dlaczego tak sie dzieje. PiS ma poparcie glownie wsrod ludzi starszych. Sporo ich zmarlo od czasu wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:00 Nie wyglupiajcie sie z tymi sondazami,ani jeden na przestrzeni dwoch lat nie trafiony,ba nawet nie przyblizony,niemowiac o marginesie bledu.Byc moze zostajecie przez ten osrodek oszukiwani.Po co wydajecie pieniadze na te badania w ktore nikt nie wierzy,wystawiaja tylko Was na posmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza Czarowanie sondażami nie pomoże !!! 21.03.06, 09:00 GW powinna dać sobie spokój z tymi sondażami, zresztą nie tylko GW, inni też. To jest tylko niepotrzebne podniecanie się cyferkami - czoraj PiS było przed PO, dziś odwrotnie, a jutro znów będzie zmiana i tak w kółko. A GW się ekscytuje, ze PO teraz jest o 1% przed PiSiorkami. Co to jest ten 1%? Czyli co, wg GW wybory się powinny odbyć, bo PO jest na czele? A jutro powie tak samo, czy zmieni zdanie, gdy okaże się, ze wg innego sondażu to PiS jest znów na czele? Bzdury i bicie piany. Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi jest jedno wyjście z kryzysu politycznego. 21.03.06, 09:02 ponieważ elektorat zaufaniem obdarza po połowie partię PO i PIS,PIS sam musi zrezygnować z polityki dzielenia kraju,gdyż ta zmierza do przepaści.Ludzie partii PIS-u myślący rozsądnie,powinni odsunąć od władzy lidera partii i kilku jej harcowników,którzy wyglądają na nawiedzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
widziane.inaczej [...] 21.03.06, 09:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi rzeczywiście? 21.03.06, 09:22 oglądnij sobie ostatnie przemówienie swojego lidera,ale wyłącz fonię i ujrzyj jak zachował się po przyrównaniu Go do Lepera jak NAWALONY! Odpowiedz Link Zgłoś
mason44 [...] 21.03.06, 09:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:35 Diękuje za tekst.Trafnie ześ pan to wszystko ujął.Przerażające ale niestety prawdziwe :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:44 mason ale se napisałeś język wart twojego idola!!!Ale dzięki takim ludziom,którzy polske mają bardzo głęboko gdzieś ,tym mondralom typu Michnik,Geremek,Balcerowicz,Kwach ,Borowski,Mazowiecki Kuroń dzięki takim sprzedawczykom RP.Jest tak spostrzega.Za nasze słowiąńskie dobre serce i wiare w ludzi jesteśmy niszczeni przez takich j/w Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Ze tez chcialo Ci sie to pisac.... 21.03.06, 09:51 Mnie sie juz nie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi Tak ,są to moje również przemyślenia. 21.03.06, 10:19 pytałam ojca,tatusiu dlaczego wykrwawiliście kwiat polskiej inteligencji w Powstaniu Warszawskim,powiedział byliśmy głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
aveon swietny sondaz taki sam jak przed wyborami 21.03.06, 09:06 i ta sama marka PBS Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek015 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:18 Wszystko wskazuje na to, że niezły numer wywinie SLD(15-20%). Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:38 Jeśli ktoś jeszcze wierzy w sondaże, to jest całkiem niezłym imbecylem. Niejednokrotnie,szczególnie przed ostatnimi wyborami mieliśmy okazję przekonać się, jak trafne było typowanie niezwykle uczciwych ośrodków badawczych. jurcio.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
mln79 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:40 Dlaczego w sondażach na zlecenie Gazety PO jest zawsze lepsze od PiSu, a w innych sondażach na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 czego boicie się -cieniasy 21.03.06, 09:47 polskich wyborców ,czy raczej manipulacji gazety,kiedyś wyprowadzili was w pole,a szok trwa do dziś,ha,ha -cieniasy Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodo006 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:46 W tych wszystkich sondażach jest tylko jedna rzecz, która jest wszędzie taka sama: LPR nie weszło by do sejmu. I DOBRZE ! Może doczekamy kiedyś czasu, kiedy te oszołomy znikną z pola widzenia razem z tą chorą Młodzieżą Wszechpolską Odpowiedz Link Zgłoś
lubelskie a ja głosuję na Partię Demokratyczną !! 21.03.06, 09:48 demokraci.pl jedyna dobra partia w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 a ja głosuję na Partię Dem. i Miłosników Kanarków 21.03.06, 09:55 ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
jednokadlubowiec co jest z tymi wyborcami 21.03.06, 10:12 PiS wygłupia się tak strasznie a ciągle ma te 30%. Ludzie obudźcie się, wstydu dość! Odpowiedz Link Zgłoś
alemel Re: co jest z tymi wyborcami 21.03.06, 10:33 10 minut temu słyszałem,że poparcie dla PIsu spadło o0,5 % Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk przeciez spora ich czesc glosowala na POPIS a tera 21.03.06, 11:09 z to juz tylko ida w zaparte chwaloac swojego WODZA bo im lyso :) a czesc tez wierzy ze jakis uklad jest winny ich biedzie i czekaja na manne z nieba ktora im Mojzesz- Jarek zesle Odpowiedz Link Zgłoś
kiks8 31 % 21.03.06, 10:20 mamy w polsce leserów którzy licza ze pis zabierze tym co pracuja i da im za to ze zagłosuja na pis Odpowiedz Link Zgłoś