Dodaj do ulubionych

PO znów tuż przed PiS

21.03.06, 08:00
Muszą się Małysza zapytać jak wyjść z progu ;)
Obserwuj wątek
    • leszekzi Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 08:05
      Są "sondaże" i "sondaże dla <Gazety>". To robi pewną różnicę :-))))))
      • chiphop Nic nie napiszę 21.03.06, 08:16
        • tropiciel_absurdu >>O-c-z-y-w-i-ś-c-i-e że PiS wygra te wybory... 21.03.06, 08:57
          ma przecież tak wspaniałych ekspertów, którzy nudzą się w Parlamencie
          Europejskim i rozpisują sobie kolejne strategie na kolejne wybory ;-)
          Ciekawe, co tym razem 'ciemny lud kupi'?
          TAb
          • maciej.popielarz Re: >>O-c-z-y-w-i-ś-c-i-e że PiS wygra t 21.03.06, 10:09
            Jeną z najbardziej miarodajnych firm badających rynek polityczny jest PGB:

pgb.org.pl/info/akt_1.pdf
            • katecheta To samo co wcześniej !!! Czyli znów wygra PiS :))) 21.03.06, 12:17
              te wszystkie badania mozna o kant du*y potłuc he he he w czasie wyborów do sejmu też platforma była ganialna a pis w jej cieniu - a jak jest po wyborach każdy widzi he he he he he he he he he :)))
              • onyx_70 Re: To samo co wcześniej !!! Czyli znów wygra PiS 21.03.06, 13:31
                katecheta napisał:

> te wszystkie badania mozna o kant du*y potłuc he he he w czasie wyborów do sejm
                > u też platforma była ganialna a pis w jej cieniu - a jak jest po wyborach każdy
                > widzi he he he he he he he he he :)))

Nie zgadzam się! Sondaże przed wyborami zaznaczały, że PiSowi przybywa
                zwolenników i nie zapominaj, że w czasie ciszy wyborczej Rydzyk robił agitację
                polityczną na antenie swojego radia, więc wynik był do przewidzenia
                • lwaw Szaleństwo sondażowe trwa... 21.03.06, 15:58
                  piątek - PIS: 24%
                  poniedziałek - 35%
                  wtorek - 31%

Toż to przecież szleństwo. Po co zawracać głowę ludziom takimi idiotycznymi
                  badaniami.
                  Zróbmy wybory i skompromitujmy ostatecznie te wszystkie nieudaczne
                  łże-sondażownie...
                  Wierzę tylko wynikom PGB.
          • hh7 PiS wygra wybory? Może.Ale dlaczego jego elektorat 21.03.06, 11:30
            wstydzi się tego, że na nich oddaje głos.Jak zapytałem w pracy i znajomych kto
            głosował na PiS to na 15 czy 20 zapytanych osób tylko jeden nieśmiało przyznał
            się że on.To samo dotyczy Samoobrony nikt na nich nie głosuje a mają
            10%.Dlaczego się wstydzicie?
            • tropiciel_absurdu >> Właśnie, najgorszy jest ten wstyd... 21.03.06, 11:35
              Wychdzi z tego, że nawet skryci zwolennicy PiS/Samoobrony/LPR nie chcą się
              przyznawać do swoich reprezentantów.
              A głosują na nich, bo liczą po cichu przede wszystkim na socjal, nie komisje,
              biura śledcze i inne głupoty...
              Jesteśmy z natury leniwi, jak pracujemy za złotówki ;-) więc jak ktoś chce
              dawać te złotówki za niepracowanie...
              TAb

• pioskee Re: >> Właśnie, najgorszy jest ten wstyd. 21.03.06, 16:11
                Jaki wstyd - to kolejna propagandowa zagrywka niedopieszczonych POpieraczy PO.
                Oni po prostu MUSZĄ coś znaleźć, co ich ucieszy, bo nie moga się cieszyć z
                niczego pozytywnie konstruktywnego. Cieszą sie więc z czyjegoś, wyimaginowanego
                wstydu, wymyślonych niepowodzeń, kłopotów - żenada i ... tutaj właśnie jest
                wstyd !!
                Wstydem pachnie jak wyborcy PO muszą się zastanowić O CO CHODZI ich
                ulubieńcom ??
                Startowali w wyborach, chcieli wygrać, byli pewni, że wygrają bo tylko w sobie
                widzieli samą genialność.
                Nie wygrali, choć byli w czołówce - nie chcieli potem rządzić. Interesowały ich
                jak widać tylko ICH rządy, resztę maja za głupoli.
                Teraz szczują i przeszkadzają.
                Nie chcą też nowych wyborów, które byłyby jakąś recepta na przejrzystszy układ
                w Sejmie - byłyby tam zapewne tylko cztery partie, prostsze koalicje, prostsze
                układy. Ale PO nie chce, Pewnie przypadłoby im koalicyjne obmacywanie z lsd.
                Boją się, wszystkiego się boją (po dwóch porażkach to już skaza). Wolą psuć,
                nie popierać, krytykować, kłamać, manipulować jak Tusk, pragnący aby ludzie
                zapomnieli, ze to on - przegrany paniczyk - obraził sie na wyborców i obraził
                dużą część społeczeństwa.
                To jest wstyd.
          • fly8171 Re: >>O-c-z-y-w-i-ś-c-i-e że PiS wygra t 21.03.06, 14:46
            Uwielbiam opinie o ciemnym ludzie. Proszę sie nauczyć demokracji. Moherowe
            berety też mają prawo głosować. Do czego chcecie doprowadzić? Żeby odebrać im
            prawo głosu i elity będą wybierać za nas? Boże uchowaj.
      • aglo11 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 11:54
        Te sądaże są na zamówienie Gazety Wyborczej(czyt BRUKOWEJ)
        • jola_z_dywit KPP donosi PO to nasza kontynuatorka.!!! 21.03.06, 12:57
          Gazeta Wyborcza chlubną kontynuatorką Komunistycznej Parti Polski postulującą
          przyłączenie Polski do Kraju Rad.
    • galba GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 08:14
      "Obie wielkie partie zyskały minimalnie - po 2 punkty proc"

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3199561.html
      PO 35 PiS 33

Czyli PiS faktycznie 2 % w dół ale PO nie 2 a 3 %.
      • errabundi Re: GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 08:28
        Galba, jeśli tak nienawidzisz "Gazety" i uważasz, że kłamie, to po co udzielasz się na tym forum? Sprawdź źródła, załóż stronę internetową i tam publikuj swoje dyrdymały. Wątpię, czy ktoś przeczyta.

------

Jestem z Układu.
        • galba Spóźniłeś się 21.03.06, 08:47
          errabundi napisała:

> Sprawdź źródła, załóż stronę internetową i tam publikuj swoj
          > e dyrdymały.

galba.blox.pl/html
          > Wątpię, czy ktoś przeczyta.

Ponad 1000 osób dziennie. Nienajgorzej.

> Jestem z Układu.

Chyba z zakładu...
          • laureno Re: Spóźniłeś się 21.03.06, 09:55
            Dając linka w sygnaturze masz pewne wyświtlenie co 2 minuty.
            Doliczając paru oszołomów z prawej, ojca Ryzyka 1000 się nazbiera.
            Choć przyznam się, że przez krótki czas sam to czytałem,
            ale zapewnia Cie, że ani z zamiłowania, ani z wiarą w wiarygodność.
            • galba I znowu nie masz racji 21.03.06, 12:57
              laureno napisał:

> Dając linka w sygnaturze masz pewne wyświtlenie co 2 minuty.

Wejścia "z sygnaturki" to mniejszość".

> Doliczając paru oszołomów z prawej, ojca Ryzyka 1000 się nazbiera.
              > Choć przyznam się, że przez krótki czas sam to czytałem,
              > ale zapewnia Cie, że ani z zamiłowania, ani z wiarą w wiarygodność.

Z masochozmu?
          • siedzeipisze Galba - tak trzymaj! 21.03.06, 11:02
            Brawo Galba

Pozdrawiam
            kolejny "oszołom"
            Mam nadzieję że będzie ich coraz więcej...
        • janlol Re: GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 10:12
          Jeżeli ktoś kłamie publicznie to te kłamstwa trzeba prostować, że nie powiem tępić. I dobrze robi Galba, że pokazuje temu może nie choremu, ale specyficznemu towarzystwu z forum GW, że ich idole to normalni manipulatorzy. Może kiedyś zmądrzeją i przekonają się, że Tusk (kieł) to wcale nie patriota, że Balcerowicz to wcale nie wybitny ekonomista, a Rokita to na przykład bufon upajający się swoimi słowami...
          • moja_kota1 Re: GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 10:16
            GW nie kłamie-jestem akcjonariuszem Agory poza tym byłem w słuzbie mundurowej i wiem co mówię.
          • onyx_70 Re: GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 13:33
            janlol napisał:

> Jeżeli ktoś kłamie publicznie to te kłamstwa trzeba prostować, że nie powiem tę
            > pić. I dobrze robi Galba, że pokazuje temu może nie choremu, ale specyficznemu
            > towarzystwu z forum GW, że ich idole to normalni manipulatorzy. Może kiedyś zm
            > ądrzeją i przekonają się, że Tusk (kieł) to wcale nie patriota, że Balcerowicz
            > to wcale nie wybitny ekonomista, a Rokita to na przykład bufon upajający się sw
            > oimi słowami...

doucz się człowieku i przestań słuchać radia M... choć Tobie to już chyba nic
            nie pomoże.
            • janlol Tuskoluby najmądrzejsi??? 21.03.06, 14:01
              To tobie nic nie pomoże, kolego "onyx_70". Czy nie widzisz, że twoi idole robią na złość rządzącym czyli na złość Polakom, którymi rządzi Rząd? Źle na tym wyjdziecie, ale to wasz problem.
              Dlaczego u was, tuskolubów jest tak, że gdy już nie wiecie co powiedzieć to robicie się najmądrzejsi i innym każecie się uczyć (bo wy już nie musicie - jesteście tak mądrzy jak wasz idol)? Jest faktem, że uczyć trzeba się do końca życia, ale kulturalny i dobrze wychowany człowiek (gdzie wam, tuskolubom, do nich) nigdy tego nie zaleca bliźniemu.
        • alemel Re: GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 10:31
          też uważamże powinni na tym forum zabirać głos poprawni politycznie,a nie tacy
          jak ja czy Galba,jakaś bariera powinna być,do czego to dochodzi
      • pink_art_pl Re: GW kłamie czy nie umie liczyć? 21.03.06, 08:32
        GW zamawia po prostu 'swoje' sondaże.
      • rozyk Ooooo! Jest niezawodna galba... 21.03.06, 09:03
        Co, Kaczor odwołał Cię z urlopu? ;-))))
        • laureno Re: Ooooo! Jest niezawodna galba... 21.03.06, 09:57
          Może znowy - z winy platformy, jak zawsze - odcieli mu neta, bo nie zapłacił
          rachunków?
          • galba ??? 21.03.06, 12:59
            laureno napisał:

> Może znowy - z winy platformy, jak zawsze - odcieli mu neta, bo nie zapłacił
            > rachunków?

A o co chodzi? Kiedy zniknąłem na tak długo, że wprawiłem swych wielbicieli w
            nieznośny stan niepokoju?
            • ginusia Re: ??? 21.03.06, 14:00
              galba napisał:

>> A o co chodzi? Kiedy zniknąłem na tak długo, że wprawiłem swych wielbicieli
              w
              > nieznośny stan niepokoju?

Oj tak galba, ten stan niepokoju byl nieznosny. No ale wrociles i znowu mozemy
              cieszyc sie z Twoich niezwykle "ekscytujacych" i " przemyslanych" komentarzy.
              >
              >
              • galba Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 14:19
                > No ale wrociles

... cały czas tu byłem. Stąd moje pytanie.
                • ginusia Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 15:00
                  galba napisał:

> > No ale wrociles
                  >
                  > ... cały czas tu byłem. Stąd moje pytanie.
                  >
                  Ja Cie nie zauwazylam??? Niemozliwe!!! Sledze Twoje wypowiedzi regularnie,
                  przemknales sie jakos bardzo dyskretnie, tzn. nie wpadlam na jakis super
                  koment, jak w Twoim zwyczaju.
                  • johndoe Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 15:27
                    ginusia napisała:

> Ja Cie nie zauwazylam??? Niemozliwe!!!

milosc jest slepa :)
                    • ginusia Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 15:38
                      johndoe napisał:

> ginusia napisała:
                      >
                      >
                      > > Ja Cie nie zauwazylam??? Niemozliwe!!!
                      >
                      > milosc jest slepa :)

Taak, szczegolnie moja do galby. Jak nie przeczytam jego jednego komenta
                      dziennie to jestem w depresji. Mysle sobie; kurcze z pisuarami cos nie tak gdy
                      galba milczy :).
                      • johndoe Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 15:41
                        ginusia napisała:

> Taak, szczegolnie moja do galby. Jak nie przeczytam jego jednego komenta
                        > dziennie to jestem w depresji. Mysle sobie; kurcze z pisuarami cos nie tak gdy
                        > galba milczy :).

zauwazylem. co prawda Twa milosc do pisuarow /zwlaszcza do galby/ ma w sobie cos z masochizmu i jakiegos takiego dazenia do samounicestwienia, ale fajnie tak popatrzec na to z boku.
                        • ginusia Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 15:52
                          johndoe napisał:

> ginusia napisała:
                          >
                          >
                          > >
                          > zauwazylem. co prawda Twa milosc do pisuarow /zwlaszcza do galby/ ma w sobie
                          co
                          > s z masochizmu i jakiegos takiego dazenia do samounicestwienia, ale fajnie
                          tak
                          > popatrzec na to z boku.

No wiesz, sa rozne rodzaje milosci, tego sie nie wybiera.
                          • johndoe Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 15:58
                            ginusia napisała:

>
                            > No wiesz, sa rozne rodzaje milosci, tego sie nie wybiera.

rzecz w tym, ze ta akurat dazy do tragicznego zakonczenia i ludziom serce sie kraje jak to obserwuja.
                            • ginusia Re: Jest to tym dziwniejsze, że... 21.03.06, 16:51
                              johndoe napisał:

> >
                              > rzecz w tym, ze ta akurat dazy do tragicznego zakonczenia i ludziom serce sie
                              k
                              > raje jak to obserwuja.
                              >
                              > To znaczy do tragicznego konca PIS-u, rozumie?
      • leonsjo04 Liczyć to nie potrafię Polacy.... 21.03.06, 09:58
        ...chcąc głosować na tych popaprańców Piskomuszków
    • lukasz_kozak jarek.. powoli...osuwa sie...w plityczy niebyt.... 21.03.06, 08:20
      pazernosc na wladze jest odstatnia idea, z jaka mozna sensownie skonczyc

slowskowyt.blox.pl/
    • zielonadupa Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 08:21
      No po prostu katastrofa: ankieterzy z ukladu, ankietowani z ukladu, pytania do
      ankiety uklada uklad. Panowie Kaczynscy! Polska w potrzebie, a wy nie
      wstajecie ? Za haki nie chwytacie ? Biuro antykorozyjne nie moze tego ukladu
      precz rozpedzic ?
    • sympatyk_pis PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 08:22
      Wyborcza podaje sondaże tylko wówczas kiedy jej ukochana PO jest ciut wyżej
      od znienawidzonego PiSu. Nie zauważa już, że przewaga może wynikać z błędu
      statystycznego, który w tym przypadku wynosi 2%. Zastanawia mnie kiedy Gazeta
      Wyborcza straciła swój obiektywizm i stała się gazetą śodowisk obcych Polsce
      i źle Jej życzących. Czy to było wówczas kiedy zmuszeni byli zwrócić
      zawłaszczony znaczek Solidarności umieszczany w stopce gazety? Czy może
      "prowadzone śledztwo" przez pół roku z Lwem? A może kiedy Michnik w imieniu
      wszystkich Polaków zaczął wybaczać komunistom ich zbrodnie, złodziejstwo,
      okradanie własnego narodu i nawoływał do puszczenia tego wszystkiego w
      niepamięć (czy męczeńską śmierć księdza Popiełuszki też?). A może kiedy
      nawoływał wszystkich Polaków, bez wyjątku, do kajania się za nie do końca
      wyjaśnioną zbrodnię w Jedwabnem? A może kiedy tam kocno popierała 'grubą
      kreskę" swojego idola Mazowieckiego? A może kiedy tak chętnie Michnik
      obściskiwał się z Pierwszym (Kwaśniewskim) i Drugim (Millerem)? A może kiedy
      GW stanęła murem za Olinem i tuszowaniem sprawy przez Jaskiernie? A może
      kiedy okazało się, że Gazeta u siebie zatrudniała agenta SB wiedząc o jego
      przeszłości? Już sam nie wiem kiedy. Faktem jest, że Gazeta uosabia niemalże
      wszystko to o czym mówił Jarosław Kaczyński - powiązania, kliki, układy.
      Taka jest moja osobista opinia jako długoletniego czytelnika Gazety Wyborczej.
      • nieomylny sympatyk pis-u jest anlfabetą ? 21.03.06, 08:27
        "Wyborcza podaje sondaże tylko wówczas kiedy jej ukochana PO jest ciut wyżej
        od znienawidzonego PiSu."

Wczoraj były opublikowane wyniki w których PiS była 4 punkty przed PO > czytać
        nie umiesz czy tylko chcialeś pojechać po Wyborczej i Michniku tak dla zasady ?
        • krystian71 to nie byly sondaze zamowione przez GW-ten jest 21.03.06, 09:33

• levinas Re: sympatyk pis-u jest anlfabetą ? 21.03.06, 11:01
          > Wczoraj były opublikowane wyniki w których PiS była 4 punkty przed PO > czytać
          > nie umiesz czy tylko chcialeś pojechać po Wyborczej i Michniku tak dla zasady ?

W nocy im sie zmienilo, nie? Te cztery procent? Przez nos dosypali troche
          glosow, zeby znow sie obrazek zgadzal. Moze jutro bedzie znow 10 procent
          roznicy? Tylko po co codziennie publikowac nowe sondaze, ktore roznia sie od
          siebie o srednio 6%?
        • checkm8 Re: sympatyk pis-u jest anlfabetą ? 21.03.06, 12:15
          Znajdź mi teraz ten artykuł! Gdzie on się podział? Przejrzałem spis artykułów w
          dziale kraj i jakoś nie mogę już natrafić na niego. Czy to nie zastanawiające?
        • onyx_70 Re: sympatyk pis-u jest anlfabetą ? 21.03.06, 13:37
          nieomylny napisał:

> "Wyborcza podaje sondaże tylko wówczas kiedy jej ukochana PO jest ciut wyżej
          > od znienawidzonego PiSu."
          >
          > Wczoraj były opublikowane wyniki w których PiS była 4 punkty przed PO > czy
          > tać
          > nie umiesz czy tylko chcialeś pojechać po Wyborczej i Michniku tak dla zasady ?

Do sympatyków PiS dociera tylko to co chcą usłyszeć;)))
      • galba 2 % błędu? 21.03.06, 08:28
        Wybory dowiodły, że błąd tych pomiarów to kilkanaście procent...
        • tropiciel_absurdu Galba, boicie się jednomandatowych, nie? ;-P 21.03.06, 08:42
          • andrzejg na dzień dzisiejszy jest przeciwnikiem takiego 21.03.06, 08:44
            rozwiązania.

A.
        • sothis666 carpe diem galbuś... :) 21.03.06, 10:24

oberprezydent niby geniusz ale wyobraźnią poza bierzący kwartał nie sięga. nawet nikt nie bedzie po was plakal. okrutny ten swiat jest, nawet zeby rzadzic trzeba cos umieć:)
          • galba Kto to jest "was"? 21.03.06, 13:00
            > nikt nie bedzie po was plakal.

Chciałbym wiedzieć w ilu postaciach występuję i jakie są moje inne wcielenia.
      • andrzejg 'łżesz jak bura suka' 21.03.06, 08:43
        sympatyk_pis napisał:

> Wyborcza podaje sondaże tylko wówczas kiedy jej ukochana PO jest ciut wyżej
        > od znienawidzonego PiSu.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3223569.html
        • janlol Wyborcza manipuluje-dlaczego? 21.03.06, 10:23
          a pod tą wiadomością, do której link podałeś można wyrażać swoje opinie jak teraz?
      • tzetze1 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 08:45
        Masz troche racji. Dla mnie - czytelnika mlodego ktory nie pamieta dokladnie
        czasow minionych - GW skompromitowala sie kampania na rzecz cimoszenki. Z
        drugiej strony, obecnie GW jest potrzebna jak nigdy - bo to co wyczynia Jarek to
        przesada i tego szalenca trzeba zniszczyc. Styl i model panstwa ala Jarek to nie
        jest jedyna alternatywa dla Polski, tzn. nie jest tak ze jest tylko uklad
        (miller, kwas, cimoszcze, GW) vs. pisuary. Oba te obozy to tragedia dla Polski.
      • leon9910 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:23
        Sympatyk_PiS Pytasz od kiedy GW straciła swój obiektywizm?
        >Od momentu kiedy naczelnym został ,,SPRZEDAWCZYK"" Adaś i zaczeli w GW pracować
        emerytowani SB_ecy!!
    • wmp1234 Podobne wyniki obu sondaży? 21.03.06, 08:26
      Jak się porówna oba sondaże to uderza podobieństwo uzyskanych wyników. Z jednym
      wyjątkiem - należy skorygować wynik jednej z partii, dodając jej kilka procent
      poparcia. Nie podaję o jaką partię chodzi - inteligentni forumowicze wiedzą o
      co chodzi a nieinteligentnych tutaj nie ma.
    • widziane.inaczej [...] 21.03.06, 08:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • vipmax Re: Sondaże Gazety Wybiórczej, Wybiórczy Manipul 21.03.06, 08:31
        czyli podaje wyniki realne:

PiS - 34 %
        PO - 27%

i po co tyle krzyku.
        Można było tak od razu.
    • woland29 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 08:31
      jak tej wyborczej chce sie takie bzdury wypisywać. Dobrze wiecie że w sondażach
      prowadzi PiS, i to przytłaczającą większością głosów. Własna gorycz i zazdrość
      zaczyna was zrzerać po porażce. Oj, szkoda słów
      • sebastian64 proste rozwiązanie 21.03.06, 08:44
        Jak was tak te manipulacje Wyborczej uderzają to jej nie kupujcie ani nie
        zaglądajcie na jej portal. Przypominacie sadomasochostów - uwielbiacie sprawiac
        sobie ból; jestem przekonany, że gdyby zrobić jakies badania to by wyszło iż
        przeciętny zwolennik GW spędza na portalu gazeta.pl znacznie mniej czasu niż
        przeciętny jej przeciwnik (vide galaba, którego posty w niektórych dniach się
        ukazują od rana do wieczora).
        • widziane.inaczej [...] 21.03.06, 08:50
          • sebastian64 wpis na poziomie 21.03.06, 08:59
            Gratuluje elokwencji merytorycznych argumentów
        • leon9910 Re: proste rozwiązanie 21.03.06, 09:29
          Galba to wasz człowiek!! znamy wasze metody jątrzenia!!!! Galba jątrzy a wy
          piszecie co naczelny każe!!!
        • insp Re: proste rozwiązanie 21.03.06, 09:36
          sebastian64 napisał:

> Jak was tak te manipulacje Wyborczej uderzają to jej nie kupujcie ani nie
          > zaglądajcie na jej portal. Przypominacie sadomasochostów - uwielbiacie sprawiac
          > sobie ból; [...]

Znalalazl sie psychiatra z Koziej Wolki...

Dla wiadomosci psychiatry: Odwiedzam ten portal w celu osiagniecia czysto
          sadystycznej przyjemnosci. Nic tak nie cieszy jak czytanie zdementowanego wycia
          szuj zwiazanych z post-PZPR mafia, ktorzy po wyborach robia w portki. Ziemia sie
          pod nogami pali, a czapka jak gorela - tak gore... A ja sie ciesze.

Niewiele mnie obchodza gowniarze z forum, ktorzy sa tutaj tylko po to aby sobie
          bezkarnie nabluzgac na cokolwiek. Ciekawsze sa obserwacje narastania spirali
          czystej, niczym nie uzasadnionej nienawisci u bardziej dojrzalych ludzi,
          nienawisci dziennie podsycanej przez GW. Nienawisci do innej, chociaz nie tak
          bardzo roznej, politycznej formacji.

I tylko te dwie rzeczy mnie na tym forum interesuja.
          • sebastian64 Re: proste rozwiązanie 21.03.06, 10:17
            czyli jest jak napisałem - odwiedzasz forum dla sadystycznej przyjemności, co
            więcej z każda wizytą takich sadomasochistów portal gazeta.pl notuje kolejne
            wejscia na strone co owocuje mocniejszą pozycją GW w negocjacjach z
            reklamodawcami, którzy chcą się reklamować na stronie. Chcąc nie chcąc nabijasz
            kieszenie Agorze i Michnikowi.
            • insp Re: proste rozwiązanie 21.03.06, 10:33
              sebastian64 napisał:

> czyli jest jak napisałem - odwiedzasz forum dla sadystycznej przyjemności

Tak, jestes z cala pewnoscia genialny.
              Ale... gdzie tutaj widzisz jakis masochizm, "psychiatro" ?

Poza tym;
              Akurat ciesze sie z tego, ze Agora lupi wszystkich, ktorzy reklame na lamach jej
              gazet uwazaja za cos nobilitujacego. to nie ja za to place.
      • onyx_70 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 13:39
        woland29 napisał:

> jak tej wyborczej chce sie takie bzdury wypisywać. Dobrze wiecie że w sondażach
        > prowadzi PiS, i to przytłaczającą większością głosów. Własna gorycz i zazdrość
        > zaczyna was zrzerać po porażce. Oj, szkoda słów

Owszem to gorycz, że po czasach PiSu nic w tym kraju nie zostanie. Przypomnij
        sobie swoje słowa za parę lat, ciekawe czy będziesz taki mocny w słowach
    • slavik222 Dlaczego GW korzysta z OBOP-u 21.03.06, 08:51
      To tak jakbyscie wynajmowali płatnego bandyute lub prostytutke,ktora za pare
      groszy zrobi wszystko.Czy nie mozecie korzystac z solidnych pracowni?
      • sebastian64 wyniki OBOP-u były wczoraj 21.03.06, 09:00
        Tak trudno sprawdzić czy po prostu robisz afere dla samej afery ?
    • el_coyote smierc 21.03.06, 08:56
      To jasne, dlaczego tak sie dzieje. PiS ma poparcie glownie wsrod ludzi
      starszych. Sporo ich zmarlo od czasu wyborow.
    • t-1984 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:00
      Nie wyglupiajcie sie z tymi sondazami,ani jeden na przestrzeni dwoch lat nie
      trafiony,ba nawet nie przyblizony,niemowiac o marginesie bledu.Byc moze
      zostajecie przez ten osrodek oszukiwani.Po co wydajecie pieniadze na te badania
      w ktore nikt nie wierzy,wystawiaja tylko Was na posmiewisko.
    • etykieta.zastepcza Czarowanie sondażami nie pomoże !!! 21.03.06, 09:00
      GW powinna dać sobie spokój z tymi sondażami, zresztą nie tylko GW, inni też.
      To jest tylko niepotrzebne podniecanie się cyferkami - czoraj PiS było przed PO,
      dziś odwrotnie, a jutro znów będzie zmiana i tak w kółko.
      A GW się ekscytuje, ze PO teraz jest o 1% przed PiSiorkami. Co to jest ten 1%?
      Czyli co, wg GW wybory się powinny odbyć, bo PO jest na czele? A jutro powie tak
      samo, czy zmieni zdanie, gdy okaże się, ze wg innego sondażu to PiS jest znów na
      czele?

Bzdury i bicie piany.
    • zaifi jest jedno wyjście z kryzysu politycznego. 21.03.06, 09:02

ponieważ elektorat zaufaniem obdarza po połowie partię PO i PIS,PIS sam musi
      zrezygnować z polityki dzielenia kraju,gdyż ta zmierza do przepaści.Ludzie
      partii PIS-u myślący rozsądnie,powinni odsunąć od władzy lidera partii i kilku
      jej harcowników,którzy wyglądają na nawiedzonych.
      • widziane.inaczej [...] 21.03.06, 09:05
        • zaifi rzeczywiście? 21.03.06, 09:22

oglądnij sobie ostatnie przemówienie swojego lidera,ale wyłącz fonię i ujrzyj
          jak zachował się po przyrównaniu Go do Lepera jak NAWALONY!
    • mason44 [...] 21.03.06, 09:05
      • bullowy Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:35
        Diękuje za tekst.Trafnie ześ pan to wszystko ujął.Przerażające ale niestety
        prawdziwe :(
        Pozdrawiam
      • leon9910 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:44
        mason ale se napisałeś język wart twojego idola!!!Ale dzięki takim
        ludziom,którzy polske mają bardzo głęboko gdzieś ,tym mondralom typu
        Michnik,Geremek,Balcerowicz,Kwach ,Borowski,Mazowiecki Kuroń dzięki takim
        sprzedawczykom RP.Jest tak spostrzega.Za nasze słowiąńskie dobre serce i wiare w
        ludzi jesteśmy niszczeni przez takich j/w
      • r306 Ze tez chcialo Ci sie to pisac.... 21.03.06, 09:51
        Mnie sie juz nie chce....
      • zaifi Tak ,są to moje również przemyślenia. 21.03.06, 10:19

pytałam ojca,tatusiu dlaczego wykrwawiliście kwiat polskiej inteligencji w
        Powstaniu Warszawskim,powiedział byliśmy głupi.
    • aveon swietny sondaz taki sam jak przed wyborami 21.03.06, 09:06
      i ta sama marka PBS
    • tomaszek015 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:18
      Wszystko wskazuje na to, że niezły numer wywinie SLD(15-20%).
    • jurcio Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:38
      Jeśli ktoś jeszcze wierzy w sondaże, to jest całkiem niezłym imbecylem.
      Niejednokrotnie,szczególnie przed ostatnimi wyborami mieliśmy okazję przekonać
      się, jak trafne było typowanie niezwykle uczciwych ośrodków badawczych.
      jurcio.blox.pl/html
    • mln79 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:40
      Dlaczego w sondażach na zlecenie Gazety PO jest zawsze lepsze od PiSu, a w
      innych sondażach na odwrót?
      • m15 czego boicie się -cieniasy 21.03.06, 09:47
        polskich wyborców ,czy raczej manipulacji gazety,kiedyś wyprowadzili was w
        pole,a szok trwa do dziś,ha,ha -cieniasy
    • quasimodo006 Re: PO znów tuż przed PiS 21.03.06, 09:46
      W tych wszystkich sondażach jest tylko jedna rzecz, która jest wszędzie taka
      sama: LPR nie weszło by do sejmu. I DOBRZE ! Może doczekamy kiedyś czasu, kiedy
      te oszołomy znikną z pola widzenia razem z tą chorą Młodzieżą Wszechpolską
    • planitnyk ukladowym sondazom mowimy NIEEEE !!! :)))) 21.03.06, 09:46
    • lubelskie a ja głosuję na Partię Demokratyczną !! 21.03.06, 09:48
      demokraci.pl jedyna dobra partia w Polsce!!!
      • slavik222 a ja głosuję na Partię Dem. i Miłosników Kanarków 21.03.06, 09:55
        ble ble ble
      • adam_l27 mieszczą się na kanapie !!!! 21.03.06, 14:13
        Pewnie dlatego.
        :))
    • zaifi Adasiowi za Rywina,wszystko wybaczam. 21.03.06, 09:58

• jednokadlubowiec co jest z tymi wyborcami 21.03.06, 10:12
      PiS wygłupia się tak strasznie a ciągle
      ma te 30%. Ludzie obudźcie się, wstydu dość!
      • alemel Re: co jest z tymi wyborcami 21.03.06, 10:33
        10 minut temu słyszałem,że poparcie dla PIsu spadło o0,5 %
      • planitnyk przeciez spora ich czesc glosowala na POPIS a tera 21.03.06, 11:09
        z to juz tylko ida w zaparte chwaloac swojego WODZA bo im lyso :)

a czesc tez wierzy ze jakis uklad jest winny ich biedzie i czekaja na manne z nieba ktora im Mojzesz- Jarek zesle
    • kiks8 31 % 21.03.06, 10:20
      mamy w polsce leserów którzy licza ze pis zabierze tym co pracuja i da im za to
      ze zagłosuja na pis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka