taki-i-owaki To już delirium 22.03.06, 08:02 To już delirium - "każdy myślący człowiek to widzi" (używając słów Jarosława Kaczyńskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf No i jak on chce z kimkolwiek wspolpracowac? 22.03.06, 12:17 Przeciez to juz jest zwykla inwektywa. PO CO on tej swojej inteligencji uzywa w tak glupi sposob!? Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Pomysł dla Gazety 22.03.06, 12:48 Poproście biegłego psychiatrę, aby wypowiedział się na temat stanu Jarosława K. Bardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Kaczyński: PO jak stalinowski prokurator 22.03.06, 08:35 pissoffil napisał: > Doktora!!! Przyzwyczajenie to nasza druga natura - prawie nikt już nie zwraca uwagi na jego nowomowę. Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: Kaczyński: PO jak stalinowski prokurator 22.03.06, 08:46 Kaczyński to palant, gnojek i świnia. Zakompleksiony kurdupel Odpowiedz Link Zgłoś
vic21 Re: Kaczyński: PO jak stalinowski prokurator 22.03.06, 08:48 Nie przypuszczalem ze stan psychiczny J.Kaczynskiego jest az tak powazny .Jeden horror .Brrr . Naprzemian robi sie czlowiekowi ,raz zimno ,raz goraco slyszac takie wypowiedzi .I co na to p.Kruk specjalistka od cenzury .Moze laskawie wypowiedzialaby sie na ten temat .Smiem sadzic ze ta "perelka" znacznie zdystansowala poprzednie wypowiedzi szefa PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Kaczyński: PO jak stalinowski prokurator 22.03.06, 08:52 Panie prezesie Kaczyński! Jeśli nie dociera do Pana, że zachowuje się Pan podle, jeśli nie rozumie Pan różnicy między ostrą krytyką polityczną a "stalinowską porkuraturą", jeśli uważa Pan każdego, kto śmie pana krytykować za drania - trudno, widać nie potrafi Pan inaczej. Ale jeśłi innem metody do Pana nie docierają, niech Pan przynajmniej pomyśli o tym, że sie Pan ośmiesza - nie tylko jako człowiek, ale jako polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
zydzinski [...] 22.03.06, 08:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiviwa Re: Kaczyński: PO jak stalinowski prokurator 22.03.06, 08:56 Kaczyński - zastanów się czasem nad tym, co mówisz. W Twoich wystąpieniach, knowaniach, podjudzeniach jest kilka razy więcej "stalinistycznych metod" niż pewnie sam sobie z tego zdajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
chrisger Re: Kaczyński: PO jak stalinowski prokurator 22.03.06, 09:03 To ujadanie przestraszonego kundla. Albo: dzikie Kaczory kwacza przed odlotem. Odpowiedz Link Zgłoś
wannassermann Kaczyński - Dzierzynski 22.03.06, 09:04 obaj to "pasjonaci, ideowcy gotowi do walki i ryzyka". Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.mistrzunio Moje zdanie 22.03.06, 10:32 Kaczyński=Stalin i Hitler 2 w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
awruk3 Re: Spokojnie, o CBŚ chciał mówić ale pomylił kar 22.03.06, 11:13 Lechu !!! Postaw się bratu choć raz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Spokojnie, o CBŚ chciał mówić ale pomylił kar 22.03.06, 11:28 Marzą mi się czasy Rzeczpospolitej Obojga Narodów.Tam nie byłoby chamów w senacie,obrażliwe uwagi kończyły sie pojedynkiem,poprostu szlachta miała honor.To co jest teraz to czasy Sasów,lub wcześniejsze czasy potopu szwedzkiego,gdzie część szlachty zaprzedała sie najeżdżcy.A komu zaprzedał się Kaczyński ? Rządza władzy go zaślepiła,intrygi i destrukcja.Zwyczajna zdrada.Ciekawe czy mógłby nazwać się szlachcicem patriotą?Moim zdaniem nie!!! To zwykły ordynarny CHAM . Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wtedy 22.03.06, 12:12 rzadzili Litwini. Juz proponowalem unie polsko-litewska. Polska jest obecnie w niebezpieczenstwie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci niedlugo media beda karane za publikowanie 22.03.06, 11:39 wpowiedzi pn j. krtitv nie spi slowskowyt.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kaczyński: PO jak stalinowski prokurator 22.03.06, 11:42 Kaczyński posługuje się retoryką "Gazety Wyborczej". Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Kaczyński kłamca! nagadał sie,imć Kaczyński 22.03.06, 12:08 o rozwiązaniu sejmu, naubliżał przeciwnikom politycznym..... wniosku jednak nie złożył!... i nie złoży, nigdy nie miał tego zamiaru!...te jego brudne gierki, to po to, by przykryć nadchodzące duże podwyżki! Odpowiedz Link Zgłoś
stagra Re: Kaczyński kłamca! nagadał sie,imć Kaczyński 22.03.06, 12:20 wilmor1 napisał: > o rozwiązaniu sejmu, naubliżał przeciwnikom politycznym..... wniosku jednak > nie złożył!... i nie złoży, nigdy nie miał tego zamiaru!...te jego brudne > gierki, to po to, by przykryć nadchodzące duże podwyżki! Myślisz, że o podwyżki chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
stagra Re: Kaczyński 22.03.06, 12:16 No, ale ten kurdupel wywija! Juz nie zna miary i proporcji, mocium panie. Z coraz większym zainteresowaniem i radościa obserwuję faceta. Już chyba ilość słow nieadekwatnych, pomówień, insynuacji, jatrzących, aby tylko odwrócić uwagę od meritum przekroczyła masę krytyczną. Pewnie do ucha wielkiego manipulatora ma codziennie dostęp p Kurski, który to uważa, że ciemny naród wszystko łyknie Wracam do mojego pomysłu, by powołać speckomisję, ale nie sejmową, ds kwalifikacji rządzących do sprawowania władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Te, komuszenko! 22.03.06, 12:27 stagra napisał: > No, ale ten kurdupel wywija! Juz nie zna miary i proporcji, mocium panie. > Z coraz większym zainteresowaniem i radościa obserwuję faceta. > Już chyba ilość słow nieadekwatnych, pomówień, insynuacji, jatrzących, aby > tylko odwrócić uwagę od meritum przekroczyła masę krytyczną. > Pewnie do ucha wielkiego manipulatora ma codziennie dostęp p Kurski, który to > uważa, że ciemny naród wszystko łyknie > Wracam do mojego pomysłu, by powołać speckomisję, ale nie sejmową, ds > kwalifikacji rządzących do sprawowania władzy. Teee, zdejmij te czpake nienawisci z glowy, bo nie tylko ci oczy przeslonila na rzeczywistowc, ale i mozg splaszczyla na nalesnik! hej ho! Co za szuje i nienawistnicy tu pisza! Odpowiedz Link Zgłoś
stagra Re: Te, komuszenko! 22.03.06, 12:35 Jeśli chcesz usłyszeć nienawistników, posłuchac prosze w nocy Radio Maryja, ja słuchałem dzisiaj. Jestem szują, jak nazwiesz zatem pp Kaczyńskich Mój Boże! mnie rzeczywistość przesłoniła czapka nienawiści! Twórczo rozwijasz metodę dialektyczna interpretowania wydarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 mysz-polna5.. pi..pi..pi....PISokomuna! 22.03.06, 12:54 nowa mutacja czerwonej zarazy!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 JKaczyński... jak Gomułka!.. ble..ble..ble.. 22.03.06, 12:50 bardz podobny! Odpowiedz Link Zgłoś
jot58ka Re: Doktor nie starczy 22.03.06, 13:27 Proponuję taki: "Spieprzaj dziadu i zabierz ze sobą brata!". Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kaczyński jak stalinowski prokurator 23.03.06, 00:34 "Prawo musi odzwierciedlać wolę klasy panującej, popartej siłą." To jedna z tez Wyszynskiego. Jakże zbieżna z tezami Kaczyńskich i Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Kaczyński: PO jak stalinowski prokurator 23.03.06, 03:03 Jak długo jeszcze ten oszalały z nienawiści, chory psychicznie, paranoiczny kurdupel będzie pluł Polakom w twarz? Chyba nadszedł czas, żeby coś zrobić. Ja mam juz dość tej gnidy i swołoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Kaczyński: PO jak stalinowski prokurator 23.03.06, 16:29 Z Jarkiem coraz gorzej - wydaje mu się, że to inni głoszą jego poglądy... Odpowiedz Link Zgłoś
olek.komsomolec Jestem magistrem ekonomii. 23.03.06, 16:33 My ekonomiści wiemy najlepiej, że Kaczyńscy to stalinowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Kaczyński: PO jak stalinowski prokurator 23.03.06, 17:22 Dajcie mi człowieka a znajdzie się pargraf - to by się zgadzało w parafrazie: dajcie mi jakąkolwiek informację a nadam jej antyrządową interpretację Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kaczyński: PO jak stalinowski prokurator 23.03.06, 18:36 Kapelusz z rękawami dla Kaczora.Podejrzewam że jego brat niejaki Lech ma to samo,tylko mniej się rzuca. Odpowiedz Link Zgłoś