gacekemdk Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 11:42 Galba stał sie cud. Mogę się częściowo z tobązgodzić: szkoda że nie wybrali kandydatkę z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
przekaznik Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 11:45 No cóż, biedne dzieci. Swoje biuro będzie miała zapewne w Toruniu, aby być pod czujną kontrolą jedynie słusznych mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
one-man-army Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 11:57 A zamiast Wieczorynki będzie Madzia Buczek Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 12:07 yes yes yes! Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski W proteście przeciwko takiemu wyborowi 24.03.06, 12:10 W proteście przeciwko takiemu wyborowi oddaję swojego synka na wychowanie znajomemu gejowi. Liczę na podobne inicjatywy ze strony sympatyków PO i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 12:16 Szkoda galby, jego zycie jest kompletnie bez sensu i znaczenia, wiec mogl byc chociaz laseczka. Byloby na co popatrzec (albo i nie, ale zawsze bylaby jakas szansa). Odpowiedz Link Zgłoś
mason44 Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 12:17 bueheheheheheheh gratulacje pisuary Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 12:24 Zbieramy na dom dla Galby w okolicach sanktuarium w Licheniu. Dobrowolne wpłaty na konto Towarzystwa Przyjacioł Galby przy Telewizji Trwam w Szalenstwie! Galba - wiekszej madrosci i swietosci nie ma! Juz za zycia czynil cuda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 nasi przyjaciele -cieniasy,skrajnie zagubieni 24.03.06, 12:28 nie potrafią przeforsować niczego-szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 12:32 "Jej kontrkandydatką była Anna Leśnodorska, rekomendowana przez PO, która jako jedyna uzyskała pozytywną rekomendację komisji sejmowych." Czyli wybrana pani RPD takiej rekomendacji nie uzyskała? W takim razie, skoro najwyraźniej rekomendacje nie mają żadnego znaczenia (chyba, że są po myśli rządzących) - po co się w to w ogóle bawić? Członkowie komisji dostają dodatkowe wynagrodzenie? Czują się dowartościowani? Bo innej przyczyny nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
fema11 Nowy przedmiot 24.03.06, 12:41 No to teraz przybedzie w szkołach nowy przedmiot. Oglądanie pewnej telewizji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Niech pan posel wymieni choc jeden punkt programu 24.03.06, 12:47 nowej pani RPO zadala takie pytanie Giertychowi dziennikarka. Rzecz jasna odpowiedzi nie dostala:) Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 12:55 Ten urzad nie jest bez sensu i dobrze, ze wybrali kogos kto mam nadzieje nie bedzie skupial sie na podrozowaniu po swiecie i wynajmowaniu kamienic w prestizowych miejscach stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
mln79 Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 13:00 Coś mi się widzi, że ta pani będzie wyłącznie Rzecznikiem Praw Dziecka Nienarodzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
herrdocent Z Przewodnika V kadencji Sejmu 24.03.06, 13:25 Sowińska Ewa LPR wybrane "1977-1980 - Członek PZPR" Odpowiedz Link Zgłoś
golcon Jak wychowywała swe dzieci skoro całe życie... 24.03.06, 13:45 Bardzo jestem ciekawy jak Ona wychowywała swe dzieci, skoro od zarania jest działaczką. Znam znam takich karierowiczów, ciągle poza domem, dzieci albo w świetlicy albo na ulicy. Tylko dzięki Komunie mogła sobie pozwolić na tyle dzieci, były żłobki, przedszkola, wszystko prawie za darmo. To przykre jak Ta Pani opluwa PRL, któremu tyle zawdzięcza. Moim zdaniem Ta Pani absolutnie nie posiada kompetencji na takie stanowisko jak Rzecznik Praw. To powinien być prawnik, człowiek z wykształceniem pedagogicznym. W PiS wystarczy przynależność do kółka różańcowego aby piastować tak wysokie stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 13:47 Mówiąc prawdę to nie podoba mi się to wszystko. Oddawanie LPR nadzoru nad prawami dziecka to tak jakby oddać nasze dzieci na wychowanie jezuitom. Być może niektórym to pasuje ale mnie osobiście przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
asdf401 Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 13:58 Strona pani RPD: www.sowinska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 14:16 Nader interesująca strona. Nie rozumiem tylko, co to znaczy absolwentka 2 semestrów. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 22:02 Polskiego Towarzystwa Lekarskiego, Towarzystwa Przyjaciół Ludzkiego Życia, NSZZ Solidarność od 1980 roku, honorowy członek Związku Inwalidów Wojennych, honorowy dawca krwi. A do 1980 roku to co? Tabula rasa? Odpowiedz Link Zgłoś
sayitagain Dobrze, że już nie jestem dzieckiem... 24.03.06, 13:57 ...i ta pani nie jest moim rzecznikiem. A dzieciom współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 15:12 Szkoda, że nawet to stanowisko stało się politycznąrozgrywką to obrzydliwe. A sama osoba, o której nikt nic nie wie jest tu Bogu Ducha winna. Oby się dobrze wywiązywała z obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapawelczyk Wygląda dziwnie 24.03.06, 15:24 i być może to tak: oficjanlnie dobra matka, prywatnie sadomasochiostka. Ja nie wierze w tych deklaratywnych katolików, zazwyczaj łoją dzieci pod kazym pretekstem, mężczyźni gwałcą żony po robocie itd itd. Takie społeczeństwo :-( MP Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka W sejmie przez kilka miesiecy byla impotencja 24.03.06, 15:35 powiedzial wlasnie posel... jakby inaczje Gosiewski!! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Znowu mu filipinka wyszła... 24.03.06, 21:26 premier_pacynka napisał: > powiedzial wlasnie posel... jakby inaczje Gosiewski!! Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Za mloda to sie nie nadaje- rozumiem ze 26 letni 24.03.06, 15:36 wiceminister sie nadaje??:) Odpowiedz Link Zgłoś
margot_susane Re: Posłanka LPR nowym Rzecznikiem Praw Dziecka 24.03.06, 15:41 biedne dzieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Re: Posłanka LPR nowym Rzeźnikiem Praw Dziecka 24.03.06, 15:45 Nomen omen ale tak przeczytałem Odpowiedz Link Zgłoś