mishak a mimo to ludzie lubia ten rzad(?!?). paranoja? 03.04.06, 15:43 66% ludzi uwaza ze rzad ch...a robi...a w sondazach innych wychodzi, ze ludzie uweilbiaja premiera i ten rzad..a zatem czy ci ludzi upadli na glowe? czy wiekszosc naszego spoleczenstwa to jacys debile? inaczej sie tego nie da nazwac, jak ktos ma 2 kompletnie inne poglady na 1 rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
vlad.palownik to nie tak. 03.04.06, 15:49 ludzie mają własne zdanie ale się z nim nie zgadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
aja195 Po co omawiać taki raport? 03.04.06, 15:47 Polakom wydaje się też, że żyje im się gorzej niż za czasów PRL... ale nic z tego nie wynika :) Lepiej byłoby zrobić własne podsumowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mishak Re: Po co omawiać taki raport? 03.04.06, 15:50 tak im sie wydaje, dlatego ze wtedy wszyscy mieli gowno - i pracownici i nieroby. a teraz ten, ktory jest nierobem i ma gowno, ma kompleksy. ci zaradniejsi, madrzejsi i bardziej przedsiebiorczy maja duzo szmalu, bo zapieprzaja, a ci, ktorym sie za komuny "nalezalo" 1000 zł mimo ze nic nie robili, teraz cienko pierdza Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Rząd chwali się sukcesami, których nie ma? 03.04.06, 15:59 Premier Marcinkiewicz chyba rzeczywiście wierzy, że ma poważne sukcesy i przekonać się stara do swojej tezy obywateli. Nie wszyscy jednak dają się nabrać na te oszukańcze chwyty. Odpowiedz Link Zgłoś
duna24 a co się stało ze 03.04.06, 16:02 stroną www.kaczynskimamalegofiutka.pl nie mogłam tam wejśc :(( Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re:chwali się sukcesami, których nie ma Platforma? 03.04.06, 16:17 Czy to jest ciąg dalszy leczenia Platformy po przeżyciach traumatycznych związanych z klęską wyborczą ? Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Rząd chwali się sukcesami, których nie ma? 03.04.06, 16:45 Jedyny sukces tego rządu to to, że premier cieszy się sympatią. Jak można nie lubić tego yesyesa, co się uśmiecha jak mały chłopczyk...? I to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s Re: Rząd chwali się sukcesami, których nie ma? 03.04.06, 17:15 Ciekawe badania. Tylko można się spodziewać, że dla ponad 50% społeczeństwa KAŻDY rząd Rzeczypospolitej nic nie robił, nie robi i NIGDY nie będzie robił. To ta połowa co ma w kuperze dobro jakim jest Rzeczypospolita. Niestety to spadek po PRL. Póki nie wymrą ci zrodzeni w PRL (czyli ja też) wyniki każdego badania będą identyczne w dowolnym niemal momencie ich przeprowadzania. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_lisowski Wg C.I.P.A.S nierząd Tuska odnosi sukcesy !!!!!! 03.04.06, 17:26 według Centr. Instytutu Planowania i Analnej Statystki na zlecenie GW-agory 97% procent uważa, że nierząd Tuska którego niema odnosi nieudawane sukcesy ! i jak sądzą niezależni obserwatorzy z instytutu im. Borkowskiego-Bermana może on odnieść sukces porównywalny z niekwestionowanym sukcesem millera i jakubowskiej nie mówiąc już o sukcesach rywina, Rokity, gebelsa, piskora, Jakubowskiej, pęczaka, olejniczaka, frasyniaka, michniczaka i mgr pijaka próbę przeprowadzono telefonicznie, jednorazowo, wyrywkowo i niezależnie na własnych probantach redakcji agora ps jak zwykle generalny sekretarz instytutu C.I.P.A.S ostrzega, że nie bierze żadnej odpowiedzialności (w przeciwieństwie do kasy) za telefonicznych probantów - zwolenników PO, którzy czesto zmieniają partie, partnerów, komórki i pokoje i jak się upiją głosują na sld, kpp i kcpzpr :( Odpowiedz Link Zgłoś
parmalat Re: Wg C.I.P.A.S nierząd Tuska odnosi sukcesy ! 03.04.06, 17:37 Juz? To spusc wode. bo smierdzi okrutnie Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski PIS to buraki 03.04.06, 17:29 potym co kaczor zrobil z medalem sla Pan Prezydenta Jaruzelskiego ,wracam na stare smieci ,wlasnie dzis odkurzylem moja stara legitymacje czlonka pzpr i dosc popierania kaczej d.... Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Ktory to juz klon tego silesiusa? chyba 10; 03.04.06, 17:38 jakos tak sie temu przygladam, i wychodzi na to, ze co nowy klon, tym glupszy silesiusmonachijski napisał: > potym co kaczor zrobil z medalem sla Pan Prezydenta Jaruzelskiego ,wracam na > stare smieci ,wlasnie dzis odkurzylem moja stara legitymacje czlonka pzpr i > dosc popierania kaczej d.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski Re: Ktory to juz klon tego silesiusa? chyba 10; 03.04.06, 17:43 gdybys czytal uwaznie moj nick to zobaczybys ze tam pisze silesius monachijski a nie np silenius, silezius Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Re: Ktory to juz klon tego silesiusa? chyba 10; 03.04.06, 18:00 tam pisze wyraznie: "silesius.monachijski"; najwazniejsza jest tutaj kropka; zaloguj sie jako: "silesius.monachijski", to wtedy ci uwierze silesiusmonachijski napisał: > gdybys czytal uwaznie moj nick to zobaczybys ze tam pisze silesius monachijski > a nie np silenius, silezius Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski Re: Ktory to juz klon tego silesiusa? chyba 10; 03.04.06, 18:07 fuck off !! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: PIS to buraki 03.04.06, 17:39 Czy z Michnikiem też się przeprosiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski Re: PIS to buraki 03.04.06, 17:41 mam zamiar cmoknac go nawet w dupalka na zgode!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski PIS to dno !! 03.04.06, 17:31 po tym co kaczor zrobil z medalem dla Pan Prezydenta Jaruzelskiego ,wracam na stare smieci ,wlasnie dzis odkurzylem moja stara legitymacje czlonka pzpr i dosc popierania kaczej d....!! Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 A klon ma w glowie zle poukladane 03.04.06, 18:26 silesiusmonachijski napisał: > po tym co kaczor zrobil z medalem dla Pan Prezydenta Jaruzelskiego ,wracam na > stare smieci ,wlasnie dzis odkurzylem moja stara legitymacje czlonka pzpr i > dosc popierania kaczej d....!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski Re: A klon ma w glowie zle poukladane 03.04.06, 18:39 cicho ciociu klerykalna idz do spowiedzi i wyszczekaj do klechy to ze jestes typowym katolikiem ,czyli poprostu nienawidzisz innych ludzi ich zycia !!i nie tolerujesz innych pogladow poza swoimi wlasnymi ,poprostu PRL cie tego nauczyl ,jedna wladza ,jeden narod!!a teraz do tego jeszcze doszlo jedna sekta (torunska) Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Re: A klon ma w glowie zle poukladane = kolter 03.04.06, 18:58 czytalem wiele komentarzy dzisiaj na forum, i nie ulega dla mnie watpliwosci, ze ten "nowy" klon silesiusa to kolter; i - jak juz wspominalem - co nowy klon, to glupszy od poprzedniego; w tym przypadku wszystko sie zgadza silesiusmonachijski napisał: > cicho ciociu klerykalna idz do spowiedzi i wyszczekaj do klechy to ze jestes > typowym katolikiem ,czyli poprostu nienawidzisz innych ludzi ich zycia !!i nie > tolerujesz innych pogladow poza swoimi wlasnymi ,poprostu PRL cie tego > nauczyl ,jedna wladza ,jeden narod!!a teraz do tego jeszcze doszlo jedna sekta > (torunska) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter filosemita1 to silesius monachijski !! 04.04.06, 01:04 ten sam sposob komentowania!!i nie pieprz ze czytales dzis czy wczoraj 3 kwietnia ,wiele moich postow bo bylo ich moze 3-4 !! Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Biedny czlowiek z tego koltera 04.04.06, 01:11 nie wiem, ile masz lat: mlody, czy stary; nie wiem kim jestes: napewno niezbyt inteligentny; moze i uslyszales, ze dzwonia, ale nie w tym kosciele; chcesz wierzyc, to wierz; nie to nie; nie jestem silesiusem; za to ty napewno jestes niezlym "barankiem" kolter napisał: > ten sam sposob komentowania!!i nie pieprz ze czytales dzis czy wczoraj 3 > kwietnia ,wiele moich postow bo bylo ich moze 3-4 !! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Biedny czlowiek z tego koltera 04.04.06, 01:36 to dobrze ze barankiem a nie owieczka ,wiecznie strzyzona przez swoich pasterzy w czarnych spodnicach,silek to twoj sposob komentowania ,wiec pisz co chcesz ja wiem swoje znam z 1500 twoich postow !! Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Re: Biedny czlowiek z tego koltera 04.04.06, 01:42 kim ty jestes mlody czlowieku, ze mowisz do mnie silek? naprawde nie zrozumiales, ze palnales glupstwo? "publicystyke" silesiusa znam, ale to nie ja; naprawde jestes az tak malo inteligentny, zeby to rozroznic? nie znam cie, wiec nie wiem: "kto zacz", i "skad zacz"; ale marny jestes; i spudlowales; wogole to smieszny jestes kolter napisał: > to dobrze ze barankiem a nie owieczka ,wiecznie strzyzona przez swoich pasterzy > > w czarnych spodnicach,silek to twoj sposob komentowania ,wiec pisz co chcesz ja > > wiem swoje znam z 1500 twoich postow !! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Biedny czlowiek z tego koltera 04.04.06, 01:46 ale masz sprytnego klona silesius monachi(sjki) nawet przez moment pomyslalem ze silek wydoroslal !! i juz nie lata w tych krotkich rajtkach po jarku, a tu masz to nie on !! znam twe wypociny wiec nie pisz mi ze to nie ty ,bo to nic nie zmieni !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Biedny czlowiek z tego koltera 04.04.06, 01:49 kolter napisał: >silek to twoj sposob komentowania ,wiec pisz co chcesz ja > > wiem swoje znam z 1500 twoich postow !! to chyba nie on...inny sposób cytowania, no i większa burakowatość (chyba że celowo markowana).... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Biedny czlowiek z tego koltera 04.04.06, 01:51 napewno to on !!o zdaje sie ze ksiadz robak to tez on ; stwierdzilem to po wczorajszym ataku na mnie !!a silek mnie patologicznie nienawidzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Chory, biedny czlowiek 04.04.06, 01:56 raz jeszcze powtarzam: wiem, ze istniejesz na forum, i "duzo gadasz"; nie wiem, kim jestes, ale wydajesz mi sie byc ciezko chory; nie znam sie na psychologii, ale to chyba paranoja; jakos tak mi sie widzi, ze ty w kazdym chcesz widziec silesiusa; nie, zebym mial cos przeciwko temu: silesius jest o mile bardziej inteliegentny od Ciebie: ale ja silesiusem nie jestem; nie wierzysz? Towja rzecz; dobranoc; ja panaceum na glupote nie mam kolter napisał: > napewno to on !!o zdaje sie ze ksiadz robak to tez on ; stwierdzilem to po > wczorajszym ataku na mnie !!a silek mnie patologicznie nienawidzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Chory, biedny czlowiek 04.04.06, 02:01 to typowa odpowiedz silka ,inwektawy ,wszyscy to glupcy ,facet poprostu ja wiem ze jestes silesiusem !!no i typowe dla ciebie dobranoc nawet dla tych ktorych obrazasz! Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Re: Chory, biedny czlowiek 04.04.06, 02:05 mlody czlowieku; zdajesz sie mocno cierpiec; naprawde juz z Toba tak zle? nie wiem, jak na Twoja chorobe zaradzic: to czysta paranoja: o Zeusie! ja to silesius; nawet juz smiac sie nie potrafie; silesiusie gratulacje: udalo Ci sie wielu osobnikow na tym forum doprowadzic do stanu ciezkiej choroby psychicznej; moze pomozesz kolterowi? ja go nie znam, ale Ty - tak przynajmniej sadze z wypowiedzi tego chorego czlowieka - musisz go dobrze znac; pomoz mu! kolter napisał: > to typowa odpowiedz silka ,inwektawy ,wszyscy to glupcy ,facet poprostu ja wiem > > ze jestes silesiusem !!no i typowe dla ciebie dobranoc nawet dla tych ktorych > obrazasz! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Chory, biedny czlowiek 04.04.06, 02:16 silesius wielu ludzi doprowadzil do ciezkiego smiechu ,a nie do choroby umyslowej!! takiego palanta jak silek malo gdzie mozesz spotkac , byl juz odzwiernym papieza, prawie ministrem w niemczech, jada kolacje z prezydentem portugali ,no i namietnie kocha facetow w czarnych spodnicach ,oczywiscie wszystko wie ,zna wszystkich poprostu alfa i omega!! zalosny mitoman !! jest mocno zakompleksialy wiec wiele w nim arogancji, taki maly rudy ,typek kujona w okularkach grubych jak denka od musztardowki !! ale na anonimowym forum pierwsza szabla rzeczypospolitej !! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Chory, biedny czlowiek 04.04.06, 02:20 kolter napisał: > silesius wielu ludzi doprowadzil do ciezkiego smiechu to fakt, są inni podobni na forum; ksiądz.gnojarz, lux_jakiśtam.... Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Re: Rząd chwali się sukcesami, których nie ma? 03.04.06, 17:38 Spokojnie pany redaktory,rząd ma jeszcze 3,5 roku działania i realizacji swoich obietnic.Jak czytam te posty to wydziera z nich jedna tendencja dokopać rządowi i PiS-owi za to ,że śmiał wygrać w wyborach.A jak rząd coś wykona to okazuje się że to PO bardzo dawno postulowało a tak wogóle to rząd tylko trwa.Daj Boże niech tak trwa i zabiera wszyskim szujom to co sobie one prawem kaduka rozkradły i zaanektowali i ciągną z tego kożyści kosztem wszystkich Polaków. Panie Kaziu nie przejmuj się pan psy zawsze szczekają. Odpowiedz Link Zgłoś
parmalat Re: Rząd chwali się sukcesami, których nie ma? 03.04.06, 17:46 sarhenziel napisał: > Spokojnie pany redaktory,rząd ma jeszcze 3,5 roku działania > i realizacji swoich obietnic Nie zycze Tobie, sobie i innym, zebys pisal za 3 lata ze ma jeszcze pol roku na dzialania itd. > Jak czytam te posty to wydziera > z nich jedna tendencja dokopać rządowi i PiS-owi za to ,że > śmiał wygrać w wyborach Nie, raczej za to, ze nie ma absolutnie zadnego pomyslu na rzadzenie poza uprawianiem sensacyjnej propagandy, kiepskimi socjotechnicznymi zagrywkami i kombinacjami - byle trwac przy wladzy. > A jak rząd coś wykona to okazuje się > że to PO bardzo dawno postulowało a tak wogóle to rząd tylko > trwa. Ale co on takiego wykonal? > Panie Kaziu nie przejmuj się pan psy zawsze szczekają. Takie dunskie przyslowie: duze psy nie musza szczekac:) najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
kreet47 Re: Rząd chwali się sukcesami, których nie ma? 03.04.06, 19:02 A ja sobie zycze, zebym nie musial jednak tak za trzy lata myslec - i g... mnie obchodzi, ktora opcja jest przy wladzy. Nie zycze sobie, zeby bylo gorzej. Ale jak rozumiem, dla niektorych to im gorzej w panstwie, to dla nich lepiej, tak? ... Narzekac mozna, czemu nie, ale zeby zyczyc zle - to juz jest przegiecie... ... Co do trwania przy wladzy to raczej tego sie nie musza specjalnie obawiac - nikt ich jakos szczegolnie obalac chyba nie chce. ... No i o psach - tu sie w zupelnosci zgadzam, duze nie musza. Spojrzmy wiec jeszcze raz na to forum i zobaczmy, kto szczeka... :))) Kreet Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Rząd chwali się sukcesami, których nie ma? 03.04.06, 20:04 > Jak czytam te posty to wydziera z nich jedna tendencja dokopać rządowi > i PiS-owi za to ,że śmiał wygrać w wyborach. Otóź To! Otóż To! I za to, że mało kto wierzył i wierzy, żeby PO chciało i mogłoby coś zmienic, a PiS wydawało się, że stwarza taką szansę - Norrisa z prawej I za to, że jest jak jest, a miało być tak dobrze - Norrisa z lewej jeszcze raz! Jak dupsko zaboli, to punkt widzenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Rząd chwali się sukcesami, których nie ma? 04.04.06, 00:12 sarhenziel napisał: > Spokojnie pany redaktory,rząd ma jeszcze 3,5 roku działania > i realizacji swoich obietnic.Jak czytam te posty to wydziera > z nich jedna tendencja dokopać rządowi i PiS-owi za to ,że > śmiał wygrać w wyborach.A jak rząd coś wykona to okazuje się > że to PO bardzo dawno postulowało a tak wogóle to rząd tylko > trwa.Daj Boże niech tak trwa i zabiera wszyskim szujom to > co sobie one prawem kaduka rozkradły i zaanektowali i ciągną > z tego kożyści kosztem wszystkich Polaków. > Panie Kaziu nie przejmuj się pan psy zawsze szczekają. PISSowskie TKM nic nie da i nic i nikomu nie odbierze bo z komuchami z SB wchodzi w UKŁAD, Leppera bierze do rzadu ojciec Ci nie podał tej rewelacji na falach radia z ryjem? Odpowiedz Link Zgłoś
filosemita1 Dzisiaj w RM wystapili Niesiolowski i Wyrowinski 04.04.06, 00:20 z PO (razem z Gosiewskim i Kurskim z PiS-u); i co ty na to, polityczny "wnuku" naczelnego tejze gazety? buzie zatkalo? rtg napisał: > sarhenziel napisał: > > > Spokojnie pany redaktory,rząd ma jeszcze 3,5 roku działania > > i realizacji swoich obietnic.Jak czytam te posty to wydziera > > z nich jedna tendencja dokopać rządowi i PiS-owi za to ,że > > śmiał wygrać w wyborach.A jak rząd coś wykona to okazuje się > > że to PO bardzo dawno postulowało a tak wogóle to rząd tylko > > trwa.Daj Boże niech tak trwa i zabiera wszyskim szujom to > > co sobie one prawem kaduka rozkradły i zaanektowali i ciągną > > z tego kożyści kosztem wszystkich Polaków. > > Panie Kaziu nie przejmuj się pan psy zawsze szczekają. > > PISSowskie TKM nic nie da i nic i nikomu nie odbierze bo z komuchami z SB > wchodzi w UKŁAD, Leppera bierze do rzadu ojciec Ci nie podał tej rewelacji na > falach radia z ryjem? Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Prosze podac jeden SUKCES Marionetkiewicza i 03.04.06, 17:42 jego rzadu? Nie mowie tu o obsadzeniu tysiecy stanowisk pissuardami, nie mowie tu o tym co rzad zamierza, planuje,chce, uwaza ze nalezy zrobic tylko co zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Rydzyk tylko 4%? Niemozliwe! Chyba, ze respondenci 03.04.06, 17:43 wstydzli sie przyznac ankieterowi, jak wielki, choc ukryty, wplyw ma ten braciszek. Od wczoraj mam nadzieje, ze przystopowal. Niech ten rzad sie samounicestwi dla dobra kraju.I bedzie po szopce! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxjoa Re: To się nazywa "propaganda sukcesu" 03.04.06, 18:01 Czym skorupka za młodu nasiągnie, tym na starość trąci. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis jakie sukcesy? w rekordowym tempie przekraczania 03.04.06, 18:10 granic absurdu? Przecież to nawet śmieszne nie jest-Lepper wicepremierem!!!!!!!!!!!Swowo paranoja jest chyba jedynym nieobelżywym określeniem tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
koobyszcze Re: Rząd chwali się sukcesami, których nie ma? 03.04.06, 18:25 A ja tam lubię Marcinkiewicza. Taki miły i w ogóle. Z samoobroną sie nawet dogada. Wszystko idzie ku lepszemu. spoko. Ku.. Mać. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Rząd chwali się sukcesami, których nie ma? 03.04.06, 20:07 A ja też lubię Marcinkiewicza. Taki miły i w ogóle. Z samoobroną sie nawet dogada. Tylko wszystko idzie jak zawsze. Ku.. Mać. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 największy sukces to brak sukcesów - tego nikt 03.04.06, 18:38 na świecie jeszcze nie dokonał Odpowiedz Link Zgłoś
llau manipulacja 03.04.06, 18:38 naprawde nie cierpie kaczynskich i pisu, uwazam, ze to wstecznicy maksymalni. ale to co robi wyborcza z wynikami sondazy... :) cytat: "W opinii ponad połowy ankietowanych (56 proc.), obecna ekipa rządowa nie realizuje obietnic złożonych przez PiS w kampanii wyborczej. Tylko ponad jedna czwarta badanych (27 proc.) ma poczucie, że rząd wywiązuje się z wyborczych obietnic." Tylko że to 27% to jest niestety cholernie dużo, porównajmy to z elektoratem PIS. na PIS glosowalo kilkanascie procent Polakow (wyszlo im wiecej procent, bo frekwencja byla niska) 27% Polakow to jest wiecej niz tych, ktorzy na PIS glosowali w wyborach, z czego wnioski wcale nie sa optymistyczne - Marcinkiewicz skutecznie robi rzadowi dobry PR i to nie tylko wsrod elektoratu PIS. a dziennikarz gazety stara sie wmowic czytelnikom, ze Polacy wlasnie przegladaja na oczy. Do tego ta "sonda" na portalu GW. To jest sugerujace pytanie, kazdy student socjologii 2 roku to widzi. Spytajcie sie jak oceniaja rzad Marcinkieicza w porownaniu z innymi, poprzednimi rzadami albo spytajcie sie po prostu "jak oceniasz rzad marcinkiewicza". ech, nie pierwszy raz wyborcza traktuje swoich czytelnikow jak matolow. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Zasadzenie dębu królewskiego 50 sięcioletniego 03.04.06, 18:45 jest niewątpliwym sukcesem do pozazdroszczenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Zasadzenie dębu królewskiego 50 sięcioletnieg 03.04.06, 18:46 A Kazio powinien publicznie obiecać że na tym dębie,już na jesieni wyrosną ananasy. Odpowiedz Link Zgłoś
pisiory_do_obory Re: Zasadzenie dębu królewskiego 50 sięcioletnieg 03.04.06, 20:24 vinc0 napisał: > A Kazio powinien publicznie obiecać że na tym dębie,już na jesieni wyrosną anan > asy. Nah, ananasy potrzebują czasu. Wyrosną razem reformą podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Panie Kaziu 03.04.06, 19:36 vinc0 napisał: > pan sie nie boi,matka boska za panem stoi ******************************* Tylko po co jej wałek do ciasta? Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw Ale numer! Niesiołowski i Gosiewski w RM!! 03.04.06, 18:59 Ale numer! Niesiołowski i Gosiewski w RM!!! W dzisiejszych Rozmowach Niedokończonych. Jak tak dalej pójdzie to RM będzie patronem koalicji PIS-PO ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Kowal konia kuje, a żaba łapę podstawia 03.04.06, 19:10 Tylko tak mozna skomentowac podpisywanie sie Krzywoustego pod obecna sytuacja gospodarcza; rzad, ktory do dnia dzisiejszego nie przeslal do sejmu ani jednego projektu ustawy gospodarczej, skwapliwie wypina piers po ordery za zaslugi; rzygac mi sie chce na na tak bezwstydne zawlaszczanie efektow gospodarczych premiera Belki...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 toberson.. może pare przykładów?.. 03.04.06, 19:57 bo jeż eli chodzi o przestępce rydzyka, jego radio z ryjem, tv Trwam, to tyśiące przkładów lekcji nienawiści, togo faszysty! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: Rząd chwali się sukcesami, których nie ma? 03.04.06, 20:15 Jak to nie ma sukcesow? Te 3,000,000,000 zostawione przez Belke wydal? Wydal! No to sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 No tak, masz racje. Wydal l!!!! 03.04.06, 20:29 No to jest w porzadku. Niech rzadzi jeszcze z 10 lat. Co tam 10, niech rzadzi z 15. Jak na Bialorusi. Polska PiSu=Bialorus Lukaszeki. Fajna ewolucja!!! Oby tak dalej. Yes, yes, yes... Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re:badania opini 03.04.06, 20:31 niedawano przeczytalem ze Marcinkiewicz ma bardzo duze poparcie, teraz natomiast ze rzad jest lipny, czy to pierwsze badania ocenialy kobitki w stosunku do Marcinkiewicz jako faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re:badania opini 03.04.06, 20:44 Te pierwsze badania byly przeprowadzane w srodowisku gejowskim (tzw. Somora i Gomora a'la le Madam). To tlumaczy dlaczego do "gabinetu cieni" PiS odnoszono sie jako do "cieniasow". mniklas5 napisał: > niedawano przeczytalem ze Marcinkiewicz ma bardzo duze poparcie, teraz natomias > t > ze rzad jest lipny, czy to pierwsze badania ocenialy kobitki w stosunku do > Marcinkiewicz jako faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 znowu sPiSek - 91% internautów na nie!!!! 03.04.06, 21:19 godz 21.19 - 8567 oddanych głosów Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: znowu sPiSek - 91% internautów na nie!!!! 03.04.06, 21:23 Wejdz na forum Radia Maryja (bo ono nie ma forum) i zauwazysz, ze 0% jest przeciw! Cud! kosa811 napisał: > godz 21.19 - 8567 oddanych głosów Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_jak_sprawiedliwosc Re: znowu sPiSek - 91% internautów na nie!!!! 03.04.06, 21:42 e tam wyniki sa sfałszowane... poaz tym kto czyta wyborcza.... Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: znowu sPiSek - 91% internautów na nie!!!! 03.04.06, 21:55 Wkrotce aby zakupic (nie mowiac juz o czytaniu) GW trzeba bedzie sie wykazac dokumentem stwierdzajacym, ze pochodzi sie z rodziny "genetycznie patriotycznej". I pomyslec ze Ministerstwo Rolnictwa chcialo zrobic Polske krajem wolnym od GMO (genetically modified organisms). prawie_jak_sprawiedliwosc napisała: > e tam wyniki sa sfałszowane... poaz tym kto czyta wyborcza.... Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: Sondaż obok świadczy o wyschniętych mózgach. 03.04.06, 21:31 Czy to jest ten sam "wyschniety mozg", ktory przygnal Cie na forum GW? A przeciez o. Dyrektor ostrzegal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Re: Mamusia siłą na religię prowadzała synku?przy 03.04.06, 21:34 Weteran? Lekcji religii? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Mamusia siłą na religię prowadzała synku?przy 03.04.06, 22:42 aturek2005 napisał: > Weteran? Lekcji religii? ----------------------- A gdzie miał zbierać doświadczenia pedofilskie? Odpowiedz Link Zgłoś