legrange Re: Napad na Francuza wędrowca 04.04.06, 20:09 Lud polski pobożny i pracowity, więc nie żałowali kopniaków Francuzowi. A po co zresztą taki się tu kręci i po co mu te 50 zł. A ziomalom to na jakieś 5 jaboli starczy. My naród wybrany. Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Polacy to zatem nie tylko złodzieje, ale i bandyci 04.04.06, 20:19 Od siebie mogę dodać jeszcze chamów i brudasów. A my będziemy się oburzali, że opisują prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
cubzas Re: Napad na Francuza wędrowca 04.04.06, 20:20 A moze ta jacys francuscy studenci mu dokopali bo sie do strajku nie chcial dolaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
el_triste Re: Napad na Francuza wędrowca 04.04.06, 20:22 Hehe, a na reklame media marktu wszyscy najezdzali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Do Gazety 04.04.06, 20:34 Podajcie konto natychmiast wpłaćę $ 50, wstd i hańba dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Re: Napad na Francuza wędrowca 04.04.06, 20:41 Piekny kraj, ale co z tego jak sklad obrzydliwy. Zeby tych parszywcow pokrecilo, nie dosc ze ukradli to musieli bydlaki jeszcze pobic. Odpowiedz Link Zgłoś
raccoon_5 Re: Napad na Francuza wędrowca 04.04.06, 20:56 dzieki bogu, ze tam nie wracam........moj ty narodzie wybrany, sol Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz dwaj Indianie Nawaho pobili Eskimosa w Paryzu 04.04.06, 20:57 No cóz , napady bandyckie zdarzaja sie niestety na całym swiecie. Podobno przedwczoraj dwaj Indianie Nawaho pobili po pijaku Eskimosa w paryskim domu publicznym. Poszło o "chłopczyka " a nie o durne 50 zł. Na dodatek wszyscy trzj byli antyglobalistami z Yale na "występach gościnnych " we Francji. Oj duzo bandyctwa jest na całym , bozym swiecie ,oj duzo. I to nie tylko w "świetokrzyskiem", ale nawet w poprawnej politycznie Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
molksiazkowy1 Re: dwaj Indianie Nawaho pobili Eskimosa w Paryzu 05.04.06, 01:28 cos takiego.rewelacyjna wiadomosc.zawsze twierdzilem ze antyglobalisci to perwersyjni bandyci. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 ,,Pogański kraj pogańskie obyczaje'' Urlich ... 04.04.06, 20:59 von Jungingen Wielki Mistrz Zakonu Najświętrzej Maryi Panny 1410. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: Napad na Francuza wędrowca 04.04.06, 21:04 to szirak wyslal go do POLSKI zeby Polacy ULZYLI sobie za jego wypowiedzi to taki sredniowieczny Francuski zwyczaj jak PAN zawinil to wysylal CHlopa na odbycie KARY Odpowiedz Link Zgłoś
jotwu61 Re: Napad na Francuza wędrowca 04.04.06, 21:08 To rewanz, za zdrade w 1939. My nie popuscimy! Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky to plskojezyczni bandyci go napadli 04.04.06, 21:19 bo prawdziwi polacy nie napadaja na nikogo!amen! Odpowiedz Link Zgłoś
ppo 50 złotych 04.04.06, 21:21 Zabrali mu 50pln! K*rwa, dałbym im te 5 dych, żeby zostawili go w spokoju i przestali "promować" mój kraj w tak kretyński sposób. Szkoda, że nie trafili na mnie. Byłoby o 2 chwasty mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
rekinygieldy WSTYD mi... 04.04.06, 21:29 WSTYD mi czasem z moim rodaków! Tak zachowują się tylko obywatele kraju, gdzie 90% mamy katolików, którzy powinni przestrzegać 10 przykazań. Kpina! Byłem świadkiem w Egipcie jak gość wysiadł z auta z plikiem banknotów w ręku i udał się do banku. U nas chyba 2 kroków by nie zrobił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialamhasla Re: WSTYD mi... 04.04.06, 22:25 Wstyd to kraść;) Mnie nie jest wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
trauma_powalonych1 Wybiórczy Baranie nie kpij sobie z Katolików..... 04.04.06, 23:05 Odpowiedz Link Zgłoś
molksiazkowy1 Re: WSTYD mi... 05.04.06, 01:36 Natychmiast trzeba jechac do Egiptu; jak widac z relacji naocznego swiadka to zamozny kraj, obywatele lataja po ulicach z plikami pieniedzy w rekach w bialy dzien i w dodatku udaja sie do bankow. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Zapomniałeś dodać ,że gość był z Al-kaidy 05.04.06, 09:59 rekinygieldy napisał: Byłem świadkiem w Egipcie jak gość wysiadł z auta z plikiem banknotów w ręku i > udał się do banku. Zapomniałeś dodać ,że gość był posłańcem Al-Kaidy , i miał za zadańie "wyprać " kasę zebraną przez zachodnioeuropejskich lewako-pacyfistów w celach walki o pokoj na swiecie. A kasy nikt mu nie zabrał wyłącznie dlatego ,ze w okolicy była akurat jedynie wycieczka bohaterskich zolnierzy holenderskich ze Srebrenicy i hiszpańskich z Iraku. I oni na widok jednego czlonka Al-Kaidy popełnili natychmiast zbiorową eutanazje. Odpowiedz Link Zgłoś
uklad_wcielony Pokolenie JP2 czuwa. 04.04.06, 21:37 On pewnie za 50zl chcial kupic Stocznie Gdanska. Ale nic z tego, antychrysty, hue hue. Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Witamy w Polsce, naiwniaku! 04.04.06, 21:48 Wykuruj się i jak najszybciej uciekaj z tego dzikiego kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trauma_powalonych1 Wybiórczy Baranie nie kpij sobie z Katolików.... 04.04.06, 23:04 Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Szkieletczyzna, najbiedniejszy region Europy 04.04.06, 21:47 Po co zapędzał się w te rejony, Koziołka Matołka szukał? Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Napad na Francuza wędrowca 04.04.06, 21:58 o to polska właśnie do europy jej śpieszno, a tu rumunia bezpieczniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka2411 Re: Napad na Francuza wędrowca 04.04.06, 22:11 Jak i kto wychowywal tych..... Dzis napadli na niego jutro moze jaee W Polsce jest strzsznie niebezpiecznie Czy jeszcze wiekszosc wierzy ,ze "zgnilizna i wszelkie zlo " przyszlo z Zachodu? U nas jest bardzo niebezpiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
me-e do jakiej francji wroci...nasz wedrowiec 05.04.06, 01:21 ...zostawil francje murowana...a zastanie spalona... ...Do starć między policjantami z oddziałów interwencyjnych a młodymi chuliganami doszło w Paryżu pod koniec demonstracji przeciwników ustawy o pierwszej umowie o pracę. Co najmniej 9 osób zostało rannych, a 206 aresztowano. Kamieniami i butelkami chuligani obrzucali policjantów, którzy odpowiedzieli gazem łzawiącym i natarli na tłum. Odpowiedz Link Zgłoś
sqwind Re: Napad na Francuza wędrowca 04.04.06, 22:12 wcielili w życie s1.bitefight.pl/c.php?uid=78232 Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Napad na Francuza wędrowca 04.04.06, 22:29 50 zl co za biedni idioci! Odpowiedz Link Zgłoś
charyzmatek Re: A na Polakow nie napadaja? 04.04.06, 22:41 Co to za tania i plytka sensacja. No przytrafilo sie gostkowi. I co? Pech i los tak chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis swietokrzyskie - krolestwo zlodziei, 04.04.06, 22:45 mnie tez tam napadli i okradli. Bezrobocie tam ponoc 50%, wiec czemu sie dziwic? Odpowiedz Link Zgłoś
marimax Re: swietokrzyskie - krolestwo zlodziei, 04.04.06, 22:49 Uczcic pamiec tej prawie swietej Diany, ktora dawala dupy na lewo i prawo. Toc to chore Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Napad na Francuza wędrowca 04.04.06, 22:47 watpie ze to byli polcy.podejzewam angielski wywiad! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Napad na Francuza wędrowca 04.04.06, 22:52 Rycerski, katolicki narodek... a feeee! Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler Dla chleba, Panie, dla chleba. 04.04.06, 22:59 Mam nadzieje, że dobiorą się do Kwacha i millera. Michnikowi też się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
trauma_powalonych1 Wybiórczy Baranie nie kpij sobie z Katolików. 04.04.06, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś