r.maszkowski 06.04.06, 23:05 A taki był dobry Mech uciemiężony przez Balcerowicz. Czyj jest ten wniosek? Balcerowicza? Komisji Trójstronnej? Nuncjusza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw Mech albo smierc !!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.04.06, 23:10 Tak wrzeszczeli kilkanascie dni temu pisuraki; teraz mowia "Mech, paszol w PiS-du"... Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: Mech albo smierc !!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.04.06, 00:44 Umowa jest juz podpisana a KNB sie zgodzilo, wiec zadne srodki nacisku juz nie sa potrzebane. Czekajmy, a ujzymy koniec komisji ds. sektora bankowego. Jakie to PiSowskie. ______________________ Jestem w UKLADZIE! Odpowiedz Link Zgłoś
trewas Kaczory wycinają ZCHN? 07.04.06, 08:32 Który w kolejce jest Kaziutek? Marek dwojga imion też czuje topór, może dlatego taki znerwicowany? Czyżby Lepper na jego miejsce? To całkiem prawdopodobne. Kaczory i reszta politruków z PIS to mentalność typu "po nas choćby i pożoga" Odpowiedz Link Zgłoś
dejot7 Re: Kaczory wycinają ZCHN? 07.04.06, 09:10 Jakie wycinanie? Szykują Mecha na wyższe stanowisko. I to nawet może nie na szefa Supernadzoru, ale na prezesa NBP. Odpowiedz Link Zgłoś
grgr_sw Kazik jest nie do ruszenia 07.04.06, 10:40 Zeby go zdjac trzeba by zmontowac nowa koalicje rzadowa, to wotum nieufnosci musi byc konstruktywne. Nawet przy dyscyplinie parlamentarnej w pisie moze sie okazac, ze czesc pisowcow bedzie glosowala za rzadem Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc "na pewno wykorzysta jego kwalifikacje w innym... 07.04.06, 14:06 miejscu"... Jak myslicie? Parkingowy, klozetowy? Odpowiedz Link Zgłoś
winku Re: Rzecznik rządu: jest wniosek o odwołanie Mech 06.04.06, 23:10 Jak to czyj wniosek?! Wszak odpowidź nasuwa się sama. Skoro wniosku nie zozył żaden z braci Kaczyńskich to musiał w tym maczać palce słyny człowiek o pseudonimie UKŁAD! Choć może to nie pseudonim tylko imię, lub nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak Re: Rzecznik rządu: jest wniosek o odwołanie Mech 06.04.06, 23:11 Takiego gnoju to sama świnia by nie wymyśliła. Odpowiedz Link Zgłoś
sycophant Re: Rzecznik rządu: jest wniosek o odwołanie Mech 06.04.06, 23:14 Polacy z całego serca dziękują niewidzialnej ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Juz po Mechu... 06.04.06, 23:17 Odwolanie stalo sie juz wlasciwie faktem... wiadomosci.onet.pl/1302747,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: Rzecznik rządu: jest wniosek o odwołanie Mech 06.04.06, 23:24 r.maszkowski napisał: > A taki był dobry Mech uciemiężony przez Balcerowicz. Czyj jest ten wniosek? > Balcerowicza? Komisji Trójstronnej? Nuncjusza? ----------------------------------------------------------------------------- Marcinkiewicza! I to jest jajo Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm wniosek jest Gilowskiej 06.04.06, 23:26 wiceministrów mianuje i odwołuje premier na wniosek właściwego ministra (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Tajny protokół? 06.04.06, 23:57 bardziej przypomina grunt pod koalicje z po... --- Jak wprowadzimy godzinę policyjną, dzieci wreszcie poczują, że ktoś się o nie troszczy - twierdzi Piotr Mówiński, nauczyciel, radny z Lubiewa i szef gminnej komisji oświaty Odpowiedz Link Zgłoś
wartownik_007 Mech zostanie... w Super-nadzorze! 06.04.06, 23:41 Przeciez Meszek idzie do Supernadzoru, wiec logiczne, ze najpierw musieli go odwolac z MF, zeby nastenie delegowac do przygotowania odpowiednich aktow wykonawczych, stworzenia procedur wewnetrzych (itp. itd) w nowej instytucji. Tak miernego ale wiernego ekonomisty bez osiagniec nie mozna sie pozbywac, wiec spokojnie jeszcze Mech wyjdzie zza Kaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
s24 Re: Mech zostanie... w Super-nadzorze! 07.04.06, 00:07 ...i będzie Krzak, ale kto go pamięta, choć to przecież to samo - zero, czyli nic! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Komisja Śledcza d/s wurzucenia Mecha. 06.04.06, 23:48 Sejm musi powołać Komisję, która zbada działalność braci na okoliczność bezprawnego wywalenia Mecha. W układzie z Balcerowiczem działają Kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Komisja Śledcza d/s wurzucenia Mecha. 07.04.06, 00:00 Przecież nie polazł do UniCredito po parę nedznych milionów za ten aneks? Sprawa cuchnęła od początku, może Balcerowicz miał lepsze podstawy do wywalenia gościa z komisji? Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Hańba! 07.04.06, 00:11 Prawica w sejmie to jest najgorsza spuścizna po Solidarności. Po prostu brak słów na określenie tych ludzi i partii które reprezentują. Przyjaciele ściskają się przed kamerami, by 5 minut póżniej wbijać sobie siekiery w plecy. A gospodarka jak zawsze pod rządami tych właśnie liderów osiąga samo dno. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista nie mieszaj "S" do tego kaczego szamba...... 07.04.06, 00:23 =============== PiS = P(ost) i(ndustrialny) S(ocjalizm) PO = P(ost) O(ptymizm) =============== Miałeś Tusku złoty róg, Ostał ci się jeno Rokita w kapeluszu. Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: nie mieszaj "S" do tego kaczego szamba...... 07.04.06, 00:27 Te pół roku mi wystarczy. Tylko im można zaufać. Głosuję na SLD. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
broetje [...] 07.04.06, 00:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 To ja SLD ch.. :-) 07.04.06, 01:41 Jurgiel powinien pójść do Kanossy... Olejniczak był skuteczniejszy! Ubezwłasnowolniony Meller jest cieniem Cimoszewicza i Rotfelda. Meller nie podaje się do dymisji bo chce doprowadzić do końca zmiany w ambasadach... Prezydent ma go gdzieś, premier ma go gdzieś, a On zmienia obsadę ambasad z uporem godnym lepszej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkozerca Re: ty sld-owski ch... 07.04.06, 02:27 moze choc troche kultury, no jakies minimum, qrwa tak nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
trewas Chcesz głosować na złodziei z SLD? 07.04.06, 08:37 To przecież tak samo jak gasić pożar benzyną, czyli głosować na PIS i SO. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski Co to za informacja? 07.04.06, 01:04 Pierwsze pytanie które sobie zada czytelnik to - jakie były powody odwołania Mecha? Zamiast tego, na pół strony GW wywodzi się na temat życiorysu ministra. Życiorys trzeba podawać gdy się ministra powołuje, a nie kiedy się odwołuje, matołki niechrzczone! Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Rzecznik rządu: jest wniosek o odwołanie Mech 07.04.06, 01:23 Mech na mech! Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Rzecznik rządu: jest wniosek o odwołanie Mech 07.04.06, 01:27 hipokryzja sld byla w lepszym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkozerca Re: Rzecznik rządu: jest wniosek o odwołanie Mech 07.04.06, 02:25 > A taki był dobry Mech uciemiężony przez Balcerowicz. Czyj jest ten wniosek? > Balcerowicza? Komisji Trójstronnej? Nuncjusza? nie wiesz ??? to ten złowrogi U K Ł A D ... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: odwołać Balcerowicza-komunistę od studenta... 07.04.06, 03:46 To jest znowu nie zrozumiały ruch . Ten PiS zaczyna przypominać AWS ? Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw jestem binarna jestem metroseksualna,,, 07.04.06, 05:05 Oto jest stary z bajki las: Lipy zapachem trysły! Księżyca przecudowny blask czaruje moje zmysły. Szedłem przed siebie, a gdym szedł, zabrzmiały w górze drzewa; to miłość i niedole jej słowiczy chór opiewa. Opiewa miłość i jej łzy, i uśmiech, co tak łudzi, tak smutno się cieszy, tak śmieje wśród łkań, aż dawny sen się zbudził – – – Szedłem przed siebie, a gdym szedł, zamek przede mną staje: na wolnym miejscu wielki gmach wierzchołkiem niebo kraje. Zabite okna, pustka w krąg, żałoba tak ponura, że chyba tylko cicha śmierć w odludnych mieszka murach. U bramy zamku leżał Sfinks: Strach z Żądzą na połowę. Lwie ciało i pazury miał, 4 kobiecą pierś i głowę. Piękna kobieta! Biały żar w jej wzroku – żądz płomienie, a uśmiech w łuku niemych warg i ciche przyzwolenie. Słowik tak słodko śpiewał wciąż, nie miałem sił ni woli – Ucałowałem piękną twarz i byłem już w niewoli. Posąg z marmuru począł żyć, kamień zajęczał tkliwie. Pił pocałunki moje Sfinks chciwie i pożądliwie. I wypił ze mnie prawie dech. Na koniec rozpalony me biedne ciało w objęcia wziął i szarpał lwimi szpony. Cudowna męka – rozkoszny ból! Rozkosz i ból – niepojęte! Bo kiedy usta niosą szał, pazury drą przeklęte – – – A słowik śpiewał: – Sfinksie mój! Miłości! Cóż to znaczy, że mieszasz do rozkoszy swych mąk tyle i rozpaczy? – O piękny Sfinksie! Rozwiążże zagadkę tę tajemną, o której ja już tysiąc lat rozmyślam nadaremno – – – 5 2. ŚNIŁEM JA MIŁOŚĆ 3 Mir träumte einst von wildem Liebesglühn... Śniłem ja miłość jak pożar okrutną, mirty – rezedy – piękną w lokach głowę. I wargi słodkie śniłem – z gorzkim słowem, i pieśni smutne pod melodię smutną. Zbladły i znikły sny moje jak dymy; znikła najdroższa moja mara senna. Zostało tylko, co dusza płomienna w te miękkie niegdyś przetopiła rymy. Tyś mi została, sieroca ma pieśni! Dziś i ty uleć w ślad za zgasłym śnieniem. A gdy je spotkasz – pozdrów je mym tchnieniem: Wiatr ślę cieniowi, co jak wiatr się prześnił. Odpowiedz Link Zgłoś
mechowa Re: Rzecznik rządu: jest wniosek o odwołanie Mech 07.04.06, 07:20 na dzień dobry taka miła wiadomość ,ale ile złego ten dureń narobił to tylko pracownicy MFu wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos kolejna kompromitacja mediow??? :))))))) 07.04.06, 07:36 przeciez tan pan wedlug wszystkich, powtarzam WSZYSTKICH mediow mial byc czlowiekiem o wladzy wiekszej niz premier czy prezydent, a tu nagle dowiadujemy sie z pewnego zrodla (zrodla mediow jak widac sa marne, wrecz sie skompromitowaly :)))))))), ze Mech wypada z gry!!!!!!!! Slow mi brakuje :)))))))))))))) To co media wyprawiaja w swojej nagonce na rzad, juz dawno przekroczylo granice przyzwoitosci. Slynny Mech nie bedzie czlowiekiem numer 1, jak probowano nam wmowic od kilku miesiecy :)))))))))))))))))) Kpina, drwina, smiech na sali, kompletna kompromitacja wszystkich oportunistow, wszyskich mediow :))))))))))))))))) Sorry za jezyk. Naprawde rozbawiony jestem ta wiadomoscia :)))))))) Wniosek jest jeden: nie ma w Polsce madiow, ktorym mozna ufac. Jeszcze raz powtorze - TOTALNA KOMPROMITACJA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos czy to jest prawda??? :))))))))) 07.04.06, 07:40 nie moge uwierzyc :))))))))) O co chodzi, nierozumie :)))))))) Przeciez Mech stal sie symbolem PISo-czlowieka o totalnej wladzy. Takim zrobily go wszystkie media :))))))))) Totalna zenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: czy to jest prawda??? :))))))))) 07.04.06, 07:47 I bardzo dobrze, bo generalnie to ja runa leśniego nie lubię (Mchy, grzyby - Rydze). Tylko po cholere bylo to cale przedstawienie? Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos Re: czy to jest prawda??? :))))))))) 07.04.06, 07:54 szopke ostawily MEDIA. Informacje o superczlowieku Mechu byly tylko i wylacznie ich wymyslem! "(...) premier Marcinkiewicz pytany w marcu, czy kandydatem na stanowisko szefa urzędu jest Cezary Mech, odpowiedział jedynie: "dziękuję za podpowiedź, rozważę to." TOTALNA KOMPROMITACJA MEDIOW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
warsawyak Może trochę pomyślunku? 07.04.06, 08:44 Miszczu, jak już dojdziesz tak w miarę do siebie, to przeprowadź sobie taki tok myślowy: tow. Mech dostaje od Balcera po łapkach -> powstaje wielki raban, jego koledzy wyciągają najcięższe armaty -> kiedy zaś wychodzi na Balcerowe i rząd musi ratować twarz ugodą z Unicredito -> Mech dostaje kopa od szefa Co z tego wynika? Że te ciemne memeje tak ufały zakichanemu Mechowi, że nawet im do głowy nie przyszło, żeby się zastanowić, kto tu tak naprawdę ma słuszność. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos Re: Może trochę pomyślunku? 07.04.06, 18:32 czyli slusznosc w sporze rzad-nbp mial Balcerowicz? :)))))))) Badzmy powazni :))))) To rzad wygral ten spor. Odpowiedz Link Zgłoś
brocha Ojej to co się stało biedny Mech-ator 07.04.06, 07:49 spadły notowania u Ojca Dyrektora czy brata prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
joris Re: Rzecznik rządu: jest wniosek o odwołanie Mech 07.04.06, 07:49 Nie Ojca Tadeusza, Mech nie byl na jednej mszy i ani razu na pielgrzymce. Odpowiedz Link Zgłoś
mechowa Życiorys Mecha ułożony przez Opus Dei 07.04.06, 08:06 toż to poezja ,te jego doktoraty ,te wykłady?Doktorat zrobił na IESE,uczelni założonej i prowadzonej przez Opus Dei,a te wykłady na International Center of Financial Investigation ,ładnie brzmi ,a to po prostu część IESE i nigdy nie był tam zatrudniony tylko indoktrynowany.Zabawa będzie teraz jak Opus De będzie szukać dla durnia posady ,chyba że już mają,bo Mech to napewno dla nich :Mierny ale wierny Odpowiedz Link Zgłoś
mechowa Re: Życiorys Mecha ułożony przez Opus Dei 07.04.06, 08:29 Pryfysgol Cymru University of Wales. Panie Mech ,nie ma takiej uczelni ,tak jak nie ma takiej uczelni jak Wydział Uniwersytetu Warszawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
messi1 jednym słowem ten spec-urząd miał być... 07.04.06, 08:36 podziękowaniem lecha k. za wieloletnią służbę i lojalność - nie ważne co mówią specjaliści o takich łączonych organach nadzorujących, nie ważne, że te które są działają sprawnie - trzeba burkowi za lata służby dać kość... i co teraz? nie wyszło? co za pech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww no ale czyj wniosek? 07.04.06, 08:56 kto ten wniosek złozył byłoby warto podać Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Re: Pan Mech byl odpowiedzialny za ... 07.04.06, 09:16 ... reforme emerytur? No to wszystko wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
brukselek Pan Mech 07.04.06, 09:47 z www.wp.pl :z wąsami wyglądał jak Grouchp Marx. franz 2006.04.07 09:21 A bez wąsów wyglądał jak Groucho Marx bez wąsów. Odpowiedz Link Zgłoś