ukropp szczesliwi glupi co swiat widza na czerwono-czarno 13.04.06, 16:33 z rozowymi powidokami. proste wszystko i oczywiste. jak pod budka z piwem... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-kub [...] 13.04.06, 16:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Leper zwasalowany. Pelne posluszenstwo 13.04.06, 16:33 prezesowi PiS. Za plecami Lepera widac tablice PiSu, choc sam byl do niedawna w Samoobronie... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e tuska i rokite ...rosadzi zlosc...juz rozsadza ))) 13.04.06, 16:35 ...az strach POmysle co teraz beda wymyslac przeciwko koalicji...mysle ,ze jednak leppera nie beda nazywac przestpca ...oni umoczeni w banki... Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d RODACY jakze wam wspolczuje 13.04.06, 16:36 no ale skoro i tak wiekszosc nie byla na wyborach to macie to na co czekaliscie 6 miesiecy:) 2 czubow na czele:) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e wspolczuje ci szczeze... 13.04.06, 16:39 ...spoleczenstwu nie mozna nic zaucic...glosowalo w ostatnich wyborach wspaniale...a to ze nie doszlodo zapowiadanej kaolicji jeszcze z przed wyborow to nie polakow winna , wiec... prosze tu polakow nie obrazac...bo to jawny antypolonizm...i co to za jezyk...lumpiarski... camel_3d napisał: > no ale skoro i tak wiekszosc nie byla na wyborach to macie to na co czekaliscie > > 6 miesiecy:) 2 czubow na czele:) > Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: wspolczuje ci szczeze... 13.04.06, 16:46 Wreszcie dorwiesz sie do koryta co? Pewnie dla tego sie cieszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: wspolczuje ci szczeze... 13.04.06, 16:49 ...widze ,ze wyczuwasz spisek...wiec cie informuje...ze mee... nie nalezal i nie bedzie nalezal w przyszlosci do zadnych partii ...i organizacji...acha zapomnialem bylem w zuchach...druzyna nazywala sie ...wloczykije... himhith napisał: > Wreszcie dorwiesz sie do koryta co? Pewnie dla tego sie cieszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
parmalat Re: wspolczuje ci szczeze... 13.04.06, 23:35 Tom Waits: opinie sa jak dziura w dupie, kazdy ma wlasna Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: wspolczuje ci szczeze... 13.04.06, 18:44 > ...spoleczenstwu nie mozna nic zaucic...glosowalo w ostatnich wyborach > wspaniale... No jezeli dla ciebie PiS to cos wspanialego to tak, masz racje... I jezeli wogole takie partei jak LPR i Samoobrona to cos wspanialego to tez masz racje... i to wlasnie z tego powodu wspolczuje Polakom... Bo wielu wciaz ludzi sie ze to byl dobry wybor:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 16:36 Wydaje mi się, że nie zasłużyłam na to, by moim wicepremierem było totalne dno! Dlaczego mam być na niego skazana? Bo kaczory mają mnie i inaczej niż oni myślących w dużym poważaniu? To nie są moi przedstawiciele, wstydzę sie za nich przed światem i zastanawiam, co by zrobić, by wysłać ich w kosmos. I, co dziwne, jestem kompetentna, mam doświadczenie i jestem przez całe życie bez wyroków, chociaż upodlona przez sowiecki reżim. Może jednak zróbmy wybory??? Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Polski mi zal ;( 13.04.06, 16:37 Najpierw rozbiory, potem II WŚ, potem 50 lat komunizmu, a gdy wreszcie zaczelo byc normalnie do wladzy doszedl PiS, a teraz SamoPiS. Za coooooooo??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Alez to jest BARDZO dobra wiadomosc! 13.04.06, 16:38 Kochani - troche cierpliwosci. Glupcy ucza sie najlpiej na bledach. Najplepiej powtorzonych trzy razy. - dali sie nabrac AWS, pozniej dali sie nabrac SLD, a teraz PiS.... AWS i SLD potrzebowaly do kompromitacji okolo 2 lat. Tu sadze, ze wystarczy rok. W koncu moze Kaczynscy znikna RAZ NA ZAWSZE ze sceny politycznej, a ludzie zrozumieja, ze ten kto mowi "dam" klamie. Odpowiedz Link Zgłoś
praptak W połowie się zgadzam 13.04.06, 17:27 > Kochani - troche cierpliwosci. > Glupcy ucza sie najlpiej na bledach. Najplepiej powtorzonych trzy razy. Tymczasem piramidki finansowe, listy z zawiadomieniem o "wygranej", Toto Lotek, promocje "telewizor za darmo" itp. mają się dobrze :-) > - dali sie nabrac AWS, pozniej dali sie nabrac SLD, a teraz PiS.... > AWS i SLD potrzebowaly do kompromitacji okolo 2 lat. Tu sadze, ze wystarczy rok > . Pewnie tak, chociaż nie zakładałbym się. Wielkiej katastrofy raczej nie będzie - spodziewam się że będzie gorzej niż mogłoby być przy sensownym rządzie, tylko że tego nie będzie oczywiście z czym porównać... > W koncu moze Kaczynscy znikna RAZ NA ZAWSZE ze sceny politycznej, W to jestem gotów uwierzyć. > a ludzie zrozumieja, ze ten kto mowi "dam" klamie. ... a w to nie :-) PS. Patrząc na to co tu napisałem, to w sumie to przyznaję Ci rację w sprawie tamtego dysku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 16:39 Polska to teraz dom wariatow. Normalnie bedzie dopiero za cztery do pieciu lat. Prognoza: rzad - koalicja demokraci.pl i SDPl, prezydent - Dubaniowski, calkowity rozdzial klechow od panstwa. Na to czekam! A nie na koalicje kmiotow! Odpowiedz Link Zgłoś
sorapis Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 17:39 Dubaniowski i rozdział klechów od państwa, dobre. Trzeba było wczoraj posłuchać co wczoraj bredził w ,,Prosto w oczy'' u Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 18:31 sorapis napisał: "Dubaniowski i rozdział klechów od państwa, dobre. Trzeba było wczoraj posłuchać co wczoraj bredził w ,,Prosto w oczy'' u Olejnik." Wczoraj byl zupelnie ktos inny u Olejnik: Smolar i Czabanski. Wiec nie pisz glupot. Kaczynski i Lepper - musza odejsc!! Odpowiedz Link Zgłoś
sorapis Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 19:29 Coś takiego ... Jeśli tak to zwracam honor - coś mi sie pochrzaniło. W każdym razie zbulwersowałem się strasznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sorapis Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 19:38 Napiszesz mi dokładnie jak się ci goście nazywają (z imionami) ? Bo mam chyba jakieś rozdwojenie jaźni (to od tych wszystkich newsów a wczoraj chyba za dużo wypiłem...) Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 19:59 sorapis napisał: "Napiszesz mi dokładnie jak się ci goście nazywają (z imionami) ? Bo mam chyba jakieś rozdwojenie jaźni (to od tych wszystkich newsów a wczoraj chyba za dużo wypiłem...)" odpowiedz: Aleksander Smolar i Krzysztof Czabanski. Skocz na TVP "Prosto w oczy", tam jest cale archiwum. Kaczynski i Lepper - musza odejsc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 16:40 Czy ci panowie rzeczywiscie wierza w to,ze Polacy z takim utesknieniem czekali na ten moment.To trzeba miec tupet.No to teraz do roboty.We wtorek moze sie jednak okazac,ze koalicji nie bedzie.Wszystko juz bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 16:44 pethate napisał: > Czy ci panowie rzeczywiscie wierza w to,ze Polacy z takim utesknieniem czekali > na ten moment.To trzeba miec tupet.No to teraz do roboty.We wtorek moze sie > jednak okazac,ze koalicji nie bedzie.Wszystko juz bylo. Obyś miał rację.To jest koalicja psychopaty i kryminalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 16:43 Kaczyński się pogrąża i to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jearl Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 16:48 Taa tylko że on pociągnie Polskę za sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
rewers9 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 16:46 normalnie nie pisze komentarzy, ale dzis sie przelamie i napisze. Właściwie tylko jedne slowo: ZGROZA Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka [...] 13.04.06, 16:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka do adminów 13.04.06, 17:03 ej,nie przesadzacie aby z tym cięciem? o co chodzi,przecież brzydkie słowo wykropkowałam? bo chyba wolno zasugerowac że pan Jarek powinien sie popukac w łeb zanim coś powie? mówienie,że Polacy czekali na koalicję PIS z Samoobroną to wyjątkowy cynizm Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: do adminów 14.04.06, 03:28 sugerowanie, ze jarek ma leb imputuje, ze Jarek moze myslec. To jest powod ciecia. Odpowiedz Link Zgłoś
jazg1 Ludzie czekali na PoPiS, a nie na SamoPiS 13.04.06, 16:50 Jaruś jak zwykle rżnie głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Ja tam nie czekalem, ani na POPiS, ani na SamoPiS 13.04.06, 16:52 Ja tam nie czekalem, ani na POPiS, ani na SamoPiS. Tak wiec wypraszam sobie takie uogolnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ja tam nie czekalem, ani na POPiS, ani na Sam 13.04.06, 17:07 Ja tam nie czekam na SamoPiS. samOPIS mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Ludzie przestali czekać na PoPiS 13.04.06, 16:56 Zrozumieli swój bład wyborczy polegający na głosowaniu na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
genekgenek Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 16:50 Jakie 6 miesięcy? Ta jest Koalicja Tysiąclecia!!! Wiwat Król, wiwat Naród, wiwat wszyskie Stany!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e POtrzeba dobrego...ginekologa 13.04.06, 16:58 ...jezeli PO mysli jeszcze o jakims sukcesie politycznym w...przyszlosci... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l [...] 13.04.06, 17:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tsheshek trzeba emigrowac 13.04.06, 17:03 zalamany jestem, mam poglady prawicowe, powiedzmy liberalne ale i antykomunistyczne. Draznil mnie oportunizm SLD, ale nic nie jest lepiej. Po wypowiedzi Dorna (jestem lekarzem) to drugi cios po ktorym ostatecznie zrazilem sie do PiSu. Lepper w rzadzie to pogarda dla wszystkich ktorzy staraja sie uczyc, uczciwie pracowac, rozwijac. A sygnal dla chamstwa, oszustwa (nieplacenie kredytow), leniwstwa (nie bede pracowal, niech mi dadza). Naprawde ojczyzna znaczy dla mnie duzo, ale nie chce zyc w takim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
mareks24 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 17:04 przepraszam Panie Jarosławie, ja wcale nie marzyłem przez 6 miesięcy o koalicji pis i so Odpowiedz Link Zgłoś
mcguirre Ja nie czekałem. Protestuję !! 13.04.06, 17:06 Ja na to nie czekałem. Niech mały prezes nie wypowiada się w moim imienu. Jeżeli ktoś mówi mi że czekałem na wejście do rządu nawiedzonych fanatyków, buraków i wataszków to krew mnie zalewa. Szczyt chamstwa i bezczelności ! Odpowiedz Link Zgłoś
krasnal44 Polacy mają to... 13.04.06, 17:10 na co zasłużyli, kryminaliste wicepremiera. Koalicja PiS-SAMObój z PeSeLem braci K. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.zbigniew.lepper [...] 13.04.06, 17:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lotjonen Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 17:11 Szczerze mowiac nie jestem przekonana, ze chcialam koalicji PiSu z Samoobrona i jakos szczegolnie nei czekalam na to od 6 miesiecy. Ech szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
lampka.nocna Polska polityka siegnela dna...... 13.04.06, 17:11 niestety, wspolczesny Nikos Dyzma wszedl do rzadu. Teraz kazdy moze zostac wicepremierem - nawet burak z wyrokami sadowymi. Smutno bardzo, ze przyszlo mi zyc w tak badziewnym kraju........Ech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.dyrektor Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 17:15 To będzie solidna i porządna koalicja. Czas na radykalne zmiany w naszym państwie. ----- Katowicki głos w twoim domu Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 17:58 O Boze ludzie gdzie wy zyjecie ja koalicja z przestepcami ,burakami moze byc dobra Odpowiedz Link Zgłoś
sorapis Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 17:18 Żeby to jasna krew zalała. To na to czekali Polacy 6 miesięcy??? Pieknie. Lekarzy w kamasze, Balcerowicz won, dziennikarzy w papę, itd. Śśśświetny rząd ze śśśśśświetnym programem a na straży pełen cnót i zdolności wicepremierzy Lepper i Dorn. Czeka nas śśśśśśśśświetna przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
kinskyart Hańba! Hańba! Hańba! 13.04.06, 17:19 Smutne Święta. Cóż, trzeba zostać z nadzieją na odrodzenie ojczyzny i cierpliwie czekać, aż przyjdziesz czas na pokazanie szumowinom gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś