stoik3 Re: Prokuratura na tropie kaczki internetowej 27.04.06, 09:00 Ludzie ! Nie dajmy sie zwariować. Przeciez to są rzeczy normalne - jeden pluje, drugiemu sie to nie podoba, sądzą sie jak chłopi o miedze, nie róbmy z tego afery, to przecież nic ciekawego, a wy się podniecacie jak pompki rowerowe ;-) , mieszacie do tego prezydenta, partie, poglady... po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
wgiller Kaczyzm = Łukaszyzm 27.04.06, 09:03 Na Białorusi też scigają ludzi za wysyłanie żartów o prezydencie.... Prokuratura z Elbląga pokazuje swoją polityczną dyspozycyjność i absolutny nieprofesjonalizm - kompromitacja na całej linii Odpowiedz Link Zgłoś
ija_ijewna Kaczanoga czu czu 27.04.06, 09:04 Trzymam kciuki za pana Aleksandra! Może niedługo wycofają... jak by to grzecznie powiedzieć? ...pewien rodzaj drobiu ze sklepów? Że już nie wspomnę, że była ongiś, w latach 70. piosenka sióstr Winiarskich pt. "..cza noga". W piosence do knajpy przychodził klient i chciał jeść. A w menu li i jedynie rzeczona kacza noga. Nic więcej. No i sfrustrowane kelnerki dalejże zachęcać klienta do nogi w latynoskim rytmie. Pełny marketing, tyle że klient nie dawał się przekonać. I myślę sobie - prorokinie te siostry Winiarskie, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Doniescie na mnie!! 27.04.06, 09:05 Gardzę Kaczorem, uważam że oba indywidua kompromitują Polskę, czekam na donos!! Odpowiedz Link Zgłoś
kopawkaczomdupiel Ukrecic leb kaczkom, wrzucic na smietnik historii. 27.04.06, 09:11 Ideologoia kaczyzmu jest grozna dla naszej ojczyzny. Kaczyzm, podobnie jak komunizm i faszyzm, przerabia normalnych ludzi na konfidentow policji. Kaczki nalezy utopic aby nie psuly nam demokracji i humoru. Precz z pierd..ymi kaczkami! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 mogą się zes.... i gucio nam zrobić 27.04.06, 09:12 kaczki, prokuratory, elpeery, i inne dziwadla - internet jest wolny i wolny pozostanie - gazeta juz o to zadba - najwyzej nas przeniesie na zagraniczny serwer - a tam to nam beda mogli nakukac i nagwizdac - koniec drobiu jest blisko Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: Prokuratura na tropie kaczki internetowej 27.04.06, 09:15 Za komuny jak ktoś kolaborował z SB to była infamia towarzyska. Nie wiem czy ten gościu pamięta te czasy, ale nie ma czym się chwalić że kolaboruje z obecnym reżimem. Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoshi biedne biedne kaczuszki 27.04.06, 09:15 To juz sie robi paranoja. Ludzie od zawsze nabijali sie z wladzy i jakos nikt nie robil z tego afery. Do dzis pamietam jedno z wystapien kabaretowych pana Kryszaka, ktory zauwazyl, ze poprzedni prezydent troche przytyl i powiedzial o nim: "chyba leb w ul wsadzil" - jakos nikt nie robil z tego afery. A na K...nskich powiedziec nic nie mozna bo to swiete Kaczki sa chyba. Zajmijcie sie zadzeniem skoro do wladzy sie dopchaliscie do jasnej cholery!! Odpowiedz Link Zgłoś
anns Re: Prokuratura na tropie kaczki internetowej 27.04.06, 09:16 Upiory J. Wiss S. wiecznie zywe Odpowiedz Link Zgłoś
stootch Re: Prokuratura na tropie kaczki internetowej 27.04.06, 09:16 To ja donoszę sam na siebie: kaczyzm.com o! Odpowiedz Link Zgłoś
tczarnecki Re: Prokuratura na tropie kaczki internetowej 27.04.06, 09:18 Jeżeli ten Pan donosił w innych sprawach to teraz można mu współczuć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek144 Re: Prokuratura na tropie kaczki internetowej 27.04.06, 09:20 Przeprosiny Wrocławia przyjmuję (a może ten DYmkowski to tylko taki "przylot", a w rzeczywistości nie jest z Wrocławia ?;), ale swoją droga może wyślijcie go na jakies badania ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
januszmendera Poszukiwany 27.04.06, 09:20 Przyznaję się! Ja również z dużą chęcia i niezmierzonym zapałem przesyłam dalej i dalej karykatury, prześmiestwa i inne paszkwile, które dotyczą Kaczyńskich, ale nie tylko. Obraża mnie ich postępowanie! Obraża mnie ich interpretacja sprawiedliwości i prawa! Obraża mnie, że na najwyższe stanowiska w państwie wprowadzają kryminalistę! Obraża mnie! Moje uczucia religijne obraża już sama nazwa radia ojca Rydzyka! Obraża mnie! I podpiszę się pod tym moim nazwiskiem! HEJ!!! DONOSICIELE!!! HEJ!!! PIEWCY TOTALITARNEJ WŁADZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tczarnecki Re: Poszukiwany 27.04.06, 09:28 Wiesz co masz racje.... Sam na to nie wpadłem ale taka jest prawda... Szczególnie w przypadku zdania "Moje uczucia religijne obraża już sama nazwa radia ojca Rydzyka! " Pod tym muszę się podpisać obiema rękami Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza akcja na Dymkowskiego 27.04.06, 09:31 a moze go zasypac dowcipami o kaczkach aby mogl sie zadlawic nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 donosiciel powinnien trafic na badania psychiatryc 27.04.06, 09:20 jak wiekszosc tego spoleczenstwa ktore dalo sie zamanipulowac syndromem starchu przed wladza Odpowiedz Link Zgłoś
lepsoto Re: Prokuratura na tropie kaczki internetowej 27.04.06, 09:23 Łączymy sie w bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d internet to pasja??? 27.04.06, 09:29 "Internet to pasja pana Aleksandra, 50-letniego rencisty. " Facet jest po prostu od niego uzalezniony... Odpowiedz Link Zgłoś
p26 PanAleksander - pierwsza ofiara represji kaczystów 27.04.06, 09:29 Jak już rozpieprzymy tą pokrakę IV RP, która szczęśliwie się jeszcze nie wykluła (ups!), to Pan Aleksader dostanie kombatancki dodatek do emerytury za represje polityczne. Nie powinien sie matwić - tak jak opozycjoniści na Białorusi powienien być dumny że pójdzie siedzieć w obronie demokracji i wolności słowa, która kaczystom najwyraźniej bardzo przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d ten Dymkowski to debil... 27.04.06, 09:31 w TVN wiadomosciach powiedziel " Caly narod wybral Kaczynskiego na prazydneta"... JAKI CALY NAROD?? Raptem 50% bylo na wyborach z czego 60 procent wybralo kaczuche... to jak nic daje wynik 25-30% narodu go wybralo... TYM WYBORCOM GRATULUJE "DOBREGO" WYBORU... niech was ges kopnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
asceta79 o szacunku tak ogolnie (bo oskarza;) 27.04.06, 09:33 jak widac nie urzad pelniony lecz czyny decyduja o szacunku ludzi do osoby danej Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta_sopylo Re: Prokuratura na tropie kaczki internetowej 27.04.06, 09:35 Wręczyć Dymkowskiemu order im. Pawki Morozowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sufin gdzie jest DEMOkracja?! 27.04.06, 09:36 ODPŁYNĘŁA?RANY... I DZIWIA SIĘ, ŻE MŁODZI WYJEŻDŻAJĄ ZA GRANICĘ... Odpowiedz Link Zgłoś
radek_sim Re: Jak odpłynęła. Przecież jeszcze nie dopłynęła. 27.04.06, 09:40 Jak odpłynęła. Przecież jeszcze nie dopłynęła. Jak skończyła się przewodnia siła komunizmu cały czas mamy anarchię. Próby Demokracji jakiekolwiek podejmowane od razu są tłamszone przez kolesiów anarchistów (polityków) co na chaosie w gospodarce zarabiają. Odpowiedz Link Zgłoś
nicalek Re: gdzie jest DEMOkracja?! 27.04.06, 09:43 Że też GALBA nie zabiera głosu ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Galba, wo bist du ? 27.04.06, 09:46 ja wiem, Galba jest zajety pisaniem przemówienia dla OberKaczki- znaczy elegii na cześć nowo powstałej koalicji partii mającej w nazwie słowo SPRAWIEDLIWOSC z partia o nazwie SAMABRONA NIGDY NIE SKONA ..! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Galba, wo bist du ?Galba ist Krank 27.04.06, 10:37 Gestern Abend Er hat im einem Krankenhaus mit seinem Arzt gesprochen! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Prokuratura na tropie kaczki internetowej 27.04.06, 09:37 kqu.. byla kacza ich rozczochrana! na calym swiecie w kazdym innym demokratycznym kraja, prezydet jak kazdy inny polityk jest niczym innym jak tylko urzednikiem panstwowym i tak jest traktowany, w Polsce Kaczynski i jego przyglupawi poplecznicy zrobili z tej funkcji a raczej osony, Boga!!! W tej pocztowce nie bylo zupelnie nic, co by obrazalo funkcje prezydeta, widzialem ta pocztowke, fajna, zabawna, i nie przekraczajaca granic dobrego smaku, w czym wiec problem? Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Prokuratura na tropie kaczki internetowej 27.04.06, 09:42 A to juz jaja na calego.Brakuje tylko,zeby Sejm uchwalil,ze kaczki podlegaja szczegolnej ochronie.Jedzenie kaczek,calowanie je w kupry albo w dziubki jest zabronione(sodomisci beda pewnie protestowac).Samo uzywanie slowa kaczka czy jej graficzne odtwarzanie zostanie poddane reglamentacji.Zajmie sie tym specjalna szara komorka w Sejmie.Po zmianie konstytucji kaczki uzna sie za swiete nie zwierzeta tylko "stworzonka boze".Zmiana kostytucji dla Pisu to pecha.Za pare godzin sprawa moze byc zalatwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
veles2 Proponuję nowy trend 27.04.06, 09:42 Od teraz nazywajmy sprawę inaczej, na przykład kaczeńce. Jakieś inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś