Dodaj do ulubionych

Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony

28.04.06, 10:21

Ci akurat pasują do siebie jak ulał.
Znaczy będzie bardziej jasne kogo olewać, tak jak oni olewają nas.

PISS on SamoPiS
Obserwuj wątek
    • chateau Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 10:34
      Jakie listy? Proskrypcyjne?
      • winku Powstanie Polska Partia Sprawiedliwości i Samoobro 28.04.06, 13:54
        Nie rozumiem po co jakies wspólne listy. Może stwórzmy jakąś nową nazwęnp. Polska Partia Samoobrony i Sprawiedliwości. Bach! We włądzach będzie trzech braci i wszystko zostanie w rodzinie. A że ejden brat bedzi ebardziej opalony? Trudno.. nie można miec wszystkiego...
        Tylko, jak takei cos powstanie to ja zaczynam się poważnie bać. Dla mnie to juz nie będzie śmieszne...
        • pndzelek nominacja nastapi albo sie moze zdarzyc 28.04.06, 14:17
          jeszcze wszystko ?
          panie andrew co to za bzdury pan wygaduje
    • usiruf Wkrotce Galba w Samoobronie! 28.04.06, 10:36
      Hahahahaha.

Lepper pasuje do Kaczynskich jak 3ci blizniak.
      • jola_z_dywit ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A********* 28.04.06, 11:34
        Samoobrona konsekwentnie realizuje program naprawy Ojczyzny.Wspólny blok
        ugrupowań narodowych dążących do sanacji 17 lat upadku i zniewolenia
        gospodarczego to dobry plan dla Polski.
        • gilu33 Re: ********C_H_A__M__0__0__B__R__0__ N __A******** 28.04.06, 11:43
          Polska zmierza nieuchronnie ku upadkowi.Rządy kryminalistów,oszustów i
          aferzystów z Samoobrony to klęska demokracji w Polsce.Oberkryminalista Lepper
          jako wicepremier to hańba ! Bandyta linczujący ludzi,rządzący 38mln narodem to
          wstyd!
          • jimmyjazz Odwołane 800 dla bezrobotnych-A buciki za 1300 są 28.04.06, 12:42
            Przy posłach Samogwałtu Forrest Gump to erudyta.
        • konread Re: ******S__A__M__0__G__Ł__0__0__P__ 0__T__A***** 28.04.06, 11:50
          I tak się PIS zbratał z czerwonoskórymi w białe paski z Samoobrony,
          niepodejżewając nawet że indianie w ten sposób rozbiją obóż od środka bladych
          twarzy. A może niebawem zaproszą i kompletnie czerwonoskórych ze szczepu LSD do
          wypalenia fajki pokoju?
        • zuzanka101 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 28.04.06, 11:52
          jola_z_dywit napisała:

> Samoobrona konsekwentnie realizuje program naprawy Ojczyzny.Wspólny blok
          > ugrupowań narodowych dążących do sanacji 17 lat upadku i zniewolenia
          > gospodarczego to dobry plan dla Polski.

Ten twój narodowy blok to gromada cwaniaków, tyle że na kościelną nutę. Pisuar
          zawłaszczył już koryto, ale jeszcze się nie nażarł. A inne głodne wieprze się
          pchają. Dla kraju ważna jest gospodarka, a co dla niej może zrobić ten twój
          kierownik PGR-u. Napewno umie doić, gadać dyrdymały i pchać się do koryta.
        • trewas Samoobrona to kryminaliści. Siedzieli, siedzą lub 28.04.06, 12:38
          siedzieć będą.
        • kw55 najgłubszy polityk wicepremierem ! 28.04.06, 12:40
          panie K nie zapomnimy tego przy nastepnych wyborach
          • rezoon Re: najgłubszy polityk wicepremierem ! 28.04.06, 13:03
            ciekawe co na ten temat powiedzą samorządowcy pisu - chyba nie będą zadowoleni
        • czarodziej_z_narnii Pozdrawiamy zakład psychiatryczny w Dywitach 28.04.06, 13:22
          Pozdrowienia dla zakładu psychiatrycznego w Dywitach!
        • blackmoore Re: Jolka 28.04.06, 13:56
          Twoje chore wypisywanie wielkich liter w tytule powoduje tylko ujawnienie kibla
          z nazwy Twojej ukochanej partii. Może kiedys dorośniesz i zrozumiesz, ze
          robienie czegoś na siłe powoduje niezamierzone skutki. Pisz dalej, chetnie
          poczytam. Lubię science fiction. Jakoś Twoje teksty to bardziej fiction niz
          science. Najdalej za 3,5 roku wylądujecie na śmietniku historii. Pchacie się na
          siłe i na siłe chcecie zrobic ludziom wodę z mózgu, tak jak Ty masz juz
          tozrobione. Na dzień dobry macie poniżej 10% poparcia, a będziecie mieli
          jeszcze mniej, i ciągle uważacie ze mówicie w "imieniu narodu". Naród was nie
          chce, ociera? Chodzi wam tylko o stołki, zeby miec gdzie d..ę posadzić.
          Wlexliście na grzbietach oszukanych rolników, oni sami was rozliczą, my tego
          nie musimy robić. Rozliczą za "obronę biednych" za ich pieniądze. Bo cały naród
          płaci za waszych posłów - osłów, którzy nie tylko nie nadają się do rządzenia
          czymkolwiek, oni nawet nie potrafia się wysłowić. Elektorat PiSu zosatł
          oszukany przez sam PiS, głosowali na Kaczyńskich a dostali wyrokowca Leppera,
          oszustke ku..kowo oczną, konsumentów benzyny Łyżwińskich, wyrokowca Hojarską i
          całą tą waszą bandę wydrwigroszy. Niech żyje Dołęga Mostowicz - nasz
          niedoceniony wieszcz narodowy
        • guyritchie jolka a ty masz pewnie buty miu miu? 28.04.06, 14:04
          jola_z_dywit napisała:
          >Samoobrona konsekwentnie realizuje program naprawy Ojczyzny

jasne jolka, twoj przestepca przewodniczacy,
          realizuje program naprawy zamawiajac sobie buty na chmielnej
          za jakies 1,5 - 2 pensje minimalne.

Ale jak rozumiem po wejsciu do rzadu przestepcy przewodniczacego,
          wszyscy beda chodzili w butach za 1300pln...tylko ze to beda chinskie plastiki
          z hipermarketu a nie recznie robione buty na zamowienie.
          coz wystarczy inflacja 100% rocznie a za dwa lata mamy buty za 1300 pln
          w tesco.
      • ascasc Re: Wkrotce Galba w Samoobronie! LOOOL :D 28.04.06, 13:25
        dobre dobre :]
    • tg28 listy samopis-d 28.04.06, 10:47
      lista pisu i samogwaltu - lista pacjentow zakladow zamknietych i dewiantow
      =
      • chateau Re: listy samopis-d 28.04.06, 11:02
        To nie tak, pacjenci i dewianci to osoby chore. A w PiS i SO są zwyczajnie
        popieprzeni ;-)
        • opelek44 Re: listy samopis-d 28.04.06, 13:36
          chateau napisał:

> To nie tak, pacjenci i dewianci to osoby chore. A w PiS i SO są zwyczajnie
          > popieprzeni ;-)
          >To jeszcze nie tak:!!!oni wszyscy jednego djabła sa warci -wszystkie te partje
          to cwaniaki ,hamy, prostaki ,złodzieje itd.oni nic nigdy dobrego dla obywateli
          nie zrobją -przekonacie sie obywatele tylko kazdy z Was mlodych jeszcze pozyje
          dłuzej -taki jest los przecietnych ludzi -a zawsze czekaja ze kiedys bedzie
          lepiej maja nadzieje . A TRZEBA PRZEŻYC DŁUZEJ ABY SIE OTYM PRZEKONAĆ ,KAŻDY
          JAK MINIE MU 50-TKATO JUZ WTO NIE WIERZY I MU WSZYSTKO JEDNO .
    • dankowalski Ciekawy pomysł - duże szanse na zwyciestwo. 28.04.06, 10:50
      zmieniajmy wreszcie ta Polskę!
      • kolargolo Re: Ciekawy pomysł - duże szanse na zwyciestwo. 28.04.06, 10:53
        najbardziej niesamowite jest to ze PiS ine spadl w sondazach prawie wcale mimo
        ze zrobil wszystko dokladnie odwrotnie niz zapowiadal w kampanii.
        • prozzac Kwestia czasu 28.04.06, 11:16
          Niesamowite jak ludzie potrafią być łatwowierni. Kilka przykładów
          kojąco-ładodząco retoryki pana premiera Miernotkiewicza:

1. Paliwo rolnicze - proszę bardzo. Wkrótce podejmiemy odpowiednie decyzje. Gdy
          sprawa nieco ucichła, projekt ustawy (a nawet 2) spokojnie wylegują sie w
          Sejmie. A premier, że wszystko idzie w dobrym kierunku, choć w ogóle nie idzie.

2. Reforma systemu podatkowego - jak najbardziej. Obniżymy podatki, wszystko
          uprościmy i lodówki wcale nie będą puste a każde dziecko będzie miało dostatek
          zabawek. A teraz? Zmiany bedą w 2009. Może... bo to rok wyborów, więc nie należy
          się spodziewać za wiele.

3. 3 mln mieszkań. To już chyba Wałęsa łatwiej spełniłby te swoje 100 mln dla
          każdego (przed denominacją oczywiście ;)
        • sobekx to kwestia kibolskiej mentalności elektoratów 28.04.06, 11:23
          taka identyfikacja klubowa - nawet jak drużyna przegrywa mecz za meczem a
          piłkarze słaniają się na kacu po boisku to kibole śpiewają "Jesteśmy z Wami,
          Pisowcy jesteśmy z Wami..." - oczywiście prędzej czy później ktoś krzyknie "Za
          co Wam płacimy?" i stadion pustoszeje, oczywiście nie licząc garstki zadymiarzy
          klubowych oglądających mecz plecami, jakich pełno na forach internetowych - oni
          do końca będą bronili rewolucji moralnej robionej przez kryminalistę - ale to
          ich sprawa, ich problem
        • ecco1234 Re: Ciekawy pomysł - duże szanse na zwyciestwo. 28.04.06, 12:27
          kolargolo napisał:

> najbardziej niesamowite jest to ze PiS ine spadl w sondazach prawie wcale
          mimo ze zrobil wszystko dokladnie odwrotnie niz zapowiadal w kampanii.

Mnie też to zastanawia. Zauważyłam jednak, że prawicowcy w Polsce (i ci u
          władzy, i ci na dole) mają specyficzny sposób myślenia: jeśli partia rządzi
          kiepsko, to znaczy, że wrogowie jej nie pozwalają, a żeby unieszkodliwić
          wrogów, to trzeba jeszcze bardziej popierać PiS.
        • seal44 Re: Ciekawy pomysł - duże szanse na zwyciestwo. 28.04.06, 12:45
          Znam takiego entuzjastę PiS-u. W jego życiu wprawdzie nic się ostatnio nie
          zmieniło na lepsze, ale uważa, że jest super. Dlaczego? Dlatego, że na przykład:
          - nareszcie nie ma komuchów w rządzie;
          - nareszcie nie ma Kwaśniewskiego;
          - nareszcie Kwaśniewski zostanie postawiony przed sądem;
          - Jaruzelskiemu wprawdzie przyznano przez pomyłkę order, ale szybko go odebrano;
          - rozpoczęto proces Jaruzelskiego w IPN;
          - zapowiedziano utworzenie komisji ds. banków;
          - nałożono na Polsat karę za Szczukę i Wojewódzkiego itd., itp.

Jak widać, pozytywów nowej władzy jest wiele. Trzeba tylko umieć je
          dostrzec ;)))
    • the.bill1 Wyborcza milczy, manipuluje LINK 28.04.06, 10:50
      DObrze, że jest Dziennik, bo wreszcie ktoś nas informuje o tym co się dzieje, a
      nie robi agitacji partyjnej jak GW - nic nie piszą o działaniach rządu, a potem
      piszą, że rząd nic nie robi....
      A co zrobił prezydent Lech Kaczyński??? TO:
      grafika.redakcja.pl/wydania.okladka.aspx/500/0/dziennik/1146175567772.jpg
      Projekt wielkiej solidarnej Europy!!!!!!!!!!
      • laseczka.galby GW moze milczy, a PiS jawnie klamie, dobrze ze 28.04.06, 10:58
        jest PO
      • ukropp niemiecka prasa juz pisala o Kaczynskim 28.04.06, 11:07
        po jego wizycie, ze jego wielki projekt solidarnej europy to projekt
        solidarnosci z samym soba... duma mnie rozpiera... ech.
      • chateau Re: Wyborcza milczy, manipuluje LINK 28.04.06, 11:08
        Że "uliczny watażka dopiął swego" to też zasługa L.K., masz rację :)

A wielka solidarna Europa to pikuś, ja mam projekt wielkiego solidarnego układu
        słonecznego. Ups - powiedziałem "układu"?
        • uu1 Re: Wyborcza milczy, manipuluje LINK 28.04.06, 11:17
          Ups - powiedziałem "układu"?
          Chyba się E. Kazan w grobie przewraca.
          • chateau Re: Wyborcza milczy, manipuluje LINK 28.04.06, 11:20
            Nie on jeden. Ja już nie chodzę na Powązki - w niektórych rejonach jeden wielki
            rumor słuchać ;-)
      • zgodnik1 the.bill1..to samo? uciekłeś z Tworek?! 28.04.06, 17:47
    • kwiecien45 Dobre. Oni są siebie warci.Ta sama krew, styl 28.04.06, 11:05
    • kw55 Lepper w rządzie to kompromitacja Polski !!! 28.04.06, 11:18
      ludzie dla których Rzeczpospolita jest najwyższym dobrem, nie zapomną tego
      nigdy, kto doprowadził prostaka, hosztaplera, byłego sekretarza POP w czasach
      gdy inni walczyli ryzykując więzienie o demokratyczną Polskę, do stanowiska
      wicepremiera !!! Przekona się pan o tym w następnych wyborach !!!
      • cics Re: Lepper w rządzie to kompromitacja Polski !!! 28.04.06, 12:33
        kw55 napisał:
        > ludzie dla których Rzeczpospolita jest najwyższym dobrem, nie zapomną tego
        > nigdy, kto doprowadził prostaka, hosztaplera, byłego sekretarza POP w czasach
        > gdy inni walczyli ryzykując więzienie o demokratyczną Polskę, do stanowiska
        > wicepremiera !!!

- No wiesz przez pół roku Jarosław Kaczyński Ci tłumaczył,że to wina PO , a ty
        do tej pory tego nie zrozumiałeś ???

• piotrawin Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 11:22
      Wybory pośrednie na burmistrzów sposobem na poprawienie demokracji? To bardziej
      sposób by lokalni władykowie pokroju Leppera na swoich stanowiskach się
      utrzymali. Zamiast obywateli będzie decydować partyjny układ. A była szansa,
      żeby chociażby na lokalną skale ludzie mieli poczucie, że naprawdę decydują.
    • jacek230 Kto z kim przestaje takim sie staje. SB i PiS to 28.04.06, 11:39
      jednosc. Teraz przynjamniej nie ma watpliwosci. (Dla niewtajemniczonych: skrot
      SB to SamooBrona).
    • anuli Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 12:08
      To jest skandal!! Jestem Polką i wstydzę się tego!!!Czy tak ma być??
      • cics Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 12:34
        anuli napisała:
        > To jest skandal!! Jestem Polką i wstydzę się tego!!!Czy tak ma być??
        Tak i będzie jeszcze Leppiej . Policz aktualny i przxyszły elektorat Andrzeja
        Leppera i przygotuj sie na nowego prezydenta.
    • jimmyjazz I odwołane obietnice Samogwałtu ale jaja 28.04.06, 12:34
      Własnie czekałem kiedy endriu odwoła swoje obietnice - i prosze wymyślił sobie
      że skoro ma 10% poparcia to będzie realizował 10% programu - co za debile
      głosują na tych ludzi????

A tekst "rządu mniejszościowy z większościowym poparciem" to już rozwala.
      Endriu powiedz coś jeszcze. Ja wole jego niż kabarety.
    • choze 1300zl buty - tozto miesieczny zarobek 80% polakow 28.04.06, 12:39
      Przeciez to takie niewinne
      • gilu33 Re: 1300zl buty - tozto miesieczny zarobek 80% po 28.04.06, 13:39
        piekna była konsternacja Leppera, kiedy Żakowski zapytał : to te obstalowane
        buty.. biedny Lepper nie zrozumiał o co chodzi, bo po prostu nie znał pojecia
        obstalować,może sie burakowi pomyliło ze stalowymi butami ..? a może, byłyby
        zdatne na blokady !
        • choze Re: 1300zl buty - tozto miesieczny zarobek 80% po 28.04.06, 14:15
          bo i jak to inaczej nazwac. Ktos kiedys powiedzial, jakbys wrzucil granat do
          sztabu wyborczego samoobrony to by wyleciala ćwikła ;-))))) a swoja droga 1300
          netto to okolo 2000 brutto!!!!!
          • grzybpsi A Jarosław 10 rok te same trepy nosi... 28.04.06, 15:46
            Nie wywyższaj się tak, panie Leppiej.
            • fawad Re: A Jarosław 10 rok te same trepy nosi... 28.04.06, 18:24
              > A Jarosław 10 rok te same trepy nosi...

Musi wzbudzac poruszenie gdy wchodzi do pokoju.

TomiK
      • kw55 całe życie w gumofilcach, to teraz trzeba pokazać 28.04.06, 14:53
        swoim wyborcom, że i oni mogą biegać w bucikach za 1300 zł, tylko najpierw
        trzeba podpisać weksel.
    • opelek44 Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 13:22
      Słuchaj no Lepper ,tak jak Wałesa nie powinien być nigdy Prezydentem -tak ty
      nigdy nie powinnes być ministrem-jest stara zasada "jak chlop pójdzie do biura
      to atrament wypije a to oznaczam że za wysokie progi na hamskie nogi!!!!!!
    • czlonekukladu Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 13:27
      Krasna papa, kaczy dziób:
      wspólne listy, wspólny grób.
    • legrange Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 13:31
      Na konf. pras. po podpisaniu "koalicji" pan prezes J.K.tako rzekł: "....moja
      partia...." Nie nasza, a MOJA. Bo też pisuarczyki to nie jest wasza partia,
      tylko rodziny panujacej. No to teraz ad rem. Czy ten nowy rząd będzie teraz pana
      prezesa czy pana przewodniczącego? Stawiam na pana prezesa.
      • opelek44 Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 13:41
        legrange napisał:

> Na konf. pras. po podpisaniu "koalicji" pan prezes J.K.tako rzekł: "....moja
        > partia...." Nie nasza, a MOJA. Bo też pisuarczyki to nie jest wasza partia,
        > tylko rodziny panujacej. No to teraz ad rem. Czy ten nowy rząd będzie teraz
        pan
        > a
        > prezesa czy pana przewodniczącego? Stawiam na pana prezesa.
        > STAWIAJ SOBIE SYNU A ONI I TAK ŻYJA DOBRZE -WIEDZA ŻE ŻYCIE JEST JEDNO I
        DLATEGO STOŁKI CGWYTAJĄ NAWET TAKI JAPA JAK lEPPER O TYM WIE !!!
      • czlonekukladu Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 13:49
        Żebyś Ty mógł obstawić i wygrać, musiałby się znaleźć idiota, który postawi na
        inne typowanie. Otóż taki idiota się nie znajdzie. Premier Marcinkiewicz nie
        będzie podskakiwał, bo to człowiek skromny, który ma wszelkie do tej skromności
        podstawy.
    • incipit Niestety kaczorom wyczerpała się inteligencja 28.04.06, 14:19
      i muszą się mentalnie wzmocnić hłe-hłe trzecim bliźniakiem.
      Normalnie należałoby współczuć, gorzej, że trudno się od takiego państwa
      organizowanego przez potrójnych bliźniaków odciąć. Bo moimi przedstawicielami
      oni nigdy nie będą.
    • mason44 Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 14:20
      dlaczego przywidca pisuaru jest przestepca zwalnia on dyrektora parku i chce
      oddac panstwowe muzeum wlasnosc panstwa w
      rece jakiegos zakonu, przeciez to jest dzialalnosc przestepcza swiadome
      dzialanie na szkode skarbu panstwa na to sa odpowiednie paragrafy , ja wiem
      ze tam zero siedzi ale bez przesady jawnie juz kradna nawet sie z tym nie
      kryja co za kraj
    • grzybpsi Ja tylko czekam na moment, gdy 28.04.06, 15:41
      Ja tylko czekam na moment, gdy Najjaśniejszy Lech Kaczyński będzie wręczał
      Andrzejowi Lepperowi nominację! To będzie PYSZNE!!! Myślę, że rozpowszechnianie
      w internecie zdjęć uwieczniających ten doniosły moment będzie zakazane :))) I
      to własny brat zgotował Najjaśniejszemu ten los!!!
    • zgodnik1 Leper, najgłupszy polityk !....słusznie... 28.04.06, 17:46
      z tego wywiadu wynika jedno.... durniów nie sieją...
      • apropag Re: Leper, najgłupszy polityk !....słusznie... 28.04.06, 22:48
        Czy Polakom potrzebny jest ten tak zwany Rzad? ktory trwa kluci sie i nie
        rzadzi lecz "panuje"nad sytuacja patowa ktora sam wywolal.Wiara w Cuda dobra
        jest dla urzednikow Kk instytucji ktora nie potrafila do dzisiaj zdefiniowac co
        to sa wartosci chrzescijanskie. Po co czekamy na przyjazd Glowy Panstwa
        Watykanskiego? Pan Tak zwany Prezydent juz raz zlozyl mu chold ,ciekaw jestem
        czy teraz padnie przed nim na Buzke. mmodlac sie przy tym ja-polska.
    • przyladek.dobrej.nadziei Prawo i Brona 28.04.06, 17:53
      To niestety polska rzeczywistosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka