piss-on-pis4 28.04.06, 10:21 Ci akurat pasują do siebie jak ulał. Znaczy będzie bardziej jasne kogo olewać, tak jak oni olewają nas. PISS on SamoPiS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chateau Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 10:34 Jakie listy? Proskrypcyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
winku Powstanie Polska Partia Sprawiedliwości i Samoobro 28.04.06, 13:54 Nie rozumiem po co jakies wspólne listy. Może stwórzmy jakąś nową nazwęnp. Polska Partia Samoobrony i Sprawiedliwości. Bach! We włądzach będzie trzech braci i wszystko zostanie w rodzinie. A że ejden brat bedzi ebardziej opalony? Trudno.. nie można miec wszystkiego... Tylko, jak takei cos powstanie to ja zaczynam się poważnie bać. Dla mnie to juz nie będzie śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek nominacja nastapi albo sie moze zdarzyc 28.04.06, 14:17 jeszcze wszystko ? panie andrew co to za bzdury pan wygaduje Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Wkrotce Galba w Samoobronie! 28.04.06, 10:36 Hahahahaha. Lepper pasuje do Kaczynskich jak 3ci blizniak. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A********* 28.04.06, 11:34 Samoobrona konsekwentnie realizuje program naprawy Ojczyzny.Wspólny blok ugrupowań narodowych dążących do sanacji 17 lat upadku i zniewolenia gospodarczego to dobry plan dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: ********C_H_A__M__0__0__B__R__0__ N __A******** 28.04.06, 11:43 Polska zmierza nieuchronnie ku upadkowi.Rządy kryminalistów,oszustów i aferzystów z Samoobrony to klęska demokracji w Polsce.Oberkryminalista Lepper jako wicepremier to hańba ! Bandyta linczujący ludzi,rządzący 38mln narodem to wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Odwołane 800 dla bezrobotnych-A buciki za 1300 są 28.04.06, 12:42 Przy posłach Samogwałtu Forrest Gump to erudyta. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: ******S__A__M__0__G__Ł__0__0__P__ 0__T__A***** 28.04.06, 11:50 I tak się PIS zbratał z czerwonoskórymi w białe paski z Samoobrony, niepodejżewając nawet że indianie w ten sposób rozbiją obóż od środka bladych twarzy. A może niebawem zaproszą i kompletnie czerwonoskórych ze szczepu LSD do wypalenia fajki pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka101 Re: ********S__A__M__0__0__B__R__0__N __A******** 28.04.06, 11:52 jola_z_dywit napisała: > Samoobrona konsekwentnie realizuje program naprawy Ojczyzny.Wspólny blok > ugrupowań narodowych dążących do sanacji 17 lat upadku i zniewolenia > gospodarczego to dobry plan dla Polski. Ten twój narodowy blok to gromada cwaniaków, tyle że na kościelną nutę. Pisuar zawłaszczył już koryto, ale jeszcze się nie nażarł. A inne głodne wieprze się pchają. Dla kraju ważna jest gospodarka, a co dla niej może zrobić ten twój kierownik PGR-u. Napewno umie doić, gadać dyrdymały i pchać się do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
trewas Samoobrona to kryminaliści. Siedzieli, siedzą lub 28.04.06, 12:38 siedzieć będą. Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 najgłubszy polityk wicepremierem ! 28.04.06, 12:40 panie K nie zapomnimy tego przy nastepnych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: najgłubszy polityk wicepremierem ! 28.04.06, 13:03 ciekawe co na ten temat powiedzą samorządowcy pisu - chyba nie będą zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziej_z_narnii Pozdrawiamy zakład psychiatryczny w Dywitach 28.04.06, 13:22 Pozdrowienia dla zakładu psychiatrycznego w Dywitach! Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: Jolka 28.04.06, 13:56 Twoje chore wypisywanie wielkich liter w tytule powoduje tylko ujawnienie kibla z nazwy Twojej ukochanej partii. Może kiedys dorośniesz i zrozumiesz, ze robienie czegoś na siłe powoduje niezamierzone skutki. Pisz dalej, chetnie poczytam. Lubię science fiction. Jakoś Twoje teksty to bardziej fiction niz science. Najdalej za 3,5 roku wylądujecie na śmietniku historii. Pchacie się na siłe i na siłe chcecie zrobic ludziom wodę z mózgu, tak jak Ty masz juz tozrobione. Na dzień dobry macie poniżej 10% poparcia, a będziecie mieli jeszcze mniej, i ciągle uważacie ze mówicie w "imieniu narodu". Naród was nie chce, ociera? Chodzi wam tylko o stołki, zeby miec gdzie d..ę posadzić. Wlexliście na grzbietach oszukanych rolników, oni sami was rozliczą, my tego nie musimy robić. Rozliczą za "obronę biednych" za ich pieniądze. Bo cały naród płaci za waszych posłów - osłów, którzy nie tylko nie nadają się do rządzenia czymkolwiek, oni nawet nie potrafia się wysłowić. Elektorat PiSu zosatł oszukany przez sam PiS, głosowali na Kaczyńskich a dostali wyrokowca Leppera, oszustke ku..kowo oczną, konsumentów benzyny Łyżwińskich, wyrokowca Hojarską i całą tą waszą bandę wydrwigroszy. Niech żyje Dołęga Mostowicz - nasz niedoceniony wieszcz narodowy Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie jolka a ty masz pewnie buty miu miu? 28.04.06, 14:04 jola_z_dywit napisała: >Samoobrona konsekwentnie realizuje program naprawy Ojczyzny jasne jolka, twoj przestepca przewodniczacy, realizuje program naprawy zamawiajac sobie buty na chmielnej za jakies 1,5 - 2 pensje minimalne. Ale jak rozumiem po wejsciu do rzadu przestepcy przewodniczacego, wszyscy beda chodzili w butach za 1300pln...tylko ze to beda chinskie plastiki z hipermarketu a nie recznie robione buty na zamowienie. coz wystarczy inflacja 100% rocznie a za dwa lata mamy buty za 1300 pln w tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
tg28 listy samopis-d 28.04.06, 10:47 lista pisu i samogwaltu - lista pacjentow zakladow zamknietych i dewiantow = Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: listy samopis-d 28.04.06, 11:02 To nie tak, pacjenci i dewianci to osoby chore. A w PiS i SO są zwyczajnie popieprzeni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
opelek44 Re: listy samopis-d 28.04.06, 13:36 chateau napisał: > To nie tak, pacjenci i dewianci to osoby chore. A w PiS i SO są zwyczajnie > popieprzeni ;-) >To jeszcze nie tak:!!!oni wszyscy jednego djabła sa warci -wszystkie te partje to cwaniaki ,hamy, prostaki ,złodzieje itd.oni nic nigdy dobrego dla obywateli nie zrobją -przekonacie sie obywatele tylko kazdy z Was mlodych jeszcze pozyje dłuzej -taki jest los przecietnych ludzi -a zawsze czekaja ze kiedys bedzie lepiej maja nadzieje . A TRZEBA PRZEŻYC DŁUZEJ ABY SIE OTYM PRZEKONAĆ ,KAŻDY JAK MINIE MU 50-TKATO JUZ WTO NIE WIERZY I MU WSZYSTKO JEDNO . Odpowiedz Link Zgłoś
dankowalski Ciekawy pomysł - duże szanse na zwyciestwo. 28.04.06, 10:50 zmieniajmy wreszcie ta Polskę! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Ciekawy pomysł - duże szanse na zwyciestwo. 28.04.06, 10:53 najbardziej niesamowite jest to ze PiS ine spadl w sondazach prawie wcale mimo ze zrobil wszystko dokladnie odwrotnie niz zapowiadal w kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Kwestia czasu 28.04.06, 11:16 Niesamowite jak ludzie potrafią być łatwowierni. Kilka przykładów kojąco-ładodząco retoryki pana premiera Miernotkiewicza: 1. Paliwo rolnicze - proszę bardzo. Wkrótce podejmiemy odpowiednie decyzje. Gdy sprawa nieco ucichła, projekt ustawy (a nawet 2) spokojnie wylegują sie w Sejmie. A premier, że wszystko idzie w dobrym kierunku, choć w ogóle nie idzie. 2. Reforma systemu podatkowego - jak najbardziej. Obniżymy podatki, wszystko uprościmy i lodówki wcale nie będą puste a każde dziecko będzie miało dostatek zabawek. A teraz? Zmiany bedą w 2009. Może... bo to rok wyborów, więc nie należy się spodziewać za wiele. 3. 3 mln mieszkań. To już chyba Wałęsa łatwiej spełniłby te swoje 100 mln dla każdego (przed denominacją oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sobekx to kwestia kibolskiej mentalności elektoratów 28.04.06, 11:23 taka identyfikacja klubowa - nawet jak drużyna przegrywa mecz za meczem a piłkarze słaniają się na kacu po boisku to kibole śpiewają "Jesteśmy z Wami, Pisowcy jesteśmy z Wami..." - oczywiście prędzej czy później ktoś krzyknie "Za co Wam płacimy?" i stadion pustoszeje, oczywiście nie licząc garstki zadymiarzy klubowych oglądających mecz plecami, jakich pełno na forach internetowych - oni do końca będą bronili rewolucji moralnej robionej przez kryminalistę - ale to ich sprawa, ich problem Odpowiedz Link Zgłoś
ecco1234 Re: Ciekawy pomysł - duże szanse na zwyciestwo. 28.04.06, 12:27 kolargolo napisał: > najbardziej niesamowite jest to ze PiS ine spadl w sondazach prawie wcale mimo ze zrobil wszystko dokladnie odwrotnie niz zapowiadal w kampanii. Mnie też to zastanawia. Zauważyłam jednak, że prawicowcy w Polsce (i ci u władzy, i ci na dole) mają specyficzny sposób myślenia: jeśli partia rządzi kiepsko, to znaczy, że wrogowie jej nie pozwalają, a żeby unieszkodliwić wrogów, to trzeba jeszcze bardziej popierać PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
seal44 Re: Ciekawy pomysł - duże szanse na zwyciestwo. 28.04.06, 12:45 Znam takiego entuzjastę PiS-u. W jego życiu wprawdzie nic się ostatnio nie zmieniło na lepsze, ale uważa, że jest super. Dlaczego? Dlatego, że na przykład: - nareszcie nie ma komuchów w rządzie; - nareszcie nie ma Kwaśniewskiego; - nareszcie Kwaśniewski zostanie postawiony przed sądem; - Jaruzelskiemu wprawdzie przyznano przez pomyłkę order, ale szybko go odebrano; - rozpoczęto proces Jaruzelskiego w IPN; - zapowiedziano utworzenie komisji ds. banków; - nałożono na Polsat karę za Szczukę i Wojewódzkiego itd., itp. Jak widać, pozytywów nowej władzy jest wiele. Trzeba tylko umieć je dostrzec ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Wyborcza milczy, manipuluje LINK 28.04.06, 10:50 DObrze, że jest Dziennik, bo wreszcie ktoś nas informuje o tym co się dzieje, a nie robi agitacji partyjnej jak GW - nic nie piszą o działaniach rządu, a potem piszą, że rząd nic nie robi.... A co zrobił prezydent Lech Kaczyński??? TO: grafika.redakcja.pl/wydania.okladka.aspx/500/0/dziennik/1146175567772.jpg Projekt wielkiej solidarnej Europy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka.galby GW moze milczy, a PiS jawnie klamie, dobrze ze 28.04.06, 10:58 jest PO Odpowiedz Link Zgłoś
ukropp niemiecka prasa juz pisala o Kaczynskim 28.04.06, 11:07 po jego wizycie, ze jego wielki projekt solidarnej europy to projekt solidarnosci z samym soba... duma mnie rozpiera... ech. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Wyborcza milczy, manipuluje LINK 28.04.06, 11:08 Że "uliczny watażka dopiął swego" to też zasługa L.K., masz rację :) A wielka solidarna Europa to pikuś, ja mam projekt wielkiego solidarnego układu słonecznego. Ups - powiedziałem "układu"? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wyborcza milczy, manipuluje LINK 28.04.06, 11:17 Ups - powiedziałem "układu"? Chyba się E. Kazan w grobie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Wyborcza milczy, manipuluje LINK 28.04.06, 11:20 Nie on jeden. Ja już nie chodzę na Powązki - w niektórych rejonach jeden wielki rumor słuchać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 Lepper w rządzie to kompromitacja Polski !!! 28.04.06, 11:18 ludzie dla których Rzeczpospolita jest najwyższym dobrem, nie zapomną tego nigdy, kto doprowadził prostaka, hosztaplera, byłego sekretarza POP w czasach gdy inni walczyli ryzykując więzienie o demokratyczną Polskę, do stanowiska wicepremiera !!! Przekona się pan o tym w następnych wyborach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Lepper w rządzie to kompromitacja Polski !!! 28.04.06, 12:33 kw55 napisał: > ludzie dla których Rzeczpospolita jest najwyższym dobrem, nie zapomną tego > nigdy, kto doprowadził prostaka, hosztaplera, byłego sekretarza POP w czasach > gdy inni walczyli ryzykując więzienie o demokratyczną Polskę, do stanowiska > wicepremiera !!! - No wiesz przez pół roku Jarosław Kaczyński Ci tłumaczył,że to wina PO , a ty do tej pory tego nie zrozumiałeś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrawin Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 11:22 Wybory pośrednie na burmistrzów sposobem na poprawienie demokracji? To bardziej sposób by lokalni władykowie pokroju Leppera na swoich stanowiskach się utrzymali. Zamiast obywateli będzie decydować partyjny układ. A była szansa, żeby chociażby na lokalną skale ludzie mieli poczucie, że naprawdę decydują. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Kto z kim przestaje takim sie staje. SB i PiS to 28.04.06, 11:39 jednosc. Teraz przynjamniej nie ma watpliwosci. (Dla niewtajemniczonych: skrot SB to SamooBrona). Odpowiedz Link Zgłoś
anuli Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 12:08 To jest skandal!! Jestem Polką i wstydzę się tego!!!Czy tak ma być?? Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 12:34 anuli napisała: > To jest skandal!! Jestem Polką i wstydzę się tego!!!Czy tak ma być?? Tak i będzie jeszcze Leppiej . Policz aktualny i przxyszły elektorat Andrzeja Leppera i przygotuj sie na nowego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz I odwołane obietnice Samogwałtu ale jaja 28.04.06, 12:34 Własnie czekałem kiedy endriu odwoła swoje obietnice - i prosze wymyślił sobie że skoro ma 10% poparcia to będzie realizował 10% programu - co za debile głosują na tych ludzi???? A tekst "rządu mniejszościowy z większościowym poparciem" to już rozwala. Endriu powiedz coś jeszcze. Ja wole jego niż kabarety. Odpowiedz Link Zgłoś
choze 1300zl buty - tozto miesieczny zarobek 80% polakow 28.04.06, 12:39 Przeciez to takie niewinne Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: 1300zl buty - tozto miesieczny zarobek 80% po 28.04.06, 13:39 piekna była konsternacja Leppera, kiedy Żakowski zapytał : to te obstalowane buty.. biedny Lepper nie zrozumiał o co chodzi, bo po prostu nie znał pojecia obstalować,może sie burakowi pomyliło ze stalowymi butami ..? a może, byłyby zdatne na blokady ! Odpowiedz Link Zgłoś
choze Re: 1300zl buty - tozto miesieczny zarobek 80% po 28.04.06, 14:15 bo i jak to inaczej nazwac. Ktos kiedys powiedzial, jakbys wrzucil granat do sztabu wyborczego samoobrony to by wyleciala ćwikła ;-))))) a swoja droga 1300 netto to okolo 2000 brutto!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzybpsi A Jarosław 10 rok te same trepy nosi... 28.04.06, 15:46 Nie wywyższaj się tak, panie Leppiej. Odpowiedz Link Zgłoś
fawad Re: A Jarosław 10 rok te same trepy nosi... 28.04.06, 18:24 > A Jarosław 10 rok te same trepy nosi... Musi wzbudzac poruszenie gdy wchodzi do pokoju. TomiK Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 całe życie w gumofilcach, to teraz trzeba pokazać 28.04.06, 14:53 swoim wyborcom, że i oni mogą biegać w bucikach za 1300 zł, tylko najpierw trzeba podpisać weksel. Odpowiedz Link Zgłoś
opelek44 Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 13:22 Słuchaj no Lepper ,tak jak Wałesa nie powinien być nigdy Prezydentem -tak ty nigdy nie powinnes być ministrem-jest stara zasada "jak chlop pójdzie do biura to atrament wypije a to oznaczam że za wysokie progi na hamskie nogi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 13:27 Krasna papa, kaczy dziób: wspólne listy, wspólny grób. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 13:31 Na konf. pras. po podpisaniu "koalicji" pan prezes J.K.tako rzekł: "....moja partia...." Nie nasza, a MOJA. Bo też pisuarczyki to nie jest wasza partia, tylko rodziny panujacej. No to teraz ad rem. Czy ten nowy rząd będzie teraz pana prezesa czy pana przewodniczącego? Stawiam na pana prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
opelek44 Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 13:41 legrange napisał: > Na konf. pras. po podpisaniu "koalicji" pan prezes J.K.tako rzekł: "....moja > partia...." Nie nasza, a MOJA. Bo też pisuarczyki to nie jest wasza partia, > tylko rodziny panujacej. No to teraz ad rem. Czy ten nowy rząd będzie teraz pan > a > prezesa czy pana przewodniczącego? Stawiam na pana prezesa. > STAWIAJ SOBIE SYNU A ONI I TAK ŻYJA DOBRZE -WIEDZA ŻE ŻYCIE JEST JEDNO I DLATEGO STOŁKI CGWYTAJĄ NAWET TAKI JAPA JAK lEPPER O TYM WIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 13:49 Żebyś Ty mógł obstawić i wygrać, musiałby się znaleźć idiota, który postawi na inne typowanie. Otóż taki idiota się nie znajdzie. Premier Marcinkiewicz nie będzie podskakiwał, bo to człowiek skromny, który ma wszelkie do tej skromności podstawy. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Niestety kaczorom wyczerpała się inteligencja 28.04.06, 14:19 i muszą się mentalnie wzmocnić hłe-hłe trzecim bliźniakiem. Normalnie należałoby współczuć, gorzej, że trudno się od takiego państwa organizowanego przez potrójnych bliźniaków odciąć. Bo moimi przedstawicielami oni nigdy nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
mason44 Re: Lepper: Będą wspólne listy PiS i Samoobrony 28.04.06, 14:20 dlaczego przywidca pisuaru jest przestepca zwalnia on dyrektora parku i chce oddac panstwowe muzeum wlasnosc panstwa w rece jakiegos zakonu, przeciez to jest dzialalnosc przestepcza swiadome dzialanie na szkode skarbu panstwa na to sa odpowiednie paragrafy , ja wiem ze tam zero siedzi ale bez przesady jawnie juz kradna nawet sie z tym nie kryja co za kraj Odpowiedz Link Zgłoś
grzybpsi Ja tylko czekam na moment, gdy 28.04.06, 15:41 Ja tylko czekam na moment, gdy Najjaśniejszy Lech Kaczyński będzie wręczał Andrzejowi Lepperowi nominację! To będzie PYSZNE!!! Myślę, że rozpowszechnianie w internecie zdjęć uwieczniających ten doniosły moment będzie zakazane :))) I to własny brat zgotował Najjaśniejszemu ten los!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Leper, najgłupszy polityk !....słusznie... 28.04.06, 17:46 z tego wywiadu wynika jedno.... durniów nie sieją... Odpowiedz Link Zgłoś
apropag Re: Leper, najgłupszy polityk !....słusznie... 28.04.06, 22:48 Czy Polakom potrzebny jest ten tak zwany Rzad? ktory trwa kluci sie i nie rzadzi lecz "panuje"nad sytuacja patowa ktora sam wywolal.Wiara w Cuda dobra jest dla urzednikow Kk instytucji ktora nie potrafila do dzisiaj zdefiniowac co to sa wartosci chrzescijanskie. Po co czekamy na przyjazd Glowy Panstwa Watykanskiego? Pan Tak zwany Prezydent juz raz zlozyl mu chold ,ciekaw jestem czy teraz padnie przed nim na Buzke. mmodlac sie przy tym ja-polska. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Prawo i Brona 28.04.06, 17:53 To niestety polska rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś