Dodaj do ulubionych

Giertych: odrzućmy konstytucję UE

• aveon pier. sie romek 28.04.06, 15:31
      debil
      • algimin a ja wam mówię eurobarany, że Romuś będzie... 28.04.06, 15:41
        jeszcze ministrem spraw zagranicznych rządzie z PiSem;)
        • aveon Re: a ja wam mówię eurobarany, że Romuś będzie... 28.04.06, 15:42
          gó.. bedzie
    • feliks-50 Do kogo ten palant to mówi ?? 28.04.06, 15:41
      Przecież to sfrustrowany oszołom.
    • aveon Roman tys mądry jak koń, i na takiego wygladasz 28.04.06, 15:42
      przepraszam ze obrażam konia , ale ten kretyn Giertych zasługuje tylko na odstrzał , tego nie da się skomentowac dobrze że cześc Lpr sie podzieliła ,
      przy Tobie Roman Andrzej jest nirmalnym kolesiem choc burakiem to jednak trzeźwo myślącym , mam nadzieje że LPr już za tydzień nie będzie
    • rsrh Najwłasciwszy stosunek do tego konstytucyjnego 28.04.06, 15:45
      bełkotu na wieluset stronach miał pan Cejrowski w dyskusji TV ! Po prostu kopnał
      ten elaborat ku zgrozie niejakiej Róży Thun jej goracej zwolenniczki (pracuje w UE)
      Ten temat podrzucaja nam w celu znalezienia kolejnego punkty zapalnego pomiedzy
      PiS a PO a nie jest on ani aktualne ani potrzebny w swietle koncepcji Europy
      Ojczyzn.
    • harbour5 Makiawelizm 28.04.06, 16:02
      Pozostawmy emocje na boku.Proszę się zastanowić nad jednym, bardzo prostym
      pytaniem. Dlaczego większość musi wyjechać z Polski, po to żeby mniejszość
      mogła sobie tu zrobić ku..dołek? To może wyślijmy wszystkich polityków na
      Saharę ( z dala od jakiejkolwiek oazy). Co Wy na to? Może ktoś odpowie.
      • aveon Re: Makiawelizm 28.04.06, 16:16
        popieram ale wszystkich no chociaz Marcinkiewicz moglby zostac jest milutki
    • jotwu61 Re: Giertych: odrzućmy konstytucję UE 28.04.06, 16:09
      Kto to jest ten Giertych?
    • aveon ProTesT Giertych przed Trybunał 28.04.06, 16:12
      jestem człowiekiem który zawsze będzie głosował za tymi którzy są uczciwi, uczciwi w sensie moralnym i ludzkim nie wyrządzają krzywdy drugiemu człowiekowi,
      nie wiem kto głosował na Giertycha ale to oznacza że jest elektorat który ma zakodowane to że UE jest jakimś tworem powołanym tylko po to aby zniszczyć polską racje stanu - poprostu nóż sie w kieszeni otwiera..
      PiS zdobył popularność na tym co pokazał obecny Prezydent będąc Ministrem Sprawiedliwości , tego niestety nie dokonał nikt przed nim jeśli się piszę o bandytach na pierwszych stronach Gazety i prokuratura nie reaguje traktując to jako folklor to nie dziwicie sie że Kaczyński ma poparcie za to co zrobił ,
      Jeśli Po uważa że PiS potrafi ropierd. gospodarke to się grubo myli są dyrektywy unijne i rząd ma pod wodzą Marcinkiewicz sie do nich stosuje wiem co bedzie teraz zarzucone sprawa o BPH ale tam było cos wiecej niz to ze rzad sprzeciwail sie fuzji tam chodzilo o odzskodowanie w wysokosci paru miliardow euro, zatkaja akcjami bph kogos tam i jest ok . Marcinkiewicz to strzelec zodiakalny i wiem ze po rzadach Pawlaka (nudna panna) , Millera (samolubny egoistyczny lew), Buzka (tez Lew),Jan Olszewski (lew),Jan krzysztof Bielecki (baran)Mazowiecki (byk)oleksy (rak o tutaj był postep),cimoszewicz (panna)marek belka ( koziorożec tez postęp) mamy zajebist. Premiera po rządach tych wszystkich znaków które śa nudne kaczy ńscy to bliznieta rowniez zodiakalne , a giertych to ryba a jak wiadomo ryba nie ma swego zdania plywa tam i z powrotem i do tego kłamie ryba kłamie to fakt, Tusk to uparty Baran Rokita ulubiony raczek :) gronkowiec walc uwaga skorpion tak jak i kwas
      • maxtown cały horoskop ale Baran to zawsze głupi 28.04.06, 16:58
        jest
    • laseczka.galby Ja: Odrzućmy Giertycha! 28.04.06, 16:12

• kipasku Re: Giertych: odrzućmy konstytucję UE 28.04.06, 16:33
      soliter jest parazytem
    • marcin120 Re: Giertych: odrzućmy konstytucję UE 28.04.06, 16:39
      Giertycha pogielo do reszty. Chcialem przypomniec ze sejm jest
      tylko "pracownikiem" ogulu obywateli i o sprawach najwazniejszych tak jak w tym
      przypadku powinien wypowiedziec sie ogul obywateli w referendum. Giertych z ta
      swoja smieszna partyika lepiej niech siedzi cicho bo po nastepnych wyborach do
      sejmu to on moze wchodzic tylko jako zaproszony gosc albo widz a nie posel.
    • soulworm Trzecia Liga Rodzin... 28.04.06, 16:42

• rmstemero Giertych? Jaki Giertych? 28.04.06, 16:56
      Liga? Jaka Liga? Resztka ligi? Oni jeszcze sa?
    • lodz123 Popieram, Konstytucja do kosza 28.04.06, 16:58
    • koloratura1 Panie Giertych, spadaj pan! 28.04.06, 16:59
      Ależ ja właśnie marzę o tym, żebyśmy się wreszcie stali - tak naprawdę - częścią
      superpaństwa europejskiego i żeby to superpaństwo było tak silne, jak to tylko
      możliwe!
    • zgodnik1 odrzucony Giertych...komusza rodzinka! 28.04.06, 18:07
      widomo...Giertychy, starzy stalinowcy !
      • adalberto3 Re: odrzucony Giertych...komusza rodzinka! 28.04.06, 21:58
        Dziadek Giertych przed Stalinem uciekł do Anglii. Teraz Polacy z innego powodu
        uciekają do Anglii. Ale to już nie zasługa Giertychów.
    • adalberto3 Ma rację z tą konstytucją. Bez wyrównania ... 28.04.06, 21:55
      ..bilansu handlowego z innymi krajami Unii i znacznego zmniejszenia bezrobocia
      (do ok. 8%) konstytucja nie jest nam potrzebna.
      • bob_l Konstytucja tak - tylko nie ta. 28.04.06, 22:34
        Konstytucja Unii Europejskiej to pierwszy krok do europejskiego państwa. Jestem
        za konstytucją, ale nie taką. Należy pracować nad konstytucją o wiele prostszą i
        bardziej przejrzystą. Za kilka lat będzie to możliwe. Obecny projekt jest do kosza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka