Dodaj do ulubionych

J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większoś...

• ssspieprzaj_dziadu Kretyn w hełmie 30.04.06, 15:08
      kretyn w hełmie<a href="http://i3.tinypic.com/wth9js.jpg">kretyn w hełmie</a>
    • cymber.gaj Zaciekła kampania przeciw ojcu Rydzykowi i Radiu 30.04.06, 15:09
      Mówiąc o Radiu Maryja poczciwy Kaczyński zapomniał wspomnieć, że to przede wszystkim Watykan domaga się, żeby zrobić tam porządek, bo katolickie media nie powinny angażować się w politykę. Wychodzi na to, że według Kaczyńskiego Papież jest po prostu jednym z agentów Michnika (rodem z KPP). Poza tym porównanie Radia Maryja z Gazetą Wyborczą jest chybione, ponieważ Gazeta nie przedstawia się jako "katolicki głos w twoim domu".
    • bpkw To Papież Benedykt XVI też jest zagrożeniem ???? 30.04.06, 15:10
      "Kaczyński mówił też o "zaciekłej kampanii przeciw ojcu Rydzykowi i Radiu
      Maryja", nazywając ataki na stację "zagrożeniem dla wolności mediów"."

Czyli Benedykt XVI też jest zagrożeniem dla wolnośąci mediów, skoro to właśnie
      stolica apostolska ostatnio zażądała od polskiego episkopatu zdecydowanych
      kroków wobec Rydzyka i RM.
      Coś mi się wydaje, że to Kaczorowi coś tam się pozajączkowało w kaczej
      łepetynie... :(((
      • ppo Re: To Papież Benedykt XVI też jest zagrożeniem ? 30.04.06, 15:14
        Pewnie, że jest! W końcu to były żołnierz Wehrmachtu. Polacy tego nigdy nie
        zapomną.
      • alkud JKwaczyński poprowadzi rozłamowców ??????????????? 30.04.06, 15:14
        A może wypowie Końkordat? :-)

---
        ISLAM KORAN EUROPA ARABIA
        religiapokoju.blox.pl
      • cymber.gaj Re: To Papież Benedykt XVI też jest zagrożeniem ? 30.04.06, 15:22
        Jest największym zagrożeniem, bo jak odejdzie Rydzyk, a RM stanie się apolityczne, to PiS straci główną tubę propagandową, a słuchacze RM nie będą wiedzieli, jak mają głosować. W tej sytuacji frustracja Kaczyńskiego nie dziwi. Przejawem tej frustracji był wcześniej atak Urbańskiego na kard. Dziwisza. Z tego samego powodu PiS chciał wyborów przed wizyta Papieża, ale teraz już nie chce, bo po tej wizycie Rydzyk zrobi się malutki albo go już w ogóle nie będzie w RM.
    • czlonekukladu Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 15:10
      Czy prezes Kaczyniski powiedział jak niedługo i gdzie powstanie ta koalicja
      większościowa? A gdzie jest ta, która powstała przed świętami?
      Przecież to jest powrót do wyśmiewanej przez genialnego prezesa formuły rządów
      opartych na posłach dietetycznych z poprzedniej kadencji.
      A co do stabilności i jakości rządów Papy Leppera i Kaczyniskich, to powtórzę -
      wybaczcie - że:

Szkoda słów jak ktoś się uprze.
      Na Jędrka w pędzie siły ni ma.
      Opadną braciom dzioby głupie,
      kiedy im buty za dwa minima
      socjalne Jędrek zasadzi w... kuprze.

Niech żyje rząd Papy i Braci... na uchodźstwie.
    • mr.mgr Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 15:11
      "Reguła Pareto zwana teorią krążenia elit odnosi się do każdego rodzaju
      społeczności czy społeczeństwa. Pareto zasadnie zakładał, że ludzie różnią się
      między sobą pod względem fizycznym, moralnym, intelektualnym i pod paroma
      innymi. Ta naturalna nierówność powoduje właśnie podział społeczeństw na
      warstwę niższą (masy) i wyższą, która dzieli się na elitę rządzącą i nie
      rządzącą. Każda elita zostaje po jakimś czasie zastąpiona przez jakąś inną.
      Bowiem to także w masach jest wiele zdolnych jednostek, silnych i gotowych do
      sprawowania najwyższych stanowisk. Dopóki elita rządząca umożliwia tym ludziom
      zaspokajanie ambicji i aspiracji i zarazem trzyma w karbach resztę niższej
      warstwy, dopóty utrzymuje się przy władzy. Jeżeli system ten zostanie
      zachwiany, a w warstwie niższej zmobilizuje się grupa prężnych i aktywnych
      ludzi, głoszących ideologię, za którą podążą łatwowierne masy i część elity nie
      rządzącej, to dochodzi do rewolucji i stara elita ustępuje miejsca nowej.
      Głoszone hasła pozostają na papierze, a siła i ucisk są nadal instrumentem
      władzy. Sytuacja zaczyna się powtarzać. Cały więc proces dziejowy jest ciągłym
      następstwem rządzących elit, ich wymianą."
    • niekumaty7 szanowny panie prezesie... 30.04.06, 15:13
      Napisano w artykule "...Osoby, które jego zdaniem nie chcą zmieniać Polski
      nazwał "arystokracją III Rzeczpospolitej"..."

JA CHCĘ ZMIENIAĆ POLSKĘ! ALE MOŻE pańskim ZDANIEM panie prezesie JESTEM
      ARYSTOKRATĄ?
    • heartpumper PiS+SO=Zbiorowe samobojstwo 30.04.06, 15:13
      Sa jak terrorysci samobojcy wchodzacy w motloch ktory ich wybral.
    • gosicajeje Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 15:14
      No co wy, ludzie! Będzie fajnie i wygodnie: nie trzeba się będzie nad wieloma
      rzeczami zastanawiać, bo Pan Kochany Prezydent dokona za nas wyboru. A jak ktoś
      dokona najazdu na nasze morale to Radio MaRyja stanie do walki - zawsze zwarte i
      gotowe! Już słychać szczęk broni szykowanej na nasze Przedmurze Chrześcijaństwa
      przez diabelską Unię! Hurra! Już jaśnieje jutrzenka swobody!
    • piwi77 Na tle klinicznie zacietrzewionego karla, 30.04.06, 15:14
      nawet Lepper wypada opanowanie i inteligentnie.
    • honkers Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 15:14
      Pan Kaczyński jak zwykle odwraca prawdę o 180 stopni i wymyśla takie hasła że żyć się nie chce. Zapewne lepiej jest dogadywać się z Lepperem czy jego ludźmi niż z ludźmi myślącymi... Widać bliżej mu do Mateusza Piskorskiego niż do Mellera.
    • zaifi Kiedyś był zwyczaj honorowy!-p.Kaczyński! 30.04.06, 15:16

-oczywiście u ludzi honoru za zdradę ideałów-strzelano sobie w łeb!mam
      nadzieję,że doczekasz się Trybunału Stanu!
      • yola13 Re: Kiedyś był zwyczaj honorowy!-p.Kaczyński! 30.04.06, 15:20
        duża większośc Polaków w tej chwili marzy o tym żeby PiS razem ze swoim preziem
        i resztą popełnili zbiorowe samobójstwo JAK NA SEKTĘ przystało
        • zaifi obyś yolu13 w tej chwili jasnowidzącą była! 30.04.06, 15:41

• a.k.traper Che, che, che, jaki pan taki honor 30.04.06, 18:14
    • czarytka JKaczyński popiera przestępce rydzyka i jego sektę 30.04.06, 15:18
      tak zachowuje sie człowiek, który pełną miał gębe frazesów o śprawiedliwości!
      chroni, razem ze swoim bratem.ewidentnego przestępce!..Kaczyńscy związani są z
      sektą rydzyka...i za nic mają nauki JPII !
      • czarek1 Re: JKaczyński popiera przestępce rydzyka i jego 30.04.06, 15:20
        A ciekawe bedzie, jak papiez podczas wizyty w Polsce powie wyraznie cos
        krytycznego o Rydzyku.
        • adas313 Re: JKaczyński popiera przestępce rydzyka i jego 30.04.06, 15:23
          Odwrócą kota ogonem i wmówią ciemnemu ludowi że miał na myśli "Tygodnik
          Powszechny" i "Gościa Niedzielnego"*.

====
          *Dla niezorientowanych: "Gość Niedzielny" pozytywnie wypowiedział się o
          Balcerowiczu, a jego felietoniści parę razy obśmiali wizję "państwa solidarnego"
          jak również krytykowali sposób uprawiania polityki przez Kaczyńskich i nałożenie
          kary na Polsat za Szczukę (w obronie Szczuki stanął tam bardzo twardy przeciwnik
          feminizmu).
        • obywatelrp3 Re: JKaczyński popiera przestępce rydzyka i jego 30.04.06, 15:41
          czarek1 napisał:

> A ciekawe bedzie, jak papiez podczas wizyty w Polsce powie wyraznie cos
          > krytycznego o Rydzyku.

To będzie oznaczało, że szanowni jednojajowi stracą u częci moherów zaufanie. Bo
          u reszty go dawno już nie ma.:))
        • czlonekukladu Re: JKaczyński popiera przestępce rydzyka i jego 30.04.06, 16:28
          Jak powie po polsku, to nie powie wyraźnie. Jak powie nie po polsku, to prezes
          nie skuma.
        • hera9 to powiedza ze to tylko Niemiec. 30.04.06, 16:52
          tez uwazam ze to sekta,to cale radio z sympatykami.sekciarstwo jest scigane
          prawem,ale jak "maly"czlowiek,ktoremu sie wydaje ze jest wielki,sympatyzuje z
          sektą,to narazie,mozemy sobie tylko pomarzyc o zbiorowym samobojstwie,o czy
          wspominala Yola
    • adas313 Panie Prezesie: łapy precz od Kościoła! 30.04.06, 15:20
      Radio Maryja _nie_ realizuje misji radia katolickiego.

Aktywizuje środowiska tradycjonalistyczne? Proszę bardzo, to wolno w demokracji,
      ale niech przestanie sobie wycierać buzię Jezusem, Matką Boską i Papieżem!
      Niech to robi jako radio świeckie.

PS. Gazetka Bubla też ściąga gromy a nikt nad nią nie płacze.

• qc Wiezienia przepelnione 30.04.06, 15:20
      a budowniczowie 4RP ciagle w mniejszosci.
      (CBA), Partyjna Policja Polityczna PiS, napewno moglaby tych ludzi z pozytkiem
      zagospodarowac do wprowadzania w zycie i pilnowania osiagniec Rewolucji
      Moralnej.
    • bombay_saphire [...] 30.04.06, 15:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • adas313 On się nawet na to nie nadaje.... 30.04.06, 15:27
        by pracować w radiu (nawet takim) trzeba mieć lepszą dykcję.
    • piwi77 Boze, jakis Ty maly Prezesie, chciales byc wielki, 30.04.06, 15:26
      a na karku masz smycz Ojca Dyrektora i jego Episkopatu.
    • bio.mum Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:27
      adegie napisał:

> , nawiedzony hipokryto.

Własnie!!! Cała arystokracja III RP wyladuje przed Trybunałem Stanu!! Nie znają
      dnia ani godziny!! Brawo adegie!!
      • obywatelrp3 Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:31
        bio.mum napisała:

> adegie napisał:
        >
        > > , nawiedzony hipokryto.
        >
        >
        > Własnie!!! Cała arystokracja III RP wyladuje przed Trybunałem Stanu!! Nie znają
        >
        > dnia ani godziny!! Brawo adegie!!

Nie uogólniaj.
        Trybunał Stanie na paluszki i nie dosięgnie...

>
        • bio.mum Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:33
          obywatelrp3 napisał:

> bio.mum napisała:
          >
          > > adegie napisał:
          > >
          > > > , nawiedzony hipokryto.
          > >
          > >
          > > Własnie!!! Cała arystokracja III RP wyladuje przed Trybunałem Stanu!! Nie
          > znają
          > >
          > > dnia ani godziny!! Brawo adegie!!
          >
          >
          > Nie uogólniaj.
          > Trybunał Stanie na paluszki i nie dosięgnie...

To się wymieni sędziów Trybunału na wyższych!! Więcej wiary w Prezesa!! To
          genialny strateg!!Pozdrawiam!!

Panie prezesie!! Proszę pozdrowic brata!!!
          >
          >
          > >
          • obywatelrp3 Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:37
            Do tej spółki wysocy nie zechcą wejść.
            • bio.mum Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:40
              obywatelrp3 napisał:

> Do tej spółki wysocy nie zechcą wejść.

A dlaczego są tacy wysocy?? Pomyslales o tym?? Jak Bracia jedli przecieraki,
              dzieci komunistów miały banany i czekolady!!

Wszyscy wysocy wystąp!! I po kolei - spiewajcie tu szybciutko!! Kim byli wasi
              rodzice oprocz tego ze byli w służbach!!!
              • obywatelrp3 Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:46
                bio.mum napisała:

> obywatelrp3 napisał:
                >
                > > Do tej spółki wysocy nie zechcą wejść.
                >
                > A dlaczego są tacy wysocy?? Pomyslales o tym?? Jak Bracia jedli przecieraki,
                > dzieci komunistów miały banany i czekolady!!
                >
                > Wszyscy wysocy wystąp!! I po kolei - spiewajcie tu szybciutko!! Kim byli wasi
                > rodzice oprocz tego ze byli w służbach!!!
                >
                >
                Nie możesz uwolnić się od przyzwyczajenia zawodowego . Wszystkich byś wsadził do
                trybunału? Czy kompleksy zamęczyły?
                • bio.mum Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:49
                  obywatelrp3 napisał:

> Nie możesz uwolnić się od przyzwyczajenia zawodowego .

Ja nie mam zawodu!! Ja jestem tu po to, zeby walczyć z łże-elitami!!!

Wszystkich byś wsadził d
                  > o
                  > trybunału? Czy kompleksy zamęczyły?

Nie tylko do Trybunału!! Razem z Ministrem Ziobrem wybudujemy specjalne
                  więzienia dla betonu lewackiego i tam was powsadzamy przebrzydli
                  wichrzyciele!!. Mateusz Piskorski juz zabiega w Brukseli o fundusze na ten
                  cel!!!
                  Ku chwale Ojczyzny!!!!
                  • obywatelrp3 Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:51
                    >Nie tylko do Trybunału!! Razem z Ministrem Ziobrem wybudujemy specjalne
                    >więzienia dla betonu lewackiego i tam was powsadzamy przebrzydli
                    >wichrzyciele!!. Mateusz Piskorski juz zabiega w Brukseli o fundusze na ten
                    >cel!!!
                    >Ku chwale Ojczyzny!!!!

Fajnie, nie będziecie musieli podnosić szlabanu.... przejdziecie pod opuszczonym:))
                    • bio.mum Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:54
                      obywatelrp3 napisał:

> >Nie tylko do Trybunału!! Razem z Ministrem Ziobrem wybudujemy specjalne
                      > >więzienia dla betonu lewackiego i tam was powsadzamy przebrzydli
                      > >wichrzyciele!!. Mateusz Piskorski juz zabiega w Brukseli o fundusze na ten
                      > >cel!!!
                      > >Ku chwale Ojczyzny!!!!
                      >

> Fajnie, nie będziecie musieli podnosić szlabanu.... przejdziecie pod
                      opuszczony
                      > m:))

Ja przed Prezesem to mogę choćby na kolanach!! Nawet czołgać się mogę!! To
                      światły i wspaniały człowiek!! Prawdziwy Polak!! Prawdziwy Europejczyk!! Nie ma
                      drugiego takiego w całym wszechświecie!!
                      • obywatelrp3 Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:58
                        bio.mum napisała:

> Ja przed Prezesem to mogę choćby na kolanach!! Nawet czołgać się mogę!! To
                        > światły i wspaniały człowiek!! Prawdziwy Polak!! Prawdziwy Europejczyk!! Nie ma
                        >
                        > drugiego takiego w całym wszechświecie!!
                        >
                        >
                        To spróbuj, jak smakuja jego buty!!! Pomyliłas stulecia
                        • bio.mum Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 16:01
                          obywatelrp3 napisał:

> >
                          > To spróbuj, jak smakuja jego buty!!! Pomyliłas stulecia

Kto nie ma na nogach ten ma w głowie!!!
                          • obywatelrp3 Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 16:04
                            No, widzę że z koscioła wyszło towarzystwo moherków. A obiadek już zjedliście,
                            że tak rzucacie się do postów?
                            • bio.mum Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 16:06
                              obywatelrp3 napisał:

> No, widzę że z koscioła wyszło towarzystwo moherków. A obiadek już zjedliście,
                              > że tak rzucacie się do postów?

Ja nie muszę jeść!! Ja żyję miłoscią do Prezesa Kaczynskiego!!!
                              • siostra_tlenu Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 16:10
                                Ile Ci zapłacili za takie tanie prowokację? A może teraz w ramach
                                rekonwaliscencji zdrowia psychicznego dają komputer, żeby biedny chory mógł się
                                wyżywać przed monitorem.
                                Jak będziesz grzeczna, to ci wody do basenu naleją. A teraz na razie nie skacz,
                                biedactwo...
                                • bio.mum Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 16:14
                                  siostra_tlenu napisała:

> Ile Ci zapłacili za takie tanie prowokację? A może teraz w ramach
                                  > rekonwaliscencji zdrowia psychicznego dają komputer, żeby biedny chory mógł
                                  się
                                  > wyżywać przed monitorem.
                                  > Jak będziesz grzeczna, to ci wody do basenu naleją. A teraz na razie nie
                                  skacz,
                                  > biedactwo...

Proszę!! Kolejny lewak chce zamknąć mi usta!!! Nie dam sie sprowokować!!! Dla
                                  lepszej Polski!! Niech zyje IV RP!! Niech żyje Premier Leppere i Prezes
                                  Kaczynski!! Europa na kolana!!!
                                  • siostra_tlenu Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 16:19
                                    >Proszę!! Kolejny lewak chce zamknąć mi usta!!! Nie dam sie sprowokować!!! Dla
                                    >lepszej Polski!! Niech zyje IV RP!! Niech żyje Premier Leppere i Prezes
                                    >Kaczynski!! Europa na kolana!!!

Ależ,- gadaj ile chcesz, jak ci to ma pomóc...
                            • siostra_tlenu Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 16:40
                              obywatelrp3 napisał:

> No, widzę że z koscioła wyszło towarzystwo moherków. A obiadek już zjedliście,
                              > że tak rzucacie się do postów?

Nic dodać, nic ująć.
                          • wrojoz Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 17:06
                            Kaczyński=Lepper=Rydzyk.
              • zzamiedzy Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:48
                bio.mum napisała:

>
                > A dlaczego są tacy wysocy?? Pomyslales o tym?? Jak Bracia jedli przecieraki,
                > dzieci komunistów miały banany i czekolady!!
                >
                > Jak rodzice kaczorkow potrafili ich wkrecic do filmu to kim oni byli, ze
                musieli jesc przecieraki? Poza tym nikt zanczacy nie moze byc wyzszy od
                kaczorkow i edgara. Wiesz juz dlaczego Giertycha nie wpuscili. Bo edgar jak
                przy nim stoi to wydaje sie jakby kleczal. A o wspolnym spacerze po schodach
                sejmowych juz z litosci nie bede wspominal.
                >
                • bio.mum Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:52
                  zzamiedzy napisał:

> bio.mum napisała:
                  >
                  > >
                  > > A dlaczego są tacy wysocy?? Pomyslales o tym?? Jak Bracia jedli przeciera
                  > ki,
                  > > dzieci komunistów miały banany i czekolady!!
                  > >
                  > > Jak rodzice kaczorkow potrafili ich wkrecic do filmu to kim oni byli, ze
                  > musieli jesc przecieraki? Poza tym nikt zanczacy nie moze byc wyzszy od
                  > kaczorkow i edgara. Wiesz juz dlaczego Giertycha nie wpuscili. Bo edgar jak
                  > przy nim stoi to wydaje sie jakby kleczal. A o wspolnym spacerze po schodach
                  > sejmowych juz z litosci nie bede wspominal.

A Lutek jest tam tylko po to, zeby podsadzać Prezesa do sejmowych klamek!! Robi
                  za drabinę!! Brawo zzamiedzy!! Widzę, że się rozumiemy!! Precz z wysokimi!!
                  Precz z czewonymi!! Wiwat PiS!!! Wiwat Koalicja!! Wiwat Danuta Hojarska!!
                  > >
                • em-biz Tatuś Kłamczyńskich uczył na WUML ??? 30.04.06, 18:21
                  Jeśli to prawda,to wiemy dlaczego o tatuśku nie wspominają...
                  Synkowie mamuśki...
                  Ale za PRLu żyli dostatnio...Aktorami byli tylko lewomyślini i ich młodzież.
                  Nawet proboszcz obejmując parafię musiał mieć aprobatę Komitetu Powiatowego PZPR. A wykładowcą Wieczorowego Uniwersytetu Marksizmu-Leninizmu kto mógł zostać? Jak bardzo musiał być zasłużony aby szkolić kadry dla PZPR ? /w STOLICY !/

• artefutura Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:53
                Gó.. prawda że bracia jedli przecieraki. Do filmu dostawały się dzieci tylko
                prominentnych działaczy PZPR.
                • bio.mum Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 15:55
                  artefutura napisał:

> Gó.. prawda że bracia jedli przecieraki. Do filmu dostawały się dzieci tylko
                  > prominentnych działaczy PZPR.

Łżesz!! Ile Ci Michnik zapłacił za pisanie takich obelg!! Tales walcz do
                  cholery!! Siły tracę powoli!!!
      • wrojoz Re: A kiedyś i tak wylądujesz przed Trybunałem St 30.04.06, 17:04
        Kto z PiSem to ciemniak.
    • xtrin Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 15:31
      Trzeba szukać pozytywów. A pozytyw jest taki, że po całym tym cyrku Kaczyńscy i
      ska nigdy więcej do włazdy się nie dorwą.
      Szkoda tylko, że Polak nie potrafi być mądry przed szkodą.
    • em-biz J. Kaczyński: niedługo , jeszcze trochę... 30.04.06, 15:34
      jeszcze trochę i wszystkie kaczki,rydzyki do jednej taczki i hajda do Afryki...
      murzynom jaja kołysać!

• czlonekukladu Re: J. Kaczyński: niedługo , jeszcze trochę... 30.04.06, 16:43
        Nie dosięgną, królu złoty. Chyba, że ich Jędrek będzie podsadzał. Albo
        Marciniak tak się wyczucy angielskiego, że będzie prosił Murzynów, żeby
        kucali. "Excuse me, could you squat down? The duck intends to swing your nuts".
    • lomot3 [...] 30.04.06, 15:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • tadeusz_ja W obronie hochstaplera? Brawo panie Kaczyński! 30.04.06, 15:39
      Pan już w piętkę goni, ,panie Jaroslawie, miejsce tego zakonnika z Torunia jest
      w areszcie sledczym!Czy pan Ziobro ma jeszcze cokolwiek do powidzenia?
      • hera9 moze Rydz,dolozyl cos do wyborow? 30.04.06, 16:55
        w koncu dosc kasy zabral ze stoczni
        • siostra_tlenu Re: moze Rydz,dolozyl cos do wyborow? 30.04.06, 16:57
          hera9 napisała:

> w koncu dosc kasy zabral ze stoczni

Wątpię, on raczej, bierze niz daje.
    • tierralatina Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 15:40
      Zdecydowanie wole arystokaracje od Samoobrony...
    • beat_2005 Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 15:40
      wszyscy wiemy, że chcecie zminić polskę, kiedy do was dotrze, że my tego nie
      chcemy????
      • squibb o jo joj, a komoz to tak dobrze w tym kurniku?! 30.04.06, 15:46
        Prowokacja? kto to jest my?!
    • tomekjeden Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 15:44
      Pan Jarosław Kaczyński wyraźnie nie rozumie, w konteście jego wypowiedzi
      cytowanych przez GW, niezależności mediów i reguł cywilizowanej wymiany
      poglądów. Pan Jarosław Kaczyński ma prawo, bo jest obywatelem wolnego i
      demokratycznego państwa, mówić bzdury. Pan Jarosław Kaczyński ma nawet prawo
      obrażać polski Episkopat i Ojca Świętego. Bezkarne obrażanie głowy państwa jest
      częścią swobód obywatelskich w każdym cywilizowanym kraju. Pan Jarosław
      Kaczyński mówi jak jakiś dziki kacyk, czy inny cesarz Bokassa, bo nie jest
      świadom tych reguł, które są podstawą państwa demokratycznego i wolnego. Pan
      Jarosław Kaczyński ma inny duży problem. Albo szybko nauczy się on reguł
      dotyczących dziennikarstwa cywilizowanego, albo przejdzie on do historii jako
      głupek.
    • tantal1 Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 15:48
      Uważnie czytając fora tej gazety każdy normalny człowiek musi dostrzec, że
      stawiane Radiu Maryja zarzuty są małą kropelką wobec oceanu nienawiźci ,
      ochydy, żenującego poziomu intelektualnego i jaskiniowej kultury większości
      reprezentowanych tu poglądów. Dziwne ,że administrator forum pozwala na taki
      poziom wypowiedzi. Czy tak ma wyglądać ideał wolności decydentów tej gazety?
      Ilu patologicznym typom pozwolicie jeszcze ogłaszać kto ma wisieć.
      • doof Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 30.04.06, 17:05
        Uwaznie czytajac te fora kazdy normalny czlowiek musi dostrzec, ze wolnosc i
        demokracja sa bardzo zagrozone w Polsce. Zaczyna sie to wszystko od cenzury,
        zupelnie tak jak to bylo za komuny. tantal, zenada jest ze sadzasz byki
        ortograficzne w swoim ojczystym jezyku. Administrator forum najprawdopodobniej
        walczyl o wolnosc mysli, nie sadzisz? Przypominasz mi osoby ktore chca
        narzucic swoja filozofie zycia i moralnosci na wszystkich innych, a kiedy inni
        sie z Toba nie zgodza to znaczy, ze nalezy ich wytepic. Zupelnie jak w Radiu
        Maryja.
        • tantal1 Re: J. Kaczyński: niedługo będzie koalicja większ 01.05.06, 11:27
          Wolność wg doofa ma polegać na prawie do opluwania ludzi , szydzenia z ich
          wyglądu, budowy ciała, wzrostu, mówienia kto powinien wisieć etc. Nie wiem kto
          cię wychowywał jakich miałeś rodziców czy posiadasz jakiś system wartości
          prawdopodobnie jesteś albo jeszcze bardzo młody i się jeszcze miotasz w albo
          już zepsuty i nienaprawialny.Używając słowa moralność nie tylko zajrzyj
          przedtem do słownika ale przeczytaj jakąś poważną publikacje i postaraj się ją
          zrozumieć jeśli w twoim przypadku jest to jeszcze możliwe. Jeśli chcesz być
          poważnym dyskutantem nie wyławiaj drobnych literówek jako zarzuty ortograficzne
          bo to odsłania twoją małość i twoje kompleksy. Więcej czytaj ale nie tylko
          Gazetę Wyborczą.
      • henryk.log ochydy,,ochydy..ochydy..ochydy..o chydy..ochydy..? 30.04.06, 17:36
        Ohydny ortografie!
        :-(((((((((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka