Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski jako świadek w prokuraturze

• mecenas19 Re: Kwaśniewski jako świadek w prokuraturze 04.05.06, 15:39
      moroux napisał:

> Prawicy skacze gula, bo Kwas osiągnął bardzo wiele na arenie tak krajowej jak
      > i międzynarodowej. A oni - nic. Nic, tylko kompromitacja. Więc najlepiej
      > rzucić w niego gównem - może się co przyklei.
      Tylko bandyta moze uniewinnic morderce
    • bronimir Śmieszna jest ta nagonka 04.05.06, 15:57
      na emerytowanych Prezydentów. Dostaje się Wałęsie i Kwaśniewskiemu, tyle tylko,
      że pozbawione to jest jakiegokolwiek sensu. W Stanach, raczej używa się ich do
      załatwienia w sposób nieoficjalny kłopotliwych spraw. Ci ludzie mają rozległe
      kontakty, pozostałe z czasów sprawowania Urzędu.
      • mat25 Re: Śmieszna jest ta nagonka 04.05.06, 16:33
        Polsce wystarczą dobre kontakty z Watykanem. Wszystko inne to układ.
    • tomekp1 Re: Kwaśniewski jako moroux 04.05.06, 16:20
      Tak masz rację można rzucić gównem naprodukowanym w ostatnich latach
      i trzeba coś z nim zrobić, najlepiej oddać właścicielowi.
    • tomekp1 Re: Kwaśniewski jako świadek w prokuraturze 04.05.06, 16:38
      moroux napisał:

> Prawicy skacze gula, bo Kwas osiągnął bardzo wiele na arenie tak krajowej jak
      > i międzynarodowej. A oni - nic. Nic, tylko kompromitacja. Więc najlepiej
      > rzucić w niego gównem - może się co przyklei.
      Tak trzeba mu oddać to co naprodukował.A na arenie krajowe jak i zagranicznej
      zasłużył się, oj zasłużył - jako stały bywalec imprez zakrapianych dużżżą ilością
      alkoholu./A prawicy skacze gula na samą myśl o tym burdelu jaki zastali przy
      obejmowaniu władzy /bezprawie,samowola,kradzieże, podejrzane
      prywatyzacje,biedota brzebiąca po smietnikach,zrozpaczeni ludzie popełniający
      samobójstwa,głodne dzieci.
      • wikal Re: Kwaśniewski jako świadek w prokuraturze 04.05.06, 20:33
        ./"A prawicy skacze gula na samą myśl o tym burdelu, jaki zastali przy
        > obejmowaniu władzy /bezprawie,samowola,kradzieże, podejrzane
        > prywatyzacje,biedota grzebiąca po śmietnikach,zrozpaczeni ludzie popełniający
        > samobójstwa,głodne dzieci."
        Oczywiście panowie Kaczyńscy sa zupełnie nowiutcy w polityce i niczemu niewinni
        jak i cała prawica. Rozumiem, że od 89 roku rządzi komuna i Kwaśniewski. AWS to
        byli ich agenci (wtedy to dopiero był bajzel!!!). Taki był jeden podobny do
        obecnego prezydenta... minister sprawiedliwości bodajże. Ale na pewno był po
        operacji plastycznej, też agent. Itd... można te bzdury smażyć. Panowie
        Kaczyńscy nie spadli z nieba, dawno już w tym jak to nazywasz burdelu brali
        udział. Rzeczywiście nigdy naprawdę nie rządzili i dzięki Bogu, bo właśnie nam
        pokazują, że pojęcia o tym nie mają. A jeśli chodzi o prezyedntów... no cóż.
        Wałęsa mnie bawił (do tego miał wygląd i nazwisko), za Kwachem nie przepadałam,
        za obecnego się po prostu wstydzę. Może i jest najlepiej wykształcony z nich
        wszystkich, może ma dobre intencje, na pewno jest uczciwy. I co z tego? Nie
        nadaje sie na swoje stanowisko, przynajmniej na tak skrojoną prezydenturę jak w
        Polsce. Nie umie mówić, jest niemedialny, boi sie dziennikarzy, jest
        chorobliwie podejrzliwy i zakompleksiony. Nie umie się ubrać ani nawet ręki
        podać. Udziela głupich i niepotrzebnych wywiadów, nie szanuje naszych sąsiadów.
        Każdy kto nie z nim - przeciwko niemu (zasada niestety stalinowska). Jest taki
        jak tzw. Polska B - zapyziały, zaściankowy, smutny, pokazuje pompatyczny
        patriotyzm i pompatyczną religijność. Jest nietolerancyjny wobec ludzi inaczej
        myślących niż on. I wreszcie jest prezydentem PiS - nie prezydentem wszystkich
        Polaków. Ktoś powie, że Kwach był prezydentem SLD. Odpowiem - przynajmniej
        udawał, że jest inaczej. O naszej first lady przez litość wypowiadać się nie
        będę. Przykro mi, że tak jest, choć nie głosowałam na prezydenta Kaczyńskiego.
        Ale miałam nadzieję, że jakoś sobie poradzi. Może w przyszłośći. Oby!!!
    • friedmar media trzeba ukrócić, a konstytucja jest be, 04.05.06, 17:04
      dziennikarze są zniewoleni, a ten podpis to złożyła jego siostra jak był w
      toalecie bo dokumenty podłozył urzędnik ze starego naboru.

zy argumentacja powyżej nie wydaje się bardziej logiczna? , a tu taki bezczelny
      Kwach komunista sym nazisty własciciela żydowskiego marketu: owszem widział
      przeczytał, procedury były ok i decyzja nie jest wypadkiem równie
      niebezpiecznym jak małpa z brzywą. Bezczelność, trzeba zmienić pprawo bo nie
      umoczymy dziada!
    • bezportek [...] 04.05.06, 17:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • strikep Zdrada Polski =PZPR i wspolpraca za ZSRR Rozliczyc 04.05.06, 17:42
    • gw_klamcy Kwaśniewski czerwony pachoł Moskwy 04.05.06, 17:59
      kumpel Michnika, zgroza, zaklamane stadło.
      • dworska1 Re: Kwaśniewski czerwony pachoł Moskwy 04.05.06, 20:21
        A Walesa tez pojdzie zeznawac za ulaskawienie Slowika z Pruszkowa? Czy moze
        spac spokojnie, bo wiadomo, kto wtedy pracowal u niego w kancelarii?
    • grzegg6 Re: Kwaśniewski jako świadek w prokuraturze 04.05.06, 20:20
      A czego sie on dorobil na arenie miedzynarodowej? Nigdzie go nie chcieli ani
      w ONZ czy w EU. Kwach to darmozjad i tyle, nie sie lepiej wezmie za robienie
      swojego magisterium.
    • zgodnik1 Lenin i jego nauki, nosimy w sercu...LJ.Kaczyńscy 04.05.06, 20:25
    • ambl Re: Kwaśniewski jako świadek w prokuraturze 04.05.06, 20:43
      A co on takiego osiągnął?
    • silesius.monachijski1 Olek "zatanczyl" pierwszy raz; 04.05.06, 20:48
      w nastepnym tancu napewno pogubia mu sie kroki; zacznie od fokstrota, a skonczy
      na disco polo
      • uu1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz; 04.05.06, 21:36
        Czy prypadkiem słowo <kohl> nie tłumaczy się na język polski jako <kapusta>?
        • silesius.monachijski1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz; 04.05.06, 21:51
          i Ty to mowisz? "autentyczny zwolennik PiS-u"? cos Ci sie chyba pomylilo?

uu1 napisała:

> Czy prypadkiem słowo <kohl> nie tłumaczy się na język polski jako <
          > kapusta>?
          • uu1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz; 04.05.06, 22:20
            Nie potrafisz odpowiedzoeć na proste pytanie? No, jak jest z tym słowem <kohl>?
            • silesius.monachijski1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz; 04.05.06, 22:26
              rece mi opadaja; dopiero co czytalem Twoje - tresciowo zupelnie odmienne -
              komentarze na forum "autentycznych zwolennikow PiS-u", a tu taka niespodzianka;
              dech zapiera

uu1 napisała:

> Nie potrafisz odpowiedzoeć na proste pytanie? No, jak jest z tym słowem <ko
              > hl>?
              • uu1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz; 04.05.06, 23:03
                > a tu taka niespodzianka; dech zapiera.
                Co Ci znowu dech zapiera? Strasznie dużo odnosisz ostatnio kontuzji i konfuzji.
                • silesius.monachijski1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz; 04.05.06, 23:06
                  nic z tych rzeczy; "cogito ergo sum"; wiem co mysle, i co pisze; i mnie
                  cokolwiek zastanawia; jutro w Krakowie to przedyskutuje ze znajomymi

uu1 napisała:

> > a tu taka niespodzianka; dech zapiera.
                  > Co Ci znowu dech zapiera? Strasznie dużo odnosisz ostatnio kontuzji i
                  konfuzji.
                  • uu1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz; 04.05.06, 23:12
                    > nic z tych rzeczy; "cogito ergo sum"; wiem co mysle, i co pisze;
                    A ja odnoszę graniczące z pewnością wrażenie, że kierujesz się maksymą Twojego
                    ulubionego I BRP - jestem więc piszę.
                    • silesius.monachijski1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz; 04.05.06, 23:23
                      niekoniecznie; jak zauwazyles, jeszcze do poziomu "koltunow" i "rynsztoka" nie
                      udalo mi sie zejsc; i nad zadna trumna sie nie "kiwalem"

uu1 napisała:

> > nic z tych rzeczy; "cogito ergo sum"; wiem co mysle, i co pisze;
                      > A ja odnoszę graniczące z pewnością wrażenie, że kierujesz się maksymą Twojego
                      > ulubionego I BRP - jestem więc piszę.
                      • uu1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz; 04.05.06, 23:32
                        > i nad zadna trumna sie nie "kiwalem"
                        Ty tak twierdzisz. Świadków brak.
                        • silesius.monachijski1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz; 04.05.06, 23:37
                          to ich poszukaj; w przypadku tego "drugiego" swiadkow jest caly legion (ze tak
                          sobie "zarusycze")

uu1 napisała:

> > i nad zadna trumna sie nie "kiwalem"
                          > Ty tak twierdzisz. Świadków brak.
                          >
                          >
                          • uu1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz; 04.05.06, 23:58
                            > swiadkow jest caly legion
                            Czyli IV Brygada.
          • gnida_z_polsatu Olek "zatanczyl" pierwszy raz ale nie ostatni !!!! 04.05.06, 23:28
            na razie tańczy cieniutko
            wmaślając się prokuratorom
            tanimi komplementami !

zobaczymy co powie szwajcarska prokuratura
            i sam ptaszek, któremu grozi deportacja !

wtedy kwachowi może sie ten jego
            taneczny krok poplątać :(
            • uu1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz ale nie ostatni 04.05.06, 23:33
              Sorki ale sam wymyśliłeś nicka? Jest cool.
              • silesius.monachijski1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz ale nie ostatni 04.05.06, 23:38
                przeciez to Lis, przyszly naczelny GW

uu1 napisała:

> Sorki ale sam wymyśliłeś nicka? Jest cool.
                • uu1 Re: Olek "zatanczyl" pierwszy raz ale nie ostatni 04.05.06, 23:57
                  Dzięki. Wiedziałem, że na Ciebie można liczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka