Dodaj do ulubionych

Poseł Suski - genetyczny patriota z PiS

19.05.06, 07:03
Miałem o nich lepsze zdanie… Związek, który wyznaje teorię patriotyzmu
genetycznego nie zasługuje na nic lepszego od Suskiego :-)
Obserwuj wątek
    • frant3 Re: Poseł Suski - genetyczny patriota z PiS 19.05.06, 07:10
      W pewnym sensie ja też jestem genetycznym patryjotą. Mój dziadek był w Szarych Szeregach.

--
      Frant - humor, satyra, krytka
      • zupa_wolowa PiS i darwinizm? 19.05.06, 07:12
        Jestem pod wrażeniem. Co na to Giertych?
        • lukasito Powinien zgłosić votum separatum:)) 19.05.06, 10:22
          i ogłosić, że Pan Bóg stworzył patriotów, Adama i Ewę, a na końcu zobaczył co
          zrobil i sie wyluzował:))
          • lejbakogelmogel Re: Mamy problem genetycznej antypolskości ! 19.05.06, 10:27
            Genetyczny patriotyzm Polsce nie będzie szkodził.
            Nie mozna tego powiedzieć o genetycznym antypoloniźmie.
            • lukasito Re: Mamy problem 19.05.06, 10:46
              Mówienie o genetycznym patriotyźmie jest wyrazem głupoty i antypolonizmu. Zwróć
              uwagę, że Suski określił co przez to rozumie zawężając definicję do małego
              grona ludzi. Nie wszyscy patrioci mieli dziadków w AK i w inteligencji
              przedwojennej. Zresztą, nie można odziedziczyc zasług, i o to głównie chodzi.
              patriotyzm to miłość do Ojczyzny, to uczucie, które nie zakłada nawet
              pochodzenia polskiego. To postawa, której wyrazem jest praca dla dobra
              Ojczyzny. PiSowcy i ich poplecznucy, opieprzając sie w Sejmie Ojczyźnie
              szkodzą. Przez patriotyzm rozumieją klepanie bez ustanku
              słów "Ojczyzna", "Polska", "polskość", a nie ciężką pracę nad edukacją,
              gospodarką i poprawą ogólnej sytuacji Polski... Nie nauczono ich pracować,
              tylko dużo gadać i pokazywać się w mediach. Wstyd. O swoim patriotyźmie się nie
              mówi, tylko sie go wyraża czynami, a tych ostatnich brakuje.
              • lejbakogelmogel Re: Mamy problem genetycznej antypolskości ! 19.05.06, 10:51
                A mnie ta nazwa się podoba, jest jak najbardziej słuszna.
                Nawet potrafiłbym to uzasadnić, gdym był na forum ludzi myślących,
                a nie z mózgami spranymi lekturą Gazety Wyborczej.
                • lukasito Re: Mamy problem genetycznej antypolskości ! 19.05.06, 11:00
                  Jeśli potrafisz to uzasadnić, to wal proszę śmiało:)) Tylko nie opowiadaj, że
                  nie możesz bo nie masz czasu:)) Jak Ci sie nie podobają rozmowcy, to po co
                  piszesz? Robisz z siebie bałwana i oto cały efekt:)))
                  • almagus Re: On nawet nie jest cukrowy, on jest pastewny 19.05.06, 18:33
                    Powinien pamiętać, że buractwo to jego uprawa i środowisko glebowe.

Politykowi małego formatu siedzenie z głową o władzę się wykłóca!

Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalony,
                    w ramach koalicji przechodzi do samoobrony!

Nie markuj, zrób dziecię trzecie
                    Czy na drabinie, czy to w klozecie,
                    czy to w obórce, czy na zagonie
                    poczynaj w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.
                    Mam dużą zdolność krycia.
                    Jak członek w pozycji bojowej
                    chcę służyć Czwartej Ludowej!

Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”.
                    Jestem ważny, jestem dziki.
                    Porywam w swoje dłonie.
                    Gwałcę w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Stosuję różne zabiegi,
                    sieg hail ślę do kolegi,
                    gdy będzie koleś w skłonie,
                    wezmę go w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Tak głupie macie banki.
                    Nabrałem od nich kaszanki.
                    Utknie u mnie na bronie.
                    Nie oddam w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Mój rechot biegnie po sali,
                    aż mi „poślaki” klaskali,
                    każdy na samogonie.
                    Chleję w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Ja jestem chłopak szczery.
                    Ze mną wszelkie afery.
                    Wierni jak łyse konie
                    kradniemy w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Ja biorę datki, Ja biorę składki.
                    Puszczam fałszywe gadki.
                    Mam radio w każdej stronie.
                    Biorę w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

I „hosztaplery, i profesory”,
                    I konowały, czyli „dochtory”.
                    Mam naturalne me feromony,
                    to gnojowica samoobrony.

Szukam ochoty do życia.

Wszędzie sodomia no i „gomoria”,
                    won „liberały”, klerykom gloria.
                    Zrobimy dziurę w każdym „kondonie”
                    to demografia w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Wygasły już pluralizm,
                    zanika liberalizm
                    na politwiary falochronie,
                    to solidarność w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Widzę koryto i jest tak blisko.
                    Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko
                    choć smród w salonie,
                    byle do władzy w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Dopadł pisiorek pod kościołem władzę
                    w samoobronie rydzyka ci wsadzę,
                    jeszcze lessera i giera z Tycha zagonię
                    dla stabilizacji nazinacji w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Kiedyś stonka, teraz buraki z zagonka!

• lukasito No czekam na twoje uzasadnienie:))) 19.05.06, 11:18
                  Mam wrażenie, że tylko sie przechwalałeś, że potrafiłbyś to uzasadnić "gdyś był
                  na forum...":))
                  Chyba, że już poszedłeś na forum dla myślących... inaczej:))
                • billy-the-kid Re: Mamy problem genetycznej antypolskości ! 19.05.06, 12:20
                  lejbakogelmogel napisał:

> A mnie ta nazwa się podoba, jest jak najbardziej słuszna.
                  > Nawet potrafiłbym to uzasadnić, gdym był na forum ludzi myślących,
                  > a nie z mózgami spranymi lekturą Gazety Wyborczej.

Nikt jeszcze naukowo nie udowodnił istnienia genetycznego patriotyzmy, sprawa
                  jest ciągle otwarta. Natomiast istnieją poważne przesłanki potwierdzające tezę o
                  genetycznym zidioceniu.
                  • arkras Re: Mamy problem genetycznej antypolskości ! 19.05.06, 15:09
                    Wyjąłes mi to z ust ;/
                • dybko2 Re: Mamy problem genetycznej antypolskości ! 19.05.06, 18:37
                  Teraz powiedzałeś o sobie wszystko.Nawet login masz genetyczny
            • konread Re: Mamy problem z genetyczną głupotą! 19.05.06, 10:47
              Czy to oznacza że każdy obywatel który wykaże się przodkami może takie cóś
              uzyskać? A jeżeli nie, to znaczy że zaczyna się rozdawać przywileje dla
              rządzących jak to było za PRLu, kiedy np. osoby urodzone po II w.ś. otrzymywały
              legitymacje ZBOWiDu, bo akurat byli to zasłużeni towarzysze z PZPR.
              • lejbakogelmogel Re: Mamy problem z genetyczną antypolskością! 19.05.06, 10:59
                Całe środowisko skupione wokół Gazety Wyborczej taki gen posiada.
              • lukasito Re: Mamy problem z genetyczną głupotą! 19.05.06, 11:05
                konread napisał:

> Czy to oznacza że każdy obywatel który wykaże się przodkami może takie cóś
                > uzyskać?
                Własnie taka filozofia obowiązuje:)) Spójrz co się dzieje z ziemią rolną: mogą
                ją nabywać tylko "genetyczni rolnicy", ewentualnie ludzie z papierami
                rolniczymi i szeregiem zgód od wójta, wojewody itd. Zwykły Polak z miasta moze
                zapomnieć o przeniesieniu sie na wieś. Mialo to nas "chronić" przed wykupem
                Ojczyzny przez obcych, zwłaszcza Niemców, a sprowadza się do tego, że ziemię
                wykupują PSLowcy, Samoobroniaże i Piskorscy, bo na razie jest tania i można
                dostać dopłaty. Jak okres karencji przestanie obowiązywać, to z duuużym zyskiem
                i bardzo chetnie sprzedadzą dużą częśc posiadanej ziemi zachodnioeuropejskim
                farmerom i przedsięhiorstwom. Ustawa posłużyła temu, żeby wyeliminować
                konkurencje krajową. Ot tajemnica tych, co odmieniają "patriotyzm" przez
                przypadki w każdym zdaniu:))
                • lejbakogelmogel Re: Mamy problem z genetyczną antypolskością ! 19.05.06, 11:09
                  Na przykładzie twojej wypowiedzi widzę, że niektórych posiadaczy genu
                  antypolskości trzeba leczyć psychiatrycznie.
                  • lukasito Re: Mamy problem z genetyczną antypolskością ! 19.05.06, 11:13
                    Masz ciekawe spostrzeżenia:)) Ciekawe co takiego było w tej wypowiedzi, że cię
                    tak natchnęła:))
                    Ponadto, czyżbyś implikował, iż jesteś posiadaczem genu antypolskości? Bo bez
                    wątpienia przydałby ci się psychiatra:))
                    • baaku Re: Mamy problem z genetyczną antypolskością ! 19.05.06, 12:27
                      Nie karmić trola!
                  • koori Re: Mamy problem z genetyczną antypolskością ! 19.05.06, 12:01
                    Och, a jesli ktoś miał dziadka w AK, stryja w powstaniu warszawskim i
                    praprapradziada walczącego z potopem szwedzkim a jest apatriotyczny i podpisuje
                    się pod zyczeniem, zeby Polaków wyleczyć z polskości? Hmm?
                    • luna1111 Re: Mamy problem z genetyczną antypolskością ! 19.05.06, 12:41
                      koori napisała:

> Och, a jesli ktoś miał dziadka w AK, stryja w powstaniu warszawskim i
                      > praprapradziada walczącego z potopem szwedzkim a jest apatriotyczny i podpisuje
                      >
                      > się pod zyczeniem, zeby Polaków wyleczyć z polskości? Hmm?
                      Dziadków miałaś czterech, widocznie geny chwyciłaś od tych trzech, o których nie
                      wspominasz.Być patriotą to wspaniały przywilej. Nie każdego dotyczy, przeważają
                      sprzedawczyki i samoluby hołdujące własnej wygodzie. Po nas choćby potop.
                      • koori Re: Mamy problem z genetyczną antypolskością ! 19.05.06, 14:52
                        Zwracam uwagę, że poseł Suski równiez wspomniał jedynie jednego dziadka i
                        stryja. Jaką mam gwarancję, że on przejął te patriotyczne geny, a nie
                        niewiadome po pozostałych trzech dziadkach, o babkach już nie wspominając?
      • kerujb Re: Poseł Suski - genetyczny patriota z PiS 19.05.06, 12:12
        Pytanie do posła Suskiego.Czy poseł i MSWiA Ludwik DORN może być załiczony do
        grona genetycznych patriotów z PIS.A jeżeli nie to dlaczego.
      • m.m5 Re: Poseł Suski - gigantyczny idiota z PiS 19.05.06, 17:28
    • mason44 Re: Poseł Suski - genetyczny patriota z PiS 19.05.06, 07:10
      on wyglada na chorego psychicznie
      • dobrasekta Genetyczny patriota? chyba genetyczny idiota? 19.05.06, 07:13
        moherfucker.com i tyle
        • a.k.traper Nic dodć nic ująć, genetycznie umysł spartolony 19.05.06, 07:30
          • lukasito NIe genetycznie:)) Nieodwracalnie:)) 19.05.06, 09:18
            Nie mam nic do jego rodziców, pewnie chcieli, żeby synek wyrósł na ludzi. A tu
            taki obciach:((
            • anoux Re: NIe genetycznie:)) Nieodwracalnie:)) 19.05.06, 09:44
              a ja, jak widzę takiego debila, to zawsze myślę o tym jak bardzo sie tatuś z mamusią przyłożyli, żeby zniszczyć biedne dziecko...
              • lukasito Re: NIe genetycznie:)) Nieodwracalnie:)) 19.05.06, 10:08
                Myślę, że jego zdemoralizowało środowisko:)) Patologia i Suski:))
                • lejbakogelmogel Gazeta Wyborcza zwalcza wszelki patriotyzm. 19.05.06, 10:29
                  Nie wnikając w genetyczne rozważania, trzeba się zająć problemem
                  antypolskiej szmaty GW.
                  A może właśnie w tym przypadku rozważania genetyczne miałyby sens?
                  • lukasito Już dobrze. 19.05.06, 10:58
                    Koniec dyskusji. W kółko klepiesz te same bzdury. Idź sie wyszumieć do lasu:))
              • luna1111 Re: NIe genetycznie:)) Nieodwracalnie:)) 19.05.06, 12:45
                A może właśnie takim "debilom" zawdzięczasz to,że piszesz teraz po
                polsku.Zastanów się nad tym.
      • ggross Teraz genetyczny patriotyzm... 19.05.06, 09:44
        ...jutro genetyczne badania przynależności do rasy...
        Czy już tak się nie zaczynało jakiś czas temu, w innym kraju?
        • lukasito Badania genet. nie obejmą wiernych towarzyszy:)) 19.05.06, 10:12
          Badaniom nie będą podlegać tylko członkowie partii. Bo czy potomkowie po
          kądzieli Tatarów (znanych mahometan), bracia Kaczyńscy, mogą aspirować do miana
          genetycznych patriotów. Ja wciąż mam przed oczami bitwę pod Legnicą:))
          • eryk2 Re: Badania genet. nie obejmą wiernych towarzyszy 19.05.06, 23:39
            Bo czy potomkowie po
            > kądzieli Tatarów (znanych mahometan), bracia Kaczyńscy, mogą aspirować do
            miana
            >
            > genetycznych patriotów. Ja wciąż mam przed oczami bitwę pod Legnicą:))

Jest jeszcze gorzej, bo między tymi Tatarami na małych konikach pod Legnicą a
            największym preziem IV Rzeszy Pospolitej było jeszcze dwóch pradziadków-
            carskich sługusów. W dodatku jeden z nich był synem powstańca styczniowego -
            napluł na grób ojca i poszedł do armii rosyjskiej, aby tam robić karierę w
            wojsku zaborcy. Nie wspomnę już tu pewnego Rajmunda, skądinąd dobrze znanego na
            Politechnice Warszawskiej...
    • jrjrjr Re: Poseł Suski - genetyczny patriota z PiS 19.05.06, 07:10
      No to najlepiej wprowadzić kombatanctwo dziedziczne - po mieczu i kądzieli...
    • prof-antoni nie wyglada zbyt inteligentnie 19.05.06, 07:13
      pis i samoobrona= szkoda slow
    • galba [...] 19.05.06, 07:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • cinek08 Eugenika 19.05.06, 08:49
        Galba czy ty jesteś tępy z powodu jakiegoś wypadku czy to sprawa genetyczna?
        Śuśki wprowadza do polski eugenikę. Tą teorią z wielką wprawą posługiwali się
        naziści. Teraz widać jacy ludzie są w pisie (pisi):)
    • obserwatorek44 Re: Poseł Suski - genetyczny patriota z PiS 19.05.06, 07:32
      Moze lepiej stwprzyc dwa stany, tak jak w USA. Kazdy stan ze swoimi prawami i
      przepisami. I kazdy moze zamieszkac w odpowiadajacym jemu stanie, a Warszawa
      niech bedzie jako stolica calosci czyli taki D.C. Pan Suski i pozostali beda
      mogli sie zagryzac we wlasnym sosie (a ze tak by bylo to widac juz teraz).
    • reakcjonista1 Suski źle to nazwał 19.05.06, 07:36
      jesli sie nie myle on ma na mysli patriotyzm pokoleniowy (rodzinny - wychowanie,
      atmosfera domu, poglądy itp.), bo przeca wraz ze genami nic takiego jak
      patriotyzm sie nie dostaje... chyba :)))
      • gromek1 Re: Suski źle to nazwał 19.05.06, 08:30
        Sprawdźcie w ksiażkach do historii kto tworzył Targowicę,
        a potem cofnijcie się do dziadków i pradziadków. Wielu wśród nich było
        patriotów i Polaków - Katolików.
    • grogreg Generał "Bór" - Komorowski 19.05.06, 07:36
      Dobrze, ze nie musi na to patrzec.

Co za wstyd.
    • kain_brat_abla Genetyczny patriota - idiota 19.05.06, 07:37
      Głupcem wolno być każdemu, ale pod warunkiem: żeby nie dawał złego przykładu.
      • kryzar Re: Genetyczny patriota - idiota 19.05.06, 07:42
        choroby też dostaje się od przodków?
        • lukasito Re: Genetyczny patriota - idiota 19.05.06, 09:17
          kryzar napisała:
          > choroby też dostaje się od przodków?
          Tego sie obawiam:)) Współczuję dzieciom i wnukom Susła-Suskiego:))
          • lejbakogelmogel Re: Genetyczny antypatriota - np. Michnik ! 19.05.06, 10:47
            I nie tylko on.
            Ludzi z genem antypolskim jest w Polsce legion.
            • lukasito Re: Genetyczny antypatriota - np. Michnik ! 19.05.06, 11:06
              twoim zdaniem 99%? :)))
              • lejbakogelmogel Re: Genetyczny antypatriota - np. Michnik ! 19.05.06, 11:12
                Legion to jest legion, zajrzyj do Biblii, policzysz jaki to jest procent.
                - - -
                Czytaj Gazetę Wyborczą - będziesz głupszy !
                • lukasito Re: Genetyczny antypatriota - np. Michnik ! 19.05.06, 11:15
                  Hehe:) Ciekawe źródło w kontekście twoich wypowiedzi:)) W 100% napisane przez
                  twoich wrogów:)))
    • sw64 Re: Poseł Suski - genetyczny patriota z PiS 19.05.06, 08:02
      Ciekawe,czy poseł Suski bierze odpowiedzialność za morderstwa w Pawłokomie,gdzie jego koledzy z AK zabijali Ukraińskich mieszkańców.
      • luna1111 Re: Poseł Suski - genetyczny patriota z PiS 19.05.06, 13:03
        Jakim prawem wypisujesz takie brednie. Jeśli jesteś Ukraińcem,to tłumaczy cię
        ślepa rządza odwetu, ale jeśli jesteś Polakiem to twoje słowa zdumiewają.Chyba,
        że należysz do innej jeszcze nacji, która stawia znak rowności między Jedwabnem
        a Pawłokomą.
        • eryk2 Re: Poseł Suski - genetyczny patriota z PiS 19.05.06, 23:42
          Bo to o Pawłokomie, to zupełna nieprawda. Miejscowi Ukraińcy sami się związali,
          wyrżnęli i zakopali (jak ta wdowa po podoficerze, która się sama wychłostała
          w "Rewizorze" Gogola, notabene też Ukraińca...).
    • xapur Genetyczna głupota. 19.05.06, 08:04
      Pomijając debilny pomysł "genetycznego patriotyzmu" podczas czytania wypowiedzi
      pana Suskiego naszła mnie refleksja: Czy patriotyzm przejawia się przede
      wszystkim w składaniu kwiatów pod pomnikami itp.? Tylko tyle potrafią te
      ciemniaki udające super patriotów?
      • rafvonthorn Re: Genetyczna głupota. 19.05.06, 09:00
        No, to ja nie mam szans na podobne wyróżnienie. Mam alergię na kwiaty, chyba by
        mnie ci AK-talibowie zlinczowali na miejscu, gdybym zaczął kichać podczas
        składania kwiatów pod pomnikiem kogoś niezwykle "genetycznego" :P.
        • tom_aszek Mam dobra radę dla Ciebie :) 19.05.06, 10:26
          rafvonthorn napisał:

> Mam alergię na kwiaty, chyba by
          > mnie ci AK-talibowie zlinczowali na miejscu, gdybym zaczął kichać podczas
          > składania kwiatów pod pomnikiem kogoś niezwykle "genetycznego" :P.

Ostatnio pod cmentarzem widziałem w sprzedaży _przepiękne_ sztuczne róże, tak
          zrobione, że dopiero po dłuższym przypatrywaniu dojrzałem, że są sztuczne. Może
          to by było remedium na twoją alergię? :)
          Choć z drugiej strony - jak się ktoś dopatrzy, że połozyłes pod pomnikiem
          sztuczne kwiaty... Ojojoj...
          • lukasito Re: Mam dobra radę dla Ciebie :) 19.05.06, 10:29
            Sztuczne kwiaty są trwałe, czyli mogą symbolizować trwałość uczuć
            patriotycznych. Z drugiej strony sztuczny patriotyzm... taki jak Suskiego:))
    • anwb Re: Poseł Suski - genetyczny patriota z PiS 19.05.06, 08:26
      Zolnierzom AK chwala. Ale, nalezy to powiedziec z przykroscia, to sie nazywa
      mente captus. No! To rozumiem... Ale ten "genetyczny zonierz AK" - nowy czlonek
      - to balwan!
    • stagaz Groteska i kompromitacja... 19.05.06, 08:27
      ...dla Kaczyńskiego, że takich hucpiarzy jak Suski, Jurgiel czy Kurski trzyma w
      partii. Tacy ludzie sprawiają, że przez nich nawet ludziom popierającym PiS, w
      żaden sposób nie zgadza się głoszony program partii z wizerunkiem wykonawców.
      Jeżeli to prawda, co napisała "GW" o Suskim, to jest to koszmarny wręcz bałwan
      i błazen, kompromitacja dla każdego środowiska , w którym przebywa.
    • zibi1010 Czyzby zaczynal sie exodus w "kombatanty"??? 19.05.06, 08:35
      Wbrew pozorom to raczej dobra wiadomosc - w szczere intencje wszelkich zwiazkow
      kombatanckich juz dawno nie wierze z tej racji, ze 61 lat po wojnie liczba ich
      czlonkow nie tylko nie maleje, ale cudownym niewatpliwie sposobem wrecz rosnie i
      zwiazek do ktorego przyjeli tego barana nie jest tu zadnym wyjatkiem!
      Cieszy za to decyzja samego czlonka pisuaru(nieposledniego w koncu)o "zapisaniu
      sie" do sklerotycznego bractwa - swiadczy to moim zdaniem jednoznacznie o
      szukaniu ochronki w zwiazku z pogarszajaca sie perspektywa dalszego trwania "u
      steru"! Szczury zawsze szukaja pierwsze schronienia, a u kombatantow i ulgi i
      ordery, no i jak takiego ruszyc za pare lat za ew. przekrety - przeciez
      genetyczny patriota i ma papiery...i nawet nie żółte...
    • milseog to porazka b. zolnierzy AK. WSTYD![n/t] 19.05.06, 08:43
    • renebenay Re: BLAZNY !!!! 19.05.06, 08:51
      Jezeli Miedzyplanetarny Zwiazek AK do tego stopnia blaznuje i degraduje pamiec
      zolnierzy AK to wcale sie nie bede sie dziwil ze,jeszcze wieksze drwiny spadna
      na ta organizacje.Moi rodzice i brat byli w AK,ojciec byl wywieziony do Rosji a
      teraz staruszkowie naruszeni miazdzyca i innymi chorobami wystawiaja legitymacje
      byle komu z ulicy,przeciez wojna sie skonczyla bardzo dawno ale to trudno
      wytlumaczyc weteranom ktorzy maja klopot z pamiecia i ktorzy otwarcie pluja i
      kpia ze swoich poleglych kolegow.
      • maruda.r Re: BLAZNY !!!! 19.05.06, 09:06
        renebenay napisał:

> Jezeli Miedzyplanetarny Zwiazek AK do tego stopnia blaznuje i degraduje pamiec
        > zolnierzy AK to wcale sie nie bede sie dziwil ze,jeszcze wieksze drwiny spadna
        > na ta organizacje.

W rzeczy samej. Szukanie spadkobierców wśród genetycznych idiotów to chyba objaw
        starczego zdziecinnienia.

• lukasito Re: BLAZNY !!!! 19.05.06, 09:26
        Kombatanci to starzy ludzie:(( niestety tym, którzy podejmują decyzje nie jest
        obca demencja:(( i dementorzy z Harrego Pottera:))
      • eryk2 Do renebenay'a 19.05.06, 23:46
        Mam dokładnie to samo zdanie. W czasie wojny dwie osoby zginęły z rąk
        ukraińskich (?), jeden chłopak na robotach w Reichu, dziadek był w obozie,
        potem w AK (przedwojenny wojskowy). Wstydzę się za ŚZŻAK, nie zamierzam się tam
        wpisywać - nie jestem susiotą...
    • tricky2 Re: Poseł Suski - genetyczny patriota z PiS 19.05.06, 08:52

Oj to Dorna będą musieli wywalić :((
    • zaifi Dlaczego,jest to możliwe,dlatego.. 19.05.06, 08:58
      gdyż najmłodsi walczący,mają po jakieś 85 lat.Panowie z AK,żyją obsesyjnie
      tamtymi laty u niektórych chęć przedłużenia chwały jest przemożna nic
      dziwnego,że zatrąca już o głupotę.Poseł Suski,traci zdrowy rozsądek,genetyczny
      patriotyzm-czy idiotyzm.Twórzcie sobie te listy,gdy Polacy oprzytomnieją i
      nauki sekty wywietrzeją z łbów,listy wskażą,kogo omijać szerokim kołem!

• albacor Re: Dlaczego,jest to możliwe,dlatego.. 19.05.06, 09:07
        Degradacja symboli nastepuje. Po orderze Orła Białego czas na związek AK. No
        cóż, teraz to już niczego nie spodzewam się po tych czubkach. Symbole trzeba
        pieścić, dbać o nie, zachować pamięć o nich, a nie podczepiać na siłę - z
        powodów politycznych- jakichś bubków szczerzących zęby do kamery z legitymacją.
        Idiotyzm kompletny, brak wyczucia - własnie patriotycznego. Nie śmialbym nawet
        szczycic się posiadaniem odznaczenia czy przynaleznośći za którą inni krew
        przelewali. A Suski to najwyżej może zaciąć się przy goleniu....
        • eryk2 Re: Dlaczego,jest to możliwe,dlatego.. 19.05.06, 23:49
          > Degradacja symboli nastepuje. Po orderze Orła Białego czas na związek AK.

Po przyznaniu Orderu Orła Białego, którego egzemplarze należące do Marszałka
          Piłsudskiego i Prezydenta Mościckiego są relikwiami narodowymi, niejakiemu
          Tokarczukowi, wieloletniemu protektorowi Michała M., pedofila z Tylawy, ten
          Order jest już tylko cudownym medalikiem...
      • maruda.r Re: Dlaczego,jest to możliwe,dlatego.. 19.05.06, 09:08
        zaifi napisała:

Poseł Suski,traci zdrowy rozsądek,genetyczny
        > patriotyzm-czy idiotyzm.

Poseł Susuki nie może tracic czegoś, czego nigdy nie miał. Na miano genetycznego
        idioty zasłuzył sobie juz wcześniej.

• lukasito Słusznie:)) 19.05.06, 11:53
          Ot co:))
    • galan12 debilizm ma jakieś granice? -nie,jest jeszcze pis 19.05.06, 09:09
    • zwykly.czlowiek Panu Suskiemu wyrósł bardzo niepatriotyczny wąsik. 19.05.06, 09:10
      Spojrzenie go też zdradza.
      I te genetyczne cechy całkiem go dyskwalifikują.

Jakby się jeszcze zaczesał odpowiednio na lewy bok, to byłby jeszcze bardziej podobny do jednego swojego przodka wspominanego często i z sympatią przez wszechpolaków.

Genetyczny bałwan.
    • lukasito Re: Poseł Suski - genetyczny idiota z PiS:)) 19.05.06, 09:13
      Zwracam uwagę, że ani AKowcy, ani np. Kościuszko nie mieli dziadków w AK...
      Dodatkowo zwracam uwagę, że żołnierze Polskich Sił Zbrojnych na Zachodzie też
      nie należeli do AK... Co zrobić z tymi, którzy nie mieli przodków w
      inteligencji? Czy członek AK, który nie miał matury jest godzien być
      przodkiem "genetycznego patrioty"? A co z tymi, ktorzy są potomkami AKowców,
      którzy ratując życie spieprzyli na Zachód? Przecież nie wszyscy czują się
      obecnie Polakami? Czy są "genetycznymi patriotami" amerykańskimi, albo
      francuskimi?
      Zresztą podejście Susła-Suskiego, to nic innego, jak przypisywanie sobie
      cudzych zasług, tak jak to robią dzieci w przedszkolu: "A mój dziadek był w AK,
      wy cieniasy", "A mój brat ma 15 lat i własny rower, kretynie", "A mój tata jest
      silniejszy niż twój i jak mi nie dasz tej zabawki to mój tata zbije twojego na
      kacze jabłko":)) Pozdrawiam wsszystki9ch zwolenników Susła - genetyczny
      idiotyzm jest uleczalny:)))
    • tiales1 po AK zostalo A-kury,A-kaczki..genetyczni idioci. 19.05.06, 09:29
      • albacor Re: po AK zostalo A-kury,A-kaczki..genetyczni id 19.05.06, 09:37
        Proponuję nadać Giertychowi legitymację nr 1 Stowarzyszenia Wojów Mieszka I.
        banda głupów
        • lukasito Re: po AK zostalo A-kury,A-kaczki..genetyczni id 19.05.06, 10:09
          Wojów Mieszka i Sakiewki:))
    • anoux Re: Poseł Suski - genetyczny patriota z PiS 19.05.06, 09:41
      może też być genetyczny idiota, genetyczny półgłówek, genetyczny debil, genetyczny poseł może... Wygląda na to, że w pl wszystko jest możliwe..
      • lejbakogelmogel Naczelny Michnik - genetyczny antypatriota z GW. 19.05.06, 10:33
        Moze być też genetyczny antypatriota.
        Przykładów takiego uwarunkowania mamy w Polsce wiele.
    • kathy83 Re: Poseł Suski - genetyczny patriota z PiS 19.05.06, 09:42
      Co do wynalazku Kaczorow, czyli "genetycznego patriotyzmu" :

www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/wiersze_alfabetycznie/kaczmarskiego/d/drzewo_genealogiczne.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka