krzysztof70-36 Re: Czy do zajmowania się historycznymi pierdołami 21.05.06, 18:39 potrzebny jest palament? Weźcie się za jakąś pożyteczną pracę panowie politycy. Nie chcemy płacić wam za cyrkowe przedstawienia. To co proponujecie warte jest mniej niż zero. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Czy będzie komisja w sprawie Telegrafu?????? 21.05.06, 19:12 I może jeszcze w sprawie spółki SREBRNA MEDIA i dojenia z niej kasy na PC? Może bliźniacy wyjaśnią, jak to Pineiro finansował ich Porozumienie Centrum? Może wyjaśnią gdzie jest kasa Fundacji Solidarności? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Nowa komisja - bo za malo ich bylo 21.05.06, 19:56 Tak, tak! Koniecznie nowa komisja! Rzadzic nie umiemy, ale w powolywaniu nowych cial bedziemy najlepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: Nowa komisja - bo za malo ich bylo 21.05.06, 20:09 Zbadać jak to było z pożyczkami dla młodych małżeństw,dostałem 100tys.,a spłaciłem tylko odsetki ,40tys za 5lat. Ciekawe kto splacił resztę to było wtedy gdy minstrem od młodzieży był Aleksander Kwaśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
palekh Re: Politycy o komisji śledczej ds. zbadania poży 21.05.06, 19:58 a kto powoła komisję lekarską do zbadania tych pajaców którzy chcą powołać komisję do zbadania tego co jest jasne i oczywiste?Wielkość głowy Pana Gosiewskiego nijak ma sie do zawartości jego mózgu-a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 P osły do komisji przeróżnych poszły 21.05.06, 20:02 Powinniśmy zmienić konstytucje i powołać nową władzę komisyjną. Art. 10 Powinien brzmieć. Ustrój Rzeczypospolitej Polskiej opiera się na podziale i równowadze władzy ustawodawczej, władzy wykonawczej, władzy sądowniczej i władzy komisji PiS-owskiej. -- Niech będzie pochylony. Odpowiedz Link Zgłoś
ktysio Re: Politycy o komisji śledczej ds. zbadania poży 21.05.06, 20:11 Od tego kasy na koncie mi nie przybędzie. Ale... igrzyska czas zacząć! Odpowiedz Link Zgłoś
ibuprofen20 A ja wolałbym większy eksport do Rosji od ... 21.05.06, 20:26 .. upierdliwego jątrzenia w przegranych sprawach. Mam wrażenie, że Kaczyńskim bardziej zależy na władzy w Polsce za wszelką cenę niż na pomyślym rozwoju kraju. Niemcy o wiele wycierpieli od Rosjan w czasie wojny i po niej, ale potrafią się z Rosją dogadać. A Kaczory tylko jątrzą naszym (Polaków) kosztem. Dobry dowcip to: Po wygranych przez Kaczyńskiego wyborach prezydenckich Putin przesłał depeszę: Gratucje - stop. Ropa - stop. Gaz - stop. ..... Szabelką (do tego zarderwiałą)wiele nie zwojujemy. Życzę WIELU RZECZYWISTYCH sukesów tej ekipie rządzącej. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 crackdown coming in USA 21.05.06, 20:56 antiwar.com/justin/?articleid=3469 The Axis of Treason Israeli spies in the Pentagon by Justin Raimondo The death agony of the neoconservatives is going to be a prolonged and quite ugly procedure, painful not only for them but for the entire country – which will learn, to its chagrin and growing anger, how and by whom they were lied into war. It started late Friday, when Lesley Stahl of CBS News reported that the FBI has "solid evidence" that a spy, embedded in the top echelons of the Pentagon's civilian leadership, handed over classified documents, including the draft of a presidential directive on U.S. policy toward Iran, to Israel. Such an investigation would have been politically explosive in any case, but add to this the news that Franklin had passed the documents to Tel Aviv via AIPAC, the American Israeli Public Affairs Committee, one of the most powerful lobbies in Washington, and the result is political dynamite. The Venona transcripts and the Kremlin archives have revealed that Joe McCarthy certainly underestimated the degree to which the Commies had penetrated the top echelons of the U.S. government. Most of spies were of jewish background. Harry Hopkins, FDR's closest advisor, a KGB agent? Not even the red-baiters of old would have dared suggest it. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: crackdown coming in USA 21.05.06, 23:55 uwazaj ziuto zebys nie popadla od to Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Re: Politycy o komisji śledczej ds. zbadania poży 21.05.06, 21:55 Podobno podpity Maleńczuk rozrabiał na dworcu w Głiwicach. Domagam się powołania komisji parlamentarnej w celu wyjasnienia ile wypił, za czyje pił, z kim pił, czy kupił choć raz Trybunę, czy słucha RM, a jesli nie to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Domagam się powstania komisji 21.05.06, 22:03 dla zbadania okoliczności powstania wszystkich poprzednich komisji,wlącznie z tą, która teraz powstala Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 list z USA 21.05.06, 22:25 Polecam ksiazkie Waldemar Lysiak (L z kreska) p.t. Rzeczpospolita Klamcow Salon. Wydawnictwo Nobilis. Z tej ksiazki dopiero zrozumiesz co sie stalo i staje w Polsce miedzy 1989 a stanem obecnym. Mnie to przeslal kumpel z Polski. To jest absolut must. Nie odkladaj tego na pozniej i nie zaluj forsy. Michnikowi Geremkowi itd i ich rozkladowej i antypolskiej dzialalnosci poswiecone jest 3/4 ksiazki. Ja tego tak nie znalem. Oczy mi sie otwieraja . Ciekawe czy ludzie wiedza w co Polska zostala wmanewrowana. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Re: list z USA 21.05.06, 22:46 Tylko Barbara pamiętaj, aby nie dawać d..y Amerykanom bo możesz trafić na Żyda, albo jasny gwint na murzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: list z USA 21.05.06, 22:52 Przecież to jest facet w very poważnym wieku, którego co jakiś czas budzą gazy i wtedy wydala z siebie takie mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: list z USA 21.05.06, 23:31 ty tak pachniesz przez internet ze skunks by sie wystraszyl cebula Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: list z USA 21.05.06, 23:37 a jutro znowu do drapania azbestu u zyda. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: list z USA 21.05.06, 23:51 a ty do picia krwi chrzescijanskich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: list z USA 21.05.06, 23:33 Ales sobie autorytet znalazl (znalazla? Bo po tym poscie juz sie gubie). Lysiak - znany fantasta i konfabulant, ktory nie odnalazl sie w rzeczywistosci po '89 i pluje na nowa Polske, bo wie, ze to sie sprzeda. Siedz sobie, barbaro444, za granica, i mysl co chcesz, a ocene Geremka, Michnika i innych lepszych od ciebie zostaw tym, ktorzy tu na co dzien z nimi zyja. Bo czerpanie wiedzy z Lysiaka (przez L z kreska) to w np. moim srodowisku powod do wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: list z USA 21.05.06, 23:53 widac jakie te twoje srodowisko jest i czym pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: list z USA 21.05.06, 23:55 Żadna ustawa nie przewiduje takiej głupoty w tym wieku. Memento mori. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: list z USA 21.05.06, 23:39 poczytaj tez lenina i mein kampf. podksztalcisz sie kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: list z USA 21.05.06, 23:54 a ty medrcow syjonu bo to nie zakazane Odpowiedz Link Zgłoś
msvip propozycja obywatelska 22.05.06, 00:03 a może niech Sejm powoła komisję śledczą dla zbadania , czy Barbara Radziwiłłówna skonsumowała małżeństwo z Zygmuntem Augustem??Bo jak nie , to ..... niech jasna ch...ra trafi pisy,samoobrony i ligi polskich robaków Odpowiedz Link Zgłoś