maureen2 28.05.06, 14:35 zapewne był to ktoś z MW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demosteness Może to był dezodorant? A tak poważnie, taki wypad 28.05.06, 14:58 A tak poważnie, taki wypadek, w takim czasie? Na to nawet skinheadzi by się nie odważyli!!! Ciekawy zas jestem ile ten gostek wziął kasy i od kogo! Przecież jutro pismami z całego świata o niczym innym nie będą pisać jak o wizycie paiepieża w "polskim obozie" i o "zamachu na rabina". Po co pisać o Polce dobrze, kiedy można źle? A poza tym, czy nie dziwne, że tak szybko zareagował akurat ambasador USA! Czyżby przeczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Odblokowaliście komentarze żeby paru durniów pluło 28.05.06, 15:03 ...jadem? Czemu np. w sprawie Czajkowskiego zablokowaliście komentarze a tu dajecie pole do popisu paru klarnetom, prowokatorom, którzy będą wpisywać antysemickie brednie? Na tym zależy GW? Odpowiedz Link Zgłoś
koniecbanialuki Nie ma dnia bez jakichś pretensji Zydów do Polakó 28.05.06, 15:15 m635 napisał: w - To po prostu zmęczenie tematem !!!Dajcie juz wreszcie spokój! > ...jadem? > Czemu np. w sprawie Czajkowskiego zablokowaliście komentarze a tu dajecie pole > do popisu paru klarnetom, prowokatorom, którzy będą wpisywać antysemickie > brednie? Na tym zależy GW? Odpowiedz Link Zgłoś
esbol.z.samopisu Atak Benedykta XVI na Lustrację to Atak na IV RP ! 28.05.06, 16:15 Jedynie słuszni lustratorzy ostrzegają : nie będzie nam jeden papież decydował o przyszłości Polski ! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerkat Jestem antysemitą 28.05.06, 23:29 Słysze zewsząd obrońców głosy jesteś antysemitą! jesteś! jesteś! straszne słowa wyrok padł jestem diabeł wcielony zły z każdego Żyda pije krew i czekam aż on skona wiec przyznam dzisiaj jestem jestem to ja nim jestem Polak mały lecz dajcie w końcu spokój mi uciszcie krzyki kamieni lot bo i tak trafiają w płot luzik Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Re: Jestem antysemitą 29.05.06, 14:09 jedz z tym do redwatchu albo do maryjowcow - moze ci japoetopatryjotycznego nobla wrecza, albo przynajmniej kij bejzbolowy. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Napad inspirowały środowiska polonijne. 29.05.06, 15:49 Info n/t w najnowszym "WPROST". Brawo, polonusi. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Napad inspirowały środowiska polonijne. 29.05.06, 18:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=42654583&a=42665159 Odpowiedz Link Zgłoś
beret_moherowy Re: Odblokowaliście komentarze żeby paru durniów 28.05.06, 19:54 Panowie spokojnie takich prowokacji będzie jeszcze bez liku. Wszak chodzi o duzy szmal od Polski Dla Zydów. A pozatym żydzi strasznie nienawidzą chrześcijan i polakow ,więc jakies racjonalne nie wchodzi wgre .Co stoi na przeszkodzie rzetelnych badań chistorycznych zbrodni polskich na Zydach i żydowskich na Polakach ,dlaczgo zydzi nie Chcą ekschumacji w Jedwabnym ,skąd Polacy na wsi mieli w czasie wojny benzyne . Wyrażnie srodowiska Zydowskie nie chcą żadnej prawdy one chcą sprowokowac antysemityzm w Polsce, Wiem że nie byliśmy święci a nawet tacy co klaskali na dworcu w Z... gdy Niemcy wywozili Zydow do Oświęcimia.Ale mimo to na przetrzeni dziejów bylismy jednym z najmniej antysemickim narodem w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
karomarlenka Re: Odblokowaliście komentarze żeby paru durniów 29.05.06, 21:22 Zanim zaczniesz kogoś krytykowac naucz się najpierw zasad ortografii. Odkąd to słowo "historycznych" pisze się przez ch? Pozatym widzę u ciebie totalny brak szacunku do Żydów, nie dośc że piszesz o nich że nienawidzą Polaków i Chrześcijan, co jest wcale nieprawdą, bo znam wielu z nich i wiem że są to naprawdę porządni ludzie, a pozatym piszesz Żydzi z małej litery. Z tymi komentarzami jedź lepiej na Red Watha, albo do Radia Maryja. To forum nie jest miejscem dla antysemickich wybryków. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Strasznie nas ci Zydzi nienawidza 30.05.06, 10:21 do tego stopnia ze nawet napadaja sami na siebie. A ekshumacji pewnie dlatego nie chca ze lepiej od Ciebie opanowali polska ortografie. Odpowiedz Link Zgłoś
hapita Re: Odblokowaliście komentarze żeby paru durniów 28.05.06, 21:04 m635 napisał: > ...jadem? > Czemu np. w sprawie Czajkowskiego zablokowaliście komentarze a tu dajecie pole > do popisu paru klarnetom, prowokatorom, którzy będą wpisywać antysemickie > brednie? Na tym zależy GW? Dobże że wreszcie cenzura się kończy.Nie bądż taki przeczulony.Myślę że atak na rabina był przemyślany i zaplanowany przez ugrupowania prawicowe,które przecież na codzień zieją jadem nienawiści do tych co nie chcą myśleć tak jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
vaterunser Re: Prowokacja! Rabinowi należą się wyrazy współc 28.05.06, 19:21 "... wskazują na możliwość prowokacji o antysemickim i antypolskim charakterze, która ma wykreować obraz Polski jako kraju antysemickiego. ..." Juz wykreowany. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Re: Może to był dezodorant? A tak poważnie, taki 28.05.06, 17:24 demosteness napisał: -A poza tym, czy nie dziwne, że tak szybko zareagował > akurat ambasador USA! Czyżby przeczucie? > ****Oj dobrze , że nie zareagował dzień wcześniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
rdb Re: Może to był dezodorant? A tak poważnie, taki 28.05.06, 17:57 > dobrze, kiedy można źle? A poza tym, czy nie dziwne, że tak szybko zareagował > akurat ambasador USA! pewnie dlatego ze r Schudrich jest obywatelem USA, a ambasady rozwinietych krajow dbaja o swoich obywateli Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Może to był dezodorant? A tak poważnie, taki 28.05.06, 21:13 rdb napisała: > pewnie dlatego ze r Schudrich jest obywatelem USA, To pewnie był wybryk antyamerykański. Odpowiedz Link Zgłoś
fiori1 ten atak to prowokacja 28.05.06, 15:32 taki atak jednej psychopatycznej osoby to prowokacja , czy my Turkow nazywamy antypolakami tylko dlatego ze Turek chcial zabic naszego papieza . Przeciez ta akcja gazety wyborczej ktora szczuje na Polakow robi z nas antysemitow w taki sposob odbija sie na prawdzie ze Polacy nie sa antysemitami. Odpowiedz Link Zgłoś
koniecbanialuki I cóż tak strasznego się stało?Ten pan jest tak sa 28.05.06, 14:46 mo "tykalny" i narażony na chuliganstwo jak każdy z nas. Chyba, że pochodzenie jest jakims szczególnym rodzajem pomazania Bożego? Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: I cóż tak strasznego się stało?Ten pan jest t 28.05.06, 18:18 Żydzi to naród wybrany przez Boga (vide Stary Testament). To wyróżnienie nie zostało zerwane przez Boga, mimo że tego chce wielu podjudzanych przez szatana. Nienawiść do drugiego człowieka (Żydów, chrześcijan, gejów, kobiet itp.) jest nienawiścią do Boga. Jest to negowanie istnienia boskiego stworzenia, jest to realizowanie planu szatańskiego. JP II głosił, że antysemityzm jest grzechem czyli wystąpieniem przeciwko Bogu. Zaś obojętność w tych sprawach oznacza poparcie dla takich zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
koniecbanialuki Czy demonstracyjne paradowanie w jarmułkach w 28.05.06, 14:49 tak moredrczo( jak rozgłaszają Zydzi na świecie) antysemickim kraju nie jest prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
besserwisser oczywiście,że jest !!! 28.05.06, 14:51 każdy kto wygląda inaczej niż ja, prowokuje mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz Re: Czy demonstracyjne paradowanie w jarmułkach w 28.05.06, 16:53 Ciekawe spostrzeżenie! Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: Czy demonstracyjne paradowanie w jarmułkach w 28.05.06, 17:33 koniecbanialuki napisał: > tak moredrczo( jak rozgłaszają Zydzi na świecie) antysemickim kraju nie jest > prowokacja? ________________________ 1)Każdemu wolno ubierać się wg własnego uznania. 2)Czy masz potwierdzenia o w/w rozgłaszaniach? - Nigdzie w świecie nie spotkałam żadnych napisów typu "Bij Polaków". 3)Czy w Polsce będą napady na przedstawicieli innych narodów z powodu innego ubioru? Odpowiedz Link Zgłoś
kabu12 To dopiero ...! 28.05.06, 14:51 Ja myślę ,że to jest dopiero początek tego co ich czeka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronsorensen daj polakom papieza i na 50 lat, oni niczego sie 28.05.06, 19:46 nie naucza. jest to prymitywny narod, w ktorym plynie mordercza krew. porownac ich mozna do hitlerowcow, ktorzy niestety byli ale inteligentniejsi. chetnie wysylam tu wydrukowane komentarze do roznych krajow, aby wszyscy wiedzieli ze to nie bajka o polskim antysemityzmie Odpowiedz Link Zgłoś
koniecbanialuki Cóz to za wstrząsająca przeciwwaga dla wizyty 28.05.06, 14:54 Papieża! Psikanie gazem pieprzowym przez jakiegoś głupka! Straszne!!!Incydent doprawdy wart njusów w czołowych publikatorach! Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Cóz to za wstrząsająca przeciwwaga dla wizyty 28.05.06, 15:05 koniecbanialuki, skoro to Cię nie rusza to znaczy, że jesteś albo taką samą łysą pałą jak ten co zaatakował albo strasznym prostakiemnic nie rozumiejącym... zaatakowano głowę wyznania religijnego żydowskiego w Polsce... jakby zaatakowano biskupa katolickiego albo kardynała gdzieś indziej to byś pierwszy się oburzał pewnie... Nietolerancji znieczulenia raj raj raj, to jest ten kraj to jest ten kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
koniecbanialuki Nasi kardynałowie nikogo sie nie czepiaja, nie pro 28.05.06, 15:22 wokują, przepraszają, do nikogo nie mają pretensji. I taka jest różnica !!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx Przypomnę ci, że niedawno zamordowano księdza 28.05.06, 16:28 katolickiego w POlsce! Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz Re: Cóz to za wstrząsająca przeciwwaga dla wizyty 28.05.06, 16:56 terence napisał: > koniecbanialuki, skoro to Cię nie rusza to znaczy, że jesteś albo taką samą łys > ą > pałą jak ten co zaatakował albo strasznym prostakiemnic nie rozumiejącym... > zaatakowano głowę wyznania religijnego żydowskiego w Polsce... jakby zaatakowan > o > biskupa katolickiego albo kardynała gdzieś indziej to byś pierwszy się oburzał > pewnie... > > Nietolerancji znieczulenia raj raj raj, to jest ten kraj to jest ten kraj... ZARAZ, ZARAZ! A SKĄD JEST CI WIADOME, ŻE TO ŁYSA PAŁA????? Odpowiedz Link Zgłoś
stopzionism ladnie pachniał od tych perfum i nawet coś jakał 28.05.06, 21:00 przed papieżem w oswiecimiu czyli nic mu sie nie stało a rozgłos zyskał ot całe żydowskie plany. gdyby rabin dostał od towarzyszy syjonistów z new yorku inne zadanie to zapewne nauczyłby sie polskiego ale on potomek z sovietzkiej kacapii woli robic afery typu aj waj poryskali mnie perfumami od armaniego. nawet go ten osobnik nie kopnął ani szczęki nie złamamł co to za napad nic nie było , noża nie było , siekiery nie było, pałki nie było napadu nie było.osobnik z kręconymi włosami z zakrzywionym nosem który pytał o ambasade israela był ale rabin podał mu adres ambasady usa co go bardzo zdenerwowało bo jak mozna tak wprowadzac w bład. słowem napadu nie było tylko dezinformacja ze strony rabina który chcial się w mediach pokazać i byc równy papieżowi . afere zrobił ot tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Cóz to za wstrząsająca przeciwwaga dla wizyty 28.05.06, 21:26 aiwaplatz napisał: > ZARAZ, ZARAZ! A SKĄD JEST CI WIADOME, ŻE TO ŁYSA PAŁA????? Pewnie stąd, że miał czarne kręcone włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 [...] 28.05.06, 14:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: spryskał go perfumami bo był spocony 28.05.06, 16:15 to co palisz liub łykasz bardzo na ortografii ( Twojej ) się odbija. O poziomie wypowiedzi nie piszę bo w dno puka od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Re: spryskał go perfumami bo był spocony 28.05.06, 17:30 trochę cię rysipysio ....ubodło? Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 14:58 wstydze się za takie coś mocno, szczególnie teraz gdy papież jedzie do Auschwitz... wstyd i hańba, nie wolno tolerować przejawów rasizmu, nie wolno tolerować antysemityzmu, nie wolno tolerować nienawiści! no tak ale przeciez w Polsce nie ma problemu antysemityzmu... jak ja nie lubie łysych nienawistnych pał... debile i prostaki nic nie rozumiejące... "Nienawidzisz Żydow? Zaprawde szalenstwem jest nie lubic takiego ogromu ludzi..." Nitolerancji, znieczulenia raj raj raj , to jest ten kraj to jest ten kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
koniecbanialuki Ja łysa??? po prostu myślę, czego i Tobie życzę, 28.05.06, 15:31 co do włosów, to ma do pasa, jestem absolwentką dwóch uniwersytetów - czego i Tobie życzę. Nie myl dziecinko antysemityzmu z pogladami opartymi na wiedzy i krytycznym myśleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Ja łysa??? po prostu myślę, czego i Tobie życ 28.05.06, 16:16 pomarzyć zawsze możesz. Twoja ortografia niezwykle z Twoim wykształeceniem (rzekomym) koliduje. Chyba że to Toruń i Lublin. Odpowiedz Link Zgłoś
koniecbanialuki W Rosji rozbili paradę gejów.Media milczą!!! 28.05.06, 15:36 ale wygłup jakiegoś półgłowka, O TO JEST TEMAT!!Bo w Polske trzeba walić, zawsze się przyzna i będzie przepraszać do upojenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 14:59 W KOŃCU Marcinkiewicz ŁASKAWIE wypowiedział się na ten temat. Dziękujemy Ci, o wielki miłosierny! Odpowiedz Link Zgłoś
mgr2000 Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 15:09 Wybraliśmy nacjonalistycznych głupków do rządzenia to nie oczekujmy litości ze strony zagranicy. Tylko czekają aby nam do,,,,pie,,,dolić. Każdy pretekst jest dobry -nawet prowokacja. Myślę jednak, że to jakiś miejscowy weszpolak -ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 15:17 Aj jaj jaj co sie stalo! Spryskali rebego pieprzem i az sam premier dzwonil do rebego w nocy i go przepraszal i nawet ambasador amerykanski tez ubolewal! Aj jaj jaj co za afera. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej500 Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 15:51 Tak, to baaaaardzo tragiczne wydarzenie, straszna rzecz ( nie znaczy że popieram takie napady) w portalu Wybiórczej jest wyżej niż Trzęsienie ziemi w Indonezji biedny rabin, czy to ten sam co przeskakiwał przez płot w Oświęcimiu do klasztoru ss. Karmelitanek???? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx52 Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 19:27 No to sobie wyobraz, ze spryskali Dziwisza albo Glempa podczas pobytu w Izraelu. Wyobrazasz sobie komentarze? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 30.05.06, 09:23 Poruszał się Premier.! Może z tego coś będzie. Precz z PiSem i Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 To teraz szybko do Torunia 28.05.06, 15:06 Żeby wyrazić poparcie dla Ojca Tadeusza, jego wspaniałej rozgłośni i wszystkich haseł jakie dzięki niej płyną na falach eteru. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Re: Jesteś durniem 28.05.06, 17:19 xxx82xxx napisał: > twoje komentarze są durne! Oczywiście. Mądrzy są tylko bracia Kaczyńscy, Ojciec Rydzyk, Giertych i Lepper i ich wybitni i szlachetni współpracownicy. I jeszcze strasznie głupia jest zagranica która jakoś inaczej to wszystko ocenia: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3377210.html Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx Jesteś podwójnym durniem 29.05.06, 00:13 > Oczywiście. Mądrzy są tylko bracia Kaczyńscy, Ojciec Rydzyk, Giertych i Lepper > i ich wybitni i szlachetni współpracownicy. I jeszcze strasznie głupia jest > zagranica która jakoś inaczej to wszystko ocenia: Rzeczywiście, ktoś kto tak twierdzi też jest durny. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Re: Jesteś potrójnym durniem 29.05.06, 00:15 xxx82xxx napisał: > > Oczywiście. Mądrzy są tylko bracia Kaczyńscy, Ojciec Rydzyk, Giertych i > Lepper > > i ich wybitni i szlachetni współpracownicy. > > Rzeczywiście, ktoś kto tak twierdzi też jest durny. A kto się nie poznaje na ironii - potrójnym! Odpowiedz Link Zgłoś
koniecbanialuki W Rosji spałowali kilkudziesieciu gejów.I cisza!!! 28.05.06, 15:19 A w Polsce po prostu rzeź niewiniątek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
killarney5 Ewangelia"manny z nieba" i jego kolegów po piórze 28.05.06, 15:43 W przeciwieństwie do Chrystusa, w którego oczywiście "wierzą" jako prawdziwi Polacy-katolicy, ich "ewangelia" to czyste przesłanie nienawiści. Ujawnia sie ona wyraźnie w treści ich wypowiedzi na forum. Widać, że mają swe własne wersje przykazań: "Nienawidź swego bliźniego żydowskiego jak diabła samego", "Pamiętaj, by każdego dnia Żydów i ludzi ich broniących opluć", "Nie wahaj się mówić fałszywego świadectwa przeciw Żydom", "Obrzezanie - znak przymierza ludu Izraela z Bogiem - niech ci będzie znakiem hańby, który zawsze wyszydzać będziesz" Ale oczywiście żaden z nich nie jest antysemitą! Nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx Durny komentarz 28.05.06, 16:33 Zapewne miałeś kontakt tylko z tzw. katolikami spod znaku MW. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx nie krytykuje się tych, kogo się boi lub czerwonyc 28.05.06, 16:31 Dlatego pobicie pedziów w Rosji jest małoznaczącą notką za granicą. Co innego będzie w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: W Rosji spałowali kilkudziesieciu gejów.I cis 28.05.06, 16:47 koniecbanialuki napisał: > A w Polsce po prostu rzeź niewiniątek!!! ___________________________________________ Skąd wiesz, że spałowali? Poczytaj, jak potrafisz zrozumieć.. ГУВД Москвы: драки в Парке им. Горького не было По сообщениям некторых СМИ, во время празднования Дня пограничника в Парке им. Горького в Москве завязалась драка, есть пострадавшие. Однако корреспонденту ИА REGNUM в пресс-службе ГУВД Москвы эту информацию не подтвердили, сообщив, что подобного инцидента просто не было. В пресс-службе также сообщили, что милиция Москвы и Московской области сегодня, 28 мая, работает в усиленном режиме. Патрулирование проводится не только в местах большого скопления народа, в таких, как парк Победы или Парк культуры и отдыха им. Горького, но и во всех лесопарках, на улицах и в переулках Москвы. Также в пресс-службе ГУВД Москвы корреспонденту ИА REGNUM сообщили, что "вчера усиленные наряды милиции патрулировали город в связи с проводившимся в Москве гей-парадом, и столичным сотрудникам правоохранительных органов удалось нейтрализовать десятки, а то и сотни агрессивно настроенных скинхедов и молодежи, сочувствующей их экстремистким убеждениям". Постоянный адрес новости: www.regnum.ru/news/647548.html 17:50 28.05.2006 Версия для печати | Версия для PDA _____________________________________ Jak widzisz, to nie gejów tylko skinheadów uspokajali.. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa [...] 28.05.06, 16:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: ktoś wreście miał dosyć antypolskiej histerii 28.05.06, 17:51 jakie sliczne. jakie sliczne. jakie sliczny, ze az pawia mozna puscic. Ty od Pardy czy od Giertycha???? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Cenzorze z wybiórczej podaj podstawę prawną 30.05.06, 00:13 na jakiej usuwasz komentarze. Twoje poglądy mnie nie interesują i nie mogą być podstawą do cenzury. Na szczęście mam kopie tego co napisałem. Podaj pkt regulaminu który został złamany oraz słowa które go naruszyły. Odpowiedz Link Zgłoś
koniecbanialuki Re: W Rosji spałowali kilkudziesieciu gejów.I cis 28.05.06, 19:11 siostra_tlenu napisała: Siostro! Gratuluję źródeł informacji. Tak właśnie myślałam, że jesteś raczej podstarzałym absolwentem Wieczorowego Uniwersytetu Marksizmu i Leninizmu (stąd ta znajomość rosyjskiego ). > koniecbanialuki napisał: > >> Постоянный а& > #1076;рес новости: > www.regnum.ru/news/647548.html > 17:50 28.05.2006 > Версия для пе > чати | Версия k > 6;ля PDA > _____________________________________ > Jak widzisz, to nie gejów tylko skinheadów uspokajali.. Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 15:58 60 lat po wojnie - w Polsce zyja nadal robaki biorące przykład z A. Hitlera. A przeciez, nastepni po Zyach mieli byc Polacy. Ale glupota ludzka, jest jak armia radziecka - nie zna granic. Przykro mi z powodu tego incydentu. A posty na tym forum należałoby opublikować na pierwszej stronie jakiegos dziennika ogólnoświatowego - jako dowód wyjątkowo wrednego anrysemityzmu w pozbawionym Zydów kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx Nie przesadzaj z tym antysemityzmem 28.05.06, 16:35 Nie dawno w Polsce zabili księdza katolickiego? I co to ma oznaczać, że polska jest krajem antyklerykalnym? Napad na rabina, jak i zabójstwo księdza wcześniej to czyny haniebne, eufemistycznie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Nie przesadzaj z tym antysemityzmem 28.05.06, 17:09 Z tym, że jeśli chodzi o księdza to mamy pewność, że nie zabił go nikt z organizacji parafaszystowskich ; w przypadku rabina tej pewności nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx Ale z tego nie należy 29.05.06, 00:16 mówić o polskim antysemityzmie. We Francji notorycznie są niszczone cmentarze żydowskie (głównie przez Arabów). Ale jakoś się nie slyszy o antysemityzmie w tym kraju. Co prawda jakiś czas temu Szaron coś bełknął. Ale zostal zbesztany przez Chiraca. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 16:43 I znowu za bandycki czyn jakiegos debila musimy sie tlumaczyc!Gnoja zlapac,ukarac a w ramach reedukacji wyslac do bylego obozu zaglady Zydow polskich do pracy spolecznie uzytecznej! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Re: Przepraszam za polskiego idiotę 28.05.06, 17:57 Chciales powiedziec polskojezycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 17:21 maureen2 napisała: > zapewne był to ktoś z MW. < *** Nie koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 " MW" w USA 28.05.06, 17:59 Ta "MW" to pewnia taka sama jak w USA. I tez "antysemicka" www.sun-sentinel.com/news/local/southflorida/sfl-pranieri27may27,0,776482.story?coll=sfla-home-headlines Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: " MW" w USA 28.05.06, 19:21 Wpisalem mlodziez i antysemityzm do Google i to dostalem: www.radiomaryja.pl.eu.org/slownik.html Odpowiedz Link Zgłoś
exxon Takie cos. Akurat teraz. Zastanawiajace... 28.05.06, 18:00 Co najmniej mocno zastanawiajace... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Takie cos. Akurat teraz. Zastanawiajace... 28.05.06, 19:25 exxon napisał: > Co najmniej mocno zastanawiajace... Dlaczego? Pomyslmy - od gory ida hasla nienawisci do obcych: zydow, gejow, lewakow... Jeden "lewak" juz dostal nozem, teraz mamy atak na rabina, zaraz beda bic gejow. To chyba oczekiwana kolej rzeczy? Jak mozna nawolywac do nienawisci i dziwic sie, ze bija? Juz dawno pisalem o mordercach. Na razie to tylko wprawki... Odpowiedz Link Zgłoś
patriotajaipoeta Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 18:44 Premier nie powinien tak głęboko przeżywać tego napadu powinien być premierem wszystkich napadów albo żadnego Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Bez ochrony był? Cóż za zbieg okoliczności! 28.05.06, 19:14 Każdą żydowską wycieczkę, każdego rabina, każdego dyplomatę Izraela chronią agenci Mossadu lub inna wynajęta ochrona. A tu akurat dziś Naczelny Rabin Polski wyszedł na przechadzkę z kolegami bez ochrony. Zaczepił go jakiś człowiek o semickich rysach i długich czarnych włosach (wg policyjnego portretu pamięciowego) i zakrzyknął "Polska dla Polaków". Pewnie był to skinhead, sądząc z opisu. Na to rebe wdał się z nim w dyskusję (sic!). Rabini tak mają... Po jakiemu - nie wiadomo, ale po polsku mówi gorzej niż Benedykt XVI. Osobnik spryskał go jakimś aerozolem i uciekł. Nikt go oczywiście nie łapał. Wierzycie w tą bajeczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
mgr2000 Re: Bez ochrony był? Cóż za zbieg okoliczności! 28.05.06, 19:27 Niewątpliwie to wszystko (włącznie z informacją o tym) jest zmyślone przez GW i TVN. Rabin modlił się dzisiaj z Papierzem w Brzezince -to też jest zmyślone jak lądowanie na Księżycu ?? No -rozum ludziom odejmuje. Ala, ale czy przypadkiem ten pijak Kaczyński (poseł) specjalista od płotów nie zdobył mandatu przez skojażenie nazwiska z Wodzem. Ciemny lud to ma czasami nas,,,,rane pod sufitem nie mniej niż szanowny m635 Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jeśli GW 28.05.06, 19:36 powie, że Ziemia się kręci wokół Słońca, zawsze się znajdzie ktoś kto powie, że jest na odwrót ( malutka parafraza ). Na GW plują z reguły frustraci, których nie stać na to by stworzyć lepszy dziennik - jakież to konstruktywne i twórcze. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Bez ochrony był? Cóż za zbieg okoliczności! 28.05.06, 19:34 m635 napisał: > (...) Zaczepił go jakiś > człowiek o semickich rysach i długich czarnych włosach (wg policyjnego > portretu pamięciowego) i zakrzyknął "Polska dla Polaków". Pewnie był to > skinhead, (...) Skinhead z dlugimi czarnymi wlosami - "a jak wrzucal to kucal" (a skad to?). A dlaczego nie pomyslec, ze moze to byl PPP - Prawdziwy Polak Patriota o czym swiadczy zawolanie "Polska dla Polakow"? Mysle, ze gdyby nie bylo spolecznego zezwolenia na antysemityzm i inne formy dyskryminacji to nie byloby potrzeby leczenia polskiego honoru bajkami o dlugowlosych skinach. Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re:cichym ścigałam was lotem 28.05.06, 20:18 Niektórzy tu na forum to komlente monstra z powykrzywionymi mózgami, jak można pisać z takim lekceważeniem i nienawiścią, o napadzie na Rabina w centrum Warszawy w biały dzień, kiedy gościmy u siebie Głowę Kościoła Którego Polacy przyjęli gorąco, dzięki Bogu że Polacy normalni to rozumieją,a wasze zakusy na popsucie opini polaków sczeżnie jak wy. analfabeci umysłowi. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g To nie Alex Joe 28.05.06, 20:38 Cichym ścigała cię lotem...(30.05.1995) Cichym scigała cię lotem Pośród zakrętów nocy Mglistym okryta mrokiem Zsyłając uczucie niemocy Cichym ścigała cię lotem Ponadpowietrznych marzeń Ty nie wiedząc nic o tym Uległeś biegowi zdarzeń Cichymi podeszła krokami I pod postacią cienia Otuliła nietoperza skrzydłami Zabrała w krainę nieistnienia Sheilien_dArc Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 21:05 Swoja droga ciekawe zjawisko mozna zaobserowac na Forum: osoby, ktore popieraja linie partyjna PIS zdaja sie nie zauwazac, ze "premier jest gleboko poruszony napadem". Czyzby sami nie wierzyli swojemu premierowi? Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 22:03 Czy Gazeta W. nie ma czasem w swoim archiwum taśmy rejestrujacej owo zajście? Poszukajcie kochanieńcy, może się gdzieś znajdzie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
rodosek Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 22:11 marcinkiewicz!! nie pajacuj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 29.05.06, 00:25 NAZI WON! www.nigdywiecej.prh.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
chabergebertwilker Nigdy więcej 'Nigdy więcej' ! 29.05.06, 01:40 Precz z faszystowskim kagańcem wolności sumienia,zgromadzeń i słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
klenik Pan rabin pośliznął sie na mokrych lisciach 29.05.06, 07:17 Podobnie jak P.Kuron kilka lat temu Pan rabin wywinął orła na mokrych lisciach. Zawsze myslał,ze trzyma sie twardo ziemi ,a tu popatrz niespodzianka. Dzis juz nie mógły sie potknąc bo jest już poniedziałek.Ciezkie warunki terenowe były tylko na polskich chodnikach od srody do niedzieli. Pozdrawiam inaczej chodzących !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 29.05.06, 09:37 Wyrazy ubolewania Panie Rabinie. Odpowiedz Link Zgłoś