Dodaj do ulubionych

Premier głęboko poruszony napadem na M. Schudricha

28.05.06, 14:35
zapewne był to ktoś z MW.
Obserwuj wątek
    • helguera Nie z MW a z MD-to musiala być prowokacja 28.05.06, 14:38
      • demosteness Może to był dezodorant? A tak poważnie, taki wypad 28.05.06, 14:58
        A tak poważnie, taki wypadek, w takim czasie? Na to nawet skinheadzi by się nie
        odważyli!!! Ciekawy zas jestem ile ten gostek wziął kasy i od kogo! Przecież
        jutro pismami z całego świata o niczym innym nie będą pisać jak o wizycie
        paiepieża w "polskim obozie" i o "zamachu na rabina". Po co pisać o Polce
        dobrze, kiedy można źle? A poza tym, czy nie dziwne, że tak szybko zareagował
        akurat ambasador USA! Czyżby przeczucie?
        • m635 Prowokacja! Rabinowi należą się wyrazy współczucia 28.05.06, 15:00
          • m635 Odblokowaliście komentarze żeby paru durniów pluło 28.05.06, 15:03
            ...jadem?
            Czemu np. w sprawie Czajkowskiego zablokowaliście komentarze a tu dajecie pole
            do popisu paru klarnetom, prowokatorom, którzy będą wpisywać antysemickie
            brednie? Na tym zależy GW?
            • koniecbanialuki Nie ma dnia bez jakichś pretensji Zydów do Polakó 28.05.06, 15:15
              m635 napisał:
              w - To po prostu zmęczenie tematem !!!Dajcie juz wreszcie spokój!
              > ...jadem?
              > Czemu np. w sprawie Czajkowskiego zablokowaliście komentarze a tu dajecie
              pole
              > do popisu paru klarnetom, prowokatorom, którzy będą wpisywać antysemickie
              > brednie? Na tym zależy GW?
              • esbol.z.samopisu Atak Benedykta XVI na Lustrację to Atak na IV RP ! 28.05.06, 16:15
                Jedynie słuszni lustratorzy ostrzegają : nie będzie nam jeden papież decydował
                o przyszłości Polski !
              • qwerkat Jestem antysemitą 28.05.06, 23:29
                Słysze zewsząd obrońców głosy
                jesteś antysemitą! jesteś! jesteś!
                straszne słowa wyrok padł
                jestem diabeł wcielony zły
                z każdego Żyda pije krew i czekam aż on skona
                wiec przyznam dzisiaj jestem jestem
                to ja nim jestem Polak mały
                lecz dajcie w końcu spokój mi
                uciszcie krzyki kamieni lot
                bo i tak trafiają w płot

luzik
                • gdzies_czyli_wewpolsce Re: Jestem antysemitą 29.05.06, 14:09
                  jedz z tym do redwatchu albo do maryjowcow - moze ci japoetopatryjotycznego
                  nobla wrecza, albo przynajmniej kij bejzbolowy.
                  • indeed4 Napad inspirowały środowiska polonijne. 29.05.06, 15:49
                    Info n/t w najnowszym "WPROST".
                    Brawo, polonusi.
                    • indeed4 Re: Napad inspirowały środowiska polonijne. 29.05.06, 18:22
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=42654583&a=42665159
            • beret_moherowy Re: Odblokowaliście komentarze żeby paru durniów 28.05.06, 19:54
              Panowie spokojnie takich prowokacji będzie jeszcze bez liku.
              Wszak chodzi o duzy szmal od Polski Dla Zydów.
              A pozatym żydzi strasznie nienawidzą chrześcijan i polakow ,więc jakies racjonalne
              nie wchodzi wgre .Co stoi na przeszkodzie rzetelnych badań chistorycznych
              zbrodni polskich na Zydach i żydowskich na Polakach ,dlaczgo zydzi nie Chcą
              ekschumacji w Jedwabnym ,skąd Polacy na wsi mieli w czasie wojny benzyne .
              Wyrażnie srodowiska Zydowskie nie chcą żadnej prawdy one chcą sprowokowac
              antysemityzm w Polsce,
              Wiem że nie byliśmy święci a nawet tacy co klaskali na dworcu w Z... gdy Niemcy
              wywozili Zydow do Oświęcimia.Ale mimo to na przetrzeni dziejów bylismy jednym z
              najmniej antysemickim narodem w Europie.
              • karomarlenka Re: Odblokowaliście komentarze żeby paru durniów 29.05.06, 21:22
                Zanim zaczniesz kogoś krytykowac naucz się najpierw zasad ortografii. Odkąd to
                słowo "historycznych" pisze się przez ch? Pozatym widzę u ciebie totalny brak
                szacunku do Żydów, nie dośc że piszesz o nich że nienawidzą Polaków i
                Chrześcijan, co jest wcale nieprawdą, bo znam wielu z nich i wiem że są to
                naprawdę porządni ludzie, a pozatym piszesz Żydzi z małej litery. Z tymi
                komentarzami jedź lepiej na Red Watha, albo do Radia Maryja. To forum nie jest
                miejscem dla antysemickich wybryków.
              • rmstemero Strasznie nas ci Zydzi nienawidza 30.05.06, 10:21
                do tego stopnia ze nawet napadaja sami na siebie. A ekshumacji pewnie dlatego
                nie chca ze lepiej od Ciebie opanowali polska ortografie.
            • hapita Re: Odblokowaliście komentarze żeby paru durniów 28.05.06, 21:04
              m635 napisał:

> ...jadem?
              > Czemu np. w sprawie Czajkowskiego zablokowaliście komentarze a tu dajecie
              pole
              > do popisu paru klarnetom, prowokatorom, którzy będą wpisywać antysemickie
              > brednie? Na tym zależy GW?
              Dobże że wreszcie cenzura się kończy.Nie bądż taki przeczulony.Myślę że atak na
              rabina był przemyślany i zaplanowany przez ugrupowania prawicowe,które przecież
              na codzień zieją jadem nienawiści do tych co nie chcą myśleć tak jak oni.
          • vaterunser Re: Prowokacja! Rabinowi należą się wyrazy współc 28.05.06, 19:21
            "... wskazują na możliwość prowokacji o antysemickim i antypolskim charakterze, która ma wykreować
            obraz Polski jako kraju antysemickiego. ..."

Juz wykreowany.
        • jola_bzyku Re: Może to był dezodorant? A tak poważnie, taki 28.05.06, 17:24
          demosteness napisał:
          -A poza tym, czy nie dziwne, że tak szybko zareagował
          > akurat ambasador USA! Czyżby przeczucie?
          >
          ****Oj dobrze , że nie zareagował dzień wcześniej....
        • rdb Re: Może to był dezodorant? A tak poważnie, taki 28.05.06, 17:57
          > dobrze, kiedy można źle? A poza tym, czy nie dziwne, że tak szybko zareagował
          > akurat ambasador USA!

pewnie dlatego ze r Schudrich jest obywatelem USA,

a ambasady rozwinietych krajow dbaja o swoich obywateli
          • azp11 Re: Może to był dezodorant? A tak poważnie, taki 28.05.06, 21:13
            rdb napisała:

> pewnie dlatego ze r Schudrich jest obywatelem USA,

To pewnie był wybryk antyamerykański.

• fiori1 ten atak to prowokacja 28.05.06, 15:32
        taki atak jednej psychopatycznej osoby to prowokacja , czy my Turkow nazywamy antypolakami tylko dlatego ze Turek chcial zabic naszego papieza . Przeciez ta akcja gazety wyborczej ktora szczuje na Polakow robi z nas antysemitow w taki sposob odbija sie na prawdzie ze Polacy nie sa antysemitami.
    • koniecbanialuki I cóż tak strasznego się stało?Ten pan jest tak sa 28.05.06, 14:46
      mo "tykalny" i narażony na chuliganstwo jak każdy z nas. Chyba, że pochodzenie
      jest jakims szczególnym rodzajem pomazania Bożego?
      • leszlong Re: I cóż tak strasznego się stało?Ten pan jest t 28.05.06, 18:18
        Żydzi to naród wybrany przez Boga (vide Stary Testament). To wyróżnienie nie
        zostało zerwane przez Boga, mimo że tego chce wielu podjudzanych przez szatana.
        Nienawiść do drugiego człowieka (Żydów, chrześcijan, gejów, kobiet itp.) jest
        nienawiścią do Boga. Jest to negowanie istnienia boskiego stworzenia, jest to
        realizowanie planu szatańskiego. JP II głosił, że antysemityzm jest grzechem
        czyli wystąpieniem przeciwko Bogu. Zaś obojętność w tych sprawach oznacza
        poparcie dla takich zachowań.
    • koniecbanialuki Czy demonstracyjne paradowanie w jarmułkach w 28.05.06, 14:49
      tak moredrczo( jak rozgłaszają Zydzi na świecie) antysemickim kraju nie jest
      prowokacja?
      • besserwisser oczywiście,że jest !!! 28.05.06, 14:51
        każdy kto wygląda inaczej niż ja, prowokuje mnie...
      • aiwaplatz Re: Czy demonstracyjne paradowanie w jarmułkach w 28.05.06, 16:53
        Ciekawe spostrzeżenie!
      • siostra_tlenu Re: Czy demonstracyjne paradowanie w jarmułkach w 28.05.06, 17:33
        koniecbanialuki napisał:

> tak moredrczo( jak rozgłaszają Zydzi na świecie) antysemickim kraju nie jest
        > prowokacja?

1)Każdemu wolno ubierać się wg własnego uznania.
        2)Czy masz potwierdzenia o w/w rozgłaszaniach? - Nigdzie w świecie nie
        spotkałam żadnych napisów typu "Bij Polaków".
        3)Czy w Polsce będą napady na przedstawicieli innych narodów z powodu innego
        ubioru?
    • kabu12 To dopiero ...! 28.05.06, 14:51
      Ja myślę ,że to jest dopiero początek tego co ich czeka !!!!
      • ronsorensen daj polakom papieza i na 50 lat, oni niczego sie 28.05.06, 19:46
        nie naucza.
        jest to prymitywny narod, w ktorym plynie mordercza krew.
        porownac ich mozna do hitlerowcow, ktorzy niestety byli ale inteligentniejsi.
        chetnie wysylam tu wydrukowane komentarze do roznych krajow, aby wszyscy
        wiedzieli ze to nie bajka o polskim antysemityzmie
    • koniecbanialuki Cóz to za wstrząsająca przeciwwaga dla wizyty 28.05.06, 14:54
      Papieża! Psikanie gazem pieprzowym przez jakiegoś głupka! Straszne!!!Incydent
      doprawdy wart njusów w czołowych publikatorach!
      • terence Re: Cóz to za wstrząsająca przeciwwaga dla wizyty 28.05.06, 15:05
        koniecbanialuki, skoro to Cię nie rusza to znaczy, że jesteś albo taką samą łysą
        pałą jak ten co zaatakował albo strasznym prostakiemnic nie rozumiejącym...
        zaatakowano głowę wyznania religijnego żydowskiego w Polsce... jakby zaatakowano
        biskupa katolickiego albo kardynała gdzieś indziej to byś pierwszy się oburzał
        pewnie...

Nietolerancji znieczulenia raj raj raj, to jest ten kraj to jest ten kraj...
        • koniecbanialuki Nasi kardynałowie nikogo sie nie czepiaja, nie pro 28.05.06, 15:22
          wokują, przepraszają, do nikogo nie mają pretensji. I taka jest różnica !!!
        • xxx82xxx Przypomnę ci, że niedawno zamordowano księdza 28.05.06, 16:28
          katolickiego w POlsce!
        • aiwaplatz Re: Cóz to za wstrząsająca przeciwwaga dla wizyty 28.05.06, 16:56
          terence napisał:

> koniecbanialuki, skoro to Cię nie rusza to znaczy, że jesteś albo taką samą
          łys
          > ą
          > pałą jak ten co zaatakował albo strasznym prostakiemnic nie rozumiejącym...
          > zaatakowano głowę wyznania religijnego żydowskiego w Polsce... jakby
          zaatakowan
          > o
          > biskupa katolickiego albo kardynała gdzieś indziej to byś pierwszy się oburzał
          > pewnie...
          >
          > Nietolerancji znieczulenia raj raj raj, to jest ten kraj to jest ten kraj...

ZARAZ, ZARAZ! A SKĄD JEST CI WIADOME, ŻE TO ŁYSA PAŁA?????
          • stopzionism ladnie pachniał od tych perfum i nawet coś jakał 28.05.06, 21:00
            przed papieżem w oswiecimiu czyli nic mu sie nie stało a rozgłos zyskał ot całe
            żydowskie plany.
            gdyby rabin dostał od towarzyszy syjonistów z new yorku inne zadanie to zapewne
            nauczyłby sie polskiego ale on potomek z sovietzkiej kacapii woli robic afery
            typu aj waj poryskali mnie perfumami od armaniego.
            nawet go ten osobnik nie kopnął ani szczęki nie złamamł co to za napad
            nic nie było , noża nie było , siekiery nie było, pałki nie było napadu nie
            było.osobnik z kręconymi włosami z zakrzywionym nosem który pytał o ambasade
            israela był ale rabin podał mu adres ambasady usa co go bardzo zdenerwowało bo
            jak mozna tak wprowadzac w bład.
            słowem napadu nie było tylko dezinformacja ze strony rabina który chcial się w
            mediach pokazać i byc równy papieżowi . afere zrobił ot tyle.
          • azp11 Re: Cóz to za wstrząsająca przeciwwaga dla wizyty 28.05.06, 21:26
            aiwaplatz napisał:

> ZARAZ, ZARAZ! A SKĄD JEST CI WIADOME, ŻE TO ŁYSA PAŁA?????

Pewnie stąd, że miał czarne kręcone włosy.
    • mannaznieba4 [...] 28.05.06, 14:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • rysiopysio Re: spryskał go perfumami bo był spocony 28.05.06, 16:15
        to co palisz liub łykasz bardzo na ortografii ( Twojej ) się
        odbija. O poziomie wypowiedzi nie piszę bo w dno puka od spodu.
        • jola_bzyku Re: spryskał go perfumami bo był spocony 28.05.06, 17:30
          trochę cię rysipysio ....ubodło?
    • terence Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 14:58
      wstydze się za takie coś mocno, szczególnie teraz gdy papież jedzie do Auschwitz...
      wstyd i hańba, nie wolno tolerować przejawów rasizmu, nie wolno tolerować
      antysemityzmu, nie wolno tolerować nienawiści!
      no tak ale przeciez w Polsce nie ma problemu antysemityzmu...
      jak ja nie lubie łysych nienawistnych pał... debile i prostaki nic nie
      rozumiejące...

"Nienawidzisz Żydow? Zaprawde szalenstwem jest nie lubic takiego ogromu ludzi..."

Nitolerancji, znieczulenia raj raj raj , to jest ten kraj to jest ten kraj...
      • koniecbanialuki Ja łysa??? po prostu myślę, czego i Tobie życzę, 28.05.06, 15:31
        co do włosów, to ma do pasa, jestem absolwentką dwóch uniwersytetów - czego i
        Tobie życzę. Nie myl dziecinko antysemityzmu z pogladami opartymi na wiedzy i
        krytycznym myśleniu.
        • rysiopysio Re: Ja łysa??? po prostu myślę, czego i Tobie życ 28.05.06, 16:16
          pomarzyć zawsze możesz. Twoja ortografia niezwykle z Twoim wykształeceniem
          (rzekomym) koliduje. Chyba że to Toruń i Lublin.
      • koniecbanialuki W Rosji rozbili paradę gejów.Media milczą!!! 28.05.06, 15:36
        ale wygłup jakiegoś półgłowka, O TO JEST TEMAT!!Bo w Polske trzeba walić,
        zawsze się przyzna i będzie przepraszać do upojenia!!!
    • mietowe_loczki Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 14:59
      W KOŃCU Marcinkiewicz ŁASKAWIE wypowiedział się na ten temat. Dziękujemy Ci,
      o wielki miłosierny!
      • mgr2000 Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 15:09
        Wybraliśmy nacjonalistycznych głupków do rządzenia to nie oczekujmy litości ze
        strony zagranicy.
        Tylko czekają aby nam do,,,,pie,,,dolić.
        Każdy pretekst jest dobry -nawet prowokacja.
        Myślę jednak, że to jakiś miejscowy weszpolak -ot co.
      • polonus3 Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 15:17
        Aj jaj jaj co sie stalo! Spryskali rebego pieprzem i az sam premier dzwonil do
        rebego w nocy i go przepraszal i nawet ambasador amerykanski tez ubolewal!
        Aj jaj jaj co za afera.

• andrzej500 Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 15:51
          Tak, to baaaaardzo tragiczne wydarzenie, straszna rzecz ( nie znaczy że popieram
          takie napady) w portalu Wybiórczej jest wyżej niż Trzęsienie ziemi w Indonezji
          biedny rabin, czy to ten sam co przeskakiwał przez płot w Oświęcimiu do
          klasztoru ss. Karmelitanek????
        • xxx52 Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 19:27
          No to sobie wyobraz, ze spryskali Dziwisza albo Glempa podczas pobytu w Izraelu.
          Wyobrazasz sobie komentarze?
          • wrojoz Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 30.05.06, 09:23
            Poruszał się Premier.! Może z tego coś będzie. Precz z PiSem i Kaczyńskim.
    • donald_2005 To teraz szybko do Torunia 28.05.06, 15:06
      Żeby wyrazić poparcie dla Ojca Tadeusza, jego wspaniałej rozgłośni i wszystkich
      haseł jakie dzięki niej płyną na falach eteru.
      • xxx82xxx Jesteś durniem 28.05.06, 16:29
        twoje komentarze są durne!
        • donald_2005 Re: Jesteś durniem 28.05.06, 17:19
          xxx82xxx napisał:

> twoje komentarze są durne!

Oczywiście. Mądrzy są tylko bracia Kaczyńscy, Ojciec Rydzyk, Giertych i Lepper
          i ich wybitni i szlachetni współpracownicy. I jeszcze strasznie głupia jest
          zagranica która jakoś inaczej to wszystko ocenia:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3377210.html
          • xxx82xxx Jesteś podwójnym durniem 29.05.06, 00:13
            > Oczywiście. Mądrzy są tylko bracia Kaczyńscy, Ojciec Rydzyk, Giertych i
            Lepper
            > i ich wybitni i szlachetni współpracownicy. I jeszcze strasznie głupia jest
            > zagranica która jakoś inaczej to wszystko ocenia:

Rzeczywiście, ktoś kto tak twierdzi też jest durny.
            • donald_2005 Re: Jesteś potrójnym durniem 29.05.06, 00:15
              xxx82xxx napisał:

> > Oczywiście. Mądrzy są tylko bracia Kaczyńscy, Ojciec Rydzyk, Giertych i
              > Lepper
              > > i ich wybitni i szlachetni współpracownicy.
              >
              > Rzeczywiście, ktoś kto tak twierdzi też jest durny.

A kto się nie poznaje na ironii - potrójnym!
    • koniecbanialuki W Rosji spałowali kilkudziesieciu gejów.I cisza!!! 28.05.06, 15:19
      A w Polsce po prostu rzeź niewiniątek!!!
      • killarney5 Ewangelia"manny z nieba" i jego kolegów po piórze 28.05.06, 15:43
        W przeciwieństwie do Chrystusa, w którego oczywiście "wierzą" jako prawdziwi
        Polacy-katolicy, ich "ewangelia" to czyste przesłanie nienawiści. Ujawnia sie
        ona wyraźnie w treści ich wypowiedzi na forum. Widać, że mają swe własne wersje
        przykazań: "Nienawidź swego bliźniego żydowskiego jak diabła
        samego", "Pamiętaj, by każdego dnia Żydów i ludzi ich broniących opluć", "Nie
        wahaj się mówić fałszywego świadectwa przeciw Żydom", "Obrzezanie - znak
        przymierza ludu Izraela z Bogiem - niech ci będzie znakiem hańby, który zawsze
        wyszydzać będziesz" Ale oczywiście żaden z nich nie jest antysemitą! Nigdy!

• xxx82xxx Durny komentarz 28.05.06, 16:33
          Zapewne miałeś kontakt tylko z tzw. katolikami spod znaku MW.
      • xxx82xxx nie krytykuje się tych, kogo się boi lub czerwonyc 28.05.06, 16:31
        Dlatego pobicie pedziów w Rosji jest małoznaczącą notką za granicą. Co innego
        będzie w Warszawie.
      • siostra_tlenu Re: W Rosji spałowali kilkudziesieciu gejów.I cis 28.05.06, 16:47
        koniecbanialuki napisał:

> A w Polsce po prostu rzeź niewiniątek!!!
        Горького в Москве завязалась драка, есть пострадавшие.

Однако корреспонденту ИА REGNUM в пресс-службе ГУВД Москвы эту информацию не
        подтвердили, сообщив, что подобного инцидента просто не было. В пресс-службе
        также сообщили, что милиция Москвы и Московской области сегодня, 28 мая,
        работает в усиленном режиме. Патрулирование проводится не только в местах
        большого скопления народа, в таких, как парк Победы или Парк культуры и отдыха
        им. Горького, но и во всех лесопарках, на улицах и в переулках Москвы.

Также в пресс-службе ГУВД Москвы корреспонденту ИА REGNUM сообщили, что "вчера
        усиленные наряды милиции патрулировали город в связи с проводившимся в Москве
        гей-парадом, и столичным сотрудникам правоохранительных органов удалось
        нейтрализовать десятки, а то и сотни агрессивно настроенных скинхедов и
        молодежи, сочувствующей их экстремистким убеждениям".

Постоянный адрес новости: www.regnum.ru/news/647548.html
        17:50 28.05.2006
        Версия для печати | Версия для PDA
        • premier.z.krakowa [...] 28.05.06, 16:52
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • 1410_tenrok Re: ktoś wreście miał dosyć antypolskiej histerii 28.05.06, 17:51
            jakie sliczne. jakie sliczne. jakie sliczny, ze az pawia mozna puscic.
            Ty od Pardy czy od Giertycha????
          • premier.z.krakowa Cenzorze z wybiórczej podaj podstawę prawną 30.05.06, 00:13
            na jakiej usuwasz komentarze.
            Twoje poglądy mnie nie interesują i nie mogą być podstawą do cenzury.
            Na szczęście mam kopie tego co napisałem.
            Podaj pkt regulaminu który został złamany oraz słowa które go naruszyły.
        • koniecbanialuki Re: W Rosji spałowali kilkudziesieciu gejów.I cis 28.05.06, 19:11
          siostra_tlenu napisała:

Siostro!
          Gratuluję źródeł informacji.

Tak właśnie myślałam, że jesteś raczej podstarzałym absolwentem Wieczorowego
          Uniwersytetu Marksizmu i Leninizmu (stąd ta znajomość rosyjskiego ).

> koniecbanialuki napisał:
          >
          >> Постоянный а&
          > #1076;рес новости:
          > www.regnum.ru/news/647548.html
          > 17:50 28.05.2006
          > Версия для пе
          > чати | Версия k
          > 6;ля PDA
          > _____________________________________
          > Jak widzisz, to nie gejów tylko skinheadów uspokajali..
    • gdzies_czyli_wewpolsce Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 15:58
      60 lat po wojnie - w Polsce zyja nadal robaki biorące przykład z A. Hitlera. A
      przeciez, nastepni po Zyach mieli byc Polacy. Ale glupota ludzka, jest jak
      armia radziecka - nie zna granic.
      Przykro mi z powodu tego incydentu.
      A posty na tym forum należałoby opublikować na pierwszej stronie jakiegos
      dziennika ogólnoświatowego - jako dowód wyjątkowo wrednego anrysemityzmu w
      pozbawionym Zydów kraju.

• xxx82xxx Nie przesadzaj z tym antysemityzmem 28.05.06, 16:35
        Nie dawno w Polsce zabili księdza katolickiego? I co to ma oznaczać, że polska
        jest krajem antyklerykalnym? Napad na rabina, jak i zabójstwo księdza wcześniej
        to czyny haniebne, eufemistycznie mówiąc.
        • indeed4 Re: Nie przesadzaj z tym antysemityzmem 28.05.06, 17:09
          Z tym, że jeśli chodzi o księdza to mamy pewność, że nie zabił go nikt z
          organizacji parafaszystowskich ; w przypadku rabina tej pewności nie ma.
          • xxx82xxx Ale z tego nie należy 29.05.06, 00:16
            mówić o polskim antysemityzmie. We Francji notorycznie są niszczone cmentarze
            żydowskie (głównie przez Arabów). Ale jakoś się nie slyszy o antysemityzmie w
            tym kraju. Co prawda jakiś czas temu Szaron coś bełknął. Ale zostal zbesztany
            przez Chiraca.
    • marcowsky Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 16:43
      I znowu za bandycki czyn jakiegos debila musimy sie tlumaczyc!Gnoja zlapac,ukarac a w ramach reedukacji wyslac do bylego obozu zaglady Zydow polskich do pracy spolecznie uzytecznej!
    • logophilos Przepraszam za polskiego idiotę 28.05.06, 17:00
      • lolo11 Re: Przepraszam za polskiego idiotę 28.05.06, 17:57
        Chciales powiedziec polskojezycznego.
    • jola_bzyku Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 17:21
      maureen2 napisała:

> zapewne był to ktoś z MW.
      <
      *** Nie koniecznie
    • lolo11 " MW" w USA 28.05.06, 17:59
      Ta "MW" to pewnia taka sama jak w USA. I tez "antysemicka"

www.sun-sentinel.com/news/local/southflorida/sfl-pranieri27may27,0,776482.story?coll=sfla-home-headlines
      • majster_g Re: " MW" w USA 28.05.06, 19:21
        Wpisalem mlodziez i antysemityzm do Google i to dostalem:
        www.radiomaryja.pl.eu.org/slownik.html
    • exxon Takie cos. Akurat teraz. Zastanawiajace... 28.05.06, 18:00
      Co najmniej mocno zastanawiajace...
      • majster_g Re: Takie cos. Akurat teraz. Zastanawiajace... 28.05.06, 19:25
        exxon napisał:

> Co najmniej mocno zastanawiajace...

Dlaczego? Pomyslmy - od gory ida hasla nienawisci do obcych: zydow, gejow,
        lewakow... Jeden "lewak" juz dostal nozem, teraz mamy atak na rabina, zaraz
        beda bic gejow. To chyba oczekiwana kolej rzeczy? Jak mozna nawolywac do
        nienawisci i dziwic sie, ze bija? Juz dawno pisalem o mordercach. Na razie to
        tylko wprawki...
    • patriotajaipoeta Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 18:44
      Premier nie powinien tak głęboko przeżywać tego napadu
      powinien być premierem wszystkich napadów albo żadnego
    • m635 Bez ochrony był? Cóż za zbieg okoliczności! 28.05.06, 19:14
      Każdą żydowską wycieczkę, każdego rabina, każdego dyplomatę Izraela chronią
      agenci Mossadu lub inna wynajęta ochrona. A tu akurat dziś Naczelny Rabin
      Polski wyszedł na przechadzkę z kolegami bez ochrony. Zaczepił go jakiś
      człowiek o semickich rysach i długich czarnych włosach (wg policyjnego portretu
      pamięciowego) i zakrzyknął "Polska dla Polaków". Pewnie był to skinhead, sądząc
      z opisu. Na to rebe wdał się z nim w dyskusję (sic!). Rabini tak mają... Po
      jakiemu - nie wiadomo, ale po polsku mówi gorzej niż Benedykt XVI. Osobnik
      spryskał go jakimś aerozolem i uciekł. Nikt go oczywiście nie łapał. Wierzycie
      w tą bajeczkę?
      • mgr2000 Re: Bez ochrony był? Cóż za zbieg okoliczności! 28.05.06, 19:27
        Niewątpliwie to wszystko (włącznie z informacją o tym) jest zmyślone przez GW i
        TVN.
        Rabin modlił się dzisiaj z Papierzem w Brzezince -to też jest zmyślone jak
        lądowanie na Księżycu ??
        No -rozum ludziom odejmuje.
        Ala, ale czy przypadkiem ten pijak Kaczyński (poseł) specjalista od płotów nie
        zdobył mandatu przez skojażenie nazwiska z Wodzem.
        Ciemny lud to ma czasami nas,,,,rane pod sufitem nie mniej niż szanowny m635
        • indeed4 Jeśli GW 28.05.06, 19:36
          powie, że Ziemia się kręci wokół Słońca, zawsze się znajdzie ktoś kto powie, że
          jest na odwrót ( malutka parafraza ).
          Na GW plują z reguły frustraci, których nie stać na to by stworzyć lepszy
          dziennik - jakież to konstruktywne i twórcze.
      • majster_g Re: Bez ochrony był? Cóż za zbieg okoliczności! 28.05.06, 19:34
        m635 napisał:

> (...) Zaczepił go jakiś
        > człowiek o semickich rysach i długich czarnych włosach (wg policyjnego
        > portretu pamięciowego) i zakrzyknął "Polska dla Polaków". Pewnie był to
        > skinhead, (...)

Skinhead z dlugimi czarnymi wlosami - "a jak wrzucal to kucal" (a skad to?).
        A dlaczego nie pomyslec, ze moze to byl PPP - Prawdziwy Polak Patriota o czym
        swiadczy zawolanie "Polska dla Polakow"?
        Mysle, ze gdyby nie bylo spolecznego zezwolenia na antysemityzm i inne formy
        dyskryminacji to nie byloby potrzeby leczenia polskiego honoru bajkami o
        dlugowlosych skinach.
    • szerszen039 Re:cichym ścigałam was lotem 28.05.06, 20:18
      Niektórzy tu na forum to komlente monstra z powykrzywionymi mózgami,
      jak można pisać z takim lekceważeniem i nienawiścią,
      o napadzie na Rabina w centrum Warszawy w biały dzień,
      kiedy gościmy u siebie Głowę Kościoła Którego Polacy przyjęli gorąco,
      dzięki Bogu że Polacy normalni to rozumieją,a wasze zakusy na popsucie
      opini polaków sczeżnie jak wy.

analfabeci umysłowi.
      • majster_g To nie Alex Joe 28.05.06, 20:38
        Cichym ścigała cię lotem...(30.05.1995)

Cichym scigała cię lotem

Pośród zakrętów nocy

Mglistym okryta mrokiem

Zsyłając uczucie niemocy

Cichym ścigała cię lotem

Ponadpowietrznych marzeń

Ty nie wiedząc nic o tym

Uległeś biegowi zdarzeń

Cichymi podeszła krokami

I pod postacią cienia

Otuliła nietoperza skrzydłami

Zabrała w krainę nieistnienia

Sheilien_dArc
        • push.sp ze tez akurat napadli go dzisiaj a nie za tydzien 28.05.06, 20:46
    • majster_g Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 21:05
      Swoja droga ciekawe zjawisko mozna zaobserowac na Forum: osoby, ktore popieraja
      linie partyjna PIS zdaja sie nie zauwazac, ze "premier jest gleboko poruszony
      napadem". Czyzby sami nie wierzyli swojemu premierowi?
    • zasmucony1 Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 22:03
      Czy Gazeta W. nie ma czasem w swoim archiwum taśmy rejestrujacej owo zajście?
      Poszukajcie kochanieńcy, może się gdzieś znajdzie...:)
      • rodosek Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 28.05.06, 22:11
        marcinkiewicz!! nie pajacuj!!!!
    • terence Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 29.05.06, 00:25
      NAZI WON!
      www.nigdywiecej.prh.pl/
      • chabergebertwilker Nigdy więcej 'Nigdy więcej' ! 29.05.06, 01:40
        Precz z faszystowskim kagańcem wolności sumienia,zgromadzeń i słowa!
    • klenik Pan rabin pośliznął sie na mokrych lisciach 29.05.06, 07:17
      Podobnie jak P.Kuron kilka lat temu Pan rabin wywinął orła na mokrych lisciach.
      Zawsze myslał,ze trzyma sie twardo ziemi ,a tu popatrz niespodzianka.
      Dzis juz nie mógły sie potknąc bo jest już poniedziałek.Ciezkie warunki
      terenowe były tylko na polskich chodnikach od srody do niedzieli.
      Pozdrawiam inaczej chodzących !!!!!
    • alex-alexander Re: Premier głęboko poruszony napadem na M. Schud 29.05.06, 09:37
      Wyrazy ubolewania Panie Rabinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka