nemo_omen 13.06.06, 07:09 Chcieliście PiS-u, no to go macie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Towarzysz Dorn 13.06.06, 07:17 Sposób, w jaki wręczono dymisję, zaskoczył wszystkich świadków. - Jesteśmy w szoku - mówił dr Mariusz Maruszyński, szef OZZL w łódzkim szpitalu. ******************************** A nie powinien. Czego w końcu można się spodziewać po komuchach z PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: Towarzysz Dorn 13.06.06, 12:25 tow. Dorn otrzyma na 22 lipca order budowniczego PRL za zaslugi w walce z ukladem. maruda.r napisał: > > Sposób, w jaki wręczono dymisję, zaskoczył wszystkich świadków. - Jesteśmy w > szoku - mówił dr Mariusz Maruszyński, szef OZZL w łódzkim szpitalu. > > ******************************** > > A nie powinien. Czego w końcu można się spodziewać po komuchach z PiS-u? > Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Towarzysz Dorn 13.06.06, 12:27 wizja moja jest taka : zakończenie ery komunizmu zakończyło się "okrągłym stołem" zakończenie ery kaczyzmu zakończy się powieszeniem twórców i ich popleczników na latarniach. PiS PiSS OFF! Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek144 Re: Szef szpitala MSWiA wyrzucony 13.06.06, 09:15 Nic dodać, nic ująć :( Lata 80-te się kłaniają ministrze Dorn. Widocznie jednak minister zapomniał jak to wyglądało, albo punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, czyli bolszewizm tak, ale pod warunkiem, że my będziemy I sekretarzami, czyż nie tak? ciekawe czy gdyby już wcześniej nie wymyślono gułagów to nasi dzisiejsi "władcy" nie wpadli by na ten pomysł... "Kamasze" już powielili (sporo tych "plagiatów" w wykonaniu PiS-u;) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk44 Re: Szef szpitala MSWiA wyrzucony 13.06.06, 20:16 Po domach oburzacie się na strajki lekarzy, a tutaj pełna dla nich wyrozumiałość. Oczywiście strajkom winien jest PIS i postkomuna. Wyobraźcie sobie, że w Polsce każda grupa zawodowa może wysunąć postulaty podwyżek, poprawy warunków pracy i płacy, dostępu do najnowszych narzędzi, technologii i gadżetów. Prędzej mogę zrozumieć górników, kolejarzy i piłkarzy, bo oni niczego nie przysięgali, a wypinając się na swoich klientów nie narażają ich bezpośrednio na ból i cierpienie. Słyszałem o strajkach lekarzy w Europie, nigdzie jednak nie polega to na wystawaniu przed szpitalem i odsyłaniu potrzebujących do grabarza. Forma zwolnienia nie spodobała się? Może lepsza by była jak w starym dowcipie: zwalniam cię, chociaż byłeś dla mnie jak syn: leniwy, bezczelny i niewdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś