weteran3 ten niedobry Kurski zawsze mówi prawdę,ohydne to! 14.06.06, 11:52 mógłby trochę pokamuflować...milej i spokojniej by sią żyło w niewiedzy czy cię opcykują czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 J.Kurski to kanalia na potrzeby "ciemnego ludu" 14.06.06, 11:52 Każdy totalitarny rezim byłby dumny z takiego posła. Kłamstwo, oszczerstwo artykułowane manierą sensacji z okolicy magla. Ten "poseł" mógłby kręcić reklamowe wideo klipy nalepiej prezentujące męskie skarpety. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jasne, a "ciemny lud" z PO podaje go do sądu? 14.06.06, 12:16 tales1 ale co tam kundel kurski albo wermachtowiec Tusk, czy hitlerowiec papiez, pogadajmy o esbekach kaczynskich, co? ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Nie ma racji i jest arogancki... 14.06.06, 11:57 szczególnie,kiedy okresla społeczeństwo jako <ciemny lud,to kupi> Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ale z tym ciemnym ludem, to ma akurat racje :) 14.06.06, 11:59 brutalne ale prawdziwe sorry no bonus hehehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna ciemny lud? 14.06.06, 12:02 gekon1979 napisał: > brutalne ale prawdziwe > sorry no bonus hehehe ;) > -------------------------------------------------------------------------------- Jesli masz na mysli niektóre posty,to być może Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ciemny lud? 14.06.06, 12:05 a jak wytlumaczysz zachowanie ludzi ktorzy zmienili decyzje na kogo glosowac tylko dlatego ze wyskoczyl dziadek z wermachtu :D nie ciemny lud :P?? hehe ja kilka takich ciemnych ludow znam, i widze jak teraz pluja sobie w lustro hahaha ;) prawda na 100% w tym kurski mial racje Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna gekonie 1979 14.06.06, 13:14 masz rację <ciemny lud> kupił dziadka z W.,to i teraz przed wyborami samorzadowymi kupi <przekręty finansowe> PO. Nawet przypomnienie leśniczówki zakupionej,niezupełnie legalnie przez Jacka K ,nie zmieni nastawienia do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal poczekamy, zobaczymy 15.06.06, 07:12 maria-anna napisała: > masz rację <ciemny lud> kupił dziadka z W.,to i teraz przed wyborami > samorzadowymi kupi <przekręty finansowe> PO. Nawet przypomnienie leśnic > zówki > zakupionej,niezupełnie legalnie przez Jacka K ,nie zmieni nastawienia do niego. Poznacie prawde, a prawda was wyzwoli! Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Poznacie prawdę:-) 15.06.06, 13:54 Doswiadczenie pokazuje,że zarzuty pozostały w pamięci,a niewielu przyjęło wyjasnienia,że Kurski "pomawiał" a przy okazji smiał się z pomówień. Odpowiedz Link Zgłoś
antziel Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 11:54 A niby kto go finansował bo nie myślę że byłm finansowany przez przyjaciół jego dziadka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Kurski na przewodniczącego PO! Wtedy im podskoczy! 14.06.06, 11:56 Popularność- znaczy się, podskoczy, bo coś im opada ostatnio! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kurski na przewodniczącego PO! Wtedy im podsk 14.06.06, 12:18 tales1 napisał: > Popularność- znaczy się, podskoczy, bo coś im opada ostatnio! Kaczynskim tales opada, Kaczynskim, przeciez to oni, ktorzy wygrali wybory by "uzdrowic" panstwo od esbecji i komuny byli agetami esbecjii, no nie tales? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: Kurski na przewodniczącego PO! Wtedy im podsk 14.06.06, 12:32 tales1 napisał: > Popularność- znaczy się, podskoczy, bo coś im opada ostatnio!< PO nigdy by nie przyjęło do swoich szeregów łotra J. Kurskiego a przyjmie zawsze PiS albo właśnie Samoobrona, partia złoczyńców i kryminalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 11:55 jestem zdania ze "po" powinno byc rozwiazane.czlonkowie powinni przejsc do samoobrony wlacznie z tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: PO pozwie gnidę K. też mi sukces 14.06.06, 11:58 Ten Kurski to zwyczajna gnida, nie rozumiem dlaczego toto jest ciągle zapraszane przed mikrofony i kamery.Zas wygranie ew procesu sądowego z czymś takim to wątpliwa satysfakcja czy nie lepiej przyjąć zasadę że g.... sie omija ? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 PO POzwie, a Kurski ich ...nazwie PO imieniu! 14.06.06, 12:00 Będzie wtedy w PO płacz! Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Fałszywy Adidas w firmie Drzewieckiego? 14.06.06, 11:59 Drzewiecki to były działacz UW z Łodzi. W 1998 r. „Rzeczpospolita” ujawniła, że w hafciarni, której jest współwłaścicielem, podrabiano znaki firmowe Adidasa i Nike. Drzewiecki twierdził, że nie wiedział o sprawie, a znaki podrabiała jedna z pracownic, która chciała sobie dorobić. To Drzewiecki jeździł razem ze Schetyną po kraju, zbierając pieniądze na kampanię Platformy i ustawiając partyjne listy. WYSTARCZY SPRAWDZIĆ LISTY REZERWACJI NOŚNIKÓW REKLAMOWYCH - KAMPANIE PZU WYDAJE MIS SIĘ, IŻ PROWADZIŁA CHYBA FIRMA REKLAMOWA AMS S.A. (spółka zalezna w 100% od AGORY S.A.. wystarczy sprawdzić umowy i listy kontraktowe oraz systemową rezerwację nośników reklamowych i jaka kampania weszła na miejsce kampanii PZU. czasami w systemie tego nie widac ale zawsze widnieje to jako tzw. przeklejka motywu..... :-)..... ~reklamodawca, www.gazetapolska.pl/?module=content&article_id=468 Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Re: Fałszywy Adidas w firmie Drzewieckiego? 14.06.06, 12:05 PO powołujue się na monitoring billboardów przeprowadzony przez Fundację Batorego - ale przecież w szefostwie Fundacji sami kumple platformersów z UW! > Drzewiecki to były działacz UW z Łodzi. W 1998 r. „Rzeczpospolita” > ujawniła, że > w hafciarni, której jest współwłaścicielem, podrabiano znaki firmowe Adidasa i > Nike. Drzewiecki twierdził, że nie wiedział o sprawie, a znaki podrabiała jedna > > z pracownic, która chciała sobie dorobić. Odpowiedz Link Zgłoś
speedy.gonzales Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 12:02 Proponuje PiSowi zabronić Kurskiemu wypowiadać sie przed kamerami. Chce skompromitowac Platformę a kompromituje sam siebie. Ten facet juz nawet nie jest zabawny. Jest żenujący i nikt rozsądny nie traktuje jego oskarzen poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Ciekawe, że Pitera odrzuciła zarzuty bez sprawdzen 14.06.06, 12:02 Ciekawe, że Pitera odrzuciła zarzuty bez sprawdzenia dokumentów! Ona, taka transparentna. Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Re: Ciekawe, że Pitera odrzuciła zarzuty bez spra 14.06.06, 12:09 Drzewiecki po sprawie z fałszywym Adidasem nie powinien zajmować się finansami kampanii wyborczej bo okaże się, że "ktoś podczas kampanii robił przekręty na własną rękę, a on nic o wszystkim nie wiedział" tak jak było z niesławnym Adidasem. www.gazetapolska.pl/?module=content&article_id=468 Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk w tamtych larach to ciężko, aby nie zrobił czegośz 14.06.06, 12:03 złego. PS. Nie jestem pracownikiem IPN, tma się tym zajmują. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Nic chłopie nie wiesz o tamtych czasach.. 14.06.06, 12:06 nasłuchałes się wersji MW i tego sie trzymasz...historia jednak jest bardziej złozona niz się wam wydaje......... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Mylisz sie mysląc ze mnie ruszysz takimi tekstami 14.06.06, 12:04 w przeciwienstwie do ciebie nie zamierzam nikogo straszyć prokuraturą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mangold uuuu admin wyciął ciekawa duskusję :-)) 14.06.06, 12:14 a może coś o Twoich przodkach przyjacielu..Ciekawym bardzo w ktróej ręce pochodnie dzierżyli ?? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: uuuu admin wyciął ciekawa duskusję :-)) 14.06.06, 12:46 No właśnie, to już się przodkiem fryzjerem /w UB/ pochwalić nie można?! :-( Nawet nie zdążyłem się zapoznać z ciętą /na pewno/ ripostą von_thuska. Pewnie w genach ma teraz zakodowane, że nie lubi jak mu gmerać koło jaj :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: uuuu admin wyciął ciekawa duskusję :-)) 15.06.06, 00:51 taziuta napisał: Nawet nie zdążyłem się zapoznać z ciętą /na pewno/ ripostą von_thuska. > Pewnie w genach ma teraz zakodowane, że nie lubi jak mu gmerać koło jaj :-)))- -------------------------------------------- taziuta!A tak było miło jak sobie z dziubków z "von_tuskiem"piliście!I co już się odkochałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 12:17 Realizujemy scenariusz tego osobnika. Chodzi o to, żeby mówić o nim, a nie o nowym szefie PZU. Kaczory spuszczają go ze smyczy, kiedy trzeba coś przykryć. On szczeka, my odpowiadamy, kaczory się cieszą. Przerwijmy tę rozmowę. Proszę! Oddajmy głos jego wielbicielom. Narobią mu więcej szkody niż najżarliwsi przeciwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 12:28 Brawo panie Jacku ! Smialo do przodu, niech pan nie da sie zastraszyc. Mnie rowniez tez bilbordy wydaly sie podejrzane, dodatkowo prosze zwrocic uwage na zawyzane notowania PO w roznych sondazach tzw. agencji Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: No tak,a Tuska dziadek też nie był w Wermachc 14.06.06, 15:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=43589936&a=43604538 Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l [...] 14.06.06, 12:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Nareszcie ktoś się weźmie za tego Ryja Kretyna :-D 14.06.06, 13:57 a potem PiS da, PiS da, PiS da, PiS da, PiS da, PiS da wszystkim po Ryju błe he he he he he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Moga mu teraz ... nadmuchac, pieniacze z PO 14.06.06, 15:09 Zal za przegrana PO wyleje z reszta pieniedzy na pieniactwo. Kurski moze zawsze sie wykrecic, ze wolno mu bylo domniemywac. A za domniemywanie do sadu sie nie idzie. Biedny Tusk z urazona cnota wehrmachtowca bedzie szalal do konca zycia. Widac juz jaki ZEROWY program polityczny ma Platforma Obywatelska pod kierunkiem Tuska i Rokity! Spadac! Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 czyli to co Kurski robi jest w porzadku? 14.06.06, 15:15 A gdyby podobny numer wywinął ktoś z PO komuś z PiS to byłby ostatnią świnią, prawda? Trzymasz poziom zasad, nie ma co - po prostu na wysokości PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: czyli to co Kurski robi jest w porzadku? 14.06.06, 15:31 Eee widzę, że niewiele kumasz, ż tego co napisałem i nie chce mi się dalej tłumaczyć. Mam w "głębokim poważaniu" (inaczej mówiąc w dupie) pisuar, platformę i całą resztę tego chłamu. Nie chciałbym odpowiedzieć, że trzymasz poziom inteligencji na wysokości Tuska. Pisano tu już o brudnym przekręcie z Jarucką, co była trochę w ciąży. Nie będę się powtarzał. Jeżeli wierzysz, że platformersy zawsze grają fair, to wykazujesz naiwność nieprzebraną. To wszystko są godni siebie przeciwnicy, choć Kurski wyróżnia się i powoli zaczyna awansować na prawicowego Urbana. Jeżeli wiesz o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Cala nadzieja PO w mafii sedziowskiej 14.06.06, 16:12 Jak mozna że złożyc zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na zawiadomienie o popelnienie przestepstwa ?!?!?!? Tylko propagandzisci POstKomuny moga to wyjasnic: "W środę PO zapowiedziała, że złoży zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez Kurskiego w związku z jego wypowiedzią. Partia pozwie też Kurskiego do sądu za zniesławienie i naruszenie dóbr osobistych. W oświadczeniu Biura Prasowego Klubu Platformy zarzuty Kurskiego określono jako "oszczercze i całkowicie nieprawdziwe insynuacje". serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3417488.html Czy to juz nie przerabialismy z dziadkiem Tuska w Wehrmachcie, kiedy krzykiem chciano zastraszyc Jacka Kurskiego bo ten wyjawil udokumentowana prawde o rodzinie szefa PO ? Tym razem w przekret wlaczyla sie rodzinka innego tenora Platfusow - agenta PRL Olechowskiego:Cytat: "PZU "wycofało się z tej akcji", ale za billboardy zapłacono kilkadziesiąt milionów złotych. Według niego, "billboardy te sprzedano za 3 proc. (wartości) pewnej firmie, a firmy PR- owskie z PZU bardzo często są związane z synem pana Andrzeja Olechowskiego - Rafałem Olechowskim". Jako przykład takich firm wymienił Kurski Doug Faber Family i Just. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dddywity Re: Cala nadzieja PO w mafii sedziowskiej 14.06.06, 17:24 Jak mozna że złożyc zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa na > zawiadomienie o popelnienie przestepstwa ?!?!?!? Tylko propagandzisci > POstKomuny moga to wyjasnic: "W środę PO zapowiedziała, że złoży zawiadomienie > o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez Kurskiego w związku z jego > wypowiedzią. Partia pozwie też Kurskiego do sądu za zniesławienie i naruszenie > dóbr osobistych. W oświadczeniu Biura Prasowego Klubu Platformy zarzuty > Kurskiego określono jako "oszczercze i całkowicie nieprawdziwe insynuacje". > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3417488.html > Czy to juz nie przerabialismy z dziadkiem Tuska w Wehrmachcie, kiedy krzykiem > chciano zastraszyc Jacka Kurskiego bo ten wyjawil udokumentowana prawde o > rodzinie szefa PO ? Tym razem w przekret wlaczyla sie rodzinka innego tenora > Platfusow - agenta PRL Olechowskiego:Cytat: "PZU "wycofało się z tej akcji", > ale za billboardy zapłacono kilkadziesiąt milionów złotych. Według > niego, "billboardy te sprzedano za 3 proc. (wartości) pewnej firmie, a firmy PR > - > owskie z PZU bardzo często są związane z synem pana Andrzeja Olechowskiego - > Rafałem Olechowskim". Jako przykład takich firm wymienił Kurski Doug Faber > Family i Just. świetny merytoryczny post. Nie mogłam wcześnoiej nic napisać bo GW skutecznie mi zamkneła usta. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: Mnie też zabanowali :/ 15.06.06, 00:56 Mnie też zabanowali :/ Przeczytaj komentowany artykuł » von_thusk 14.06.06, 21:04 + odpowiedz --------------------------------------------------- Ciebie powinni banować jak spam! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: to co Tusk zrobil nie bylo w porzadku 14.06.06, 15:39 Aaa, masz na mysli Wnuka Wehrmachtu, niedoszlego Prezia Donalda von Tuska, ktory w zaparte powtarzal, ze zadnych przodkow wsrod armii Hitlera nigdy nie mial, a jego kuzynka wyrazila zdziwienie ze przeciez o dziadku wszyscy w rodzinie Tuskow wiedza!!!!! No jak to jest z ta niepiekna historia. I ten niedoszly Prezydent Polski twu=ierdzil ze jest czlowiekiem z twarza? To co sie okazalo u Donalda Tuska bylo raczej tym co sie nosi w spodniach. Tfu! Nikczemny maly tchorz. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dddywity Re: Moga mu teraz ... nadmuchac, pieniacze z PO 14.06.06, 17:36 Zal za przegrana PO wyleje z reszta pieniedzy na pieniactwo. > Kurski moze zawsze sie wykrecic, ze wolno mu bylo domniemywac. A za > domniemywanie do sadu sie nie idzie. > Biedny Tusk z urazona cnota wehrmachtowca bedzie szalal do konca zycia. > Widac juz jaki ZEROWY program polityczny ma Platforma Obywatelska pod > kierunkiem Tuska i Rokity! > Spadac! Bez powodu nie domniemuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: Moga mu teraz ... nadmuchac, pieniacze z PO 15.06.06, 10:06 jola_dddywity napisała: > Kurski moze zawsze sie wykrecic, ze wolno mu bylo domniemywac. Bez powodu nie domniemuje. ---------------------------------------- Żebyś Ty jeszcze wiedziała jaka jest różnica między "powodem"a "dowodem"! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Mylisz się i to bardzo. 14.06.06, 17:48 gazetajudasza napisał: > > Kurski moze zawsze sie wykrecic, ze wolno mu bylo domniemywac. A za > domniemywanie do sadu sie nie idzie. Za takie "domniemywanie", wyrażone publicznie, jak najbardziej idzie się do sądu, gdzie - na ogół, jest się skazywanym, jeśli się prawdziwości owego "domniemywana" nie jest w stanie dowieść. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dddywity Re: Mylisz się i to bardzo. sądy są z PO SLD 14.06.06, 18:11 I to jest problem istniejącego bezprawia w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
johan_wawa Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 12:44 No i jak zawsze zadziala. Nie wazne, czy to byla prawda, czy nie, pewnie nie. Ale ludzie zapamietaja. PO zaskarzy do sadu, a Ku..ki bedzie dalej mowil swoje. A ze nowy szef PZU jest tak czysty jak szabmo, to juz teraz plan numer 2. Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 12:45 Realizujemy scenariusz tego osobnika. Chodzi o to, żeby mówić o nim, a nie o nowym szefie PZU. Kaczory spuszczają go ze smyczy, kiedy trzeba coś przykryć. On szczeka, my odpowiadamy, kaczory się cieszą. Przerwijmy tę rozmowę. Proszę! Oddajmy głos jego wielbicielom. Narobią mu więcej szkody niż najżarliwsi przeciwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 12:54 Bardzo dobrze zrobi PO,tyle tylko ze zapowiada.Juz dawno jeden z czolowych politykow w TVN-24 stwierdzil ze senior Olechowski udostepnil reklamy Panu TUSKOWI i dokumenty w tej sprawie zostaly juz dawno zabezpieczone.Kurski Jacek wie co mowi,bedzie podobnie ja z dziadkiem.Do dzis Tusk historyk nie wykazal czy dziadek wstapil do Werhmahtu na ochotnika czy sila zostal wcielony.Podobnie bedzie z finansowaniem kampani wyborczej Tuska.Mam nadzieje ze prokuratura czy sad to wyjasni i dowody w tej sprawie beda przekonujace.Jeszcze dotychczas Kurskiemu nikt nie udowodnil ze sklamal a odwrotnie on wygrywa procesy.Zycze PO powodzenie w dowodzeniu niewinnosci.Wyjdzie skad na kampnaie wyborcza mieli tyle pieniedz.Okaze sie czy czlowiek z zasadami jest bez zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 nawet tak uczciwa formacja jak Samoobrona 14.06.06, 12:55 nie pozbywa się złodziei i przestępców z partii, tylko ta ohydna PO wywala kombinatorów - i dlatego właśnie jest nieuczciwa... Zaiste logika godna Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_ddywity Re: nawet tak uczciwa formacja jak Samoobrona 14.06.06, 14:02 KIEDY wywaliliście?Piskora? Jak się obłowił majątkiem milionów nędzarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
polelektron Re: nawet tak uczciwa formacja jak Samoobrona 14.06.06, 14:51 jola_ddywity napisał: > KIEDY wywaliliście?Piskora? > Jak się obłowił majątkiem milionów nędzarzy! dopowiadasz sobie fikcje, tak jak Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dddywity Re: nawet tak uczciwa formacja jak Samoobrona 14.06.06, 17:28 > KIEDY wywaliliście?Piskora? > > Jak się obłowił majątkiem milionów nędzarzy! Co tu jest fikcją ? Obłowienie Piskora ?? Domniemanego Farciarza giełdowego posiadającego w warszawie multum mieszkań,posła PO i europarlamentarzysty ,budowniczego mostów,a teraz utalentowanego leśnika latyfundysty. Co tu jest fikcją???? No co???? Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 my? jacy my? nie mam nic wspólnego z PO 14.06.06, 15:08 ja tylko doszukuję się odrobiny logiki w zakrętasach twoich wywodów. Niestety - nie znajduję. Np taki kwiatek - wg ciebie lepiej nie wywalić wcale, niż późno? Samoobrona nie wyrzuca przestepców ze swoich szeregów w ogóle, bo to przecież tylko nagonka mediów, prawda? BTW Nędzarze z definicji nie mają majątku, więc jak można się na nim obłowić? Poza tym gdzie to się niby tym "majątkiem nędzarzy" obłowił, przypomnij mi - słyszałem o nim dużo nieprzyjemnych rzeczy, ale żeby żerował na biedocie, to nie. Tylko błagam nie przeklejaj artykułów z gazet, jak masz w zwyczaju. Proszę w 3 zdaniach, swoimi słowami - za to bardzo będę wdzięczny za źródła informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tooz Re: nawet tak uczciwa formacja jak Samoobrona 14.06.06, 15:48 Jola szkoda ze ty tylko szczekac potrafisz... Prowadzenie dyskusji to dla ciebie jak wycieczka na Marsa-nierealne...Ktos ci mowi ze twoja Samoobrona nie wywala ze swojego grona znacznie wiekszych oszustow i bardziej peryfidnych a ty zupelnie o czyms innym...Na dodatek ty sama siebie potrafisz kontrargumentowac (> KIEDY wywaliliście?Piskora?)-PO przynajmniej go wywalilo-Samoobrona swoich oszustow i idiotow trzyma... Zalosnie glupia jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: nawet tak uczciwa formacja jak Samoobrona 14.06.06, 18:40 I na tym sie skonczyly durne wypowiedzi Jolki bo ja zatkalo!!Tooz dobiles tlenione nasienie Lepp...erowskie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: banda oszustow z samejbrony 14.06.06, 16:27 teraz wy sie oblawiacie, moją kasą tez. Moje podatki ida na tuczenie dup waszych poslow, wicepremiera a calej tej waszej szajki. A najbardziej byscie zabrali ludziom wszystko co maja. pokaz mi choc jeden fakt ze nie zyjecie na cudzy koszt, tylko ze pomagacie finansowo biednym. Mozesz dolaczyc dokumenty, cokolwiek co by o tym zaswiadczylo. Bo jak na razie duzo gadacie, wciskacie ludziom ciemnote zeby tylko na was glosowali. Czekam na dowody waszej dobroczynnosci Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos ty chyba się bryndzujesz jak piszesz te bzdury 14.06.06, 17:27 czym to robisz? trzonkiem od wideł? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: nawet tak uczciwa formacja jak Samoobrona 14.06.06, 17:53 pacal2 napisał: > nie pozbywa się złodziei i przestępców z partii, tylko ta ohydna PO wywala > kombinatorów - i dlatego właśnie jest nieuczciwa... > > Zaiste logika godna Samoobrony. A jak Samoobrona ma się pozbywać złodziei i przestępców z partii? Przecież by im się partia całkiem rozsypała! Odpowiedz Link Zgłoś
komturtorunski Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 12:56 Trzeba być wyjątkowym hipokrytą ażeby wierzyć w szczere i uczciwe intencje polityków PO , szczególnie ludzi związanych z Tuskiem.Dla przypomnienia troszeczkę historii. Na początku 2001 r . agent SB Olechowski zakłada partię polityczną . Dla pozyskania wiekszego poparcia i uwiarygodnienia jej robi to z Tuskiem , przegranym z UW , wcześniej KLD,oraz z Płażyńskim awuesowskim marszałkiem sejmu. Plan jest bardzo prosty i oczywisty.Partia ta zorganizowana przez agentów ma przejąć elektorat postsolidarnościowy .Ogromne wsparcie tzw. wielkiego biznesu ma umozliwić PO przejecie władzy w Polsce.Zdaja sobie oni sprawę , bo kto wie lepiej jak nie agenci jakie są preferencje wyborcze Polaków.W obliczu porażki AWS-u i UW pojawia sie niepowtarzalna szansa na odniesienie wielkiego sukcesu politycznego. Jeszcze wtedy nikt z nich nie wierzy ,ze powstanie PiS.Jednak sytuacja polityczna w pierwszej połowie 2001 r. jest bardzo dynamiczna. Na fali popularności L.Kaczyńskiego w marcu powstaje pierwszy komitet PiS. Nastepnie , kiedy pierwsze sondaże wskazują , że partia ta moze przekroczyć próg wyborczy sytuacja zaczyna powoli wymykać sie spod kontroli. Wszelkie działania układu , platformersów z postkomunistami dążą do kompromitacji PiS-u.Dymisja Kaczyńskiego przez Buska (członek PO), film Dramat w trzech aktach( inspirowany przez WSI( Miodowicz). Działania te znacznie osłabiają PiS, jednak ma ona swoja reprezentację w parlamenci.Następuję cztero letni okres oczekiwania, śledzenia sondaży i analizowania sytuacji politycznej w kraju. Najpierw jest próba spolaryzowania sceny politycznej przez PO i Samoobronę , tzw . wojna chamów i złodzieji, ale to także w pełni nie udaje się.W końcu kiedy sondaże PiS-u i PO są zbliżone następuje okres , który można nazwać tolerancją. Plan jest następujący, Po wygrywa wybory do Sejmu , tworzy koalicję z PiS-em , praktycznie sprawuje rządy samodzielnie na czele z premierem z Krakowa , J.M.W. Rokitą , prezydentem zostaje człowiek z zasadami wnuk żołnierza armii hitlerowskiej Donald Tusk.Zatem wszystko jest po staremu, układ ma się bardzo dobrze.Dalej służby sprawują kontrolę nad krajem . Kwaśniewski odchodzi w glorii, nie ma PPR-owców, Millera i Oleksego. Młodzi komuniści , Olejniczak i ten drugi , nie pamiętam jego nazwiska , nie stanowią zagrożenia. Dalej kręcimy lody, wszystko jest po staremu , Kulczyk, Gudzowaty, Krauze , Olechowski. Nie spadnie im nawt jeden włos z głowy. Wszystkie malwersacje zostają schowane głęboko w szafie Lesiaka. Wniosek: PO , kontynuatorka ideii wielkiego października , delegatura rosyjskich służb specjalnych stoi na straży moskiewskich interesów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ayrten Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 13:06 "prezydentem zostaje człowiek z zasadami wnuk żołnierza armii hitlerowskiej Donald Tusk" Jak długo to będziecie przytaczać ??? Jeden z bardziej żałosnych argumentów ostatnich lat, powtarzany nagminnie plebsowi, mający zniechęcić lud ciemny do Tuska w sposób mocno naciągany, ale chwytliwy. Nie lubię Tuska, ale ta sprawa z dziadkiem Tuska to dno dna i pokaz ciemnoty, głupoty i tandety jego przeciwników. Żałosny cyctat i żałosni ludzie się nim posługujący. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 14:10 > marszałkiem sejmu. Plan jest bardzo prosty i oczywisty.Partia ta zorganizowana > przez agentów ma przejąć elektorat postsolidarnościowy .Ogromne wsparcie tzw. Przez agentów? Jesteś komturkurski, nie toruński. Dobra szkoła mendy-kurskiego jak widać ma swoich wiernych słuchaczy. Żebyś sam choć raz w życiu trafił na takiego sqrvysyna. Lustro się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
komturtorunski Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 14:38 Jeśli miara sku..syństwa jest dla Ciebie to co mówi Kurski to czym w takim razie jest sku..syństwo tych złodzieji z PO . Odpowiedz Link Zgłoś
czlonekukladu Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 12:59 Są rzeczy naprawdę ważne. Co zrobić, żeby Marciniak nie wlazł dziś do szatni? Odpowiedz Link Zgłoś
kudi TVN tez jest glupia jak niektorzy jej goscie 14.06.06, 13:05 Po co panowie Sakielski i Morozowski zapraszaja takie ludzkie scierwa? Czy dziennikarze za nic maja juz dobro spoleczne? Przeciez wlasnie swiadomie zaprosili kogos kto gada bzdury byleby tylko przyciagnac uwage. to jest wrecz obrzydliwe. kiedys niektorzy dziennikarze postanowili nie zapraszac leppera ale dzis... ano dzis kase zarabia sie na tym co ogladaja masy - najgorszego sortu scierwie medialnym. zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: TVN tez jest glupia jak niektorzy jej goscie 14.06.06, 13:16 > Po co panowie Sakielski i Morozowski zapraszaja takie ludzkie scierwa? Czy > dziennikarze za nic maja juz dobro spoleczne? Przeciez wlasnie swiadomie > zaprosili kogos kto gada bzdury byleby tylko przyciagnac uwage. A jeżeli Kurski mówi prawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
robi101 Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 13:05 Kurski ma rację !!! PO boi się prawdy i inteligencji Kurskiego dlatego go opluwają. A co robi Niesiołowski , Tusk i Rokita ? Tylko plują , kłamią , mówią oszczerstwa. I jakoś nikt nie ciąga ich po sądach. Odpowiedz Link Zgłoś
ayrten Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansow 14.06.06, 13:08 tanie chwyty i najbardziej chwytliwe. ostatnio od paru lat kampanie wyglądają w ten właśnie sposób. zero konstruktywnych argumentów tylko plucie jeden na drugiego, że "on jest gorszy, mnie wybierzcie" Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 A więc jest jeszcze paru innych jak Kurski... 14.06.06, 15:05 nie wierzyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 tak jak i z Opa von Tuska! Schetyna zapewniał, że 14.06.06, 13:34 nigdy nikt z rodziny, ani przodków Tuska nie był w Wehrmachcie i nazwał oszczerstwem informację podaną przez Kurskiego! Nie minęło kilka dni a sami dziennikarze dotarli do życiorysu Gefreiera Josepha Tuska! I po co się było tak napinać i krzyczeć, że to oszczerstwa???? No i mamy prawdziwą twarz PO z zasadami! A może pół twarzy czyli Puł_Tuska?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś