simplex 17.06.06, 10:51 "Jarosław Kaczyński nie wykluczył wczoraj możliwości wystawiania wspólnych z PO kandydatów w wyborach na prezydentów miast, burmistrzów i wójtów" Kolaboracja z Układem? Jareczkowi sie chyba upał na mózg rzucił ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nokata Re: Prezes PiS jedzie w Polskę 17.06.06, 11:24 No i niech jedzie. moze w trawie sie zgubi, moze wrobel go porwie, moze zabladzi w Pcimiu Dolnym, moze... Oby juz nie wrocil. Odpowiedz Link Zgłoś
sanhedryn Re: Prezes PiS jedzie w Polskę 17.06.06, 11:25 to ma być zarzut? czy UBecki jazgot? Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Re: Prezes PiS jedzie w Polskę 17.06.06, 12:19 Niech jedzie w Polskę. Niech nie wraca. Niech imię jego będzie zapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
dankowalski Re: Prezes PiS jedzie w Polskę 17.06.06, 12:35 była polska liberalna teraz będą warszawskie elity! a PO zapeewne znowu nie będzie potrafiło się wybronić. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Prezes PiS jedzie w Polskę - czekamy na Jarkę! 17.06.06, 12:37 My best friend is ready: i6.photobucket.com/albums/y219/Mondalesch/Amstaff.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Czy przyjedzie do Poznania? 17.06.06, 12:42 Nie mogę się doczekać, aż kochany prezydent przyjedzie do Poznania, zobaczyć z bliska tych, którzy go strasznie znieważyli, dwa razy częściej głosując na Tuska. PS Normalnym ludziom dziadek w Wermachcie nie przeszkadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Przepraszam, nie to kaczątko. 17.06.06, 12:44 lmblmb napisał: > Nie mogę się doczekać, aż kochany prezydent Przepraszam, przewodniczący. Zasada nieoznaczoności Heisenberga się kłania: jak wiem, gdzie Kaczyński jest, to nie wiem który to Kaczyński. Nie zmienia to faktu, że prezes PiS nie ma co przyjeżdżać do Poznania, jak zresztą do większości dużych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Szkoda kasy 17.06.06, 12:44 On zaś chce się przyjrzeć z bliska polskiej prowincji. ************************************ Po co jeździć - wystarczy spojrzeć w lustro lub na brata. Odpowiedz Link Zgłoś
jot58ka Re: Prezes PiS jedzie w Polskę 17.06.06, 13:05 Od mojej prowincji niech się odkaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Re: Prezes PiS jedzie 17.06.06, 19:35 No tak, Warszawę braciszek swą indolencją i tchórzostwem rozłożył, więc prezesunio ucieka na wieś ... Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck Re: Prezes PiS jedzie w Polskę 17.06.06, 23:20 Ciekawe czy odwiedzi ziemię Wolską o której tak pięknie śpiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Prezes PiS jedzie w Polskę 18.06.06, 01:46 Myślałem, że go wożą karetką w kaftanie bezpieczeństwa, a tu na zdjęciu widzę, że dali mu nawet nóż. Ot, małpa z brzytwą :) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa A niech jedzie - w PiS-du! 18.06.06, 19:54 I nie wraca! W Wielkopolsce obowizują wyczyszczone buty i sznurowadła zdobne, elegancko zawiązane. Opyplusy - w PiS-du! Odpowiedz Link Zgłoś