Dodaj do ulubionych

Neonazista? Czy aby napewno

20.06.06, 22:07
Czy ktoś zna obecne poglądy p. Farfała i te które głosił przez ostatnie kilka
lat
(jako dorosły człowiek)? Bo zdaje mi sie że nie. Od tych które
głosił Front jak twierdzi sie odciął. Człowiek niestety jest istotą omylną,
poglądy które miał p. Farfał jako młody nieopierzony g...ż moze i nie były do
konca przemyślane i gdzieś zachaczały niebezpiecznie o ekstremizmy, a osoby z
którymi sie stykał z czasem okazały się takimi z którymi porządny człowiek
nie powinien sie zadawać.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • maureen2 Re: Neonazista? Czy aby napewno 20.06.06, 22:51
      gdyby zmienił poglądy to zapisałby się do SLD a nie do LPR
      • qqazz Re: Neonazista? Czy aby napewno 20.06.06, 23:04
        maureen2 napisała:

> gdyby zmienił poglądy to zapisałby się do SLD a nie do LPR

Chodzi mi bardziej o to że jego poglądy z czasem dojrzały a nie zmieniły sie o
        180%, a te które głosili neonazisci po prostu mu nie odpowiadały i dlatego sie
        od nich odciął.

pozdrawiam
        • wari Re: Neonazista? Czy aby napewno 20.06.06, 23:46
          Jeden z ideologów młodzieży weszpolskiej, a to organizacja parafaszystowska
          (słynne gesty członków, ideologia). Z młdodziezy weszpolskiej odszedł przecież
          w styczniu 2006 gdy wszedł do zarządu Banku Ochrony Środowiska. Wszechstronny -
          zna się na środowisku, bankowości, telewizji i nazizmie.
          • qqazz Re: wari 21.06.06, 21:18
            wari napisał:

> Jeden z ideologów młodzieży weszpolskiej, a to organizacja parafaszystowska
            > (słynne gesty członków, ideologia). Z młdodziezy weszpolskiej odszedł
            przecież
            > w styczniu 2006 gdy wszedł do zarządu Banku Ochrony Środowiska.
            Wszechstronny -
            >
            > zna się na środowisku, bankowości, telewizji i nazizmie.

BOŚ? skądś to wziąłeś, czy tak strzeliłeś?
            • wari Re: wari 22.06.06, 00:25
              qqazz napisał:
              > BOŚ? skądś to wziąłeś, czy tak strzeliłeś?
              Było w gazecie, ale jest też np. tutaj:

ww2.tvp.pl/3575,20060509339600.strona
              • qqazz Re: wari 22.06.06, 11:05
                wari napisał:

> qqazz napisał:
                > > BOŚ? skądś to wziąłeś, czy tak strzeliłeś?
                > Było w gazecie, ale jest też np. tutaj:
                >
                > ww2.tvp.pl/3575,20060509339600.strona

No jest >Piotr Farfał

Prawnik. Były wiceprezes Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska w Warszawie<

WFOŚ to nie to samo co BOŚ, albo niedokładnie przeczytałeś, albo sam nie wiesz
                co i o czym piszesz.

pozdrawiam

• uniaeuropejska1 Re: Neonazista? Czy aby napewno 22.06.06, 16:09
          Dojrzały powiadasz?No to pewnie teraz w ramach tych "dojrzałych" poglądów
          Farfał uważ że lać trzeba wszystkich,tak dla wszelkiej pewności.
          • qqazz Re: uniaeuropejska1 22.06.06, 22:15
            uniaeuropejska1 napisał:

> Dojrzały powiadasz?No to pewnie teraz w ramach tych "dojrzałych" poglądów
            > Farfał uważ że lać trzeba wszystkich,tak dla wszelkiej pewności.

Skądś to wziąłeś (jak tak to proszę podaj źródło) czy tak sobie radośnie
            tworzysz?

pozdrawiam
    • enfer Z Hitlerjugend na papieża... 21.06.06, 00:44
      B16 jak był mlody tysiace razy krzyczal hail hitler i co z tego...? wszyscy mu klaskali kiedy w oknie sie pokazal...
      • lze_gazeta Przynaleznosc do Giertychjugend nie jest jeszcze 21.06.06, 21:31
        OBOWIAZKOWA. A taka byla przynaleznosc do HJ w III Reich, gdy Benedykt don
        nalezal (nb. byly to sluzby przeciwpozarowe - jesli chodzi o scislosc - obrony
        cywilnej).
    • xs550 Re: Neonazista? Czy aby napewno 21.06.06, 01:11
      Jezeli faktycznie zmienil poglady to dlaczego nie przyzna sie do bledu, nie
      uderzy w piers i nie prosi o przebaczenie? Jestem pewny, ze wiekszosc ludzi
      zrozumie. A nawet jezeli mialby stracic przez to prace to chyba honor jest
      wazniejszy niz jakas tam praca. Wyobrazam sobie lepsze pozycje niz bycie
      wicedyrektorem telewizji.
      • qqazz Re: xs550 21.06.06, 21:23
        Ależ przyznał się do błędów młodosci, ale nie wymagaj od człowieka żeby sie
        kalał i przepraszał za coś czego nie popełnił. Oddał sie też do dyspozycji rady
        nadzorczej TVP.

pozdrawiam
        • lze_gazeta Alez popelnil! Wez sobie te nazi-szmate do lapy, 21.06.06, 21:33
          to sam zobaczysz, KTO robi za autora i wydawce:)))
          • qqazz Re: Alez popelnil! Wez sobie te nazi-szmate do la 22.06.06, 11:14
            To to coś jeszcze wychodzi? Pewnie prenumerujesz i masz w domu wszystkie numery.
        • uniaeuropejska1 Re: xs550 22.06.06, 16:11
          Przyznał się jak został przyciśnięty do muru.A co miał powiedzieć,że dalej
          popiera i pójść siedzieć.
          • qqazz Re: uniaeuropejska1 22.06.06, 22:12
            uniaeuropejska1 napisał:

> Przyznał się jak został przyciśnięty do muru.A co miał powiedzieć,że dalej
            > popiera i pójść siedzieć.

To że nie popiera to mówił już dawno temu.
            Ty tez się chwalisz wszystkimi głupotami z młodości?

pozdrawiam
    • wesoly.czolgista Re: Neonazista? Czy aby napewno 21.06.06, 02:53
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=43931228
    • lze_gazeta Kolega z Mlodziezy Wszechnazistowskiej? Bo 21.06.06, 21:28
      ta ortografia ala reformy edukacyjne Giertycha wydaje sie na to wskazywac:)))

img93.imageshack.us/img93/8869/beszczelnihomosie2ou.jpg
      qqazz napisał:

> poglądy które miał p. Farfał jako młody nieopierzony g...ż /.../
      > ....gdzieś zachaczały niebezpiecznie o ekstremizmy/.../

• qqazz Re: lze_gazeta 21.06.06, 21:50
        Nie z MW, a co do reszty to prosze oświeć mnie bo nie nadążam.

pozdrawiam
        • lze_gazeta Powinno byc "g...RZ" i "zaHaczac". Proste. 21.06.06, 23:29
          A na transparentach Mlodziezy Wszechnazistowskiej zamist "beSZczelny" powinno
          byc "beZczelny".
          Nie martw sie - jak skonczysz 4 klase podstawowki to i nadazac zaczniesz za
          polska ortografia;)
          • qqazz ????? 21.06.06, 23:45
            Ty chociaż 3 skończyłeś? Wielki reformatorze.

nie pozdrawiam
            • lze_gazeta Czy poprawna polszczyzna jest dla Mlodziezy 21.06.06, 23:49
              Wszechnazistowskiej az tak szokujaca?
          • anahella Re: Powinno byc "g...RZ" i "zaHaczac". Proste. 21.06.06, 23:49
            Moze oni mysla ze slowo "beszczelny" wzielo sie z polaczenia "be" - czyli zly i
            "szczelny". Jednym slowem agitacja z transaparentu neofaszystow jest po prostu
            nieszczelna?

slowa "czelnosc" pewnie nie rozumieja i mysla ze to wadliwie napisana "celnosc" :)

Kocham, kocham i jeszcze raz kocham ten kraj! Jak tu interesujaco:)
          • qqazz Re: Powinno byc "g...RZ" i "zaHaczac". Proste. 22.06.06, 11:08
            A co ja mam wspólnego z tymi transparentami?
            Masz jakis problem? Czy czujesz usilną potrzebe aby ktoś cię wysłuchał?

nie pozdrawiam
    • plant666 S P E C J A L I S C I 22.06.06, 13:32
      zrodlo - nacjonalista.org.

poznaniak: Farfła ma ciekawy tatuązoj zeby wyborcz wiedziła a zamin wstapił do MW dzialał w NOP.

JS_89: Nie masz racji Kołowrót.
      Z tym rzymskim pozdrowieniem to było jasno widać jak za każdym razem Farfał mówił o intencjach, o tym że "nigdy się nie pozdrawiał
      hitlerowskim gestem" itp. Hitlerowski gest nie jest równoznaczny z rzymskim pozdrowieniem, bo do podniesienia prawej ręki trzeba
      jeszcze coś krzyknąć
      Inna sprawa, że niewielu jest ludzi, którym chociaż dla jaj nie zdarza się zahajlować.
      O nacjonaliźmie chyba nic na tej konferencji nie było.
      A samo pismo przynajmniej lekko się o nazizm musiało ocierać, skoro były tam artkuły o Adolfie (pozytywne) i jakiś Valhallach.
      Prawda jest taka, że Farfał nie mógł bronić tej gazety, bo była zbyt radykalna.

poznaniak: zobacz sobie szczerbce z 2000 roku a zobaczysz ktoczasem tam pisał o był w stopce redakcujnej.

wroclawianie:Typowe zachowanie gościa z MW. Wyparł się wszystkiego co robił i w co wierzył. Nie redagował Frontu ? He he dobre
      sobie. Ja jestem królewną Śnieżką. Błędy młodości ? Nie taka znów młodość, nie miał wtedy 12 lat
      Ciekawe co zrobił z tatuażem Falangi na ramieniu. Pewnie przerobił na serduszko ze strzałą
      Tonący brzytwy się chwyta. Wdupił wybory do sejmu więc tu trzeba posadkę utrzymać, żeby odrobić wydatki z czasów kampanii.

poznaniak:HHHMMMMMMM a myslałem ze jestem jedynym na tym forum który widzła ten tautaż

sarkor:poznaniak i wroclawianie.info : może najlepiej od razu dajcie cynk GW? apeluje do moderatora żeby jak najszybciej usunął
      ten temat.

poznaniak:Sam mam tatuąz o podobnej tematyce, tylko ja gosie nie wstydze i zrobiłem go po to zeby nigdy nie zapomnieć kim jestem,
      Farfał widoczie zapomniał, nie jest on jedym który był bardzo radykalny i jak wielu związany był kiedys z NOP ale po objęciu
      jakiegos stołka wypiera sie wszystkig, nie tedy droga.

JS_89:W sumie Sarkor ma rację. Lepiej zdjąć ten temat, bo jeszcze GW wpadnie na pomysł żeby dokładniej sprawdzić Farfała

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka