prof-antoni 21.06.06, 15:06 wszedzie dookola czyha pokusa gola. PiS wszedzie widzi afery , tylko nie u siebie. to piss wpuscil endekow do rzadu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puuchatek Re: Tusk: " intryga" Kurskiego trafiła w prezyden 21.06.06, 15:07 Ano, mówiąc brytalnie, pan Kurski dał... ciała, że aż miło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus jakis inteligentny czlowiek?:) (WSI??) rzucil 21.06.06, 15:35 bulterierowi kielbase w strone wlasnego pana. A Bulterier pobiegl :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: bracia Kaczynscy i Kurski to zalosna banda 21.06.06, 16:53 Gosiewski: "We wtorek pokazano, jak Prawo i Sprawiedliwość stała się przedmiotem krzywdzącego i brutalnego ataku ze strony Platformy Obywatelskiej" Ja to widzę tak, że Kur...ski rzucił g..., a owo g... odbiło się nieco, a potem rozbryznęło się tak niefartownie, że Lesiu ma brązowe piegi od stópek do samego łepka. I to jest ten brutalny atak. Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod __mundial nie wyszedł, to mamy takie igrzyska... 21.06.06, 18:43 podatki odroczone, górnicy dostali w pięści co chcieli, młodzież wyjeżdża dzięki skutecznej żebraninie naszej pacynki, lekarze już spakowani, wielbiciele Goebbelsa chcą dorwać się do TV... Byle do wyborów samorządowych ogłupić ten ciemny lud, a potem 3 lata... i po nas choćby potop... Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar.sotomski B_i_l_b_o_r_d_G_a_t_e Zmiecie Wermahta ???!!!!!!!! 21.06.06, 20:21 najwyższa pora aby wszystkie szwindle tego antypolskiego agenta wyszły na światło dzienne ! choćby sprawa fałszywego zdjęcia z prac na wysokości !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: B_i_l_b_o_r_d_G_a_t_e Zmiecie Wermahta ???!!! 21.06.06, 21:24 W sumie to dziwne było by gdyby Kaczor przyznał że to jednak Kurski się pomylił! W końcu to mu zawdzięcza ta prezydenturę, na nasze Polaków nieszczęście Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: B_i_l_b_o_r_d_G_a_t_e Zmiecie Wermahta ???!!! 21.06.06, 23:42 waldemar.sotomski napisał: > najwyższa pora aby > wszystkie szwindle > tego antypolskiego agenta > wyszły na światło dzienne ! > > choćby sprawa fałszywego zdjęcia > z prac na wysokości !!!! Szeroko rozlewa się po kraju fala zuchwałych przestępstw, napadów i włamań. Rosną milionowe fortuny rekinów podziemia gospodarczego. Chaos i demoralizacja przybrały rozmiary klęski. Naród osiągnął granice wytrzymałości psychicznej. Wielu ludzi ogarnia rozpacz. Już nie dni, lecz godziny przybliżają ogólnonarodową katastrofę. (W. Jaruzelski, 13. XII 1981) Brzmi znajomo? Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: B_i_l_b_o_r_d_G_a_t_e Zmiecie Wermahta ???!!! 22.06.06, 10:55 > Szeroko rozlewa się po kraju fala zuchwałych przestępstw, napadów i włamań. > Rosną milionowe fortuny rekinów podziemia gospodarczego. Chaos i demoralizacja > przybrały rozmiary klęski. Naród osiągnął granice wytrzymałości psychicznej. > Wielu ludzi ogarnia rozpacz. Już nie dni, lecz godziny przybliżają > ogólnonarodową katastrofę. (W. Jaruzelski, 13. XII 1981) Brzmi znajomo? Nie tylko znajomo, ale też jakże aktualnie. Z tego Jaruzela to prorok jest - jak inaczej wytłumaczyć, że on wywieszczył tryumf kaczokracji juz 25 lat temu??? Odpowiedz Link Zgłoś
vas-b Re: B_i_l_b_o_r_d_G_a_t_e Zmiecie Wermahta ???!!! 22.06.06, 07:20 Zmiecie,zmiecie,tylko twoich kurdupli falszywych profesorow,ze wstretem do ludzi nauki i kultury,glupi narod wszystko kupi.Jestes jednym z nich Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: bracia Kaczynscy Czesi piszą już bilbord,tylko 21.06.06, 18:43 Bracia Kaczynscy Czesi piszą już bilbord, tylko my udajemy znajomość języków obcych i z zamiłowamiem PiS pisze billboardy. Coś na wizytę u złodzieja zawsze dziewica , teraz i zawsze, prawo i sprawiedliwość po jego stronie: Wspomnienia wyborcze. Co słupek patrzy z bilborda pisiorek i kwacza morda. Patrz Tuska bilborda słupek obsikuje Rydza głupek. Dali mu na obsikanie maławego Lecha w szklanie. Jeszcze moheroiny dolali, co mu do dzisiaj wali! To nie jest naprany Ruski, nie wermacht, ale to Kuski! Obsesje PiSiORa! I górnicy, i hutnicy, kolejarze i lekarze, onaniści i seksiści! I górnicy, i hutnicy, kolejarze i lekarze, ci strajkują, a PISiORy i onaniści nie strajkują, wiecują. Rządzą bez mała od roku prawie, ja ich pasztetów wcale nie trawię. Dostałem zgagi jeszcze wysypki, śmierdzą PiSiORy i stare cipki. Może mi powiesz Rydza sQrwielu „czy my są w Polsce”, czy już w burdelu? Niemoc żądaniom wkurza tak wielu, koniec głupoty i PeeReLu! Nauka czy wiara prawda stara! Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: bracia Kaczynscy i Kurski to zalosna banda 21.06.06, 21:26 rosenkrantz666 napisał: > Gosiewski: "We wtorek pokazano, jak Prawo i Sprawiedliwość stała się przedmiote > m > krzywdzącego i brutalnego ataku ze strony Platformy Obywatelskiej" > > Ja to widzę tak, że Kur...ski rzucił g..., a owo g... odbiło się nieco, a potem > rozbryznęło się tak niefartownie, że Lesiu ma brązowe piegi od stópek do samego > łepka. I to jest ten brutalny atak. Pewnie że to był brutalny atak! Przecież normalny człowiek (wdług PiSuarów) powinien się przyznać i przeprosić za wszystkie krzywdy wyrządzone im Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 bracia Kaczynscy i Kurski to ..... 21.06.06, 17:30 >>> bracia Kaczynscy i Kurski to zalosna banda Ja już przestałem wierzyć w to co PO mówi. Wciskają nam, że bilbordów z Kaczyńskim było dwa razy więcej niż z Tuskiem. To jest po prostu nieprawda. Jaśli tak jest w dokumentach to są one niewiarygodne, oględnie mówiąc. Ale PO nie pozostaje już chyba nic na obronę, poza takimi epitetami jak cytuję powyżej. Kiepsko pan kończy panie Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
speev Re: bracia Kaczynscy i Kurski to ..... 21.06.06, 18:10 tjaaaaaaa, to PO zamówiło kaczorowi 13.000 plakatów za niecały 1 mln zł w PZU... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk To PO jest winna, że pisiorki za 13000 bilbordów.. 21.06.06, 23:19 zapłacili tylko 1 milion złotych a nie 13 milionów... Odpowiedz Link Zgłoś
hvannadalshnukur Re: bracia Kaczynscy i Kurski to ..... 21.06.06, 20:12 > Ja już przestałem wierzyć w to co PO mówi. Wciskają nam, że bilbordów z > Kaczyńskim było dwa razy więcej niż z Tuskiem. To jest po prostu nieprawda. > Jaśli tak jest w dokumentach to są one niewiarygodne, oględnie mówiąc. > Ale PO nie pozostaje już chyba nic na obronę, poza takimi epitetami jak cytuję > powyżej. Kiepsko pan kończy panie Tusk. na jakiej podstawie tak twierdzisz? byłeś w każdym mieście Polski podczas kampanii? Ja byłem tylko w Warszawie. Na początku była rzeczywiście masa plakatów z Tuskiem, inni kandydaci się nie wywieszali. Na końcu kampanii było tego po równo, a w centrum warszawy zdecydowanie więcej widać było Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: bracia Kaczynscy i Kurski to ..... 22.06.06, 10:44 Przewodnicy kombinatorow, klamcow, oszustow i ciemniakow. PiS nie jest w stanie uzdrawiac, bo sam jest chory. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: bracia Kaczynscy i Kurski to ..... 21.06.06, 21:02 beznadziejni klamcy. A gdyby Ziobro mial troche honoru, to nie zajmowalby sie sprawa billboardow, bo jako szef wyborczy Kaczynskiego jest zainteresowana strona w sprawie. Ale czego wymagac od Zera. Premier powinien go tez wylaczyc. Ale to tez Zero. Odpowiedz Link Zgłoś
insp Re: bracia Kaczynscy i Kurski to ..... 22.06.06, 06:20 wrojoz cos nabazgral nie rozumiejac, ze to on sam byl, jest i bedzie zerem. Szczegolnie pozostajac w przeswiadczeniu, ze jego partia i Michnik obronia go przed kara za szkalowanie ludzi, ktorzy cos osiagneli swoja praca. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: bracia Kaczynscy i Kurski to ..... 21.06.06, 21:29 norton2005 napisała: > >>> bracia Kaczynscy i Kurski to zalosna banda > > Ja już przestałem wierzyć w to co PO mówi. Wciskają nam, że bilbordów z > Kaczyńskim było dwa razy więcej niż z Tuskiem. To jest po prostu nieprawda. > Jaśli tak jest w dokumentach to są one niewiarygodne, oględnie mówiąc. > Ale PO nie pozostaje już chyba nic na obronę, poza takimi epitetami jak cytuję > powyżej. Kiepsko pan kończy panie Tusk. Co do końca Tuska to Polaką w sumie wszystko jedno, w końcu to prawie prywatna osoba. Szkoda że tak kończy jak kończy nasz PiSu prezydent. A to już sprawa każdego Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: bracia Kaczynscy i Kurski to zalosna banda 21.06.06, 18:20 Kaczynski musi odejsc. To wrzod na historii Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Lech Kaczyński to najgorszy prezydent RP 21.06.06, 23:21 Najwyższy czas, aby odszedł w niepamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: bracia Kaczynscy i Kurski to zalosna banda 22.06.06, 04:14 Ludzie co za koszmarne bzdury wypisujecie??? Największym wrzodem dla was jest Unia. Mam nadzieję,że jej trwanie wisi na krawędzi.Znam nastroje w innych państwach członkowskich i to rozsypanie jest nieuniknione. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Gra w piegi,czyli... 21.06.06, 23:43 "We wtorek pokazano, jak Prawo i Sprawiedliwość stała się przedmiotem krzywdzącego i brutalnego ataku ze strony Platformy Obywatelskiej" - mówił Gosiewski, dodając, że ten "atak" może być "próbą odwrócenia uwagi opinii -------------------------------------------------------------------- Brutalny atak nastąpił!Kurski użył bumerangu!To kanalia jedna!A PO się przyglądało i nie zająknęli się ani słowem!To podły Tusk,powinien był dać po łapach a nie bezczynnie się przyglądać! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Kto głosował na tego załosnego człowieczka? 22.06.06, 07:01 Juz podczas pracy u L.W. pokazali że sa mściwi zawzięci i nie bardzo myslący, Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Nic juz nie zostalo z Tuska 21.06.06, 15:47 Po kolejnej aferze z Tuskiem w roli glownej, na szefa Po wybiera sie co nieco zuzyty Schetyna. Tusk przestal juz bronic Platformy bo musi bronic siebie, a PO, ktora glosila ze ma ludzi czystych, wyglada zalosnie, gdy szef jest wzywany przed prokuratorow. Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: Nic juz nie zostalo z Tuska 21.06.06, 15:56 Jak na razie to Kaczyńscy byli częściej u prokuratora niż Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Nic juz nie zostalo z Tuska 21.06.06, 16:04 ironlord napisał: > Jak na razie to Kaczyńscy byli częściej u prokuratora niż Tusk. i zdaje sie beda musieli teraz kilka rzeczy wyjasnic :D Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Tusk jest chory i cała PO jest chora - to WIDAĆ! 21.06.06, 16:40 Odbiło im na całego! Mój Boże, co to z ludźmi o wybujałych ambicjach robi frustracja?! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Bumerang 21.06.06, 16:56 Kurskiemu wydawało się że rzuca kamieniem w PO, a okazało się że był to bumerang, który nie dość że zawrócił, to strzelił w sam najwyższy kaczy majestat. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Bumerang 21.06.06, 18:23 PiS juz nie wyjdzie ze sprawy. To zespol notorycznych klamcow. Precz z PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
ga1ba Słucham? 21.06.06, 16:55 tales1 napisał: > Tusk jest chory i cała PO jest chora - to WIDAĆ! > Odbiło im na całego! Mój Boże, co to z ludźmi o wybujałych ambicjach robi > frustracja?! Chętnie przyłączyłbym się do dyskusji, ale chciałbym wiedzieć co komentujesz, na który post odpowiadasz i jakie dotąd zaprezentowałeś argumenty na potwierdzenie swojej tezy. Przejrzałem wątek jakoś nie potrafię sam się rozeznać. Pewnie coś musiałem przeoczyć. Daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Słucham? 21.06.06, 17:07 To proste, obiekt trolliczny o powaznym odchyleniu od normy pt. tales1 wypowiada swoje kwestie zawsze na ten sam temat i zawsze w tym samym tonie. Ze zdumiewajaca konsekwencja mija sie z sensem i prawda i mozna do niego przemawiac jak do autysty - rowniez z podobnym skutkiem. Najlepiej nie zwracac uwagi i traktowac jak zaklocenia w eterze. Odpowiedz Link Zgłoś
ga1ba Tales1 klonem? 21.06.06, 17:16 rmstemero napisał: > To proste, obiekt trolliczny o powaznym odchyleniu od normy pt. tales1 wypowiada > swoje kwestie zawsze na ten sam temat i zawsze w tym samym tonie. Ze > zdumiewajaca konsekwencja mija sie z sensem i prawda i mozna do niego przemawiac > jak do autysty - rowniez z podobnym skutkiem. Najlepiej nie zwracac uwagi i > traktowac jak zaklocenia w eterze. Sądząc po braku odpowiedzi na jak najbardziej grzeczne i merytoryczne pytanie z mojej strony, wygląda na to, że masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
galbla blizniaki rzadza 21.06.06, 19:00 I tak oto blizniaki sie wzajemnie popieraja, Jarus caluje Giertycha z jezyczkiem w sam srodeczek, a Lesiu krzyczy, glebiej, glebiej, glebiej Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 Och, mój ulubiony forumowy myśliciel się odezwał 21.06.06, 18:35 :-) Płacą chociaż przyzwoicie? kto tu niby jest sfrustrowany? jak poczytać gazety to chyba bracia mniejsi i ich zakon pisiarów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Tusk jest chory i cała PO jest chora - to WID 21.06.06, 21:51 Witaj:) Jak Twoje gardelko?:) Widze ze lepiej:)) Sie ciesze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
linfan tales1 - frustracja i do przodu 21.06.06, 22:59 tales1 napisał: > Odbiło im na całego! Mój Boże, co to z ludźmi o wybujałych ambicjach robi > frustracja?! czy podobnie jak wszechpolaczki, ktore zle reaguja na slowo 'lewica', tak Ty masz jakeis problemy ze slowem 'frustracja'? Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal_pacelli1 Re: Nic juz nie zostalo z Tuska 22.06.06, 07:15 linfan napisał zdaje sie beda musieli teraz kilka rzeczy wyjasnic :D Kaczyńscy nic nie będą wyjaśniać.Tak jak Leppi nie bedą stawiać się na wezwania sądów i olewac wyroki. Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: Nic juz nie zostalo z Tuska 22.06.06, 07:55 Jeszcze pół roku temu zgodziłbym się z lifanem, ale niestety jest tak jak pisze kardynal_pacelli1 :Kaczyńscy nic nie będą wyjaśniać.Tak jak Leppi nie bedą stawiać się na wezwania sądów i olewac wyroki.Podoba mi się twierdzenie prezydenta że jajko może być częściowo nieświeże lub kobieta trochę w ciąży i to że bajdy Kurskiego mogą w większej części prawdziwe prawdziwe być? Odpowiedz Link Zgłoś
lze_gazeta Pies drapal Tuska,ale smietnik historii PiS ma juz 21.06.06, 17:02 jak w banku:) Moze to zemsta WSI, moze intryga Leppera,(bo tez WSI!), niemniej - lizydupki - mozecie zaczac lizac na zas Lepperowy tylek: to wasz nastepny Prezydent. Jeszcze przed uplywem kadencji Kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nic juz nie zostalo z Tuska 21.06.06, 17:56 gazetajudasza napisał: > Po kolejnej aferze z Tuskiem w roli glownej, > na szefa Po wybiera sie co nieco zuzyty Schetyna. > Tusk przestal juz bronic Platformy bo musi bronic > siebie, a PO, ktora glosila ze ma ludzi czystych, > wyglada zalosnie, gdy szef jest wzywany przed prokuratorow. Dziwnie odbieracie swiat bracie PiSdacy, Nie jestescie nawet w stanie zauwazyc, ze najwieksza afara ostatnich lat, bylo ujawnienie teczki J.Kaczynskiego, dzieki czemu wszyscy moglismy sie przekonac kim w rzeczywistosci sa Kaczynscy, a sa tylko malymi smierdzacymi konfidetami donoszacymi do SB na swoich Solidarnosciowych kolegow i kolezanki podczas stanu wojennego, nie dziwi juz chyba nikogo, dlaczego wtedy wszyscy z Solidarnosci siedziele a Kaczynscy nie:) Teraz takie medy jak Kur(ew)ski z Kaczynskimi sieja klamstwo wsrod spoleczenstwa za pomoca komunistycznej retoryki i sztuczek jakich ich nauczyli podczas sluzby w SB :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Nic juz nie zostalo z Tuska 22.06.06, 04:31 Wiesz co kralik111 już to się słyszało, że Kaczyńscy to Żydzi,juz to że złodzieje,którzy wyprowadzili kasę z FOZZ-u a teraz, że konfidenci. Co jeszcze wymyślicie,aby tych ludzi upodlić,poniżyć,ośmieszyć.Jesteście w tych atakach coraz bardziej źałośni,mizerni, zgoła karykaturalni, a przy tym sami podcinacie sobie gałąź,na której siedzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Pogrążeni w głębokim żalu z Pisiorkowianami... 21.06.06, 23:28 ...oddajmy cześć odchodzącemu w niepamięć, wybranemu w glorii rzucanego na politycznych przeciwników błota i kłamstw, najgorszego w dziejach RP prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Pamiętajcie Pisiorkowianie, że rozumiemy wasz nieutulony żal za własną niemocą wobec faktów nierządu, bezprawia i niesprawiedliwości jakimi odbarzyli was wasi nukochani niechlubnej pamięci przywódcy - bracia Jarosław i Lech Kaczyńscy. W tym głębokim bólu pozostajemy z wami i już szykujemy się do naprawy tego, co bliźniaki wraz z zerem, kuniem, dornowatym i innymi poplecznikami napsuli... ktoś przecież musi posprzątać tę augiaszową stajnię... Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Pogrążeni w głębokim żalu z Pisiorkowianami.. 22.06.06, 04:34 Najlepszym prezydentem dla takich jak ty był Kwaśniewski ma się rozumieć.Wiadomo zatem kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Kurski albo chce zmienić partię, albo dał się 21.06.06, 16:06 podpuścić jak ostatni pętak. Wydawało mi się, że jest on w miarę inteligentny - powinien więc zauważyć, że te same agencje reklamowe pracowały dla Kaczyńskiego i PZU. Czyżby więc specjalnie pogrążył swojego szefa ? Odpowiedz Link Zgłoś
lze_gazeta Kurski moze JUZ lize tylek Prezydenta Leppera? 21.06.06, 17:04 Zmiany partyjnych frontow to przeciez domena tego Pana - a partia wsiowych milionerow ma mu czym placic:) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Zastrzeżenia do "niepełnego" sprawozdania sztabu 21.06.06, 17:43 Kaczyńskiego dla PKW: www.prezydent2005.org.pl/files/zastrzezenie-kaczynski.pdf Wygląda na to, że Kurski topi Kaczyńskich na czyjeś zlecenie. Prawdopodobnie Leppera, bo do LPRu raczej go nie wezmą. Mimo opuszczania spodni Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kurski moze JUZ lize tylek Prezydenta Leppera 21.06.06, 18:25 Kurski podpadl, to fakt. Ale klamia Kaczynscy. Oni podpuscili Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kurski albo chce zmienić partię, albo dał się 21.06.06, 18:02 idiotyzmy-kacze napisał: > podpuścić jak ostatni pętak. Wydawało mi się, że jest on w miarę inteligentny - > powinien więc zauważyć, że te same agencje reklamowe pracowały dla Kaczyńskieg > o i PZU. Czyżby więc specjalnie pogrążył swojego szefa ? Nie dziw sie, kur(ew)ski sluzy tylko do szczekania a kaczynscy do kwakania, niedogadali sie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kurski albo chce zmienić partię, albo dał się 21.06.06, 18:24 Czy moze byc bardziej wstretna partia jak PiS ?. Chyba nie. To klamcy. Odpowiedz Link Zgłoś
micki11 Re: Tusk: " intryga" Kurskiego trafiła w prezyden 21.06.06, 18:06 ale najprawdopodobniej jest to wina PO a przynajmniej tak to powiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
bert13 Re: Tusk: " intryga" Kurskiego trafiła w prezyden 21.06.06, 20:50 Boże! ja głosowałem na Lecha.Ale byłem głupi. Bert13 Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 Pytanie do wierzących Kurskiemu i braciom K. 21.06.06, 22:47 powiedzcie mi ludzie ! ale tak szczerze czy Wy naprawdę wierzycie w to co oni mówią ? ... i w te 3 miliony mieszkań ? i że będzie lepiej ? w niższe podatki? w rozliczenie afer? że to wszystko wina PO ? jak to jest , że jak Wam plują w twarz to mówicie , że deszcz pada ?! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna64 Re: Pytanie do wierzących Kurskiemu i braciom K. 21.06.06, 23:08 cat_1 - dlaczego zadajesz retoryczne pytanie - czyz ten prezydent, jego jednojajowy cien, mierny rzad obsadzony z klucza partyjnego, i cala ta cie3mnota PiS juz ci nie udowodnily, ze klamaly, klamia, i klamac beda w nedzny sposob. przeciez to sa chorzy z nienawisci nieuki. Ja chyba doskonale zaczynam rozumiec posla Niesiolowskiego tak jak on, juz tego nie wytrzymuje. Klamstwo goni klamstwo, intryga intryge a Tusk jeszcze wierzy w bezstronnosc prokuratury, jesli nawet prokurator przygotuje bezstronne wyjasnienie, to nikt tego nie zobaczy, bo dyspozycyjny prokurator generalny i ziobro na to nie pozwola. Co jeszcze ludziom potrzeba aby sie ockneli i zrozumieli z kim maja do czynienie. Odpowiedz Link Zgłoś
hektor_wektor Tusk: " intryga" Kurskiego trafiła w prezydenta 21.06.06, 15:07 Jezus_Maria(tm)! Juz chyba do konca Polski bedziemy sie zajmowac rozliczeniami. Na porzadne reformy i zdrowe myslenie nie zostaje juz pozniej sil, energii, czasu. Yh! :/ h_w Odpowiedz Link Zgłoś
tkkaczki Re: Tusk to złodziej krzyczący: "łapaj złodzieja" 21.06.06, 15:27 aleś sie świrze namęczył,uważaj żeby ci nie wyrósł kaczy dziób Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Nie ta kolejność,koleś... 22.06.06, 00:15 m635 napisał: Tusk to złodziej krzyczący: "łapaj złodzieja"! ------------------------------------------------------------- No ty to dopiero jesteś pacan! Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni juz nie bede glosowal na PiS !!! wybierzmy normaln 21.06.06, 15:08 wszedzie dookola czyha pokusa gola. PiS wszedzie widzi afery , tylko nie u siebie. to piss wpuscil endekow do rzadu Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: juz nie bede glosowal na PiS !!! wybierzmy no 21.06.06, 18:26 Nigdy wiecej nie bede glosowal na PiS, zawiodlem sie. Co innego mowia a co innego robia. To nieudacznicy i cynicy. Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Bulterier pogryzł swojego pana.To się zdarza. 21.06.06, 15:13 Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Dokładnie - podobnie jak Gosiewski który z logiką 21.06.06, 17:36 jest na bakier. Argumenty przez niego używane są dla "ciemnych mas". Przyjęcie sprawozdania o niczym nie świadczy co najwyżej o nowym układzie. A jeżeli info PO o kampanii Kaczyńskiego są nieprawdziwe to niech podada prawdziwe. Przecież te dane są ze sprawozdanie powyborczego. Czyżby coś Panowie pomataczyli -ups - zapomnieli lub przez przypadek oczywiście się pomylili?? Takich ściem dawno nikt nie walił. PiS ma kłopot - sami puścili bąka a rżną głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Re: Tylko się kłócą i kłócą 21.06.06, 15:19 coś nie wpisało się powyżej Oglądałem te konferencje. Czy nie może być normalnie w tym kraju ? Moje przemyślenia na ten temat na moim blogi, link poniżej ---------- Fraglesowe widzenie świata fraglesi.wordpress,com Darmowe zdjęcia zdjecia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tkkaczki Re: Tylko się kłócą i kłócą 21.06.06, 15:30 fraglesi67 napisał: > coś nie wpisało się powyżej > > Oglądałem te konferencje. > Czy nie może być normalnie w tym kraju ? > Moje przemyślenia na ten temat na moim blogi, link poniżej > > > ---------- > Fraglesowe widzenie świata fraglesi.wordpress,com > Darmowe zdjęcia zdjecia.pl co tu wymyslać ,kaczki atakuja tuski i nie ma co kombinować ,nawet gdyby Gosiewski znósł jajo z wysiłku intelektualnego(bo na inny to chyba go nie stać,ha,ha,ha) Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Polskie dziennikarze to pieski PO 21.06.06, 15:39 Oglądając konferencje zarówno PISu i PO na temat afery bilbordowej dochodze do jednego wniosku. W Polsce nie ma dzennikarzy. Są tylko pieski które z miłości do swojego pana czyli PO wogóle nie wykonują swojego obowiązku i nie przestrzegają etyki oraz warsztatu dziennikarskiego. Ktoś mógłby pomyśleć że jak sprawa wybuchła to dziennikarze dążyliby do jej wyjasnienia. To nie w Polsce. Ponieważ sprawa dotyczyła ich idola Tuska przez tydzień dziennikarze nie zadawali żadnych pytań PO tylko w prasie dyskredytowali PIS i Kurskiego twierdząc iż ma on przedstawić dowody. Teraz jak PO oczernia PIS to dziennikarze pomagają Tuskowi i wsciekle atakują na konferencji PIS, czepiając się każdego słowa. Porównajmy dwie konferencje. Na konferencji PO dziennikarze grzecznie słuchają co ich idole mówią, a gdy skończą nie zadają im żadnych pytań aby czasami nie zaszkodzić. No ewentualnie zapytają się co pan Donald sądzi o złym PIS lub dlaczego dzisiaj wygląda tak ładnie a wczoraj wyglądał jeszcze ładniej. Nie intereuje dziennikarzy czy PO przedstawia prawdę i fakty przecież z góry wiadomo że to co mówi ich partia jest święte i nie wolno tego kwestionować, podważać. Za to na konferencji PISu Cim sami dziennikarze zachowują się zupełnie inaczej. Teraz już nie są mili, uprzejmi, nie doradzają co mówić aby lepiej brzmiało w TV. Od pierwszej chwili przerywają, a gdy politycy skończą wtedy przechodzą do ataku. Nie zachowują się tak jak wobec PO, w tym przypadku podwazają każde słowo, każdą liczbę, w pytaniach narzucają odpowiedzi. Mimo udzielonych odpowiedzi dziennikarze powtarzają swoje tezy bo przecież nie mogą przyjąc do wiadomości tego co twierdzą posłowie PISu. Pytania zadają na zasadzie a PO twierdzi .... a PO mówi i PO powiedziało, bo przecież PO jest alfą i omegą i wszystko co powie PO jest obowiązujące i z założenia prawdziwe. Niestety fraternizacja Polskiego dziennikarstwa z politykami Po sięgnęła takiego poziomu że jest zagrożeniem dla demokracji. Co to za demokracja gdzie dziennikazre utożsamiają się z jedną partią, nie zadają jej trudnych pytań, wybielają ją w mediach i udją że nie widzą jej nielegalnych, przestępczych działań. Hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Premier chociaz dobrze ci placi PIS za te bre 21.06.06, 15:55 nic mu nie placa i tym bardziej mu bedzie zal kiedy skoncza w stylu podobnym do SLD i Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Premier chociaz dobrze ci placi PIS za te bre 21.06.06, 18:28 Premier na pasku Kaczynskich. Piesek na uwiezi. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Polskie dziennikarze to pieski PO 21.06.06, 15:59 Masz rację, doskonały wywód politycznego analfabety. Nie rozumiesz podstawowej zasady, lać rządzących, hołubić opozycje. W przypadku pissssu lanie winno byc zwielokrotnione, za bezczelność, łagarstwa i arogancję, za jednostronność prezia, za rozwalanie kraju, oddanie władzy lepperowi i giertychowi w imię urojonych układów, rozliczeń, a przede wszystkim niewyobrażalnego pragnienia sprowadzenia do parteru, na kolana wszystkich tych, którzy zawsze wskazywali kaczorm ich miejsce w tym kraju, właściwe miejsce - na śmietniku. Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: Polskie dziennikarze to pieski PO 21.06.06, 16:16 Tak to jest jak ktoś nie rozumie co czyta, a do tego złośliwie dorabia teorię. Co ma napisać gazeta o opinii wydawanej przez partie bez jej komentowania. Pisze że PO twierdzi, że PIS utrzymuje, że Samoobrona mówi. Dalej... Jak ktoś kogoś uskarża o coś to musi mieć dowody, bo tak to można by wsadzać jak za komuny bo się komuś zdawało. Odpowiedz Link Zgłoś
hvannadalshnukur Re: Polskie dziennikarze to pieski PO 21.06.06, 20:49 > Oglądając konferencje zarówno PISu i PO na temat afery bilbordowej dochodze do > jednego wniosku. > W Polsce nie ma dzennikarzy. > Są tylko pieski które z miłości do swojego pana czyli PO wogóle nie wykonują sw > ojego obowiązku i nie przestrzegają etyki oraz warsztatu dziennikarskiego. > Ktoś mógłby pomyśleć że jak sprawa wybuchła to dziennikarze dążyliby do jej wyj > asnienia. wszyscy wiedzą dlaczego sprawa wybuchła. PiS szukał tematu zastepczego odnosnie nowego Pana w PZU. Znaleźli co mieli, troche nakłamali, mysleli że wszystko da się potem pozamiatać. Troszku nie wyszło. I tak bezczelnie będą łgali dalej, bo co im inni mogą zrobić. > To nie w Polsce. Ponieważ sprawa dotyczyła ich idola Tuska przez tydzień dzienn > ikarze nie zadawali żadnych pytań PO tylko w prasie dyskredytowali PIS i Kurski > ego twierdząc iż ma on przedstawić dowody. no jeśli się kogoś oskarża to należało by dowody przedstawić. Problem w tym, że dowodów nie ma i na siłę trzeba ich szukać "zabezpieczając jakieś bliżej nieokreślone dokumenty w PZU". Sprawę już dawno dziennikarze wyjasnili. Poszli do firm outdoorowych i spytali, czy kampania PZU była przerwana - okazuje się, że nie. spytali firm obsługujących kampanię PZU czy obsługiwali kampanię Tuska - okazuje się, że nie. Sprawa wyjaśniona, a to co robi PiS w PZU to szukanie kolejnego tematu zastępczego, bo to co zrobił Kurski strasznie zaśmierdziało. Kolesie zamiast się przyznać, że kłamią brną dalej. > Teraz jak PO oczernia PIS to dziennikarze pomagają Tuskowi i wsciekle atakują n > a konferencji PIS, czepiając się każdego słowa. WSKAŻ CYTAT W KTÓRYM PO OCZERNIA PIS. Oglądałem dość uwaznie ich konferencję. Przedstawili tylko liczby i suche fakty. Nie przedstawieli żadnej tezy. Nikogo nie oczerniali. Oczernianie jest specjalnością Pana Kurskiego i Panów Kaczyńskich. Gosiewski i Cymański(Żwirek i Muchomorek) z kolei zajmują się bredzeniem. a ciemny lud i tak to kupi. > Porównajmy dwie konferencje. > Na konferencji PO dziennikarze grzecznie słuchają co ich idole mówią, a gdy sko > ńczą nie zadają im żadnych pytań aby czasami nie zaszkodzić. No ewentualnie zap > ytają się co pan Donald sądzi o złym PIS lub dlaczego dzisiaj wygląda tak ładni > e a wczoraj wyglądał jeszcze ładniej. > Nie intereuje dziennikarzy czy PO przedstawia prawdę i fakty przecież z góry wi > adomo że to co mówi ich partia jest święte i nie wolno tego kwestionować, podwa > żać. no cóż PO posługuje się danymi przedtsawionymi przez PiS, a przedstawiają same dane i suche fakty. O co tu pytać? > Za to na konferencji PISu Cim sami dziennikarze zachowują się zupełnie inaczej. > Teraz już nie są mili, uprzejmi, nie doradzają co mówić aby lepiej brzmiało w T > V. > Od pierwszej chwili przerywają, a gdy politycy skończą wtedy przechodzą do atak > u. > Nie zachowują się tak jak wobec PO, w tym przypadku podwazają każde słowo, każd > ą liczbę, w pytaniach narzucają odpowiedzi. Mimo udzielonych odpowiedzi dzienni > karze powtarzają swoje tezy bo przecież nie mogą przyjąc do wiadomości tego co > twierdzą posłowie PISu. trudno tak bezczelne kłamstwa przyjmować za prawdę i nie oponować. to tylko dziecko we mgle mogłoby uwierzyć panom z PiS. skandal co ci ludzie robią z naszym krajem. myślałem, że cynizm SLD to był szczyt - pomyliłem się. > Pytania zadają na zasadzie a PO twierdzi .... a PO mówi i PO powiedziało, bo pr > zecież PO jest alfą i omegą i wszystko co powie PO jest obowiązujące i z założe > nia prawdziwe. a jak mają pytać? przecież rozgrywka toczy się między PO a PiS i danymi przez te partie przekazywanymi. > Niestety fraternizacja Polskiego dziennikarstwa z politykami Po sięgnęła takieg > o poziomu że jest zagrożeniem dla demokracji. tja... i co jeszcze? zapomniał w czyich rękach jest telewizja publiczna? kto opanował KRRiTV? zagrożeniem dla demokracji jest demokratycznie wybrana partia rządząca. coś jak na białorusi - zachowując wszelkie proporcje, bo takźle jeszcze u nas nei jest, choć stopień zakłamania czołowych polityków podobny. > Co to za demokracja gdzie dziennikazre utożsamiają się z jedną partią, nie zad > ają jej trudnych pytań, wybielają ją w mediach i udją że nie widzą jej nielegal > nych, przestępczych działań. > Hańba. hańbą to jest twój sposób myślenia i przedstawiania faktów. zupełnie jakbym gosiewskeigo słuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: Polskie dziennikarze to pieski PO 22.06.06, 00:44 premier.z.krakowa napisała: nie zadawali żadnych pytań PO tylko w prasie dyskredytowali PIS i Kurski > ego twierdząc iż ma on przedstawić dowody. ------------------------------------------- Jak ktoś przychodzi do Ciebie i mówi,że Twoja matka to k..wa, to polecisz przesłuchiwać matkę,czy zażądasz dowodów od oskarżyciela? Coś Ci się porąbało! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Tylko się kłócą i kłócą 21.06.06, 18:27 Kaczynscy tylko klamac i klocic sie umieja. Odpowiedz Link Zgłoś
marek503 motlochowi mozna wcisnac kazda ciemnote 21.06.06, 15:28 Zaraz , zaraz.Czy Kurski to ten facet, ktory powiedzial, ze motlochowi mozna wcisnac kazda ciemnote? Ten od Tuskowego ojca w Wermachcie? My tu w Stanach mowimy o tym syndromie "Wag the dog". Jesli ktos nie wie o co chodzi niech obejrzy film pod tym tytulem. Motloch i tak nie wie o co chodzi.Wyglada na to ze ten Kurski to wybitny specjalista od czarnego PR-u... Odpowiedz Link Zgłoś
tkkaczki Re: motlochowi mozna wcisnac kazda ciemnote 21.06.06, 15:32 marek503 napisał: > Zaraz , zaraz.Czy Kurski to ten facet, ktory powiedzial, ze motlochowi mozna > wcisnac kazda ciemnote? Ten od Tuskowego ojca w Wermachcie? My tu w Stanach > mowimy o tym syndromie "Wag the dog". Jesli ktos nie wie o co chodzi niech > obejrzy film pod tym tytulem. Motloch i tak nie wie o co chodzi.Wyglada na to > ze ten Kurski to wybitny specjalista od czarnego PR-u... a mistrz jego to sławny swego czasu Joseph Paul Goebbels Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: motlochowi mozna wcisnac kazda ciemnote 21.06.06, 15:34 Wag the dog czyli merdanie psem - po polsku odwracanie kota ogonem. Wszystko się zgadza. Teraz się okazuje, że to PO zaatakowała PiS ustami Kurskiego opluwającego PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: motlochowi mozna wcisnac kazda ciemnote 21.06.06, 18:30 PiS chce z Narodu zrobic samych ciemniakow. To mu sie nie uda. Obywatele juz calymi grupami odchodza od klotliwych i slabych Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
momy Biedactwo Gosiewski skrzywdzony 21.06.06, 15:31 Gosiewski analfabeto - PO nie kwestionuje prawidłowości rozliczenia kampanii, tylko w oparciu o dane PKW wyliczyło cene jednostkową billboardu PIS, ktora w zadziwiający sposób jest o wiele niższa niż cena zapłacona przez PO, ktora rzekomo płaciła tylko 3% ceny. To jaki porcent ceny placił PIS i dlaczego? Zwłaszcza, że wieszał plakaty na billboardach po PZU, czemu jakoś Gosiewski jednoznacznie nie zaprzeczył i nie pokazał czarno na białym, że korzystał w innych firm. Jakoś trudno u Gosiewskiego dostrzec konkrety poza płaczliwym tonem i wyliczanką "Kłamstwo, bezczelność, niesłychana agresja, atak itd." a może by tak poseł wreszcie pokazał, na jakiej podstawie twierdzi, że to kłamstwo. Bo powiedziec można wszystko, co też PIS czyni bezkarnie od paru miesięcy. A jak się boi reakcji PO i na nią zżyma, to może nie trzeba było zaczynac afery? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Tusk: " intryga" Kurskiego trafiła w prezyden 21.06.06, 15:32 Czego w takim razie szukali w PZU? Przecież nawet pisowiec nie moze być na tyle skończonym idiotą, by wierzyć Jurskiemu? A tym bardziej Ziobro, szef kampanii Kaczora. I czemu ten Rezydent gada o Stypułkowskim, przeciez nikt go nie oskarża? Odpowiedz Link Zgłoś
marconet1 a gdzie autostrady???????? 21.06.06, 15:40 zamiast sie kłucic drogi budowac!!!!!!!!! Cały czas afery, spiski, uklady a gdzie drogi ??? Do jasnej cholery i jak z tego kraju nie wyjezdzac?? Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: a gdzie autostrady???????? 21.06.06, 16:12 Pieniadze na drogi poszly na nowe urzedy, becikowe i inne PiSowe igrzyska. Ale jakby co to oficjalna wersja jest taka, ze to wina PO i "ukladu"! Odpowiedz Link Zgłoś
izuzalka Re: a gdzie autostrady???????? 22.06.06, 00:24 za becikowym to chyba PO głosowała, z tego co pamiętam? Pamiętam jeszcze tą triumfującą twarz Rokity: "PiS dzisiaj przegrał wszystkie głosowania!" Czy ktoś to jeszcze pamięra, czy żyjecie tylko dniem dzisiejszym? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Tusk: " intryga" Kurskiego trafiła w prezyden 21.06.06, 18:31 Ziobro strona w sprawie. Skandal. Ale kazal mu Jaroslaw. Zero rozsadku. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 oglądałem..dziennikarze złapali Gosiwskiego na kł 21.06.06, 15:34 na kłamstwie!.. Gosiewski zwołał dziennikarzy, po to by gadać dyrdymały nie na temat! Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: oglądałem..dziennikarze złapali Gosiwskiego n 21.06.06, 15:35 a na czym konkretnie, bo nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: oglądałem..dziennikarze złapali Gosiwskiego n 21.06.06, 16:15 pewnie powiedzial: "moim zdaniem" albo "ja mysle". Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: oglądałem..dziennikarze złapali Gosiewskiego n 21.06.06, 16:48 Jeżeli coś takiego powiedział, to wyłącznie z asekuranctwa, żeby uniknąc jednoznacznych stwierdzeń, za które ktoś mógłby go ewentualnie pociągnąć. To elementarny wybieg retoryczny służący kryciu kalumni, klamstw itd. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo U Edgara wybiegiem retorycznym jest chrząkanie 21.06.06, 16:56 natomiast stwierdzenia typu "myślę że" to - mówiąc eufemistycznie - naciąganie faktów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: oglądałem..dziennikarze złapali Gosiwskiego n 21.06.06, 16:56 a poza tym nie ciebie pytałam Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: oglądałem..dziennikarze złapali Gosiwskiego n 21.06.06, 18:09 Totez Ci nie odpowiadam... Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: oglądałem..dziennikarze złapali Gosiwskiego n 21.06.06, 23:02 a ja w drzewku widzę co innego Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Re: oglądałem..dziennikarze złapali Gosiwskiego n 22.06.06, 00:31 a na monitorze jak widzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: oglądałem..dziennikarze złapali Gosiwskiego n 21.06.06, 18:32 Gosiewski tylko albo klamie albo gada bzdury. Biedna kreatura. Odpowiedz Link Zgłoś
insp Re: oglądałem..dziennikarze złapali Gosiwskiego n 22.06.06, 06:23 wrojoz napisał: > Gosiewski tylko albo klamie albo gada bzdury. Biedna kreatura. Na szczescie jestes o wiele biedniejsza kreatura. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Zdrowie lezy, z mieszkan nici, podatki wyzsze, 21.06.06, 15:35 co mnie obchodzi czy zaplacilismy za bilboardy poprzez podatki, czy posrednio, poprzez PZU? Dla mnie to zadna roznica! Odpowiedz Link Zgłoś
jojop A ja jestem przekonany, ze prezydent to debil, 21.06.06, 15:36 tylko nie mam dowodow. Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 Re: A ja jestem przekonany, ze prezydent to debil 21.06.06, 16:42 jojop napisał: > tylko nie mam dowodow. Bo dowody zostaly zniszczone jak powiedzial JK Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh ależ co wy mówicie? mamy tysiące świadków 21.06.06, 16:46 przed telewizorami. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: A ja jestem przekonany, ze prezydent to debil 21.06.06, 17:22 jojop napisał: > tylko nie mam dowodow. Im bardziej ich nie ma, tym większy z niego debil - wg Jarosława Wiecznie Prawiczka i Pierwszego Kota. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: A ja jestem przekonany, ze prezydent to debil 21.06.06, 18:33 Akurat tu nie trzeba dowodow. To widac odrazu. Ale jeszcze gorszy Jaroslaw, bo do tego cynik i klamca. Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Prezydent coraz głębiej wierzy Kurskiemu 21.06.06, 15:37 a Jarosław Kaczyński twierdzi, że "PO ohydnie kłamie". No to można zakończyć sprawę, największe autorytety rozstrzygnęły kto ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.koracz Rany boskie, jakie to szczęście... 21.06.06, 15:42 ...Że PiS w swej nieskończonej mądrości nie wszedł w koalicję z tą wredną i zakłamaną (a co gorsza liberalną) Platformą tylko wybrał drogę zmian i odnowy moralnej z Samoobroną i LPR-em - partiami o nieskazitelnej przecież reputacji, kryształowo czystych zyciorysach swych członków i do końca wyjaśnionymi kulisami ich powstania. Co za szczęscie i ulga. Dziękujemy Ci ojcze dyrektorze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Prezydent coraz głębiej wierzy Kurskiemu 21.06.06, 18:36 A ja niestety w glebie mysli Prezydenta nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Sprawozdanie PiS przyjete a PO -nie !!!! 21.06.06, 15:39 O czym tu dyskutujemy - nie znając cyfr!! Odpowiedz Link Zgłoś
homer101 Re: Tusk: " intryga" Kurskiego trafiła w prezyden 21.06.06, 15:41 Ciekawe , bardzo ciekawe jest stanowisko pana Edgara Gosiewskiego . Wystąpienie Kurskiego to - jasna , rzeczowo przedstawiona teoria , bardzo zbliżona do prawdy - to nie jest brutalny atak , tylko ......... - patrz wyżej . Obrona Tuska to jest dopiero atak , brutalny , agresywny , bez przebierania w środkach . To jest naprawdę ciekawe . Tym facetom naprawdę się w tych łbach porąbało . Czy ci panowie z PiS-u naprawdę mają nas za idiotów ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: Tusk: " intryga" Kurskiego trafiła w prezyden 21.06.06, 16:49 Jak im powiesz, że są nieobiektywni, to rzucą się na ciebie z pazurami i wrzaskiem że ich brutalnie zaatakowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
zed123 Na złodzieju czapka gore... 21.06.06, 15:44 Więc się zaczyna ściemnianie pod publike. Odpowiedz Link Zgłoś
osa332 Re: Na złodzieju czapka gore... 21.06.06, 16:17 PiS atakuje i mówi że to Platforma -ciekawe.PiS to jakaś debilna partia a jej elektorat to naprawdę ciemny lud który wszystko kupi. Tusk ich nawt nie oslarżał ani nie atakował , tylko powiedział że plakaty z Kaczyńskimimi wisiały na miejscu plakatów stop wariatom drogowym. Tego przecież nie zaprzeczyli. Ja nie rozumiem już nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Na złodzieju czapka gore... 21.06.06, 18:39 PiS jest tez w innych sprawach zlodziejem. Kazdy dzien PiSu przy rzadzeniu to strata dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
lampka.nocna Niech Prezydent przestanie sie osmieszac 21.06.06, 15:45 skoro rzad RAJ (Romus, Andrzejek, Jarus) kompromituje Polske na kazdym kroku to niech chociaz zachowa powage urzedu i postara sie byc beztronny. Na razie mamy politykiera a nie prezydenta. I nie dziwie sie, ze ma tak niskie notowania wsrod spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jot58ka Re: Niech Prezydent przestanie sie osmieszac 21.06.06, 15:49 lampka.nocna napisała: > skoro rzad RAJ (Romus, Andrzejek, Jarus) kompromituje Polske na kazdym kroku to > > niech chociaz zachowa powage urzedu i postara sie byc beztronny. Na razie mamy > politykiera a nie prezydenta. I nie dziwie sie, ze ma tak niskie notowania > wsrod spoleczenstwa. Ale u brata wysokie. Ciekawe jak często mu melduje "Panie prezesie zadanie wykonane". Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Niech Prezydent przestanie sie osmieszac 21.06.06, 16:13 pewnie powiedzial: "moim zdaniem" albo "ja mysle". Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Niech Prezydent przestanie sie osmieszac 21.06.06, 16:14 Ups na zly post odpisalem. sorki :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Niech Prezydent przestanie sie osmieszac 21.06.06, 18:34 Cz to jest mozliwe, aby sie nie osmieszal?. Chcialbym, bo jest mnie wstyd, ale to jest rodzinny syndrom. Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: Niech Prezydent przestanie sie osmieszac 21.06.06, 16:49 To Polska ma prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Re: Tusk: " intryga" Kurskiego trafiła w prezyden 21.06.06, 15:48 A czy pan prezydent wszystkich ponoć polaków widział dowody, że nabrał pewności? analizował dokumenty zebrane przez prokraturę? Bo skoro już musi się angażowac w spory polityczne, to jego stanowisko (i ukończone studia) wymagałoby chociaż stosowania się do zasad prawa rzymskiego i nie wydawania wyroków przed rozprawą. Bo rozumiem, że na domniemanie niewinności już go nie stać w całej jego dobroci. Choć przepraszam - czyste dobro to w Jarku siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
zziemipolskiejdowolski Re: Tusk: " intryga" Kurskiego trafiła w prezyden 21.06.06, 15:49 Jasne, że jest dużo racji: 1. PZU istnieje? Isnieje 2. Billboardy wisiały? Wisiały 3. Donald kandydował? Kandydował 4. Za billboardy zapłacił? Zapłacił Sama prawda. Żadnej ściemki Jaruś nie robi. A jeśli coś się nie zgadza, to to są jakieś nieistotne szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
hvannadalshnukur Re: Tusk: " intryga" Kurskiego trafiła w prezyden 21.06.06, 20:57 rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia wow! 21.06.06, 15:49 "Przekonanie, że pan prezes Stypułkowski (były prezes PZU) wpierał Lecha Kaczyńskiego na prezydenta jest absolutnym absurdem" - dodał prezydent. z jakim szacunkiem mówi o prezydencie! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu Ale jaja! PiS się zaplątał w swoje własne intrygi 21.06.06, 15:52 Aż miło patrzeć, jak się kłamczuchy z PiS wiją i próbuja wykręcić. Rykoszetem wróciła do nich ich własna intryga i teraz nazywają ją "brutalnym atakiem". Są tak śmieszni, że aż już żałośni. Ale ubaw mamy niezły. Czekamy na następne konferencje prasowe, wyjaśnienia i zaprzeczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ale jaja! PiS się zaplątał w swoje własne int 21.06.06, 18:38 W PiSie tak jest ze wszystkim. Klamia i plataja sie. Tylko Zero jeszcze blokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
stopzionism bulterir ugryzł w syjonistyczny POśladek 21.06.06, 15:58 a to bardzo boli taki zgryz ma bulterier! Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: bulterir ugryzł w syjonistyczny POśladek 21.06.06, 16:00 ale bullteriery to glupie zwierzaki. Dlatego drechole, faszysci, i inne tepaki kupuje takie psy, bo to jedyna rasa ktore nie przewyzsza ich inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
kbaggins Re: bulterir ugryzł w syjonistyczny POśladek 22.06.06, 00:28 Otóż mylisz się kolego. Bullteriery akurat są bardzo inteligentne psiaki, i sympatyczne, mimo brzydkiego pyska i silnego w nim chwytu. Osobniki, których wymieniasz w drugim zdaniu, kupują raczej pitbulle, które nawiasem mówiąc też przewyższają ich inteligencją. A w ogóle, obrazą dla jakiegokolwiek bullteriera jest porównywanie go z panem Jackiem K. Odpowiedz Link Zgłoś
kuc_szetlandzki Re: bulterir ugryzł w syjonistyczny POśladek 21.06.06, 20:48 Wystarczy posiłkować się znajomością tematu: kynolodzy twierdzą, że bulteriery i inne "psy" walki potrzebują odpowiedniego ałaściciela hmm oprócz silnych szczęk i korpusu jest o niebi ładniejszy ale ;) www.naszepsy.pl/rasa_essay.asp?rasa=342 Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Porcelit zaczyna pękać :))))) 21.06.06, 15:58 Kurskiemu rura już zmiękła, Edgar bełkocze jak po ćwiartce duszkiem, Kaczor mniejszy mówi już tylko o swoim "subiektywnym przekonaniu"... "Prawi" i "Sprawiedliwi" sypią się jak stara lamperia w publicznej toalecie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Porcelit ??? zaczyna pękać :))))) 21.06.06, 19:54 iedsupo napisał: > Kurskiemu rura już zmiękła, Edgar bełkocze jak po ćwiartce duszkiem, Kaczor > mniejszy mówi już tylko o swoim "subiektywnym przekonaniu"... "Prawi" > i "Sprawiedliwi" sypią się jak stara lamperia w publicznej toalecie :))))) PiSuar z porcelitu???? ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Porcelit - definicja wg Wikipedii 22.06.06, 10:40 Porcelit - rodzaj białej do kremowej, szkliwionej, nieprześwitującej ceramiki wytwarzany podobnie jak porcelana, lecz z surowców (...) GORSZEJ JAKOŚCI. (...) W technice używany jako materiał do produkcji m.in. SANITARIATÓW. (skróty i podkr. moje) Odpowiedz Link Zgłoś