brlink o prosze obronca... 23.06.06, 18:49 jeden lepszy od drugiego... czy naprawde nie ma zadnej alternatywy w tym kraju? z kazdej strony wylaza oszolomy. Kaczynski Giertych Tusk Lepper - galeria osobliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: o prosze obronca... 23.06.06, 18:52 brlink napisała: > jeden lepszy od drugiego... > > czy naprawde nie ma zadnej alternatywy w tym kraju? z kazdej strony wylaza > oszolomy. Kaczynski Giertych Tusk Lepper - galeria osobliwosci... jest UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Tusk: Gilowska ofiarą brudnej wojny w PiS 23.06.06, 19:19 KACZYNSKI, ZIOBRo i MARCINKIEWICZ!!! Zamiast zajmowac sie dymisjonowaniem Gilowskiej zajmijcie sie wyjasnieniem jakie byly powody wydania SKANDALICZNEGO WYROKU w TORUNIU na dwoch pelnoletnich bandytow, ktorzy pobili do nieprzytomnosci i obrabowali straznikamiejskiego!!! TO NA KILOMETR CUCHNIE LAPOWKA!!!!!!!!!!!!!! Macie zapewnic bezpieczenstwo obywatelom a nie PERSONALNE IGRZYSKA!!!!!!! Ta Polske musi wreszcie szlag trafic bo tak dalej byc nie moze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 A ja wierzę w wolność słowa i piszę: POdupaDŁY! 23.06.06, 19:47 I o jakie PO chodzi każdy wie! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: A ja wierzę w wolność słowa i piszę: POdupaDŁ 24.06.06, 06:41 O POlicje?!;) Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 ha, ha ... ten co nie prowadził brudnej wojny 23.06.06, 19:21 przeciw Gilowskiej sie odwezwał !!! obłudny typ Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Nie widze zadnej brudnej wojny 24.06.06, 07:14 w odejsciu Gilowskiej z PO. To taka sama prawda, jak "obalenie" rzadu Jana Olszewskiego przez wiekszosc sejmowa Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Donald, cwaniaczek, rozmywa aferę billboardową! 23.06.06, 19:24 Gilowska na pierwsze strony gazet, a afera w PO na ostatnie (poniżej informacji o blamażu Polaków na MŚ w Niemczech)! Odpowiedz Link Zgłoś
odchamimy.silesiusa Kurski i tak za to w pierdlu zniknie, szuja. 23.06.06, 19:27 Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 To już nie te czasy, komuchu, żeby za wypowiedź do 23.06.06, 19:40 pierdla sadzać! Resentymenty sie odezwały jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
odchamimy.silesiusa To eunuchu czas plucia w twoj szczurzy ryj ubecki. 23.06.06, 20:19 Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: To eunuchu czas plucia...Nie 23.06.06, 21:30 Nie powiem,Himalaje kultury,poziom intelektu równy kulturze.nic dodać nic ująć... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: To eunuchu czas plucia...Nie 24.06.06, 07:17 Po obu stronach. PiS ma duzy wklad w kulture jezyka polskiego: lzeelity, lumpeninteligencja, KPP w GW, same komuchy w PO, niewinny Jareczek mimo ubeckiej teczki Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: odchamimy.silesiusa 24.06.06, 01:23 odchamimy.silesiusa napisal: <To eunuchu czas plucia w twoj szczurzy ryj ub> Cham nie jest zdolny do odchamiania, moze tylko uczynic chamami drugich. Jesli wiec chcesz kogos odchamiac, to bezwarunkowo musisz sam przejsc proces odchamienia siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: odchamimy.silesiusa 24.06.06, 07:19 wet3 napisał: > odchamimy.silesiusa napisal: <To eunuchu czas plucia w twoj szczurzy ryj ub > > > > Cham nie jest zdolny do odchamiania, moze tylko uczynic chamami drugich. Jesli > wiec chcesz kogos odchamiac, to bezwarunkowo musisz sam przejsc proces > odchamienia siebie! Jasne, trzeba odchamic tego lumpeninteligenta i lzeelite. Trzeba, zeby z nami tworczo wolal: PO=komuchy, Samoobrona=sojusznicy, Maksymiuk=antykomunista od zawsze, Wierzejski=filosemita, Farfal=ofiara bledow mlodosci > Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Donald, cwaniaczek, rozmywa aferę billboardow 23.06.06, 21:42 Blamaż to polskiej piłkarskiej drużyny et.cons z PZPN na czele.. A masz coś przeciw polskim "strasznym"kibolom na Mundialu ? Wyrażaj się precyzyjnie...ot i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Donald, cwaniaczek, rozmywa aferę billboardow 23.06.06, 23:27 :)talesie tesknilam;) Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Tusk, zmilcz obłudniku 23.06.06, 19:47 Kto to przyczynił sie do odejscia Zyty z PO???? Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Donal jedz na wakacje nie strasz, zastanow sie. 23.06.06, 20:03 Nic juz ten facet nie oferuje tylko wizje katastrofy. On juz naprawde sie skonczyl jako polityk. Tak niekonsekwentnie sie juz chyba nikt nie zachowuje, no moze Kurski. Jeszcze podczas kampani wyborczej dal mu sie wciagnac w te zgadywanki i sprawia coraz bardziej wrazenie zdezorientowanego polityka bez konkretnego zdania i planu. Tusk juz gnie sie w kazda strone aby tylko zaskarbic sobie troche sympatii chocby u kobiet, na niepowodzeniu Zyty Gilowskiej "Odczuwam też osobistą przykrość kiedy widzę, co robią z kobietą w tym rządzie" - powiedział Tusk. Coraz bardziej zalosny Donald. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski0 Brawo Donald Tusk, niech PO ratuje nasz Kraj! 23.06.06, 20:25 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: hihihihihi ...co palisz/pijesz? 24.06.06, 00:13 chyba langstona; nie zauwazyles debiolku langstonie, ze to klon "monachjiski"; az tak sie lewacki durniu uchlales? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Brawo Donald Tusk, niech PO ratuje nasz Kraj! 24.06.06, 00:18 Brawo! Klonie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Gilowska ofiarą brudnej wojny w PiS 23.06.06, 20:34 Brudna? Wojna? W PiS? Non e pissibile. Jak wojna, to sprawiedliwa, bo w słusznej sprawie. Jak w PiS, to tylko pokój (ewentualnie z kuchnią). A brudna, to już propaganda PO. PiS jest czysty jak wyborowa. Idę się wyrzygać. Pogadajcie sobie PiSiory i zawiedzione PiSiory. Już wolę pooglądać jakąś piłkę tym bardziej, że już nie ma tych nieudaczników - reprezentantów IV RP. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
1korektor Kto dał cynk rynkowi ? 23.06.06, 21:53 W czwartek mimo pięknej sesji w USA i JAponii i wzrostów na wszystkich rynkach europejskich cały rynek polski leciał w dół. Ktoś skorzystał na piątkowej dymisji Gilowskiej i zarobił kupę forsy na krótkich pozycjach. Ktoś wiedział i powiedział. KTO ? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Tusk ty obludniku zamknij sie wreszcie mieroto! 23.06.06, 22:45 Pozujesz na "meza stanu" bo zaprosiles Steinbach do Polski?? Przeciez to ty oblales pomyjami Gilowska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 SBzostawiła zabawke,kretyni paplają ekkstrementa 23.06.06, 23:23 I będą klepać to goowno. Bo oni kochają kloake. Nie mieści się w ich zapyziałej katolickiej pale, że można rozmawiać bez uprzedzeń i nienawiści. Ludu Polan powstań z kolan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st obce cialo wylecialo 24.06.06, 00:44 pseudo-liberal kierowana chorymi, ambicjonalnymi pobudkami, myslala przyjac sie w post-komunistycznym i narodowo-socjalistycznym organizmie lece, bo dzis dzien wolnosci podatkowej i chcialbym kupic troche obligacji skarbu panstwa i moze skredytowac cos w obcej walucie ........ Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: gasior1st 24.06.06, 02:14 gasior1st napisał: > pseudo-liberal kierowana chorymi, ambicjonalnymi pobudkami, myslala przyjac > sie w post-komunistycznym i narodowo-socjalistycznym organizmie > > lece, bo dzis dzien wolnosci podatkowej i chcialbym kupic troche obligacji > skarbu panstwa i moze skredytowac cos w obcej walucie ........ Gilowska jest ofiara Olszewskiego i przeciwnikow PiS. Pracowala za dobrze. Trzeba jej sie wiec pozbyc i obciazyc PiS bzdurnymi "argumentami" aby wprowadzic zamieszanie. Mam nadzieje, ze sprawa wyjasni sie i Olszewski za to swinstwo zaplaci! Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st Re: gasior1st 24.06.06, 02:23 nie rozsmieszaj mnie, mam jeszcze troche roboty kto nastepny, marionetka czy religa ? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: gasior1st 24.06.06, 02:48 gasior1st napisał: > nie rozsmieszaj mnie, mam jeszcze troche roboty > kto nastepny, marionetka czy religa ? Nie wiem, moze jednak zobaczymy czy Olszewski ma jekies "dalekosiezne" plany. W sprawie Gilowskiej nie mam watpliwosci, ze powolany na swoje stanowisko przez LSD Olszewski odstawia krecia robote. Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st Re: gasior1st 24.06.06, 02:58 pani minister figurowala na liscie pana macierowicza, ktorego trudno posadzac o konszachty z sld pis jest zalosny Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Gilowska ofiarą babrania się w ekkstrementach 24.06.06, 01:56 Klepcie to goowno. A ono jak goowno bedzię się klepało nie równo. Jarek to wie. Dlatego goowno klepie. Ludu Polan powstań z kolan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Gilowska ofiarą babrania się w ekkstrementach 24.06.06, 02:17 Chyba wiesz kim jest Olszewski. Gilowska jest ofiara lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Zbyt piekne, zeby bylo prawdziwe 24.06.06, 07:22 wet3 napisał: > Chyba wiesz kim jest Olszewski. Gilowska jest ofiara lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pantanal 24.06.06, 15:13 pantanal napisał: <Zbyt piekne, zeby bylo prawdziwe> > wet3 napisał: > > > Chyba wiesz kim jest Olszewski. Gilowska jest ofiara lewicy. Poczekamy, zobaczymy. Moze wtedy zdejmiesz lewice ze swiecznika. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Wale na kazdego Boga musztardą kocią 24.06.06, 02:04 Mam cie w doopie boże. I tak mi dopomóż Boże. Ludu Polan powstań z kolan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Re: Wale na kazdego Boga musztardą kocią 24.06.06, 02:43 A my sramy na ciebie, całą twoją rodzinę i twoj grób( jak najszybciej), sqrwiały bydlaku. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Wale na kazdego Boga musztardą kocią 24.06.06, 03:20 formozus1 napisał: > Mam cie w doopie boże. > I tak mi dopomóż Boże. > > Ludu Polan powstań z kolan. > Amen. Zajob do potegi n-tej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe Re: Wale na kazdego Boga musztardą kocią 24.06.06, 04:23 wet3 napisał: > formozus1 napisał: > > > Mam cie w doopie boże. > > I tak mi dopomóż Boże. > > > > Ludu Polan powstań z kolan. > > Amen. > > Zajob do potegi n-tej!!! Hundert professoren, und Poland ist verloren... O jedna professore mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Tusk: Gilowska ofiarą brudnej wojny w PiS 24.06.06, 02:24 Przy mi p Zyto a jednal Leper górą. niebawem tak samo skończy p Religa - czas kiedy kaczorek desygnuje Jędrusia na premiera zbliża się nieubłaganie Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wicary 24.06.06, 03:22 wicary napisał: > Przy mi p Zyto a jednal Leper górą. niebawem tak samo skończy p Religa - czas > kiedy kaczorek desygnuje Jędrusia na premiera zbliża się nieubłaganie Twoje slowa sa muzyka dla uszu Olszewskiego i jego lewakow. Przeczytaj sobie wywiad z Olszewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e oj, co to bedzie... 24.06.06, 03:48 ...a skad ta pewnosc...redakcjo... wicary napisał: > Przy mi p Zyto a jednal Leper górą. niebawem tak samo skończy p Religa - czas > kiedy kaczorek desygnuje Jędrusia na premiera zbliża się nieubłaganie Odpowiedz Link Zgłoś
yarixch mogla odejsc honorowo razem z Mellerem, a tak 24.06.06, 04:56 konczy jako klamca. Modelowy przyklad rewanzu ze strony PiS-u. Miala byc IV RP a jest PRL-bis Odpowiedz Link Zgłoś
rysiazwei Re: Tusk: Gilowska ofiarą brudnej wojny w PiS 24.06.06, 06:04 Skoro bronią Zyty tacy panowie jak Tusk i Olejniczak, to sprawa po prostu jest śmierdząca. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Twoi idole Lepper i Giertych tez bronia 24.06.06, 07:04 To ty znowu KLONIE oszolomie :) Zamieniles literki "j" z "i" w "monachjiski" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelek0403 a mowilam... 24.06.06, 08:23 a mowilam Zyta, g...na nie tykaj, bo sie pobrudzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
biel01 chcesz pomocy- popros tuska 24.06.06, 09:26 tusk+olszewski=powodzenie,pytanie;skad sie wziela platforma Odpowiedz Link Zgłoś
biel01 Re: Tusk pewnie ma rację, jak napisano w tytule.. 24.06.06, 09:53 bo ladniej to wyglada jak sie podlozy haka kolezance nie w swoim mieszkaniu a jeszcze za czyjas pomoca to sie ma czyste rece i tylko mozna wspolczuci udawac zmartwionego oraz proroka Odpowiedz Link Zgłoś
duzapizzanawynos Dlatego nie lubie Tuska ! "P"ełna "O"błuda 24.06.06, 09:51 To co wygaduje Tusk najlepiej pokazuje jaki z niego polityk - Pełna Obłuda! Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Marcinkiewicz biegasz jak osiol w kolasce 24.06.06, 10:40 ale lejce trzyma kaczuch starszy(?). Nastepny kopniak bedzie dla ciebie.Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
fallusik Re: Tusk: Gilowska ofiarą brudnej wojny w PiS 24.06.06, 11:13 Brudna wojne prowadzi od samego poczatku Donald i PO, być może to oni próbuja w ten sposób odzyskać tak dobrego polityka jakim jest Zyta Gilowska. Jedno jest pewne od samego początku: lustracja jest krwawa i można nia zniszczyć każdego czy to będzie ksiądz, minister, nauczyciel, lekarz itp, ale to przeciez zasługa m.in naszych kochanych mediów, czekam na lustrację dziennikarzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jantar18 Re: Tusk: Gilowska ofiarą brudnej wojny w PiS 24.06.06, 11:55 złej baletnicy przeszkadza rąbek spódnicy, pis im częsciej myli kroki tym głosniej krzyczy, że to platforma nie równa, że Donald nie poprosił, że sie świat nie zachwycił-( pewnie się nie zna) absurd goni absurd - propaganda chorej wyobraźni, obrzucanie błotem innych tancerzy nic nie zmieni - Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: fallusik 24.06.06, 15:18 fallusik napisał: > Brudna wojne prowadzi od samego poczatku Donald i PO, być może to oni próbuja w > ten sposób odzyskać tak dobrego polityka jakim jest Zyta Gilowska. Jedno jest > pewne od samego początku: lustracja jest krwawa i można nia zniszczyć każdego > czy to będzie ksiądz, minister, nauczyciel, lekarz itp, ale to przeciez zasługa > m.in naszych kochanych mediów, czekam na lustrację dziennikarzy!!! Gilowska jest ofiara brudnej wojny wszelkiego autoramentu lewizny z rzadem, a Tusk robi swinstwo i z premedytacja obciaza za wszystko PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Z Forum robi się powoli śmietnik. 24.06.06, 11:42 Wzajemne obrzucanie się błotem.Ignorancja i prostactwo.Zacietrzewienie.Absolutna pewność swoich racji.Brak skłonności do rzetelnego dialogu.Tchórzostwo-bo anonimowość gwarantuje bezkarność.Duży udziałmałolatów.To 7 grzechów głównych.Można powiedzieć na uspprawiedliwienie,że podobnie działają media,głównie prasa /urbanowskie 'Nie",coraz bardziej koszerna GW,brukowy "Fakt",rządowy "Nasz Dziennik".Nienawiść wypuszczona przez obecnie rządzących przyniesie złe owoce.Już je widać np.w Forum. Odpowiedz Link Zgłoś