parkomat 05.07.06, 19:03 empatia.pl/str.php?dz=3&id=372 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nata1 Re: Protest przeciwko biegom byków przez Pampelun 05.07.06, 20:51 Przylaczam sie do protestu przeciwko barbarzynskiej rozrywce :((( Odpowiedz Link Zgłoś
beernut Re: Protest przeciwko biegom byków przez Pampelun 05.07.06, 23:05 nata1 napisała: > Przylaczam sie do protestu przeciwko barbarzynskiej rozrywce :((( co ma wspolnego rozbieranie sie jak do rosolu z biegiem bykow bo ja tego nie moge pojac????? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k Dlaczego nago? 05.07.06, 23:25 Dlatego, bo wtedy zdjęcia mniej lub bardziej obwisłych biustów obiegną świat. Lewactwo uwielbia, jak pokazuje się ich w gazetach... Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Janie, co masz wodowstret do lewej strony, 06.07.06, 00:56 pomysl INTELIGENTNIe, a potem napisz tzw. wypowiedz. Janie, biega o debili z Hiszpanii i nie tylko, co lubia zapach zarzynanego zwierzatka, bo byc moze sa pop...leni podobnie jak Twoja wypowiedz? Janie, zmadrzej! Odpowiedz Link Zgłoś
beernut Re: Janie, co masz wodowstret do lewej strony, 06.07.06, 01:05 b.6.1966 napisała: > pomysl INTELIGENTNIe, a potem napisz tzw. wypowiedz. > Janie, biega o debili z Hiszpanii i nie tylko, co lubia zapach zarzynanego > zwierzatka, bo byc moze sa pop...leni podobnie jak Twoja wypowiedz? > Janie, zmadrzej! rozbieranie sie na waleta mnilosnikow zwierzat to jest normalne? b.6.1966 pomysl INTELIGENTNIe, a potem napisz tzw. wypowiedz b zmadrzej Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Beernut---------latanie z fiutem golym, czy du 06.07.06, 01:26 pskiem nie oslonietym, zalezy od upodobania, jednak obroncy zwierzat i PRZEMOCY, Skarbie, musza niestety chwytac sie takich form, zeby jakis ograniczony chlopak, Skarbie, np, ZROZUMIAL jakis protest lub problem. Czy pojales czy powtorzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
beernut Re: Beernut---------latanie z fiutem golym, czy d 06.07.06, 01:48 b.6.1966 napisała: > pskiem nie oslonietym, zalezy od upodobania, jednak obroncy zwierzat i > PRZEMOCY, Skarbie, musza niestety chwytac sie takich form, zeby jakis > ograniczony chlopak, Skarbie, np, ZROZUMIAL jakis protest lub problem. Czy > pojales czy powtorzyc? Lecz sie na nogi bo na glowe za pozno. Ograniczony w inteligencji to jestes ty. Zwierzeta to nie ludzie, chociaz wedlug PETA nie ma roznicy pomiedzy ludzmi i zwierzetami. Ale oni chyba maja racje. Ci co lataja z golym fiutem albo dubskiem w miejscach publicznych to raczej nie ludzie. Pojales czy powtorzyc???? Odpowiedz Link Zgłoś
util Nie ośmieszaj się. 06.07.06, 09:11 beernut napisał: > Zwierzeta to nie ludzie, chociaz wedlug PETA nie ma roznicy pomiedzy ludzmi i > zwierzetami. Różnice są widoczne gołym okiem, co to za pomysł zeby wmawiac przeciwnikowi nie jego poglądy? Nie umiesz inaczej? Nie różnią sie natomiast fizyczne męki i ból człowieka oraz zwierzęcia. Dostałbyś piką pod łopatkę dla uciechy gapiów to zmieniłbyś zdanie. > Ci co lataja z golym fiutem albo > dubskiem w miejscach publicznych to raczej nie ludzie. Kiepskie kryterium, by nie rzecz wprost - beznadziejne. Takimi argumentami dysponujesz? Poza tym gdzie tam widzisz "gołe fiuty"? To tylko twoja wyobraźnia, ochłoń - chyba nie powinieneś oglądać takich zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
beernut PETA 06.07.06, 12:42 util napisał: > beernut napisał: > > > Zwierzeta to nie ludzie, chociaz wedlug PETA nie ma roznicy pomiedzy ludz > mi i > > zwierzetami. > > Różnice są widoczne gołym okiem, co to za pomysł zeby wmawiac przeciwnikowi nie > > jego poglądy? ja tego nie wmawiam, tylko powtarzam to co PETA twierdzi, poczytaj na temat tej organizacji zanim zacznisz pisac. Nie umiesz inaczej? Nie różnią sie natomiast fizyczne męki i ból > człowieka oraz zwierzęcia. Dostałbyś piką pod łopatkę dla uciechy gapiów to > zmieniłbyś zdanie. Zwierzeta to nie ludzie. Ja osobiscie nie lubie co robia Hiszpanie z bykami ale jak oni to robia to not a big deal!!!! > > Ci co lataja z golym fiutem albo > > dubskiem w miejscach publicznych to raczej nie ludzie. > > Kiepskie kryterium, by nie rzecz wprost - beznadziejne. Takimi argumentami > dysponujesz? Poza tym gdzie tam widzisz "gołe fiuty"? To tylko twoja > wyobraźnia, ochłoń - chyba nie powinieneś oglądać takich zdjęć. To nie moja wyobraznia tylko wyobraznia goscia co pisal przede mna. Jesli umiesz czytac to zobaczysz sam. Normalnych ludzi te wszystkie akcje PETA rozbierania sie jak do rosolu po prostu smieszy i dlatego tej organizacji nie mozna traktowac powaznie. Dodac musze ze jest dla mnie zadziwijace ze czlonkowie PETA tak bardzo "przejmuja" sie jak ludzie traktuja zwierzeta ale nie maja problemu z cierpieniem czlowieka np. aborcja. Odpowiedz Link Zgłoś