Dodaj do ulubionych

"moralnosc prawicy"

10.07.06, 10:18
z dzisiejszego wprost"w gabinetach moich kolegow czesto pojawiaja sie
politycy, ktorych publiczne wystapiebnia sa pelne bogoojczyznianych i
prorodzinnych frazesow, a u nas prosza o pomoc w klopotach, jakie maja z
kochankami-twierdzi seksuolog tomasz leonowicz.
Obserwuj wątek
    • kontra59 Pytaj prosiaka kto jest brudny :) 10.07.06, 10:21
      seksuolog bierze się za sądzenie bliźnich hahaha!
      • maretina Re: Pytaj prosiaka kto jest brudny :) 10.07.06, 10:50
        kontra59 napisał:

> seksuolog bierze się za sądzenie bliźnich hahaha!

nie widze tu sadu.
        • kontra59 OK 10.07.06, 11:24
          w tym wypadku rzeczywiście - opinia seksuologa (czy to zawód czy służba?, lol)
          jako podstawa do osądzania bliźnich. Przez Ciebie.
          Mieć jakąś słabość (jak tu: do kobiet) to jedno a trąbić o tym na całym świat,
          propagować rozwiązłość, podważać tradycyjny model życia rodzinnego to całkiem
          inna sprawa. Stokroć lepsza hipokryzja niż jawne, bezczelne i demoralizujące
          innych łajdactwo.
          Ścigać łajdaczących się prawicowiców (i lewicowców) oczywiście trzeba ale dziwić
          się, że "skręcają w lewo"? Szkoda palców i klawiatury ...
          • maretina Re: OK 10.07.06, 11:29
            mam prawo oceniac politykow. jezeli partie prawicowe czynia z siebie straznikow
            moralnosci, chca wychowania patriotycznego, zakladaja filtry na szkolnych
            komputerach, powoluja sie noin stop na papiezaitd... zachowaniwe politykow
            swiadczy o jednym : hipokryzjja. w dodatku przekonania na pokaz. powinnysmy
            zatem wiedziec na kogo glosujemy.
            • kontra59 zgadzam się w 100% 10.07.06, 11:56
              rozbawił mnie tylko ten seksuolog. Nie wiem czy pamięta Pani ten rysunek Mleczki
              na którym dwa szympansy, z gałęzi drzewa, obserwują białego, spoconego starszego
              pana w kasku kolonialnym goniącego za szympansicą. Jeden z szympansów mówi: "Nie
              wierzę w szczerość intencji ekspedycji prof. Malinowskiego".
              Ja podobnie do tych szympansów nie wierzę "w szczerość intencji" seksuologów.
              Pozdrawiam
              ps. przesyłam dla Kajtusia ucałowania od mojej najmłodszej córki Ani (4 lata).
            • kontra59 Re: OK 10.07.06, 11:59
              > swiadczy o jednym : hipokryzjja. w dodatku przekonania na pokaz. powinnysmy
              > zatem wiedziec na kogo glosujemy.
              ale i tak wolę hipokrytów od jawnogrzeszników bo przynajmniej nie "psują" nam
              dzieci.
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka