Dodaj do ulubionych

Do admina powtórnie !..

12.07.06, 14:24

Czy w Waszej redakcji siedzą sami durnie ?!..

By z niewinnego słów rymowania
uczynić pretekst do piętnowania ?!..

Chciałbym ,,oświecić'' Szanownego admina,
że od postów wycinania..rasizm się zaczyna !..

Jakim ponadto trzeba być ,,potworem''..,
by ,,wyciąć'' temat..razem z autorem ?!..

:)
--
,,Róbmy swoje !''
- rzekła,
gdy zostali we dwoje !..
t.
Obserwuj wątek
    • lubie.dlugie.niki_koham.mihnik mysle, ze jest i portier 12.07.06, 14:33
      trudny99 napisał:

>
      > Czy w Waszej redakcji siedzą sami durnie ?!..
      >
      > By z niewinnego słów rymowania
      > uczynić pretekst do piętnowania ?!..
      >
      > Chciałbym ,,oświecić'' Szanownego admina,
      > że od postów wycinania..rasizm się zaczyna !..
      >
      > Jakim ponadto trzeba być ,,potworem''..,
      > by ,,wyciąć'' temat..razem z autorem ?!..
      >
      > :)
      > --
      > ,,Róbmy swoje !''
      > - rzekła,
      > gdy zostali we dwoje !..
      > t.
      • srul Re: mysle, ze jest i portier 12.07.06, 14:47
        cerbera oszołomił ten upał. Wywala już nawet posty skrajnie poprawne polityczne
        i sympatyzujace z Żydami. Coś mu sie bidakowi pomerdało zgoraca. Ostatnio
        wywalił pare postów typowego michnikoida o ksywie łżeelita czy jakośtak
        • trudny99 Re: mysle, ze jest i portier 12.07.06, 14:53
          srul napisał:

> cerbera oszołomił ten upał. Wywala już nawet posty skrajnie poprawne polityczne
          >
          > i sympatyzujace z Żydami. Coś mu sie bidakowi pomerdało zgoraca. Ostatnio
          > wywalił pare postów typowego michnikoida o ksywie łżeelita czy jakośtak

Jeśli tak, to pewnikiem
          ..chory biedak !..

t.
        • lubie.dlugie.niki_koham.mihnik imperium kontratakuje??? 12.07.06, 14:58
          srul napisał:

> cerbera oszołomił ten upał. Wywala już nawet posty skrajnie poprawne polityczne
          >
          • lze_elita.0 Srulowi sie tez pomerdalo z upalu...Dzis szaleje 12.07.06, 15:00
            na forum Cenzor Glowny, pt. Tebe - a ten bez jarmulki po sloneczku chodzi;)
            • lubie.dlugie.niki_koham.mihnik po czym ich poznajesz? dla mnie sa jak panowie 12.07.06, 15:03
              i panie z Mysiej. Bezksztaltna miazga, twory bez twarzy.
              Nigdy nie odgadlem na czym polega zapis. Cenzura zawsze zachowywala sie
              nieracjonalnie.

lze_elita.0 napisał:

> na forum Cenzor Glowny, pt. Tebe - a ten bez jarmulki po sloneczku chodzi;)
            • srul Re: Srulowi sie tez pomerdalo z upalu...Dzis szal 12.07.06, 15:05
              tak to doprawdy meczace, pejsy mi sie kleją i prostują z tego upału, tałes
              nasiaka potem i przedtem a jarmułka podskakuje jak pokrywka nad garkiem z
              kipiącą wodą. Postuluje nowatorskie rozwiazanie tej kwesti ale ortodoksi mnie
              chyba ukamieniują. Białe tiulowe jarmułki z ażurowym daszkiem zwieńczone
              gustowną antenką sygnalizujacą zmiane frontu atmosferycznego.
              • lubie.dlugie.niki_koham.mihnik sprobuj z pejsow zrobic irokeza 12.07.06, 15:08
                srul napisał:

> tak to doprawdy meczace, pejsy mi sie kleją i prostują z tego upału, tałes
                > nasiaka potem i przedtem a jarmułka podskakuje jak pokrywka nad garkiem z
                > kipiącą wodą. Postuluje nowatorskie rozwiazanie tej kwesti ale ortodoksi mnie
                > chyba ukamieniują. Białe tiulowe jarmułki z ażurowym daszkiem zwieńczone
                > gustowną antenką sygnalizujacą zmiane frontu atmosferycznego.
        • trudny99 Re: mysle, ze jest i portier 12.07.06, 20:32
          srul napisał:

>

Sprawa ,,łże_elity'' to przypadek ,,lewy''(!)..
          mnie nikt nie nabierze na podobne ,,plewy''!!..

By zyskać opinię ,,prawego'' admina(!)..
          od czasu do czasu,,swojego'' wycina !!..

--
          Nie znam innej nacji..
          o podobnej dewiacji !!..
          t.
      • trudny99 Re: mysle, ze jest i portier 12.07.06, 14:50

..Rzeczywiście !..
        To pewnie jedyny inteligentny
        w tym towarzystwie! ..

Za przeoczenie przepraszam !
        (portiera..oczywiście !..)

--
        ,,Róbmy swoje !''
        - rzekła,
        gdy zostali we dwoje !..
        t.
        ---
    • lze_elita.0 I cenzor Tebe nas pogodzil - jedziemy na jednym 12.07.06, 14:54
      wozku: Tebe tnie jak leci (wycial mi nawet zyciorys Premiera Indii Singha
      podany za Wprost), bez sensu i zwiazku, a wiec nie pytaj sie o ciecie rymow -
      homeostat widac sie Tebe przegrzal - musi bez kapelusza po sloneczku chodzil:)))
      • lubie.dlugie.niki_koham.mihnik oszczedzaja miejsce na twardych dyskach, GW 12.07.06, 15:00
        po zloty piecdziesiat. Axel ich wykonczy.

lze_elita.0 napisał:

> wozku: Tebe tnie jak leci (wycial mi nawet zyciorys Premiera Indii Singha
        > podany za Wprost), bez sensu i zwiazku, a wiec nie pytaj sie o ciecie rymow -
        > homeostat widac sie Tebe przegrzal - musi bez kapelusza po sloneczku chodzil:))
        > )
        • lze_elita.0 Oby. I oby Murdoch, zamiast bawic sie Familijna, 12.07.06, 15:02
          zaczal - jak od lat obiecuje - naprawde dzialac w necie. Coz, ten mi jakos
          ideowo blizszy od Axela:)
          • lubie.dlugie.niki_koham.mihnik jedno trzeba Rupertowi przyznac, wie jak robic 12.07.06, 15:04
            szmal. z prowincjonalnej gazetki do swiatowego imperium. Imponujace.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka