rydzyk_fizyk 14.07.06, 10:55 Potwór z Loch Ness polskiej polityki :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adas313 Może opublikują w necie wykaz "ataków PO" 14.07.06, 10:58 i statystykę agresywności jej polityków :o)))) Tak swoją drogą biedny osierocony klub PiSu... Gosiu idzie do rządu i teraz posłowie będą jak dzieci we mgle, straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Taaaak... 213 ataków :D 14.07.06, 11:21 Co za chorzy ludzie. Nie ma się co dziwić, że gospodarką nikt się nie zajmuje, kto by miał mieć na to czas, kiedy trzeba ewidencjonować 213 ataków... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Przemysław Gosiewski nie umiał przeczytać z ka 14.07.06, 12:49 Przemysław Gosiewski nie umiał przeczytać z kartki słów przysięgi, zamiast dochować wierności konstytucji… przeczytał dochować wstępu konstytucji… i zamiast dochować zawsze … przeczytał dochować na zawsze … „Poprzemy, kleryka, buraka, poprzemy wiernego ciemniaka. Niech napisane będzie jak wół. Nie państwo, budujemy kościół!” Odpowiedz Link Zgłoś
qc Brawo dziennikarze! 14.07.06, 11:08 Podtykajcie mikrofony pod te gadajace formulki bolszewickie geby. My odbiorcy bardzo jestesmy ciekawi co czlekopodobne stworzenie o nazwie gosiewski ma istotnego do powiedzenia. Politycy was uzywaja, traktuja jak tube propagandowa. Reklamodawcy placa za linijke czy spot. Wasz czasz jest darmowy. A produkt kiepski. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze 213 ataków 14.07.06, 11:17 213 bylo wczoraj w TOK, 213 było dzisiaj rano w Trójce. Zgubili się w liczeniu, czy od wczoraj nie byli brutalnie atakowani?:D Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Lista! Lista! Żądamy listy! 14.07.06, 11:23 Do historycznych list Macierewicza, Milczanowskiego i Wildsteina powinna dołączyć kolejna lista, tym razem "Lista Gosiewskiego" - wykaz wszystkich (na razie) 213 brutalnych ataków na PiS, ze szczególnym uwzględnieniem ataków na bardzo dobry (choć jeszcze nieistniejący) rząd Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Lista! Lista! Żądamy listy! 14.07.06, 11:49 doskonaly pomysl. potem bedzie to mozna wydac w formie ksiazkowej ,jako "Alfabet Gosiewskiego", chociaz biorac pod uwage przepotworna ilosc atakow, sugerowalbym jakis biuletyn, co najmniej kwartalnik, jesli nie miesiecznik :) Odpowiedz Link Zgłoś
tenfour Re: 213 ataków 14.07.06, 11:32 A czy ktos policzyl ile razy w tym wywiadzie Gos z Loch Ness zaatakowal PO? A ile jeszcze dzisiaj bedzie wywiadow? Przeciez on sam 213 robi w tydzien! Chyba ze to nowy, IV-to Rzeczpospolitowy standard: opozyzja nie moze krytykowac rzadzacych, a rzadzacy atakujac opozycje roboa to w interesie Narodu...Albo jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
neapolitanka Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 11:17 To juz chyba V Rzeczpospolita, bo do tej pory PiS wdrazal IV. Po nastepnej rekonstrukcji bedzie VI RP, a jak zabraknie kolejnych kandydatow na premierow, wzorem PZPN znajdziemy kogos za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Statystyki mnie rozwaliły 213 razy buahahaha 14.07.06, 11:27 piS to, widze, pamietliwy i upierdliwy ludek... Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: Statystyki mnie rozwaliły 213 razy buahahaha 14.07.06, 11:35 > piS to, widze, pamietliwy i upierdliwy ludek... oj tak... od jesieni za kazdy atak stosy beda plonac... swoja droga, nie dziwie sie, ze az takie opoznienia maja... trza to wszystko bylo spisac, teczke atakujacemu zalozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Proponuje zeby moje posty zliczyli :-) jestem 14.07.06, 11:37 lepszy od całej PO buahahahahaha kiminohikari napisał: > > piS to, widze, pamietliwy i upierdliwy ludek... > > oj tak... > od jesieni za kazdy atak stosy beda plonac... > swoja droga, nie dziwie sie, ze az takie opoznienia maja... > trza to wszystko bylo spisac, teczke atakujacemu zalozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
util 213!!! I to tylko zjadliwe!!! 14.07.06, 11:43 mangold napisał: > piS to, widze, pamietliwy i upierdliwy ludek... No wiesz, to były zjadliwe ataki (zapewne też wściekłe) - trudno było ich nie zarejestrować. Zapewne rejestr miał zaszczyt prowadzić fachowiec od PR, 25-letni druh Dziedziczak. Aaa, taka tam, jedna ze sprawności... Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ciekawe czy im tak dobrze liczenie budżetu pó 14.07.06, 11:40 Edgar "Kłamca" Gosiewski jak zwykle w formie. Oj muszą byc w tych skokach po uszyw gó..e zakopani - tak sie wymigują od uczciwej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Jak sama nazwa wskazuje-SKOK na kasę 14.07.06, 11:42 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Edgar "Kłamca" Gosiewski jak zwykle w formie. > Oj muszą byc w tych skokach po uszyw gó..e zakopani - tak sie wymigują od > uczciwej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lusia81 Re: Ciekawe czy im tak dobrze liczenie budżetu pó 14.07.06, 14:50 po co im budżet, przecież rząd się i tak sam wyżywi Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 11:39 Mały, pokręcony na ciele i umyśle człowieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Długo podejmowałem decyzję -równie dobrze mógł 14.07.06, 11:40 powiedzieć-ja generalnie długo myslę :-) ot taka filipinka słowna :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
herrdocent Edgarze sa miejsca w cyrku osobliwosci 14.07.06, 12:28 obok czlowieka slonia i kobiety z broda oraz raroga Odpowiedz Link Zgłoś
agnozen Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 11:49 > Przemysław Gosiewski: Koncepcję IV RP wdrażamy już od jesieni. ło matkio a to co wdrażali do tej pory to co to było?! Strach się bać... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Cyli dopiero teraz bedzie rozpierducha ?? 14.07.06, 11:50 Przemysław E. Gosiewski-nadciąga totalny kataklizm.... agnozen napisała: > > Przemysław Gosiewski: Koncepcję IV RP wdrażamy już od jesieni. > > ło matkio a to co wdrażali do tej pory to co to było?! Strach się bać... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 11:50 Rzut oka na Gosiewskiego wystarczy, żeby stwiedzić, że proces myślenia nie jest mu lekkim... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 11:59 mozeby tak wstawic licznik tych atakow na PiSiorowy houmpejdz? "do dzis wiadome sily dokonaly (wstaw liczbe) atakow na Partie, Rzad, Prezesa i Prezydenta IVRP". mozna tez dodac rozwijane menu i flashowe prezentacje wykresow z podzialem na ataki prasowe (krajowe i zagraniczne), telewizyjne, radiowe i tak dalej - mozliwosci jest doprawdy wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 12:17 I koniecznie głosowanie na najbardziej zajadłe ataki tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 12:22 Co zrobic, gdy coraz wiecej ludzi narzeka na rzad? Przedstawic to jako osiagniecie i znak popularnosci rzadu! Odpowiedz Link Zgłoś
util Gosiewski i radio ZET!!! :D 14.07.06, 12:12 Własnie wiadomosci radia Zet podały jak to poseł Gosiewski wpadł jak burza ich odwiedzic! Wbił sie do studia i na antenę w czasie gdy Monika Olejnik rozmawiała ze Szmajdzińskim - zdaje sie, ze Gosiu był niezaproszony! :D Widząc zaskoczenie Olejnik i słysząc "Zapraszamy!" Szmajdzińskiego Gosiu oddalił się pospiesznie, ale w studio jeszcze trochę sobie z niego pokpili, hehe. No po prostu rewelacja!!!! :D Gosi walczy z układem! No beka na cały weekend... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Poniżej przeklejona rozmowa (fragment) z Radia ZET 14.07.06, 12:23 Monika Olejnik: Gościem Radia ZET jest szef klubu SLD Jerzy Szmajdziński. Wita Monika Olejnik, dzień dobry. Jerzy Szmajdziński: Dzień dobry państwu. Monika Olejnik: Robimy zakłady – przyjdzie, nie przyjdzie? Jerzy Szmajdziński: Jak przyjdzie to będzie akt kapitulacji, jak nie przyjdzie to akt kapitulacji zostanie odłożony o kilka dni bo Andrzej Lepper też nie chce przyspieszonych - podobnie jak LPR - wyborów parlamentarnych. Monika Olejnik: Kapitulacja, dlaczego? Jerzy Szmajdziński: Kapitulacja dlatego, że żadnej nowej umowy nie będzie, żadnego nie aneksu nie będzie... Do studia wchodzi Przemysław Gosiewski. Monika Olejnik: O, przyszedł pan Przemysław Gosiewski. Przemysław Gosiewski: Tak. Monika Olejnik: Bardzo nam miło. A pan do nas przyszedł dzisiaj? Przemysław Gosiewski: Przepraszam, może zostałem źle poinformowany. Monika Olejnik: Ale to zapraszamy. Przyjdzie dzisiaj Andrzej Lepper na zaprzysiężenie, panie pośle? Przemysław Gosiewski: Już państwu nie przeszkadzam. Monika Olejnik: Nie szkodzi. Jerzy Szmajdziński: A to niespodzianka. Przemysław Gosiewski wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuk6mistrz PRL B(P)IS 14.07.06, 12:15 Oto jak wygląda ona powyższym wywiadzie - "Gosiewski: Donald Tusk, z tych 213 razy zaatakował nas koło 70 razy. Mamy to dokładnie rozpisane. Jest najbardziej krewkim politykiem, który ma do nas wiele niechęci. Ale w tej kategorii prowadzi bardzo wyrównaną rywalizację ze Stefanem Niesiołowskim." - jeszcze nie dodaje, że teraz należy uchwalić ustawę rozwiązującą PO, a przywódców zamknąć jako parszywych karłów reakcji. Pisiory jeszcze szybciej zmierzajcie do wyznaczonych celi (więziennych)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Na miejscu liderów PO też prowadziłbym ranking 14.07.06, 12:21 Dla autorów "najbrutalniejszych ataków" tygodnia/miesiąca/roku i liderów klasyfikacji ilośćiowej - nagrody! Np. 1. miejsce na liście wyborczej, więcej czasu antenowego, odgórne wsparcie podczas kamapnii wyborczych, preferencyjnie obniżone składki, oraz gadżety partyjne (naklejki, koszulki itp.) jako nagrody pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marych to jest IV PR i ostatnia zarazem 14.07.06, 12:17 przedtem był PRL teraz TKM. spadamy - ostatni gasi światło. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 to wdrazajcie sobie towarzyszu gosiewski 14.07.06, 12:21 w Wolsce co robicie nic nas nie obchodzi tylko do Polski sie nie wtracajcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: to wdrazajcie sobie towarzyszu gosiewski 14.07.06, 12:24 gekon1979 napisał: > w Wolsce co robicie nic nas nie obchodzi > tylko do Polski sie nie wtracajcie ;) > Oj gekon. Jak mowilem, przy Tobie juz nie mam co pisac ;-) Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
lusia81 Re: to wdrazajcie sobie towarzyszu gosiewski 14.07.06, 15:00 Wolska to ten kraj, o którym śpiewał Jarek, wykonując hiphopowo Hymn Polski Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani A nie od wyborów? 14.07.06, 12:23 Cały czas myślałem że już mamy IV RP bo symptomy są jak najbardziej odczuwane, okazuje się jednak ze to dopiero od jesieni. Co więc do tej pory mamy? RP III i 1/2? A może swoim zwyczajem ekipa na stołkach wymyśli nową liczbę miedzy 3 a 4? Jeśli obecny stan jest dopiero stanem przed IV to nie chcę być w tym kraju jak zostanie ona wdrożona całkowicie ponieważ za swoje poglądy trafię pewnie do jednego z wielu nowych, pachnących świeżością obozów dla łże-elit i tych, co pod prąd. Sobie i wam życzę abyśmy nigdy nie doczekali IV RP w takiej formie w jakiej chcą nam teraz zafundować nasi rządzący. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: A nie od wyborów? 14.07.06, 12:26 corradocatani napisał: > Cały czas myślałem że już mamy IV RP bo symptomy są jak najbardziej odczuwane, Dobrze czujesz. Mial na mysli poprzednia jesien. Juz jestesmy w tej Czwartej... Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski RP version 4.0.1 - Highly unstable! Experimental! 14.07.06, 12:48 please use carefully major changes: -Marcin Kiewicz removed -Lepper modified -Lech Kaczynski still crashes Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Może to wersja beta do testowania przez obywateli? 14.07.06, 12:51 (czyt na obywatelach) Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 byle przetrwać w tym wstrętnym "układzie" do jesie 14.07.06, 12:46 ni, a potem, buch!!! poród wielkiej pisowskiej polski www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jot58ka Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 12:47 No nie, pyszota. Ciekawe czy oni wszyscy tam tak skrupulatnie liczą. Najdokładniejszą listę ma pewnie za przeproszeniem prezydent, bo kompletnie nic nie robi i ma mnóstwo czasu. Nareszcie wiadomo na czym polega ta wyjątkowa pracowitość tow. Gosiewskiego. 213! A to pewnie tylko wierzchołek góry lodowej, jak ich znam istnieją jeszcze listy tajne przez poufne. Odpowiedz Link Zgłoś
duparcybiskupa nie tak szybko Kraków zbudowano, nie tak prędko 14.07.06, 12:52 nastanie absolutne prawoisprawiedliwość. no! Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Kartofle zostaly rzucone 14.07.06, 13:00 Na jesien wykopki.A potem to juz z gorki do czwartej. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Edgar jaki masz ladny garnitur!Sam sobie go szyles 14.07.06, 13:01 ? Wdrazac to sobie mozesz Edgar punkty AA w swoje zycie, ale od naszej Polski krotkie raczki prosze won! Odpowiedz Link Zgłoś
polemika Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 13:03 aha.. czyli trzeba czekać do jesieni? a co takiego szanowny panie jest w tej IV RP że nie może być wprowadzana od teraz.. ech... mam nadzieję że kiedyś zostaniecie rozliczeni za waszą butę, kłamstwa i inne najgorsze cechy ludzi.. panowie szlachta. Odpowiedz Link Zgłoś