Dodaj do ulubionych

Posłowie SLD piszą w obronie ''Wielkiej gry''

• callafior Wildstein to szajbus i pajac. 17.07.06, 11:49
      Po co ruszał program, który był na antenie tyle lat. Wogóle co to beztalencie
      robi na tak ważnym stanowisku, jak tylko usłyszałem, że Wildstein będzie pełnił
      tą funkcję, to niczym Lepper zostałby prezydentem.
    • maxman01 Wielka gra SLD- wsadza czy nie wsadza? 17.07.06, 11:56
      Wielka gra SLD - wsadza czy nie wsadza?
      Wyda sie, czy sie nie wyda?
      Mediaturniej trwa
      • uu1 Re: Wielka gra Wielkiej Koalicji. 17.07.06, 12:28
        Jeszcze miesiąc, jeszcze kwartał, jeszcze rok. Podatnik płaci, my wygrywamy.
        • achodorowski Re: Wielka gra Wielkiej Koalicji. 17.07.06, 12:58
          Nie jestem z SLD, ale podpisuje się pod ich petycją, to co wyrabia się w TVP
          jest skandalem. Jak mozna zdjąć program cieszący się ogromną oglądalnością?
          Osobiście bardzo lubię oglądac WG, dowiedziałem się z niej bardzo ciekawych
          rzeczy. Teraz zapewne będzie się lansowało programy dla mas, czystą komerchę,
          ogłupiającą naród w stylu BB, Wybacz mi babciu że ciebie zatłukłem, programy
          dla czytelników SE i Faktu. To jest skandal, jest propozycja Leppera aby
          odwołać Wildsteina, jest to jedyna jego propozycja z którą się zgodzę.
          • uu1 Re: Wielka gra Wielkiej Koalicji. 17.07.06, 13:03
            Zbliżamy się do prawej ściany. Abstrahując od "Wielkiej gry", nominacja B.
            Wildsteina była i jest skandalem.
            • todundliebe Re: Prezes kwiatkowsk 17.07.06, 13:07
              Prezes Kwiatkowsk i p. Czarzasty musza... wrocic!
              • uu1 Re: Prezes kwiatkowsk 17.07.06, 13:10
                Wpis od czapy. Chcesz przeprowadzać rewolucję moralną i premiujesz szuje?
                • weteran3 nasza szuja jest najlepsza . ot .co 17.07.06, 13:52
                  • uu1 Re: nasza szuja jest najlepsza . ot .co 17.07.06, 14:25
                    Stara amerykańska zasada - s..n ale to nasz s...n. Szybko się uczymy pod
                    światłym przywództwem Bardzo Wielkiej Koalicji. Jeszcze wiele przed nami.
                    • weteran3 ale ten twój rozmówca to z poprzedniej koalicji... 17.07.06, 14:54
                      • uu1 Re: ale ten twój rozmówca to z poprzedniej koalic 17.07.06, 15:04
                        A jakie to ma znaczenie. Najprostszy podział - uczciwy albo Koalicjant.. :(
                        • weteran3 wszystko przez tych wyborców niedobrych... 17.07.06, 15:17
                          trzeba tych co nie głosowali zapisać do więzienia , przez co bardzo wielu uzyska
                          wreszcie dach nad głową (jak nie przymieżając ja). wiesz że bezdomni nie mają
                          prawa głosu w Unii Europejskiej( czytaj w Polsce)? co o tym sądzisz.
    • idz.po.mleko Wielka gra 17.07.06, 13:02
      Tesknota za komuna zyje nadal, choc wielka gra to jeden z nielicznych gdzie
      liczy sie wiedza. Tyle pamietam bo nie ogladam TV od jakis 3 lat.
      • maria333 Re: Wielka gra 17.07.06, 14:25
        idz.po.mleko napisał:

> Tesknota za komuna zyje nadal, choc wielka gra to jeden z nielicznych gdzie
        > liczy sie wiedza. Tyle pamietam bo nie ogladam TV od jakis 3 lat.

Kochanie, to już jest niestety TĘSKNOTA ZA ROZUMEM !
      • adep1 Re: Wielka gra 18.07.06, 00:06
        idz.po.mleko napisał:

> Tesknota za komuna zyje nadal, choc wielka gra to jeden z nielicznych gdzie
        > liczy sie wiedza. Tyle pamietam bo nie ogladam TV od jakis 3 lat.

Sorry, skąd pomysł, że to "tęsknota za komuną" jeśli ludzie bronią JEDYNEGO
        programu promującego rzetelną wiedzę????
        W TVP jest już takie samo badziewie jak w komercyjnych, to jedyny poważny
        program, który się ostał!
        Bronek chce się przczynić do ogłupienia społeczeństwa, żeby było nim łatwiej
        rzadzić, to jest dopiero komuna!
    • guyritchie tu moga pomóc tylko nowe tematy 17.07.06, 13:06
      w Wielkiej Grze...kogo obchodzi zycie i muzyka masona Mozarta,
      badz pedała Czajkowskiego. Potrzeba nowych tematów, godnych IV PRLu
      np: "Potrawy z Kartofli" albo "Historia i zasada działania Telegafu"
      badz "Najbardziej znienawidzeni przez SB ludzie od J.Kartofla do L.Kartofla"
      a przebojem ogladalnosci bedzie "IV RP od powstania do upadku".
    • rockawy Re: Posłowie SLD piszą w obronie ''Wielkiej gry'' 17.07.06, 13:11
      Zenujace,chyba ich p.....
      • uu1 Re: Posłowie SLD piszą w obronie ''Wielkiej gry'' 17.07.06, 13:11
        Dlaczego tak uważasz?
    • mreck Re: Posłowie SLD piszą w obronie ''Wielkiej gry'' 17.07.06, 13:45
      za dwiescie lat bedzie sie czym chwalić.
    • weteran3 buhhhaaaaha a to dopiero,nie mogę,leżę na podłodze 17.07.06, 13:49
    • brynk coś się dzieje w rodz L.Millera -napiszcie . 17.07.06, 13:54
      • rsrh Tak.Informacje znajdziesz w "Dzienniku".Interwe 17.07.06, 14:46
        niowała policja w mieszkaniu millera juniora i jego pobita zonę odwieziono do
        szpitala.Niestety nie zeznała na męża i nie będzie sprawy.A swoja droga takie
        sprawy powinny być ścigane "z urzędu"!! A może i są ?? Czy ktoś to wyjaśni fachowo?
        • weteran3 w-g świadków polała się krew i podbite oczy żony 17.07.06, 15:00
          bossa Millera juniora.sąsiedzi mówią że często się kłócą.
          damski bokser okazuje się . żona z Ukrainy. to są bardzo dobre kobiety na żony.
          jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze pewnie...
    • brynk Wunderlich i pozostałe pocholęta z sld ! - .... 17.07.06, 14:18
      ...Ja na was komuchyt nie głosowałem po to abyscie walczyli o "wielka gre" .
      Widac ze was "pogięło" . Zdelegalizowac te zgraje - SUBITO!
    • damianaldo Re: Posłowie SLD piszą w obronie ''Wielkiej gry'' 17.07.06, 14:27
      Hamstwo!!! Niedać należnej kasy, bo nie bedzie odcinek wyemitowany. Co to jest??
    • vvvitek Re: Posłowie SLD piszą w obronie ''Wielkiej gry'' 17.07.06, 14:36
      i mają posłowie rację. Telewizja publiczna musi realizować swoją misję, a nie
      upodabniać się do komercji, do której już w 90% się upodobniła. A w emisji
      reklam już ją prześcignęła. Istniejąw tym kraju jeszcze ludzie inteligentni, dla
      których myślenie może być rozrywką. Nie likwidujcie Wielkiej Gry!
    • vvvitek Re: Mordercy z PZPR (SLD) bez czci i honoru 17.07.06, 14:39
      Sam jesteś nędzłym barachłem chłopcze. Choć jestem przeciwnikiem komuny, te ten
      pomysł popieram. Widać, barachle, znasz cyt. "ubeckie" dokonania tylko z tub
      propagandowych.
    • brynk zamiast "wielkiej gry" będzie serial "M-jak Miller 17.07.06, 14:40
      hahahaha, pięknie panie Leszku Miller wychowałes synka , tak w tradycji
      stalinowskiej , tak po radziecku , tak po komunistycznemu ....Powód do dumy dla
      sld !
      • kiminohikari Re: zamiast "wielkiej gry" będzie serial "M-jak M 17.07.06, 15:11
        > hahahaha, pięknie panie Leszku Miller wychowałes synka , tak w tradycji
        > stalinowskiej , tak po radziecku , tak po komunistycznemu ....Powód do dumy
        dla
        > sld !

ty jestes biedny na umysle.
        szkoda ze leszek m. nie zastosowal "tradycji
        stalinowskiej, tak po radziecku ,tak po komunistycznemu"
        w stosunku do ciebie.

skomentuj w takim razie ojca jaroslawa k. majac taki tekst :
        jaroslaw k. z jednej strony piewca zycia rodzinnego,
        a z drugiej strony mieszka z matka i kotem...
    • rsrh Nie wiem w jakiej konkurencji Wenderlich mógłby 17.07.06, 14:42
      startować i przyznam że obserwując jego działania "w polityce" nie mogę jej
      sobie nawet wyobrazić.Chyba że wprowadzi sie "mataczenie"!!
    • brynk ten młody Miller skoro chleje to nalezy do sld ! 17.07.06, 14:45
      W sld chlanie wódy to tradycja partyjna,przeniesiona z kpzr.

• kiminohikari brynk skoro gadasz takie glupoty jestes idiota!! 17.07.06, 15:12
    • isa.stern Re: Posłowie SLD piszą w obronie ''Wielkiej gry'' 17.07.06, 14:51
      dobrze, ze zdjęli Konfrontacje... Latkowski był beznadziejny...
    • slawinek Bez urazy ale ten teleturniej jest przestarzały i 17.07.06, 14:51
      N U D N Y
      • nad_morzem Re: Bez urazy ale ten teleturniej jest przestarza 17.07.06, 14:55
        sam jesteś nudny, tylko Big Brothera kumasz???
      • isa.stern Re: Bez urazy ale ten teleturniej jest przestarza 17.07.06, 14:57
        wcale nie był taki nudny... mocno archaiczny - to tak...;)
    • nicpon007 Czemu Wildstein nie lubi Wielkiej Gry? Kompleksy? 17.07.06, 15:57
    • dsr.klodzko Wildsztajn oddawaj WielkąGrę, LinięSpecj i Szarika 17.07.06, 16:17
      Cieszę się, ze przestałem już płacić za abonanemnt za dworaka, jak zabrał mi
      Olge Lipińską. teraz ten Wildsztajn zabiera mi ostsnie programy, jakie w ogóle
      oglądam w telewizji, która podobno jest publiczna. Co mnie obchodzi to, ze ma
      zrobić białoruską wersję TV dla kaczyńskich i źle mu sie kojarzą niektóre
      programy. Zamiast robić procesy czarownic z PRl-u niech lepiej zajemie się
      swoim zastępcą, neonazistą, który negował holocaust.
      • eon3 Osobiście lubię 17.07.06, 16:45
        Wielką Grę i Jeden z dziesięciu.POzostałe teleturn.to według mnie śmieci.
        Ale mimo to nie pretenduję do pouczania prezesa TVP jak ma reformować program.
        Poznamy po owocach.
    • cynozura Re:A co komu przeszkadza "Wielka gra"... 17.07.06, 16:53
      ...tam trzeba mieć w miarę rzetelną wiedzę,a nie walczyć o majtki Rafaeli czy
      Anetty.Może to właśnie przeszkadza?
    • douglasmclloyd Posłowie SLD walcza o relikt przeszlosci nt 18.07.06, 20:41
      • sara-5 Re: Posłowie SLD walcza o relikt przeszlosci nt 11.02.08, 21:35
        Wielka Gra to nie był program dla pisowskich ciemniaków.
      • klioklio Re: Posłowie SLD walcza o relikt przeszlosci nt 11.02.08, 21:42
        ambitny program musiał zniknąć,bo do władzy doszli ludzie mali i
        niscy.A do tego zakompleksieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka