jerzy30 kwa kwa kwa kwa kwa kwa kwak kwak kwaaaak 19.07.06, 13:38 kwa kwa kwa kwak kwak kwaak kwakk kwak kwwak kwa kwa kwa kwa kw kw kwa kwakkkkk kkkkwak kkwwaakk kwa kwak kwwa kwakwaw kwakakwaaakakwwwkakakakwakakww Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 te same obietnice, jak u Marcinkiewicza.... 19.07.06, 13:41 przestawione słowa!...ciemny naród to kupi!...Jkaczyński i Jacek Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
smukly.jaroslaw Re: Exposé premiera Jarosława Kaczyńskiego - rela 19.07.06, 13:39 Nie mój prezydent, nie mój premier, nie mój rząd. Szkoda tylko, że to prezydent, premier i rząd mojego Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
b0d0 Niech się wpisują wszyscy mężczyźni... 19.07.06, 13:39 Niech się wpisują wszyscy mężczyźni, którzy byliby gotowi oddać 1 cm ze swojej męskości na rzecz premiera, aby tylko powstrzymał kompleks każący mu majstrować przy energetyce atomowej. . Odpowiedz Link Zgłoś
breadcrumbs Re: Niech się wpisują wszyscy mężczyźni... 19.07.06, 13:44 b0d0 napisał: > Niech się wpisują wszyscy mężczyźni, którzy byliby gotowi oddać 1 cm ze swojej > męskości na rzecz premiera, aby tylko powstrzymał kompleks każący mu majstrować > przy energetyce atomowej. Argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
esbol.z.samopisu I cant get no satisfaction ! 19.07.06, 13:50 I want sucsess I want more !!! Yes, yes, yes ! Odpowiedz Link Zgłoś
b0d0 Re: Niech się wpisują wszyscy mężczyźni... 19.07.06, 14:00 Bomba atomowa = budowla prestiżowa? Odpowiedz Link Zgłoś
breadcrumbs Re: Niech się wpisują wszyscy mężczyźni... 19.07.06, 14:06 b0d0 napisał: > Bomba atomowa = budowla prestiżowa? No i? breadcrumbs.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
b0d0 Re: Niech się wpisują wszyscy mężczyźni... 19.07.06, 14:11 Niska samoocena? Głód pochwały? Zachwytu? Kompleks. Przypadek dla Freuda. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Niech się wpisują wszyscy mężczyźni... 19.07.06, 15:09 b0d0 napisał: > Niech się wpisują wszyscy mężczyźni, którzy byliby gotowi oddać 1 cm ze swojej > męskości na rzecz premiera, aby tylko powstrzymał kompleks każący mu majstrować > przy energetyce atomowej. Może mu przejszie, kiedy zmajstruje jakąś rakietkę atomową, wsadzi sobie w d. i odpali :) Odpowiedz Link Zgłoś
jot58ka Re: Exposé premiera Jarosława Kaczyńskiego - rela 19.07.06, 13:43 Tych "polskich atutów" to ja nie rozumiem. Jakim atutem ma być patologia biurokracji, przestępczość gospodarcza i korupcja a zasadniczy cel wymienił "wielkie śledztwa". Potem było o reformie finansów (determinizm budżetowy więzi i pęta). Trzeci zasób to za mało patentów, likwidacja skansenów naukowych. Dalej walka z korporacjami. Potem źle wykorzystywany majatek państwowy, złe prywatyzacje. Po szóste w charakterze atutu wystąpiła gotowość do podejmowania przedsięwzięć społecznych (czyja i przez kogo nie wiem)a ma dotyczyć autostrad i mieszkań (miło było się dowiedzieć, że banki mają forsę. W tym miejscu nastąpił wtręt o konsolidacji polskiej wspólnoty i o budowaniu dumy narodowej, inni są dumni a nie maja takich powodów do dumy jak my. Kolejny atut to oświata, zła, bo nie pozwalająca się odnajdywać w polskiej wspólnocie - polski i historia na cenzurowanym, za wychowanie wezmą się nauczyciele jako funkcjonariusze publiczni. Odważne decyzje rządu to dopiero coś - precz z oligarchią w telefonii i internecie, niech żyje energia atomowa, demonstracyjnie rozprawimy sie z piłką nożną i to by było na tyle. Polska wieś wiadomo, spokojna, wesoła z internetem w każdym domu. Teraz gruba rura - forsę da Unia bo nam się należy i to nie jest żadna tam pomoc, bierzemy co nasze i niesiemy do grajdoła. Baby do garów i kościoła, obowiązuje model tradycyjny. Dalej poślizgał się banalnie po polityce zagranicznej, ciekawa była tylko zapowiedź ofensywy w związku z rezerwami w Afryce(?). Spisałam sobie pracowicie powyższe atuty zwane wymiennie zasobami. Strasznie spodobała mi się forsa z unii, piłka nożna i Afryka. Reszta nie podobała mi się wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Co on z ta Ameryka Lacinska? 19.07.06, 13:44 Misjonarze juz tam raz byli, swoje zrobili. Moze odpuscil Europe a export tradycji chrzescijanskich bedzie szedl na Kube? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Co on z ta Ameryka Lacinska? 19.07.06, 16:22 qc napisał: > Misjonarze juz tam raz byli, swoje zrobili. > Moze odpuscil Europe a export tradycji chrzescijanskich bedzie szedl na Kube? E tam... Skojarzyło mu się najwidoczniej z ... "obrządkiem łacińskim".... :) Odpowiedz Link Zgłoś
husyta Wielka improwizacja ogólnikowych życzeń 19.07.06, 13:50 Tak można podsumować to 'expose' Odpowiedz Link Zgłoś
tester30 jeśli zrobi 10% tego co zapowiedział to Polska 19.07.06, 13:50 będzie zupełnie innym krajem, znacznie lepszym niż dotychczas. Cały problem w tym że on ten syf, który tu jest, co prawda widzi i naprawdę chce to zmienić, niestety, za pomocą socjalistycznych metod i państwowymi firmami daleko nie zajedzie. Może firma socjalistyczna (solidarna) będzie funkcjonować lepiej niż przeżarte komunistyczną mafią układziki. Ale w konfrontacji z wolnorynkowymi firmami prywatnymi i wolną przedsiębiorczością (bez feudalnych ZUSów i podatków) gospodarek zagranicznych nie mamy szans. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Nic dla Polski C! 19.07.06, 13:51 Radiowy Internet dla wsi ?? Whoa, A cos za nic? A darmowy Lunch dla wszystkich bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
borlog Spieprzaj dziadu 19.07.06, 13:55 Oto jego program dla Polski - jak się nie podoba to spie****** zagranicę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
esbol.z.samopisu Politycy klasy A do Polski A ! 19.07.06, 14:26 Klasy B do do Polski B ! A ce .. ACE do wybielania firanek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond a właściwie... 19.07.06, 14:24 ...kogo obchodzi jakieś ekspozzze? niczego treściwego nie powie a jak powie to wiadomo co :-[ siakiś zniechecony jestem... to przez te pogodę? taaa, z pewnoscia ,to przez pogodę... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Kuchciński zapomniał dodać... 19.07.06, 14:24 "To jest ton wiary w Polskę i wiary w Polaków. Wielu z Państwa nie docenia tej jakości, ale rzeczywiście warto być Polakiem" - Oczywiście, należąc do PiSiORa... Zbyt dużo zbożnych i mniej zbożnych życzeń.... i zero konkretów... I nie ma się coo dziwić: jak to zostało zapowiedziane, będzie to rząd kontynuacji... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucky.man Rodzina Kaczyńskiego 19.07.06, 14:39 Jaką to czelnośc ma mówić Kaczyński, żeby rodziło sie więcej dzieci i że fundamentem jest rodzina jako związek kobiety i mężczyzny , skoro sam tej rodziny nie założył, nie ma dzieci, a powszechnie mówi się że jest gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Rodzina Kaczyńskiego 19.07.06, 15:19 lucky.man napisał: > Jaką to czelnośc ma mówić Kaczyński, żeby rodziło sie więcej dzieci i że > fundamentem jest rodzina jako związek kobiety i mężczyzny , skoro sam tej > rodziny nie założył, nie ma dzieci, a powszechnie mówi się że jest gejem? Może chodziło mu o to, żeby później, więcej młodych Polaków mogło wyjeżdżać za granicę... Przy takim opodatkowaniu pracujących za granicą, daje to niemały przyrost PKB a tym się mierzy sukces rządu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
altro2611 Re: Exposé premiera Jarosława Kaczyńskiego - rela 19.07.06, 14:35 mysz urodziła górę.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Exposé premiera Jarosława Kaczyńskiego - rela 19.07.06, 15:25 altro2611 napisał: > mysz urodziła górę.... górę... czego ??? Wdług mnie to się nazywa "stek" (zbożnych i mniej zbożnych życzeń) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
altro2611 Re: Exposé premiera Jarosława Kaczyńskiego - rela 19.07.06, 14:40 mysz urodziła górę Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Exposé posła Maksymiuka 19.07.06, 14:50 W chwili obecnej wystepuje lewa reka Samoobrony. Bedziemy walczyć i uszczelniać, ponosić koszty lecz żniwa będą zbierac inni! O czym wiecej mówi to nie wiem, bo jestem chłopem małorolnym! Ładnie gestykuluje jak znany światowy gestykulant, ma bardzo ładny, jasny garnitur i tego mu zazdroszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
grabek_ Wiem gdzie leży Wolska.... 19.07.06, 14:59 Wolska Kartoflana leży w AFRYCE!!! Ofensywa Kulturalna Kartofla - Wodzu prowadź Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: Exposé premiera Jarosława Kaczyńskiego - rela 19.07.06, 15:01 Nie przypominam sobie żeby Lech Kaczyński był premierem? Kto wie może gazeta wybiega w przyszłość? Na wszelki wypadek zagłosowałem na Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanharper Re: Exposé premiera Jarosława Kaczyńskiego - rela 19.07.06, 15:01 Za 7 górami, za 7 rzekami, w kraju gdzie rządzą kartofle będzie leppiej. Po powołaniu nowego rządu będzie szybciej leppiej. Np. kto nie zda matury, podlega amnestii, i maturę dostanie. Coś mi mówi, że będzie śmiesznie jak nigdy przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Problem Wojciecha Olejniczaka 19.07.06, 16:42 Brak doswiadczenia. Gdy mowi, mowi za duzo. Tak jakby bal sie ze ktos mu przerwie. Lepiej aby mowil mniej a wyraznie punktowal. Szkoda. Sympatyczny ale niewyrazny. Za wczesnie na pozycje lidera. Szmajdzinski albo Jaruga byliby bardziej efektywni. Odpowiedz Link Zgłoś
sl0dkie_lenistwo Re: Problem Wojciecha Olejniczaka 19.07.06, 16:45 qc napisał: > Brak doswiadczenia. > Gdy mowi, mowi za duzo. Tak jakby bal sie ze ktos mu przerwie. > Lepiej aby mowil mniej a wyraznie punktowal. > Szkoda. > Sympatyczny ale niewyrazny. Za wczesnie na pozycje lidera. > Szmajdzinski albo Jaruga byliby bardziej efektywni. Nie było tak źle. Szczegolnie na tle takich miernot jak Giertych czy Filipek wypada całkiem nieźle. Myślę, że będą z niego ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Problem Wojciecha Olejniczaka 19.07.06, 16:55 Gdyby SLD wygralo wybory Olejniczak musialby zostac Premierem. Hmm, Chociaz wolalbym Polske Premiera Olejniczaka i Prezydenta Tuska. Jeszce bardziej wolalbym Polske Jarugi/Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
sl0dkie_lenistwo Re: Problem Wojciecha Olejniczaka 19.07.06, 17:15 qc napisał: > Gdyby SLD wygralo wybory Olejniczak musialby zostac Premierem. > Hmm, > Chociaz wolalbym Polske Premiera Olejniczaka i Prezydenta Tuska. > Jeszce bardziej wolalbym Polske Jarugi/Tuska. Dużo lepszy Olejniczak niż Napieralski. Czyli szklanka jest do połowy pełna;-) Mocny jest, nie reaguje na prowokacje typu - "ten wasz Stalin". I jest duzo bardziej wyrazisty od Napieralskiego. Jednak. I tak moim ulubionym politykiem jest Senyszyn (z tych zasiadających w parlamencie), ale nie musisz mi tłumaczyć dlaczego się nie nadaje na lidera;-) A tak poza tym to mam poglądy centrowe, ale ciężko mi zapomnieć Tuskowi te jego przymiarki do współrządzenia z PiS-em. W sumie to jestem bezpartyjna. W tym sensie, ze z zadną konkretną partią nie sympatyzuję...coś pomiędzy PD, SLD, SdPL i PO (ale z PO to chyba jedynie Pitera..no moze jeszcze Komorowski). Tusk jest za bardzo tchórzliwy a Rokita ech..no cóż... Acha, poza tym mój dziadek nie był esbekiem a ojciec gejem:-) Byłam karmiona piersią, chodziłam na oazę i dostałam rower na komunię;0) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Exposé v-premiera Dorna 19.07.06, 15:14 Gestykulacja podobna do Maksymiuka,jednak częstszy nacisk na palec wskazujący, siła głosu wysoka, garnitur uzywany, treśc niezrozumiała bo kreci jak policjant. Odpowiedz Link Zgłoś
sajetan_tempe Dlaczego a ankiecie jest Lech a nie Jarosław? 19.07.06, 15:20 jw. toż to politycznie nie poprawne!!! Ja, kiedy tylko dowiedziałem się, że premierem będzie Jarosław, spędziłem wieczór oglądajac zdjęcia obu braci i ucząc się ich rozpoznawać, nie tylko z imienia, ale i z twarzy! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dlaczego a ankiecie jest Lech a nie Jarosław? 19.07.06, 15:29 sajetan_tempe napisał: > jw. toż to politycznie nie poprawne!!! Ja, kiedy tylko dowiedziałem się, że pre > mierem będzie Jarosław, spędziłem wieczór oglądajac zdjęcia obu braci i ucząc s > ię ich rozpoznawać, nie tylko z imienia, ale i z twarzy! Hej! a co ?? nie są tacy sami?? jednojajowi, przecież.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Exposé v-premiera Giertycha 19.07.06, 15:38 Garnitur uzywany, nowy srebrno-granatowy krawat, włosy lekko ufarbowane lub zaczyna sypać się szron. Wspaniała gestykulacja i regulacja siły głosu.Kolejny koalicjant króry nie ma "stosunku" do przemówienia Premiera ale za to wali z grubej rury w opozycję. W każdym razie: "nastąpi definitywny koniec z nakładania koszy nauczycielom na głowę"! "To już jest koniec lewackich organizacji które przez 16 lat przenikneły szkołę" "koniec ze zgodą na zmianę płci" "czasy dewiacji się skonczyły" Wysoki Sejmie, Pani Marszałek!- smiech i brawa bo pani Marszałek zmieniła płeć i za plecami był już pan Marszałek. Ale jaja! Kabaret J. Pietrzaka wysiada! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Konwent seniorów .. i juniorów 19.07.06, 15:52 Przerwano "posiedzenie" dla rozprostowania kości.W pewnym momencie okazało się że mle, mle nic nie daje poniewaz zboże jest złej jakości i z tej mąki chleba nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert nauczyć młodych kochać Polskę! 19.07.06, 16:07 najlepiej kijem albo wielogodzinnym kleczeniem na grochu. To taka staropolska, jakze cenna tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 młodzi od Biedronia, kochają młodych z LPR-MW 19.07.06, 16:13 bedą młode? Odpowiedz Link Zgłoś