fraglesi67 21.07.06, 07:39 To kto głosował za homofobami z PiS ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belial13 Re: Polacy chcą więcej Europy 21.07.06, 07:49 Będziecie mieć,więcej Watykanu,hehehe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Kolejny __L_Z_E_S_O_N_D_A_Z 21.07.06, 15:01 Ja co dzien, klamcie, klamcie, a zawsze cos zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity1 **************************europa* ***************** 21.07.06, 10:35 Koszmar Polaków we Włoszech - gwałty, pobicia, samobójstwa Polska i włoska policja uwolniła 113 Polaków, którzy byli zmuszani do niewolniczej pracy we Włoszech. Zatrzymano 25 osób zamieszanych w handel ludźmi. Komendant główny policji Marek Bieńkowski powiedział, że ofiary były werbowane przez ogłoszenia w prasie lokalnej. Za uzyskanie pracy musieli zapłacić kilkaset złotych oraz pokryć koszty podróży do Włoch. Na miejscu kwaterowano ich w barakach i okazywało się, że zamiast 5-6 euro na godzinę zarabiali oni około 1 euro. Musieli też opłacić wyżywienie i nocleg. Poszkodowani byli pilnowani przez uzbrojonych strażników, którzy sami siebie nazywali "kapo". Kilka osób popełniło samobójstwo. Udokumentowano przypadki zmuszania do prostytucji, zgwałceń i dotkliwych pobić. Niewykluczone, że doszło do zabójstw lub śmierci z wycieńczenia. W Polsce w tej sprawie przesłuchano 300 osób, dalszych 700 czeka na przesłuchanie. Bezdomna 48-letnia Polka zmarła na pogotowiu w szpitalu w Rzymie, po 14 godzinach oczekiwania na udzielenie jej pomocy. Jak relacjonuje gazeta, 11 kwietnia Anna S. została wypisana z innego szpitala w Wiecznym Mieście, gdzie spędziła noc, gdyż bardzo źle się czuła. 12 kwietnia po godz. 22 cierpiącą kobietę, która leżała na ulicy w dzielnicy Eur znalazł przechodzień. Dzięki jego interwencji została przewieziona do pobliskiego szpitala świętego Eugeniusza. Tam przez 14 godzin nikt nie udzielił jej pomocy. Dopiero około południa następnego dnia, gdy doszło do znacznego pogorszenia się stanu jej zdrowia, Polka została poddana reanimacji. Kilka minut później zmarła. Według dziennika na jej ciele stwierdzono liczne siniaki, miała także pękniętą śledzionę oraz krwotok. Rzymska prokuratura wszczęła śledztwo zarzucając lekarzom z pogotowia umyślne spowodowanie śmierci, bo wszystko wskazuje na to, że bezdomną można było uratować, gdyby na czas podjęto działania. Ekipa lekarska broni się mówiąc, że kobieta w czasie pobytu w szpitalu była pod opieką, ale doszło u niej do zatrzymania akcji serca. Jak zauważa "Corriere della Sera" w karcie choroby zapisano, że pacjentce podano m.in. kroplówkę o godz. 15, a więc wtedy, gdy już nie żyła. Największa włoska gazeta przypomina, że jesienią zeszłego roku na pogotowiu w szpitalu w Ostii pod Rzymem umarł inny bezdomny Polak, który kilkanaście godzin leżał na noszach przed budynkiem zapomniany przez wszystkich. W Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: Polacy chcą więcej Europy 21.07.06, 08:04 fraglesi67 napisał: > To kto głosował za homofobami z PiS ? jak to kto? wiocha i ci bez wykształcenia, mohery tacy inni skrzywieni umysłowo. Pamiętaj, że PiS dlatego wygrał, bo połowa narodu nie poszła na wybory;( Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "PiS dlatego wygrał, bo połowa narodu nie poszła" 21.07.06, 10:02 << PiS dlatego wygrał, bo połowa narodu nie poszła na wybory;>> Bledna analiza: PiS wygral wybory "dzieki" oportunistycznym prezydenckim i czasowo zlodziejskim rzadom SLD. Nieobecni nie maja racji bez wzgledu na to z jakiego powodu sa nieobecni. Tego nie potrafi zrozumiec Tusk i dlatego nie jest zadna lepsza alternatywa wobec PiS-u. Kraj to nie tylko "wyksztalcone" i dumne z tego mieszcuchy, ktorych zdecydowana wiekszosc pochodzi ze wsi: "Zapomnial wol jak cieleciem byl" 80 % powojennej ludnosci polski to pogardzana przez Ciebie "wiocha". O jakosci tego wyksztalcenia najlepiej swiadczy Twoja pogarda dla tych, ktorzy czesto nie mieli takiej szansy jak Ty zdobyc wyksztalcenia, a ktorzy uczciwie i rzetelnie pracujac w Polsce sa od lat okradani przez "wyksztalconych". Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeninteligent Re: "PiS dlatego wygrał, bo połowa narodu nie po 21.07.06, 10:35 > rzetelnie pracujac w Polsce sa od lat okradani przez "wyksztalconych". okradani... ale pieprzysz... a roznica w KRUS i ZUS? kto jest okradany ze wzgledu na pochodzenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: "PiS dlatego wygrał, bo połowa narodu nie po 21.07.06, 10:49 1europejczyk napisał: > << PiS dlatego wygrał, bo połowa narodu nie poszła na wybory;>> > Bledna analiza: PiS wygral wybory "dzieki" oportunistycznym prezydenckim i > czasowo zlodziejskim rzadom SLD. Nieobecni nie maja racji bez wzgledu na to z > jakiego powodu sa nieobecni. Tego nie potrafi zrozumiec Tusk i dlatego nie jest > zadna lepsza alternatywa wobec PiS-u. > Kraj to nie tylko "wyksztalcone" i dumne z tego mieszcuchy, ktorych zdecydowana > wiekszosc pochodzi ze wsi: "Zapomnial wol jak cieleciem byl" > 80 % powojennej ludnosci polski to pogardzana przez Ciebie "wiocha". > O jakosci tego wyksztalcenia najlepiej swiadczy Twoja pogarda dla tych, ktorzy > czesto nie mieli takiej szansy jak Ty zdobyc wyksztalcenia, a ktorzy uczciwie i > rzetelnie pracujac w Polsce sa od lat okradani przez "wyksztalconych". Ciekaw jestem czy ty jestes tym wyksztalconym czy nie wyksztalconym? Odpowiedz Link Zgłoś
trollolap Re: "PiS dlatego wygrał, bo połowa narodu nie po 21.07.06, 11:20 > Ciekaw jestem czy ty jestes tym wyksztalconym czy nie wyksztalconym? Ja na przykład jestem po habilitacji i głosowałem na Kaczyńskiego. A ty jakie masz wykształcenie? Swoją drogą interesujące są insynuacje, że za profesorem K głosuja niewykształceni, a za magistrem T. głosują wykształceni. Czyżbyś uważał, że magister T przewrócił naukę światową do góry nogami i z powodu jego intelektualnego geniuszu, wykształceni na niego głosowali, czy też może dałeś się zmanipulować informacjom politycznym? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Prawdziwa "wiocha" to tacy jak ty...,PiSofobie...) 21.07.06, 10:10 onyx_70 napisał: > wiocha i ci bez wykształcenia, mohery tacy inni skrzywieni umysłowo Ludzie 'na poziomie' nie obrażają i nie pogardzają innymi > . > Pamiętaj, że PiS dlatego wygrał, bo połowa narodu nie poszła na wybory;( To demagogiczny argument. Połowa narodu powiedziała,że im wszystko jedno, kto rządzi ( SLD, PO czy PiS). Nie sugeruj,że zagłosowaliby przeciwko PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Tak frustraci z PO odreagowują swe kolejne POrażki 21.07.06, 10:48 Bredzą, bredzą, kontestują, kontestują, płaczą, płaczą, ale rozumu im nie przybywa, wręcz przeciwnie-głupieją! Tylko usta z zaciętości robią im się coraz węższe, podobnie jak ich możliwości polityczne i horyzonty myślowe! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Polacy chcą więcej Europy 21.07.06, 11:10 onyx_70 napisał: > jak to kto? wiocha i ci bez wykształcenia, mohery tacy inni skrzywieni umysłowo dałeś się nabrać na propagandę wybiórczej? ot, nastepny "młody prężny wykształcony" Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Polacy chcą więcej Europy 21.07.06, 08:13 Kto glosował???Katoholicy! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Więcej "języka miłości" 21.07.06, 10:14 Jestem przekonany że głosowali głównie ci, którym trafiły do gustu Twoje posty takie jak: "W Walce z Wami, czarnymi pomiotami gotow jestem sprzysiegnąc z Urbanem, Milerem,Kwasniewskim,i Jaruzelskim! Zlodziej rydzyk wasz idol i kacze pokraki są juz na wylocie! Sluchaj kaczy rydzykowy najmito poglodeku wasze dni są policzone! Katoliku_polski1wasze 5 min.już minęlo. My szykajemy się w polowie Maja z olbrzymią demonstracją przeciwko klerykalnemu obskurantyzmowi, będzie ona 20 Maja w centrum Wawy!!Kaczyzm trzeba obalić!!!!! Niedoczekanie twoje,ta halastra rydzykowa nie pobędzie dlugo! Bedziemy na was polować,od teraz, czas się liczy, nie damy wam ani na chwilę spokoju Pisuary,.A zaczniemy od zlodzieja rydzyka, a skończymy na Kaczyńskich ,za sprzedanie Polski rydzykowi!!!!!!!!!! Pamiętajcie czas już gra na naszą korzysć!! Trzesidupy z Episkopatu... Mam nadzieje!sam do tego się przyloże! I zamknie on buzię! kościól w Polsce próbuje wywolać zimną wojnę z Niemcami! Dlatego należy kościól w Polsce poskromić!! Kościól katolicki w Polsce stacza się!!! Też nad tym się zastaniawialem, Papież może odwolać wizytę w Polsce!! Watykan z tym psycholem zrobi porządek!!!!!!!! I to szybko!!!!!!!!! Jedynie kwestią czasu może być próba odlączenia się od Polski Rydzyka niektórych obszarów,Wroclaw, Szczecin,jednym slowem calego zachódu obecnej Polski,który ma dosyć psychopatów z partyjki Rydzyk- Kaczyński, obym się mylil.I dlatego w interesie Polski jest szybkie wyeliminowanie tych śmiertelnie niebezpiecznych partyjek z życia pilitycznego w Polsce! Królewskie miasto nietolerancji,ale Katolickie!!!!!! Tfu!!!!!! Rydzyk i Ci dwaj bliżniacy to narodowi socjaliści!! Myślę że ten zlodziej redemptorysta już się doczekal "rozliczenia" Radio Maryja- organizacja przestepcza Swiętość JP2????????? Te skurczybyki maja tupet. Przypilnujemy tago złodzieja w habicie! Odda co do zlotówki! Skad klikasz? Z uczelni tego "muchomora"??Otóż mylisz się, to Rydzyk stanie przed sądem,i odda pieniądze właścicielom co do zlotówki! Przaśny polonizm rozlewa się po Europie,należy zatrzymać ten smród z Polski! Dlaczgo Rydzyk nie został jeszcze aresztowany? Jest On jak można sądzić,casus Stocznia Gdańska, oszustem, który korzystając z poparcia kościoła,ale nie calego, poczyna sobie bezczelnie!Ale do czasu! Z tresci art.wynika ,że o,Rydzyk jest złodziejem!!!Bo jest pospolitym hohsztaplerem! Zyjemy w kraju wyznaniowym,znowu klamiesz!Ale wasze pisuarowe rządy dobiegają końca.Pogonimy was jak wściekle psy!! Dobre,kontakt werbalny.?..w dzień, a w Nocy?Tam tylu przystojnych braci!mogę sobie to jedynie wyobrazić!! Tak naprawde to chodzilo o to zniszczenie zaplecza pisuarów, a tym zapleczem jest zlodziej rydzyk, Zmartwienia Katolika polskiego mnie cieszą, a będą jeszcze większe!! I będziemy was "krótko" trzymać jako nieobliczlną sforę! glówną przyczyną upadku Polski jest jej klerykalizacja!Amen A jeśli to nie pomoże, to napiszę do Europy jeszcze raz, i poproszę o cofnięcie dotacji dla katolandu!!! RM zostalo wymienione jako sprawca homofobii w Polsce? ponieważ Radio Maryja jest medium faszystowskim! To wiedz, że ja też wyslalem list do Parlamentu Europejskiego, w którym to napisalem co dzieje się nad wislą, a ten stan nad wislą nazwalem zwyklym faszyzmem! Jasne?? LPR jest partią faszystowską, wystarczy przypatrzyć się Giertychowi i Jego wyczynom! Wyjasniam, pisalem wielokrotnie do PE Tam gdzie trzeba! o ukaranie Polski za antysemityzm, homofobię i pospolity faszyzm.Między innymi przekazalem do Brukseli masę waszych faszystosko brzmiących postów,i robię to dalej, więcej powiem, nie spuszczamy ani na chwilę polskich faszystów "z oka" Ja nie glosowalem ale napisalem do PE o ukaranie Polski! Przyłączyć Dolny Śląsk do Niemiec.... Nie tylko Sląsk, także Pomorze, a wyjdzie to ludziom tam mieszkającym na dobre!" Mam w dupie Twoje IMPONDERABILIA CHCĘ BYĆ WOLNYM CZŁOWIEKIEM! Ludzie, lekarza na tych pojebów !!!!! Przeszkodzimy tym braciszkom w zawłaszczeniu władzy!!!!!!!!!!!!!Szykujemy się do tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sanhedryn Rydzykowy pomiot?". »tadeusz_ja« twórczość na forum GW Coś pominąłem z zasobów archiwalnych tego języka miłości? Jeśli tak to przepraszam za zniewagę i proszę o dopisanie... panie "intelektualisto". Odpowiedz Link Zgłoś
galba Niewiedza 21.07.06, 08:43 To jeden z 2 powodów, dla których JKE i inne potworki unijne mają się cieszyć tym zaufaniem - gdyby ludzie cokolwiek wiedzieli na temat tych zbiurokratyzowanych, marnujących czas na dyskusje o dopuszczalnym kaształcie pomidora instytucjach wyglądałoby to inaczej. Drugi powód to... samo badanie - "Eurobarometr"... zamawiany przez KE słynie z sufitowych wyników. Np. na temat tego, że Brytyjczycy chca Euro a za konstytucją UE głosuje 70 % Francuzów i Holendrów... Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: Niewiedza 21.07.06, 09:29 Nieprawda, drugi powod to WIEDZA na temat poziomu instytucji krajowych znajdujacych sie obecnie w rekach kaczystowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Polacy chcą więcej Europy 21.07.06, 09:42 Ponad połowa obywateli w układzie. Gdzie Kaczyński zmieści tylu ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kerebron Re: Polacy chcą więcej Europy 21.07.06, 09:45 fraglesi67 napisał: > To kto głosował za homofobami z PiS ? Jest jeszcze gorzej, Fraglesie, niż myślisz. Ja np. NIE głosowałem na PiS (ani tym bardziej na ich dzisiejszych koalicjantów) - a i mnie nazwałbyś, jak sądzę, "homofobem", uważam bowiem, że małżeństwo jest i powinno pozostać związkiem kobiety i mężczyzny. I takich jest więcej, bardzo wielu, zaręczam ci. Nawet wśród zajadłych antyklerykałów są ludzie, którzy tak uważają. Spróbuj to sobie poukładać w swym widzeniu świata, Fraglesie, może cię głowa nie rozboli. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll pan premier mówił coś innego... 21.07.06, 09:59 przecież pan premier mówił, że chcemy więcej autonomii od UE, a nie więcej UE! no to ja nie wiem... czego ja w końcu chcę, jako Polak? kto mi powie? kto mnie zareprezentuje? ech... lepiej byłoby, gdyby się społeczeństwo słuchało swych ojców - Leppera, Kaczyńskich, Giertycha - porządek byłby! no! i przyspieszona stabilizacja! Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Polacy chcą więcej Europy 21.07.06, 10:17 Polacy chcą więcej Europy. buuaahaha Jest tylko jeden szkopuł, czy Europa che więcej Polaków? Przez takie głupawe sondaże Europa śmieje się z Polski. Śmieje się z ludzi, któży pokładają swoją przyszłość w obcych rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Naiwny Narod ?! Nie ma zupelnie pojecia ... 21.07.06, 10:42 .. o rzeczywistych zasadach rzadzacych w Unii. Mentalnosc dzieciaka sciagajacego sobie na glowe garnek z wrzatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Sondowali 15latków?A nie lepiej i niemowlaków? 21.07.06, 10:44 Ale tu mają cykora, bo niemowlaczki-patrioci (nareszcie!) zagłosowałyby na 100% przeciw UE, która chce, by Polska podniosła Vat na ...pieluchy! Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Sondowali 15latków?A nie lepiej i niemowlaków 21.07.06, 10:48 Polacy chca wiecej socjalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Sondowali 15latków?A nie lepiej i niemowlaków 21.07.06, 10:53 Socjalizmu czy socjalu? Pojęcia mylisz? Poucz się ciut więcej! Zresztą pragnienia Polaków nie są czymś dziwnym: podobnie jest w Niemczech i Francji! Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Re: Polacy chcą więcej Europy 21.07.06, 10:50 Odpowiadam: Około jedna czwarta uprawnionych do głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Pisiki się pienią, a Polacy wolą UE zamiast kaczek 21.07.06, 10:54 ....Białoruś jak wygląda, każdy widzi.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Polacy chcą likwidacji tej glupkowatej IV RP..... 21.07.06, 10:54 ...i oddania sie pod protektorat ONZ i EU........... Napewno nie bedzie gorzej.......... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Polacy chcą więcej Europy 21.07.06, 11:08 co, wyborcza, zaczynamy następną turę kampanii prouniokonstytucyjnej? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Re: Polacy chcą więcej Europy 21.07.06, 11:22 fraglesi67 napisał: > To kto głosował za homofobami z PiS ? Ksiaza, dewoci i emeryci. Czyli ci co nie wyjechali do pracy W CYWILIZACJI SMIERCI. Gdyby "wadza" zabrala nam paszporty to nie byloby PiS'u. Gdyby nie mozliwosci zarobkowe w UE wywalczone przez poprzednich naprawiaczy to nie byloby Kaczorlandii, Skinheadow od edukacji i ministra Mulata. Smieszne ? Wcale nie. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa To najlepsza wiadomośc. Vivat Unia Europejska! 21.07.06, 11:27 Członkostwo w UE jest dla nas gwarancją, że takiego prawdziwego Kaczorlandu tu nigdy nie będzie. Unia to wielki i niezawodny ZAWÓR BEZPIECZEŃSTWA: niezgodne prawo z prawem UE bedzie uchylane lub zaskarżane do instytucji europejskich, nie można NIKOMU zabronić wyjazdu z Kaczorlandu. Odpowiedz Link Zgłoś
trollolap Re: 69% Polaków źle ocenia rząd Kaczorlandu. 21.07.06, 15:19 Dla mnie i dla moich znajomych jest to najlepszy rząd ze wszystkich do tej pory. A sondaże są robione po to, żeby barany równały do stada tak, jak chce PO- lityka. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa brak informacji daje takie wynik 21.07.06, 15:46 Może wybiórcza i inne gazety zaczną codziennie opisywać europejskich polityków ich działalność i afery. Wtedy zobaczymy jakie będą wyniki. Ludzie tak mówią bo ie mają żadnej realnej wiedzy na temat salonu europejskiego. Dlaczegopodane są tylko winiki z Polski. A gdzie reszta? "W seksaferze posła Golika dziwne było nie to, że do niej doszło, ale to, że przedostała się do mediów" www.wprost.pl/ar/?O=91822&C=57 Odpowiedz Link Zgłoś
qavtan Re: Polacy chcą więcej Europy 21.07.06, 15:18 ja jakoś nie chcę więcej Europy, napewno nie tej, która goni za pieniądzem. tradycji trzeba przynajmniej trochę utrzymać by dzieci nie szukały jej w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś