andycup 22.07.06, 14:16 no i cóż zrobić? a to pis właśnie. jak to jeden z młodych zauważył: ja.rafi.pl/2006/07/21/glosujac-na-pis-glosujesz-na/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speckomisarz Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 14:33 do zebrania "kwotum" najlepiej zatrudnić Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl tak samo SLD walczyło o przestępcę Zbyszka Sobotkę 22.07.06, 18:26 Dostał 3,5 roku więzienia, a nie odsiedział ani dnia. Przestępca Zbyszek Sobotka z SLD jest wolny jak Sobotka. Jego przyjaciele z SLD wstawili się za nim u Kwaśniewskiego, a ten Zbyszka ułaskawił. Zbyszek, ten to ma szczęście! -- www.upadloscian.org.pl - kolejna afera kryminalna z czasów rządów SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
ala948 Re: TK - ostatni szaniec obronny komunistów... 22.07.06, 20:17 a potem już tylko dyktatura. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: TK - ostatni szaniec obronny komunistów... 22.07.06, 20:37 Ale i uczciwych Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
loko31 Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 14:33 przed wyborami byłem za koalicją PO-PIS, a teraz sobie nie wyobrażam współpracy PO z PIS, nie wyobrażm sobie głosowania PO razem z PIS w wiekszości ostatnio uchwalanych ustaw. To są krańcowo różne partie, a PIS stacza się na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
maskazorro Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 14:46 pewnie należysz do układu:) Odpowiedz Link Zgłoś
loko31 Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 14:48 przed wyborami byłem jeszce po właściwej stronie, ale ostatnio wolę już ten układ niż wariactwo PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Ograniczanie wolnosci slowa przez polski Sejm 22.07.06, 17:09 Przeczytalem w Donosach, ze Sejm uchwalil "nowa lustracje". Pod ustawe podklejono tez taki zapis, ktory grozi kara do 3 lat za "publiczne pomawianie narodu polskiego o organizowanie, udzial lub odpowiedzialnosc za zbrodnie hitlerowskie lub komunistyczne". Jak powiedzial ktorys z poslow Samoobrony: "niech ktos, kto zechce znowu wydac ksiazke Jana Tomasza Grossa, dobrze sie zastanowi". Podobne prawo istneje w Turcji, gdzie za "obraze" narodu tureckiego grozi kara wiezienia. W Turcji glownie chodzi aby nie mowic o ludobojstwie popelnionym sto lat temu przez Turkow na Ormianach. Czy w Polsce Sejm ogranicza wolnosc slowa aby nikt nie wspominal polskich komunistow i faszystow? Czy polski Sejm wzoruje sie na krajach muzulmanskich i podobnie ogranicza wolnosci obywatelskie? Odpowiedz Link Zgłoś
maskazorro Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 17:20 > przed wyborami byłem jeszce po właściwej stronie, ale ostatnio wolę już ten > układ niż wariactwo PISu. Uważaj co mówisz, bo Cię zlustrują:) A serio mam podobne odczucia jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
ala948 Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 20:31 maskazorro napisał: > > przed wyborami byłem jeszce po właściwej stronie, ale ostatnio wolę już t > en > > układ niż wariactwo PISu. > > Uważaj co mówisz, bo Cię zlustrują:) A serio mam podobne odczucia jak Ty. Moje odczucia są takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
ala948 Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 20:19 loko31 napisał: > przed wyborami byłem za koalicją PO-PIS, a teraz sobie nie wyobrażam współpracy > > PO z PIS, nie wyobrażm sobie głosowania PO razem z PIS w wiekszości ostatnio > uchwalanych ustaw. To są krańcowo różne partie, a PIS stacza się na dno. Według mnie dązy do dyktatury. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 14:54 Swietnie. Inaczej bedziemy mieli dyktature. Znnowu stalismy sie prywatnym folwarkiem Pisiorow, Leperow i Giertychow. Wybory samorzadowe wg nowej ordynacji to proba zawlaszczenia wladzy na wszystkich szczeblach. Przydalby sie zamach majowy. Odpowiedz Link Zgłoś
czornyj111 Nareszcie odsuną czerwonych od koryta !!! 22.07.06, 15:01 Kiedys liczylem na koalicje PO-PIS ale widze ze to oszolomstwo Tuskowe jest nic nie warte .Tylko destrukcja przeciwko wladzy ! SLD narobilo swojakom papiery a Po popiera czerwonych to przecież zdrada narodowa!!!Widze teraz ze PIS to jedyna droga dla POLAKOW ! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.torun Re: Nareszcie odsuną czerwonych od koryta !!! 22.07.06, 18:49 czornyj111 napisała: > Kiedys liczylem na koalicje PO-PIS ale widze ze to oszolomstwo Tuskowe jest nic nie warte .Tylko destrukcja przeciwko wladzy ! jakiej władzy ustawodawczej, czy wykonawczej? >SLD narobilo swojakom papiery a > Po popiera czerwonych to przecież zdrada narodowa!!! nie narodowa tylko Pisu, Pis to nie naród to kilka procent i trudno mówić o zdrazie skoro J.K. nie umiał się dogadać. To Kaczyński jest odpowiedzialny za sytuację , że normalni ludzie musza się zachowywc tak jak widać > Widze teraz ze PIS to > jedyna droga dla POLAKOW ! taaa... do Konopielki Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Nareszcie odsuną czerwonych od koryta !!! 22.07.06, 20:41 czornyj111 napisała: > Kiedys liczylem na koalicje PO-PIS ale widze ze to oszolomstwo Tuskowe jest nic > > nie warte .Tylko destrukcja przeciwko wladzy ! SLD narobilo swojakom papiery a > Po popiera czerwonych to przecież zdrada narodowa!!!Widze teraz ze PIS to > jedyna droga dla POLAKOW ! Szkoda tylko że nie widzisz bredni PiSu! Ale może masz klapki na oczach? A może prócz naszego dziennika nie czytujesz gazet? Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 16:36 Spróbuj zamachu majowego, brawo SLD , a jak przegracie w TK to co będziecie mówić że TK do d....y. Demokracja miała być po waszej stronie a wyszło inaczej i to was towarzysze boli.Jak PiS podpadnie to go skreślimy MY a nie wy Odpowiedz Link Zgłoś
maskazorro Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 17:18 >a jak przegracie w TK to co będziecie > mówić że TK do d....y To akurat domena PISu. A jak TK opowie się nierozważnie po stronie SLD to się TK rozwiąże albo co najmniej wymieni. To jest sprawiedliwość wg PISu i przystawek. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 20:45 shedows1969 napisał: > Spróbuj zamachu majowego, brawo SLD , a jak przegracie w TK to co będziecie > mówić że TK do d....y. Demokracja miała być po waszej stronie a wyszło inaczej > i to was towarzysze boli.Jak PiS podpadnie to go skreślimy MY a nie wy Pewnie nie zauważyłeś ale TK dość często odrzucał ustawy SLD a pomimo tego nie mówili że jest on skorumpowany i nic nie wartym tak jak Kaczory. Nawet dziwne bo nawet w podobnym składzie TK odrzucał ustawy! Odpowiedz Link Zgłoś
piskradnie Re: "TKM"reinkarnacja 22.07.06, 14:58 Całe państwo dla PISu. Mama i koty na urzędników. Jeśli jesteś Burakiem albo Kartoflem to zostaniesz dyrektorem departamentu, nie potrzebujesz żadnych kwalifikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Należy też zaskarżyć do instytucji europejskich. 22.07.06, 15:05 Tryb uchwalania zmian w ordynacji na trzy miesiące przed wyborami przypomina działana w faszystowskich Niemczech i stanowi kuriozum w Unii Europejskiej. Trzeba to zaskarżyć do Europejskiego Trybunału Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
punter Szmaja złamasie nie kłam w żywe oczy ! 22.07.06, 15:28 Towarzysz Szmajdziński zapewne pamięta czerwonego premiera, tylko przez grzeczność nie wspomnę nazwiska tego kacapa, który do spółki z PSL-owskimi żulikami chciał służbę cywilną, owszem, ale pod warunkiem, że kandydat będzie miał legitymację SLD, nie mówiąc już o tym, że planował w ogóle zlikwidować KSAP a "kuźnią kadr" uczynić instytut młodzieżówki SLD. No ale teraz komuchy płaczą, że krzywda się dzieje demokracji ! Dwulicowe sksyny. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 mówisz do harcmistrza PRL , trochę szacunku... 22.07.06, 17:22 chłe,chłe Odpowiedz Link Zgłoś
maskazorro Re: Szmaja złamasie nie kłam w żywe oczy ! 22.07.06, 17:24 > No ale teraz komuchy płaczą, że krzywda się dzieje demokracji ! Dwulicowe sksyn > y. Twój post potwierdza tylko to co widać w polityce PIS. Wzorce macie super. Tak najeżdżacie na SLD a robicie dokładnie to samo tylko z innymi ludźmi. Mam wrażenie, że nie tylko SLD jest dwulicowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
pawka.morozow a co powie prokuratorowi Szmajdziński ??????? 22.07.06, 15:43 oddawali swoim partyjnym kumplom mieszkania z MON za bezcen. Jest to porażająca praktyka Szmajdzińskiego , podczas gdy wielu wojskowych musi czekać na mieszkania! Odpowiedz Link Zgłoś
kwasny_modo Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 17:09 PiSdusie + giertysie = wielkie lepperzorium Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 17:37 Nie jestem zwolennikiem SLD, ale to posunięcie popieram! Autor: Mason, Żyd, liberał, cyklista itd...! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 18:21 cały pis przed Trybunał Stanu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala SLD zaskarży do TK ustawę o służbie cywilnej 22.07.06, 18:27 andycup napisał: > no i cóż zrobić? a to pis właśnie. jak to jeden z młodych zauważył: I to jest nieszczęście. PiS tak sprdlił sprdloną przez PZPR ustawę o SC, że tenże PZPR może ją teraz oddać pod sąd. Nie taką przyszłość mojej Ojczysny widziałem. Słyszę teraz dźwięki Poloneza Ogińskiego. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
olias co prawda apolityczna służba cywilna 22.07.06, 18:43 tzw. apolityczna służba cywilna w całości niemal skład się z LSD. Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Bracia K. wprowadzają (skutecznie) model 22.07.06, 19:06 demokracji białoruskiej, wzorując sie na prezydencie Łukaszence. Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl Kwaśniewski i Kulczyk ?? 22.07.06, 19:10 atosatos1 napisała: > demokracji białoruskiej, wzorując sie na prezydencie Łukaszence. nie rozumiem o kogo chodzi tobie. -- www.upadloscian.org.pl - kolejna afera kryminalna z czasów rządów SLD i prezydentury Kwaśniewskiego, który sympatyzuje z biznesami powiązanymi ze znanym aferzystą Odpowiedz Link Zgłoś
nati wake up 22.07.06, 19:41 szacunek dla tych, ktorzy, choc glosowali na PiS, potrafia przyznac sie do bledu. niestety takich osob, czyli osob myslacych, jest malo. to, ze opozycja jest taka, a nie inna - trudno. musimy poczekac jeszcze troche na lepsza. ale poki co taka opozycja jest jedynym ratunkiem dla tego kraju. tym, ktorzy jeszcze nie zrozumieli, co sie dzieje w polsce, co PiS i ta koalicja robi z Polska, zycze wiecej czasu na przemyslenia. moze zrozumieja. WAKE UP!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś