jarus16 Re: Marcinkiewicz: Nie pojechałem przez Steinbach 12.08.06, 08:24 Nie odwiedzą Niemiec za życia Steinbach.Ciekawa polityka.Steinbach najważniejszym politykiem niemieckim w Polsce.Jeszcze ciekawsze.Nie dziwię się, że na zachodzie śmieją się z polskich polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Re: Marcinkiewicz: Nie pojechałem przez Steinbach 12.08.06, 19:54 Strasznie mnie smieszą tacy zakompleksiali quasipolacy ktorzy nie mają rzeczowych argumentów na swe antypolskie fobie więc stale krzyczą "Zachód się z nas smieje" "Wyglądamy na Zachodzie na ciemnogród". A jeśli chodzi o Steinbach: 1)jest posłem a więc osobą o wysokim w Niemczech statusie poltycznym. 2)wystawa została poparta przez establishment niemiecki (przewodniczący Bundestagu na otwarcie + prestiżowe miejsce) 3)Wystawa zawiera treści wyraźnie i agresywnie antypolskie 4)Co do świadomej antypolskości Steinbach przekonany jest nawet Bartoszewski zwykle przecież bardzo proniemiecki Reasumując K.M. postąpił bardzo rozsądnie i z klasą.Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
pleszek Re: Marcinkiewicz: Nie pojechałem przez Steinbach 12.08.06, 08:26 Jakim był Premierem, takim też i Prezydentem (komisarzem) Warszawy. No cóż, Fizyka to jednak nie szkoła dyplomacji. "Nie matura, lecz chęć szczera..." itd. PiS, jak na razie, poPiSuje się ignorancją i indolencją kompetencyjną w sposób uwłaczający nam Polakom. To z pewnością bardzo źle o nas (Polsce) świadczy: kompetencje zamieniliśmy na doktrynerskie eksperymenty tzw. narodowców. Lewica przy nich to wzór kompetenji. Do czego to doszło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Re: Marcinkiewicz: Nie pojechałem przez Steinbach 12.08.06, 19:58 Strasznie mnie smieszą tacy zakompleksiali quasipolacy ,którzy nie mają rzeczowych argumentów na swe antypolskie fobie. Więc stale krzyczą "Zachód się z nas smieje" "Wyglądamy na Zachodzie na ciemnogród". A jeśli chodzi o Steinbach: 1)jest posłem , a więc osobą o wysokim w Niemczech statusie politycznym. 2)wystawa została poparta przez establishment niemiecki (przewodniczący Bundestagu na otwarcie + prestiżowe miejsce) 3)Wystawa zawiera treści wyraźnie i agresywnie antypolskie 4)Co do świadomej antypolskości Steinbach przekonany jest nawet Bartoszewski zwykle przecież bardzo proniemiecki Reasumując K.M. postąpił bardzo rozsądnie i z klasą.Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: eon3 12.08.06, 20:46 eon3 napisal: <Marcinkiewicz postapil rozsadnie i z klasa. Brawo!> Za to Kaczor wystapil zbyt lagodnie. Powinien wyraznie powiedziec, ze Niemcy nie maja prawa moralnego do organizowania takich wystaw i powinien zazadac jej zwiniecia! Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda kaczystan i biedny kaziu zawsze znajda wymowke 12.08.06, 08:36 zeby sie kwasic we wlasnym kazio-kaczorowym-zapieckowym sosie. Tak trzymac - sciana wschodnia z kmiotkami coraz blizej, Europa coraz dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
moffff Re: Marcinkiewicz: Nie pojechałem przez Steinbach 15.08.06, 00:42 Panie Marcinkiewicz,jak Pan Bóg chce kogoś ukarać to mu rozum odbierze. Nauczyciel z zawodu, a pajac nieprawdopodobny. Dobrze, że taki dzieci nie uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: Marcinkiewicz: Nie pojechałem przez Steinbach 16.08.06, 02:17 kaczy popierd, gdybym byl berlinczykiem to bym warszafke olal Odpowiedz Link Zgłoś