Dodaj do ulubionych

Marzena Cieślik nową Miss Polonia

19.08.06, 22:34
Fotka?
Obserwuj wątek
    • acid.jazz Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 22:35
      Urban pisał o tym tydzień temu, konkurs ustawiony, "bezkompromisowy jak
      Wildstein" - dobre
      • sasanka2411 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 22:39
        Nie wierze ze wszystko w Polcsce jest ustawione
        Nie wiem nie widzialam ale mysle ze jest najpiękniejsza
        Gratulacje
        • tomek6996 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 22:47
          Straszne, jak ktos o takim usmiechu moze zostac polska miss, w USA prosze bardzo
          ale u nas? Maszkara!
          • urszulach zgadzam się 19.08.06, 23:27
            Miss USA jest piękna a nasz umie chodzić i prezentować ale urody . . . .
            przecież może inne nie umiałay tak się prezentować ale przecież prezencji można
            się nauczyć a urodę poprostu albo się ma albo nie
            • oczytelnik Ale wybór ! ? ! ? ! ? ! ? 20.08.06, 06:46
              Jeśli Polonia ją chce jako Miss Urody, to niech ją ma; Współczuję....Czy mógł
              to być błąd urządzeń rejestrujących oddane głosy? Nie chce mi się wierzyć, że
              świadomie wybrano tak małociekawą dziewczynę .
              • collins888 Re: Ale wybór ! ? ! ? ! ? ! ? 20.08.06, 20:28
                W 100% Cie popieram! Judyta Mojżesz jest duzo ladniejsza. I znowu nie mamy co
                liczyc na zajecie jakiego kolwiek miejsca w konkursie Miss World. Nawet nie
                przejdzie do nastepnego etapu - chyba, ze tamci sedziowie tez beda mieli
                taki "ciekawy" gust...
          • investor5 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:39
            Niestety...Słuszna uwaga...
          • mt7 Re: uśmiech nowej Miss 20.08.06, 01:34
            Chuba za bardzo eksponuje zęby i dlatego wygląda jak Miss Dent. Nie wygląda to
            na naturalny uśmiech. Pewnie kazali kandydatkom prezentować wszystkie zęby w
            uśmiechu. Tu faktycznie przysłaniają resztę twarzy. Może jak ochłonie, to się
            zreflektuje.
            • olias Re: uśmiech nowej Miss 20.08.06, 20:36
              znaczy ... spisek stomatologów?
            • marcinch23 Re: uśmiech nowej Miss 21.08.06, 10:16
              WSZYSCY NIE MACIE RACJI ZNAM MARZENE I UWAŻAM ZE ZASŁUŻYŁA NA TEN TYTUŁ JEST
              NAJPIĘKNIEJSZĄ POLKĄ . ZOBACZCIE JĄ NA ŻYWO A POTEM PISZCIE TAKIE KOMENTARZE
              JEST BARDZO ŁADNA I NA PEWNO NIE SZTUCZNA
            • domcia76 Re: uśmiech nowej Miss 21.08.06, 14:11
              Ale ona nawet wokół ust ma zmarszczki...! Jakaś taka zasuszona, z końską
              twarzą... Naprawdę nie wiem, skąd się te nasze misski biorą, jest tyle naprawdę
              pięknych dziewczyn, a te wybierane są najwyżej przeciętne.

Ale wszystko jest możliwe - W końcu Kręglicką ze swoją wydrowatą, nieładną
              twarzą została Miss Świata!
          • takrzy1 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 04:44
            tomek 6996 napisal: "Jak ktos o takim usmiechu moze zostac polska miss..."
            Nie wiem o co Ci chodzi, bo jesli o to, ze dziewczyna ma zdrowe, ladne zeby, to
            faktycznie malo to polskie. Z widoczna na przodzie prochnica wygladalaby
            bardziej swojsko.
            • olias Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 20:38
              chodzi o to że usta są o dwa numery za duże. Zupełnie jakby ktoś zrobił
              fotomontaż żeby spaskudzić miss
            • kasiek86 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 27.08.06, 14:04
              tylko ze normalny czlowiek ma tzronowego nie tak dlugiego jak ona...moje trzony
              sa wielkosci jej chyba najmniejszego zeba,,,,usmiech ma przerazajacy wyglada
              bardzo zle, no chyba ze zdjecie jest stylizowane
          • d_arek_d Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 21:58
            tomek6996 napisał:

> Straszne, jak ktos o takim usmiechu moze zostac polska miss, w USA prosze
            bardz
            > o
            > ale u nas? Maszkara!

No właśnie. O jej zwycięstwie na pewno nie decydowała uroda. Hmmm, w takim
            razie jakimiż to umiejętnościami mogła tak się popisać przed jurorami..? ;) Jak
            nadmieniłeś ma bardzo specyficzne, duże usta. Nie ona pierwsza i zapewne nie
            ostatnia w taki sposób zdobyła tytuł miss. No ale z drugiej strony już same
            finały przynajmniej powinny być czyste od takich sex-machinacji. Przede
            wszystkim dlatego, że tym sposobem Polska straciła jakiekolwiek szanse w
            konkursie Miss Świata. Szkoda.
          • domarek14 czy na pewno najpiękniejsza?? 20.08.06, 22:03
            wątpię czy Cieślik była najpiękniejsza z całej piątki... oglądałem konkurs i
            myślę, że była naj, ale najbrzydsza!! szczególnie ten uśmiech... czy naprawdę
            chcemy, żeby ona reprezentowała nasz kraj w Miss World??? Wg mnie najładniejsza
            była Burak:)
        • jola_z_dywit1 To chyba Miss Izraela 19.08.06, 23:55
          Najbrzydsza kandydatka o semickiej urodzie będącej zaprzeczeniem słowiaństwa.
          O nadnaturalnej końskiej szczęce ,zamiast blondynek które i tak są zawsze
          bardziej pozytywnie postrzeganę przez brzydszą połowę.

• asmok6 Re: To chyba Miss Izraela 20.08.06, 00:21
            jola_z_dywit1 napisała:

> Najbrzydsza kandydatka o semickiej urodzie będącej zaprzeczeniem słowiaństwa.
            > O nadnaturalnej końskiej szczęce ,zamiast blondynek które i tak są zawsze
            > bardziej pozytywnie postrzeganę przez brzydszą połowę.
            >
            Sama jesteś semicka uroda. Ty chyba żydówki na oczy nie widziałaś. Germanka, to
            i może, ale semitka? Ty naprawdę niezorientowana w rasach jesteś, przecież ona
            nie ma w sobie nic z semitki.
          • panna_z_polskiego_dworku Wolisz Beger? 20.08.06, 01:01
            Ja wiem że wy tam w Samoobronie macie takie "słowiańskie" piękności. Warkocz do
            pasa mysiego koloru i orzechy może ten tego...tyłkiem tłuc...

A gdybyś miała jakiekolwiek pojęcie o polskiej kulturze (tak jak nie masz) to
            wiedziałabyś że w polskiej literaturze występują też piękne brunetki - np.
            Helena lub Krystyna w trylogii. Słowianie nie są aż takimi blondynami jak np.
            skandynawowie. Zresztą wszystkie tegoroczne kandydatki do miss z krajów
            słowiańskich to brunetki, oprócz jednej Czeszki ale ona chyba też farbowana...

• bonadeux Re: To chyba Miss Izraela 20.08.06, 12:34
            Jolu, po raz pierwszy w życiu się z tobą zgadzam !
            • jola_z_dywit1 Re: To chyba Miss Izraela 20.08.06, 12:57

Odpowiadasz na :

bonadeux napisał:

> Jolu, po raz pierwszy w życiu się z tobą zgadzam !
              Od czegoś trzeba zacząć,
          • collins888 Re: To chyba Miss Izraela 20.08.06, 20:31
            Z ta Miss Izraela przesadzilas, ale racja co do jej BIG szczeki...
          • veritas11 Re: To chyba Miss Izraela 20.08.06, 22:16
            jola_z_dywit1 napisała:

> Najbrzydsza kandydatka o semickiej urodzie będącej zaprzeczeniem słowiaństwa.
            > O nadnaturalnej końskiej szczęce ,zamiast blondynek które i tak są zawsze
            > bardziej pozytywnie postrzeganę przez brzydszą połowę.
            --------------------------------------------------------
            To ile tych blondynek proponujesz?
            Brzydsza połowa nie wszystkie blondynki postrzega pozytywnie.... Nie wystarczy
            być blondynką, aby mieć akceptację.. Doświadczyłaś tego na forum, co?
          • maretina Re: To chyba Miss Izraela 21.08.06, 10:44
            jola_z_dywit1 napisała:

> O nadnaturalnej końskiej szczęce ,
            moze rodzina giertycha?
        • asmok6 paskuda 20.08.06, 00:20
          Brzydka bardzo. Szkoda że zdjęcie nie w kostiumie kąpielowym. Może niżej ma coś
          na co warto popatrzeć, bo twarz to hmm, jak spod budki z piwem.
          • lze_elita.81 Fotka paskudna. Jaka dziewczyna powiem,gdy zobacze 20.08.06, 01:16

• wilma.flinstone Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 00:55
          sasanka2411 napisała:

> Nie wierze ze wszystko w Polcsce jest ustawione
          > Nie wiem nie widzialam ale mysle ze jest najpiękniejsza
          > Gratulacje

No wlasnie. A ja widzialam. Byla jedna z bardziej przecietnych. Obie v-ce
          misski sa duzo ladniejsze.
          • wikal Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 16:23
            Fatalne usta, na pół twarzy. Jest ładna, wszystkie dziewczyny na konkursie były
            śliczne. Ale ta chyba najmniej. Bardzo ładna była dziewczyna z numerem 2, która
            zobyła tytuł miss telewidzów bodajże, no i prześliczna według mnie miss foto i
            miss pięknych włosów - bardzo oryginalna uroda Dominiki Brzeskiej. W ogóle tym
            razem blondynki i szatynki ładniejsze były od brunetek. Nie jestem zwolenniczką
            teorii spiskowych, ale konkurs faktycznie wyglądał na ustawiony - zwyciężczyni
            po ogłoszeniu werdyktu zachowała się tak, jakby to była formalność. Nie mogę
            zrozumieć, czemu wygrała jedna z mniej urodziwych uczestniczek konkursu. Może
            ma walory intelektualne, zna języki? To też jest w końcu ważne. Ale teraz
            naważniejsze jest, by ktoś nauczył panią Marzenę normalnie się uśmiechać i
            skasował ten przylepiony do twarzy półmetrowy sztuczny grymas, który ma za
            uśmiech uchodzić. Czasu do Miss World zostało niewiele. A na koniec dodam, że
            wciąż przepiękną kobietą pozostaje nasza Aneta Kręglicka. Czterdziestka na
            karku, a na pewno bije na głowę niejedną 20 lat młodszą. Włącznie z ostatnią
            miss.
            • d_arek_d Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 22:04
              wikal napisała:

> Może
              > ma walory intelektualne, zna języki?

Podejrzewam, że najlepiej zna język francuski. Bardziej ustny niż pisemny.
              Zapewne jury może więcej na ten temat powiedzieć. To oni ją wybrali.
            • domcia76 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 21.08.06, 14:18
              Kręglicka przepiękna? Chyba z d...py strony ;) Wydrowata buźka z wystającymi
              zębami, to nic ładnego.
        • olias nie myśl 20.08.06, 20:34
          to szkodzi.
          A oczu to ty nie masz?
        • d_arek_d Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 22:09
          sasanka2411 napisała:

> Nie wierze ze wszystko w Polcsce jest ustawione
          > Nie wiem nie widzialam ale mysle ze jest najpiękniejsza
          > Gratulacje

No to ja równie dobrze mogę napisać: "Nie wiem, nie widziałem, ale myślę że
          niegustownie ubierasz się". Moja wypowiedź miałaby taki sam związek ze stanem
          faktycznym, jak i Twoja.

Wybacz, to tylko przykład. Tak naprawdę to "Nie wiem, nie widziałem, ale myślę
          że bardzo gustownie ubierasz się". ;)
      • purpurat_z_fioletowym_nosem Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 22:40
        www.glosszczecinski.pl/
        to rekompensata za utracony port gazowy dla zach-pom.
      • december70 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:00
        Sprawiedliwy jak Ziobro,dobre,ale tak na poważnie to jakaś grubsza afera.
        Polityka,szmal czy tylko durnowate wazeliniarstwo?
      • pytong1 Widlstein kompromisowy? 21.08.06, 13:47
        Jeśli uważasz Wildsteina za przykład koniunkturalisty to ciekaw jestem kogo podał bys jako przykład odwrotny (Maleszka?). Współpracownicy a zwłaszcza przełożeni W. bardzo narzekali na jego "niesterowność" ...
    • fritz.fritz Na zdjeciu wyglada SUPER ! Marzenaka prawdziwa! 19.08.06, 22:50
      • fritz.fritz Re: Na zdjeciu wyglada SUPER ! Marzenaka prawdziw 19.08.06, 23:37
        Ojej, to bylo inne zdjecie :)
        • koham.mihnika tym zdjeciem to mozna dzieci straszyc-Baba Jaga 20.08.06, 01:12
          fritz.fritz napisał:

> Ojej, to bylo inne zdjecie :)
    • damian_wro jeden wielki skandal !!! 19.08.06, 22:56
      oglądałem cały finałowy spektakl i do tej pory nie wierze w to co się stało!!!
      jestem w szoku, jak jury mogli wybrać tą Panią skoro blondynka (miss
      telewidzów) z Poznania oraz brunertka (miss palmolice) z Wrocławia były od niej
      o wiele wiele piękniejsze! Byłem święcie przekonany że wygra któraś z nich,
      nawet żeśmy obstawiali w rodzinie jedni na tą jednia na tą, a tu nagle
      wybuerają dziewczyne której nic nie ujmując to moja żona jest już ładniejsza, a
      nasza miss ma nawet lekkiego zeza. Nie mam absolutnie nic do tej dziewczyny!
      być moze to wspaniała osoba, ale wynik jury to skandal!!!! rozmawiałem ze
      znajomym przez telefon i też był zbulwersowany, to musiało być ustawione! to
      było ostatnie wybory Miss Polonia jakie oglądnałem. Widziałem w jury Pana
      Babiarza i Szaranowicza - straciłem szacunek i sympatie dla tych Panów. Żal mi
      tych dwóch dziewczy bo jedna z nich winna wygrać, szkoda ze nie jestem bogaty
      bo wynagrodziłbym im tą jawną niesprawiedliwość, to musiało być straszne jak
      sie widzi gdy wygrywa inna dziewczyna która jest znacznie brzydzsza. A na miss
      świata to nie mamy nawet liczyć na jakąkolwiek kolejną runde. A ten prowadzący
      też jakiś poj..... (ten z idola , zapomniałem nazwiska) powiedział po wyborze
      nowej miss "mam nadzieje że państwo też podzielają ten werdykt" , no chyba jest
      jakiś głupi , nie dociera do niego że telewidzowie wybrali inną, patrzyłem też
      na portale internetowe i też wybierane były inne. No banda przekupnych
      jełopów!!!
      • lhotse89 Re: jeden wielki skandal !!! 19.08.06, 22:57
        pewnie DonBalazs to wszystko ustawił ;-)
        • katja Re: jeden wielki skandal !!! 19.08.06, 23:06
          smutno, ze ktos taki wygral i Polska stracila szanse w MissWorld. Byla
          najbrzydsza ze wszystkich 20 dziewczat
      • urszulach wszyscy inaczej obstawiali 19.08.06, 23:37
        zaskoczenie TOTALNE Tak naprawdę to najładniejsza była Kręglicka i ona chyba też
        byłą zaskoczona kiedy czytała - TAK JAKBY PRZEZ SEKUNDę SIę ZAWACHAłA - KTO TO
        WIDZIAł LICZENIE KOMPUTEROWE ? ? ? to człowiek musi liczyc a nie komputer
        Wygrała nie najładniejsza lecz ta która miała prezencję - ZADBANA A NIE łADNA -
        PUNKTY MOGłą ZDOBYć BO WE WSZYSTKIM BYłA DOBRA - W KAżDEJ DZIEDZINIE - ale w
        niczym NIE BYłA NAJLEPSZA - zwrócono uwagę na ogólny zarys a nie na to kto był
        najlepszy - przecież prezencji można się nauczyć a urodę poprostu albo się ma
        albo nie
        znam sięna takich wyborach bo kiedyś brałąm udział - i muszę powiedzieć że 5
        najładniejsza, która niestety nie poruszała się należycie (ta co została miss
        Internetu) kiedy odpadła już wiedziałam że zostaniewłąśnie ta - i zgadłam - ale
        to był nienajlepszy wybór
      • peer2 Może to pomogło w wygranej? 20.08.06, 13:55
        Frgment z kwestionariusza miss Cieślik:
        "Jaki jest twój ideał mężczyzny?
        Odp: Uczciwy i mądry jak Kaczyńscy, charyzamatyczny jak Marcinkiewicz,
        sprawiedliwy jak Ziobro, odważny jak Wassermann, nieugięty jak Dorn,
        bezkomrromisowy jak Wildstein, opiekuńczy jak Religa, przystojny jak
        Olejniczak."
        • thorgallpl Re: Może to pomogło w wygranej? 20.08.06, 20:32
          czemu na tym forum na kazdy temat wypowiadaja sie pseudo politykierzy, ktorzy
          udaja medrcow na kazdym kroku. Dajcie spokoj...dziewczyna jest przecietna, ale
          wygrala, nic tego juz nie zmieni.
    • jovanka22 Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:03
      Protetyk zrobił jej felerną szczękę, jest za bardzo wystająca, mogli wybrać
      którąś normalną.
    • l.george.l Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:05
      Koszmarny uśmiech i sposób mówienia typowy dla słodkiej idiotki. A zna chociaż
      angielski? Bo jeśli na poziomie pisiorowych wodzów, to we wrześniu będziemy
      mieli niezły ubaw.
      • stefa12 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:10
        Troche za bardzo ...koszerna. Ale cóż, ojczyzna twoja tam gdzie twój bank
    • heartpumper Judyta Mojzesz?? 19.08.06, 23:05
      ROTFL A myslalem,ze dzieciom nie robi sie krzywdy!!! LOL
    • jola_bzyku Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:06
      - Troche za ciemna i trochę za długi nosek
    • zioloplex niech się wypowiadają tylko Ci co oglądali 19.08.06, 23:07
      proponuje niech się wypowiadają tylko Ci co oglądali, zdjęcia nie
      odzwierciedlają rzeczywistości. Dla mnie ten finał to porażka, powinni wybrać
      wrocławianke
      • urszulach przecież prezencji można się nauczyć a urodę ma 19.08.06, 23:42
        oglądałam
        przecież prezencji można się nauczyć a urodę poprostu albo się ma albo nie
        byłą dobra przeszła przez wszystkie poziomy prezentacji - alenie była najpiękniejsza
        • asmok6 Re: przecież prezencji można się nauczyć a urodę 20.08.06, 00:23
          urszulach napisała:

> oglądałam
          > przecież prezencji można się nauczyć a urodę poprostu albo się ma albo nie
          > byłą dobra przeszła przez wszystkie poziomy prezentacji - alenie była najpiękni
          > ejsza

Jak się urodę ma to niech się jej używa.
          Ona nie ma. Albo ma ale dobrze schowaną.
    • polibius Ładna, ale tylko jak się nie uśmiecha 19.08.06, 23:10
      Ładna była dziewczyna z Wrocławia, ale niestety pogrązyła się odpowiedzią na
      pytanie. Inne finalistki, reprezentowały typ urody, który się szybko zapomina (
      np. Doda, Paris Hilton).
      Miss Polonii należy przyznać, ze w miarę inteligentnie odpowiedziała na
      pytanie. Ale to był przeciez konkurs urody, a nie inteligencji
    • adam.2x Marzena Cieślik nową Miss Polonia - brawo 19.08.06, 23:11

Piekna dziewczyna o orginalnej urodzie. Czego narzekacie? Uwazam ze ma duze
      szanse w Miss World.
      • moodram Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia - brawo 19.08.06, 23:19
        Zero szans - gorzej byc nie mogło, naprawdę :(
        • przychylny Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia - brawo 19.08.06, 23:24
          OJ wydaje mi sie że zazdrościcie Dziewczynie...
          • heartpumper Ja Was blagam!!! 19.08.06, 23:27
            Takie konkursy sa targowiskiem glupoty i kiczu!!Czym Wy sie tak emocjonujecie???
          • asmok6 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia - brawo 20.08.06, 00:24
            przychylny napisał:

> OJ wydaje mi sie że zazdrościcie Dziewczynie...

Jasne, cycków jej zazdroszczę bo mi jakoś nie urosły.
        • l1k2 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia - brawo 19.08.06, 23:30
          o co w ogole chodzi w takich konkursach? co mają na celu? po co te dziewczyny
          biora w tym udzial? zeby sie dowartosciowac? zeby ktos im powiedzial ze są
          piękne? dla nagrody?
          --
          • asmok6 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia - brawo 20.08.06, 00:25
            l1k2 napisała:

> o co w ogole chodzi w takich konkursach? co mają na celu? po co te dziewczyny
            > biora w tym udzial? zeby sie dowartosciowac? zeby ktos im powiedzial ze są
            > piękne? dla nagrody?

No dla kasy, a po co innego?

• trudny99 Przepraszam, że zapytam.. 19.08.06, 23:27
        ..albowiem włączyłem prawie na sam koniec :

- czy były to wybory Miss Polonii,
        ..czy Miss Izraela ?!..

;-(
        • heartpumper Re: Przepraszam, że zapytam.. 19.08.06, 23:30
          Jasne!! Ales dowcipasa pierdlonooolll!!!!
    • moodram Re: P O R A Ż K A !!! 19.08.06, 23:15
      Jury chyba było ślepe i głuche!! Z całym szacunkiem dla tej dziewczyny, ale nie
      wiem skąd ona sie tam wzięła i do tego wygrała. Miss World na pewno nie zostanie
      - chyba, że ktos sie postara i ten wybór ustawi. Ta pani nadaje sie tylko do
      reklamy pasty do zębów. Przykre, ale niestety prawdziwe.
      • koham.mihnika zebow? raczej protez. to jest usmiech?? szczerzy s 20.08.06, 01:13
        sie jak pies do miotly.

moodram napisał:

> Jury chyba było ślepe i głuche!! Z całym szacunkiem dla tej dziewczyny, ale nie
        > wiem skąd ona sie tam wzięła i do tego wygrała. Miss World na pewno nie zostani
        > e
        > - chyba, że ktos sie postara i ten wybór ustawi. Ta pani nadaje sie tylko do
        > reklamy pasty do zębów. Przykre, ale niestety prawdziwe.
    • urszulach nie pokazywano twarzy lecz ogólną prezencję 19.08.06, 23:24
      Zauważyłam że liczyło się to kto był zadbany a nie to kto jest piękny
      Wybrana miss miała prezencję Wyróżniała się w sposobie pokazywania siebie,
      CHODZENIE, UśMIECH I miała STYL ale niesteety nie była najładniejsza
      NAJłADNIEJSZA KANDYDATKA NR 5 NIE WESZłA DO 10 BO CHODZIłA I stała ja konik
      polny ALE ZOSTAłA MISS INTERNETU
      Piękna była 2 ale niestety pewna siebie zgubiła wdzięk
    • ves3 najpierw Kaczyńscy a teraz ona!! 19.08.06, 23:31
      Polacy to umieją wybierać, dla mnie Burak była najlepsza!
    • t-800 Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:31
      Kurde! Ale porażka! To nawet ja ładniej wyglądam, jak się umaluję!
      • asmok6 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 00:26
        t-800 napisał:

> Kurde! Ale porażka! To nawet ja ładniej wyglądam, jak się umaluję!

Ja się nie maluję i ładniej wyglądam, nawet na kacu.
    • curtiz Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:32
      Zdecydowanie najładniejsza była miss 2005 Malwina Ratajczak. To był jeden z
      niewielu konkursów, w któych zwycięstwo było bezdyskusyjne. Żadna miss nie
      podobała mi się jak ona. Tym bardziej szkoda, że musiała już oddać koronę.
      • moodram Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:34
        zdecydowanie najlepiej wyglądała Kręglicka. Prawdziwa kobieta z klasą, a reszta
        to jakies wypłosze, z małymi wyjątkami.
        • curtiz Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 21.08.06, 12:37
          cóż, w tamtych czasach nie było forum gazety wyborczej ;-)
          Ale poczytajcie co piszą ludzie o Malwinie Ratajczak - czy kiedykolwiek była
          Miss Polonia tak zgodnie wybrana przez jury i publiczność i tak podobająca się
          ludziom???
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=28685975&v=2&s=0
    • dibadzio Kariery to ona na świecie nie zrobi 19.08.06, 23:41
      Przeciętna,niezbyt ładny uśmiech.
      • koham.mihnika zrobo, zrobi, w kibucu 20.08.06, 01:19
        dibadzio napisał:

> Przeciętna,niezbyt ładny uśmiech.
    • leandra1 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:42
      Przeczytajcie to sobie. Dziewczyna jest piękna i miła. Trzeba ją po prostu
      zobaczyć na żywo. Po co źle mówić czy pisac o kimś kogo się wcale nie zna.
      Kamera nie wszystkich kocha. wwww.glosszczecinski.com.pl artykuł pt."Trzymamy
      kciuki za Marzenę"!

Ma 24 lata, wymiary modelki i urodę Moniki Bellucci - dzisiaj wolinianka
      Marzena Cieślik będzie walczyć o tytuł najpiękniejszej Polki. Wystąpi z
      numerem "11”.

Wybory Miss Polonia to najważniejszy konkurs piękności w Polsce. W tym roku ma
      dodatkowy smaczek. Najpiękniejsza Polka będzie reprezentować nasz kraj w finale
      Miss Świata, który we wrześniu odbędzie się w Warszawie. A dotychczasowa
      praktyka pokazuje, że Miss World zostaje często dziewczyna z kraju-organizatora
      tej imprezy.

W rozpuszczonych włosach?

Marzena od ponad tygodnia jest w Warszawie, gdzie razem z dziewiętnastoma
      konkurentkami przygotowuje się do dzisiejszej gali w Sali Kongresowej. Gdy
      wczoraj przed południem zadzwoniliśmy do niej, siedziała akurat u fryzjera.

- Przez całe życie nie dostałam takiego wycisku kondycyjnego - mówiła. - Od
      dawna chodzę na siłownię, ale dopiero tutaj poczułam co to znaczy naprawdę
      ćwiczyć.
      Dziewczyny mają pobudkę o siódmej rano. Godzinę później śniadanie, a potem
      ćwiczenia, nauka chodzenia, układów choreograficznych. Przerwa o czternastej, a
      potem znów ćwiczenia do drugiej w nocy.

- Spać chodzimy o trzeciej w nocy. Ale pewnie emocje nie pozwolą nam zasnąć
      podczas finałowego konkursu - dodaje Marzena.

Podczas gali kandydatki będą miały kilka wejść. Za każdym razem w innej
      kreacji. Nie zabraknie oczywiście występów w sukniach ślubnych czy kostiumach
      kąpielowych.

Niecodzienny początek

Kariera Marzeny na wybiegu trwa... od pół roku. Zdecydował przypadek.

- Robiłam zakupy w "Galaxy”, gdy podeszła do mnie jakaś kobieta. Powiedziała,
      że obserwowała mnie, jak się poruszam i stwierdziła, że powinnam spróbować
      swoich sił na castingu. Byłam kompletnie zaskoczona - opowiada Marzena.

O niecodziennym spotkaniu opowiedziała swojej siostrze i chłopakowi. Oboje
      stwierdzili, że powinna spróbować swoich sił. Dwa miesiące później jury wybrało
      ją Miss Ziemi Zachodniopomorskiej. Droga do kariery został otwarta.

Wolin - moje miasto

Urodziła się dwadzieścia cztery lata temu w Świnoujściu. Gdy miała dwa latka
      rodzina przeprowadziła się do Wolina. Tu skończyła szkołę podstawową i średnią.
      W Wolinie ma przyjaciół i znajomych. Dwa lata temu przeniosła się do Szczecina.
      Niedawno obroniła pracę magisterską w Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu. Temat
      pracy: analiza ekonomiczna budżetu miasta Wolin.

- Wolin zawsze będzie moim miastem, tu się wychowałam i stąd mam piękne
      wspomnienia - dodaje. - Tu najlepiej odpoczywam i gdy mam tylko okazję chętnie
      wracam na weekendy.

Dzisiaj na widowni kciuki będą za nią trzymać rodzice i siostra. Przed
      telewizorami znajomi i wielu mieszkańców naszego regionu. Transmisja w sobotę w
      TVP2 od godz. 20

Wczoraj podczas wizyty u fryzjera Marzena musiała przekonywać stylistów, aby
      pozwolili jej wystąpić w rozpuszczonych włosach. Nie wiemy jak zakończyły się
      te negocjacje. Przekonamy się podczas dzisiejszej transmisji w TVP2.
      • moodram Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:46
        Ma 24 lata, wymiary modelki i urodę Moniki Bellucci - dzisiaj wolinianka
        Marzena Cieślik będzie walczyć o tytuł najpiękniejszej Polki. Wystąpi z
        numerem "11”. <------
      • wikal Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 16:31
        Myślę, że kogo jak kogo, ale miss Polonię to kamera powinna kochać obowiązkowo.
    • liselle Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:45
      Ja tam nie wiem. Moze ona po prostu niezbyt fotogeniczna jest, albo to zdjęcie
      nie teges. Na tym z Glosu szczecinskiego, czy jakiegoś tam, to z calym
      szacunkiem dla niej, ale wygląda nie na 24 a raczej na 34 lata. Z tym
      podobienstwem do Moniki Bellucci to też chyba lekka przesaada:) Ale tak jak
      pisze, nie ogladalam, nie widzialam na zywo. Może to tylko te zdjęcia.....
      • blq one jakos wszystkie wyglądały staro. 20.08.06, 00:10
        chyba procz 1 czy 2 ze wszystkich finalistek.

nie wiem, moze dlatego ze makijaż od 12 r.ż.?
      • d_arek_d Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 23:54
        liselle napisała:

> Ja tam nie wiem. Moze ona po prostu niezbyt fotogeniczna jest, albo to zdjęcie
        > nie teges. Na tym z Glosu szczecinskiego, czy jakiegoś tam, to z calym
        > szacunkiem dla niej, ale wygląda nie na 24 a raczej na 34 lata. Z tym
        > podobienstwem do Moniki Bellucci to też chyba lekka przesaada:) Ale tak jak
        > pisze, nie ogladalam, nie widzialam na zywo. Może to tylko te zdjęcia.....

Ja przepraszam, ja mogę się mylić, ale będę jednak obstawał przy tym, że akurat
        tytuł Miss Polonia powinie być właśnie przyznawany dziewczynie, która między
        innymi jest fotogeniczna. To bardzo ważne przy pełnieniu takiej funkcji.
    • apokalipsa111 Dziwne priorytety Michnika ;-))))))))))))))))))))) 19.08.06, 23:45
      Wyborcza publikuje zdjecia J. Urbana dobrej jakosci.
      Zdjecia miss w tym artykule nie trzeba komentowac.

Panie Michnik, co ma na celu ta dziwna strategia? Czy jest to dzialanie zgodne
      z wytycznymi panow globalistow zmierzajace do zmniejszenia urodzen w Polsce?
      ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • heraldek Napewno nie bedzie ambasadorem polskiej urody... 20.08.06, 00:06
      ...ale moze byc polskim ambasadorem w Izraelu...
      ...Tam Icki docenia jej urode......
    • blq nieładna. 20.08.06, 00:08
      i wcale nie z jakiejs zazdrosci itp.

moje zdanie jest niczym nie zaklocone. wg mojej opinii jest po prostu nieładna,
      było sporo ladniejszych dziewczyn, sam tez znam sporo ladniejszych.

ja rozumiem, to nie tylko konkurs pieknosci ale... litości...
    • ves3 komisja śledcza musi zbadać sprawę 20.08.06, 00:09
      czy nie doszło do zmówienia jury
    • mobrebski Dlaczego nowa miss jednak mi się jednak podoba 20.08.06, 00:11
      Oto jak można manipulować ludźmi, a nawet sondażami.
      Oddałem swój głos na korzyść nowej miss i zgadłem, że opinie negatywne
      zdecydowanie przeważą (76%). A czemu wybrałem mniejszość? Bo wcześniej zdjęcie
      nowej najpiękniejszej widziałem w portalu Onetu. I jest po prostu znacznie
      lepsze.
      Panowie krytykanci, zobaczcie wspomnianą fotkę. I gdybyście wrócili do
      sondażu "Gazety", jak byście glosowali?
      Michał Obrębski
      • offkors wrażliwa i inteligentna dziewczyna 20.08.06, 00:17
        budzi moje zaufanie. Marzena udzielała najbardziej błyskotliwych odpowiedzi, była sympatyczna i ciepła. Reszta dziewcząt odzrzucała mnie swoją nachalnością, małą błyskotliwością (niektóre odpowiedzi na pytania były żenujące). Marzena ma w sobie to coś, co ujmuje. Społeczeństwo woli jednak klony Dody.
        • wilma.flinstone Re: wrażliwa i inteligentna dziewczyna 20.08.06, 00:57
          To byl komkurs pieknosci, a nie Mensa.
    • douglasmclloyd Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 00:26
      Ładniejszej nie było?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka