acid.jazz Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 22:35 Urban pisał o tym tydzień temu, konkurs ustawiony, "bezkompromisowy jak Wildstein" - dobre Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka2411 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 22:39 Nie wierze ze wszystko w Polcsce jest ustawione Nie wiem nie widzialam ale mysle ze jest najpiękniejsza Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
tomek6996 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 22:47 Straszne, jak ktos o takim usmiechu moze zostac polska miss, w USA prosze bardzo ale u nas? Maszkara! Odpowiedz Link Zgłoś
urszulach zgadzam się 19.08.06, 23:27 Miss USA jest piękna a nasz umie chodzić i prezentować ale urody . . . . przecież może inne nie umiałay tak się prezentować ale przecież prezencji można się nauczyć a urodę poprostu albo się ma albo nie Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Ale wybór ! ? ! ? ! ? ! ? 20.08.06, 06:46 Jeśli Polonia ją chce jako Miss Urody, to niech ją ma; Współczuję....Czy mógł to być błąd urządzeń rejestrujących oddane głosy? Nie chce mi się wierzyć, że świadomie wybrano tak małociekawą dziewczynę . Odpowiedz Link Zgłoś
collins888 Re: Ale wybór ! ? ! ? ! ? ! ? 20.08.06, 20:28 W 100% Cie popieram! Judyta Mojżesz jest duzo ladniejsza. I znowu nie mamy co liczyc na zajecie jakiego kolwiek miejsca w konkursie Miss World. Nawet nie przejdzie do nastepnego etapu - chyba, ze tamci sedziowie tez beda mieli taki "ciekawy" gust... Odpowiedz Link Zgłoś
investor5 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:39 Niestety...Słuszna uwaga... Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: uśmiech nowej Miss 20.08.06, 01:34 Chuba za bardzo eksponuje zęby i dlatego wygląda jak Miss Dent. Nie wygląda to na naturalny uśmiech. Pewnie kazali kandydatkom prezentować wszystkie zęby w uśmiechu. Tu faktycznie przysłaniają resztę twarzy. Może jak ochłonie, to się zreflektuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinch23 Re: uśmiech nowej Miss 21.08.06, 10:16 WSZYSCY NIE MACIE RACJI ZNAM MARZENE I UWAŻAM ZE ZASŁUŻYŁA NA TEN TYTUŁ JEST NAJPIĘKNIEJSZĄ POLKĄ . ZOBACZCIE JĄ NA ŻYWO A POTEM PISZCIE TAKIE KOMENTARZE JEST BARDZO ŁADNA I NA PEWNO NIE SZTUCZNA Odpowiedz Link Zgłoś
domcia76 Re: uśmiech nowej Miss 21.08.06, 14:11 Ale ona nawet wokół ust ma zmarszczki...! Jakaś taka zasuszona, z końską twarzą... Naprawdę nie wiem, skąd się te nasze misski biorą, jest tyle naprawdę pięknych dziewczyn, a te wybierane są najwyżej przeciętne. Ale wszystko jest możliwe - W końcu Kręglicką ze swoją wydrowatą, nieładną twarzą została Miss Świata! Odpowiedz Link Zgłoś
takrzy1 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 04:44 tomek 6996 napisal: "Jak ktos o takim usmiechu moze zostac polska miss..." Nie wiem o co Ci chodzi, bo jesli o to, ze dziewczyna ma zdrowe, ladne zeby, to faktycznie malo to polskie. Z widoczna na przodzie prochnica wygladalaby bardziej swojsko. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 20:38 chodzi o to że usta są o dwa numery za duże. Zupełnie jakby ktoś zrobił fotomontaż żeby spaskudzić miss Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek86 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 27.08.06, 14:04 tylko ze normalny czlowiek ma tzronowego nie tak dlugiego jak ona...moje trzony sa wielkosci jej chyba najmniejszego zeba,,,,usmiech ma przerazajacy wyglada bardzo zle, no chyba ze zdjecie jest stylizowane Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 21:58 tomek6996 napisał: > Straszne, jak ktos o takim usmiechu moze zostac polska miss, w USA prosze bardz > o > ale u nas? Maszkara! No właśnie. O jej zwycięstwie na pewno nie decydowała uroda. Hmmm, w takim razie jakimiż to umiejętnościami mogła tak się popisać przed jurorami..? ;) Jak nadmieniłeś ma bardzo specyficzne, duże usta. Nie ona pierwsza i zapewne nie ostatnia w taki sposób zdobyła tytuł miss. No ale z drugiej strony już same finały przynajmniej powinny być czyste od takich sex-machinacji. Przede wszystkim dlatego, że tym sposobem Polska straciła jakiekolwiek szanse w konkursie Miss Świata. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
domarek14 czy na pewno najpiękniejsza?? 20.08.06, 22:03 wątpię czy Cieślik była najpiękniejsza z całej piątki... oglądałem konkurs i myślę, że była naj, ale najbrzydsza!! szczególnie ten uśmiech... czy naprawdę chcemy, żeby ona reprezentowała nasz kraj w Miss World??? Wg mnie najładniejsza była Burak:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit1 To chyba Miss Izraela 19.08.06, 23:55 Najbrzydsza kandydatka o semickiej urodzie będącej zaprzeczeniem słowiaństwa. O nadnaturalnej końskiej szczęce ,zamiast blondynek które i tak są zawsze bardziej pozytywnie postrzeganę przez brzydszą połowę. Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Re: To chyba Miss Izraela 20.08.06, 00:21 jola_z_dywit1 napisała: > Najbrzydsza kandydatka o semickiej urodzie będącej zaprzeczeniem słowiaństwa. > O nadnaturalnej końskiej szczęce ,zamiast blondynek które i tak są zawsze > bardziej pozytywnie postrzeganę przez brzydszą połowę. > Sama jesteś semicka uroda. Ty chyba żydówki na oczy nie widziałaś. Germanka, to i może, ale semitka? Ty naprawdę niezorientowana w rasach jesteś, przecież ona nie ma w sobie nic z semitki. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_polskiego_dworku Wolisz Beger? 20.08.06, 01:01 Ja wiem że wy tam w Samoobronie macie takie "słowiańskie" piękności. Warkocz do pasa mysiego koloru i orzechy może ten tego...tyłkiem tłuc... A gdybyś miała jakiekolwiek pojęcie o polskiej kulturze (tak jak nie masz) to wiedziałabyś że w polskiej literaturze występują też piękne brunetki - np. Helena lub Krystyna w trylogii. Słowianie nie są aż takimi blondynami jak np. skandynawowie. Zresztą wszystkie tegoroczne kandydatki do miss z krajów słowiańskich to brunetki, oprócz jednej Czeszki ale ona chyba też farbowana... Odpowiedz Link Zgłoś
bonadeux Re: To chyba Miss Izraela 20.08.06, 12:34 Jolu, po raz pierwszy w życiu się z tobą zgadzam ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit1 Re: To chyba Miss Izraela 20.08.06, 12:57 Odpowiadasz na : bonadeux napisał: > Jolu, po raz pierwszy w życiu się z tobą zgadzam ! Od czegoś trzeba zacząć, Odpowiedz Link Zgłoś
collins888 Re: To chyba Miss Izraela 20.08.06, 20:31 Z ta Miss Izraela przesadzilas, ale racja co do jej BIG szczeki... Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Re: To chyba Miss Izraela 20.08.06, 22:16 jola_z_dywit1 napisała: > Najbrzydsza kandydatka o semickiej urodzie będącej zaprzeczeniem słowiaństwa. > O nadnaturalnej końskiej szczęce ,zamiast blondynek które i tak są zawsze > bardziej pozytywnie postrzeganę przez brzydszą połowę. -------------------------------------------------------- To ile tych blondynek proponujesz? Brzydsza połowa nie wszystkie blondynki postrzega pozytywnie.... Nie wystarczy być blondynką, aby mieć akceptację.. Doświadczyłaś tego na forum, co? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: To chyba Miss Izraela 21.08.06, 10:44 jola_z_dywit1 napisała: > O nadnaturalnej końskiej szczęce , moze rodzina giertycha? Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 paskuda 20.08.06, 00:20 Brzydka bardzo. Szkoda że zdjęcie nie w kostiumie kąpielowym. Może niżej ma coś na co warto popatrzeć, bo twarz to hmm, jak spod budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 00:55 sasanka2411 napisała: > Nie wierze ze wszystko w Polcsce jest ustawione > Nie wiem nie widzialam ale mysle ze jest najpiękniejsza > Gratulacje No wlasnie. A ja widzialam. Byla jedna z bardziej przecietnych. Obie v-ce misski sa duzo ladniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 16:23 Fatalne usta, na pół twarzy. Jest ładna, wszystkie dziewczyny na konkursie były śliczne. Ale ta chyba najmniej. Bardzo ładna była dziewczyna z numerem 2, która zobyła tytuł miss telewidzów bodajże, no i prześliczna według mnie miss foto i miss pięknych włosów - bardzo oryginalna uroda Dominiki Brzeskiej. W ogóle tym razem blondynki i szatynki ładniejsze były od brunetek. Nie jestem zwolenniczką teorii spiskowych, ale konkurs faktycznie wyglądał na ustawiony - zwyciężczyni po ogłoszeniu werdyktu zachowała się tak, jakby to była formalność. Nie mogę zrozumieć, czemu wygrała jedna z mniej urodziwych uczestniczek konkursu. Może ma walory intelektualne, zna języki? To też jest w końcu ważne. Ale teraz naważniejsze jest, by ktoś nauczył panią Marzenę normalnie się uśmiechać i skasował ten przylepiony do twarzy półmetrowy sztuczny grymas, który ma za uśmiech uchodzić. Czasu do Miss World zostało niewiele. A na koniec dodam, że wciąż przepiękną kobietą pozostaje nasza Aneta Kręglicka. Czterdziestka na karku, a na pewno bije na głowę niejedną 20 lat młodszą. Włącznie z ostatnią miss. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 22:04 wikal napisała: > Może > ma walory intelektualne, zna języki? Podejrzewam, że najlepiej zna język francuski. Bardziej ustny niż pisemny. Zapewne jury może więcej na ten temat powiedzieć. To oni ją wybrali. Odpowiedz Link Zgłoś
domcia76 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 21.08.06, 14:18 Kręglicka przepiękna? Chyba z d...py strony ;) Wydrowata buźka z wystającymi zębami, to nic ładnego. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 22:09 sasanka2411 napisała: > Nie wierze ze wszystko w Polcsce jest ustawione > Nie wiem nie widzialam ale mysle ze jest najpiękniejsza > Gratulacje No to ja równie dobrze mogę napisać: "Nie wiem, nie widziałem, ale myślę że niegustownie ubierasz się". Moja wypowiedź miałaby taki sam związek ze stanem faktycznym, jak i Twoja. Wybacz, to tylko przykład. Tak naprawdę to "Nie wiem, nie widziałem, ale myślę że bardzo gustownie ubierasz się". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
purpurat_z_fioletowym_nosem Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 22:40 www.glosszczecinski.pl/ to rekompensata za utracony port gazowy dla zach-pom. Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:00 Sprawiedliwy jak Ziobro,dobre,ale tak na poważnie to jakaś grubsza afera. Polityka,szmal czy tylko durnowate wazeliniarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
pytong1 Widlstein kompromisowy? 21.08.06, 13:47 Jeśli uważasz Wildsteina za przykład koniunkturalisty to ciekaw jestem kogo podał bys jako przykład odwrotny (Maleszka?). Współpracownicy a zwłaszcza przełożeni W. bardzo narzekali na jego "niesterowność" ... Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Na zdjeciu wyglada SUPER ! Marzenaka prawdziw 19.08.06, 23:37 Ojej, to bylo inne zdjecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika tym zdjeciem to mozna dzieci straszyc-Baba Jaga 20.08.06, 01:12 fritz.fritz napisał: > Ojej, to bylo inne zdjecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
damian_wro jeden wielki skandal !!! 19.08.06, 22:56 oglądałem cały finałowy spektakl i do tej pory nie wierze w to co się stało!!! jestem w szoku, jak jury mogli wybrać tą Panią skoro blondynka (miss telewidzów) z Poznania oraz brunertka (miss palmolice) z Wrocławia były od niej o wiele wiele piękniejsze! Byłem święcie przekonany że wygra któraś z nich, nawet żeśmy obstawiali w rodzinie jedni na tą jednia na tą, a tu nagle wybuerają dziewczyne której nic nie ujmując to moja żona jest już ładniejsza, a nasza miss ma nawet lekkiego zeza. Nie mam absolutnie nic do tej dziewczyny! być moze to wspaniała osoba, ale wynik jury to skandal!!!! rozmawiałem ze znajomym przez telefon i też był zbulwersowany, to musiało być ustawione! to było ostatnie wybory Miss Polonia jakie oglądnałem. Widziałem w jury Pana Babiarza i Szaranowicza - straciłem szacunek i sympatie dla tych Panów. Żal mi tych dwóch dziewczy bo jedna z nich winna wygrać, szkoda ze nie jestem bogaty bo wynagrodziłbym im tą jawną niesprawiedliwość, to musiało być straszne jak sie widzi gdy wygrywa inna dziewczyna która jest znacznie brzydzsza. A na miss świata to nie mamy nawet liczyć na jakąkolwiek kolejną runde. A ten prowadzący też jakiś poj..... (ten z idola , zapomniałem nazwiska) powiedział po wyborze nowej miss "mam nadzieje że państwo też podzielają ten werdykt" , no chyba jest jakiś głupi , nie dociera do niego że telewidzowie wybrali inną, patrzyłem też na portale internetowe i też wybierane były inne. No banda przekupnych jełopów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lhotse89 Re: jeden wielki skandal !!! 19.08.06, 22:57 pewnie DonBalazs to wszystko ustawił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
katja Re: jeden wielki skandal !!! 19.08.06, 23:06 smutno, ze ktos taki wygral i Polska stracila szanse w MissWorld. Byla najbrzydsza ze wszystkich 20 dziewczat Odpowiedz Link Zgłoś
urszulach wszyscy inaczej obstawiali 19.08.06, 23:37 zaskoczenie TOTALNE Tak naprawdę to najładniejsza była Kręglicka i ona chyba też byłą zaskoczona kiedy czytała - TAK JAKBY PRZEZ SEKUNDę SIę ZAWACHAłA - KTO TO WIDZIAł LICZENIE KOMPUTEROWE ? ? ? to człowiek musi liczyc a nie komputer Wygrała nie najładniejsza lecz ta która miała prezencję - ZADBANA A NIE łADNA - PUNKTY MOGłą ZDOBYć BO WE WSZYSTKIM BYłA DOBRA - W KAżDEJ DZIEDZINIE - ale w niczym NIE BYłA NAJLEPSZA - zwrócono uwagę na ogólny zarys a nie na to kto był najlepszy - przecież prezencji można się nauczyć a urodę poprostu albo się ma albo nie znam sięna takich wyborach bo kiedyś brałąm udział - i muszę powiedzieć że 5 najładniejsza, która niestety nie poruszała się należycie (ta co została miss Internetu) kiedy odpadła już wiedziałam że zostaniewłąśnie ta - i zgadłam - ale to był nienajlepszy wybór Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Może to pomogło w wygranej? 20.08.06, 13:55 Frgment z kwestionariusza miss Cieślik: "Jaki jest twój ideał mężczyzny? Odp: Uczciwy i mądry jak Kaczyńscy, charyzamatyczny jak Marcinkiewicz, sprawiedliwy jak Ziobro, odważny jak Wassermann, nieugięty jak Dorn, bezkomrromisowy jak Wildstein, opiekuńczy jak Religa, przystojny jak Olejniczak." Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Może to pomogło w wygranej? 20.08.06, 20:32 czemu na tym forum na kazdy temat wypowiadaja sie pseudo politykierzy, ktorzy udaja medrcow na kazdym kroku. Dajcie spokoj...dziewczyna jest przecietna, ale wygrala, nic tego juz nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka22 Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:03 Protetyk zrobił jej felerną szczękę, jest za bardzo wystająca, mogli wybrać którąś normalną. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:05 Koszmarny uśmiech i sposób mówienia typowy dla słodkiej idiotki. A zna chociaż angielski? Bo jeśli na poziomie pisiorowych wodzów, to we wrześniu będziemy mieli niezły ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:10 Troche za bardzo ...koszerna. Ale cóż, ojczyzna twoja tam gdzie twój bank Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Judyta Mojzesz?? 19.08.06, 23:05 ROTFL A myslalem,ze dzieciom nie robi sie krzywdy!!! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:06 - Troche za ciemna i trochę za długi nosek Odpowiedz Link Zgłoś
zioloplex niech się wypowiadają tylko Ci co oglądali 19.08.06, 23:07 proponuje niech się wypowiadają tylko Ci co oglądali, zdjęcia nie odzwierciedlają rzeczywistości. Dla mnie ten finał to porażka, powinni wybrać wrocławianke Odpowiedz Link Zgłoś
urszulach przecież prezencji można się nauczyć a urodę ma 19.08.06, 23:42 oglądałam przecież prezencji można się nauczyć a urodę poprostu albo się ma albo nie byłą dobra przeszła przez wszystkie poziomy prezentacji - alenie była najpiękniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Re: przecież prezencji można się nauczyć a urodę 20.08.06, 00:23 urszulach napisała: > oglądałam > przecież prezencji można się nauczyć a urodę poprostu albo się ma albo nie > byłą dobra przeszła przez wszystkie poziomy prezentacji - alenie była najpiękni > ejsza Jak się urodę ma to niech się jej używa. Ona nie ma. Albo ma ale dobrze schowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Ładna, ale tylko jak się nie uśmiecha 19.08.06, 23:10 Ładna była dziewczyna z Wrocławia, ale niestety pogrązyła się odpowiedzią na pytanie. Inne finalistki, reprezentowały typ urody, który się szybko zapomina ( np. Doda, Paris Hilton). Miss Polonii należy przyznać, ze w miarę inteligentnie odpowiedziała na pytanie. Ale to był przeciez konkurs urody, a nie inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Marzena Cieślik nową Miss Polonia - brawo 19.08.06, 23:11 Piekna dziewczyna o orginalnej urodzie. Czego narzekacie? Uwazam ze ma duze szanse w Miss World. Odpowiedz Link Zgłoś
moodram Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia - brawo 19.08.06, 23:19 Zero szans - gorzej byc nie mogło, naprawdę :( Odpowiedz Link Zgłoś
przychylny Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia - brawo 19.08.06, 23:24 OJ wydaje mi sie że zazdrościcie Dziewczynie... Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Ja Was blagam!!! 19.08.06, 23:27 Takie konkursy sa targowiskiem glupoty i kiczu!!Czym Wy sie tak emocjonujecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia - brawo 20.08.06, 00:24 przychylny napisał: > OJ wydaje mi sie że zazdrościcie Dziewczynie... Jasne, cycków jej zazdroszczę bo mi jakoś nie urosły. Odpowiedz Link Zgłoś
l1k2 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia - brawo 19.08.06, 23:30 o co w ogole chodzi w takich konkursach? co mają na celu? po co te dziewczyny biora w tym udzial? zeby sie dowartosciowac? zeby ktos im powiedzial ze są piękne? dla nagrody? -- Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia - brawo 20.08.06, 00:25 l1k2 napisała: > o co w ogole chodzi w takich konkursach? co mają na celu? po co te dziewczyny > biora w tym udzial? zeby sie dowartosciowac? zeby ktos im powiedzial ze są > piękne? dla nagrody? No dla kasy, a po co innego? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Przepraszam, że zapytam.. 19.08.06, 23:27 ..albowiem włączyłem prawie na sam koniec : - czy były to wybory Miss Polonii, ..czy Miss Izraela ?!.. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Re: Przepraszam, że zapytam.. 19.08.06, 23:30 Jasne!! Ales dowcipasa pierdlonooolll!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moodram Re: P O R A Ż K A !!! 19.08.06, 23:15 Jury chyba było ślepe i głuche!! Z całym szacunkiem dla tej dziewczyny, ale nie wiem skąd ona sie tam wzięła i do tego wygrała. Miss World na pewno nie zostanie - chyba, że ktos sie postara i ten wybór ustawi. Ta pani nadaje sie tylko do reklamy pasty do zębów. Przykre, ale niestety prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika zebow? raczej protez. to jest usmiech?? szczerzy s 20.08.06, 01:13 sie jak pies do miotly. moodram napisał: > Jury chyba było ślepe i głuche!! Z całym szacunkiem dla tej dziewczyny, ale nie > wiem skąd ona sie tam wzięła i do tego wygrała. Miss World na pewno nie zostani > e > - chyba, że ktos sie postara i ten wybór ustawi. Ta pani nadaje sie tylko do > reklamy pasty do zębów. Przykre, ale niestety prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulach nie pokazywano twarzy lecz ogólną prezencję 19.08.06, 23:24 Zauważyłam że liczyło się to kto był zadbany a nie to kto jest piękny Wybrana miss miała prezencję Wyróżniała się w sposobie pokazywania siebie, CHODZENIE, UśMIECH I miała STYL ale niesteety nie była najładniejsza NAJłADNIEJSZA KANDYDATKA NR 5 NIE WESZłA DO 10 BO CHODZIłA I stała ja konik polny ALE ZOSTAłA MISS INTERNETU Piękna była 2 ale niestety pewna siebie zgubiła wdzięk Odpowiedz Link Zgłoś
ves3 najpierw Kaczyńscy a teraz ona!! 19.08.06, 23:31 Polacy to umieją wybierać, dla mnie Burak była najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:31 Kurde! Ale porażka! To nawet ja ładniej wyglądam, jak się umaluję! Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 00:26 t-800 napisał: > Kurde! Ale porażka! To nawet ja ładniej wyglądam, jak się umaluję! Ja się nie maluję i ładniej wyglądam, nawet na kacu. Odpowiedz Link Zgłoś
curtiz Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:32 Zdecydowanie najładniejsza była miss 2005 Malwina Ratajczak. To był jeden z niewielu konkursów, w któych zwycięstwo było bezdyskusyjne. Żadna miss nie podobała mi się jak ona. Tym bardziej szkoda, że musiała już oddać koronę. Odpowiedz Link Zgłoś
moodram Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:34 zdecydowanie najlepiej wyglądała Kręglicka. Prawdziwa kobieta z klasą, a reszta to jakies wypłosze, z małymi wyjątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
curtiz Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 21.08.06, 12:37 cóż, w tamtych czasach nie było forum gazety wyborczej ;-) Ale poczytajcie co piszą ludzie o Malwinie Ratajczak - czy kiedykolwiek była Miss Polonia tak zgodnie wybrana przez jury i publiczność i tak podobająca się ludziom??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=28685975&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
dibadzio Kariery to ona na świecie nie zrobi 19.08.06, 23:41 Przeciętna,niezbyt ładny uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika zrobo, zrobi, w kibucu 20.08.06, 01:19 dibadzio napisał: > Przeciętna,niezbyt ładny uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
leandra1 Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:42 Przeczytajcie to sobie. Dziewczyna jest piękna i miła. Trzeba ją po prostu zobaczyć na żywo. Po co źle mówić czy pisac o kimś kogo się wcale nie zna. Kamera nie wszystkich kocha. wwww.glosszczecinski.com.pl artykuł pt."Trzymamy kciuki za Marzenę"! Ma 24 lata, wymiary modelki i urodę Moniki Bellucci - dzisiaj wolinianka Marzena Cieślik będzie walczyć o tytuł najpiękniejszej Polki. Wystąpi z numerem "11”. Wybory Miss Polonia to najważniejszy konkurs piękności w Polsce. W tym roku ma dodatkowy smaczek. Najpiękniejsza Polka będzie reprezentować nasz kraj w finale Miss Świata, który we wrześniu odbędzie się w Warszawie. A dotychczasowa praktyka pokazuje, że Miss World zostaje często dziewczyna z kraju-organizatora tej imprezy. W rozpuszczonych włosach? Marzena od ponad tygodnia jest w Warszawie, gdzie razem z dziewiętnastoma konkurentkami przygotowuje się do dzisiejszej gali w Sali Kongresowej. Gdy wczoraj przed południem zadzwoniliśmy do niej, siedziała akurat u fryzjera. - Przez całe życie nie dostałam takiego wycisku kondycyjnego - mówiła. - Od dawna chodzę na siłownię, ale dopiero tutaj poczułam co to znaczy naprawdę ćwiczyć. Dziewczyny mają pobudkę o siódmej rano. Godzinę później śniadanie, a potem ćwiczenia, nauka chodzenia, układów choreograficznych. Przerwa o czternastej, a potem znów ćwiczenia do drugiej w nocy. - Spać chodzimy o trzeciej w nocy. Ale pewnie emocje nie pozwolą nam zasnąć podczas finałowego konkursu - dodaje Marzena. Podczas gali kandydatki będą miały kilka wejść. Za każdym razem w innej kreacji. Nie zabraknie oczywiście występów w sukniach ślubnych czy kostiumach kąpielowych. Niecodzienny początek Kariera Marzeny na wybiegu trwa... od pół roku. Zdecydował przypadek. - Robiłam zakupy w "Galaxy”, gdy podeszła do mnie jakaś kobieta. Powiedziała, że obserwowała mnie, jak się poruszam i stwierdziła, że powinnam spróbować swoich sił na castingu. Byłam kompletnie zaskoczona - opowiada Marzena. O niecodziennym spotkaniu opowiedziała swojej siostrze i chłopakowi. Oboje stwierdzili, że powinna spróbować swoich sił. Dwa miesiące później jury wybrało ją Miss Ziemi Zachodniopomorskiej. Droga do kariery został otwarta. Wolin - moje miasto Urodziła się dwadzieścia cztery lata temu w Świnoujściu. Gdy miała dwa latka rodzina przeprowadziła się do Wolina. Tu skończyła szkołę podstawową i średnią. W Wolinie ma przyjaciół i znajomych. Dwa lata temu przeniosła się do Szczecina. Niedawno obroniła pracę magisterską w Zachodniopomorskiej Szkole Biznesu. Temat pracy: analiza ekonomiczna budżetu miasta Wolin. - Wolin zawsze będzie moim miastem, tu się wychowałam i stąd mam piękne wspomnienia - dodaje. - Tu najlepiej odpoczywam i gdy mam tylko okazję chętnie wracam na weekendy. Dzisiaj na widowni kciuki będą za nią trzymać rodzice i siostra. Przed telewizorami znajomi i wielu mieszkańców naszego regionu. Transmisja w sobotę w TVP2 od godz. 20 Wczoraj podczas wizyty u fryzjera Marzena musiała przekonywać stylistów, aby pozwolili jej wystąpić w rozpuszczonych włosach. Nie wiemy jak zakończyły się te negocjacje. Przekonamy się podczas dzisiejszej transmisji w TVP2. Odpowiedz Link Zgłoś
moodram Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:46 Ma 24 lata, wymiary modelki i urodę Moniki Bellucci - dzisiaj wolinianka Marzena Cieślik będzie walczyć o tytuł najpiękniejszej Polki. Wystąpi z numerem "11”. <------ Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 16:31 Myślę, że kogo jak kogo, ale miss Polonię to kamera powinna kochać obowiązkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 19.08.06, 23:45 Ja tam nie wiem. Moze ona po prostu niezbyt fotogeniczna jest, albo to zdjęcie nie teges. Na tym z Glosu szczecinskiego, czy jakiegoś tam, to z calym szacunkiem dla niej, ale wygląda nie na 24 a raczej na 34 lata. Z tym podobienstwem do Moniki Bellucci to też chyba lekka przesaada:) Ale tak jak pisze, nie ogladalam, nie widzialam na zywo. Może to tylko te zdjęcia..... Odpowiedz Link Zgłoś
blq one jakos wszystkie wyglądały staro. 20.08.06, 00:10 chyba procz 1 czy 2 ze wszystkich finalistek. nie wiem, moze dlatego ze makijaż od 12 r.ż.? Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 23:54 liselle napisała: > Ja tam nie wiem. Moze ona po prostu niezbyt fotogeniczna jest, albo to zdjęcie > nie teges. Na tym z Glosu szczecinskiego, czy jakiegoś tam, to z calym > szacunkiem dla niej, ale wygląda nie na 24 a raczej na 34 lata. Z tym > podobienstwem do Moniki Bellucci to też chyba lekka przesaada:) Ale tak jak > pisze, nie ogladalam, nie widzialam na zywo. Może to tylko te zdjęcia..... Ja przepraszam, ja mogę się mylić, ale będę jednak obstawał przy tym, że akurat tytuł Miss Polonia powinie być właśnie przyznawany dziewczynie, która między innymi jest fotogeniczna. To bardzo ważne przy pełnieniu takiej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa111 Dziwne priorytety Michnika ;-))))))))))))))))))))) 19.08.06, 23:45 Wyborcza publikuje zdjecia J. Urbana dobrej jakosci. Zdjecia miss w tym artykule nie trzeba komentowac. Panie Michnik, co ma na celu ta dziwna strategia? Czy jest to dzialanie zgodne z wytycznymi panow globalistow zmierzajace do zmniejszenia urodzen w Polsce? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Napewno nie bedzie ambasadorem polskiej urody... 20.08.06, 00:06 ...ale moze byc polskim ambasadorem w Izraelu... ...Tam Icki docenia jej urode...... Odpowiedz Link Zgłoś
blq nieładna. 20.08.06, 00:08 i wcale nie z jakiejs zazdrosci itp. moje zdanie jest niczym nie zaklocone. wg mojej opinii jest po prostu nieładna, było sporo ladniejszych dziewczyn, sam tez znam sporo ladniejszych. ja rozumiem, to nie tylko konkurs pieknosci ale... litości... Odpowiedz Link Zgłoś
ves3 komisja śledcza musi zbadać sprawę 20.08.06, 00:09 czy nie doszło do zmówienia jury Odpowiedz Link Zgłoś
mobrebski Dlaczego nowa miss jednak mi się jednak podoba 20.08.06, 00:11 Oto jak można manipulować ludźmi, a nawet sondażami. Oddałem swój głos na korzyść nowej miss i zgadłem, że opinie negatywne zdecydowanie przeważą (76%). A czemu wybrałem mniejszość? Bo wcześniej zdjęcie nowej najpiękniejszej widziałem w portalu Onetu. I jest po prostu znacznie lepsze. Panowie krytykanci, zobaczcie wspomnianą fotkę. I gdybyście wrócili do sondażu "Gazety", jak byście glosowali? Michał Obrębski Odpowiedz Link Zgłoś
offkors wrażliwa i inteligentna dziewczyna 20.08.06, 00:17 budzi moje zaufanie. Marzena udzielała najbardziej błyskotliwych odpowiedzi, była sympatyczna i ciepła. Reszta dziewcząt odzrzucała mnie swoją nachalnością, małą błyskotliwością (niektóre odpowiedzi na pytania były żenujące). Marzena ma w sobie to coś, co ujmuje. Społeczeństwo woli jednak klony Dody. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: wrażliwa i inteligentna dziewczyna 20.08.06, 00:57 To byl komkurs pieknosci, a nie Mensa. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Marzena Cieślik nową Miss Polonia 20.08.06, 00:26 Ładniejszej nie było? Odpowiedz Link Zgłoś