furio123 25.06.09, 16:47 calkiem calkiem to intro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
own3d1n1 Re: Intro Anno 1404 25.06.09, 19:00 Miałem zamiar kupić, ale teraz kosztuje 100 zł. Trzeba będzie od kumpla pożyczyć, demko było wyśmienite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volt Re: Intro Anno 1404 IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 22:55 intro - słabizna a lektor w A1701 po prostu masakruje... "wiele pracowitych rąk zabrało się do pracy" XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sipah Re: Intro Anno 1404 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 09:43 A mi się intro podoba bo nawiązuje do stylu bardzo dobrej i starej gry Columbus: Voyages of Discovery, w którą za dzieciaka zagrywałem się na Amidze. Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: Intro Anno 1404 26.06.09, 10:22 Po demku mam ciśnienie żeby zagrać. Już, teraz. Tylko 50E na steamie mnie ochłodziło . Chyba wytrzymam ten tydzień do premiery PL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg Re: Intro Anno 1404 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 13:09 @Volt - Co ma lektor do tłumaczenia? Jego możesz tylko oceniać za warsztat aktorski, czyli jak przeczytał tekst, który mu podsunęli pod nos... ------------- Tak to jest jak się robi "tłumaczenia" najniższym kosztem, na kolanie - bo przecież to tylko słowa, więc wezmę słownik, pozamieniam słowa na polskie i po sprawie...Tyle, że to nie nie ma nic wspólnego z tłumaczeniem tekstu...Oj, mało jest rzetelnej roboty translatorskiej w lokalizacjach gier na naszym rynku. Pewnie nie ma się czemu dziwić, bo przecież gry wideo to towar dla młodzieży, więc niewielu się zorientuje, poza tym tłumaczenia filmów na DVD (lub w tv, nawet publicznej!), też nierzadko wołają o pomstę do nieba...Cóż, nie ma już Tomka Beksińskiego... Odpowiedz Link Zgłoś