jerzy30 Dał mu klapsa w gołą pupę? - ale czym ??????? 28.08.06, 21:36 i czy w środek Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Co ma zapamiętać skoro nawet nie wie co mówi 28.08.06, 21:03 Co ma zapamiętać skoro nawet nie wie co mówi? Co to jest skrót myślowy? Czy miał na myśli całe rządy opłacane z Rosji a skróciło mu się do szefów MSZ? Od czego był ten skrót myślowy? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e sluszna droge obral...rzad 28.08.06, 21:04 ...wiecie co by sie stalo...gdyby tak zaczeto ujawniac kto jest kto ...w trzeciej...mysle tu o najwyzszych stolkach i o tzw autorytetach...to bylby koniec trzeciej...i obciach nie tylko w swiecie...ale w calej galaktyce...wiec niech oni juz lepiej siedza w tych lasach i na wysokich swiadczeniach...tu czas zrobi swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
orion2012 Re: sluszna droge obral...rzad 28.08.06, 21:18 ......czy myślisz o Delegacie...? BO JEŚLI TO PRAWDA CO MÓWIĄ TO OBRAZIŁ MOJE UCZUCIA....... chyba że jesteś zwolennikiem metody Kalego......i gdyby tu ujawniono kto jest/...i był na czyich usługach... /.....tobyś dwa tygodnie buzię zamykał po zdziwieniu..........tak by Ci się otwarła... ...i nie wiem czy dobrze rząd robi /chyba nas w bambuko../....ale wydaje mi się że inne są zadania rządu..... ....KAPUJESZ Odpowiedz Link Zgłoś
me-e to prl...zgotowal nam taka trzcia... 28.08.06, 21:22 ...nie ludzie...bo to byl system...))) i tak sie w tym papramy...przy okazji paprajac polske... Odpowiedz Link Zgłoś
orion2012 Re: sluszna droge obral...rzad 28.08.06, 21:19 ......czy myślisz o Delegacie...? BO JEŚLI TO PRAWDA CO MÓWIĄ TO OBRAZIŁ MOJE UCZUCIA....... chyba że jesteś zwolennikiem metody Kalego......i gdyby tu ujawniono kto jest/...i był na czyich usługach... /.....tobyś dwa tygodnie buzię zamykał po zdziwieniu..........tak by Ci się otwarła... ...i nie wiem czy dobrze rząd robi /chyba nas w bambuko../....ale wydaje mi się że inne są zadania rządu.....TRYBISZ FACET? ....KAPUJESZ Odpowiedz Link Zgłoś
mohair.g.strings Tak, czas zrobi swoje... 28.08.06, 21:21 Tymbardziej, że kaczki podupadłe na zdrowiu... Odpowiedz Link Zgłoś
orion2012 Re: Tak, czas zrobi swoje... 28.08.06, 21:38 .........zdroworozsądkowa uwaga i ku pokrzepieniu serc....pozdrówko.... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Tak, czas zrobi swoje... 28.08.06, 21:44 ...akurat rzad pis...jest najlepszym rzadem od 1989 r...jest nadzieja ,ze polska stanie sie nowoczesnym krajem ...bez kompleksow...z rozliczona przeszloscia czasow zbrodniczego prl-u... Odpowiedz Link Zgłoś
orion2012 Re: Tak, czas zrobi swoje... 28.08.06, 22:02 ....to czym się podpisujesz?..../me-e / to jest login czy pokazujesz z jakiego gatunku ssaków jesteś? bo jak czytam co piszesz - to myślę że to jest to drugie....mam prośbę, - nie pisz już nic....idź spać , .... poczytaj-np. przygody koziołka matołka...., tylko nic nie pisz...WSTYDU OSZCZĘDŹ..... bo znowu przez Ciebie będę za aborcją....... .....no siusiu, paciorek i spać.......... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Tak, czas zrobi swoje... 28.08.06, 22:10 ...czy gdyby w polsce rzadzili kaczynscy od poczatku...polska pozbawiona zostal by bankow...najlepszych zakladow...przemyslu paliwowego...spirytusowego...tytoniowego...nawet wody w kranach...przeciez z polski wyplywaja dziesiatki miliardow dollarow rocznie ...do baz matek ...trzymajacy w garsci j/w... Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczowi,.. 28.08.06, 21:15 "skroty myslowe", "meskie" - a dlaczego wlasciwie nie damskie- rozmowy, zapamietywanie "na cale zycie". Panowie, kon by sie usmial przed apteka. Dla niektorych rzadzenie 38 mln narodem to najwidoczniej niezla zabawa. Takim rozmowkom przysluchuja sie takze ludzie spoza ukladu polskiego, tego grajdolka i... wyciagaja wnioski! Miejmy nadzieje, ze nie na cale zycie.Takich amatorow politycznych swiat jeszcze nie widzial. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczow 28.08.06, 21:18 ...jak widzial magistra.. jaruzela jako prezydenta...nocna zmiane...to ten swiat...jakos przeboli...w koncu to wewnetrzne sprawy ...trzeciej...nie mylic z polska... pethate napisał: > "skroty myslowe", "meskie" - a dlaczego wlasciwie nie damskie- rozmowy, > zapamietywanie "na cale zycie". Panowie, kon by sie usmial przed apteka. > Dla niektorych rzadzenie 38 mln narodem to najwidoczniej niezla zabawa. > Takim rozmowkom przysluchuja sie takze ludzie spoza ukladu polskiego, tego > grajdolka i... wyciagaja wnioski! Miejmy nadzieje, ze nie na cale zycie.Takich > amatorow politycznych swiat jeszcze nie widzial. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczow 28.08.06, 21:52 faktycznie, terminologia tego rzadu rodem z sanacji patriarchalnej, nacjonalizm pseudo-chrzescijanski, i Bog wie co jeszcze, byleby spoleczenstwo traktowac na poziomie baranow, a elity polityczne to wszak Pasterze-Zbawiciele tlumokow. No i sa jeszcze psy trzymajace stado kupy, takie rasowe Kurskie kundle, czy wszystkozerne Maciory-Wyciory (Rokity tez umia szczekac). ALe ten bat sam narod sobie ukrecil na siebie, oczekujac od politykow poziomu na jaki sam narod nie jest w stanie sie wzniesc. Teraz musza sie objawic wszystkie konsekwencje absurdow tego stanu rzeczy, azeby narod zawstydzil sie wlasnych wyborow, zwazywszy iz politycy odzwierciedlaja esencjonalne przywary i cnoty (tych juz nie uwidzisz) spoleczne, i moze daj Boze, w bolach urodzil jakichs swiezych charyzmatykow. Dopoki ludek trzyma sie kupy, a nie indywidualnosci, zapotrzebowanie na wodzow bedzie ich plodzic w nieskonczonosc. A swoja droga dzisiejsze politrupy Pisowskie krzycza ze chca kary smierci, i ostrej moralnosci dla wszystkich(krzyk ten zreszta antychrzescijanski jest) a samych siebie rozgrzeszaja z najgorszych grzechow, grozacych destabilizacja egzystencji narodowej, prawa i swprawiedliwosci. Psy moralnosci staja sie zaprzeczeniem samych siebie. Tak uczy historia Dominikanow, zalozycieli Inkwizycji. Ale niestety, kto nie przetrawil dobrze historii, musi tkwic w powtorkach z roz-rywki. A przeciez nie ma czystych, a chrzescijanstwo budowano na zgliszczach starych struktur,czy to poganskich, czy starozytnego Rzymu. Zawsze musial byc jakis okragly stoliczek, inaczej tyrania, rzez, rewolucje. A oni zadaja absurdalnych czystek i rozliczen wobec innych, jednoczesnie sobie serwujac skruche i rozgrzeszenie. Dobre. I to na oczach spoleczenstwa. Kompromitacja niewiniatek, zamieniajacych sie w robaki. Metamorfoza Kafki. Wladza jest jak trad. Nic dziwnego ze Lepper tak prze. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczow 28.08.06, 22:45 ...nie moge ci odpowiedziec...po mee...wylogowuje...gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Tylko PO moze uzdrowic ten kraj... 28.08.06, 21:52 a ty... sbeku... przestan.... bredzic.... i .... sie .... wreszcie.... powies...w... szafie.... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e chyba na...kocie 28.08.06, 21:59 ...to wlasnie przez rozowych kolesi...w polsce ciagle mamy trupy w szafie... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Re: chyba na...kocie 28.08.06, 22:08 to sie przywiaz krawatem to z tej szafy nie wypadniesz. Czerwonych krawatow pewnie zapasik masz, tych z ZMS i ZMP, bohateziu. Beeeee!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e co zrobilo PO dawniej UW... 28.08.06, 22:13 ...razem z bolszewikami...oprucz puszczenia spoleczenstwa w ...skarpetkch... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 macierewicz nie ma mozgu wiec nie zapamieta 28.08.06, 21:30 ponadto to faszysta i antysemita - takie chece to jego specjalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
van-ivan Oby to życie nie było zbyt długie 28.08.06, 21:45 .....bo czas działa na niekorzyść wizerunku Polski w świecie. Ten mały nienawistny, "głęboko" wierzący człowiek przynosi Polsce wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
me-e wierzacy nie znaczy...maslane oczy 28.08.06, 21:51 ...a walczacy...czytaj ujawniajacy prawde...prawde , ktorej juz chyba nie da sie ujawnic...moze za 50 lat...zreszta bolszewicy sa syci i bogaci...w ich oazie trzeciej...odebranie ich tych przywilejow...zdziwi unie...jak to...powiedza...przeciez to oni...bolszewicy doprowadzili w polsce do demokracji...)))...taka pogmatwana ta ...trzecia...i swiat ma to zrozumiec... Odpowiedz Link Zgłoś
grzela53 Re: wierzacy nie znaczy...maslane oczy 28.08.06, 22:30 me-e, ty chyba siedzisz na kajmanach, a nie w polsce? Poproś maciera aby przyjechał w odwiedziny do ciebie i poproś aby został razem z tobą, a Ojczyzny nie brudził swoją osobą! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: wierzacy nie znaczy...maslane oczy 28.08.06, 22:32 ...ta macierewicz brudzi...dobre...trzecia jest tak ubrudzona po okraglym stole...ze nie spotkasz tego nawet na kubie...bo tam rzadza bolszewicy...ktorzy nie poszli w uklady... Odpowiedz Link Zgłoś
orion2012 Re: wierzacy nie znaczy...maslane oczy 28.08.06, 22:31 ......prosiłem Cię żebyś poszedł spać...../grzecznie.../ ale nie słuchasz - to może tak:WON DO STAJNI BARANIE.... .....I WYJDŹ Z TEGO FORUM bo nie dość ,że się podpisujesz .....me-e czyli baran...to jeszcze byki ortograficzne wprowadzasz a o wiedzy którą prezentujesz to nawet pisać nie warto ........... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e spadaj ...buraku 28.08.06, 22:36 ...i zachwycaj sie bankami...jakie szklane...i domamy...po 24 tys za metr...bo i cibie bedzie stac na zlota karte ...i mieszkanie...))) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Pogroził mu paluszkiem i powiedział 28.08.06, 22:12 Bo pskarże twemu ojcu Tadeuszowi. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...a co mial go zdymisjonowac...? 28.08.06, 22:18 ...przykladem mee...magister i premier olin...wowczas nie mozna bylo sie skarzyc do nikogo... Odpowiedz Link Zgłoś
assessor Re: Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczow 28.08.06, 22:35 Więc Radek to ciota i niech teraz sam udowodni, że jest inaczej. Wóczas go przeproszę(może), jeśli udowodni. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A tak w ogole to szkoda sie tymi panami zajmowac. 28.08.06, 22:40 ich czas sie tez skonczy. Najdalej za 3 lata. -- Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczow 28.08.06, 23:41 assessor napisał: > Więc Radek to ciota i niech teraz sam udowodni, że jest inaczej. Wóczas go > przeproszę(może), jeśli udowodni. Skrót myślowy. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Sikorski do powtorki z katechizmu 28.08.06, 22:41 "Pan minister wyznał grzech, okazał skruchę, żal za grzech i przekonał mnie, że ma mocne postanowienie poprawy" - powiedział dziennikarzom Sikorski." Gdzie zadoscuczynienie, gdzie przeprosiny pomowionych. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Sikorski do powtorki z katechizmu 28.08.06, 22:47 ...co za czujnosc...to juz slowo ...przepraszam nie wystarcza...tak jak wystarczalo swego czasu...no ale wtedy rozumie u wladzy byl ...kali z kolesiami... Odpowiedz Link Zgłoś
colombina ma byc po katolicku 28.08.06, 22:51 ..tak jak naucza ojciec nam majmilosciwiej panujacy z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e po katolicku to juz bylo... 28.08.06, 22:56 ...gdy bolszewicy przejmowali wladze w trzeciej ...teraz ma byc po demokratycznemu...i panstwo prawa...a nie trzeci swiat kartelowy po szesnatu latach...rzadow bolszewikow i kolesi...przeciez w polsce nawet nie mozna zostac ...notariuszem...kartele wszystko opanowaly...oprocz murarki i wyjazdow za granice... Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: po katolicku to juz bylo... 28.08.06, 23:02 me-e napisał: > ...gdy bolszewicy przejmowali wladze w trzeciej ...teraz ma byc po > demokratycznemu...i panstwo prawa... Mowienie o kims ze byl agentem sowieckim BEZ PODANIA DOWODOW to pomowienie i z prawem nie ma nic wspolnego. a nie trzeci swiat kartelowy po szesnatu > latach...rzadow bolszewikow i kolesi...przeciez w polsce nawet nie mozna > zostac ...notariuszem...kartele wszystko opanowaly...oprocz murarki i wyjazdow > za granice... To juz inny temat i nie przypominam sobie zeby Macierewicz zaatakowal kartele prawnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: po katolicku to juz bylo... 28.08.06, 23:17 ...tak sadzisz...a czy po 16 latach ustalono juz dajmy nato...kto szczelal do robotnikow...a kto wydawal rozkazy...nie ustalono...z barku dowodow...czy po prostu sprawie leb ukrecono...tak jak dzisiaj...ale z calkiem innych powodow...wiec prosze zadowol sie slowem...przepraszam...zreszta taki minister jeden z drugim...moze wniesc skarge do sadu ...z pozwania prywatnego...pozatym cala wladza w kc pzpr ...to byla agentura sowiecka...przeciez to moskwa mianowala...rekoma polskich towarzyszy... Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: po katolicku to juz bylo... 29.08.06, 00:01 Ty jaja se robisz - szczelał? Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek52 Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczowi,.. 28.08.06, 23:25 nie rozumiem jak takie ktos jest usprawiedliwiane przez obecnych u władzy.Polska nierządem stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczow 28.08.06, 23:39 jedrek52 napisał: > nie rozumiem jak takie ktos jest usprawiedliwiane przez obecnych u władzy.Polsk > a > nierządem stoi. Takie "ktoś" robi to, ponieważ wie, że nic mu się nie stanie. Ot, dostał takie humorystyczne upomnienie. Zabawne, czyż nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczowi,.. 28.08.06, 23:36 Pan Sikorski, absolwent Oksfordu, wiceminister obrony następnie spraw zagranicznych - a dał taką plamę. Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczow 28.08.06, 23:44 plame to dal na jego miejscu powiedzialabym pis-owi - good bye - jeszcze nie jest za pozno - chyba ze robi to tylko i wylacznie dla money..ba jakos trudno sobie wyobrazic aby ktos kto pracowal z profesorem Geremkem, nie rozumial w czym siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczow 28.08.06, 23:51 sawawa1 napisała: > plame to dal na jego miejscu powiedzialabym pis-owi - good bye - jeszcze nie > jest za pozno Teraz to już jednak jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczow 28.08.06, 23:52 mysle, ze jeszcze byloby to ok Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczow 28.08.06, 23:59 Nie. Powinien zdymisjonować Macierewicza, albo na znak sprzeciwu, że mu Kaczyński nie pozwala, samemu złożyć dymisję. Teraz to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Powiem Wam, że tak jak ciarkami 28.08.06, 23:57 przeszywa mnie samo słowo PiS tak jeszcze z tej menażeri znosze Sikorskiego. Akurat uważam, że to jest jedyny sensownyu facet w tym towarzystwie. Od początku wił się przed przyjeciem psychola na M. Myslałem, że podobny mu będzie Ziobro - Idealista który dobrze odwali swoją robotę (niestety zawiodłem się). O reszcie nie wspomne (przez grzeczność) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e przechodz mee..ciarki na samo slowo ...PO 29.08.06, 00:14 ..a jak widze marysie , tuska ...lub cala ta menazerie...kolesi...co by nie powiedziec o macierewiczu...to trzeba przyznac ,ze zna temat...oczywiscie dziaj go potepiamy...ale ni za to ,ze klamal...ale za to ...ze dzisiaj juz sie nie uzywa takiego jezyka... Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: przechodz mee..ciarki na samo slowo ...PO 29.08.06, 00:22 kiedyś były takie książeczki - pomyśl i narysuj 6-latku, rysować nie musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: przechodz mee..ciarki na samo slowo ...PO 29.08.06, 00:24 ...mee...cie rozumie...milosc jest slepa..pozatym sikorski nigdy nie wystapil by w barwach PO...lub kc lsd...sa pewne granice... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...za trzy miesiace 29.08.06, 00:21 ...bedziemy o ministrach...cos wiedziec...osoby publiczne piatujace wysokie stanowiska...oraz poznamy tez dziennikarzy...i naczelnych... Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 00:25 trzymam cie za słowo. Jeśli tak to sam Ci przyznam rację. Jeśli nie to czy będziesz miał na tyle cywilnej odwagi? Ja nicka nie zmieniam. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 00:27 ...widzisz macierewicz wyszedl przed szereg...nie czekajac na dzialanie ustawy...mee...ma nadzieje ,ze byli ministrowie...to same chodzace...cnoty Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 00:33 me-e napisał: > ...widzisz macierewicz wyszedl przed szereg...nie czekajac na dzialanie > ustawy...mee...ma nadzieje ,ze byli ministrowie...to same chodzace...cnoty Czy to mee to wyraz kozła? Niebardzo rozumiem. Zadałem chyba dośc proste pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 00:44 ...oczywiscie ,ze zmieniam nicki jak szalony...wiec tylko dzisiaj masz okazje...jedno jest pewne jesien w polsce tego roku bedzie...goraca...lub chlodna...tyle prawdy do poznania...mee...czeka...))) Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 00:46 Nie znam sie, ale chyba jesteś idiotą Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 00:48 w dodatku o Polsce piszesz przez małe p Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 00:50 ...wielu TW...polske pisze przez duze...wiec sam widzisz ...litery o niczym nie swiadcza... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 00:49 ...nie nazywaj nikogo idiota...zanim go nie poznasz...bo to swiadzczy...o brakach...pod sufitem... Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 00:51 nie nazwałem Cię (to było przypuszczanie),ale zaczyna graniczyć z pewnością Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 00:53 ...pewnosc..czego...wiec po czym poznac idiote...idota z regoly mysli o kims ,ze jest idiota...bo nie pasuje mu do niego... Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 00:59 3 miesiące, jak sam wskazałeś - udwodni - przyznam Ci rację - nie, Ty odszczekujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 01:04 ...juz rozumie...poczules sie oddtracony...brakiem odpowiedzi...ale to twoim zdaniem...mee...ci odpowiedzial...i sie ukazales w pelny swym obliczu...wiec wez pod uwage... ze to co napisales...mee...przyjol do siebie...a skad mee...moze wiedziec co bedzie z mee...za 3 miesiace...dziaiaj jest dzisiaj wiec...dyskutujmy ...o tym co dzisiaj...fakt napisalem...za trzy miesiace...ale to w ramach litylko dzisiejszej dyskusji...z toba ...prosze pana Odpowiedz Link Zgłoś
me-e oda do ...madrali 29.08.06, 00:59 ...z podniesiona glowa - na deszczu - biegiem po schodach - i w kaluzy Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 01:05 me-e napisał: > ...bedziemy o ministrach...cos wiedziec...osoby publiczne piatujace wysokie > stanowiska...oraz poznamy tez dziennikarzy...i naczelnych... m-ee glupcze esbecki, sam dobrze wiesz,ze gdybysmy mieli poznac jakies nazwiska to juz bysmy je znali, ale tych nazwisk nigdy nie poznamy bo to znaczyloby koniec kaczynskich i jeszcze bardzo wielu dzialaczy PiS Samoobrony i LPR, to przeciez oni teraz trzymaja swoje lapska na aktach, dlaczego ich nie ujawniaja, tylko szekaja twoja esbecka mordka? :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 01:15 ...mylisz sie...przeciez macierewicz chcial ujawnic...swym zwyczajem umoczone nazwiska...nawet juz zaczol...co swiadzczy o dmuchanym szumie oburzenia...i tu przyznaje racje...macierewicz nie wyciagnol wnioskow z przeszlosci...powinnien jak mee...czekac na wejscie ustawy...w panstwie prawa...cierpliwie czekamy...czekalismy 16 lat...to co to sa trzy miesiace...czekania...wiec niestety...poznamy was wszystkich...brawo pis...co za rostropnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 01:21 Niech juz m-ee nie PiSdzieli i nie burosuczy, bo takie PiSdzielenie to m-ee se ojcu abo matce moze wciskac, Macierewicz niczego nie ma i nie mial, a ja mowie o czyms innym, ale m-ee na tyle glupi, ze m-ee nie rozumiec, albo m-ee udawac, ze mnierozumiec, co m-ee? A moze o teczkach kaczynskich m-ee nie sluyszal? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 01:26 kralik111 napisał: m-ee glupcze esbecki, sam dobrze wiesz,ze gdybysmy mieli poznac jakies nazwiska to juz bysmy je znali, ale tych nazwisk nigdy nie poznamy bo to znaczyloby koniec kaczynskich i jeszcze bardzo wielu dzialaczy PiS Samoobrony i LPR, to przeciez oni teraz trzymaja swoje lapska na aktach, dlaczego ich nie ujawniaja, tylko szekaja twoja esbecka mordka? :))))))))))))))))))))))))) ...macierewicz przy tobie to ...kultura...oszolomie...a akta trzyma niezalezny IPN...czasy pewnego pana co rozgrzeszyl lolka wprew protestom pracownikow IPN...mamy za soba... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 01:33 Nie zastawiajcie sie esbeczki IPN i "kultura" bo juz kaczynscy udowodnili swoimi teczkami, ze IPN to pic na wode, a o kulturze to ty lepiej juz nic nie pisz... ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 01:42 ...to juz wasze ostatnie podrygi...teczek jest wiele kilometrow...wszystkiego nie spaliliscie...no, bo kogo wowczas interesowal...jakis ...magister...dajmy nato...))) Odpowiedz Link Zgłoś
jago maaa tolectwo zaaaa..wansowane. Tylko lobotomia! 29.08.06, 01:49 Radek kolega Dyzmy z Oxfordu!Antek psyyy..chol! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e raczej zimne angielskie...wyrachowanie 29.08.06, 01:53 ...tego w prl-bis czytaj trzeciej...jeszcze grali...nakatowales sie dyzmy...baranie... Odpowiedz Link Zgłoś
jago gonitwa mysli-strumien nieswiadomosci,niezbornosc 29.08.06, 01:57 sadow-typowa sundrom zwolennika Pisuaru... Elektrowstrzasy ci pomoga! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ty nawet brzechwy bys nie...zrozumial 29.08.06, 01:59 ...i czy tak ma wygladac...lokomotywa...?...nie to raczej...kapusta jago napisał: > sadow-typowa sundrom zwolennika Pisuaru... Elektrowstrzasy ci pomoga! Odpowiedz Link Zgłoś
jago Lokomotywa - Tuwima. Ale trzeba skonczyc podstawow 29.08.06, 02:02 ke by to wiedziec.. Podstawowka - komunistycznq? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 01:50 M-ee bedzie tak dobry i nie udaje niewiniatka ktory nie wie,ze ci co polili akta sa teraz spowrotem szefami Policji w wielu miastach Polski mianowani na te stanowiska przez PiS, sam znam jednego pana w moim miescie, ktory przesluchiwal mnie dotkliwie w 1987 roku, teraz jest szefem Policji, takich przykadow moznabypodawac dziesiatki a mmoze nawet setki, ale m-ee przeciez o tym nie wie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jago Raaa..dek do Afganistanu!Talibowie na cie czekaja! 29.08.06, 01:54 Wykaz sie tam. Ministrem Obrony obywatel obcego panstwa - Zjednoczonego Krolestwa - tylko mozliwe w IV (od)Rzeczpospolitej... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ... 29.08.06, 02:01 ...obce panstwo...tu chyba nie myslisz o ...londynie...nie myl z ladkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 01:57 ...zapewne "dzialales" w opozycji...i twoi cie potraktowali przypadkowo...normalnie... rozmowy kontrolowane...z toba Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 02:26 me-e napisał: > ...zapewne "dzialales" w opozycji...i twoi cie potraktowali > przypadkowo...normalnie... rozmowy kontrolowane...z toba Tak, dzialalem w opozycji, a donosicielem byl, jeden z panow ktory obecnie jest jednym z wplywowych postaci PiS, nigdy nie zostal zlustrowany, a wielu z nas widzialo jego wlasnoreczne podpisy w aktach i wielokrotnie w towarzystwie oficerow SB, i powiem ci ,m-eeeeee, ze w srodowisku to samo mowilo sie o "braciach", dlatego wiele osob nie jest zdziwiona zawartoscia ich teczek, ale ty m-ee jestes albo na tyle glupi zeby to dostrzec, albo poprostu widzisz to, ale byles albo esbekiem, albo konfidetem, sam to nazwij. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 02:32 ...a co ty jestes taki ...tajemniczy...jezeli dziales w opozycji ...a jeden taki pan co jest teraz wysoko w pis...nigdy nie zostal zlustrowany...i ty o tym wiesz...to ty juz jestes gwiazda...ty jestes nawet wiecej niz gwiazda...z toba beda robic wywiady ...glowne kanaly Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 02:35 Nie zgrywaj sie m-ee, doskonale wiesz o czym mowie, no chyba, ze jak wczesniej napisalem jestes poprostu dennie glupi... :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 02:40 ...nie tylko mee...jest dennie glupi...ale daje sobie reke odciac...ze i gazeta...zglupiala...po takim twym neawsie...jak bedziesz w ...gazecie...bede cie czytal...co mme...mowi...mee... nie tylko bedzie cie czytal ale...wytnie wlasnorecznie nozyczkami...artykol w ...gazecie...o tobie...redaktory...pobuda...macie temat...rok 2006 - ukryta opozycja...zaczela mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 02:47 m-ee, Gazeta wielokrotnie juz o tym pisala i nie tylko Gazeta, pisala o tym cala Polska prasa z "dziennikiem moherow" lacznie, wiec albo udajesz glupka ,albo nim poprostu jestes, dlatego koncze juz to nudna dyskusje z toba, biedaku i ide spac bo w przeciwienstwie do Ameryki w Polsce teraz jest noc i zmeczony juz jestem. Pa esbek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 02:54 ...to by sie zgadzalo...teraz sobie przypominam...wachowski wyrzucil kaczynskiego z kanelarii prezydenckiej...bo kaczynski okazal sie sb- kiem...przekowal opony w samochodzie lecha swego czasu...gdy lechu jezdzil do waraszawy...zdawac sprawozdania partii co sie dzieje na wybrzezu...a partia nie lubila czekac...a pozniej cala "niezalezna" prasa byla przeciwko kaczynskiemu...promujac lewa noge...dla niepoznaki... Odpowiedz Link Zgłoś
orion2012 Re: ...za trzy miesiace 29.08.06, 10:32 ......czytam co piszesz.....i przypominasz mi tą na którą się pluje a ona dalej ,że deszcz pada...,że też Darwin Cię nie spotkał nie miał by brakującego ogniwa w swojej teorii........................................................... życzę Ci zdrowia bo o rozumie to nic nie wiesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Sikorski: Udzieliłem upomnienia Macierewiczowi,.. 29.08.06, 02:01 Ludzie przestañcie ujadac........... Odpowiedz Link Zgłoś
bogalfa Czy nieodpowiedzialny człowiek 29.08.06, 06:05 powinien być na odpowiedzialnym stanowisku? Odpowiedz Link Zgłoś