pixelpainter Lepiej sprzatajcie te gowna a nie bedzie w co wsa- 31.08.06, 14:03 -dzac flagi, odwiedz www.gs-arts.nl Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Zbydlęcenie pismaków Gwna 31.08.06, 14:09 Chamowatość pismaków GWna jest na poziomie szamba. Przecież tu chodzi o obrażę polskiej flagi narodowej. To może o okazji "zlotu" młodzieży Israelskiej w Auschwitz, napiszecie: "młodzież israelska wytwórnię kosmetyków (mydła) w Auschwitz. Są granice zbydlęcenia. GWno epatuje goownami - idź złoto do złota, a GWno do goowna. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zbydlęcenie pismaków Gwna 31.08.06, 14:12 A wiesz, że Raczkowski skłamał, żadnych flag nigdzie nie wtykał i nie ma też zdjęć, które tę rzekomą zniewagę mogłyby udokumentować? Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Re: Zbydlęcenie pismaków Gwna 31.08.06, 14:44 Ja nie odnosiłem się do samego wydarzenia lecz do epatowania przez GWno kup, w domyśle obrazy naszej flagi. Raczkowski jest gnidą, jak Nieznalska, chce zaistnieć medialnie. A sponsoruje mu Agora (GW + ich radio). I o to chodzi. Jest sezon ogórkowy, więc może pismaki GWna zajmą się kiszeniem ogórków - więcej pożytku, mniej smrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Zbydlęcenie pismaków Gwna 31.08.06, 15:07 Może i tak. Masz prawo do takiego zdania, ale nie mógłbyś używać do jego wyrażania jakiegoś bardziej cywilizowanego języka? Takiego bardziej nierynsztokowego? Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Satyra w niesmacznym stylu> 31.08.06, 14:42 kilka razy zdarzyło mi się słuchac tej audycji -przeważnie autorzy smieli sie ale nie wiedzieli że z samych siebie! sluchalam także tej aferalnej audycji- byly osoby , ktore zwracały im uwage -jak wiadomo do durniow nie dotarło ,zwlaszcza do PANA KUBY , ktory juz calkowicie uwaza się za alfe i omege zycia publicznego ,kulturalnego , rozmow w toku???? bohater?? chyba nie ! ale podejrzewam ze jednak "reklamę sobie zrobil , oglaszajac , ze jest do wzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
odette Re: Satyra w kloacznym stylu.Szczyt chamstwa,kara 31.08.06, 17:36 powinna byc dotkliwa i miec walor wychowawczy(czytaj :wysoka , pieniężna), żeby każdy taki męt dwa razy sie zastanowił. bagarmosen napisał: > kilka razy zdarzyło mi się słuchac tej audycji -przeważnie autorzy smieli sie > ale nie wiedzieli że z samych siebie! sluchalam także tej aferalnej audycji > - > byly osoby , ktore zwracały im uwage -jak wiadomo do durniow nie > dotarło ,zwlaszcza do PANA KUBY , ktory juz calkowicie uwaza się za alfe i > omege zycia publicznego ,kulturalnego , rozmow w toku???? bohater?? chyba > nie ! ale podejrzewam ze jednak "reklamę sobie zrobil , oglaszajac , ze jest > do wzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Tak jak na spowiedzi u księdza Tajnego Współpra SB 31.08.06, 14:52 To zastanawiające. Zostałem przesłuchany jako świadek w sprawie, w której sam miałem popełnić przestępstwo, i na dodatek sam na siebie doniosłem. Czyżby duchowni zamienili kiecki na mundury?? Ludu Polan powstań z kolan. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
pws3 Psie kupy, czy słowa poety: 31.08.06, 15:10 "...człek człekowi nie drówna, dusza duszy zajrzy w oczy, nie polezie orzeł w gówna..." Stanisław Wyspiański "Wesele" Odpowiedz Link Zgłoś
oskarros Raczkowski naruszył Rację Stanu IV RP!!!!! 31.08.06, 15:30 Dlatego sprawą powinien zająć się Maciarewicz. W tym czasie dwaj Big Brothers powinni przywrócic karę śmierci. Potem należy go skazać i rozstrzelać największym, jaki sie znajdzie na komendzie, pistoletem. Przy okazji proponuję rozstrzelać dodatkowo 10. artystów, w tym Kozyrę, i 10. bezdomnych, jako potencjalnych oszczerców. To powinno odstraszyć pozostałych i będzie spokój a kraj będzie rósł w dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re: Raczkowski naruszył Rację Stanu IV RP!!!!! 31.08.06, 22:27 zapomniales o kazi szczuce, zakowskim, lisie, janiszewskim i innym nierezimowym dziennikarzom z tok fm:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_p A to ci dualizm 31.08.06, 15:49 "Szefowa KRRiT Elżbieta Kruk upomniała szefową rozgłośni, by ta zwracała większą uwagę na to, co mówi się na antenie. Chodziło m.in. o to, że Jakub Janiszewski, prowadzący audycję z udziałem Raczkowskiego, nie zareagował na jego opowieść o kupach, a jedynie wybuchnął śmiechem." Ciekawe ciekawe, w RM mozna wypowiadac dowolne opinie i prowadzacy nie musi niczego kontrolowac, a w Tok Fm juz tak. I co z Pasja w tv przed 22:00?? Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 A starzejąca pani Staniszkis chwali Jarka.... 31.08.06, 15:49 bo powoduje się on "ideologią". Chorą mocno ale ideologią. Pani prof. nic nie mówi o tym, że obydwaj bracia to parafialne ćwoki bojące się zagranicy no i świata. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 porzadek musi być!..Kurki,Maciarewicz i inne g... 31.08.06, 16:02 leżą na chodnikach, człowiek wdepnie, i buty upaprane!.. niedawno wdepnołem w Kurskiego, imasz, buty do wyrzucenia! Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Co tu komentować! Wystarczy spojrzeć na te "buzie" 31.08.06, 15:58 Protozoa !! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Popieram takie znieważanie. Kto inny tu znieważa.. 31.08.06, 15:59 Z tymi gównami na chodnikach przecież też nierzadko, powinna polcja robić porządek, tzn. z właściceilami ich 'generatorów', a nie zajmować się takim głupstwem. To się właśnie do gazet nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Raczkowskiego skrót myślowy jak u Macierewicza? 31.08.06, 16:07 Ci panowie stsują podobne skróty myslowe i mają podobne skojarzenia. To są dwaj satyrycy obecnej RP . Może IV RP będzie od nich obu wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars To byl skrot myslowy 31.08.06, 16:40 taki jak u maciarewicza. Standardow sie trza trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Raczkowski i radio 31.08.06, 17:11 Dlaczego niejaka Kruk nie upomina radyja. Tam dopiero wygadują głupoty. I to kto!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Psie gówna 31.08.06, 17:26 Polska flaga powinna być wetknięta w sam środek Polski!!!!Rozumiecie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ulubienieclosu Za Izraelską flagę poszedł by siedzieć,ale za Pol- 31.08.06, 20:06 -ską nie pójdzie. Rozumiesz coś z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Psie kupy 31.08.06, 20:13 Ja też jestem przeciwny "kupom",wielokrotnie w nie wlazłem i nie miałem nawet trójki w TotoLotka. Poza tym ktoś tu kłamie chcąc wywołać niezadowolenie a nawet zamieszki. Ja słyszałem wypowiedż "oskarżonego" w radiu, który mówił że o żadnych flagach nie było mowy. Ciął tylko w paski krawaty Samoobrony które kładł na kupie lecz nie wtykał ich. Prawda leży po środku, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Raczkowskiego apetyt na patyczku i z choragiewka 31.08.06, 20:16 Sa tacy. Nie on pierwszy to wynalazl. Takie fakty podaja podreczniki. I jest to zapewne chroniony w Unii Jewropejskiej przypadek bo rzadki. Pana Raczkowskiego sny spelnione. Moze przejsc do degustacji, a wierna gadzinowka niech przedstawi z tego reportaz. Odpowiedz Link Zgłoś
homo-brunecik-z-tvn24 GWno Znalazło Swoją Tematykę ?:)!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.06, 20:18 Hurra !! Kupy psie !!! To jest to !! GWno wreszcie odnalazło swoją tematykę-specjalizację :)!!!! na coraz bardziej wymagającym rynku prasowym !!! Teraz akcje Agory na pewno pójdą w górę !!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Tania "odwaga" pani Wanat 31.08.06, 20:25 Ciekawe czy byłaby taka "odważna" gdyby w jej stacji ktoś rechocząc opowiadałby o wkładaniu w psie odchody flag z gwiazdą Dawida ? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Tania "odwaga" pani Wanat 31.08.06, 20:54 Albo opowiadał, że szefowie MSZ byli agentami sowieckich służb specjalnych na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Najchetniej wzialbym Raczkowskiego i Urbana 31.08.06, 20:59 za lby i wepchnalbym ich mordy w te psie kupy! Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Re: Najchetniej wzialbym Raczkowskiego i Urbana 31.08.06, 21:05 zobacze, jaki jestes kozak! Odpowiedz Link Zgłoś
katsu_lena A to Polska wlasnie 31.08.06, 21:57 Primo Moze wreszcie ktos powie ze sytuacja w Polsce, w ktorej afera z kupa w roli glownej jest juz daleko poza granicami absurdu. Czy ktos sie wreszczcie obudzi i powie ze stajemy sie glupim narodem, ktory zajmuje sie pie..mi, rozdmuchujac je do niebotycznych rozmiarow. Nie obnazajmy sie tak bardzo, zachowajmy resztki inteligencji i godnosci. Secudno w wlasciwie ps: Jezeli ktos przechadzal sie wzdluz trawnikow przyblokowych po roztopach na wiosne mogl w rzeczywistosci zobaczyc ze byly one jednym wielkim pasmem gówien. Moze zacznijmy od sprzatania po swoich pieskach i odczepmy sie od satyrykow i rysownikow ktorych profesja jest wysmiewanie i pokazywanie rzeczywistosci nie owijajac w bawelne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Pelne geby detychfrazesow a psich kup nie potrafia 31.08.06, 22:25 po swoich kundlach posprzatac....Ot POLACY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wnec2005 zapachy... 31.08.06, 22:38 Wlasciciele psow powinni robic kupy razem z psami w imie protestu polskich barw narodowych. Brazowe wiosenne barwy kalu ludzkiego z psim bedzie pieknym piejzazem dla polskich widokow a szczegolnie dla polskich artystow. Kupy duze i male sa juz wtopione w pejzaz polski, pejzaz miast, chodnikow malych parkow. Nasze Perelki, Misie, Czarusie, Zabki niech sraja gdzie sie da a my z gownami przy butach bedziemy sie rozkoszowac zapachem swiezego gowna. Odpowiedz Link Zgłoś
toporowa reanimacja urbana 31.08.06, 22:25 akcja Raczkowskiego wydaje mi sie rozsadna i zabawna. Dziwie sie, ze wysocy urzednicy panstwowi wytaczaja w tej sprawie ciezkie armaty. Jest to tym bardziej niemadre, ze stwarza pretekst do twierdzenia, ze w Polsce zagrozone sa swobody obywatelskie, wolnosc wypowiedzi itp. A wiec co do wolnosci wypowiedzi. Poruszylo mnie to, ze mlodzi ludzie (Janiszewski, Wojewodzki) stwarzaja Urbanowi okazje do publicznego wystepowania i godza sie ochoczo na wspolne z Urbanem pogaduszki (Raczkowski). Urban to jedna z najnikczemniejszych postaci junty Jaruzelskiego, odpowiedzialnej za zamach stanu w Polsce, zbrojne zdlawienie demokracji, pogwalcenie praw obywatelskich, terror policyjny skierowany przeciwko Polakom itd. ZOMO i MO czyli bijace serce junty nie cackalo sie z ludzmi tylko lalo ile wlezie, niektorych na smierc. A praca Urbana polegala na tym, ze w telewizorze wybielal mordercow i bandytow a oczernial ich ofiary. Dzis mlodzi ludzie jakby nigdy nic, daja Urbanowi pogadac, juz nie o Popieluszce, Przemyku i Pyjasie lecz o...patriotyzmie. Dla Janiszewskiego Urban to "w porzo" gosc. Jakiz to inteligentny, niezaleznie myslacy i nowoczesny staruszek, ktory zawsze ma cos wesolego i interesujacego do powiedzenia!!! Wredny jest Kaczynski, ktory flirtuje z faszyzmem. Boc przeciez Kaczynski zabronil paradowac gejom w Warszawie. I na zakonczenie refleksja o polskich flagach wbijanych do psich kup. Jeszcze raz powtorze: uwazam to za dobry pomysl. Ale pokretna "nadbudowa" jaka Raczkowski zaczal tworzyc wokol calej sprawy nasunela mi taka refleksje. Gdyby w latach osiemdziesiatych ludzie wychodzili na ulice z bialo-czerwonymi flagami z napisem Solidarnosc, byli palowani, gazowani, wielu trafialo bez sadu "pod cele". A ow klapouchy jegomosc z ktorym Raczkowski tak sobie onegdaj milo gwarzyl przed mikrofonem w duchu wzajemnego zrozumienia, nie byl ani troche tak dobroduszny dla demonstrantow jak byl mily dla niego... Mysmy wszystko zapomnieli? Odpowiedz Link Zgłoś
tingri Re: reanimacja urbana 31.08.06, 22:37 i to jest niestety najbardziej paranoiczne ze towarzysz urban okazuje sie dzis demokrata i broni swobody wypowiedzi, a dawna opozycja z PiS-u wytacza afere "kartoflana", z "psimi kupami" i po raz kolejny osmiesza polske i polakow, w prl-u zenujacy byl pzpr, a teraz jej role przejal pis i lpr, ostanio nawet samoobrona nie zrobila tyle glupot co te dwie partyjki, "koniec swiata" jak rzeklby pawlak Odpowiedz Link Zgłoś
bmarek2 Wiosenne roztopy... 01.09.06, 09:46 No cóż, pan Raczkowski nie zrobił może zbyt smacznego happeningu, ale miał rację. Po wiosennych roztopach właśnie psia kupa była znakiem rozpoznawczym polskich miast, naszych polskich miast, gdzie flaga biało-czerwona powiewa i orzeł biały na czerwonym tle szybuje. O co więc się obrażać? Przecież do tego doprowadziliśmy my, Polacy, katolicy, miłośnicy naszych czworonożnych przyjaciół. W te dni psia kupa była naszym znakiem rozpoznawczym i nikt nam go nie podrzucił, ani komuniści, ani cykliści, ani nawet Żydzi, o masonach nie wspominając. O co więc obraza, pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
urgor Precz! 04.09.06, 21:11 Ustawa z 1980 roku? Toż to ustawa komunistyczna - koalicjo, kiedy zaczniesz pluć? Odpowiedz Link Zgłoś