Dodaj do ulubionych

Raczkowski przesłuchany w sprawie psich kup

• pixelpainter Lepiej sprzatajcie te gowna a nie bedzie w co wsa- 31.08.06, 14:03
      -dzac flagi,
      odwiedz www.gs-arts.nl
    • cadyk_z_sedesu Zbydlęcenie pismaków Gwna 31.08.06, 14:09
      Chamowatość pismaków GWna jest na poziomie szamba. Przecież tu chodzi o obrażę polskiej flagi narodowej. To może o okazji "zlotu" młodzieży Israelskiej w Auschwitz, napiszecie: "młodzież israelska wytwórnię kosmetyków (mydła) w Auschwitz. Są granice zbydlęcenia. GWno epatuje goownami - idź złoto do złota, a GWno do goowna.
      • mietowe_loczki Re: Zbydlęcenie pismaków Gwna 31.08.06, 14:12
        A wiesz, że Raczkowski skłamał, żadnych flag nigdzie nie wtykał i nie ma też
        zdjęć, które tę rzekomą zniewagę mogłyby udokumentować?
        • cadyk_z_sedesu Re: Zbydlęcenie pismaków Gwna 31.08.06, 14:44
          Ja nie odnosiłem się do samego wydarzenia lecz do epatowania przez GWno kup, w domyśle obrazy naszej flagi. Raczkowski jest gnidą, jak Nieznalska, chce zaistnieć medialnie. A sponsoruje mu Agora (GW + ich radio). I o to chodzi. Jest sezon ogórkowy, więc może pismaki GWna zajmą się kiszeniem ogórków - więcej pożytku, mniej smrodu.
          • mietowe_loczki Re: Zbydlęcenie pismaków Gwna 31.08.06, 15:07
            Może i tak. Masz prawo do takiego zdania, ale nie mógłbyś używać do jego
            wyrażania jakiegoś bardziej cywilizowanego języka? Takiego bardziej
            nierynsztokowego?
    • bagarmosen Satyra w niesmacznym stylu> 31.08.06, 14:42
      kilka razy zdarzyło mi się słuchac tej audycji -przeważnie autorzy smieli sie
      ale nie wiedzieli że z samych siebie! sluchalam także tej aferalnej audycji-
      byly osoby , ktore zwracały im uwage -jak wiadomo do durniow nie
      dotarło ,zwlaszcza do PANA KUBY , ktory juz calkowicie uwaza się za alfe i
      omege zycia publicznego ,kulturalnego , rozmow w toku???? bohater?? chyba
      nie ! ale podejrzewam ze jednak "reklamę sobie zrobil , oglaszajac , ze jest
      do wzięcia.
      • odette Re: Satyra w kloacznym stylu.Szczyt chamstwa,kara 31.08.06, 17:36
        powinna byc dotkliwa i miec walor wychowawczy(czytaj :wysoka , pieniężna), żeby
        każdy taki męt dwa razy sie zastanowił.

bagarmosen napisał:

> kilka razy zdarzyło mi się słuchac tej audycji -przeważnie autorzy smieli sie
        > ale nie wiedzieli że z samych siebie! sluchalam także tej aferalnej
        audycji
        > -
        > byly osoby , ktore zwracały im uwage -jak wiadomo do durniow nie
        > dotarło ,zwlaszcza do PANA KUBY , ktory juz calkowicie uwaza się za alfe i
        > omege zycia publicznego ,kulturalnego , rozmow w toku???? bohater?? chyba
        > nie ! ale podejrzewam ze jednak "reklamę sobie zrobil , oglaszajac , ze jest
        > do wzięcia.
    • formozus1 Tak jak na spowiedzi u księdza Tajnego Współpra SB 31.08.06, 14:52
      To zastanawiające. Zostałem przesłuchany jako świadek w sprawie, w której sam miałem popełnić przestępstwo, i na dodatek sam na siebie doniosłem.
      Czyżby duchowni zamienili kiecki na mundury??

Ludu Polan powstań z kolan.
      amen.
    • pws3 Psie kupy, czy słowa poety: 31.08.06, 15:10
      "...człek człekowi nie drówna, dusza duszy zajrzy w oczy, nie polezie orzeł
      w gówna..." Stanisław Wyspiański "Wesele"
    • oskarros Raczkowski naruszył Rację Stanu IV RP!!!!! 31.08.06, 15:30
      Dlatego sprawą powinien zająć się Maciarewicz. W tym czasie dwaj Big Brothers
      powinni przywrócic karę śmierci. Potem należy go skazać i rozstrzelać
      największym, jaki sie znajdzie na komendzie, pistoletem. Przy okazji proponuję
      rozstrzelać dodatkowo 10. artystów, w tym Kozyrę, i 10. bezdomnych, jako
      potencjalnych oszczerców. To powinno odstraszyć pozostałych i będzie spokój a
      kraj będzie rósł w dostatek.
      • tingri Re: Raczkowski naruszył Rację Stanu IV RP!!!!! 31.08.06, 22:27
        zapomniales o kazi szczuce, zakowskim, lisie, janiszewskim i innym nierezimowym
        dziennikarzom z tok fm:)
    • el_p A to ci dualizm 31.08.06, 15:49
      "Szefowa KRRiT Elżbieta Kruk upomniała szefową rozgłośni, by ta zwracała większą
      uwagę na to, co mówi się na antenie. Chodziło m.in. o to, że Jakub Janiszewski,
      prowadzący audycję z udziałem Raczkowskiego, nie zareagował na jego opowieść o
      kupach, a jedynie wybuchnął śmiechem."

Ciekawe ciekawe, w RM mozna wypowiadac dowolne opinie i prowadzacy nie musi
      niczego kontrolowac, a w Tok Fm juz tak. I co z Pasja w tv przed 22:00??
    • chris12 A starzejąca pani Staniszkis chwali Jarka.... 31.08.06, 15:49
      bo powoduje się on "ideologią". Chorą mocno ale ideologią. Pani prof. nic nie
      mówi o tym, że obydwaj bracia to parafialne ćwoki bojące się zagranicy no i
      świata.
      • zgodnik1 porzadek musi być!..Kurki,Maciarewicz i inne g... 31.08.06, 16:02
        leżą na chodnikach, człowiek wdepnie, i buty upaprane!.. niedawno wdepnołem w
        Kurskiego, imasz, buty do wyrzucenia!
    • rsrh Co tu komentować! Wystarczy spojrzeć na te "buzie" 31.08.06, 15:58
      Protozoa !!
    • zhk Popieram takie znieważanie. Kto inny tu znieważa.. 31.08.06, 15:59
      Z tymi gównami na chodnikach przecież też nierzadko, powinna polcja robić
      porządek, tzn. z właściceilami ich 'generatorów', a nie zajmować się takim
      głupstwem. To się właśnie do gazet nadaje.
    • wojtek2784 Raczkowskiego skrót myślowy jak u Macierewicza? 31.08.06, 16:07
      Ci panowie stsują podobne skróty myslowe i mają podobne skojarzenia. To są dwaj
      satyrycy obecnej RP . Może IV RP będzie od nich obu wolna.
      • alterpars To byl skrot myslowy 31.08.06, 16:40
        taki jak u maciarewicza. Standardow sie trza trzymac
    • wlodwoz Raczkowski i radio 31.08.06, 17:11
      Dlaczego niejaka Kruk nie upomina radyja. Tam dopiero wygadują głupoty. I to
      kto!!!!!!
    • halfliner Psia kupa jako problem karajowy, europejski, a 31.08.06, 17:14
      pozdr
      • halfliner nawet swiatowy - oto wyzwanie godne PiS-u. 31.08.06, 17:15
        pozdr
    • belial13 Psie gówna 31.08.06, 17:26
      Polska flaga powinna być wetknięta w sam środek Polski!!!!Rozumiecie??????
    • ulubienieclosu Za Izraelską flagę poszedł by siedzieć,ale za Pol- 31.08.06, 20:06
      -ską nie pójdzie. Rozumiesz coś z tego?
    • jasiek.pl Psie kupy 31.08.06, 20:13
      Ja też jestem przeciwny "kupom",wielokrotnie w nie wlazłem i nie miałem nawet
      trójki w TotoLotka. Poza tym ktoś tu kłamie chcąc wywołać niezadowolenie a
      nawet zamieszki. Ja słyszałem wypowiedż "oskarżonego" w radiu, który mówił że o
      żadnych flagach nie było mowy. Ciął tylko w paski krawaty Samoobrony które
      kładł na kupie lecz nie wtykał ich. Prawda leży po środku, jak zwykle.
    • poszeklu Raczkowskiego apetyt na patyczku i z choragiewka 31.08.06, 20:16
      Sa tacy. Nie on pierwszy to wynalazl. Takie fakty
      podaja podreczniki. I jest to zapewne chroniony
      w Unii Jewropejskiej przypadek bo rzadki. Pana
      Raczkowskiego sny spelnione. Moze przejsc do degustacji,
      a wierna gadzinowka niech przedstawi z tego reportaz.
    • homo-brunecik-z-tvn24 GWno Znalazło Swoją Tematykę ?:)!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.08.06, 20:18
      Hurra !!
      Kupy psie !!! To jest to !!

GWno wreszcie odnalazło
      swoją tematykę-specjalizację :)!!!!

na coraz bardziej wymagającym
      rynku prasowym !!!

Teraz akcje Agory na pewno
      pójdą w górę !!!! :)
    • talking_head Tania "odwaga" pani Wanat 31.08.06, 20:25
      Ciekawe czy byłaby taka "odważna" gdyby w jej stacji
      ktoś rechocząc opowiadałby o wkładaniu w psie odchody
      flag z gwiazdą Dawida ?
      • mietowe_loczki Re: Tania "odwaga" pani Wanat 31.08.06, 20:54
        Albo opowiadał, że szefowie MSZ byli agentami sowieckich służb specjalnych na
        przykład.
        • wet3 Najchetniej wzialbym Raczkowskiego i Urbana 31.08.06, 20:59
          za lby i wepchnalbym ich mordy w te psie kupy!
          • zgodnik1 Re: Najchetniej wzialbym Raczkowskiego i Urbana 31.08.06, 21:05
            zobacze, jaki jestes kozak!
    • katsu_lena A to Polska wlasnie 31.08.06, 21:57
      Primo
      Moze wreszcie ktos powie ze sytuacja w Polsce, w ktorej afera z kupa w roli
      glownej jest juz daleko poza granicami absurdu. Czy ktos sie wreszczcie obudzi i
      powie ze stajemy sie glupim narodem, ktory zajmuje sie pie..mi, rozdmuchujac
      je do niebotycznych rozmiarow. Nie obnazajmy sie tak bardzo, zachowajmy resztki
      inteligencji i godnosci.
      Secudno w wlasciwie ps: Jezeli ktos przechadzal sie wzdluz trawnikow
      przyblokowych po roztopach na wiosne mogl w rzeczywistosci zobaczyc ze byly one
      jednym wielkim pasmem gówien. Moze zacznijmy od sprzatania po swoich pieskach i
      odczepmy sie od satyrykow i rysownikow ktorych profesja jest wysmiewanie i
      pokazywanie rzeczywistosci nie owijajac w bawelne.
      Pozdrawiam
      • alterpars Pelne geby detychfrazesow a psich kup nie potrafia 31.08.06, 22:25
        po swoich kundlach posprzatac....Ot POLACY!!!!
      • wnec2005 zapachy... 31.08.06, 22:38
        Wlasciciele psow powinni robic kupy razem z psami w imie protestu polskich barw
        narodowych. Brazowe wiosenne barwy kalu ludzkiego z psim bedzie pieknym
        piejzazem dla polskich widokow a szczegolnie dla polskich artystow. Kupy duze i
        male sa juz wtopione w pejzaz polski, pejzaz miast, chodnikow malych parkow.
        Nasze Perelki, Misie, Czarusie, Zabki niech sraja gdzie sie da a my z gownami
        przy butach bedziemy sie rozkoszowac zapachem swiezego gowna.
    • toporowa reanimacja urbana 31.08.06, 22:25
      akcja Raczkowskiego wydaje mi sie rozsadna i zabawna.
      Dziwie sie, ze wysocy urzednicy panstwowi wytaczaja w tej sprawie ciezkie armaty.
      Jest to tym bardziej niemadre, ze stwarza pretekst do twierdzenia, ze w Polsce zagrozone sa
      swobody obywatelskie, wolnosc wypowiedzi itp.

A wiec co do wolnosci wypowiedzi.
      Poruszylo mnie to, ze mlodzi ludzie (Janiszewski, Wojewodzki) stwarzaja Urbanowi okazje do
      publicznego wystepowania i godza sie ochoczo na wspolne z Urbanem pogaduszki
      (Raczkowski).
      Urban to jedna z najnikczemniejszych postaci junty Jaruzelskiego, odpowiedzialnej za zamach
      stanu w Polsce, zbrojne zdlawienie demokracji, pogwalcenie praw obywatelskich, terror
      policyjny skierowany przeciwko Polakom itd.
      ZOMO i MO czyli bijace serce junty nie cackalo sie z ludzmi tylko lalo ile wlezie, niektorych na
      smierc.
      A praca Urbana polegala na tym, ze w telewizorze wybielal mordercow i bandytow a oczernial
      ich ofiary.
      Dzis mlodzi ludzie jakby nigdy nic, daja Urbanowi pogadac, juz nie o Popieluszce, Przemyku i
      Pyjasie lecz o...patriotyzmie.

Dla Janiszewskiego Urban to "w porzo" gosc.
      Jakiz to inteligentny, niezaleznie myslacy i nowoczesny staruszek, ktory zawsze ma cos
      wesolego i interesujacego do powiedzenia!!!
      Wredny jest Kaczynski, ktory flirtuje z faszyzmem.
      Boc przeciez Kaczynski zabronil paradowac gejom w Warszawie.

I na zakonczenie refleksja o polskich flagach wbijanych do psich kup.
      Jeszcze raz powtorze: uwazam to za dobry pomysl.
      Ale pokretna "nadbudowa" jaka Raczkowski zaczal tworzyc wokol calej sprawy nasunela mi taka
      refleksje.
      Gdyby w latach osiemdziesiatych ludzie wychodzili na ulice z bialo-czerwonymi flagami z
      napisem Solidarnosc, byli palowani, gazowani, wielu trafialo bez sadu "pod cele".
      A ow klapouchy jegomosc z ktorym Raczkowski tak sobie onegdaj milo gwarzyl przed
      mikrofonem w duchu wzajemnego zrozumienia, nie byl ani troche tak dobroduszny dla
      demonstrantow jak byl mily dla niego...
      Mysmy wszystko zapomnieli?
      • tingri Re: reanimacja urbana 31.08.06, 22:37
        i to jest niestety najbardziej paranoiczne ze towarzysz urban okazuje sie dzis
        demokrata i broni swobody wypowiedzi, a dawna opozycja z PiS-u wytacza afere
        "kartoflana", z "psimi kupami" i po raz kolejny osmiesza polske i polakow, w
        prl-u zenujacy byl pzpr, a teraz jej role przejal pis i lpr, ostanio nawet
        samoobrona nie zrobila tyle glupot co te dwie partyjki, "koniec swiata" jak
        rzeklby pawlak
    • bmarek2 Wiosenne roztopy... 01.09.06, 09:46
      No cóż, pan Raczkowski nie zrobił może zbyt smacznego happeningu, ale miał
      rację. Po wiosennych roztopach właśnie psia kupa była znakiem rozpoznawczym
      polskich miast, naszych polskich miast, gdzie flaga biało-czerwona powiewa i
      orzeł biały na czerwonym tle szybuje. O co więc się obrażać? Przecież do tego
      doprowadziliśmy my, Polacy, katolicy, miłośnicy naszych czworonożnych
      przyjaciół. W te dni psia kupa była naszym znakiem rozpoznawczym i nikt nam go
      nie podrzucił, ani komuniści, ani cykliści, ani nawet Żydzi, o masonach nie
      wspominając. O co więc obraza, pytam?
    • urgor Precz! 04.09.06, 21:11
      Ustawa z 1980 roku? Toż to ustawa komunistyczna - koalicjo, kiedy zaczniesz
      pluć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka